Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Tzutzi80
Si oricum....poti sa le amintesti ca daca nu sunt cuminti cand vor zbura cu tine, ii dai jos din avion, la mijlocul drumului pupic.gif si fara parasuta hug.gif naughty.gif
amalia0701
Am trecut sa iti dau un pupic si o imbratzisare pupic.gif
Sexymom
Mirela am stabilit cu sotul meu sa plecam in 15 Martie spre Lisabona si sa stam pana in 19.Am vazut rutele , venim prin Badajoz, sunt 637 de km pana in Lisabona, dar nu stiu exact unde stai tu, in ce localitate, ce e de vizitat si unde o sa stam, eu am gasit cateva hoteluri in Lisboa, Valle del Tejo dar nu am nici cea mai mica idee unde sunt.
Hotelurile se numesc:Vip Inn miramonte, Tryp Montijo Parque si Setubal. Sti ceva de ele?
Cum putem vorbii? o sa iti las un mesaj si pe messenger.
Poate vb. mai pe larg.Pupici.
lliliana
Frumoasa...iaca shi io cu pupare mare. )).gif hug.gif floare.gif Imbratzishare shi mai mare )).gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mirela_awad
fetelor va salut rapid! sexy iti raspund pe yahoo msn. fug la culcare. am trecut sa va salut. azi am semnat scrisoarea de demisie:(((((. trebuia ! for a btter life! pupici la toaaaate! si astept mailuri de la voi, cat inca mai sunt pe acolo. adica pana pe 22 martie.21 e ultima zi! apoi sexy tu vii cand eu sunt la munca?
zau asa!
lliliana
floare.gif Mire...urez de bine...da-s mai toanta shi nu pricep. Demisie? Adik te angajezi undeva mai cool?...Zi...ca sa ma linishtesc. hug.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 06:08 AM) *

floare.gif Mire...urez de bine...da-s mai toanta shi nu pricep. Demisie? Adik te angajezi undeva mai cool?...Zi...ca sa ma linishtesc. hug.gif

Mirela lucreaza ca receptionista la birourile administratziei TAP( taromul portughez )).gif ) si isi da demisia ca se angajeaza ca insotzitor de bord.
mirela_awad
trebe! prt. ca eu lucrez acol ocu firma auxiliara deci care nu apartine d eTAP si ca sa pot intra la curs trebe sa-mi dau demisia din actuala functie ca sa am timp de curs.e ca o zi de lucru 9-18 sad.gif
Sexymom
Hola, am citit mesajul dupa mess, acum ma uit pe harta unde locuiesti tu.
Sa imi fac idee la cati km esti de Lisabona, pt. ca eu in Lisabona am rezervare la hotel.
Si cum nu stau decat 3, 4 zile as vrea sa vad cat mai multe si sa mananc cat mai mult )).gif
Am vazut ca pot vizita:
-Oceanograficul
-Muzeul National
-Santa Justa,Baixa, astea sunt monumente parca....
-Catedrala sfanta
aki
Salut Mirelus.Pupici si curaj pupic.gif
Tzutzi80
Lasa ca vei trece si peste despartirea de acest job. Ai reusit tu sa renunti la modeling. Si vezi ca ti-a fost bine. Acum o sa fie din ce in ce mai bine pupic.gif
mirela_awad
Sexy sa-mi zici in ce hotel in Lisabona vei sta. Stau la 30 km departare de Lisabona.Sintra e una din zonele cele mai cunoscute. Epatrimoniu national deci de aia.

Aki multi pupici si tie!
Tzutzi intr-adevar am reusit sa renunt la modelling si nu mi-a venit bine si nici usor.Crede-ma ca mai bine nu-mi este, cand ma gandesc ca am dat stiu eu poate gaina cu oua de aur pe vrabia de pe gard. Suna dur , dar cand incerci sa te descurci intr-o tara straina si de una singura, chiar daca sunt maritata aici, singura m-am razbatut prt. orice nu e deloc usor. Nu-mi vine bine sa ma vad din printesa in sclava Isaura.
Tzutzi80
Imagine
Sexymom
LA MULTI ANI MIRELA, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.
Acum te innebunesc si eu cu intrebarile:
in leg. cu concediul meu in Portugalia, am gasit un hotel la tine in Sintra, se numeste :PENHA LONGA HOTEL AND GOLF RESORT 5 stele, la pretul de 148,50 euro de persoana....fata astia sunt nebuni de legat, pai nici in palatele din Asturias, Castilla nu platesc atat de mult.
Acum caut in Lisabona, poate gasesc ceva mai bun la pret.
Mai am 10 zile pana ajung si nu am inca nimic sigur...

Cunosc numai drumul pe autostrada )).gif
Sexymom
Mirela, am primit mesajul pe messenger.
Eu am rezervare facuta de saptamana trecuta in Zaragoza, gasisem Lisabona la preturi mari si timp mult nu am ca sa caut altceva.
O sa plecam intr-un mini-concediu de 5 zile, iar distanta pana la tine e de 650 de km.....2 zile le faceam pe drum.
Asa ca am ales Zaragoza ca e la numai 300 km de Madrid.Si nu e asa de obositor drumul.
Cand o sa am mai multe zile libere o sa ajung si in Portugalia. pupic.gif
Saptamana frumoasa.
mirela_awad
sad.gif
amalia0701
pupic.gif
mirela
de 2 zile tot incerc sa intru in contul meu si nu reusesc. a trebuit sa creez un cont nou si nu-mi place asta. intrasem sa zic ca in 2 zile ies din jobul meu, iar luni incep cursul de asistent de bord. carasas pá! adica ceva de genul : f...k! vor fi 3 luni fara venit financiar sad.gif. in fine it´s an investiment! pupici si un rest de week maravilhoso! adica minunat! smile.gif beijos! cred ca stiti deja ce inseamana! Pupici!
amalia0701
CITAT(mirela @ 20-03-2007, 11:40 PM) *

de 2 zile tot incerc sa intru in contul meu si nu reusesc. a trebuit sa creez un cont nou si nu-mi place asta. intrasem sa zic ca in 2 zile ies din jobul meu, iar luni incep cursul de asistent de bord. carasas pá! adica ceva de genul : f...k! vor fi 3 luni fara venit financiar sad.gif. in fine it´s an investiment! pupici si un rest de week maravilhoso! adica minunat! smile.gif beijos! cred ca stiti deja ce inseamana! Pupici!

Da iubita, dar cine o sa fie insotzitor de zbor peste 3 luni?
Te pupicesc si te imbrzatzisez.
O sa treaca repede astea 3 luni pupic.gif
BAFTAAAAAAAAAAAAA!
mirela
OHOO sa speram ca totul va decurge numai bine. Luni am fost in sala de avioane unde ne invata intr-un avion cum sa servim la bord, in altul cum sa scoatem si sa montam fereastra de urgenta, in altul cum sa ne dam pe manga (nu stiu daca in romana i se zice manga) . E acea parte galbena gonflabila care exista in compartimentul de jos al usii avionului.In caz de urgenta i se da drumul si ea cade in jos pe pista , se umfla cu aer singura si dam pasagerii pe ea ca pe un topogan. Apoi avem piscina unde trebuie sa salvam pasagerii si barca. Stiati ca la bordul fiecarui avion exista o barca?Sa mor daca stiam. :)Ei si la piscina trebuie sa ne aruncam in apa in costum de training. Teroare! Ca sa ne fie mai freu din cauza hainelor umede.Bine ca nu ne aruncam cu uniforma! La inceput ne vor da uniforma, bine e asta care momentan o am doar ca o sa mai am ceva alte elemente in plus.plec sa-mi aranjez parul. v-am pupat si o zi faina!

Mda vad ca iar nu am putut intra cu contul meu vechi. nu e normal. Heeeeelp!
aki
Salut mirelus.Vad ca esti entuziasmata de noua slijba.Cum la tine acasa,familia.Ne povestesti nu mai despre job w00t.gif .Mai povesteste ce faci,cum dieta,iubi grin.gif
mirela
salut! sunt putin trista prt. ca azi a fost ultima mea zi la munca si inainte de a termina programul m-am despartit sa zic asa prt. o perioada de toti cu care lucram acolo.De fapt voi fi aproape de ei zilnic si ii voi vedea in restaurantul intreprinderii ,oricand pot merge sa ii vad suntem la 2 cladiri distanta.insa nu mai e acelasi lucru. Nu mai lucrez eu acolo.Stiu ca a trebuit sa renunt prt. mai bine, ma asteapta un vis care trebuie implinit, o cariera frumoasa, o viata mai bun din pt. de vedere financiar, dar sunt 11 luni care le-am petrecut intr-un loc unde m-am simtit foarte bine, am avut parte de respect, admiratie multa simpatie si chiar afectiune.Ceea ce m-a surprins si m-a facut sa ma simt ca acasa.Un alt motiv prt. care mi-au cam dat lacrimile acum este topicul :"la multi ani mama!" am citit acel topic si mi-am adus aminte ca in ultima zi de fapt in ziua cand mama mea a plecat de aici i-am pitit o scrisoare in poseta, scrisa de mine. Poate intr-o zi am s-o postez e foarte lunga si foarte lacrimogena. Am simtit sa-i spun mamaei mele de toate. nu va ganditi ca i-am scris si in dusmanie si in dragoste. A fost o scrisoare de multumire si iertare catre ea.Am vrut sa-i spun cat de speciala e prt. mine si stiu ca numai vorbindu-i nu-mi gaseam toate cuvintele. Asa ca am decis sa-i scriu.Imi pare rau prt. cele care nu se inteleg cu mamele si prt. fetele a caror mamici nu mai sunt, eu sincer ma gandesc cateodata cum as putea trai sa stiu ca nu mai e.Cred ca as innebuni sincer, si de aceea le admir pe fetele care reusesc sa continue viata fara paersoana poate cea mai speciala din viata noastra.
In seara asta sunt foarte melancolica, mai bine luam la bord 2 paharele de Martini , dadeam putina apa la soricei si ma calmam.Fetelor as fi vrut sa sarbatoresc acest pas venind in Romania pe 6 aprilie, dar a intervenit altceva care imi impiedica toate planurile.Era prt. 1 weekend , dar veneam daca nu se ivea compromisul acesta. sa speram ca totul va decurge bine la curs si voi avea posibilitatea sa dau si o fuguta pana in Romania.Ok acum ies, in final ma duc sa dau 2paharele de martini pe gat asta sa ma calmez caci maine nu ma duc la munca asa ca fac o small party .smile.gif pupici si pe maine.
amalia0701
Servus iubita1
azi e prima zi din noua ta viatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa ne pui poze cu barul, sper sa reusesti sa-l montezi.
Te pupicesc si iti doresc o zi faina hug.gif
Tzutzi80
pupic.gif tare imi era dor de tine si bine mi-a facut discutia de aseara! Iti sunt alaturi cu sufletul intotdeauna hug.gif

Si cu un sfat oricand ai nevoie de el pupic.gif
mirela
hello everybody! sunt in asteptarea barului si vad ca astia de la IKEA nu au de gand sa apara.de montat nu reusesc sa-l montez singura e mult de insurubat pe acolo si asta e treba de barbat. asa ca husbendul se va ocupa de asa ceva. il vor astepta cu tiile cu funzi rosii smile.gif sa zica thx dupa toata supararea care mi-a adus-o lately. Inca am fost o lady sa-i ofer ditamai baroiul.caci e imens. are 1.86 m lungime si 1.00m largime.lipseste scena care si-o tot doreste , dar asta la urmatoarea ocazie mai speciala.parca-l si vad sambata viitoare. Barul e deschis. Bineinteles ca cine il va mobila sunt eu. eu trebuie sa pun sticlele , paharele to tacamul acolo caci el nu il duce capul. le tranteste acolo si pe urma cauta sticla.si tjhank god avem un frigider extra deci avem unde sa tinem la rece sampania. smile.gif
Tzutzi anytime my dear,imi era dor sa ma dezmat putin in chat smile.gif sa stii ca ma dat pe gat paharelul aseara asa ca totul va decurge bine.ma duc sa dau un rond prin casa caci imi ia cam 10 min. sa ma plimb prin casa. doamne parca-s intr-un castel. :)si nu glumesc sa stiti.pot face chiar si jogging. smile.gif
mirela
salut! am intrat putin prt. ca am de invatat, nu reusesc nicicum sa ma loghez cu numele meu vechi sper ca cineva sa-mi dea o mana de ajutor in privinta asta. sunt putin suparata, vineri a trebuit sa ma tund foarte scurt si nu-mi place cand sunt obligata.intr-o spatamana m-am tuns de 2 ori. li s-a parut instructorilor de la curs ca parul meu era mai lung cu 1 cm si m_au pus sa-l mai tund.asa ca m-am enervat si l-am taiat mai scurt decat trebuia. arat ca un clown. nu-mi place deloc.ieri am avut party-ul prt. baby, i-am facut un dans oriental in costum. de 3 ani ma roaga sa-i dansez si niciodata nu i-am dansat.anul asta am decis sa-i satisfac cerinta. barul este super o sa fac poze o sa-mi fac si mie insami sa vedeti cum arat cu noul look.va pup si va doresc o saptamana minunata.
amalia0701
Miri tu esti foarte frumoasa, cred ca iti sta bine si cheala.
UInteleg frustrarea tya, dar asteas joburile cu reguli.
Te pupicesc, asteptam pozele.
Tzutzi80
Parul creste repede iubita. Nu fi suparata pupic.gif
anca veselie
mirela, poze poze! dar sunt convinsa ca iti sta bine pupic.gif i-a placut dansul lui baby?
pupici hug.gif
Tzutzi80
Da raportul repede )).gif vorba Ancai )).gif , ca nu mai pot de curiozitate
mirela
ok, stati sa slectez macar 2
mirela
Imagine pozele mi le-a facut baby in fuga sa le postez in seara asta. )).gif
mirela
Imagine Imagine

ImagineImagine

ImagineImagine
anca veselie
mie-mi place cum iti sta! pupic.gif
mirela
esti draguta , dar pana ma obisnuiesc va trece ceva timp.
Tzutzi80
Mire lasa prostiile! Arati bestial cu parul scurt pupic.gif
crissy
Hristos a inviat!
mirela
Adevarat ca a inviat! Un Paste fericit tuturor!
amalia0701
Servus iubita!
Tare frumisca esti pupic.gif
mirela
sunteti super simpatice toate, dar eu inca nu m-am obisnuit.am intrat putin inainte sa ma duc sa-mi fac make-upul ,sunt super obosita cu o materie foarte grea si maaaare, niciodata nu mi-am inchipuit ca 1 avion poate fi atat de mare, divers si impartit in sute si sute de compartimente.ieri am fost in acelasi hangar unde am fost acum cateva luni am fost intr-un AIRBUS 320 am facut cunostinta cu toate compartimentele, toate materialele de salvament si de siguranta, am facut cunostinta cu multe din functiunile cockpit-ului, mama cate butoane si acolo, am vorbit la PA( public adress) am vorbit si din cockpit eram CMDT. MIRELA smile.gif am facut rapid o simulare de evacuare.stiati ca 1 avion se evacueaza in 90 de secunde? inchipuiti-va un A320 are 156 pasageri. fiecarui tripulant ii revin 50 de locuri.chiar si asa e un timp record si e nevoie de multa eficienta si calm in acelasi timp chiar daca cabina e plina de fum. astazi am practica in mock-up( un avion, dar fara cockpit, wc, si roti bineinteles:), si anume la gala ( bucatariile avionului). o sa invatam sa preparam bauturile, sandwichiurile sa le incalzim, sa facem cafea, ceai, sa memorizam toate compartimentele si sa servim bineinteles. pupici si o zi faina!
amalia0701
La fel si tie, o zi faina sa ai pupic.gif
Cum a reactionat Baby la cadoul de ziua lui?
sibel
fetelor, cum incepeti jurnalul???
Nessie
CITAT(sibel @ 11-04-2007, 09:26 AM) *

fetelor, cum incepeti jurnalul???
Te duci in sectiunea Jurnal de bord si apesi pe butonul Imagine. apoi ii dai ce titlul vrei si scrii primul mesaj. Asa se creaza orice subiect nou, dar in categoria la care se potriveste. floare.gif
ina_ceva
La multi ani!Imagine
Iti doresc multe impliniri in viata si sa ai parte de fericire alaturi de cei dragi!
Karin
LA MULTI ANI! floare.gif pupic.gif

Sa ai parte de o viata frumoasa si linistita, dorintele cele mai ascunse sa devina realitate si sa fii sanatoasa si fericita!
pupic.gif hug.gif
mirela
am intrat rapid sa vad noutatile. Fetelor voi sunteti atat de scumpe sa va amintiti de ziua mea de nastere. Din pacate eu nu am fost alaturi de voi cu o urare de ziua voastra din cauza dezactualizarii.intru mai mereu pe fuga si nu mai stiu de nimeni nimic. Sincer imi cer scuze prt. asta.By the way sunteti primele care imi ureaza La multi ani .va pup mult si va doresc o zi frumoasa si voua. a mea nu va fi chiar atat de frumoasa caci voi ajunge acasa pe la orele 22 caci am cursuri pana seara tarziu si cum ajung acasa direct in pat. Urat mod de a petrece ziua de nastere!
Tzutzi80
Imagine Imagine
Imagine
michelle
La multi ani!
Sa fii fericita si iubita pupic.gif
Imagine
Tzutzi80
Pana vii tu pe aici....eu ma apuc deja de sarbatorit devil.gif
Imagine Imagine Imagine

Imagine
anca veselie
la multi ani mirela! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai multe impliniri pupic.gif hug.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.