Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sexymom
LA MULTI ANI MRELA, sa ai parte numai de lucruri bune, realizari si cat mai multa fericire. pupic.gif floare.gif
amalia0701
La multi ani draga mea!
Tot ce iti doresti sa se implieasca!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita.
Nu fii suparata ca azi muncesti, ti-a dorit asa mult acest curs, faptul ca esti acolo la el e un cadou hug.gif
Asteptams a te mai eliberezi sa mai povestim.
Te pup!
julyalina
La multi ani , Mirelush !!!!

Imagine
buretel
La Multi Ani, Mirela! give_rose.gif
mirela
salut! am intrat rapid sa va multumesc ca ati fost dragute sa treceti pe la mine sa-mi urati la multi ani intr-un fel ma simt cu musca pe caciula caci nu am intrat in ultimul an asa des pe la voi in jurnale. maine dimineata ma scol la 4 am, prt ca am un zbor la Barcelona, e zborul de observatie cu cel mai dur instructor dintre toti parca am fost aleasa sa fiu cu el, oricat de mult am incercat eu sa fug de el acum trebuie sa iau taurul de corane. inchipuiti-va zborul meu e la ora7:55 am , dar trebuie sa ma prezint cu 1,20 h inainte zbor prt. briefing, si apresentarea comandantului.acum fug in pat caci trebuie sa adorm fortat. am facut niste poze la practica de safety suntem in costume de maimute cum il numesc ei(i dont understand why) caci mie mi se par costume gen nasa de antrenamente.o sa incerc sa le postez saptamana asta ,dar cred ca miercuri prt. ca marti am test si ajung la 10 seara acasa deci nu se poate marti.pupici si o saptamana frumoasa!
lliliana
Am nimerit bine azi...LA MULTZI ANI! Mire, sa ai parte de lumina multa in viatza ta. Sa fii fericita hug.gif
Bine te-am regasit. floare.gif
luchi
La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita!

p.s. Scuze intarzierea give_rose.gif

p.s. 2 Lilish!!! w00t.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 23-04-2007, 08:21 AM) *

La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita!

p.s. Scuze intarzierea give_rose.gif

p.s. 2 Lilish!!! w00t.gif

Yep!!! Exist!!!!!!! cheer.gif
mirela
salut! salut.gif v-am promis fotografii de la curs, si cateva din zborul catre Barcelona. )).gif Imagine, cu 2 din colegele de la curs cheer.gif Imagine aici ne luam zborul de pe aeroportul EL PRAT din BarcelonaImagine aici suntem deja in aer deasupra MADRID-uluiImagine in poza asta se vede mai bine Madrid-ul grin.gif Imaginesi cam atat. restu sunt filmari.si dureaza ceva timp pana le pun aici.

uitasem sa va multumesc prt. restul de urari ! sunteti scumpe toate! va pup si un sfarsit de saptamana mai dulce!
amalia0701
Multumim pentru poze pupic.gif
Esti minunata hug.gif floare.gif
mirela
am vrut sa va urez un weekend minunat http://www.youtube.com/watch?v=yohwsN12WQU...ted&search=
mirela
Pagina mea web
amalia0701
Multumim pentru muzica.
Canta fain Ivete Sangalo.
aki
Salut Mirelus.De mult nu am mai intrat pe aici.Dar am citit ce ai facut pina acum baby.gif Iti doresc tot ce-i mai bun si bafta in tot ceia ce faci. pupic.gif
lliliana
Salut Mire. Imi place de mor ca nu te lashi. O sa fie super frumoasa viatza ta. Asha prevad. Doamne ajuta! Pup. pupic.gif
Tzutzi80
si eu pupic.gif hug.gif give_rose.gif
mirela
Salut! Azi noapte am avut un vis oribil! Am visat ca am esuat la examenul practic de salvament. Vai ce teroare! Nici nu ma pot concentra la invatat! Asa ca am decis sa intru putin aici si am gasit intre dosierele mele niste fotografii din 2001 de la o sedinta foto. Ce tanara par! De fapt vreau sa zic eram o copila, caci make-upul din acea perioada nu ma avantajeaza nicicum.nu o sa le postez, desi stiu ca multe dintre voi sunteti curioase )).gif asa ca o sa-mi pun un avatar cu o poza de acum 6 ani. cheer.gif intre timp o sa fug din nou la invatat! pupici multi si o sapatamana minunata la toate! si thx ca veniti pe la mine!

ei si ca sa nu par atat de rea cu voi am sa postez totusi o poza. e alb- negru, nu e atat de reusita, dar e notabila.parca imi da un impuls poza asta sa mai slbesc putin! )).gif Imagine

aaaahhh, par lung! si suspin dupa parul lung! sad.gif
lliliana
Vise de noapte....invatza...nimik nu te poate opri daca vrei sa obtzii ceva. Succes. Pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
Mireluta bafta multa! Eu plec iar pe nava. Mi-a venit imbarcarea din Roma pe 31 mai. O sa fac poze cu Italia special pentru tine
anca veselie
bafta multa mirela! o sa iei examenul, nu te descuraja pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Doamne Mirela cat erai de slaba w00t.gif
Lasa ca o sa creasca el parul, dar daca acu nu ai voie din cauza normelor, gandeste pozitiv : e o schimbare de look !
Eu stiu ca o sa treci printre primele examenul hug.gif
BAFTA!
mirela
salut! mersi mult de incurajari. azi am aflat ca luni 21 mai am examenul de salvament voi fi a-2-a pe lista dupa care voi avea 3 zile libere. yahoo.gif yu-huu! am decis sa va postez inca alte cateva poze din acel album de acum 6 ani. sorry.gif dupa acele timpuri.Imagine tot in alb-negru.Imagine.se moi again cheer.gif Imagine Imagine si ultimaImagine. mai am cateva color in lenjerie ,dar sincer cand le-am revazut m-am speriat eu de ele. in primul rand eram foarte slaba si parca sunt o scandura de slaba ce eram,dar mi-am adus aminte ca eram in recuperare dupa a doua cirza de anorexie.sincer nu doresc nimanui aceasta boala, si din pacate azi intalnim des multe fete care sufera de anorexie in special in lumea modei. sorry.gif

Fetelor va doresc o vineri minunata si un weekend plin de soare. eu voi fi la plaja.weekendul asta e mai mult ca sigur! pupici! hug.gif cum zic portughezii :"beijos e abraços!" adica:pupici si imbratisari!
amalia0701
Cat erai de slaba!
Ma bucur ca realizezi ca era nesanatos pupic.gif
Sa te bucuri de soare si sa te relaxezi zilele astea libere pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mirela
saaaalut! am intrat rapid inainte sa ies sa rezolv anumite chestiuni legale sa va anunt ca am trecut examenul de salvament! am avut 3 scapari mici (adica am gresit), dar in rest a decurs bine.am avut 2 dinamici la fereastra una din ele am facut la usa (iarasi o greseala) am avut o aterizare fortata pe aeroportul Otopeni blum.gif (m-au intrebat unde vreau sa mergi si am decis Otopeni) unde a trebuit sa fac o evacuare.am avut noroc ca aeroportul e pe pamant fara apa in apropiere.asa ca un detaliu in minus:coletul wacko.gif .a trebuit sa pun un bebe in "berço" i se spune in portugheza. cred ca in romana e mai mult ca 1 patut special care se gaseste in avioane, si sa continui in aterizare pe pamant.in acelasi timp trebuia sa-i fac mamei un briefing de ce il pun in acel patut caci ea( instructoarea juca rolul de mama) foarte enervanta ca de ce nu il poate tine in brate si ca ii este frica.Cunoscand-o pe instructoare si stiind ca e foarte amuzanta inchipuiti-va ca trebuia sa abtin sa nu incep sa rad prt. ca trebuia sa ma comport ca si cum as fi fost intr-o situatie reala.am avut si un pasager fizic incapacitat (cred ca asta ar fi traducerea)nu chiar cu handicap,caci era mai mult bolnav decat cu un defect fizic.a trebuit sa-l car ultimul bineinteles dupa ce facusem toata evacuarea.bineinteles ca era unul din instructorii mei si e mare omul nu gluma, iar cand instructoarea imi zice :"ai 1 pasager incapcitat fizic in cabina!" eu am ramas bleaga:"oh my god!" cand i-am vazut marimea.dar au fost draguti .pasagerul meu a colaborat ,isi misca picioarele )).gif .si am mai avut 1 incendiu intr-unul din cuptoare.l-am combatut bine cu ajutorul instructorului meu care imi facea semne(fara ca ceilalti2 instructori sa vada) cu piciorul si imi atragea atentia sa deconectez curentul de la bucatria avionului fiind un foc electric )).gif .Comedie nu altceva! Important este ca a trecut unul din examele mai importante si decisive!Mai am 2 examene decisive:1º ajutor si zborul de examen.Lunea viitoare zbor la Milano, va fi primul zbor in care eu voi lucra la clasa turistica si cred ca voi face discursuri, prt. ca sunt singura din grupul meu care zburam( suntem 3) , care vorbeste italiana si voi fi avaliata si prt. discursuri.daca nu era cursul asta ramaneam la Milano macar prt. o saptamana! )).gif ahhh! bun fug acum caci baby ma asteapta jos sa mergem. va pup, va multumesc mult prt. tot suportul si mai tarziu o sa intru pe aici! pupici! floare.gif
amalia0701
Felicitari iubita!
Sunt tare mandra de tine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asteptam sa ne aratzi poze de la Milano hug.gif
Bafta in continuare pupic.gif
Tzutzi80
cheer.gif Bravo Mire! A functionat sa iti tin pumnii in dimineata asta! Cand te mai prind pe mess??? hug.gif pupic.gif
mirela
Salut! Tot incerc sa intru de 2 zile, dar nu am timp.Eu sufar de lipsa de timp.E normal!Marti am facut curatenie si am organizat in sala de gimnastica toate cutiile pe care baby nici acum nu le-a desfacut cu acareturile lui. Asa ca am intrat eu in ele. si am facut si curatenie cum trebuie si bineinteles am dat un sarm cat de cat acelei camere, caci inca nu am instalat-o cu toate aparatele necesare.o sa va postez niste poze ca sa vedeti cum am facut.Imagine, am facut poza din coltul spre exterior sa prind bicicleta si aparatul prt. abdominaliImaginein imaginea asta se vede cantarul care l-am primit de la IDIETA(nu fac publicitate), si tapetul meu de ioga. blink.gif Imagine aici se vad mai bine instrumentele noastre cheer.gif si cam asta e tot. si acum trec in vizita pe la voi. floare.gif
julyalina
mire, super melodia ta de la semnatura pupic.gif
nici eu nu prea am timp sa scriu mai mult prin jurnalel fetelor sad.gif dar bine ca deocamdata macar intru si vad ce mai fac grin.gif
anca veselie
mirela pupic.gif felicitari!
sunt sigura ca va fi foarte bun discursul tau, nu trebuie sa ai emotii!
cum mai merge cu baby, nu ai mai zis nimic de el.
pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Acum 6 ani aveam 52 de kile, eram asa de slaba incat ma intreba toata lumea daca sunt bolnava, am si eu multe poze de atunci dar nu imi plac `prea tare.Nu mi se pare ca erai tare slaba, aratai beton,nu stiu cate kg aveai dar iti sateau de minune.
Felicitari pt. tot ce ai rezolvat de cand nu am mai vorbit, sper sa recuperez si eu timpul pierdut. pupic.gif
aki
Salut Mirelus.Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif si o hug.gif
mirela
Salut! L a mine in momentul asta sunt orele 6:43 am bineinteles de o ora nu reusesc sa dorm desi m-am culcat pe la orele2:00 am , dar in fine. Am venit sa dau vesti despre mine sunt ok , luni am avut zbor catre Milano-Malpensa un dus si un venit sa zic asa nici macar in aeroport nu am avut timp sa iesim caci a trebuit sa facem check-lists de security, preflight de cabina si altele.In timp ce va povestesc cum a fost zborul o sa va postez cateva poze care le-am facut cand am ajuns acasa.Imagine.asta e uniforma noastra si faimosul Bobby( trolley carry-on). La plecare din Lisabona am avut intarziere o ora datorita taficului aerian si in avion cu pasageri imbarcati si cu cabina verificata( centuri de siguranta inchise, mese ridicate, scaunele drepte) inca alte 20 min de intarziere. mad.gif Imagineacum inchipuiti-va mania unui italian stand in asteptare aproape 3-4 ore de a pleca. Caci acum check-innul de face cu 2 ore inainte. Plus timpul la care te trezesti ,plus timpul pe drum catre aeroport, ajungi in final acolo si mai astepti nu stiu cate ore normal ca in avion ti se ridica la cap sa mai auzi ca intarzii. Am avut 2 italieni foarte nervosi, unul nu voia sa se aseze , iar altul tipa la mine sa-i dau ceva sa se intretina.I-am dat un ziar portughez. S-a linistit spre surprinderea mea.Celalat in timp ce faceam serviciul de bauturi imi arunca niste priviri furioase de am zis ca din moment in moment imi va salta la gat, prt. ca inainte de decolare Cdtul a anuntat ca vom avea inca 10 min. de intarziere. El cum nu intelesese m-a intrebat rapid in cat vom pleca. Cand i-am zis a innebunit. A inceput cu tipete si gesturi ca el vrea sa ias din avion, inchipuiti-va acum eu sa-l calmez.Imi venea sa-l calmez cu un pumn in fata sincer.ImagineAcum ca sunt de cealalta parte si nu a cea de pasagerului inteleg ce inseamana in realitate o intarziere sau o avarie tecnica.E mai mult prt. siguranta noastra a tripulantilor cum si prt. a pasagerilor.Mai am 1 sapatamana in care voi mai avea 2 examene scrise de primul ajutor si serviciul la clasa executiva si ultimul va fi zborul de examen.Intre timp mai am un zbor pe 13 iunie nu stiu inca unde voi merge unde voi face serviciu la clasa executiva. Mai intai testul scris si apoi practica.Nu imi vine a crede ca intr-o saptamana voi termina. cheer.gif Imagine.Insa stiu ca viata mea nu va fi mai usoara.Prt. ca voi avea multe nopti nedormite ori va trebui sa ma scol la 3:30 am si sa incep ziua cu 4-5 destine.Asta inseamna la 4 destine 8 zboruri si sa mai am parte de vreu A320 care numai la 1 zbor ia 196 pasageri inchipuiti-va ce zi minunata o sa am. w00t.gif tease.gif Deci in concluzie jobul asta nu e numai calatorii, servit cafea, ceai si suc de portocale, e de altfel multa munca, multa atentie in ceea ce priveste siguranta noastra si a pasagerilor, e multa rabdare si mult sange rece sa zic asa in a suporta sute si sute de pasageri zilnic care mai de care cu un temperant divers.Dar la intaorcere dupa ce am lucrat putin si la clasa executiva m-am intors foarte multumita prt. ca sunt sigura ca e ceea ce vreau sa fac.Sunt oare o norocoasa ca mi-am descoperit intr-un fel vocatia? Cu toate astea aspiratiile mele nu se opresc aici.In timp ce am lucrat la executiva a trebuit sa servesc Cdtul si Copilotul.Am o atractie irezistibila catre cockpit.In 2 ani vreau sa fac cursul de pilot.Stiu ca e o nebunie in special ca ajunge la 70mii euro cursul,dar e dorinta care ma arde rau in inima si nu imi da pace. Asa ca daca totul va decurge bine de acum in 2 ani iar intru in studii.Si in afara de costul cursului durata e de 1 an jumate. Dar merita! grin.gif Fetelor va doresc o saptamana minunata ma duc sa ma mai intind putin caci pe urma am de invatat prt- examen si va mai dau noutati next weekend. Pupici!
anca veselie
esti o frumusica! se vede din poze ca esti vesela si multumita pupic.gif ma bucur mult pt tine si iti doresc sa iti indeplinesti visul pupic.gif hug.gif imi place ca tintesti sus! floare.gif
aki
Imi pare bine pentru tine w00t.gif .Iti place ceia ce faci si aceasta-i principal.Iti aduci aminte cind lucrai la doamna cei(am uitat cum ii ziceai tu lol.gif )unde vindeai bibilouri yahoo.gif Si nu iti placea ce faci,adr acum esti multumita de tine.Bravo yahoo.gif
mirela
Buna dimineata! Cred ca doar eu intru la ore mai ciudate pe site! )).gif e 6:34 am m-am trezit si nu pot adormi .asa ca am decis sa vin sa las un mesaj avand in vedere ca am o stire importanta sa va dau!De ieri oficial sunt tripulant.Am avut zborul de examen catre Amsterdam unde am facut totul foarte bine.Marti voi semna contractul si de miercuri voi intra in linie cum se spune aici singurica sau ma voi lansa singura! Imi este putina teama sa nu gresesc din prima zi ,caci nu toti sefii de cabina sunt simpatici si imi arata ce si cum sa fac, dar voi prepara zborul acasa foarte bine, caci avem un site doar prt. tripulanti creat de compania noastra unde putem vedea planul de zboruri ( unde vom zbura), cand vom avea zile libere, comunicari interne si multe altele.Doar cand voi semna contractul imi vor da nume de utilizator si parola.Cu acest site am noroc caci pot pregati zborul in casa cum ar fi ordinea serviciului in cabina, nivelul de zbor (depinde de destinatie), mancarea care se serveste pasagerilor , rutina usilor cine inchide,deschide, armeaza, dizarmeaza,in fine sa nu ajung in avion ca o musca ratacita )).gif Saptamana asta am avut zborul on-job2 tot la Amsterdam(miercuri) si ieri am avut noroc sa fac acelasi zbor caci stiam deja ce si cum sa fac. Nu imi vine a crede ca am terminat cursul.Azi am cina cu colegii si instructorii nostrii sper sa rezist caci de miercuri ma scol numai la ore foarte matinale 4:30 am sau 5:50 am azi la6:15 am, dar seara pic in pat. Incredibil de crezut ,dar aseara am adormit in timp ce urmaream SIMPSONII! )).gif Eu care ador serialul asta!si erau orele20:30.
Aki pe acea doamna o numeam "brujilda" (vrajitoare).De can am iesit de acolo nici ca nu am mai vazut-oMaine o sa trec pe acolo sa beau o cafea, dar cu alte persoane care m-au tratat bine cat timp am lucrat acolo.Una din persoane e chiar sora ei. smile.gif Ca sa vezi ce diferenta!
Dragele mele in finalul acestui mesaj doresc sa va multumesc prt. tot suportul moral, mesajele voastre mi-au dat inca o doza de curaj sa continui cu cursul, sa-mi indeplinesc visul.Cateva cuvinte pe care voi mi le-ati scris intr-un mesaj nici nu aveti idee ce puternice sunt, o incurajare e de ajuns! Va pup mult va doresc un weekend minunat ( la mine azi ploua) si va rog sa va pregatiti cu cuvinte de incurajare caci ma asteapta alt examen biggrin.gife conducere! Voi studia prt. permis de conducere!E necesar!Cu zboruri cu noaptea in cap nu imi voi sacrifica sotul si socrul sa ma duca la aeroport nu?!pupici multi dragutele mele!
amalia0701
Servus iubita!
cheer.gif hug.gif
Ma bucur dint tot sufletul pentru tine hug.gif
Sunt tare mandra de tine, esti mai puternica decat crezi!
Eu stiu ca daca iti doresti sa devii cosmonaut o sa iti indeplinesti visul.
O sa te obisnuiesti si cu orele imposibile de trezire si o sa adormi si la 18:30 )).gif , dar important e sa faci ceea ce iti place si sa fii multumita.
Acu ai reusit sa termini cursul asta greu, o sa iei si carnetul de sofer, ma bate si pe mine gandul sa fac scoala la toamna. Marius in august face un an de cand a luat carnetul si conduce tare fain. Io eram cam panicata ca pasager, din cauza unor accidente stupide, dar cu el ma simt SAFE.
Sanda e plecata la un curs in SUA si ne-a lasat masina ei sa avem grija de ea, asa ca acum avem 2 masini in fatza blocului si doar un sofer )).gif Nu stiu cum se circula in Portugalia, dar aici sunt totzi nebunii pe drumurile publice, regulile de circulatie is doar pentru politzisti ca sa aiba dupa ce da amenzi sad.gif
Te pupicesc inca odata, pozele sunt minunate, iar zambetul tau spune tot.
give_rose.gif
Sexymom
Prietena mea de aici , Laura, e stewardeza pe Iberia, dar nu spune nimic din ceea ce ne povestesti tu, e super relaxata si multumita si de orar si de banii care ii castiga, lucreaza de 16 ani ca stewardesa si nu a tipat nimeni la ea, cred ca ai tu parte de persoane mai ciudate.
Poate ca inceputul e mai greu, trebuie sa ai rabdare ca nu o sa fie asa tot timpul, la urma urmei trebuie numai sa servesti masa pasagerilor si sa zambesti frumos, nu sa le suporti crizele.
Mult succes iun continuare, sa fi la fel de incapatanata si de indrazneata. pupic.gif

PS: trebuie sa ai carnet de conducere. Fara el nu se poate.
mirela
Salut! Am intrat sa va salut si sa va dau news despre mine! Marti oficial am inceput lucrul cu o frumoasa asistenta in casa de la19:00-7:00(miercuri),joi liber, vineri (ieri) un zbor dus-intors pana in Copenhaga( 7 h de zbor total cu timpul de escala). Astazi am un zbor catre Londra voi dormi acolo si ma intorc maine dimineata,iar luni si marti liber (iar) cheer.gif .Fetelor inca o data va multumesc prt. tot suportul si sper sa va am la bord intr-o zi. )).gif Sexy eu vorbesc despre ce ne ziceau la curs, ca vom intalni pasageri diferiti la caracteri si nu toti vor fi dulci cu noi, dar e normal. Pana acum nu mi s-a intamplat decat in acel zbor catre Milano unde am avut un pasager care imi arunca priviri criminale. )).gif Sper ca azi sa decurga totul bine caci ieri a decurs de minune si colegii m-au ajutat in tot.Insa prt. Londra zborul e mai complex.Contine fise de politie prt. pasageri, formulare de bar (2 la numar), trebuie sa blocam toate barele( cica sa nu furam regina cu o miniatura de alcool )).gif ) si noi ca tripulanti trebuie sa ne luam cosmeticele in sac de plastic transparent. Imi este ciuda prt. ca am cumparat un necessaire special prt. geanta mea si acum nu cred ca il pot folosi peste tot. Dar gasesc eu o solutie.Va pup ,va doresc un weekend frumos cu mult soare si acum fug sa ma pregatesc(zborul e la 17:30) ,dar am multe de facut chair daca e devreme. Ciao!
aki
Salutari Mirela.Pupici si o saptamina linistita iti doresc pupic.gif
mirela
Buna dimineata! La mine inca e dimineata in ciuda faptului ca m-am trezit devreme.Ultimele noutati depsre mine. Am facut acel zbor catre Londra, insa in loc de dormit cum trebuie acolo am facut un split ceva in genul dormit 3 ore si apoi iar la drum.Parca auzeam vocea instructorului meu :" o sa aveti nopti in care o sa va treziti la3:30 am sa plecati la drum! " Oribil. caci am dormit fix 3 ore. Nici nu stiu cum am reusit. Si surpriza ! M-am trezit cu 2 persoane in camera ! Cum e posibil asa ceva in Crowne Plaza Hotel in Londra? Incredibil, dar toate cheile din hotel aveau intrare in camera mea! )).gif A doua zi cand m-am intros am fost sa sarbatorim in familie cu un pranz actualul statut de tripulant. Eram moarta de oboseala! Si o chestie care am observat-o in fotografiile care o sa le postez acum :m-am ingrasat! huh.gif am facut un slide ca sa fie mai rapid sa vedeti toate pozele. In ciuda oboselii am reusit sa tin ritmul cu baby sa fac niste fotografii.By the way orasul asta inca nu-l vizitasem si e la 50 km departare de Lisabona! Ce rusine! Sincer! Cateva din fotografii cum sunt facute din masina in mers sunt putin cam ondulate! )).gif Sper totusi sa va placa!
Pagina mea web
anca veselie
foarte dragute pozele! ti-a mai crescut parul pupic.gif
amalia0701
Servus draga mea!
Tara faini sunteti!
pupic.gif pupic.gif hug.gif
Multumim pentru poze pupic.gif
Pe unde mai zbori?
Am vazut ca la Londra zilnic sunt terminale inchise, ai probleme, intarzieri, modificari de curse?
pupic.gif
mirela
Salut!Umblu ca o nebunatica prin lume cu intarzieri din cauza grevei a turnului de control din Lisabona, am stat si 4 ore in avion cu pasageri pe capul nostru cu foame, cu sete, oribil ce mai. Azi aveam un zbor in i-le si in final iar merg la Londra. Dar e mai mult un split decat o sedere. Adica voi avea frumoasa oportunitate de a dormi iar 3 ore. In fine am un slide show din Crwaley ( Anglia), din pacate nu am reusit sa ajung in Londra ,prt. ca ajunsesem cu intarziere in Gatwick airport.Am avut un zbor genul :Lisabona- Porto; Porto-Gatwick (sedere 1 noapte).A doua zi Gatwick- Porto(sedere 1 noapte);A treia zi am avut Porto-Lisabona; Lisabona-Horta (Açores); Horta -Lisabona.Minunat nu? )).gif O sa postez slide-ul din Crwaley.Pagina mea web
Deci, sa va povestesc rapid ce si cum am fost si facut in Crawley! Cum am avut intarziere nu a fost posibil sa ajung in Londra. Asa ca am decis sa cutreier oraselul si sa fac cumparaturi.Si la drum am purces eu.Magazinele in Anglia inchid la ora 18:00 ,ma asteptam prt. ca nu e singura tara, asa ca am fost mai mult intr-o corida la cumparaturi.Mi-a parut rau ca nu am luat cu mine geanta de cala prt. ca am avut posibilitatea sa cumpar produse cosmetice foarte ieftine si enorme si nu mergea sa le iau in cabina cu Bobby-ul!Pot sa va zic ,dupa ce am ajuns la hotel si mi-am pregatit Bobby-ul prt. a doua zi am zis ca se rupe saracul de atatea haine.A m fost la piscina hotelului , m-am relaxat, am baut un ceai la barul hotelului si in camera sa ma odihnesc. Next day directia Porto. inca un slide show care i-l dedic in special lui Anca vselie caci stiu ca ea a vizitata Porto si a ramas cu o impresie buna despre oras. Bineinteles ca e prt. toate.
Pagina mea web
In porto cum am ajuns dimineata devreme inchipuiti-va aveam o zi intreaga de parcurs prin oras. Credeti-ma ca in Anglia nu am reusit sa cheltui toti banii, si astazi iar voi primi o parte iarasi lire sterline. Ok, in Porto am iesit de la 11:00 pana la18:00.Am ajuns la hotel terminata de picioare de cat am umblat.Ah si pe deasupra ruinata! )).gif Am in portofel Lire sterline si nu am euro! )).gif Comedie nu altceva!Orasul mi-a placut , cred ca este un oras romantic, dar putin ca murdar, insa Lisabona e mult mai frumoasa sincer va spun.Porto e mult mai vechi ,are raul si vinul care-i duc faima, pe cand Lisabona are mai mult sarm. A- 3- a zi cum v-am scris mai sus directia Lisabona, Horta si iar Lisabona.
aki
Salut Mirela.Imi place sa te vad bucuroasa de profesia ta.Cu atita dragoste povestesti tot.Dar mai spune-ne si de tine.Ai slabit?Te-ai ingrasat?Ce-ti mai face sotul,mama ta?Nu a mai fost pe la tine?
amalia0701
Servus iubita!
Multmumim pentru ca impartasesti cu noi frumusetzile vazute de tine pupic.gif
La ce ora bantuiaia prin Crawley? Nu e nimeni pe strazi pe acolo )).gif
Am vazut poza din parc, sa stii ca mie imi palce mult cum iti sta cu parul asa give_rose.gif
Ma bucur ca iti place ceea ce faci, chiar daca e obositor cateodata.
Te-ai imprietenit cu colegii tai?
Cand avetzie escale bantuitzi impreuna prin orase sau doar tu solo?
Tzutzi80
Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie!
Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere hug.gif
aki
CITAT(Tzutzi80 @ 13-07-2007, 12:50 PM) *

Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere hug.gif

Si tu esti stuardesa hug.gif ?
amalia0701
CITAT(aki @ 13-07-2007, 01:34 PM) *

Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pup fetele noastre dragutze.
aki
CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 09:57 AM) *

CITAT(aki @ 13-07-2007, 01:34 PM) *

Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul cheer.gif cheer.gif cheer.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Se dau? tease.gif
mirela
He-he! Am intrat sa va salut! sunt super obosita dupa zborul de azi Lisabona-Frankfurt!Maine am Lisabona-Malpensa(Milano) de dimineata devreme.Aki nu vrei si tu sa fii si tu insotitoare de bord? Incearca, caci sigur iti va placea!
Amalia erau orele 18:00 ,dar lume mai putin cum magazinele inchid la acea ora toatra lumea fuge acasa si se pregateste de iesit la cina in oras.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.