Salut! L a mine in momentul asta sunt orele 6:43 am bineinteles de o ora nu reusesc sa dorm desi m-am culcat pe la orele2:00 am , dar in fine. Am venit sa dau vesti despre mine sunt ok , luni am avut zbor catre Milano-Malpensa un dus si un venit sa zic asa nici macar in aeroport nu am avut timp sa iesim caci a trebuit sa facem check-lists de security, preflight de cabina si altele.In timp ce va povestesc cum a fost zborul o sa va postez cateva poze care le-am facut cand am ajuns acasa.

.asta e uniforma noastra si faimosul Bobby( trolley carry-on). La plecare din Lisabona am avut intarziere o ora datorita taficului aerian si in avion cu pasageri imbarcati si cu cabina verificata( centuri de siguranta inchise, mese ridicate, scaunele drepte) inca alte 20 min de intarziere.

acum inchipuiti-va mania unui italian stand in asteptare aproape 3-4 ore de a pleca. Caci acum check-innul de face cu 2 ore inainte. Plus timpul la care te trezesti ,plus timpul pe drum catre aeroport, ajungi in final acolo si mai astepti nu stiu cate ore normal ca in avion ti se ridica la cap sa mai auzi ca intarzii. Am avut 2 italieni foarte nervosi, unul nu voia sa se aseze , iar altul tipa la mine sa-i dau ceva sa se intretina.I-am dat un ziar portughez. S-a linistit spre surprinderea mea.Celalat in timp ce faceam serviciul de bauturi imi arunca niste priviri furioase de am zis ca din moment in moment imi va salta la gat, prt. ca inainte de decolare Cdtul a anuntat ca vom avea inca 10 min. de intarziere. El cum nu intelesese m-a intrebat rapid in cat vom pleca. Cand i-am zis a innebunit. A inceput cu tipete si gesturi ca el vrea sa ias din avion, inchipuiti-va acum eu sa-l calmez.Imi venea sa-l calmez cu un pumn in fata sincer.

Acum ca sunt de cealalta parte si nu a cea de pasagerului inteleg ce inseamana in realitate o intarziere sau o avarie tecnica.E mai mult prt. siguranta noastra a tripulantilor cum si prt. a pasagerilor.Mai am 1 sapatamana in care voi mai avea 2 examene scrise de primul ajutor si serviciul la clasa executiva si ultimul va fi zborul de examen.Intre timp mai am un zbor pe 13 iunie nu stiu inca unde voi merge unde voi face serviciu la clasa executiva. Mai intai testul scris si apoi practica.Nu imi vine a crede ca intr-o saptamana voi termina.

.Insa stiu ca viata mea nu va fi mai usoara.Prt. ca voi avea multe nopti nedormite ori va trebui sa ma scol la 3:30 am si sa incep ziua cu 4-5 destine.Asta inseamna la 4 destine 8 zboruri si sa mai am parte de vreu A320 care numai la 1 zbor ia 196 pasageri inchipuiti-va ce zi minunata o sa am.

Deci in concluzie jobul asta nu e numai calatorii, servit cafea, ceai si suc de portocale, e de altfel multa munca, multa atentie in ceea ce priveste siguranta noastra si a pasagerilor, e multa rabdare si mult sange rece sa zic asa in a suporta sute si sute de pasageri zilnic care mai de care cu un temperant divers.Dar la intaorcere dupa ce am lucrat putin si la clasa executiva m-am intors foarte multumita prt. ca sunt sigura ca e ceea ce vreau sa fac.Sunt oare o norocoasa ca mi-am descoperit intr-un fel vocatia? Cu toate astea aspiratiile mele nu se opresc aici.In timp ce am lucrat la executiva a trebuit sa servesc Cdtul si Copilotul.Am o atractie irezistibila catre cockpit.In 2 ani vreau sa fac cursul de pilot.Stiu ca e o nebunie in special ca ajunge la 70mii euro cursul,dar e dorinta care ma arde rau in inima si nu imi da pace. Asa ca daca totul va decurge bine de acum in 2 ani iar intru in studii.Si in afara de costul cursului durata e de 1 an jumate. Dar merita!

Fetelor va doresc o saptamana minunata ma duc sa ma mai intind putin caci pe urma am de invatat prt- examen si va mai dau noutati next weekend. Pupici!