Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
aki
CITAT(mirela @ 14-07-2007, 09:28 PM) *

He-he! Am intrat sa va salut! sunt super obosita dupa zborul de azi Lisabona-Frankfurt!Maine am Lisabona-Malpensa(Milano) de dimineata devreme.Aki nu vrei si tu sa fii si tu insotitoare de bord? Incearca, caci sigur iti va placea!
Amalia erau orele 18:00 ,dar lume mai putin cum magazinele inchid la acea ora toatra lumea fuge acasa si se pregateste de iesit la cina in oras.

Mirela eu de acum am alta chemare,sunt inginer.Imi place ca razbati oriunde.Bravo hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 09:57 AM) *

CITAT(aki @ 13-07-2007, 01:34 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 13-07-2007, 12:50 PM) *

Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie!
Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere hug.gif

Si tu esti stuardesa hug.gif ?

Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pup fetele noastre dragutze.

Amalia mea iubita!!! femeie....esti fenomenala pupic.gif lol.gif

Mirelutza te pup dulce si mi-e dor de tine
mirela
Salut, scumpicele mele! Tzutzi cum iti merge? Iar intru rapid, ieri am ajuns mai relaxata acasa dupa zborul de Milano ,dar oboseala pana seara isi spune cuvantul.Azi am un Lisabona- Bruxelles, ramana peste noapte acolo, iarasi e un split de 3 ore somn,dar ma intorc maine dimineata direct Bruxelles- Lisabona dupa care intru in 2 zile libere contand cu ziua de maine totalul e de 3. cheer.gif Am facut acum rapid un slide show cu cateva poze din Freising, oraselul in apropiere de Munchen si unde stam noi cand avem zbor acolo.Micut, vechi, minunat!Din cauza slotului ( intarziere) de 4 [*****] in aeroport cu pasageri in avion nu am mai avut timp sa merg in Munchen.Pacat! Ramane iar pe data viitoare! Sper sa va placa pozele!Pagina mea web
Mai am de postat un slide show din Londra ( Heathrow ) ,dar pozele nu sunt atat de stralucite.Era dimineata, cerul tipic londonez, insa ieri am facut niste poze haioase cu o sepcuta care un copil a uitata-o in avion, o sa radeti cu pofta.eu ma uit pe mobil la poze si rad de una singura! Va pup si am fugit caci trebuie sa ma pregatesc prt. azi!
aki
Fug sa le vad si eu.Pupici pupic.gif si o saptamina linistita iti doresc hug.gif
mirela
Salut! Cu toate ca sunt super obosita am intrat sa va salut! Ieri am ajuns iar cu intarziere la Bruxelles si in ciuda faptului ca am stat in hotel in centrul orasului nu am reusit sa ies sa dau o tura prin oras caci trebuia sa ma scol la 3:00am.Am reusit sa dorm doar 2 ore si azi dimineata ne-am intors. Poze nu am facut deci nu am cum sa fac un slide-show de la Bruxelles. Dar vineri plec la Milano si sambata toata ziua am de umblat.Duminica ma intorc.De fapt itinerariul meu e asta:vineri: Lisabona-Bruxelles; Bruxelles-Lisabona; Lisabona-Linate( Milano).sambata day off, duminica:Linate- Lisabona;Lisabona-Faro;Faro-Lisabona.Ce ma plimb.Iar o sa ajung finished at home!Ok ies cu baby la film sa vedem Harry potter si sa cumparam scaune prt. bar! Pupici!

Uitasem sa zic: Verona imi place sa vad asa entuziasm si ambitie! By the way:i have a big and important news.Vreau sa intru in concursul de pilotaj.Cred ca v-am mai vorbit despre asta, doar ca iddea incepe sa prinda contur.Acum sa vad de unde scot vreo80mii euro.smile.gif Mama mi-a zis ca sunt nebuna rau.Eu stiu:) !
verona
ms mire ca ai vazut cita ambitie am,azi am o zi mai buna ca ieri si nu ma las si tot avansez la mers,eu va pupic si sint la curent cu ce scrieti,am si incredere ca reusesc de aceea progresez,cuplaj fericit in dragoste in special.trebuie sa si gindesc ca totul va fi bine si nnu trebuie sa cedez in fata ingrijorari sau temeri.ma bucur ca ma incurajati.viata e ca o carte e speranta ce imparte este zimbet si iubire e speranta ce ma invie,zi excelenta. cheer.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif w00t.gif smile.gif ph34r.gif pray.gif welcome.gif beach.gif cat.gif chef.gif dance2.gif
mirela
Salut! Iar intru pe fuga!Like always! Amintrat sa postez ultimul slide show din Milano.Sper sa va placa si nu nunami. Am un cantec nou care mi-a luat mintile cand am fost in Milano!L-am gasit pe you tube cu videoclip cu tot. Stiu ca, gusturile nu se dicuta si sunt diverse, dar sper sa va placa.Dar mai intai slide-showl.Milano
M-am simtit super ,pot zice ca m-am simtit ca si cum am fost acasa yahoo.gif .Mi-a parut rau cand am plecat de acolo, inchipuiti-va de la 5:00am m-am trezit , nu am mai reusit sa dorm dupa ce cu o seara inainte ajunsesem in Milano pe la orele 23:30 la hotel, de adormit de abia pe la orele1:00am.Am iesit la feresatra imi venea sa tip de bucurie! M-am uitat la tv, si pe la orele 8:30 am am coborat la restaurant sa iau micul dejun, mi-am asteptat colegii dupa care am iesit la cumparaturi.O caldura insuportabila 45 grade Celsius, dar nimeni nu ma putea opri.Ne-am intalnit cu un prieten de al meu, ne-a dus pe unde am vrut toata ziua, ce rabdare frate,am ajuns la hotel la 23:00, iesita de la 10:00 din hotel.Am fost beata de fericire toata ziua!De mult timp nu m-am mai simti asa! Si incredibil nici nu am cheltuit asa multi bani!Din pacate nu am iesit nicaieri seara anteriaora prt. ca, am crezut ca nimeni nu va iesi, insa copilotul si comandantul au iesit, dar nu au fost in locurile bune, din ce imi povestisera si cand i-am intrebat daca au fot in discoteca "Just Cavalli" au ramas cu gura cascata:Cavalli are discoteca? lol.gif Oricum au experimentat putin din viata de noapte a Milanului.Regula e urmatoarea.Cine ajunge in Milano trebuie sa aibe urmatoarele experiente:night-club, cockteil-ul de tiramisu (perche sono tropo giu) lol.gif ( o gluma de a italienilor),shopping, vizitar orasul, cumparat suveniruri, mancat spoaghetti la pranz, o inghetata cu diferite sabori ca desert,intre timp un triunghi de pizza, aperitive inainte de cina, cina cu o salata de fructe de mare, ca desert un tiramisu(again) si iar night-club. Cam asta e ordinea cam ce ar trebui sa faci in Milano! )).gif Ieri aveam un zbor catre Bruxelle si l-au anulat, asa ca am ajuns la Roma )).gif .Un dus- intors.Azi sper sa nu am nimic maine am zi libera dupa care un Zurich dus-intors, 2 zile Geneva unde o sa dorm iar 3 ore(e un split), apoi 2 zile Capul Verde (o noapte intreaga de zbor dus-intors) O sa ma intorc chiuana de somn de acolo.Dupa care zi lebere 2 la numar si incep cu luna august zborul si sederi la Madrid ( Sexymum vin la tine vreau sa te vad) )).gif , Paris iar sedere si 3 zboruri intr-o zi. Si acum cantecul care v-am zis ca mi-a luat minitle si care in momentul asta il ascult- Here it come Elisa -Rock Your Soul! E italiana ,dar canta in engleza.Manie! )).gif Elisa-Rock your soul
Puteti vedea slide-showl si asculta muzica in acelasi timp,da mai mulçt sarm pozelor. Va pup mult si sper sa va intalnesc cand vin in ianuarie in Romania!
aki
Salut Mirelus.Rar intri pe la noi,nu ai timp liber pupic.gif
verona
Eu am fost in italia si inteleg cum e acolo,am fost la nasa la brescia la matusa lapadova,la 14 ani am fost ,am stat si in chirie la o vecina cu parintii ,erau paturi etajate acolo,magazinele altfel,am jucat tenis pina sa am problema cu muschi,dimineata se minca piine in forma de cozonat cu crema lor de ciocolata,avea jaluzele care toti uitasel sa le mai tragem ca se facu ziuz,era un tv cu filme italiene.LA nasa avea video,ma uitam la filme ,si eu am avut,se minca acolo banane,piine prajita la un aparat super cool aveam si un var mic de un an si un catytel pichinet ce tinea la mine,asa am invatat si it,am vazut si pe unchiul roberto ce era tare frumos ca unchi si bun,avanti,am progresat ieri iar si ma bucur,mi piace italia come no.beso ragaze parliamo dopo ,pupic si cuplaj fericit in special pupic.gif cheer.gif
anca veselie
salutare mirelus! pupic.gif ma bucur sa vad ca esti bine! cum mai e cu baby?
Lacry
Mirelus, frumoase locuri ai mai vazut rolleyes.gif
Scumpetea mea e bine merci, creste, e un haios, in fiecare zi spune cae un cuvant nou.
Te pupicim pupic.gif
Sexymom
Mirela ti-am lasat nr. de tel pe mess, itoi las si aici un PM, eu sunt aici in 3 august si as fii super fericita sa ne intalnim, sa vii la noi acasa.
astept un semn de la tine. pupic.gif
mirela
Salut! Sexy am copiat nr. dont worry ca te sun cu o zi inainte.Hotelul unde o sa stau e Campo Naciones din gama Novotel.Ma uit acum pe google sa vad pe unde este.E pe Calle Alegria de Oria.In apropiere e Avenida de America si Parque Pinar de Barajas.Oricum stai linistita ca ne gasim.Te tin la curent. Ieri am avut un Zurich, azi am un Geneva si duminica Capul Verde. Maine mai intru.Pupici.
Sexymom
Mirela gasesc si eu hotelul foarte usor.Numai ca o sa vin si cu fetele la intalnire, si pe urma , daca vrei, mergem la mine acasa.O sun si pe Maybeline sa nu isi faca program.
Pupici multi.
mirela
Perfect!
aki
Salut Mirelus pupic.gif .Ce bine ca va intilniti yahoo.gif .Sa beati si pentru noi cite ceva w00t.gif
verona
SI PT MINE SA BETI.PUPICI SI BAFTA LA DRUM,PETRECERE FUNY,MI PIACI CUANDO VI VEDI COZI. cheer.gif
mirela
Salut1 Cum am promis in jurnalul lui sexy o sa postez slide-showl din madrid si doar o poza din Paris, caci nu am mai avut spatiu pe card.Oricum o sa va postez si o muzica in franceza care o ascult in continuu.Sper sa va placa pozele si sper sa nu treceti prin aceeasi aventura ca si mine.Madrid-Paris!
Shy´m- T´es parti!
mirela
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

SPER SA VA PLACA SI POZELE ASTEA!LE-AM FACUT CU MOBILUL!
dany
Hola , Mirela ! Vazut pozele ....cum am scris si la sexy in jurnal : frumusele si sexy amandoua !!! Mi-au placut tare mult gradinile de langa palat !!!!! Super frumos slideshow ai facut!!!!

Placut si pozele haioase din Paris )).gif
Sexymom
Mirela frumoase pozele, mi-au placut mult, mai putin vreo 3 )).gif in care par infoiata ca un cocos lol.gif
Te-ai mai linistit sper pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupici dulci mirela hug.gif
faine pozele si ma bucur ca v-ati vazut!
verona
PUPICI,IMI PARE BINE CA TE-AM VAZUT IN POZE MIRELUS SI AM PROGRESAT IAR FETELOR CA ACUM SIMT CA MERG DREAPTA SI MA MISC MAI CU STABILITATE,AM TINUTO PE FRUCTE SI VIT ZILELE ASTEA SI IN MISCARE IN CONTINU SI PE AFARA MA FORTAM ,VA ADMIR CA MA SUSTINETI ,STITI CE MA BUCUR CA AM FACUT IAR PROGRESUL ,DAR MAI AM PUTIN SIMT CU TALPA SA O INDREPT PERFECT,SINTEM O LUMINA CARE STRALUCESTE PT MINE SI RADIEZ DE BUCURIE CA AM AVANSAT ASA.AM SCRIS CA ATI CERUT SA VA POVESTESC,O ZI SUPERBA LA INTILNIRE. pupic.gif
aki
Ma uit acum si eu la poze pupic.gif
butterfly
mirela (gaitzo;)) )).gif blum.gif) am dat de tine;))
foarte frumoase pozele cu tine si cu sexy

pup!: pupic.gif
verona
Faine pozele mire si pupici ,servici usor si spor,pupici la toate pupic.gif cheer.gif
mirela
Salut! Ma bucur ca v-au placut pozele,eu abia am ajuns acasa de la 8:00 am iesit pe usa si abia acum m-am intors.Oribil! Ozi intreaga sa fac documente!
aki
La noi se intinde pe luni intregi wink1.gif
Pupici pupic.gif ,pentru urgentarea actelor w00t.gif
luchi
pupic.gif Fuarte frumoase pozele! Ma bucur ca ati reusit in sfarsit sa va vedeti. pupic.gif

Tourni!!! Am vazut-o pe tourni! :*pup fata frumoasa, si pe cealalta gaita )).gif
butterfly
CITAT(luchi @ 07-08-2007, 11:06 AM) *

Tourni!!! Am vazut-o pe tourni! :*pup fata frumoasa, si pe cealalta gaita )).gif

waaa...sunt tinuta minte;)) me happy biggrin.gif pupic.gif hug.gif
mirela
Salut! Iar vin sa dau o veste proasta! Dupa aventura din Madrid si dupa sederea in Paris unde am racit si am avut zbor de intoarcere duminica am facut un baratraumatism. Fiind racita nu aveam voie sa zbor, in astea 2 zile cat am mblat sa-mi fac actele nu am avut timp sa merg la clinica de la comapnia mea, m-am tratat eu singura, dar fara rezultate satisfacatoare si azi am decis sa mai fac un zbor sa vad cum ma simt dupa.Big mistake! A fost cireasa de pe tort! Am 8 zile de concediu medical am intrat in tratament si sa vedem cum reactionez la prima consultatie dupa tratament1 Sper sa ma vindec caci dupa o luna jumate de zbor asta nu e favorabil procesului meu.Un baratraumatism de toata frumusetea! Mi-au facut o injectie azi, ca prin minune mi s-au dexdchis timpanele.Dar inca umblu cu nasul infundat si ma impiedica sa aud bine.Ok, e tarziu vineri dupa consultatie mai dau stiri!
aki
Sanatate multa, Mirelus.Vezi daca ati stat cu picioarele in apa in havuz cu Sexy.Ziceati ca suntei berbece si ca numai voia sa puteti baby.gif
Ai grija de tine si ia medicamentele prescrise de medic pupic.gif
butterfly
INsanatosire grabnica mirela!

Imagine

hug.gif pupic.gif
anca veselie
mirela ce inseamna exact afectiunea asta?
sper sa-ti revii cat mai repede, ai grija de tine pupic.gif
mirela
E cauzata din cauza diferentei de presiune! Raman urechile infundate, sau poti avea dureri dure in interiorul timpanului si ramen inflamat.Eu am avut dureri scurte in timpul unei aterizari, si mi-a ramas timpanul inflamat, dar acum cu injectia aplicat si tratamentul medicat sper sa se rezolve cat mai repede.
ganesha
Sanatate multa Mirelus,sa te ingrijesti bine ca nu-i de glumit cu ce ai tu!!! floare.gif pupic.gif AI PM
anca veselie
un pupic.gif sa te ajute sa te faci bine repede!
lliliana
Sal Mire. pupic.gif Sanatate multe shi zbor lin. hug.gif
aki
Salut mirelus.Cum te mai simti? pupic.gif
lliliana
Cum stai...eshi bine? Pup zona cu probleme...shi pup-ul meu vindeca biggrin.gif
mirela
Salut1 Fetele mersi mult azi am fost la consultatie 3 medici si-au dat cu parerea incepand cu :Parca e mai bine, zice primul.Al-2-lea :mie nu mi se pare! La care al-3-lea:Lasati fata sa zboare. Draga mea profita pana sambata sa mergi la plaja! Am parte pana si de doctori dusi rau cu pluta.In sfarsit ma intorc la munca. Azi ca sa sarbatoresc mi-am cumparat un nou costum de baie. Si de data asta colorat.Obisnuiesc sa port mereu negru, dar azi am luat unul colorat! Super cute!
lliliana
Salut iubita. Asta cu medicii e ca aia cu ceasul...niciodata nu shtii cat e ora exacta daca ai mai mult de un ceas...ca nu merg veci la fel )).gif Tu sa te simti bine. Ai grija de tine shi mai pune negrul deoparte ca viata tre' sa fie colorata...like ca rainbow...Imbratzoshez cu drag. hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Sanatate iti doresc si zboruri fara probleme.
Am fost si eu la Zurich, mi s-a parut cel mai frumos loc.
E adevara ca am nimerit de 1 august ziua nationala a Elvetiei, au un cidru super buntuz )).gif
Sexymom
Mirela chiar ca ai o perioada grea.Ca si mine cred. sad.gif dar ne revenim noi pupic.gif
butterfly
Imagine

special pentru tine mirela un avion si urari de sanatate pupic.gif hug.gif
mirela
Buna dimineata! De 3 zile ma trezesc foarte devreme ,nu reusesc nicium sa profit de zilele astea libere sa dorm mai mult, sunt foarte nerabdatoare sa ma intorc la munca si mi se pare ca ziua de duminica nu mai ajunge. Astazi o sa profit si o sa merg la plja se pare ca tim pul azi e mai frumos decat in ultimele 2 zile si sa-mi inaugurez noul costum de baie. smile.gif Sunt ceva mai bine in ceea ce priveste starea de spirit ,la nivel de sanatate ma simt bine chiar daca am avut acea mica problema.Acum ma duc sa ma invart putin prin casa si pe urma vad eu ce mai fac.Mai rau ca o pensionara, sincer!
lliliana
Salut iubita...fa-tzi un buzunar la costumul de baie shi pune-ma shi pe mine acolo...mi-e dor de mare...abia in octombrie pot sa plec in concediu shi direct pe plaja aterizez. Care plaja...ne mai hotaram pe parcurs. )).gif Urez de bine shi de veselie. Inaugurare placuta )).gif pupic.gif hug.gif
mirela

Si cum umblu atat de plictisita si nici nu imi arde sa ma intorc acasa odata ce ma vad out of it, profit mereu sa beau o cafeluta printr-un loc cay mai departe posibil.Asa ca ieri am profitat de bunavointa lui baby sa ajung iar la Cabo da Roca si iar fara camera, dar cu mobilul am ineput sesiunea de foto. si am un slide-show dragut .Amalia nu iti fac concurenta caci eu nu mai am rabdare sa fac atat de multe fotografii.Fata ,dar pozele tale sunt superbe, multe la nr. , dar superbe!Cabo da Roca
Stiu ca Sys are o predilectie prt. locul asta, corect Amalia?

Dont worry dear ca fac alte poze!
anca veselie
foarte fain locul!
te pup dulce pupic.gif
mirela
Salut! Azi am fost la plaja mi-am inaugurat noul costumas de baie am facut un slide show cu pozele de azi, sper sa va placa. Eu m-am simtit foarte bine si m-am intors acasa foarte relaxata si bineinteles ceva mai mult bronzata.A day on the beach!
si ca incheiere )).gif Imagine
Shot with Unknown Sensor at 2007-08-17
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.