Salut! Iar intru pe fuga!Like always! Amintrat sa postez ultimul slide show din Milano.Sper sa va placa si nu nunami. Am un cantec nou care mi-a luat mintile cand am fost in Milano!L-am gasit pe you tube cu videoclip cu tot. Stiu ca, gusturile nu se dicuta si sunt diverse, dar sper sa va placa.Dar mai intai slide-showl.
Milano M-am simtit super ,pot zice ca m-am simtit ca si cum am fost acasa

.Mi-a parut rau cand am plecat de acolo, inchipuiti-va de la 5:00am m-am trezit , nu am mai reusit sa dorm dupa ce cu o seara inainte ajunsesem in Milano pe la orele 23:30 la hotel, de adormit de abia pe la orele1:00am.Am iesit la feresatra imi venea sa tip de bucurie! M-am uitat la tv, si pe la orele 8:30 am am coborat la restaurant sa iau micul dejun, mi-am asteptat colegii dupa care am iesit la cumparaturi.O caldura insuportabila 45 grade Celsius, dar nimeni nu ma putea opri.Ne-am intalnit cu un prieten de al meu, ne-a dus pe unde am vrut toata ziua, ce rabdare frate,am ajuns la hotel la 23:00, iesita de la 10:00 din hotel.Am fost beata de fericire toata ziua!De mult timp nu m-am mai simti asa! Si incredibil nici nu am cheltuit asa multi bani!Din pacate nu am iesit nicaieri seara anteriaora prt. ca, am crezut ca nimeni nu va iesi, insa copilotul si comandantul au iesit, dar nu au fost in locurile bune, din ce imi povestisera si cand i-am intrebat daca au fot in discoteca "Just Cavalli" au ramas cu gura cascata:Cavalli are discoteca?

Oricum au experimentat putin din viata de noapte a Milanului.Regula e urmatoarea.Cine ajunge in Milano trebuie sa aibe urmatoarele experiente:night-club, cockteil-ul de tiramisu (perche sono tropo giu)

( o gluma de a italienilor),shopping, vizitar orasul, cumparat suveniruri, mancat spoaghetti la pranz, o inghetata cu diferite sabori ca desert,intre timp un triunghi de pizza, aperitive inainte de cina, cina cu o salata de fructe de mare, ca desert un tiramisu(again) si iar night-club. Cam asta e ordinea cam ce ar trebui sa faci in Milano!
).gif)
Ieri aveam un zbor catre Bruxelle si l-au anulat, asa ca am ajuns la Roma
).gif)
.Un dus- intors.Azi sper sa nu am nimic maine am zi libera dupa care un Zurich dus-intors, 2 zile Geneva unde o sa dorm iar 3 ore(e un split), apoi 2 zile Capul Verde (o noapte intreaga de zbor dus-intors) O sa ma intorc chiuana de somn de acolo.Dupa care zi lebere 2 la numar si incep cu luna august zborul si sederi la Madrid ( Sexymum vin la tine vreau sa te vad)
).gif)
, Paris iar sedere si 3 zboruri intr-o zi. Si acum cantecul care v-am zis ca mi-a luat minitle si care in momentul asta il ascult- Here it come Elisa -Rock Your Soul! E italiana ,dar canta in engleza.Manie!
Elisa-Rock your soul Puteti vedea slide-showl si asculta muzica in acelasi timp,da mai mulçt sarm pozelor. Va pup mult si sper sa va intalnesc cand vin in ianuarie in Romania!