Buna dimineata! Sa raspund rapid caci trebuie sa ma pregatesc prt. munca!
Azi am urmatoarele zboruri: Un Madrid dus-intors dupa care un Roma.Raman sa dorm acolo maine pe la 14:00 ne intoarcem si apoi plecam catre Amsterdam.Ne intoarcem vineri pe la 19:00.O sa fa un Amsterdam- Porto -Lisabona.Asta asa ca sa ma odihnesc bine cand ma intorc
).gif)
.Incepe sa para haios 3 zboruri pe zi ,dar nu e de gluma cand e vorba de piciorusele noastre. Incep sa apara repercursiuni (?) E asta termenul?Chiar si cu dresuri medicinale am picioarele foarte foarte obositesi apoi mai e si varsta.
).gif)
.Nu am avut timp sa fac slide-showurile, prt. ca am avut o problema cu computerul si l-am dus la nenea doctor sa vedem ce are.Se tot inchidea si ni s-a parut ciudat .Acum e in ordine.Si apoi cum merg din nou la Amsterdam am sa fac un slide show mai bogat
Aki nu am apucat sa gust o ciupa cu iarba ,sincer nu ma tenteaza.
La Budapesta ,sau mai bine zis in drum spre Budapesta a decurs bine, la intoarcere am avut avionul plin de romani si in timp ce faceam serviciul ii intrebam in romana ce doresc sa bea, se uitau la mine ciudat rau.Cand am ajuns la Lisabona majoritatea au vrut sa faca poze cu mine si gratie sarmului meu am intarziat debarcarea 15 min.

Comandantul si sefa de cabina stateau pe scara avionului la barfa pana cand modelul

adica moi
).gif)
termina sesiunea.Se mai intampla si de astea , nu?!
Acum ascult muzica noua pe care baby mi-a incarcat-o aseara pe Mp3.De 2luni ma rog de el sa-mi incarce ceva muzica.Inca nu am inteles cum functioneaza incarcarea asta si stau putin cam la mana lui.
Sexy ,querida crede-ma ca vreau sa ma reintorc sa ne intalnim si sa ne facem putin de cap, fara pierdut portofele sau acte de data asta.Inca nu imi stiu planul de zbor pe octombrie deci inca nu stiu daca am vreun zbor pana in Madrid. Astazi am , dar e dus-intors.Ce ma distreaza la zborurile de Madrid , e ca noi facem serviciu un 55 de minute ,mai bine zis in 30 min, caci pana ne ridicam si ajungem la 14000 pic. se duc 10-15 min.Inchipuie-ti servit mancare, bauturi si strans tot zici ca suntem programati.Eu acum am invatat sa dau bauturi in 3 pahare simultan.Si asta am invatat-o la zborurile de Madrid, din lipsa de timp.
).gif)
. Ok, va

pe toate, va doresc o zi frumoasa si dau news in weekend.