CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 08:54 AM)

bunutz colegul
nu inteleg ce e cu luna ta de asistenta.
pupici dulci!

Buna dimineata! Sunt rupta in bucatele de obosita ,dar nu mai pot dormi.Ieri am avut 4 zboruri cu 4 servicii ,practic nu-mi mai simteam picioarele ieri.De fapt simteam o durere usturatoare, dar parca si aia ma amorti-se toata.Azi si maine sunt liber dupa care joi plec 2 zile in I-lele portuheze unde e super minunat si o temperatura super agreabila ,dupa care o zi in Roma.Voi fi out from home 3 zile.

Sper ca in Roma sa ma intalnesc cu una din colegele mele cu care am lucrat in Milano ,am combinat ca ea sa vina in Roma, sper sa nu avem intarziere sa pot petrece o zi in voie.Cu vecinul nu m-am mai intalnit ,stiu ca azi are zbor la Milano si vine seara tarziu.Dupa care incepem luna amnadoi cu zboruri luuuungi, Culmea e ca in locurile unde eu merg el merge inaintea mea cu o zi.
).gif)
Luna asta nu exista riscul sa ne intalnim decat dupa ce intra el in concediu.Invitatia la cina ramane in picioare deci doar pe la jumatatea lunii îi voi mai vedea fatuca de glumet.Fetelor ma duc sa ma manînc ceva si poate mai tarziu sau maine intru din nou.Inca ma trebuie sa fac 2 slide-show-uri.Ce puturoasa sunt!
Anca uitasem sa-ti raspund:E o luna de asistenta, adica ori stau in aeroport 4 ore, ori acasa7 ore si sunt disponibila prt. orice zbor unde lipseste un tripulant.
Buretel , don´t worry:i got the situation under control.
Luchi te pup si mersi mult!
Am intrat rapid din nou.Am zis sa intru sa vad noutatile de pe Hi5. numai ce mi s-a deschis pagina si aveam un friend request de la cine credeti? De la colegul-vecin.Situation under control?! Dear lord!Bineaînteles cal-am acceptat ,nu?!