Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
buretel
w00t.gif Wow, Mirela! Ce aventura )).gif
Imi place ca ai ramas aceeasi fata vesela si pusa pe sotii blum.gif
In plus, acum ai si sansa de a vizita atatea locuri frumoase hug.gif
mirela
Buna dimineata! Buretel nãs putea spune ca ultima mea aventura a fost o sotie, oricum sunt curioasa sa vad ce urmeaza.Stau in asteptare sa ma sune sa-mi zica ce zbor am azi, nici macar genata nu mi-am facut-o.Inca 2 zile si termin luna de asistenta.Rabdare prt. inca 2 zile. Ma duc sa ma pregatesc caci asistenta mea incepe la ora 8 am si daca ma suna numai sa ma urc in masina si sa plec. Pupici la toate si o duminica placuta.Aici a inceput sa bata putin vantul dupa ce ieri a fost zi de plaja sad.gif
anca veselie
bunutz colegul blum.gif
nu inteleg ce e cu luna ta de asistenta.
pupici dulci! hug.gif
buretel
CITAT(mirela @ 28-10-2007, 10:20 AM) *

Buna dimineata! Buretel nãs putea spune ca ultima mea aventura a fost o sotie, oricum sunt curioasa sa vad ce urmeaza.

Ai grija ce-ti doresti blum.gif blum.gif
luchi
Mirelaaaa.. hug.gif Bafta multa cu meseria pe care ti-ai ales-o, si sa avansezi cat mai repede!
mirela
CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 08:54 AM) *

bunutz colegul blum.gif
nu inteleg ce e cu luna ta de asistenta.
pupici dulci! hug.gif

Buna dimineata! Sunt rupta in bucatele de obosita ,dar nu mai pot dormi.Ieri am avut 4 zboruri cu 4 servicii ,practic nu-mi mai simteam picioarele ieri.De fapt simteam o durere usturatoare, dar parca si aia ma amorti-se toata.Azi si maine sunt liber dupa care joi plec 2 zile in I-lele portuheze unde e super minunat si o temperatura super agreabila ,dupa care o zi in Roma.Voi fi out from home 3 zile. cheer.gif Sper ca in Roma sa ma intalnesc cu una din colegele mele cu care am lucrat in Milano ,am combinat ca ea sa vina in Roma, sper sa nu avem intarziere sa pot petrece o zi in voie.Cu vecinul nu m-am mai intalnit ,stiu ca azi are zbor la Milano si vine seara tarziu.Dupa care incepem luna amnadoi cu zboruri luuuungi, Culmea e ca in locurile unde eu merg el merge inaintea mea cu o zi. )).gif Luna asta nu exista riscul sa ne intalnim decat dupa ce intra el in concediu.Invitatia la cina ramane in picioare deci doar pe la jumatatea lunii îi voi mai vedea fatuca de glumet.Fetelor ma duc sa ma manînc ceva si poate mai tarziu sau maine intru din nou.Inca ma trebuie sa fac 2 slide-show-uri.Ce puturoasa sunt! blink.gif

Anca uitasem sa-ti raspund:E o luna de asistenta, adica ori stau in aeroport 4 ore, ori acasa7 ore si sunt disponibila prt. orice zbor unde lipseste un tripulant.
Buretel , don´t worry:i got the situation under control.
Luchi te pup si mersi mult!

Am intrat rapid din nou.Am zis sa intru sa vad noutatile de pe Hi5. numai ce mi s-a deschis pagina si aveam un friend request de la cine credeti? De la colegul-vecin.Situation under control?! Dear lord!Bineaînteles cal-am acceptat ,nu?! doh.gif
anca veselie
am pricipit!
normal ca l-ai acceptat naughty.gif
distractie placuta in insule si la Roma!
buretel
devil.gif Smecher vecinu' wink1.gif
Have fun la Roma, stii tu, when in Rome... )).gif
mirela
Salut! Azi am fost ocupata toata ziulica. Am iesit cu socrul meu si matu-sa la cumparaturi, am luat pranzul in oras mai precis in Cascais am facut cinste, dar inainte sa ies m-am mesagerit iar cu vecinul.De data asta pe msn.Stati calme ca nu ne-am pierdut controlul.Am vorbit de chestii de munca de cina care o voi organiza si despre hobby-uri.A fost un chat foarte calm.AAh si despre muzica, multa muzica si mai ales despre comentariile depe Hi5.M-a invitat sa beau o cafea pe plaja ,dar l-am refuzat politicos , prt. ca nu ajungeam la timp la ora invitatiei.Asa cum am zis:i have everythibk under controle.At least i hope. Pupici ,ma duc sa-i dau cadourile lui baby caci i-am cumparat ceva.
buretel
Ce i-ai cumparat lui baby? smile.gif Este vreo ocazie? unsure.gif
mirela
I-am cumparat niste bluze prt. iarna, pulovere, ,sosete si niste boxeri( avea nevoie ) smile.gif.Ocazia a fost prt. ziua 24 nu-i luasem nimic si am profitat acum.
anca veselie
cafea pe plaja, ce frumos!
eu cred ca o sa te calmezi cu vecinul si o sa iasa o prietenie frumoasa pupic.gif
mirela
SPER SI EU! Azi iar am tras un chat cu el smile.gif inainte de a se pregati de zbor smile.gif El astazi are un zbor Eu sunt libere, dar trebuie sa-mi fac bagajelul prt. 3 zile out.Azi m-a intrbat daca nu vreau sa facem un zbor impreuna in noaptea de natal catre Dakar, iar eu i-am zis daca imi aduce un cadou am sa cer la esacala sa-mi dea acel zbor, insa nu-s chiar atat de nebuna.
mirela
Buna dimineata! Am intrat inainte sa incep sa ma pregatesc sa va dau un huuge hug si un pupic si ramane sa mai dau news duminica cand ma intorc.Acum ascult o melodie portugheza foarte faina "Aripi" si parca imi da o stare de spirit de calm si de fericire.Numai gandindu-ma la aspiratiile mele si vad tot ce simt in cantecul asta.Sper ca Sexy nu a intrat azi in panica sau sa se intoarca acasa dezamagita, aseara cand am vorbit cu ea era toata in panica, o inteleg, dar sper sa nu renunte chiar daca para dificil din prima zi.Sexy e normal,doar cand intri in ritm lucrurile incep sa par mai usoare. Ok, pupici la toate, ies acum.NUvreti sa veniti cu mine in i-le si la Roma? smile.gifV-as lua cu mine daca as beneficia de facilitate de bilet!In curand! smile.gif
anca veselie
eu as veni cu draga inima!
ce ai vrut sa spui prin noaptea de natal?
pupiiici
buretel
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 11:26 AM) *

eu as veni cu draga inima!
ce ai vrut sa spui prin noaptea de natal?
pupiiici

Cred ca s-a referit la noaptea de Craciun unsure.gif
aki
Salut Mirelus.Ce vad eu aici le tine?Aventura w00t.gif ?
amalia0701
pupic.gif
Insule, Roma............. ce bine o fi acum in tzarile calde hug.gif
julyalina
mirelush, ai venit din tarile calde? ce mai faci ? ce mai face colegul ? floare.gif
mirela
Salut! M-am intors si de pe taramurile calde si de pe cele friguroase! Sunt ok ,putin suparata am pierdut vreo 400 €cand i-am trimis mamei mele ,dar asta e cum imi tot repet in ultima vreme pagina virata.Intre timp nu prea am zile libere ieri am zburat de la 10 am pana la 23:30 pm incontinuu.Am ajuns acasa finished si asta dupa 4 zile de absenta de acasa.Pot zice ca am stat 5 zile in afara casei daca e sa socotesc si cu ziua de ieri.Esential e ca am reusit sa fac iarasi banii pierduti, dar cu multa munca credeti-ma. Parca nici cand lucram ca model nu ma dureau atat de mult picioarele ca acum. Ehe si ce vremuri, mai stateam si cu noptile prin cluburi! Tineretea ajuta mult! Probabil vreti sa aflati ceva noutati si despre colegul.Vorbim in fiecare zi pe msn cand sunt acasa si ne mesagerim cu sms cand suntem in afara.Incredibil, dar marti am plecat cu el la aeroport, aveam prezentare la aceeasi ora. Ma astepta in garaj, cu muzica, usa deschisa numai sa intru in masinuta minune , in care god help me de abia aveam spatiu caci e o masina sport!Am aflat multe unul despre altul, si sincera sa fiu intre noi e ceva de genul:vrem ,dar ne e teama.Mai bine asa ,caci nu prea m-as risca intr-o nebunie de asta! O prietena de-a mea mi-a zis clar:Mirela asta va fi primul tau amant si punct final.M-am uitat la ea cam proasta sincera sa fiu, intrebandu-ma daca asa e!In rest nimic nou. Ma chinui de 2 saptamani sa fac acele slide showuri si nu le mai termin.By the way e decis in februarie vin in Romania.Voi petrece 2 saptamani il aduc pe baby si surpriza s-ar putea sa-l aduc si pe vecinul coleg. Mi-a zis ca ar vrea si el sa vina cu noi ,daca nu ma deranjeaza. Nu ma intrbati cum m-am uitat la el si ce am gandit smile.gif.Ok, my dear va pup , ma duc sa ma odihnesc caci sunt terminata, azi nu m-am odihnit deloc.
Sexymom
Mirela reusesti sa ma debusolezi cateodata sad.gif .Ma intreb: tu sti ce vrei de fapt? de ce sa iti risti casnicia pt. un oarecare care e plin de muschi? ar trebuii sa te pui in pielea lui Baby al tau macar 1 zi, ce ai spune daca si el se converseaza zi de zi cu iubita vecinului ( daca era insurat puteam scrie nevasta lui). Ce ai simti tu atunci? sa sti ca cel cu care dormi seara de seara, cu care te-ai casatorit de buna voie si nesilita de nimeni converseaza zi de zi cu o tipesa, frumoasa, desteapta, independenta ( la fel ca tine). Acum te intreb si altceva? cum il vede vecinul tau pe Baby? stiind ca e insurat cu tine? cred ca ii spune papagalul meu de vecin. Merita Baby sa il pui in asa situatie?
Stiu ca s-ar putea sa te superi pe mine, eu te iubesc mult, te cunosc, imi esti draga si vreau tot ce este mai bine pt. tine. Nu ma intelege grasit. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 18-11-2007, 02:36 PM) *

Mirela reusesti sa ma debusolezi cateodata sad.gif .Ma intreb: tu sti ce vrei de fapt? de ce sa iti risti casnicia pt. un oarecare care e plin de muschi? ar trebuii sa te pui in pielea lui Baby al tau macar 1 zi, ce ai spune daca si el se converseaza zi de zi cu iubita vecinului ( daca era insurat puteam scrie nevasta lui). Ce ai simti tu atunci? sa sti ca cel cu care dormi seara de seara, cu care te-ai casatorit de buna voie si nesilita de nimeni converseaza zi de zi cu o tipesa, frumoasa, desteapta, independenta ( la fel ca tine). Acum te intreb si altceva? cum il vede vecinul tau pe Baby? stiind ca e insurat cu tine? cred ca ii spune papagalul meu de vecin. Merita Baby sa il pui in asa situatie?
Stiu ca s-ar putea sa te superi pe mine, eu te iubesc mult, te cunosc, imi esti draga si vreau tot ce este mai bine pt. tine. Nu ma intelege grasit. pupic.gif

Of,demult am vrut sa spun si eu ce gindesc ,dar imi era frica sa nu te supar.Nu merita ,draga Mirela... sorry.gif
Lasa-l n... de vecin...
Intradevar pune-te in locul lui Baby.Ti-ai iesi din minti numai de la faptul ca cocheteaza virtual ,dar barem sa mai puie in plan o inilnire.Gindeste-te bine te rog.Totul odata si odata se afla.Si pentru o aventura fara sens vreai sa pierda increderea in tine, Baby?Nu merita.Nu te supara te rog.Dar nu am mai putut sa tac.Te iubim mult draga pupic.gif
Sexymom
Sper sa inteleaga si ea ca eu sunt sincera, si am scris asta pt. ca imi e tare draga si abia astept sa vina din nou la mine.
mirela
Salut! Aseara am ajuns acasa iar distrusa de snatate si fara voce, in fine riscurile meseriei.Am avut o rotatie Hamburg cu Munchen si trebuia sa ajung si pe la Madrid un dus- intors insa nu am mai fost in stare, prt. ca eram in stare critica. Din avion am plecat direct la clinica.Atrebuit sa fac o serie de teste aseara, plus ca vineri am analize si o consultatie la orelist prt. ca s-a descoperit ca, canalul meu (ma refer la cel din ureche) este foarte stramt si scurt, ceea ce nu permite ca aerul sa intre normal in ureche in timpul aterizarii si de aici imi par problemele. Sa vedem ce se poate face ca incep sa ma satur de problemele astea. Si parca nu era< suficient am mai facut iar un barotraumatism de gradul 2.Ce nervi am de ciuda, prt. ca o sa trebuiasca sa stau in casa multe zile si luni am o rotatie in Amsterdam foarte buna de 2 nopti unde se plateste foarte bine si am si alte avantaje. In fine, asta e!
Acum in legatura cu vecinul.Sexy, Aki eu va multumesc prt. ingrijorarea voastra, sunteti niste dragute ,dar nu trebuie sa stati preocupate prt. ca nimic nu se va intampla atat timp cat sunt maritata.Si nu zic asta doar din punctul meu de vedere ci si din al vecinului.Are un mare respect prt. Baby,chiar si prt. mine de a nu ma pune in situatii jenante si de aceea nici nu avanseaza mai mult decat in limita anumitor chat-uri care in majoritate sunt chat-uri normale cu exceptia anumitor fraza care suna cu duplu inteles.Tind sa cred ca poate ii place de mine in acelasi fel cum mie imi place de el.Nu pot nega ca nu il gasesc atractiv si ca are si ceva calitati fizice si personale, dar atat timp cat simt ca am sentimente prt. baby eu nu avansez mai mult si el stie de asta cunoscand limita.Poate nu e corect sa vorbesc cu el din cand in cand pe msn si sa -mi placa de el, insa aceste sentimente apar cand ceva lipseste in prezent.De aceea nici nu vreau sa ma precipitez ,mai ales ca sambata fac 3 ani de casnicie, si vreau sa reflectez asupra vietii mele cu Baby si abia dupa o decizie proprie voi sti daca avansez in alta parte.Nu vreau sa sune ca ma despart de sotul meu insa cum am scris mai sus, cand lipseste ceva in prezent se cauta pana se gaseste. smile.gif
anca veselie
eu iti urez bafta sa gasesti ceea ce lipseste si sa rezolvi situatia cu baby pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Draga mea intzeleapta. tu il iubesti mult pe Baby, gandeste-te bine ce itzi lipseste, spunei si lui si sigur impreuna o sa gasitzi solutzia.
Sa te faci bine hug.gif
Sexymom
Mirela , orice decizie vei lua poti conta oricand pe sprijinul meu.
Imi pare rau ca esti bolnavioara iar,sa te faci bine cat mai repede si sa ajungi la mine.Besos pupic.gif
mirela
Eu stiu ca pot conta cu un sfat de la fiecare si va multumesc prt. asta, insa ca o prevenire sa stiti ca inca nu mi-am pierdut mintile. )).gif Sunt in tratament dur si parca nu vad rezultate.AAAAAH mad.gif
aki
CITAT(mirela @ 22-11-2007, 02:05 PM) *

Acum in legatura cu vecinul.Sexy, Aki eu va multumesc prt. ingrijorarea voastra, sunteti niste dragute ,dar nu trebuie sa stati preocupate prt. ca nimic nu se va intampla atat timp cat sunt maritata.

Ai grija de tine pupic.gif hug.gif
amalia0701
Sanatate iubita hug.gif
julyalina
sanatate multa mirelush hug.gif
mirela
Thx! Kisses!
amalia0701
CITAT(mirela @ 23-11-2007, 06:16 PM) *

Thx! Kisses!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Fata cu capul in nori.
Acu ca esti sub tratament poate ne aratzi si pozele alea pupic.gif
Io mi-am facut un tabiet, ca sa ma simt bine la serviciu schimb in fiecare zi desktopul cu o poza din concediu cheer.gif
mirela
Ce super Amalia! Insa azi am o cina acasa invitatii cam imi dispar, vecinul aseara mi s-a prezentat la usa cu 2 sticle de vin, si cheile(copii) de la casa lui in caz ca mai am nevoie de vin, caci el trebuia sa fuga catre Spania caci i se nascuse un nepotel baby.gif .Si nu se stie daca apare la timp prt. cina. I-am zis macar prt. digestive sa apara.Aseara am primit un cadou inaintat de la Baby:o camera fotografica.Eu nu i-am luat nimic! sad.gif Si nu din rautate, doar ca trebuyie sa-i cumpar un PDA si aici e prea scump.Acum cand merg in Amsterdam sa vad daca-i gasesc acel Samsung Pda care si-l doreste si in functie de pret i-l cumpar.Aici sunt cam 500-600€ deci e ceva cam mult prt. mine asa dintr-o data.Ok, gagici cum imi zice preetena mea Gabi va las caci azi mult de munca.A trebuit sa aleg pana si desrtul aparte prt. vecinul ,nu mai zic de mancare a trebuit sa-mi schimb pe complet meniul prt. ca e alergic la lactate. mad.gif Si acum parca vad ca nu mai apare!Palhaço! jester.gif
aki
Buna Mirelus hug.gif .Sanatate pupic.gif
mirela
Salut! Am intrat sa va salut, sa va urez o spatamana frumoasa si sa va dau o veste foarte, foarte proasta sau mai bine zis trista. Ieri normal, aveam o cina organizata in casa, sarbatoream 3 ani de casnicie si totul incepand de dimineata devreme s-a ruinat complet.Nu a mai avut loc nici o cina si in loc de sarbatorit ceva s-a destramat.Am avut o discutie sau mai multe cu Bbay pana am ajuns la concluzia ca ne este mai bine separati decat impreuna. sad.gif Am constatat ca in ultimul an eu nu am fost deloc fericita si pe mine nu ma prinde casatoria de fatada. Sunt multe de spus, dar sincera sa fiu nu se merita.Insa ma doare, prt. ca ma asteptam la mai mult de la persoana care in ultimii 3 ani mi-a fost alaturi.Ma asteptam sa lupte prt. casatoria noastra ,sa fie macar o data mai deschis si sa nu intoarca spatele unei crize cum a facut pana acum.Unica mea intrebare a fost:daca a fost fericit in ultimul an?Raspunsul a fost pozitiv, dar cand eu am incercat sa vorbesc despre nefericirea mea am fost luata in ras si mi s-a intors spatele.Nu vreau sa credeti ca vecinul este cauza, insa cum am spus in mesajele anterioare cand simti ca in prezent lipseste ceva se cauta pana se gaseste.Iar eu sincera sa fiu nu mai am nici rabdare si nici putere sa continui in asa relatie. Imi pare rau ca a trebuit sa ma descarc aici,sper sa nu va suparati pe mine. Sper ca in astea 2 zile in Amsterdam sa ma relaxez putin si sa stiu incotro o apuc cand ma intorc, prt. ca aici in Portugalia niciodata nu m-am simtit ca "acasa".Pupici si o saptamana frumoasa!
Sexymom
Mirela, eu nu te-am simtit linistita si relaxata printre portughezi, cred ca e si vina lor in mare parte, ei nu sunt ca spaniolii, ei sunt mai rasisti, izolati, inchisi in ei, tu esti o persoana exuberanta, vesela, dornica sa aiba 100 de prieteni, sa simta ca traieste viata din plin...joder, ai numai 26 de ani, toata viata inainte, trebuie sa faci ceva sa fii fericita, sa simti ca merita cu adevarat sa traiesti si sa te bucuri.Poate ca e mai bine sa te separi un timp de Baby, asa iti pui ordine in ganduri, si el la fel...o casnicie e plina de suisuri si coborasuri, dar mereu exista o singura caruta la care tragi, si daca cei 2 nu sunt compatibili si nu doresc acelasi lucru mai bine nu va suiti pe sea.
Eu as vrea sa te vad cat mai curand si sa stam de vorba, sper sa fii ok, sa iei cu calm lucrurile, tot raul spre bine, si mai sti un lucru...Berbecii ( cei ca noi) nu se lasa niciodata invinsi.Besos fata frumoasa si multa forta.
ganesha
Mirelus, pace si armonie in suflet iti doresc. Tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine, si nu te lasa dusa de val, oricare ar fi el. Cintareste, gindeste-te, si vezi tu... Viata e scurta si e de datoria noastra sa ne-o umplem in asa fel incit sa fie cel mai bine pentru noi. Te hug.gif tare de tot!
anca veselie
mirela, imi pare foarte rau sa gasesc vesti proaste la tine sad.gif este foarte usor de zis, dar daca nu esti fericita si nu va potriviti poate ca este spre binele tau despartirea de baby. stiu ca tu esti puternica si o sa iti gasesti fericirea pupic.gif floare.gif
Nessie
sad.gif Imi pare rau sa citesc asta, Mirela! hug.gif Nu pot sa spun ca ma mira, dar speram sa aveti o discutie si sa va reveniti. Eu cred ca inca mai exista compatibilitate si iubire, dar nu mai exista rabdare... Poate aici ar trebui sa lucrati. Gandeste-te de cand ai inceput sa nu mai fii fericita. Nu cumva de cand ai inceput serviciu? Poate oboseala si stresul jobului se reflecta acasa, nu mai ai rabdare sa il ingrijesti asa cum faceai inainte, ai vrea el sa aiba grija de tine, dar el nu stie...

Eu sper sa gasiti solutia cea mai buna si sa nu dati cu piciorul casatoriei doar pentru ca sunteti obositi, debusolati sau prea orgoliosi sa recunoasteti unde gresiti fiecare.

Nu mi-o lua in nume de rau, pentru ca incerc doar sa te fac sa te gandesti unde ati gresit si ce ati puteti face. give_rose.gif
Sexymom
Ce mai face prietena mea frumoasa? cand ajunge la mine?
mirela
Salut! Abia acum am ajuns acasa, m-am relaxat complet in Amsterdam, am fost la cumparaturi, de mult nu am mai facut cumparaturi in masa si mi-a prins bine. Va multumesc mult prt. tot suportul moral, Nessie exact asta discutam cu socrul meu in masina cand ne intorceam de la aeroport despre rabdare, prt. ,ca, stim cu toii are limite si deja eu mi-am pierdut-o complet. Insa nu neg ca putem conversa si mai ales ca in urma telefoanelor care le-am primit in hotel de la "EL" imi dau seama ca in final a deschis putin ochii si ca vede cam pe unde a gresit, dar asta nu inseamna ca voi cadea din nou si totul va trece ca si cum nimic nu s-a intamplat.Din contra, daca voi simti ca se mai merita sa lupt, voi incerca, desi nu-mi place sa spun "a incerca" prt. ca e un esec din start.Incercarea prt. mine are alt inteles si alta culoare sa zic mai popular:esuare din start si nevointa de a face acel lucru.Sentimente mai exista in relatia asta, dar ca sa ajung in stadiul de a zice:hai sa vedem ce va iesi, eu una voi avea nevoie de multa tarie, forta morala si multa convingere din partea lui, ceea ce inseamna ca am nevoie de fapte.In astea 2 zile am vazut ca valorez mult mai mult ca persoana proprie si ca orice ar fi nu se merita sa ne distrugem singuri prt. ceva care nu da rezultate.Batalia este lunga si grea daca va exista posibilitatea unei reluari sa zic asa.
Acum ma duc sa ma pregatesc sa plec iar ,desi sunt super obosita, am o consultatie la dentist si iar trebuie sa merg in aeroport.As fi ramas acolo de cand am venit insa am avut geanta de cala, trolley-ul super incarcat, inca un sac cu cumparaturi si iar un necessaire plin de flori ,cosmetice si pantofii de la munca. Mai rau ca tiganul. )).gif
Si in final ca sa nu stati ingrijorate ceea ce ma face sa va indragesc si mai mult va scriu ca sunt mult mai bine, foarte calma, serena as putea spune si multumita sufleteste.E rau ceea ce se intampla, dar parca simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima si sunt impacat sufleteste prt. ca eu cel putin am avut curajul de a vorbi si a spune sincer ceea ce simt.Pupici si pe mai tarziu!
anca veselie
ma bucur ca cel putin esti impacata cu tine insati pupic.gif
multa bafta in continuare pupic.gif
luchi
hug.gif
aki
Nu stiu ce sa-ti zic....Pur si simplu am ramas socata....... sorry.gif
Ai grija de tine.Dumnezeu face tot spre binele omului.
amalia0701
Servus iubita!
Imi pare rau ca ati ajuns aici, dar imi pare si bine ca ai gasit calea sa vorbesti.
Draga mea io am vrut sa ma separ de el la 3 zile dupa nunta )).gif si acum mai am momente in care pun distantza cand nu imi place cum se comporta.
E normal sa itzi exprimi nemultzumirile, o viatza avem doar si suntem datori sa facem tot ce putem sa fim fericitzi.
Tu esti foarte puternica, ai sa iei cea mai buna hotarare pentru tine, stiu asta hug.gif
Noi suntem aici sa te tzinem strans oridecate ori ai nevoie pupic.gif
Sa iti dea Dumnezeu putere sa alegi corect. pupic.gif
Nota - barbatzii de obicei minimizeaza problemele noastre, le numesc prostii pe care nu le baga in seama decat la masuri extreme.
Te pupicesc hug.gif
buretel
Mirelus, tu stii cel mai bine ce potential are relatia voastra. Comunicarea este cheia, cel mai bine sa va dezvaluiti unul altuia problemele. Asteptam vesti, si suntem alaturi de tine hug.gif
mirela
Miudas cheer.gif cheguei em casa!I mean girls am ajuns acasa.Dar azi plec iar un dus-intors pana in Zurich.Am intrat rapid sa va multumesc ca inca o data ati fost alaturi de mine cu un sfatut, o vorba acolo.Va pupic.gif pe toate!Ce pot sa va zic?! wacko.gif Am stat mult de vorba, insa tot suntem putin pe cai diferite. Cred ca timpul si sederile mele afar vor ajuta sa rezolv situatia asta cumva.Insa momentan nu vreau sa ma amarasc cu amitiri neplacute si incerc sa continui normal insa sa vad lucrurile dintr-o perspectiva cat mai obiectiva.In fine!De rest nimic decat multa munca si putin timp acasa.Si voi?! V-ati curata ciubotelele?Mos Nicolae s-a oprit pe la voi? laugh.gif
anca veselie
mirela iti doresc sa gasesti puterea sa fii inteleapta pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Zurich........un loc minunat, m-as retrage la pensie sa stau pa malul Zurichsee si sa ascult cum creste iarba lol.gif
Ma bucur ca ati discutat mult, e minunat ca reusitit sa vedetzi exact care sunt problemele, o sa negociati si solutiile.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.