buna dimineata!imi iau micul dejun cu voi dupa care incerc sa va raspund la cateva din voi in jurnalele voastre.era si timpul.ok ,sa va povestesc cum a fost ieri la casting.fetelor, am 26 de ani ,dar m-am simtit ieri de 50.erau numai copii de 16,17 ani si eu nu stiu ce cautam acolo
).gif)
copii cu vise prt prima data la 1 casting imi aduceau aminte de mine acum 12 ani cand am intrat in lumea modei. parca ii auzeam si ce gandesc in momentul respectiv prt. ca am trecut si eu prin aceleasi emotii, am avut acelasi comportament.doar faptul ca am fost la castingul asta ma bucura sa-mi aduc aminte de mine de inceputuri sa zic asa,ceea ce uitasem sincera sa fiu, dar in acelasi timp imi da si sentimentul de melancolie caci nu stiu cand au trecut 12 ani

.12 ani din viata mea in care am aVUT PARTE DE TOATE. SINCER!

in fine pana sa ajung la chestia cu citatul vai draga doamne daca vrei
sa ai un par care sa straluceasca de te orbeste?
).gif)
am trecut prin alte 2 castinguri: de modelling si testul firului de par.la primul cel de modelling vorbeam cu o tanara, iar bossul arunca numai ocheade.m-a citit din start ca sunt cu experienta.si ma roaga sa-i fac testul de pasi.l-am intrebat:chiar e nevoie? prt. d-zeu am venit aici prt. un casting de par nu prt. modelling. la care el imi zice:regulile.

am mers putin pe acolo si tanara imi zice:waw esti asa dezinvolta(cred ca asta e termenul la relaxat , nu?)zic:

lascia perdere!i dont care!le-au placut de parul meu , dar cum am experienta in domeniu cei care trec la next fase fac rapid niste fotografii ,cei care nu :va sunam noi! ei vor tinerei, pustani not babete like me!
).gif)
daca ei vor fi interesati de mine ma vor chema prt. desfile nicidecum prt. publicitate.e deajuns sa faca un search despre mine cu datele care le au si stiu prt. ce sunt contactata.iar eu nu mai am timp de desfilari.in fine! m-am dus, si am iesit multumita.nu m-am dus prt. ca voiam neaparat sa fac eu o reclama. astea sunt nimicuri.
sa trec la 2nd fase of the day: HOUSEWIFE DESPERATE! pregatit lunch for all week ,pus in tuperwaruri si la frigider sa se mentina mancarica, rapid curatenie in bucatarie, pe coridor si in baie si apoi calcat rufe si asternuturi de pat. pana la3 dimineata.la 3:00 m-am intins in pat. azi sper sa am o zi mai relax.

Fetelor voi sunteti foarte simpatice dar sincer mie mu -mi place deloc ce vad acolo , picioare grosute si asta in ton de alint, un colacel in jurul coapselor cam exagerat, arat bine la fatalie caci ii faceam hatarul lui baby sa ma dilesc pe plaja cu instantanee.
).gif)
de altfel am si trecut la action dupa ce am vazut pozele alea.nu degeaba mi-am facut un abonament la un salon combinat cu sport acasa bineinteles.
CITAT(verona @ 07-10-2006, 01:32 PM)

incearca cu imageshack s copii primul cod de sus. nimic mai mult.asa am descoperit eu.after a long battle with myself.
CITAT(Sexymom @ 07-10-2006, 04:17 PM)

Pozele parca sunt sepia, fara culoare, iar tu arati minunat de bine si relaxata.
Sunt si eu fericita ca voi pleca aici>http://www.ataraxe.com/default.asp
Imi este dator sotul meu cu o vacanta, plecam in Asturias in data de 30 oct si stau pana pe 4 nov. apartamentul e chiar pe coasta cu vedere la mare.
sexy have fun! arata bine, retras de lume ce super! noi in noiembrie facem 2 ani de casatorie dar nu cred ca vom merge nicaieri prt. ca va fi altura cand trebuie sa ne mutam la noua casa si avem alte mii de planuri cu banii disponibili. si cu toate astea simt nevoia de un viaggio!