Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
aki
Mirelus hug.gif
Mai scrie-ne ce faci pupic.gif
mirela
Buna dimineata! Eu tocmai m-am trezit si parca si mai obosita de cat am ajuns acasa.Trebuie sa ies afara, sa scot niste bani, dar am o lene de nu ma pot misca de la calaculator.ieri am facut 4 zboruri intr-o zi cu serviciu, la ultimul simteam ca nu mai aveam forte.Au fost 8 zile fara oprire.Pai cum sa nu ne termine de urechi cand noi avem 20 de zboruri in 8 zile?Timpanul nu rezista! mad.gif Si ca si cum nu e suficient cei de la escale ne mai fac si zile amare.Ne schimba zboruri cu sederi care erau deja planificate.Azi de fapt acum cateva minute am sunat la sindicat sa intreb daca e normal ,prt. ca eu pierd sederi ,banuti si timp de relax prt. cate 4 zborurir zilnice!Pai, nu e normal asa ceva.In final ,unde ne intalnim si cand?Ziua de 28 nu va da prt. ca nu stiu exact daca voi avea intarziere sau nu si apoi cand ajung in Bucuresti merg cu familionul la Ikea sa dam un round sa fac o diferenta de preturi la fata locului ,caci pe site parca apar prea putine produse.Si ca sa va faceti o idee cam ce itinerariu o sa am in sederea mea in Romania, intentionez sa merg sa-mi vad my grandma, Prietena mea in Brasov si cam atat.Deci ,o sa tinem legatura si marcam o zi care nu va incomodeaza.Dar, in final cam cine vrea sa apara la date-ul nostru si unde credeti ca e mai bine sa ne intalnim? Nu cred ca un centru comercial e propice sau poate dupa ce ne facem de cap intr-un locusor dragut putem merge intr-un centru.Nu stiu, zic si eu asa! )).gif
lliliana
Vii la Romania meeeaaa? cheer.gif Cand, unde, cum, pe unde, cate ore, data precisa, ce mananci cand vii sa dau comanda....fac shi cafeaua, sterg shi praful pe munti )).gif Vineee Mireeeeeee!!! yahoo.gif
lliliana
Sunt precisa ca zbori pe undeva. Noi te asteptam cu drag pe Pamant. pupic.gif
mirela
Salut! Sunt in asteptare sa plec din Geneva si am zis sa intru putin sa va salut! Da Liliana vin pe 28 ianuarie si plec pe 13 februarie.Cum de ai gihcit ca eram pe undeva de data asta nu in aer dar pe pamant. )).gif Am inceput sa numar zilele pana cand vin in Romania, dar cu multe zboruri ce am pe cap cu siguranta nici nu o sa simt. In seara asta o sa ajung acasa ,dar foarte tarziu. Nu am decat Geneva- Lisabona , insa cum am avut intarziere o ora inchipuiti-va cam pe la ce ora o sa ajung. In rest totul este bine,am avut o tripulatie cam nasoala as putea spune insa thank god scap de ei in seara asta. devil.gif .Ok, va pup si o sa mai intru sa mai scriu inainte de a venit in tara. Pupici la toate si un weekend placut!
aki
Pupici draguti pupic.gif Drum bun acasa hug.gif
Sexymom
Mirela imi e dor de tine, poate mai vb la telefon , daca nu ajungi la mine prea curand.Besos, daca ajungi acasa profita din plin de familia ta . pupic.gif
amalia0701
Cat ma bucur ca vii.
Ce zici de o intalnire sambata viiotare, adica in 02.02.2008 in Bucuresti?
Unde exact si la ce ora mai vb.
pupic.gif
Astept un MP cu nr. de telefon cand ajungi aici hug.gif cheer.gif
mirela
Ce zici de 9 sau 10februarie? In prima saptamana trebuie sa fac rondul de vizite la familie si in weekend-ul ala voi fi la mamaita mea. Asa macar avem o zi stabilita si stiu ca nu pot marca nimic in acea zi.Alegeti o zi si voi incerca sa ma organizez cat de cat.Una din astea doua zile care va este mai bine.
anca veselie
pt mine in principiu oricare este o zi buna. sper din tot sufletul sa nu intervina altceva...
cred ca de-abia astepti!
pupici pupic.gif
amalia0701
Imi convine si pe 9 februarie.
E mai bine sambata )).gif
pupic.gif
Nessie
Si mie imi convine intr-o sambata. biggrin.gif
mirela
Ok, dar atunci ramane stabilit pe 9 Februarie.Acum sa-mi spune-ti ora si unde. Mai bine pe la 13_14 asa catre dupa-masa ,nu?! cheer.gif
mirela
Dragele mele am intrat rapid sa va salut inainte de plecare si sper sa ne vedem pe 9 februarie in Bucuresti! Inca nu s-a stabilit unde ne vom intalni ,dar o sa mai intru pe site sau ne auzim prin telefon cu cine am reusit sa schimb nr. si o sa stabilim.Pupici si sa ne vedem cu bine!
julyalina
pupic.gif ma inscriu si eu pe lista hug.gif
mirela
Salut! Am intrat sa va intreb cum facem prt. sambata. In final mai vreti sa ne intalnim sau nu? si unde caci eu nu am nici o idee! Astept sa/mi srieti aici sau un mesaj cel care aveti nr. meu si vreti sa ne mai intalnim.In rest sunt bine ,dar am multe si aici de rezolvat. pupic.gif la toate!
amalia0701
pupic.gif
CITAT(mirela @ 04-02-2008, 06:21 PM) *

Salut! Am intrat sa va intreb cum facem prt. sambata. In final mai vreti sa ne intalnim sau nu? si unde caci eu nu am nici o idee! Astept sa/mi srieti aici sau un mesaj cel care aveti nr. meu si vreti sa ne mai intalnim.In rest sunt bine ,dar am multe si aici de rezolvat. pupic.gif la toate!

Servus iubita.
Am vazut ca ai gasit subiectul.
Ne vedem obligat hug.gif
Iti doresc o saptamana fructuoasa pupic.gif
mirela
Imagine
Salut! Fetele imi cer scuze prt. intarziere, am intrat rapid sa postez o parte sper pe toate acum din pozele de la Bucuresti. oK, SI SA INCEPEM:
ImagineImagine Imagine
Imagine
,ANCA SE CHINUIE SA-SI ASCUNDA TIGARA (TE-AM DAT DE GOL)
Imagine
Gabi si alina se uitau la pozele facute de Alina.Tehnologoa asta, frate! )).gif
Imagine ,
Noni m-a rugat sa nu postez anumite poze unde ea e cam dorminioca, dar va garantez ca nu doarme. Doar am prins-o cu ochii inchisi!
Imagine,
v-am zis ca nu doarme?!
Imagine,

iar ne distram cu tehnologia, ce zambareata e Gabi dupa ce a fost la sala: )).gif
Imagine,
Anca daraga nu am fost eu cea care a facut poza incriminatoare. naughty.gif
Imagine, daca vrei o dau de gol pe autoare give_rose.gif Imagine
Imagine ce claca frate! pupic.gif Imagine
mirela
Imagine eu cu Noni mancacioasele intalnirii.
ImagineImagine
Imagine si asta e tot. Am reusit! Va pup si o sa va mai scriu zilele astea caci maine iar o sa plec si de abia duminica seara ajung acasa. Va pup si un weekend frumos!
Cherie
Ce de fete frumoase in poze!!! naughty.gif
anca veselie
mirela, bine ai reaparut pupic.gif
m-a dat lavinia de gol repede repede, asa ca nu ma conteaza blum.gif
tu ce faci, esti ok? pe unde mai zbori?
Sexymom
Ce frumoase si relaxate sunteti Mirela floare.gif toate.
Nessie
cheer.gif Ce frumoooos! pupic.gif Ma bucur ca am reusit sa ne vedem, Mirela! Esti o frumoasa si pacat ca nu ti se vede foarte bine parul in poze. E superb! give_rose.gif Sa indraznesc sa te intreb cum ti-l ingrijesti? Al meu sta ca o papadie de obicei )).gif .
mirela
va salut din paris dragele mele. sunt la un calculator in crew lounge de abia am reusit sa gasesc under-score-ul.ce tastatura anormala as putea spune. ma bucur ca v-au placut pozele, cred ca inca nu toate fetele le-eu vazut, dar sper sa le placa la toate. nici macar sa incep fraza cu litere de tipar nu gasasc aici.oh god! gabi cat despre par il spal cu herbal essences prt. tipul meu de par+ inca un sampon din plante naturale prt.stralucire+inca un alt sampon prt. curatire totala de la l;oreal; si in final cu balsam de la herbal essences din aceeasi gama cu samponul si o data la é saptamani cu crema din lapte de capra prt. hidratare si stralucire naturala. cam asta e tratamentul care il aplic si in functie de strea in ziua respectiva mi-l aranjez cum doresc. ok, dragele mele acum ies.pupici!
anca veselie
sa vad daca am inteles bine: la fiecare spalare il speli cu 3 tipuri de sampon? si apoi balsam?
pupici!
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 22-02-2008, 05:31 PM) *

sa vad daca am inteles bine: la fiecare spalare il speli cu 3 tipuri de sampon? si apoi balsam?
pupici!

Asa am inteles si eu ohmy.gif
mirela
Deci la fiecare spalare am 3 sampoane: 1 Herbal Essences, 1 alt sampon de la Boticario prt. stralucire, si 1 alt sampon de la L´oreal, prt. curatire 100%.La fiecare 2 saptamani folosesc o crema de par din lapte de capra si balsamul tot de la Herbal Essences (dar asta e tot la fiecare spalare). Si asta e tot!
anca veselie
nu m-am gandit niciodata sa le combin! ce chestie!
julyalina
CITAT(mirela @ 22-02-2008, 09:27 PM) *

Deci la fiecare spalare am 3 sampoane: 1 Herbal Essences, 1 alt sampon de la Boticario prt. stralucire, si 1 alt sampon de la L´oreal, prt. curatire 100%.La fiecare 2 saptamani folosesc o crema de par din lapte de capra si balsamul tot de la Herbal Essences (dar asta e tot la fiecare spalare). Si asta e tot!

blink.gif pai eu cu 1 sampon si 1 balsam si dureaza 30 de minute )).gif daca m-as spapla cu 2 sampoane ar dura mai mult de 1 ora doh.gif
Mirela pupic.gif am si eu o nelamurire... daca dai cu samponul, unul dupa altul, nu-si anuleaza proprietatile ? ca doar spala ce e pe par nu ?
mirela
)).gif Ce nelamurire! Nu anuleaza nimic prt. ca la fiecare spalare stau ceva cu toate ca mai mult de 40 min nu dureaza tot tratamentul care il aplic parului meu. Secretul e sa nu exagerezi in fiecare saptamana sau spalare dupa spalare sa zic asa cu cremele de par. Mie nu mi-au daunat parului toate sampoanele pe care le folosesc la fiecare spalare, si nici balsamul. E acea crema de par care o folosesc o data da o data nu.In rest totul e ok. Si uitasem sa mentionez ca dupa fiecare spalare mai folosesc o crema lichida prt. descurcarea, si aranjarea parului, adica imi simplifica cumva toata munca.Si daca folosesc presa prt. par sau placile caci au mai multe denumiri folosesc un ulei hranitor prt. vrafuri si dau si cate putin pe par ca sa nu mi-l arda.Dar sincer va spun nu mi-am ars parul pana acum, nu-mi este spicuit si il usuc la fiecare spalare cu uscatorul de par, insa la o luna si jumatate ii tund cam 2 cm, din varfuri nu prt. ca ar fi spicuit ci prt. ca necesita de ingrijire si bineinteles sa-i mentin forma.

AAAh inca ceva tot legat de intretinerea parului. Haide-ti ca o sa devin o durere undeva cu subiectul asta )).gif . Dupa ce imi spal parul cu sampon si inainte sa aplic fie acea crema hidratanta ,fie balsamul incerc sa mi-l usuc cumva cu prosopul.Asa crema sau balsamul intra mai bine in par.E doar un mic secret ,dar care ajuta mult. Am o colega cu care lucrasem impreuna cand eram la receptie, inca mai lucram in aceeasi companie doar ca ea e in aeroport si eu in nori w00t.gif cum de altfel mai mereu sunt.Deci ea e blonda si avea parul foarte uscat nu era hidratat deloc, nu avea stralucire la par si la blonde se observa foarte bine desi nu pare, si se vede urat.I-am sugerat una din cremele astea braziliene specifica prt. tipul ei de par nu numai ca si culoare dar si ca tipulk de par in sine si in ziau de azi are un par moale, foarte stralucitor. Si o crema din asta are 1 kg si nu costa mai mult de 5, sau 7 €.Incercati sa cautati si la voi am vazut un magazin in Romania unde s-ar putea gasi creme asa se numeste "STAVROS". In Galati am vazut are o zona de cosmetice si machiaje, o alta zona de chimicale si o alta zona de lenjerie intima . Daca intr-adevar nu gasiti ,by the way o sa fac o poza la cutia mea si o s-o postez, vedem cum facem ,cumpar eu cateva cutii si va trimit de aici ca nu e moarte de om prt. cateva cutii. blum.gif
bubbles
Mirela pupic.gif multumim de poze.Sunteti toate niste frumoase pupic.gif
anca veselie
eu nu am rabdareeeeeeeeee. tre sa le fac pe rand, odata ma epilez, o data imi fac manichiura doh.gif prefer sa merg la salon sa fiu bibilita, ce bine-ar fi daca-as avea si banii necesari doh.gif
pupici pupic.gif
mirela
Bubbles next time show up pls. ! Eu apar mai rar la intalniri caci ,deh sunt far away de voi.Anca my dear,dar asta le fac si eu singura acasa.De exemplu azi ,cum maine zbor, ma apuc de toate.Deja cu parul am terminat de dimineata, acum ma apuc de manichiura si pedichiura, cat despre epilat ajung sa-l epilez o data la 3 sapatamani jumate cu epilatorul electric.
ganesha
Mireluuuuus, abia acu' am vazut pozele! Cit de faine sinteti toate acolo, vreau si eu! give_rose.gif
mirela
[Ganesha poate o sa am zboruri si pe unde esti tu! In Canada parca? ok ,o sa postez o poza cu cremele de par care le folosesc prt. hidratare. Azi am cumparat inca una si prt. culaorea parului si are un miros imbietor.Tot de 1 kg si m-a costat 4.90 €.Sper sa va placa ca aspect. Imagine
Nessie
Pe la noi nu am vazut asa ceva. wacko.gif
anca veselie
arata tare bine mastile alea!
mirela dragutza, esti ok? pupic.gif
mirela
Salut!Sunt bine,doar ca umblu foarte foarte mult prin aer, si cand aterizez mai fac ceva cumparaturi,cum a fost cazul de azi.Abia ce aterizasem si am fost direct la un magazin de electronice sa-mi cumpar un nou laptop.E o minunatie ,foarte finut si nu m-a costat decat 500€.Am avut noroc de o promotie si chiar aveam nevoie de un nou computer portabil.In rest nimic nou, in afara faptului ca in final la sfarsitul lunii voi incepe scoala de conducere,si ca in urmatoarele zile incepand de duminica voi lucra 2 saptamani cu doar1 zi libera.Á pois é bebe! (o expresie portugheza ceva de genul"e chiar asa bebe").
Cat pe ce sa uit! Ieri in zborul catre Munchen am avut la bord 2 români si cand le-am servit mancarea si bauturile au ramas cu gura cascata cand le-am vorbit in româneste.La sosire in Munchen imi dadusera ziarul Academia lui Catavencu sa ma documentez cu noutatile din tara. Foarte simpatici!Ok, dragele mele , mi-am testat suficient laptop-ul ,acum ma duc la culcare, caci nu dorm de azi dimineata de la 1:50am si vorbesc serios.M-am trezit cu o ora inaintea orei de trezitsi abia cu o jumatate de ora inainte mi.am dat sema,dar era prea tarziu, asta dupa ce cu o noapte inainte in Madrid nu am reusit sa inchid 1 minut ochii.Cam atat, somnic usor la toate si sogni d´oro!
amalia0701
Sa-l stapanesti sanatoasa!
Chiar ca l-ai luat bine la 500 euro.
pupic.gif
mirela
Mersi Amalia!Cum am zis e o promotie si calculatorul e foarte bun ,nu numai ca aspect, dar si functiunile care le indeplineste.Sa vad daca reusesc sa gasesc un link acum ca sa-l vezi:http://www.massivepc.com/galeriam.php?products_id=3023

www.massivepc.com

ala elink-ul si e pe prima pagina in jos.Ce ma surprinde e pretul cu care apare pe site. Mi se pare absurd,dar in fine pot spune ca am fost o norocoasa sa-l cumpar in promotie
amalia0701
Calculator
acesta e?
Sexymom
Mirela am trecut sa te pup, sa iti urez succes in continuare, sa fii fericita , sanatoasa si sa ne vedem cat mai curand. pupic.gif
Unde faci tu Semana Santa?
mirela
Salut! Intr-adevar e din gama Acer, dar nu e acela. Am sa-i fac o poza mai clara si am s-o postez. Sexy in principiu fac Pastele acasa, acum daca ma intrebi si de Pastele Ortodox tot acasa sau dau o fuguta pana in Italia sa-mi vad fostele colege si prietenii sau stau sa termin scoala de soferi.
aki
Salut Mirela.Foarte frumoase poze.Si voi toata vesele si pline de viata hug.gif
Nu mai zici nimic de bbe.Cum mai merge la voi? pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Termina scoala de soferi wink1.gif
pupic.gif
anca veselie
ai inceput deja scoala de soferi?
pupici dulci hug.gif
mirela
Salut dragele mele! Am reusit sa raspund la cateva din voi, am zis sa intru sa sterg putin praful si la mine, am muuuulte poze si nu am timp sa le descarc macar in calculator, in curand nu voi mai avea spatiu pe cardul camerei, in fine, inrest zbor mult, am facut calos ceea ce ma distruge cu durerile la degetele de la picioare.Pantofii de la uniforma sunt o mizerie de aici provin si calosii mei, incerc sa evit cat mai mult zborurile enorme caci nu mai rezizt, mai ales cand nu reusesc sa ma odihnesc,de duminica pana ieri dupa-masa am lucrat incontinuu,notpile le-am dormit dar cate 3-4 ore,azi e acea unica zi libera de care va spuneam acum o sau poate 2 saptamani in urma, maine iar incep marsul cu un Barcelona apoi Lisabona si apoi Porto si iar Lisabona, si mergem la Roma ,ramanem acolo dupa care ne intoarcem a-doua -zi si mergem la Terceira si ajung in isabona la miezul noptii,asta insemnand cam in ziua de 31 martie.Vor fi 4 zile lucratoare minunate pot spune. doh.gif
Duminica am facut un Stockholm dus-intors, am crezut ca ma pierd cu firea.Sa-mi iertati expresiile ,insa nu am vazut porci mai mari ca astia.Beau si mananca imens, isi fac nevoile de 1 km, si consuma hartie igienica de 2 km.Credeti-ma e unul din zborurile cel mai mizerabil.Dakar, Capul Verde e peanuts, pe langa Copenhaga, Oslo, Stockholm.Am ajuns in Lisabona fara vin rosu, vin alb, miniaturi de whisky, Gin tonic, Vodka, si ce credeti: fara prosoape de hartie de sters pe maini,nu mai zic de hartie igienica.( nici nu va inchipuiti cat mi-a luat sa gasesc cuvantul "hartie", nu stiam daca e cel mai indicat caci astia in felul in care ii zic suna mai mult ca "prosoape") In fine un adevarat calvar.
Am ramas atat de variata dupa acest Stockholm caci a doua zi am plecat catre Paris cu un night stop acolo.Am ajuns la orele16 inca erau in sarbatori si aproape tot era inchis ,mai putin acel mall unde obisnuim sa mergem in apropiere de hotel.Si continuand ideea de avariatie am plecat de acasa fara palton.Si nu a fost suficient caci in ziua respectiva acasa mi-am scos din bagaj si puloverele ,ramanand cu un tricou si o bluzita cu maneca scurta.Oare ce a fost in capul meu.Mi -am adus aminte in avion ca nu am nimic de imbracat.
Bineinteles caci colegii mei ,fiecare mi-au imprumutat pulovere eram ca o cum sa zic cu un pulover imens prt. mine ,paream o adunata de pe strada. M-au salvat cumva blugii si snickersii sa nu creada lumea ca sunt de pe strada. sorry.gif O completa aventura!

Si tot descarcandu-ma aici nici macar nu i-am raspuns Ancai.Sweetie inca nu am inceput scoala, dar acum la inceputul lui Aprilie imi depun actele si platesc inscrierea si in 5 zile incep.O sa fie maxim.Colegii imi spun mereu :inseamana ca va trebui sa avem grija pe strada cand iese Speedy Gonzalez.Glumesc cu mine ,stiu! )).gif O sa incerc acum sa descarc cateva din pozele de pe camera,am de peste tot de unde am fost in ultimele sederi..Poate postez cateva.Pupici la toate!
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Te pup si La multi ani pentru Baby!
give_rose.gif

Nu-i baga in seama pe rautaciosi, o sa fie bine.
Daca am reusit sa conduc io cojitza mea )).gif
Ieri o prietena spunea ca o fac de ras parcand Dacia in fatza casei ei )).gif
mirela
Very funny! Sunt in Roma si ma pregatesc sa ies din camera! Azi am o zi luuuunga..O sa aterizez in LisabonAa pe la miezul noptii! Pupici la toate!
amalia0701
CITAT(mirela @ 31-03-2008, 02:36 PM) *

Very funny! Sunt in Roma si ma pregatesc sa ies din camera! Azi am o zi luuuunga..O sa aterizez in LisabonAa pe la miezul noptii! Pupici la toate!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Zbor usor!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.