Salut dragele mele! Am reusit sa raspund la cateva din voi, am zis sa intru sa sterg putin praful si la mine, am muuuulte poze si nu am timp sa le descarc macar in calculator, in curand nu voi mai avea spatiu pe cardul camerei, in fine, inrest zbor mult, am facut calos ceea ce ma distruge cu durerile la degetele de la picioare.Pantofii de la uniforma sunt o mizerie de aici provin si calosii mei, incerc sa evit cat mai mult zborurile enorme caci nu mai rezizt, mai ales cand nu reusesc sa ma odihnesc,de duminica pana ieri dupa-masa am lucrat incontinuu,notpile le-am dormit dar cate 3-4 ore,azi e acea unica zi libera de care va spuneam acum o sau poate 2 saptamani in urma, maine iar incep marsul cu un Barcelona apoi Lisabona si apoi Porto si iar Lisabona, si mergem la Roma ,ramanem acolo dupa care ne intoarcem a-doua -zi si mergem la Terceira si ajung in isabona la miezul noptii,asta insemnand cam in ziua de 31 martie.Vor fi 4 zile lucratoare minunate pot spune.
Duminica am facut un Stockholm dus-intors, am crezut ca ma pierd cu firea.Sa-mi iertati expresiile ,insa nu am vazut porci mai mari ca astia.Beau si mananca imens, isi fac nevoile de 1 km, si consuma hartie igienica de 2 km.Credeti-ma e unul din zborurile cel mai mizerabil.Dakar, Capul Verde e peanuts, pe langa Copenhaga, Oslo, Stockholm.Am ajuns in Lisabona fara vin rosu, vin alb, miniaturi de whisky, Gin tonic, Vodka, si ce credeti: fara prosoape de hartie de sters pe maini,nu mai zic de hartie igienica.( nici nu va inchipuiti cat mi-a luat sa gasesc cuvantul "hartie", nu stiam daca e cel mai indicat caci astia in felul in care ii zic suna mai mult ca "prosoape") In fine un adevarat calvar.
Am ramas atat de variata dupa acest Stockholm caci a doua zi am plecat catre Paris cu un night stop acolo.Am ajuns la orele16 inca erau in sarbatori si aproape tot era inchis ,mai putin acel mall unde obisnuim sa mergem in apropiere de hotel.Si continuand ideea de avariatie am plecat de acasa fara palton.Si nu a fost suficient caci in ziua respectiva acasa mi-am scos din bagaj si puloverele ,ramanand cu un tricou si o bluzita cu maneca scurta.Oare ce a fost in capul meu.Mi -am adus aminte in avion ca nu am nimic de imbracat.
Bineinteles caci colegii mei ,fiecare mi-au imprumutat pulovere eram ca o cum sa zic cu un pulover imens prt. mine ,paream o adunata de pe strada. M-au salvat cumva blugii si snickersii sa nu creada lumea ca sunt de pe strada.

O completa aventura!
Si tot descarcandu-ma aici nici macar nu i-am raspuns Ancai.Sweetie inca nu am inceput scoala, dar acum la inceputul lui Aprilie imi depun actele si platesc inscrierea si in 5 zile incep.O sa fie maxim.Colegii imi spun mereu :inseamana ca va trebui sa avem grija pe strada cand iese Speedy Gonzalez.Glumesc cu mine ,stiu!
).gif)
O sa incerc acum sa descarc cateva din pozele de pe camera,am de peste tot de unde am fost in ultimele sederi..Poate postez cateva.Pupici la toate!