Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
bubbles
pupic.gif pupic.gif Zbor placut hug.gif
anca veselie
pupici multi si LA MULTI ANI ! pt baby pupic.gif
amalia0701
Cand iti iei carnetul?
pupic.gif
mirela
Salut!De abia am ajuns acasa asta dupa ce am dormit numai 2ore noaptea trecuta.
Anca mersi prt. urari ,a avut o aniversare frumoasa thx to me, Amalia cat despre carnetul de conducere aici dureaza, am inceput scoala, insa nu si orele teoretice. Maine ma duc sa fac examenul medical, si abia marti pot incepe insa eu marti nu sunt aici , plec in Amsterdam prt. 2 nopti.Ce se va intampla?Cand ma intorc voi face 4 ore intr-o zi, alte 4 in a-2-a zi si apoi incep cu orele de conducere.Aici incepand de la a-7 -a ora de teorie se pot incepe si orele de conducere.Dupa care voi face restul de ore de teorie si cele de conducere in simultan.Sunt cam 28 ore de teorie si 30 de practica dupa care se poate marca codul si apoi mai dureaza pana se marcheaza testul de conducere.Se ajunge cam la 2 luni jumate. In romanaia vad ca e rapid.Eu vreau sa accelerez lucrurile cumva caci nu am timp si nici rabdare sa ma intind atatea luni prt. un carnet de conducere, insa altceva ma sperie. Am incercat sa cidesc codul si l-am aruncat dupa 1ª pagina. Nu ma atrage deloc.Deci , nu stiu ce voi face.Intre timp incerc sa invat din teste.Ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat caci sunt super obosita. pupic.gif hug.gif la toate!
anca veselie
pupic.gif pupic.gif codul e naspa oricum. las' ca-l inveti tu! sa nu te descurajezi cumva!
mirela
CITAT(anca veselie @ 05-04-2008, 11:48 PM) *

pupic.gif pupic.gif codul e naspa oricum. las' ca-l inveti tu! sa nu te descurajezi cumva!

Si cum fac sa-l citesc fara sa ma plictisesc?
ganesha
CITAT(mirela @ 06-04-2008, 10:48 PM) *

CITAT(anca veselie @ 05-04-2008, 11:48 PM) *

Si cum fac sa-l citesc fara sa ma plictisesc?

Daca gasesti secretul anunta-ma si pe mine lol.gif ca si eu m-am apucat de el de enshpe ori si tot de enshpe l-am aruncat de perete lol.gif Si cind mi-aduc aminte ca la 18 ani cind am luat prima data carnetu' l-am invatat in citeva zile, ce entuziasm nebun aveam lol.gif

pupic.gif
aki
pupic.gif Mirela pupic.gif Numai bine iti doresc.Bafta pentru carnet hug.gif
amalia0701
Citesti la masa cu creionul in mana.
Faci conspect, sau cu multe markere mazgalesti cartea wink1.gif
butterfly
Eu pt permis am invatat uite asa )).gif bine ca am si cei 18 ani plini de entuziasm;)) ;deci....am inceput sa fac chestionare fara sa citesc codul si am tot facut am tot facut...si am citit o data codul cu o zi inainte de examen ( da si ce spor am avut ca l-am citit in 3 ore )).gif ) si asta a fost tot:) tot invatatul a durat 3-4 zile ( printre care si pregatire pt scoala teme si altea alea)
julyalina
pupic.gif
odihna placuta iubita si spor la invatat codul hug.gif gasesti tu formula cea mai potrivita pentru tine pupic.gif
mirela
Tare as vrea sa ma intorc la cei 18 ani ai mei! yahoo.gif Cu siguranta daca aveam ceva rabdare si atunci luam si carnetul.Amalia conspecte? Uhhhh tuff job.Plec maine 2 nopti in Amsterdam.Cui ii arde de rezumate? Mai bine zis de citit codul? doh.gif O sa gasesc eu o solutie! But pls, not in Amsterdam!
anca veselie
sunt de acord, nu poti citi codul in amsterdam naughty.gif petrecere frumoasa pupic.gif
nu am nici o solutie cum sa-l citesti fara sa te plicti sad.gif gandest-te ca trebuie...
mirela
Pe langa cumparaturile care trebuie sa le fac in Amsterdam o sa incerc sa dedic si ceva timp studiului.Insa nu garantez ca voi citi codul.Macar sunt sincera!
Sexymom
Succes la toate Mirela, si hai mai ca nu e codul asa de naspha, trebuie sa il citesti. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 07-04-2008, 03:08 PM) *

Succes la toate Mirela, si hai mai ca nu e codul asa de naspha, trebuie sa il citesti. pupic.gif

Sexy, ai permis?
Sexymom
De vreo 10 ani.
butterfly
La un moment dat te si prinde wink1.gif) blum.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 07-04-2008, 03:16 PM) *

De vreo 10 ani.

Cind ai condus ultima data?
mirela
Eheeee, insa codul de acum 10 ani sexy nu mai e ca cel de azi.Si apoi sunt multe de memorat, caci aici stii cum sunt autostarzile cu cate 4 benzi decu nu e gluma! baby.gif In sfarsit dupa o saptamana mi-am aranjat putin in biroul meu si imi voi lua toate jucariile si ma mut acolo ca sa invat caci e mai liniste in zona aia.In afara de asta azi am muuuulte de facut. Trebuie sa--mi fac geanta, sa-mi spal parul ,sa-mi fac unghiile ,sa-mi epilez iarba de pe picioare si-mi ia cam vreo ora,si acum trebuie sa fac pranzul caci o am pe doamna care ma ajuta cu curatenia in casa deci nu am spatiu si timp mai de nimic.Ma impart peste tot si in toate. )).gif
aki
CITAT(mirela @ 07-04-2008, 03:42 PM) *

Eheeee, insa codul de acum 10 ani sexy nu mai e ca cel de azi.Si apoi sunt multe de memorat, caci aici stii cum sunt autostarzile cu cate 4 benzi decu nu e gluma! baby.gif In sfarsit dupa o saptamana mi-am aranjat putin in biroul meu si imi voi lua toate jucariile si ma mut acolo ca sa invat caci e mai liniste in zona aia.In afara de asta azi am muuuulte de facut. Trebuie sa--mi fac geanta, sa-mi spal parul ,sa-mi fac unghiile ,sa-mi epilez iarba de pe picioare si-mi ia cam vreo ora,si acum trebuie sa fac pranzul caci o am pe doamna care ma ajuta cu curatenia in casa deci nu am spatiu si timp mai de nimic.Ma impart peste tot si in toate. )).gif

Bafta in toate pupic.gif ,ca tare esti ocupata hug.gif
mirela
Mersi Aki! Sunt in bucatarie cu laptop-ul inca nu am terminat de preparat pranzul,dar sunt prezenta si pe aici!
Sexymom
CITAT(aki @ 07-04-2008, 02:38 PM) *

CITAT(Sexymom @ 07-04-2008, 03:16 PM) *

De vreo 10 ani.

Cind ai condus ultima data?

Conduc aprope zilnic.
amalia0701
pupic.gif
mirela
Am fost sa dau acel examen medical prt. scoala de soferi.Cred ca nu am mai vazut maniera mai usoara ca asta de a face 35€ in 3 min. A trebuit sa zic 2 litere, 3 culori si sa zambesc.Si gata! )).gif Cum zice maica-mea:2 lulele si 3 surcele! salut.gif ..Si atat
acum cand ma intorc din Amsterdam poate ma indur sa ma duc prt. 2 ore acolo sa vad cum se desfasoara orele de cod. blink.gif
Sexy cand vin in Madrid sa ma duci cu masina pe undeva ,dar te vreau pe tine ca soferita.
Ziua mea inca nu s-a terminat. Mai am sa-mi gac unghiile, sa ma epilez, sa-mi fac geanta si sa calc. Ah si a mai aprut o noua activitate.Trebuie sa penduram niste tablouri prin casa. doh.gif Oare ce se va mai ivi pana in orele 21 ale mele? Ah ,cred ca stiu:cina, va trebui s-o gatesc! si iarasi doh.gif .Cand le mai fac oare pe toate?Insa ma satisface sa-mi vad casa curata si plina de lumanari enorme parfumate.Ok, ma duc sa fac restul.Ciao! pupic.gif
amalia0701
Cata energie ai!
Io desi ieri imi facusem planuri sa spal, sa gatesc, am resit sa ma dau pe bici si sa ma uita la 2 filme pe DVD )).gif
aki
Si ei asera pa le 1 noapte ma uitam la ,,Brigada,,.Un film de nota zece w00t.gif
mirela
EnergieTot nu am reusit sa-mi termin treaba planificata.Am facut alte activitati extra mai putin cele planificate.De calacat am calcat pe jumate. tablourile nu am mai reusit sa le pendurez, am facut o traducere din germana in engleza, apoi in portugheza si in final sa vad daca rezulta bine in romana, insa am reusit sa-mi fac geanta si unghiile. Era 1 am si eu imi faceam unghiile. Acum fug sa ma epilez, ,sa-mi fac parul si sa-mi fac dintii cat mai albi posibili. O alta manie de-a mea. va pup!
amalia0701
CITAT(mirela @ 08-04-2008, 12:50 PM) *

EnergieTot nu am reusit sa-mi termin treaba planificata.Am facut alte activitati extra mai putin cele planificate.De calacat am calcat pe jumate. tablourile nu am mai reusit sa le pendurez, am facut o traducere din germana in engleza, apoi in portugheza si in final sa vad daca rezulta bine in romana, insa am reusit sa-mi fac geanta si unghiile. Era 1 am si eu imi faceam unghiile. Acum fug sa ma epilez, ,sa-mi fac parul si sa-mi fac dintii cat mai albi posibili. O alta manie de-a mea. va pup!

pupic.gif
anca veselie
pupici dulci hug.gif
mirela
Salut!Am ajuns azi din Amsterdam nu m-am oprit de dimineata parca sunt un titirez.In fine am intrat sa vad noutatile si apoi ma duc sa ma intind putin caci sunt terminata de oboseala. Sincer va zic nu am deschis codul in Amsterdam si nici teste nu am facut.Am iesit in prima seara cu tripulantii de la Continental Airlines ne-am distrat si am baut ca nebunii intr-un bar din cartierul Red lights )).gif ,am ajuns la hotel pe la vreo 3 am.Apoi next day am iesit sa cumpar flori si sa dau un round prin apropierea hotelului, dupa care am fost cu totii sa luam pranzul la un restaurant grecesc.Am zis ca-mi sare butonul de la blugi, sincer va zic, prt. ca am mancat foarte bine si ne-am simtit de minune la acel restaurant.A fost o sedere super. Am facut si ceva cumparaturi cum era de asteptat si apoi in drum spre hotel ne-am cumparat cina si anume mancare thailandeza.Super delicioasa! Dar inainte de a lua cina am fost o ora la sala. Macar am fost sa ard ceva calorii.Ok, fug in pat caci maine la 6:40 am trebuie sa fiu la munca. Am un Bruxelle dus-intors. pupic.gif la toate!
aki
Si cu ce iti faci dintii cit mai alb posibil? naughty.gif
mirela
Salut! Aki am cumparat produse speciale din magazine specializate plus o lampa de albit.Si functioneaza.Daca esti interesata iti dau un site de unde te poti orienta cu produse prt. orice doresti.
www.boots.com
lucy
pupic.gif give_rose.gif pupic.gif
aki
CITAT(mirela @ 11-04-2008, 10:49 PM) *

Salut! Aki am cumparat produse speciale din magazine specializate plus o lampa de albit.Si functioneaza.Daca esti interesata iti dau un site de unde te poti orienta cu produse prt. orice doresti.
www.boots.com

Functioneaza?Cum ramine cu sensiblitatea dintilor rolleyes.gif ?
mirela
: Salut! Azi noapte am dormit doar o ora si am avut un Stockholm 9 ore de zbor insa a decurs foarte bine. Destul de calm chiar m-a socat stiind ca luna trecuta m-au socat in alt mod. )).gif Inepanad de maine oficial sunt in concediu. cheer.gif sPER SA AM TIMP SA MA SI RELAXEZ CACI AM ZILELE CAM PROGRAMATE SI DIN CATE AM OBSERVAT NU O SA POT PLECA NICAIERI.sI EU CARE VISAM LA 4 ZILE IN bARCELONA sorry.gif Si obesrv ca iar o dau in bara cu scrisul. Ok, ca sa-ti raspund la intrebare Aki , functioneaza foarte bine, insa nu il poti folosi mai mult de o data la 2 saptamani si prt. asta trebuie sa folosesti o pasta de dinti prt. intarirea smaltului sau fluorului, care numai la farmacie o gasesti ,ma refer la o pasta foarte eficienta de asa maniera incat e putin mai scumpa si mai eficace.Si nu vorbesc de marcile care le gasim in supermarket ca Sesodyne, Blend-a-med. ori Colgate, ori Oral B.
Ok, in seara asta nu am nici timp si nici rabdare sa mai intru pe la fiecare, dar in zilele care urmeaza am sa intru.Promise!
anca veselie
hug.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif
aki
pupic.gif
Sexymom
De ce nu pleci in concediu Mirela? Acasa nu o sa simti ca e concediu, mereu ai cate ceva de facut sti foarte bine cum trece timpul.

Eu planific o iesire pt week-end-ul asta, si peste 2 saptamani am 5 zile libere si plec iar la mare.
mirela
Prt. ca am zilele programate Sexy cum am scris mai sus.Ma bucur ca tu poti disfruta de zilele tale libere. Eu incerc sa disfrut in calatoriile care le fac.Deci , pot spune ca am cate o zi de vacanta cam in aproape toate calatoriile care le fac. )).gif
mirela
Buna seara la toate! Am intrat putin si profit sa va scriu ca , prt. o perioada nu voi mai intra pe site datorita unor probleme ivite azi.Imi pare rau ca nu pot povesti, prt. ca mi-e greu, dar sper ca peste putin timp voi reveni si sper ca totul " va reveni la normal".Va pup pe toate si sa stiti ca nu am uitat si nici nu intentionez pe viitor sa uit de tot suportul moral pe care mi l-ati aratat.
Pe curand! give_rose.gif
aki
CITAT(mirela @ 15-04-2008, 11:12 PM) *

Buna seara la toate! Am intrat putin si profit sa va scriu ca , prt. o perioada nu voi mai intra pe site datorita unor probleme ivite azi.Imi pare rau ca nu pot povesti, prt. ca mi-e greu, dar sper ca peste putin timp voi reveni si sper ca totul " va reveni la normal".Va pup pe toate si sa stiti ca nu am uitat si nici nu intentionez pe viitor sa uit de tot suportul moral pe care mi l-ati aratat.
Pe curand! give_rose.gif

Bafta la orice ti se intimpla.Sa stii ca suntem aici si te sustinem hug.gif
anca veselie
pupic.gif hug.gif sper sa se rezolve cat de curand
Nessie
Sper sa ai putere sa treci peste orice incercare! hug.gif
amalia0701
hug.gif
Ai grija iubita, noi suntem aici hug.gif oricand ai nevoie pupic.gif
Sexymom
Pupici Mirela, cand vrei sa vb. sti unde ma gasesti.Iti doresc numai bine . pupic.gif

Poate iti faci si drum in Madrid.
dany
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chiar daca ai hotarat sa nu mai intri pe aici pentru un timp .
ganesha
Mire, LA MULTI ANI! Sa ai putere sa treci peste toate cu inima usoara! hug.gif
Ramo
La multi ani!! Dai de baut? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.