Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
amalia0701
CITAT(ganesha @ 29-08-2008, 04:05 PM) *

CITAT(mirela @ 27-08-2008, 10:09 AM) *

De azi ma apuc de exercitiu dur si de yoga.I really need.

Fa in fiecare dimineata citeva serii de Salutul Soarelui,nu dureaza mai mult de 5 min. si iti spala sufletul si mintea de toate relele, recomand din inima pupic.gif

Parca imi aduc si io aminte ca asa-i blushing.gif , ooo energie unde esti, unde te scurgi din mine de acu nu mai pot sa ma ridic din pat cand suna ceasul si ma mai lalai 1/2 de ora blushing.gif
Pup frumoasa gazda. Vesele tare uniformele voastre.
mirela
CITAT(ganesha @ 29-08-2008, 04:05 PM) *

)).gif eh si tu acuma )).gif
Oricum te speli pe dinti si faci dus... poate gasesti inca 3-5 min si pentru asta, iti schimba ziua total hug.gif

Te invit sa mergi intr-o rotatie cu mine si sa ai wake -up- ul la 2:50 am, sa te pregatesti intr-o ora ,cu tot tacamul make-up, uniforma la 4 ace ,par s.a.m.d. Nu mai zic ca spalatul dintilor imi ia 10 min.Si la receptie trebuie sa fiu la 3:30, 20 min. inainte de pick-up ca sa iau micul dejun.Ah si uitasem sa mentionez de genti.Greu sa le inchid cu restul obiectelor care-mi ramn prt. a doua zi. )).gif
O sa fac poze si cu paltonul insa as fi vrut sa am si cizmele,asta sa fie totul complet, cizmele sunt foarte elegante si comode in acelasi timp.

CITAT(amalia0701 @ 29-08-2008, 05:37 PM) *

Pup frumoasa gazda. Vesele tare uniformele voastre.

pupic.gif Amalia! Ma bucur ca-ti place uniforma.Inca nu ai vazut-o toata.Insa sunt in asteptarea pieselor restante.
Intr-adevar sunt culori vii si suntem toate vaidoase caci toata lumea intoarce capul dupa noi in aeroporturi. salut.gif
aki
Asteptam poze cheer.gif
Pupici pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
mirela
Salut! Tocmai am ajuns la hotel sunt rupta de picioare si super obosita insa m-am distrat ca o nebuna la Euro Disney.Va zic clar!: aveti ocazia sa maergeti in Paris ,mergeti si la Disney va rog.Se merita!Am facut o groaza de cumparaturi, a trebuit sa imi cu^par si o pereche de tenisi caci a plouat destul de bine prt.ciupicii cu care eram incaltata+ ca am facut cumparaturi prt.copii prietenelor meme.Nu se poate sa mergi acolo si sa nu iei nimic.M-am dat in toate nebuniile,am vizitat tot parcul.Din pacate am fost singura, colegii cu care am calatorit acum au preferat sa stea in camere.Sinucidere curata , cred eu sa stai inchis in camera cu Parcul de distractie langa tine.In fine, maine dimineata cand ajung acasa, daca nu voi fi prea obosita voi posta poze.I,i pare rau ca nu mai am site-ul unde postam si filmarile.Sunt o nebunie! cheer.gif Pupici si pe maine!
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
mirela
Salut! Am promis poze de EuroDisney de ieri inca, insa ieri nu am fost in stare sa ma misc din pat de oboseala, iar azi am iesit sa ma relaxez putin ,am fost la cinema am vazut "MAMMAMIA". Formidabil filmul.In fine, sa incep cu pozele:ma intai voi posta imagini generale cu intrarea, cu micutul orasel ,si intrarea in parc.
Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,ImagineImagine,Imagine,Imagine
mirela
Dupa cum ati observat in fotografii, vremea nu a tinut cu noi vizitatorii, insa ce conteaza cateva picaturi de ploaie.Dar, am fost pregatita, prt. ca mereu ma informez de timp inainte sa plec undeva. Ok, sa continuam cu intrarea in parc.
Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,http://img50.imageshack.us/img50/3019/img0039pb6.th.jpg[/IMG][/URL],Imagine,Imagine,,Imagine

Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine
Acum trebuie sa ies, dar mai tarziu sau maine daca vin tarziua in seara asta!
ganesha
pupic.gif Mire, multumim de poze! Mi-am mai clatit ochii si mi-a mai zburat mintea oleaca, mi-au prins tare bine pozicile tale dupa saptamina asta absolut nebuna de la servici.

Vreau si eu la Disney! sorry.gif

Si mie mi-a placut Mamma Mia... Meryl Streep a fost absolut fenomenala!

pupic.gif tare!
mirela
Ok, am revenit! Continui cu pozele! Ganesha ma bucur ca ti-au placut pozele!Intentia mea e sa va plimb putin in lumea povestilor fascinante care ne-au incantat copilaria. hug.gif Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine

mirela
Continuam, avem mult de umblat.Parcul e imens si inca suntem la inceput! )).gif
Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,
mirela
Continuam cu "It“a small world!Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine
mirela
Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,
mirela
Imagine,Imagine,Imagine ,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine
mirela
Si continuam cu poze din Indiana Jones.De aici am iesit din trenul groazai ingrozita rau si cu un aspect deplorabil.Numai in loopinguri m-a tinut acel tren.Nu am indraznit sa repet insa radeam continuu de ametita ce eram.Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine,Imagine
mirela
Trecem la condus masini.Imagine,Imagine,spuneti-mi voi ca nu stau bine cu directia )).gif Imagine,Imagine,Imagine la intrarea in amfiteatruImagine poze din spectacolul saptamanii: "Leul rege"Imagine,Imagine
Acum intram in spatiu:Imagine,Imagine,Imagine,Imagine
mirela
Eu cu ultima moda de ochelari de soare in Euro Disney.Glumesc! La intrarea la filmul 3D, unde eu si cu un spaniol asezat langa mine ne-am speriat atat de tare de un sarpe care iesise din ecran care venea spre noi sa ne inghita de ne cazusera ochelarii si castile.Radeam unul de altul, caci acel sarpe era de fapt o iluzie.
Imaginesuntem tot in spatiu la atacul robotilor.aici a trebuit sa fac poze cu telefonul caci ramasesem fara baterii la camera.Imagine,Imagine,Imagine,
Imagine
Imagine,Imagine,Imagine Si cam asta e! Misiunea aici era sa terminam energia robotilor.O ultima fotografie din interiorul jocului.Imagine
Sper ca v-a placut plimbarica la Disney. pupic.gif Ma duc la somn.

Sexymom
Mirela, ne-am bucurat cu totii de pozele tale, mi-au placut foarte mult.
Te imbratisam cu drag toata familia pupic.gif si te asteptam la noi in curand pupic.gif
aki
Merci de poze si pentru rabdarea pe care ai avut-o sa le pui hug.gif
mirela
CITAT(Sexymom @ 06-09-2008, 06:59 PM) *

Mirela, ne-am bucurat cu totii de pozele tale, mi-au placut foarte mult.
Te imbratisam cu drag toata familia pupic.gif si te asteptam la noi in curand pupic.gif

Sexy sper ca nu ti-au sarit fetele in cap sa le duci la Euro Disney din cauza pozelor mele.Va trimit o imbratisare mare de tot sa va cuprinda pe toti 4, si sper sa am o sedere cat mai curand in Madrid.

CITAT(aki @ 09-09-2008, 09:07 AM) *

Merci de poze si pentru rabdarea pe care ai avut-o sa le pui hug.gif

Aki prt. nimic.Am avut nevoie de multa rabdare intr-adevar!
aki
Buna ziua ,Mirelus. hug.gif O zi frumoasa iti doresc w00t.gif
mirela
Buna dimineata! Acum m-am trezit am nevoie de un suc de portocale fresh si de o cafea tare sa-mi dispara durerea de cap.Si asta doar prt. ca am stat pana tarziu aseara.Am vazut acum pe FTV noile posete de la Bulgari.M-am imbolnavit! Trebuie sa cer o sere in Milano sau in Roma, sa ma un la pt. cu ultimele cumparaturi.
Aki sweetie pupic.gif si o zi buna sa ai si tu!
Revin in 10 min.
aki
Asteptam hug.gif
mirela
Salut! Din pacate ieri nu am mai revenit, intrasem in bucatarie sa-mi fac acel suc de portocale, si apoi m-am apucat de curata frigiderul.Erau toate alandala pe acolo, asa ca m-am pus si am frecat bine la el ,straluceste acum si e totul organizat in interior.Nici cafeaua nu mi-am mai facut-o.Nu stiu cat va ia voua sa curatati frigiderul ,dar eu am stat 2 ore sa-l aduc asa cum trebuie.Si totusi nu era atat de murdar pe ntru astea 2 ore de munca ci toate puse una peste alta.
Si vorbind de frigidere saptamana trecuta tocmai a aparut aici frigiderul visurilor mele )).gif .Va dau linkul sa-l admirati. http://us.lge.com/products/category/image/LFX25971SB_A.jhtml

Nu costa decat 2100 si ceva de € )).gif
bubbles
Salut salut.gif .Foarte fain frigiderul .Eu visez la unul side by side dar .. si de l-as lua nu as avea unde sa il punem laugh.gif ca e prea mare wacko.gif Dar macar pot sa visez nu? )).gif
dany
Chiar arata fain frigiderul . Partea de jos e congelator ? Al meu e side-by-side si partea stanga e congelator .
mirela
Da, deci partiel de sus e doar frigider si de aceeasi marime si jos arca.Stiti ca in general asta side by side o parte e mai larga si una mai stramta. Asta mi-a placut caci are amandoua partile egale.I just lovin it.! Si daca tot am facut o cafeluta care am dus-o din Franta ,va ofer si voua una. )).gif
Imagine

Hai fie 2 .Cafe Richard.Super buna!
Imagine

Pe langa cafeluta va ofer un suc de portocale fresh si niste pastilute (!!!Atentie:Sanatoase!!!) prt. sanatate si silueta!Imagine

Pastilele le-am cumparat din Olanda foarte ieftine si multe.Sexy daca citesti mesajul asta e acel Bio Cla Extra de care ti-am tot vorbit. Cat despre Spirulina stiti ca exista si in Romania.
Sexymom
Mirela, sunt si la noi, o sa imi iau si eu.
-Tu chiar nu mai ai drum in Madrid?
anca veselie
acum am vazut si eu pozele de la disney! w00t.gif fain rau acolo!
si frigiderul e demential!
pe unde te mai plimbi?
pupici
bibi
Intru si la tine ca sa ma milogesc...da si mie un suculetz.... pray.gif plecaciune.gif

La mine sta storcatorul nefolosit de cand era copilul mic....
mirela
CITAT(bibi @ 14-09-2008, 09:08 AM) *

Intru si la tine ca sa ma milogesc...da si mie un suculetz.... pray.gif plecaciune.gif

Iti ofer oricand vrei un suc fresh de portocale.Dar de ce nu folosesti storcatorul?sa nu-mi izic ce din comoditate!Caci te baaat!
mirela
CITAT(anca veselie @ 13-09-2008, 10:05 PM) *

pe unde te mai plimbi?
pupici

Ma bucur ca ti-au placut pozele de la Disney! Chair am de gand sa repet experienta.De plimbat ma plimb prin Venetia, 2 zile la rand, numai cu capuccino in fata am stat.Bineinteles ca pe langa capuccino ala am lucrat de mi-a venit rau + ca 2 zile la rand m-am trezit la 5:am.Am facut si poze azi in Venetia in aeroport.
Here i am:Imagine

Aaah si tot azi am observat ceva dureros.M-am ingrasta! In poza se observa ca am si ceva burtica! AAAAAH, sa urlu caci de maine trec iar la dieta, dar de aia riguroasa rau, cum aveam in agentie.
bibi
CITAT(mirela @ 15-09-2008, 12:26 AM) *

CITAT(bibi @ 14-09-2008, 09:08 AM) *

Iti ofer oricand vrei un suc fresh de portocale.Dar de ce nu folosesti storcatorul?sa nu-mi izic ce din comoditate!Caci te baaat!

Ba,daaaaaaaaaaaaaaa, de lene sa spal la componente. Si pt ca dimineata fug din casa nu merg si eu catinel.Deh, serviciul striga dupa mine la ora 7 si prefer sa dorm in loc de suculetz.

wink1.gif

CITAT(mirela @ 15-09-2008, 12:39 AM) *

CITAT(anca veselie @ 13-09-2008, 10:05 PM) *

pe unde te mai plimbi?
pupici

Ma bucur ca ti-au placut pozele de la Disney! Chair am de gand sa repet experienta.De plimbat ma plimb prin Venetia, 2 zile la rand, numai cu capuccino in fata am stat.Bineinteles ca pe langa capuccino ala am lucrat de mi-a venit rau + ca 2 zile la rand m-am trezit la 5:am.Am facut si poze azi in Venetia in aeroport.
Here i am:Imagine

Aaah si tot azi am observat ceva dureros.M-am ingrasta! In poza se observa ca am si ceva burtica! AAAAAH, sa urlu caci de maine trec iar la dieta, dar de aia riguroasa rau, cum aveam in agentie.

Sexy lady...e se vede nitelush dar de nebagat in seama. Nu ca esti grasa, dar cred ca stateai asa, pe loc repaus!

Zbor placut.
give_rose.gif
anca veselie
mirela, nu cred ca e cazul sa tii o dieta riguroasa raurau, mai bine faci ceva sport, daca gasesti timp! sexi rau rochita naughty.gif
mirela
Da , poate o dieta riguroasa nu ajuta cu nimc.Mai ales prt. vestea proasta care am primit-o azi.Am aflat ca un prieten bun e in coma in urma unui accident. In toata nenorocirea exista si ceva bun.Sotia si fetita au scapat nevatamate+plus alte 2 persoane care erau cu ei in masina.Insa nu reusesc sa intru in contact cu ea prt. ca e sedata incontinuu din cauza socului. Ciudat e ca acum 2 saptamani el a mai avut un accident de masina si acum altul.Viata ne rezerva niste lovituri dure.

Partea mai dificila e inseara asta caci voi face un zbor in care voi aduce familari de-ai lui si nu stiu cum voi reactiona la vederea lor, mai ales ca ei astepta raspunsuri de la mine in privinta starii lui.
dany
Imi pare rau pentru prietenul tau sorry.gif . Sper sa se insanatoseasca , totusi , si mai sper ca sotia lui sa aiba puterea sa mearga mai departe , mai ales ca are si un copil ...
bibi
Sa nu se lase doborata, ea e cea care trebuie sa lupte alaturi de el.

Vezi ce inseamna viata?!...off,of. floare.gif
Sexymom
Mirela imi pare rau pt. prietenul tau, stiu cat este de greu, am trecut si eu prin asta.Poate se intampla o minune si isi revine, numai Dumnezeu stie ce are de gand cu el.Multa putere sotiei si fetitei.

Ref.la tine: arati super in rochita, nu trebuie sa te bagi la o dieta drastica ca nu este cazul, cum esti tu organizata dai repede jos burtica. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 15-09-2008, 11:00 PM) *

Mirela imi pare rau pt. prietenul tau, stiu cat este de greu, am trecut si eu prin asta.Poate se intampla o minune si isi revine, numai Dumnezeu stie ce are de gand cu el.Multa putere sotiei si fetitei.

Sexy,dar ai avut si tu un caz asemanator.cum se mai simte femeia ceia?

Multa putere prietenului tau sa treaca peste necaz.Dumnezeu sa-l pazeasca hug.gif
anca veselie
multa sanatate prietenului tau pupic.gif pupic.gif
mirela
Salut fetele! Abia m-am trezit, am reusit sa ma odihnesc 4 ore de cand am venit de la munca, nu am reusit sa dorm toata noaptea, am plans aseara de mi-a venit rau cu rudele prietenului meu ,insa pe urma ne-am inveselit cu amintiri despre el, si am decis sa continui pozitiva prt. el ,caci stiu ca nu i-ar place sa ma vada asa trista.El e o fire luptatoare, si cu ajutorul bunului D-ZEU el se va recupera.Rudele lui au continuat catre Roamnia, in momentul asta inca mai calatoresc, dar macar ma bucur ca am reusit sa le fac companie jumate din drum.Din pacate nici azi nu am reusit sa intru in contact cu sotia lui, am sunat la spital ,dar medicii nu vor sa dea detalii.Sper ca azi cand vor ajunge ai lui acolo sa primesc vesti de la ei.
Multumesc mult prt. toate cuvintele de sustinere, sunteti niste scumpe!
aki
Mirela,prietenul e din Rominia?De unde veneau rudele?
mirela
CITAT(aki @ 16-09-2008, 02:04 PM) *

Mirela,prietenul e din Rominia?De unde veneau rudele?

Locuieste in Romania din 2001.Este casatorit cu o romānca, si-a intemeiat o familie acolo,are o profesie acolo.Rudele lui calatoreau din Accra-Ghana.
bubbles
Mirela nu cumva e portarul de la Cluj (sau de la una din echipele de fotbal) ?Imi sta pe limba numele lui pupic.gif Ibrahim Dossey este cel de care zic eu hug.gif
mirela
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 03:26 PM) *

Mirela nu cumva e portarul de la Cluj (sau de la una din echipele de fotbal) ?Imi sta pe limba numele lui pupic.gif Ibrahim Dossey este cel de care zic eu hug.gif

Este chiar el Bubbles.Si din pacate starea lui continua la fel.
bubbles
Dumnezeu sa ii dea putere atat lui ca sa isi revina dar si sotiei floare.gif pupic.gif

Pastile de alea Bio-Cla am vazut si la noi la vreo 50 lei pachetul wink1.gif Sunt bune?
mirela
CITAT(bubbles @ 17-09-2008, 08:09 PM) *

Dumnezeu sa ii dea putere atat lui ca sa isi revina dar si sotiei floare.gif pupic.gif

Pastile de alea Bio-Cla am vazut si la noi la vreo 50 lei pachetul wink1.gif Sunt bune?

Sa de-a D-zeu Bubbles.El merita sa-si revina, caci e o persoana foarte buna.Cat despre sotia lui ,inca nu si-a revenit emotional.
Pastilele astea de la Bio- Cla aici sunt 90 in cutie, insa eu le cumpar din Amsterdam caci sunt 150 de pastile la acelasi pret de aici.Da sunt bune.Eu iau prt. tonifierea muschilor.La voi sunt prt. ce, prt. ca au o gama variata prt. sanatatea noastra.In seara asta am aflat ca luna lui octombrie voi face curs lung. sad.gif Nu vreau asa curand! Stiam ca va veni si ziua asta insa nu ma asteptam .Asa ca de la 70 zboruri poate chiar si mai multe pe luna ajung la 20.E dureros! Primul zbor va fi Caracas-Venezuela.Apoi fac Brasil.Rio, Sao Paulo, Belo Horizonte.Si cam aiai se reduce escala mea.Imi va fi dor de Amsterdam ,mai ales ca obisnuiam sa am cate unul in fiecare luna, acum pe 24 e ultimul meu Amsterdam pe anul asta. sad.gif
bibi
Dar poate te inainteaza dupa curs?!...

Banuti mai putini la mai putine zboruri?

Te pupic.
aki
Mirela, ceva nouatati depsre prieten?Dumnezeu sa-l pazeasca hug.gif
mirela
CITAT(bibi @ 18-09-2008, 09:14 AM) *

Dar poate te inainteaza dupa curs?!...

Banuti mai putini la mai putine zboruri?

Te pupic.

Care curs?Dupa cursul lung te referi?Sunt obligata sa fac 1 an dupa care sunt intrebata unde vreau sa stau .In mediu sau lung?Bieninteles ca se reduc din bani,Zilele mele sunt platite.De la 22 zile ajung cu 1o zile,Dureros rau la buzunar!

CITAT(aki @ 18-09-2008, 02:18 PM) *

Mirela, ceva nouatati depsre prieten?Dumnezeu sa-l pazeasca hug.gif

Continua la fel! Mersi Aki.Sa te auda D-zeu!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.