Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Panda
maaaammmmaaa ce frumos la Disneyland..........i-am aratat si brianei; sper sa ajung si eu vreodata acolo cu fetele mele; sa creasca si Loriana... si poate ajuta DD sa avem si bani
iti ajunge o zi sa-l vizitezi?
nu cred..
aki
Mirelus hug.gif
mirela
CITAT(Panda @ 18-09-2008, 08:13 PM) *

maaaammmmaaa ce frumos la Disneyland..........i-am aratat si brianei; sper sa ajung si eu vreodata acolo cu fetele mele; sa creasca si Loriana... si poate ajuta DD sa avem si bani
iti ajunge o zi sa-l vizitezi?
nu cred..

Daca fetele au peste 1.30 m poti merge cu ele.Asta ca sa poata intra mai peste tot.Iti ajunge o zi , iar intrarea este de 49€ prt. parc.Ca sa mergi si la studiouri platesti inca 10 €.

CITAT(aki @ 19-09-2008, 07:22 AM) *

Mirelus hug.gif

Aki pupic.gif
bubbles
pupic.gif Ce mai faci tu?
Panda
CITAT
Daca fetele au peste 1.30 m poti merge cu ele

nu inteleg care e treaba cu inaltimea... blushing.gif
May
Ca sa se dea in unele smecherii din parc, copiii trebuie sa aibe peste 1.30 m pt ca altfel nu au voie din motive de siguranta smile.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mirela
CITAT(May @ 21-09-2008, 10:44 PM) *

Ca sa se dea in unele smecherii din parc, copiii trebuie sa aibe peste 1.30 m pt ca altfel nu au voie din motive de siguranta smile.gif

Thx May! )).gif Asa este panda! Din motive de siguranta copii trebuie sa aibe peste 1.30 msau macar 1.30 m inaltime.Ah ,nu vreau sa va provoc invidie, dar voi merge luna viitoare iar la Euro Disney.Am reusit in final sa schimb destinele lungi prt. cele de Europa.Ma simt mai usurata.Si printre care este si Paris 2 nopti. cheer.gif

CITAT(bubbles @ 21-09-2008, 10:31 PM) *

pupic.gif Ce mai faci tu?

Ce sa fac? In momentul asta descarc muzica de pe net. In rest nimic.

CITAT(amalia0701 @ 22-09-2008, 01:10 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amalia te-ai intors din concediu?Ai postat poze?
bibi
Ai vreo doleanta ca in octombrie vine un coleg de al meu la Lisabona in concediu...daca vrei ceva anume sa-mi zici!

Te pup.

Acum am citi ce ai zis de curs...wow un an de zile?!

Daca e cu reducere, atunci mai bine ca stai asa deocamdata, dar cand te linistesti cu banutii poti face si curse din astea cu destinatii exotice...ca nu strica.
mirela
CITAT(bibi @ 22-09-2008, 05:38 PM) *

Ai vreo doleanta ca in octombrie vine un coleg de al meu la Lisabona in concediu...daca vrei ceva anume sa-mi zici!

Te pup.

Acum am citi ce ai zis de curs...wow un an de zile?!

Daca e cu reducere, atunci mai bine ca stai asa deocamdata, dar cand te linistesti cu banutii poti face si curse din astea cu destinatii exotice...ca nu strica.

Oh bibi ce scumpa esti! Cam am nevoie de delicat! Dar am vorbit cu mama si imi va trimite ea, plus ca trebuie sa-mi mai trimita ceva ce am comandat din Bucuresti.Deci e ceva mai voluminos.Cat despre cursul lung sunt obligata sa-l fac 1 an de zile. Voi incerca sa schimb lunar prt. curs mediu ,insa voi fi nevoita sa fac macar unul asta ca sa nu-mi pierd calificarea. Sper sa-mi cada un New york asat ca sa pot face si ceva cumparaturi. )).gif Insa cum sunt mai putine zile lucratoare e clar ca vom lua si bani mai putini. De asta nu prea vreau sa fac prt. moment curs lung.Destinele astea lungi sunt prt. colegi de-ai mei care au copii acasa si un salariu de zece ori mai mare decat al meu.Nu e prt. mine care am facut doar 1 an jumate curs mediu si sar in lung.Salariul meu desi e destul de maricel prt. un salariu normal aici ,inca nu pot zice:ok, rman sa am mai mult timp liber. Si apoi eu sunt invatat sa calatoresc, sa muncesc.Eu dupa 2 zile de stat in casa mi se urca la cap.Simt nevoia sa plec, sa muncesc si ce fac eu doar acasa^? nothing1 Ma duc sa vad marea, beau o cafea si nimic mai mult. Prietenul tau vine in vacanta sau locuieste aici?
bibi
Vine in concediu cu sotia. Desi viseaza mult azi i-am vazut si rezervarile la avion si la hotel. O sa stea la unul destul de aproape de aeroportul Lisaboa...

Daca totusi iti vine ceva in minte, scrie. Te citesc ca sa nu fie tarziu..
mirela
CITAT(bibi @ 22-09-2008, 06:05 PM) *

Vine in concediu cu sotia. Desi viseaza mult azi i-am vazut si rezervarile la avion si la hotel. O sa stea la unul destul de aproape de aeroportul Lisaboa...

Stai linistita , mersi mult, insa nu e nevoie.O am pe mamicuta care imi trimite ce am nevoie.Mi-a placut partea cu "visatul".La ce viseaza?
bibi
CITAT(mirela @ 22-09-2008, 08:07 PM) *

CITAT(bibi @ 22-09-2008, 06:05 PM) *

Stai linistita , mersi mult, insa nu e nevoie.O am pe mamicuta care imi trimite ce am nevoie.Mi-a placut partea cu "visatul".La ce viseaza?

Si-a schimbat destinatia de vacanta de cred 10 ori anul asta. Problema e ca are niste probleme cu copilul si e mai greu de lasat singur acasa, sotia vrea mai relash...si acum vad ca a convin-o de Lisabona, nu stiu cum. Zicea azi ca si-a luat si un ghid de conversatie dar ca parca vorbeste romaneste...
mirela
CITAT(bibi @ 22-09-2008, 06:10 PM) *

Si-a schimbat destinatia de vacanta de cred 10 ori anul asta. Problema e ca are niste probleme cu copilul si e mai greu de lasat singur acasa, sotia vrea mai relash...si acum vad ca a convin-o de Lisabona, nu stiu cum. Zicea azi ca si-a luat si un ghid de conversatie dar ca parca vorbeste romaneste...

Cam instabili, nu?!Stii cu ce companie vine si unde face escala?
bibi
CITAT(mirela @ 22-09-2008, 08:31 PM) *

CITAT(bibi @ 22-09-2008, 06:10 PM) *

Cam instabili, nu?!Stii cu ce companie vine si unde face escala?

Habar nu am, dar o sa intreb si-ti zic. Cred ca la Paris, dar nu stiu sigur...el e mort dupa Franta si Paris.Ea nu. lol.gif
mirela
Sper sa-i ofere o vacanta cum trebuuie aici! Au ce vedea!
mirela
Uitati ce am primit acum cateva minute.Sper sa se vada la fel cum vad eu si sa se auda cum aud eu!Caci e minunat!E minunat acest prieten al meu! pupic.gif Baci per lui!
http://www.slide.com/r/ix4MEw9D7z-ksNzasqb...p;view=original
Sexymom
Buna Mirela, ce mai faci? te-ai mutat in casa noua?
Eu sper sa fac ceva poze sa vezi cum avanseaza si lucrarile in casuta mea.Ieri am luat cateva piese de atarnat in casa dintr-un anticariat.In salon avem o bijuterie de mobila cu oglinzi de cristal, si am luat aplice pt. ea cu zorzoane din cristal.
bibi
CITAT(Sexymom @ 24-09-2008, 10:25 AM) *

Eu sper sa fac ceva poze sa vezi cum avanseaza si lucrarile in casuta mea.Ieri am luat cateva piese de atarnat in casa dintr-un anticariat.In salon avem o bijuterie de mobila cu oglinzi de cristal, si am luat aplice pt. ea cu zorzoane din cristal.

Mama, Sexy la ce smotru de sters cristale te-ai bagat...

Va pupez pe amandoua.

Mirela, ceva recomandari de vizitat?

Colegul meu e liber de 2 zile asa ca inca nu stiu compania. hug.gif
aki
Mirela de o ora tot ma uit la pozele tale.Nu prea inteleg cine a facut dar foarte frumos.Te iubesc blushing.gif doh.gif )).gif hug.gif
mirela
CITAT(Sexymom @ 24-09-2008, 08:25 AM) *

Buna Sexy! Inca nu m-am mutat!Ma bucur ca in sfarsit ai scapat de balamucul cu constructiile si ai inceput sa-ti decorezi casa!

CITAT(bibi @ 24-09-2008, 09:56 AM) *

Mirela, ceva recomandari de vizitat?

Lisabona toata, Sintra ,si daca are ceva timp sa mearga si in sud ar fi super.Oricum îi recomand sa mearga pe plajile din jurul Sintrei caci sunt superbe si inca mai poate face plaja.

CITAT(aki @ 24-09-2008, 10:24 AM) *

Mirela de o ora tot ma uit la pozele tale.Nu prea inteleg cine a facut dar foarte frumos.Te iubesc blushing.gif doh.gif )).gif hug.gif

Aki pozele sunt ale mele insa slide-showul mi l-a facut un prieten special cu acea melodie speciala.A vrut sa-mi faca o surpriza si sa-mi arate cat sunt de speciala.Cum in ultimul timp am fost cu moralul cam la pamant, din cand in cand cate un priten mi-l mai ridica.Oricum mi-a promis mai multe slide-showuri caci are un munte de fotografii cu mine.
mirela
Gagici am intrat rapid inainte sa plec sa va salut si sa va doresc un rest de saptamana minunat.Eu cu siguranta ma voi distra si voi face poze prt. voi.Pupici la toate!
Sexymom
Am vazut si eu pozele tale, acum ca am ajuns acasa,de la scarbici nu am putut intra pe site-ul asta, avem restranse paginile web.Sunt frumoase si sexy.
Calatorie placuta si sa revi cu povesti frumoase. hug.gif
bibi
Uite ce mi-a zis...
"ma duc cu air france via paris si ma intorc cu klm via amsterdam"

Are in plan estoril, cascais si belem
anca veselie
frumoase si pozele si fata wink1.gif pupic.gif pupic.gif
cum te-ai distrat la amsterdam?
buretel
pupic.gif pupic.gif Cum mai esti, Mirela?
mirela
Saaalut! Fetelor inca ma mai resimt dupa 2 nopti in Amsterdam.Nu neaparat prt. faptul ca m-am trezit la 2:50 am, ci prt. beutele trase pe acolo.O sa postez pozele, trebuie sa primesc de la colegii mei altele, caci eram toti cu camerele pe acolo,am iesit in disco, ne-am plimbat ca nebunii, am facut cumparaturi in nebunie.M-am uitata acum la cont, am cheluti pana in 500€.De fapt asta era si obiectivul meu.Am venit cu 2 genti enorme acasa )).gif si incarcate.Toata lumea se uita la mine ca la nebuni.Noi avem dreptul sa umblam cu trolley-ul de cabina si geanat de cala , insa eu sunt mai princess, umblu cu 2
Am cumparat una acolo, prt ca sunt mai ieftine si mai usor de condus sa zic asa.Numai aia m-a costat 120€ caci trebuia sa fie Samsonite ca cele care le avem noi de la munca.In rest, cizme, jeansi (gri) de data asta,pulover, un fular suuuuperb.Dulciuri, ciocolata in nebunie am cumparat.Si sapunuri de casa cu arome de-ti vine sa manaci sapunul.Aaaah si muulte accesorii, prt. par, bratari,curele si alte esarfe.
Poate a fost ultima mea rotatie catre Amsterdam din anul asta ,dar am vrut sa fie in "grande" cum se spune pe aici.AAA ,cat pe ce sa uit! Am cumparat 4 buchete de trandafiri (unul e cadou rezervat), superbi.Am sa le fac poze sa vedeti de ce sunt in stare olandezii.Va zic doar atat:rosu,negru si galben-maroniu. )).gif O sa ramaneti surprinse de frumusetea lor.Ok, acum merg sa fac din nou gentile caci plec in weekend afara.Cand ma intorc postez pozele.Beijos! pupic.gif
mirela
CITAT(bibi @ 25-09-2008, 12:03 PM) *

Uite ce mi-a zis...

Prietenul tau cheltuie un sac de bani pe biletele de avion cu escalele care le face si companiile alese.
bibi
CITAT(mirela @ 26-09-2008, 03:59 PM) *

CITAT(bibi @ 25-09-2008, 12:03 PM) *

Uite ce mi-a zis...

Prietenul tau cheltuie un sac de bani pe biletele de avion cu escalele care le face si companiile alese.

Asta nu merge cu low cost ca nu are incredere si nevasta e mai ...pretentioasa...

Sexymom
Nici eu nu m-as urca intr-un avion low cost .Mie numai companiile mari imi dau incredere, iar cand vin acasa zbor numai cu taromul, avem piloti f. buni.
Pupici Mirela, week-end placut.
amalia0701
Io cu ce companie sa vin al tine draga mea?
pupic.gif
Unde-s pozele alea?
buretel
Mirela, ce mai faci? Sper ca e totul bine. Pe unde ai mai calatorit? hug.gif
bibi
Nu stiu pe unde esti de nu apari, dar s-a intors colegul cu poze...m-am indragostit de Atlantic...

Trebuie sa ajung si eu acolo.
Vorba Amaliei, cum imi recomanzi sa ajung mai ieftinel?
aki
Mirela,asteptaqm poze si trimitem pupici cu TAROM grin.gif
Sexymom
Mirela mai da pe aici iubita.Esti bine?
buretel
pupic.gif Te vad on...da-ne vesti, esti bine? unsure.gif
mirela
Salut! Am intrat sa va salut, sa mentionez ca sunt bine, insa foarte ocupata.Am avut zboruri luuuuungi ,destine mai putin normale si multa extra work.Deci in concluzie mai putin timp liber decat m-as fi asteptat.In rest am avut ceva probleme cu laptopul, iar m-a lasat balta, iar mi-am pierdut toata memoria ,deci in concluzie ,iar am ramas fara fotografii, filem s.a.m.d. Nu mi-a venit bine sa-mi pierd prt. a doua oara amintirile insa viata e asa.In ziua cand am vrut sa fac back-up-ul la toata memoria s-a dus calculatorul.Asa dintr-o data.In rest ce pot sa va zic?Nimic nou, in afara faptului ca sunt in decorari.O alta noutate ar fi ca eu si vecinul ,daca va mai amintiti de el ne-am redescoperit asa din intamplare(iarasi), insa suntem amici foarte buni.Din cand in cand ne mai scapam cu cate o privire mai indiscreta sa zic asa, ori o atingere de mana mai forte decat normal si nimic mai mult.Chiar azi am avut o vizita de la el, cai imi ramasese dator cu un film. Va rog totusi sa nu va ganditi la ce nu exista! )).gif Si cam atat!
Intre timp o sa incerc sa postez cateva fotografii din Venezuela si Brazilia.

mirela
Ok si mai intai de toate promisesem niste poze cu niste trandafiri care ii adusesem din Amsterdam.Aici sunt, caci restul pozelor le-am pierdut.ImagineImagine si inca una:ImagineImagine Cate o floare prt. fiecare din voi florilor!
Si cateva poze de pe unde m-am plimbat, dar din care mi-au mai rams.Ce ciuda imi e!Sa incepem cu sfarsitul lui septembrie:Barcelona:ImagineImagine si una seara am fost sa ma relaxez putin cu picioarele in MediteranaImagineImagineRemeber Sexy? Cea mai saraca in Madrid ,dar cea mai fericita cu picioarele in fanatana din Piata Spaniei lol.gif Sa continui :Figueira da Foz-Portugal : ImagineImagine New emotions yahoo.gif cu un amic wink1.gif ImagineImagine, continuam cu cina in casa vecinului unde am tras cea mai mare betie din viata mea.Credeti-ma am dat la peste 3 zile,insa am si baut.M-a dus cu zaharelul sa incerc 14 varietati de vin rosu asta dupa ce bausem bere, martini, vin alb.A doua zi tot la el la cina am baut numai gingerale, caci nu eram in stare sa pun o picatura de alcool in gura doh.gif ImagineImaginePrt. poza asta am primit si un compliment:Arat bine si beata! lol.gif Si poze cu mine si vecinul.Nu va speriati insa eram beti amandoi.Cred ca trabucul m-a terminat complet naughty.gif
mirela
sa continui cu poza cu noi 2.In mesajul anterior nu voia nicicum sa mi-o posteze. )).gif ImagineImagine
Ok, acum merge
trecem la luna octombrie.Primul zbor de curs lung:Caracas-Venezuela:ImagineImagineCateva poze de decor.ImagineImagine
bibi
Sper ca ti-e bine cu cursele lungi.Sa nu ai prea multe ca sunt convinsa ca e super-obositor.

Distreaza-te cat ai timp liber. naughty.gif
Super trandafirii, era mai misto daca ii vedeam mai mari.Parca sunt de zahar..

Te pup si be happy! pupic.gif
buretel
)).gif )).gif Faine pozele, ma bucur ca te simti mai bine.
Te-ai mutat deja?
aki
Frumoase poze hug.gif
dada
Stie cineva unde mai pot gasi sampon Herbal Essences?chiar nu mai stiu la ce magazin sa mai merg.
aki
CITAT(dada @ 27-10-2008, 02:02 AM) *

Stie cineva unde mai pot gasi sampon Herbal Essences?chiar nu mai stiu la ce magazin sa mai merg.

E chiar asa de bun? unsure.gif
Becky
Buna ziua, imi cer scuze ca dau asa buzna in acest jurnal... give_rose.gif

CITAT(dada @ 27-10-2008, 12:02 AM) *

....mi-a atras atentia intrebarea dadei.Si eu caut acest sampon si in Romania parca a intrat in pamant.Daca vedeti pe undeva imi spuneti si mie, va rog? salut.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus draga mea!
Ma bucur ca te distrezi, se vede din poze.
Cred ca iti e greu cu drumurile lungi, vad ca nu ai scapat de ele pupic.gif
Carnetul l-ai luat?
pupic.gif
mirela
Saaalut! Am terminat luna cu bine asa in mare cu un Sao Paulo.Urat oras, nimic deosebit, insa m-au atras cumparaturile.Am facut cumparaturi de la Natura, Boticario doar cosmetice, naturale.Bauturi in special caipairinha.Va fi party!! Ramane sa va postez restul pozelor, in Sao Paulo nu prea am facut poze ,insa am fost la un spa exceptional unde am platit $70 (reais) banii lor, in € vine cam 30, am stat o ora jumate ,insa am iesit de acolo fresh.Urmatorul zbor va fi la Paris:Euro Disney! Cum mi-am pierdut toata memoria cu nebunia asta de laptop (caci azi mi l-au adus) ,ma duc iar sa-mi fac alte poze si filmari si bineinteles iar cumparaturi si sa ma distrez. cheer.gif Ok, acum ies, maine ma intru. pupic.gif la toate
aki
Te asteptam pupic.gif
Sexymom
Mirela, am vazut si eu pozele , esti asa cum te stiu,vesela si frumoasa.Numai ca nu stiu ce am cu vecinul sad.gif , am impresia ca el a avut ceva de spus in despartirea ta de Enrique. sad.gif
mirela
)).gif Nada disso Sexy! Adica nu are nimic de-a face! Eu si cu vecinul suntem buni amici, el cu Henrique sunt foarte buni prieteni, convietuim toti 3 in armonie decistai fara griji ca el nu e la mijloc.A fost o data ceva, dar nu a depasit anumite limite si nici nu s-a continuat mai departe.Insa am castigat un prieten.Si el la fel!
Ok, azi am fost la cumparaturi, prt. Haloween.Deja am decorat o parte din casa, caci maine nu voi avea timp prt. tot.Maine trebuie sa ma pregatesc prt. sambata, pe urma am un pranz acasa cu fostul socru si o matusa de-a lui Henrique, pe urma trebuie sa organizez cina de Haloween la care vor fi prezenti multi invitati printre care Henrique, vecinul, deci va fi o super agitatie si sambata trebuie sa muncesc.AAAAh ce loucura! )).gif
V a doresc de pe acum Happy Haloween! Treat or trick? dACA NU aveti bombocas va arunc cu oua pe la casele voastre )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif

By the way Sexy?! In pozele alea cu vecinul eram super beata.Nici nu stiu cum ma mai mentineam in picioare si radeam la camera! )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.