Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
mirela_awad
SO here i am too! nu se putea sa lipsesc si de aici nu? salut.gif am primit linkul de la sexy mum si here i am.rapid pe scurt sunt bine, still little sad inca sunt in asteptarea raspunsului de la testul psicotecnic si sunt cam worry prt. ca aici vor elimina la sange.sper sa nu ma taie. vom vedea. 1 question. al cui e site-ul? )).gif
Nessie
Bine ai venit, Miri!! cheer.gif Mi-a fost tare dor de tine! Am inercat sa te contactez pe adresa de yahoo, dar mi se intorcea mailul. huh.gif Nu mai stiam nimic de tine si ma bucur ca a reusti Sexy sa dea de urma ta. pupic.gif
Astept sa te asezi comod in noua casuta, sa vezi cum stau lucrurile pe aici si sa ne spui ce s-a mai intamplat cu tine. de ce esti suparata? sad.gif
Lacry
Bine ai venit! cheer.gif Am asa o banuiala ca o sa mi-o iei inainte cu numarul de pagini de jurnal, chiar daca eu am un avans semnificativ grin.gif
Sper ca ma mai tii minte. Acum am o moaca mica de baietel baby.gif pe care il poti vedea la avatar, precum si in jurnalul meu
De aceea in postarile mele voi folosi "pluralul", spre exemplu noi, eu si Alec, iti uram noapte buna si te hug.gif
aki
Salut Mirelus,iubito pupic.gif .Ce dor mi-a fost de tine hug.gif .Ce mai faci draga noastra,pe unde ai mai umblat?Cum cu serviciul?Ce mai face iubi al tau?Si multe alte intrebari am sa-ti dau... w00t.gif .Vino mai repede aici sa stam la sfat w00t.gif
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 02-10-2006, 11:05 PM) *

SO here i am too! nu se putea sa lipsesc si de aici nu? salut.gif am primit linkul de la sexy mum si here i am.rapid pe scurt sunt bine, still little sad inca sunt in asteptarea raspunsului de la testul psicotecnic si sunt cam worry prt. ca aici vor elimina la sange.sper sa nu ma taie. vom vedea. 1 question. al cui e site-ul? )).gif

Servus iubita pupic.gif
O sa iese psihotehnicul bineinteles cheer.gif
luchi
Mirelaaaa..iupiiii!!! cheer.gif Te tzuc pe obrajori, mi-o fost tare, tare dor de tine. pupic.gif
MIRRRUNA
Veeeeelcam dragutza! hug.gif Dar greeeeu te mai lasi gasita pupic.gif
Dupa cum te stie je (adica marachesh give_rose.gif ) o sa'i ai la degetul mic pe toti, pe toti, pe toti!!!!
Sexymom
Draga de tine, cat ma bucur ca esti aici cu noi. pupic.gif
julyalina
cheer.gif mirela, bine ai revenit hug.gif
Karin
Mireluuuuuuuus! Bine ai venit! pupic.gif yeah.gif
Nu mai stiu nimic de tine de un timp... huh.gif
Ia sa faci matalutza un sumar la povestea ta, de un timp incoace, cam de cand nu ne-am mai "vorbit" noi! Ok? Ok!
Te pup si imi pare tare bine ca etsi si tu pe aicishea! pupic.gif
bpaula
neatza draguto

ia sa ne mai dai detalii, sa ne mai zici ce e nou la tine ca nu mai suntem la curent cu nimic...
tot m-am intrebat ce mai faci dar n-am mai reusit sa vorbesc cu tine

pupic.gif
amalia0701
Mirela e in teste pentru insotzitor de bord.
Acu asteapta rezultatele la psihotehnic.
Sexymom
O sa treaca cu brio, sunt sigura, cu atatea fete care ii tin pumni nu are cum sa nu treaca de test.Succes, suntem langa tine.
lliliana
Bine te-ai apucat de treaba...si bine ai venit intre jurnaliste... cheer.gif hug.gif
anca veselie
salutare mirela, bine ai venit! mi-era dor de tine! bafta la teste! pupic.gif
verona
bafta mirela la teste si imi pare bine ca va vad iar pe aici,va pupic,
mirela_awad
CITAT(Nessie @ 02-10-2006, 09:22 PM) *

Bine ai venit, Miri!! cheer.gif Mi-a fost tare dor de tine! Am inercat sa te contactez pe adresa de yahoo, dar mi se intorcea mailul. huh.gif Nu mai stiam nimic de tine si ma bucur ca a reusti Sexy sa dea de urma ta. pupic.gif
Astept sa te asezi comod in noua casuta, sa vezi cum stau lucrurile pe aici si sa ne spui ce s-a mai intamplat cu tine. de ce esti suparata? sad.gif

WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti! blushing.gif dar presupun ca ne cunoastem destul de bine laugh.gif asa ca iti intorc urarea:si mie mi-a fost dor de tine laugh.gif .and im serious! sunt suparata di cauza unor probleme personale ca sa-ti si raspund dar incerc sa fiu cu smile-ul pe buze. pupici si mai vin-o pe la noua mea casuta! sorry ca nu am pregatit aperitivele girls. am intrat sa va raspund la fiecare in parte asta ca sa nu fiu o gazda snoaba.

CITAT(Lacry @ 02-10-2006, 09:27 PM) *

Bine ai venit! cheer.gif Am asa o banuiala ca o sa mi-o iei inainte cu numarul de pagini de jurnal, chiar daca eu am un avans semnificativ grin.gif
Sper ca ma mai tii minte. Acum am o moaca mica de baietel baby.gif pe care il poti vedea la avatar, precum si in jurnalul meu
De aceea in postarile mele voi folosi "pluralul", spre exemplu noi, eu si Alec, iti uram noapte buna si te hug.gif

LAAAAACRY CE baieitel frumos ai! sa-ti traiasca! cheer.gif waw! si ce marisor e! cand a crescut asa repede! si ce nume frumos are! o sa intru in weekend sa vad pozele cu el, acum va ai vazut am specificat``va`` salut rapid pe fuga.

CITAT(aki @ 03-10-2006, 05:59 AM) *

Salut Mirelus,iubito pupic.gif .Ce dor mi-a fost de tine hug.gif .Ce mai faci draga noastra,pe unde ai mai umblat?Cum cu serviciul?Ce mai face iubi al tau?Si multe alte intrebari am sa-ti dau... w00t.gif .Vino mai repede aici sa stam la sfat w00t.gif

aki promit cand o sa am mai mult timp o sa ma opresc la barfa cu voi dar sufar de lipsa de timp momentan. te pup si numai bine!
mirela_awad
CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 06:06 AM) *

Servus iubita pupic.gif
O sa iese psihotehnicul bineinteles cheer.gif

AMALIA SPER SA IASA BINE. PROBLEMA E CA ACUM VOR TREBUI SA ELIMINE FOARTE MULTI CANDIDATI .inchipuie-ti sunt peste 5000 la 100 de locuri. ce tara dementa sincer! ce oameni scrantiti. majoritatea candidatilor au venit mai mult cu gandul la calatorii. nu se gandesc la ricurile acestei meserii.au venit si persoane deficiente sa se candidateze. colegele mele la receptie au ramas socate.sau persoane care nu indeplinesc criteriile cerute.nu ma mai surprinde nimic sincer. )).gif e de ras si de plans. iti multumesc mult prt. ca ma ajuti sa le pun la curent pe fete cu noutatile. esti o dulce. hug.gif

CITAT(luchi @ 03-10-2006, 06:12 AM) *

Mirelaaaa..iupiiii!!! cheer.gif Te tzuc pe obrajori, mi-o fost tare, tare dor de tine. pupic.gif

lets see if i remember! tourni poate? dry.gif eu nu va recunosc cu nick-name-urile astea noi. de ce nu ati rams la fel dragutele mele?miss u too girl! pupic.gif

CITAT(MIRRRUNA @ 03-10-2006, 07:15 AM) *

Veeeeelcam dragutza! hug.gif Dar greeeeu te mai lasi gasita pupic.gif
Dupa cum te stie je (adica marachesh give_rose.gif ) o sa'i ai la degetul mic pe toti, pe toti, pe toti!!!!

velcome la my home mara. eu sunt obisnuita cu mara. move ur name back to his begining. miruna sounds too child.tu arati a bebelusa dar mi-e mai drag mara. sa fie just my feeling? pupici si ma bucur sa vad ca esti ok! cheer.gif

CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 07:17 AM) *

Draga de tine, cat ma bucur ca esti aici cu noi. pupic.gif

unde e gasca mea sunt si eu.esti o scumpa! pupic.gif

CITAT(julyalina @ 03-10-2006, 07:40 AM) *

cheer.gif mirela, bine ai revenit hug.gif

cum sa nu te recunosc cu tweety al tau? marca inregistrata! grin.gif te pup!
mirela_awad
CITAT(Karin @ 03-10-2006, 07:46 AM) *

Mireluuuuuuuus! Bine ai venit! pupic.gif yeah.gif
Nu mai stiu nimic de tine de un timp... huh.gif
Ia sa faci matalutza un sumar la povestea ta, de un timp incoace, cam de cand nu ne-am mai "vorbit" noi! Ok? Ok!
Te pup si imi pare tare bine ca etsi si tu pe aicishea! pupic.gif

Karin ce ma bucur sa stiu de tine. zii la mama cum e sa fii married? faina life nu? isaura in toata puterea cuvantului nu? mad.gif rapid s,scurt si la subiect:rezumat! )).gif lucrez in acelasi post de receptionista m-am candidatat prt. concursul de asistent de bord am trecut cateva faze inca sunt in asteptarea de un raspuns de la ultima faza( sorry ca lipsesc virgulele dar incerc sa fiu fast w00t.gif ) luna viitoare ne mutam intr-o casuta minunata e un duplex cu vreo6 camere , 2 livinguri si 2, bai. o sa trebuiasca sa angajez o isaura caci sola nu voi reusi sa mentin casoiul in perfecta stare de curatenie. intre timp sunt very busy cu munca, suparata la inimioara din cauza familiei, incerc sa ma animez cu intrari rapide si de scurta durata pe site-urile unde sunteti voi si cautand mobila prt. noua casa.so this is me in present. de craciun vreau sa o aduc pe amaicuta mea aici sa vada si ea noua casa si sa petrecem sarbatorile in familie. sunt ceva ani buni de cand nu am petrecut sarbatorile cu ea.si cica am fost scurta naughty.gif . te pup si sper sa avem mai mult timp la dispozitie de un chat.

CITAT(bpaula @ 03-10-2006, 07:57 AM) *

neatza draguto

ia sa ne mai dai detalii, sa ne mai zici ce e nou la tine ca nu mai suntem la curent cu nimic...
tot m-am intrebat ce mai faci dar n-am mai reusit sa vorbesc cu tine

pupic.gif

paula ce ma bucur sa stiu si de tine. am dat detalii actuale despre my life in mesajul anterior.voiam sa te anunt ca o sa ma mut la casa noua si ca next summer o sa-ti cer ceva ce mi-ai aratat tu mai demult. i hope u still have it. caci deja le-am gasit un loc specific in noua casa.daca le-ai gasit intrebuintare nu-i nimic mergem together la shopping si luam altele. pupici si sper caq totul e ok cu voi.
verona
va pupic fetele care ma recunosc de data trecuta,o zi faina la voi cheer.gif w00t.gif
mirela_awad
CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 09:13 AM) *

Bine te-ai apucat de treaba...si bine ai venit intre jurnaliste... cheer.gif hug.gif

e my part time. )).gif liliana sper ca ne cunoastem cum toate v-ati schimbat nick-urile am ramas cam confuza. sad.gif

CITAT(anca veselie @ 03-10-2006, 12:24 PM) *

salutare mirela, bine ai venit! mi-era dor de tine! bafta la teste! pupic.gif

ancuta veselie mare ce esti tu! ce ma bucur ca ne regasim . cand vii pe aici? te tot astept! cheer.gif

CITAT(verona @ 03-10-2006, 12:36 PM) *

bafta mirela la teste si imi pare bine ca va vad iar pe aici,va pupic,

Verona bine ai venit pe la mine. eu nu stiu daca noi am mai vorbit before dar ma bucur ca ne parlim acum si pe viitor. pupici!
MIRRRUNA
mirela is baaaaack in our toooooown cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
deci ma faci sa'mi schimb id'ul din Mirrruna in Mara NUMA' de dragu tau yahoo.gif ca sa te vaz mai des pe aici!!!

pupaturi de la capitala! wink1.gif
mirela_awad
am raspuns la toate? sper ca da!daca am uitat pe careva sorry baby.gif .ok si acum ceva news cu mine )).gif niste fotografii cu mine ultima data cand am fost la plaja in vara asta. si sa vad daca reusesc sa postez si pozele care mi-au fost facute de un reporter abuzator.paparazzi frate nu altceva. devil.gif Click sa vezi atasamentul mda vad ca nu merge sa pun toate pozele odata. deci o iau pe rand.
verona
ms mirela ,t-am vazut in poza de pe plaja,zile bune in tot ce faci,te pupic dulce cheer.gif cheer.gif cheer.gif
luchi
CITAT(mirela_awad @ 03-10-2006, 11:09 PM) *

lets see if i remember! tourni poate? dry.gif eu nu va recunosc cu nick-name-urile astea noi. de ce nu ati rams la fel dragutele mele?miss u too girl! pupic.gif

Ntz nana.gif mokka iti spune ceva? big_boss.gif
aki
Salut Mirelus.Imi pare bine ca esti bine.Sa-ti fie de bine in noua casa pupic.gif .Si succes cu serviciul hug.gif Astept pozele cu paparatii )).gif
amalia0701
Servus iubita!
Ai luat legatura cu familia ta din Liban?
Sunt bine? Stiu ca nu aveai vesti de mult timp despre ei hug.gif
In privinta celor 500 de candidatzi, nu iti fa griji, tu ai un loc sigur.
Asteptam mai multe poze, ne e tare dor de tine.
pupic.gif
Ce frumos ca te mutzi in casa noua party.gif
julyalina
'neatza mirelush !
cand te muti incasa noua??? cred ca abia astepti blum.gif
Nessie
CITAT(mirela_awad @ 03-10-2006, 10:00 PM) *
WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti! blushing.gif dar presupun ca ne cunoastem destul de bine laugh.gif asa ca iti intorc urarea:si mie mi-a fost dor de tine laugh.gif .and im serious! sunt suparata di cauza unor probleme personale ca sa-ti si raspund dar incerc sa fiu cu smile-ul pe buze. pupici si mai vin-o pe la noua mea casuta! sorry ca nu am pregatit aperitivele girls. am intrat sa va raspund la fiecare in parte asta ca sa nu fiu o gazda snoaba.
M-a luat valul cand te-am vazut pe aici si nu mi-am dat seama ca nu o sa ma recunosti. )).gif Ai mesaj privat! blum.gif
verona
va pup fetelor pe ziua de azi,succes si mirela sa ai bafta in cele bune.ceau vendenuti in nuova pagina.

benvenuti ,va pup pt sa aveti succes in probleme. cheer.gif
bpaula
CITAT(mirela_awad @ 03-10-2006, 11:18 PM) *

next summer o sa-ti cer ceva ce mi-ai aratat tu mai demult. i hope u still have it. caci deja le-am gasit un loc specific in noua casa.daca le-ai gasit intrebuintare nu-i nimic mergem together la shopping si luam altele. pupici si sper caq totul e ok cu voi.

nu i-am gasit nici o intrebuintare, tot in dulap e si te asteapta...asa ca vara viitoare poate intri si in posesie naughty.gif

acum astept cu nerabdare sa ne anunti ca ai terminat cu testele si te-au angajat

saptamana viitoare ma mut si eu la apartamentul meu si o sa am ceva de munca, cum banii nu prea ajung o sa le facem pe toate in timp..pentru inceput dormim la podele ca nici pat nu avem grin.gif

te pup dulce
amalia0701
CITAT(bpaula @ 05-10-2006, 10:01 AM) *

saptamana viitoare ma mut si eu la apartamentul meu si o sa am ceva de munca, cum banii nu prea ajung o sa le facem pe toate in timp..pentru inceput dormim la podele ca nici pat nu avem grin.gif

te pup dulce

Iubita mea, la sellgros erau niste saltele pneumatice cu 600.000.
Nu glumesc, se doareme f. bine pe ele.
Peste 10 ani, cand o sa ai un aprtament supewr luxos o sa itzi aamintesti cu mare drag de dormitul pe jos )).gif
aki
Da si eu pina eri am dormit pe jos sad.gif Si am dormit asa de 3 luni pe saltele.Asai Paula pina iti faci la tau.Asa au dormit si ai mei pe jos.Pe mine m-au facut pe scurta tatei blum.gif .Iar acum au 2 case costruite de ei si o gospodarie mare si toate necesare )).gif Rabdare Paula hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 05-10-2006, 10:10 AM) *

Pe mine m-au facut pe scurta tatei blum.gif .

lol.gif lol.gif lol.gif
Si io am facut-o pe fiemea pe covorul din sufrageria mamei mele lol.gif lol.gif lol.gif
Cand ma supara ii zic: Cum sa fii tu un copil cuminte cand te-am facut pe jos lol.gif lol.gif
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
Dar ce nu aveai la mama ta pat?Sau scirtia lol.gif lol.gif lol.gif ?
bpaula
pai o sa ne luam mobila de dormitor dar cum inca nu stim ce vrem si nici nu am avut timp sa mergem sa vedem de unde sa luam mai asteptam...tare bine ne-ar prinde o masina acum sa putem merge pe la firme de mobila sa vedem ce si cum ofera..

oricum nu vreau sa ne grabim ca nu o schimbam o data pe luna
apoi am dileme si cu aragazul ca eu l-as vrea din 2 parti, cuptorul electric si plita cu ochiuri pe gaz...dar acum ne ramane mobila de la fostii proprietari in bucatarie deci nu putem incorpora in ea asa cum as vrea eu...probabil ca o sa iau un aragaz normal si cand o sa fie bani sa imi fac bucataria o sa le cumpar separat sa fie cum vreau

amalia0701
CITAT(aki @ 05-10-2006, 10:28 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Dar ce nu aveai la mama ta pat?Sau scirtia lol.gif lol.gif lol.gif ?

Mama avea destule paturi, dar era mai tare pe jos )).gif , noi tineri si nabadaiosi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Paula cred ca cel mai imoprtant sunt paretii.Mobila cu timpul.As fi fost si eu foarte fericita sa am peretii mei.Dar cu timpul sper si eu sa am cuibul meu sa nu mai umblu si eu pe la gazde ca mi s-a amarit pe suflet.In timp de o luna sa schimbi 3 gazde sad.gif
amalia0701
CITAT(bpaula @ 05-10-2006, 10:45 AM) *

pai o sa ne luam mobila de dormitor dar cum inca nu stim ce vrem si nici nu am avut timp sa mergem sa vedem de unde sa luam mai asteptam...tare bine ne-ar prinde o masina acum sa putem merge pe la firme de mobila sa vedem ce si cum ofera..

oricum nu vreau sa ne grabim ca nu o schimbam o data pe luna
apoi am dileme si cu aragazul ca eu l-as vrea din 2 parti, cuptorul electric si plita cu ochiuri pe gaz...dar acum ne ramane mobila de la fostii proprietari in bucatarie deci nu putem incorpora in ea asa cum as vrea eu...probabil ca o sa iau un aragaz normal si cand o sa fie bani sa imi fac bucataria o sa le cumpar separat sa fie cum vreau

Eu in dormitor vreau sa imi fac sub o grida dressing, cu usi glisante, una cel putin sa aiba si oglinda.\In spatele usilor multe sertare, nu rafturi, caci aranjezi mai fain hainele in sertar.
Si multe locuri pentru umerase.
Vreau pat de fier forjat( prietenii mi-au promis catusele )).gif ), cu saltea de 1,60 * 2 m, 2 noptiere, o oglinda cu sertare pentru smacuri si un suport pentru DVD, televizor, boxe, etc.........
Am fost anul trecut la mare la Hotel Cupidon in Saturn si mi-a placut mult mobilierul de fier forjat.
De acolo mi s-a pus pata, dar e cam scump ce am vazut eu si modele cam "incarcate"
Uite aici http://www.pasaj.ro/produse.php
lliliana
Am trecut sa te salut floare.gif

bpaula...vad ca o pui de treaba....renovari, chestii-trestii. Eu tot renovez de vreun an jumate' biggrin.gif Mai am inca...sper ca de Pastele urmator sa termin....mai am mobila de facut. Sunt tot cu nasu-n reviste. hug.gif

Mire...nu ne cunoastem floare.gif Insa imi pare foarte bine de cunostinta... hug.gif O sa mai trec pe la tine...Am cateva zile cumplite la serviciu si am intrat mai rarut...ca-i mai dragut biggrin.gif
verona
succes in gasirea mobilei care iti place,rabdare si bafta in aranjarea case,eu mai lupt cu mine ,mai beau lichid sa scap de nisipu de la rinichi . wink1.gif w00t.gif
mirela_awad
HI HI CE DE RASPUNSURI LA MINE IN JURNALET! CE BINE-MI PARE CA SE DESFASOARA CONVERSATIA AICI SI CE CONversatie. iar o dadeam in caractere mari.fetele azi am zi libera e sarbatoare nationala si de abia am ajuns acasa.am fost in IKEA sa vedem de mobila ce noutati au am gasit cateva oferte bune ce nebunie era acolo, o multime de persoane nu altceva un trafic vai doamne!PAULA ma bucur mult ca te muti la casa noua in sfarsit cred ca esti super bucuroasa de altfel cunosc senzatia. si mai faina senzatia sa mobilezi din greu ca le dai mai multa valoarea lucrurilor din casa. inca o data imi cer scuze ca nu va pot intoarce vizitele la toate am intrat rapid sa va salut sa va povestesc ultimele news si sa o tai la curatenie.ok sa incep cu ziua de ieri. dupa cateva luni bune mi-am permis si eu sa fac o extravaganta in viata mea:sa-mi fac un abonament la un centru de infrumusetare corporala.era unul din lucrurile care eu le faceam si pe care le-am cam pus deoparte din cauza situatiei financiare, a timpului si a problemeleor emotionale. stiu ca timpul nu-mi va permite dar ma voi sacrifica de la altele. puii mei sunt femeie si din cand in cand trebuie adica E NEVOIE! e un stimulent prt. noi insine. nici acum momentul nu e bun din cauza banilor caci nu ne scaldam in ei mai ales ca o sa ne mutam dar sincer simteam nevoia.mai ales ca am gasit un centru cu o oferat de NEREFUZAT.65 euro/luna si 50 de sesiuni din cap pana in picioare? cheer.gif heloooo! eram nebuna sa pierd asa ocazie! are seseiuni de lifting facial, electrostimulari si alte nebunii o sa ma uit pe pliant si o sa va spun mai multe. incep de marti. as fi inceput de sambata dar trebuie sa merg la un casting prt. PANTENE PROV. nu stiu ce a dat in mine si am completat un formular pe internet prt. casting si am fost chemata. prima selectie a fost facuta dupa date si fotografii.LORD HAVE MERCY! stiu cum decurg castingurile astea! o fila de 3km de fete si eu asteptand ca o suckera.chestie de care sunt satula.sa vad caci inca nu sunt decisa sa ma duc.bun sa trec la ziua de azi.mama da ce istorie lunga naughty.gif
azi ne-am trezit si am plecat sa ne uitam dupa mobila.ne-am uitat am, vazut ofertele si apoi am luat pranzul la 1 restaurant la mare.super relaxant si super full pranzul plus ca am aderat la desert chestie care eu rareori o fac la restaurant(fara modestie) dar e real.ok apoi am fost la un alt centru de decoratiuni MOVIFLOR si am mai vazut ceva mobila. apoi am fost la supermarket am mai cheltuit si acolo o galeata de bani sa nu mai zic sac ca suna prea mare si acasa. acum intra isaura in actiune. curatenie in casa ca sa scap maine )).gif .maine am altele de facut.spalat par, masti sa fiu bella prt. sambata.de la concurs inca nu am nici un raspuns sunt cu teama in san dar in acelasi timp constienta ca trebuie sa accept realitatea chiar daca va fi dura.ok si asta e tot!
ah nu lipseste ceva! Mokkina ma bucur ca esti si tu pe aici si sorry blushing.gif ca nu te-am recunoscut! fetele va pup , nu uitati sa va mentineti sperantele si visele vii caci cu timpul se vor indeplini.i lived this! and im sure u too all! pupic.gif revin mai tarziu dupa ce termin jobul de isaura! hai nu veniti sa dati o mana de help? ce bucuria sunt ca pot comunica iarasi cu voi si parca mai des nu? w00t.gif
verona
ms mirela ca si eu am facut curat in casa,matur,spal vasele,am o doamna care imi face masaj si pt a elimina nisipul de la rinichi,imi face si reflexoterapie ,anumite puncte ,si are efect,mi-au mai trecut din dureri dar continui,eu am fost fotomodel am luat locul 1 de frumusete si doar ma machez putin,ma pensez,m-am vopsit in negru ca asa imi sta bine,vise si sperante am,va pupic fetelor,o zi plina de putere mirela si voua fetele la treaba. pupic.gif huh.gif blushing.gif
amalia0701
cheer.gif
Servus iubita!
Tare dor imi era de tine.
Super abonamentul la rasfatz.
Io am ajuns sa impart bugetul la 2, luni Ioana are prima programre la cosmetica, i-au aparut niste puncte negre si niste cosuletze de adolescenta si mergem la primul epilat )).gif
Io am fost saptamana trecuta la dermatolog, caci am facut o infectie pe fatza, se pare ca e un streptococ sad.gif , asa ca am 2 feluri de creme( una preparata la farmacie) si alta facuta in Franta cu apa termala de la Herculane.( o carutza de bani sad.gif ) Ivatherm.
aki
pupic.gif Salut Mirelus.Ti-ai terminat treaba prin casa?Nu treci si pe la mine? )).gif Am si eu de facut ordine prin casa pina ingheata apa.Dar atunci cind voi termina ce frumos va fi.Trebuie sa fac ordine caci sper sa vie la mine Dainette de la neuroni WW.Ma intilnesc si eu ,in timp de 2 ani de cind stau pe forum, cu cineva din fete.Si sa nu ma fac de ris.Stau cu chirie,dar trbuie sa arate bine casa.
Tu ce rezultate mai ai de la concurs?
Bafta draguta pupic.gif
Nessie
CITAT(aki @ 06-10-2006, 09:06 AM) *

pupic.gif Salut Mirelus.Ti-ai terminat treaba prin casa?Nu treci si pe la mine? )).gif Am si eu de facut ordine prin casa pina ingheata apa.Dar atunci cind voi termina ce frumos va fi.Trebuie sa fac ordine caci sper sa vie la mine Dainette de la neuroni WW.Ma intilnesc si eu ,in timp de 2 ani de cind stau pe forum, cu cineva din fete.Si sa nu ma fac de ris.Stau cu chirie,dar trbuie sa arate bine casa.
Bafta draguta pupic.gif
Aki, cine vine pe la tine?? blink.gif
aki
CITAT(Nessie @ 06-10-2006, 10:43 AM) *

CITAT(aki @ 06-10-2006, 09:06 AM) *

Bafta draguta pupic.gif
Aki, cine vine pe la tine?? blink.gif

Citeste aici .Dannette http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-part-3-t494-s1065.html cheer.gif
lliliana
Buna seara Mire hug.gif Iaca si eu in sfarsit...Dupa ce treci pe la salon uimeste-ne c-o poza... hug.gif Sa te vedem dupa.... biggrin.gif Mmmm...las ca iei tu si concursul ala...ca toate la timpul lor. biggrin.gif Iti doresc numai de bine...Promit sa mai trec si sa vorbesc mult. blum.gif hug.gif
mirela_awad
salut dragele mele! aseara nu am mai avut timp sa intru.am intrat rapid sa va dau o veste asta inainte sa fug la alte treburi. AM TRECUT DE TESTUL PSICOTECNIC! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Urmeaza examenul medical si apoi daca sunt apta intru in formatare. de luni incepe deja prima grupa de profesionali adica cei cu experienta. am vazut in seara asta cand ieseam de la munca cateva din fetele cu experienta venisera sa semneze contractul de formatare.dar sa nu credeti ca e asa usor. in timpul formatarii sunt numai teste eliminatorii deci oricine poate pica.asa ca daca trec de examenul medical si intru in formatare abia dupa 2 luni de pregatire pot zice daca voi fi sau nu angajata. acum nu prea as vrea sa pierd nici jobul asta care-l am acum in caz ca pic. sa vedem daca am dreptul la o licenta de 2 luni neplatita bineinteles daca nu asta e! trebuie sa-mi iau rams bun de la bosi si voi plange dupa ei ca tare simpatici imi sunt!acum plec la aranjat parul caci maine trebuie sa charmez un juriu. m-am dilit rau!
VERONA vrem mai multe poze! by the way NESSIE ajuta-ma cu pozele. nu reusesc sa le postez in mesaj nu stiu ce se intampla.
AMALIA tre sa fii mandra ca ai donsoara la casa. cheer.gif
AKI ma bucur ca in sfarsit te intalnesti cu cineva de pe site. tot in Moldova stai?
OK fug acum!

CITAT(lliliana @ 06-10-2006, 07:52 PM) *

Buna seara Mire hug.gif Iaca si eu in sfarsit...Dupa ce treci pe la salon uimeste-ne c-o poza... hug.gif Sa te vedem dupa.... biggrin.gif Mmmm...las ca iei tu si concursul ala...ca toate la timpul lor. biggrin.gif Iti doresc numai de bine...Promit sa mai trec si sa vorbesc mult. blum.gif hug.gif

dat deja news despre concurs. te astept mai des si o sa postez poza.
haideti ca va postez o poza cu mine de la munca. blum.gif dar nu merge.NESSSIE! devil.gif IMI CERE SA MISCORES MARIMEA. LE-AM MICSORAT SI DEGEABA. CU IMAGE SHACK NICI ATAT NU MERGE. sad.gif
Nessie
party.gif Felicitaaaaari!!! Bravo, Mirela! cheer.gif Sper sa ai si maine la concurs acelasi succes!

Pozele cred ca sunt prea mari si de asta nu le pozi atasa. Daca ai mai multe le poti pune in Galeria foto si asa le ai grupate. Te pup si iti tin pumnii pentru maine! pupic.gif

Mirela pozele parca trebuie sa fie mai mici de 500 KB
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.