Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Contributia barbatului la treburile casnice
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Sexymom
Ca e prieten, sot, amant, face el ceva in casa?
Nessie
Stii impartirea aia a treburilor:
-femeia gateste, el mananca
-ea face curatenie, el mizerie. )).gif
nu poate nimeni sa spuna ca nu se imparte in mod egal. grin.gif

Acum serios, al meu ma ajuta. Pune mana si taie, amesteca prin oale, chiar gateste el de la cap la coada ( cool.gif), spala vase sau cand nu are cu ce sa ma ajute, sta cu mine de vorba si eu gatesc. Punem muzica in bucatarie si e o placere! Cand e de facut curatenie, ma ajuta si acolo, dar cumparaturile sunt un cosmar. doh.gif Vrea mereu sa vina cu mine, dar nu se poate sa nu plecam iritati. dry.gif Oricum, stiu ca asta e natura barbatilor si eu il apreciez ca merge cu mine impotriva vointei lui, dar nesilit de mine. )).gif pupic.gif (asta e pentru el)
Sexymom
Macar al meu nu intra in magazine, asteapta afara citind ziarul, asa nu ne iritam reciproc lol.gif
Brunette
Avem mereu pretentii sa ne ajute... ok, nu neg, si eu am. blum.gif Dar noi cu ce ii ajutam in treburile lor? Reparam instalatia la baie? dam 1-2 pumni daca se lasa cu bataie? naughty.gif Nu cred...so...fiecare are particica lui de treaba, iar daca celalalt are bunavointa sa ajute, o face din dragoste, nu din obligatie. parerea mea!
geo_m50
Ce te faci cand face barbatul toate astea si d-na sta la tv si mai face si piata acum sa va aud , si chiar nu sunt laude asta e adevarul pur, cam asa stau la mine treburile in casa, ce pot sa zic imi si place, doar ca ma omoara drumurile uneori merg la piata si de doua ori sambata, asta e ce sa faci daca ai o sotie si o printesa mica de 2,6 luni trbuie sa te sacrifici. sad.gif
Sexymom
CITAT(geo_m50 @ 03-10-2006, 03:40 PM) *

Ce te faci cand face barbatul toate astea si d-na sta la tv si mai face si piata acum sa va aud , si chiar nu sunt laude asta e adevarul pur, cam asa stau la mine treburile in casa, ce pot sa zic imi si place, doar ca ma omoara drumurile uneori merg la piata si de doua ori sambata, asta e ce sa faci daca ai o sotie si o printesa mica de 2,6 luni trbuie sa te sacrifici. sad.gif

Esti un scump, sa sti ca e super sa te implici in toate treburile, sa sti ca si eu m-as baga in calculatorul lui, in bicicletele lui, chiar as schimba o roata la masina daca as sti care e roata lol.gif

lol.gif Noroc ca avem celulare si fuste scurte sa facem autostopul lol.gif
geo_m50
Sexymom esti o scumpete daca toate femeile ar recunoaste ce bine ar fi pe lumea asta, nu ar mai fi discutii in fam si in viata asta de zi cu zi, esti de apreciat.
Sexymom
Asta e parerea ta floare.gif sunt o pacoste la casa omului, crede-ma )).gif
aki
La mine in familie am vazut cum tata tot timpul o ajuta pe mama.La sarbatori tata mereu sedea cu mama la bucatraie,curatea cartofi,ceapa,toca carnea si multe altele.Vesela nu am vazut sa o spele tata unsure.gif
Si cred ca la Sergiu in familie tot asa a fost ca e educat la fel.Mereu ma ajuta la ceva,chiar daca nu are cu ce ma ajuta(fac si eu ca Gabit)sade cu mine si-mi tine de urit.La spalat rufe, ma ajuta la scurs(inca nu am masina de spalat devil.gif ).
Daca e suparat pe mine,trebuie sa fac totul de una singura sorry.gif .Atunci pe nimeni nu vrea sa vada in ochi,pina ii trece.Cind ii trece vine si ma pupa si ma cuprinde,dar ce rost mai are treaba deacum e terminata devil.gif
Andreea-Rodica
Iubi al meu ma ajuta destul de mult in treburile casnice: numai el da cu aspiratorul, face piata daca ii dau lista amanuntita, ma mai ajuta si la gatit (numai cateodata), mai face si altele dar nu-mi vin acum in minte.
Eu cred ca barbatii sunt ca niste copii: daca ii inveti de la inceputul relatiei cu responsabilitati casnice, nici nu se vaita si nici nu zic ca nu fac.
Probabil este si o chestiune de respect, nu cred ca ar putea sta la TV sau calculator si eu sa ma zbat printre carpe de praf si cratiti.
lliliana
CITAT(Brunette @ 03-10-2006, 01:25 PM) *

Avem mereu pretentii sa ne ajute... ok, nu neg, si eu am. blum.gif Dar noi cu ce ii ajutam in treburile lor? Reparam instalatia la baie? dam 1-2 pumni daca se lasa cu bataie? naughty.gif Nu cred...so...fiecare are particica lui de treaba, iar daca celalalt are bunavointa sa ajute, o face din dragoste, nu din obligatie. parerea mea!

Doar ca de reparat instalatia la baie se-ntampla s-o repare o data la doi ani...Ei...
Nici o femeie nu e obligata la nimic. Face tot ce face din cauza educatiei. Ma abtin sa comentez urat atitudinea multor barbati in aceasta privinta. Multora mai bine li se usuca mainile decat sa spele un vas. Inteleg ca daca are 2 maini stangi (cum are sotzul meu cand e vorba de calcat o camasa biggrin.gif ) fac eu ceea ce nu poate el face, dar ce mare filozofie sa speli un vas? Si da, cara sacii de cartofi si bagajele la gara grin.gif ca l-a dotat natura cu mai multi muschi. Dar nu suntem servitoarele nimanui. El n-o sa citeasca ziarul in timp ce eu curat frimiturile pe care le-a facut tot el mancand, pentru ca-i bai atunci. Pentru ca sunt o mai buna organizatoare a treburilor gospodaresti, in general sunt intrebata "Eu ce fac scumpa biggrin.gif " Insa pana la asta...a fost dresaj greu. A inteles greu ca nu-s menajera lui si nici pet-ul lui. A inteles greu ca nu e cazul sa vina acasa sa ma mangaie pe cap si sa spuna...da-mi papa. Ei...mai are si el defecte, la fel ca mine...in ansamblu, intelegem ca suntem egali si ca ne impartim treaba, ca nu-i cad mainile nici unuia daca lucreaza intr-o zi mai mult decat celalalt. E in regula.
Ca femeia are obligatii in casa sunt idei de pe vremea cand se statea acasa pentru a avea grija de copii si doar el lucra. Asta a fost cam demult. Gata...Uf...Oare de ce-s asa suparata? Hmmm... dry.gif
aki
Zici dresaj Liliana? unsure.gif Nustiu decit sa ma cert si sa-l dresez dupa mine,mai bine fac eu(mi-i greu de cearta)Si poate fac rau asa... sorry.gif
Daca va avea rusine ma va ajuta.Mi-i ciuda cite odata pe mine.Daca ar fi sa te mai pretuiasca barbatul pentru ceia ce faci unsure.gif
alandana
Barbatul meu nu face absolut nimic in casa - nici macar treburile care de drept apartin barbatului - ca spalatul masinii, reparatul unei clante etc. Nu stie si nici nu cred ca vrea sa invete sa faca ceva. Are 2 maini stangi.
Satula la un moment dat am luat copiii si am plecat. Promisiuni, promisiuni - dar in foarte scurt timp le-a uitat. Nu cred ca poti invata un barbat care nu a invatat de acasa sa faca cate ceva sa faca cand se insoara.
Am stat despartiti ceva ani si ma uit ca pana si copiii ii fac observatie ca e prea dezordonat si face prea multa mizerie!!
Eu am doi baieti - si pe amandoi ii pun la treaba de cand erau mici. Le place cand e ordine, stiu cat timp iti ia sa faci ordine. Chiar le place sa ma ajute asa ca sper ca isi vor ajuta nevestele.
lliliana
CITAT(aki @ 09-10-2006, 03:28 PM) *

Zici dresaj Liliana? unsure.gif Nustiu decit sa ma cert si sa-l dresez dupa mine,mai bine fac eu(mi-i greu de cearta)Si poate fac rau asa... sorry.gif
Daca va avea rusine ma va ajuta.Mi-i ciuda cite odata pe mine.Daca ar fi sa te mai pretuiasca barbatul pentru ceia ce faci unsure.gif

Ia lasa-l iubire-ntr-o zi si nu face nimik dupa el. Sa vezi cum reactioneaza. Ai insa grija sa nu te certi. Fii diplomata.
Uite...acu' vreo 18 ani...aveam un an de la casatorie, sotul meu nu dorea deloc sa luam o masina de spalat. Nu aveam inca un copil si el considera ca spala proasta. Ei...nu stia cu cine se pune. biggrin.gif N-am mai spalat multa vreme...decat pentru mine. I s-au terminat hainele. Am avut grija sa depozitez in baie rufele murdare. La un moment dat nu se mai deschidea usa. grin.gif M-am pomenit cu el venind acasa cu masina de spalat. Fara sa mai insist. A cumparat-o singur. biggrin.gif I-a fost greu sa-si spele sosetele:)...Hiihi..Cred ca ma stiau toti vecinii, dar nu m-a durut nici macar acolo...stiti voi unde. Mi se rupe mie de rautatile lor. Acum am masina de spalat ultimul model. Nu se mai pune problema sa nu cumparam obiecte casnice care usureaza munca. A inteles... )).gif
alandana
Super metoda Liliana. )).gif Dar iti trebuie rabdare ca sa o aplici. Promit ca prima data cand vreau ceva nu mai tip si nu incerc sa ma impun am sa urmez metoda ta.
axe10
Al meu da cu aspiratorul odata la o luna si sterge prafu...in rest NIMIC, nada, zero...
Nessie
Bun si asa! Stim cazuri si mai grave. )).gif
himere2005
al meu daca-l pui sa faca sex de dimineata pina seara nu se supara, mai rau e cu preluarea responsabilitatilor in casa. asa ca il trec la amant? lol.gif glumeam
axe10
CITAT(Nessie @ 07-12-2006, 04:23 PM) *

Bun si asa! Stim cazuri si mai grave. )).gif

Si treaba lui cea mai importanta e sa ma enerveze pe mine...ce bine face asta...cateodata imi vine sa-i dau cu ceva in cap.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.