CITAT(Brunette @ 03-10-2006, 01:25 PM)

Avem mereu pretentii sa ne ajute... ok, nu neg, si eu am.

Dar noi cu ce ii ajutam in treburile lor? Reparam instalatia la baie? dam 1-2 pumni daca se lasa cu bataie?

Nu cred...so...fiecare are particica lui de treaba, iar daca celalalt are bunavointa sa ajute, o face din dragoste, nu din obligatie. parerea mea!
Doar ca de reparat instalatia la baie se-ntampla s-o repare o data la doi ani...Ei...
Nici o femeie nu e obligata la nimic. Face tot ce face din cauza educatiei. Ma abtin sa comentez urat atitudinea multor barbati in aceasta privinta. Multora mai bine li se usuca mainile decat sa spele un vas. Inteleg ca daca are 2 maini stangi (cum are sotzul meu cand e vorba de calcat o camasa

) fac eu ceea ce nu poate el face, dar ce mare filozofie sa speli un vas? Si da, cara sacii de cartofi si bagajele la gara

ca l-a dotat natura cu mai multi muschi. Dar nu suntem servitoarele nimanui. El n-o sa citeasca ziarul in timp ce eu curat frimiturile pe care le-a facut tot el mancand, pentru ca-i bai atunci. Pentru ca sunt o mai buna organizatoare a treburilor gospodaresti, in general sunt intrebata "Eu ce fac scumpa

" Insa pana la asta...a fost dresaj greu. A inteles greu ca nu-s menajera lui si nici pet-ul lui. A inteles greu ca nu e cazul sa vina acasa sa ma mangaie pe cap si sa spuna...da-mi papa. Ei...mai are si el defecte, la fel ca mine...in ansamblu, intelegem ca suntem egali si ca ne impartim treaba, ca nu-i cad mainile nici unuia daca lucreaza intr-o zi mai mult decat celalalt. E in regula.
Ca femeia are obligatii in casa sunt idei de pe vremea cand se statea acasa pentru a avea grija de copii si doar el lucra. Asta a fost cam demult. Gata...Uf...Oare de ce-s asa suparata? Hmmm...