Buna!
Am fost la Go Skin din motive tehnice.
).gif)
Era cel mai apropiat de casa si preturi cat de cat ok in comparatie cu alte saloane.
Eu am facut epilare linie bikini la care am adaugat inca 2 flashuri (10cm/5cm) pentru fese, care in total m-a dus la 2.500.000 sedinta (aveau 10% reducere in ianuarie). Linie bikini inseamna exact cat ai bikini, iar daca iti iei unii mai ingusti si negociezi iesi mai bine.

Inainte de a incepe tratamentul, trebuie sa ai macar 4 luni incare sa nu indepartezi parul prin smulgere. Folosesti lama sau, cum am facut eu, de la un aparat de ras mai vechi, am folosit partea pentru perciuni.
Sedinta a fost scurta. Nici nu am realizat cand s-a terminat.

Am primit niste ochilari de protectie si tanti a inceput. aparatul e cat palma. Il lipeste de piele, incepe sa bipaie (zici ca acum explodeaza) vreo 2-3 secunde si apoi apare o lumina puternica, exact ca la blitz. In momentul ala, simti piscaturi mici, ca intepaturile de tantar si firele de par se incretesc.
Dupa 1 saptamana de la prima sedinta am observat cum se scutura firele de par si cad. Cand faceam dus, doar daca le atingeam putin cu buretele, picau.
Nu stiu ce sa iti mai spun. Intreaba si ti se va raspunde.