Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Liliana!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
alex25
Nu esti de mult timp alaturi de noi, dar parca te cunoastem de la inceput. smile.gif Iti multumim pentru ajutorul acordat, pentru discutiile purtate, pentru oportunitatea de a te cunoaste si pentru meditatiile faine din fiecare dimineata!

De ziua ta, iti urez La multi ani! si iti ofer un buchet de flori:
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
aki
Draga Lililiana iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire. give_rose.gif
Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire ! Sa ai parte numai de bucurii de la copii si sot.
Merci de prietenia ta si de prezenta ta cu sufletul cind am avut nevoie de cineva sa ma sustie
Intotdeauna vom ramane prietene, cat de departe am locui, prietenia noastra va ramane aproape.
Traiste pentru prezent, viseaza pentru viitor, invata din trecut.
Daca sufletul te va durea vreodata in viata, si din ochi lacrimi iti vor curge , nu te intrista, pentru ca cel mai frumos vis este acela care nu se implineste !
Fericire si multi ani cu sanatate iti doresc pupic.gif
ina_ceva
La multi ani, liliana!!Imagine
Nessie
give_rose.gif La multi ani, Liliana! Asa cum zicea si Alex, simt ca te cunosc de la inceput si imi esti mai draga pe zi ce trece! Iti doresc sa ai o zi de nastere reusita, sa-ti fie cei dragi alaturi si sa va iubiti! pupic.gif
lliliana
hug.gif Multumesc din inima...ma surprindeti. Uitasem ca am scris data nasterii la profil. Va doresc si voua tot ce imi doresc si imi doriti voi mie. floare.gif

Poate nu ma credeti, nu mi-e firea sa lacrimez, am facut-o. blushing.gif blum.gif
danyhoney
LA MULTI ANI,LILLIANA !!!!! Sa ai o zi superba alaturi de cei dragi !!!Imagine
Sexymom
La multi ani fetita draga, vad ca te ti de chefuri, ieri ziua Cristinei, azi a ta, cred ca sotul tau e in pragul falimentului lol.gif
Sa fi fericita, linistita, sanatoasa, in putere , sa ai grija de tine si de toti dragi tie. floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Andreea-Rodica
bday.gif
Multi, multi ani si buni!
Fericire, sanatate si mult bine iti doresc la ceas aniversar. give_rose.gif
lliliana
Omagiu prieteniei smile.gif ...prietene drag...daca vreodata te vei prabusi in hau si palmele noastre fierbinti nu te vor putea cuprinde, alege prapastia cea mai adanca, pentru ca prin ea vei fi mai aproape de celalat cer.

Tin sa va multumesc pentru urari...mi-au atins sufletul. Acum a plecat un rand de musafiri si astept sa vina alt rand. Nu mi-am tinut ziua...insa n-am cum sa nu mi-o tin biggrin.gif Daca nu-i chem, vin singuri...cand n-aveam bani...cumparau ei...acum ma revansez fata de toti...In fiecare an de ziua mea ii simt aproape. Acum va am si pe voi. Sa traiti sa infloriti...si cand ne-o fi mai rau, ca la chef sa ne fie, cu masa plina si cu veselie hug.gif
MIRRRUNA
Liliana, sunt convinsa ca ai avut o zi minuata (si inca nu s'a terminat cheer.gif ), minunata precum sufletzelul tau care s'a gandit sa ne cadoriseasca zilnic cu acele VITAMINE revitalizante!!!
Ma bucur ca te'am gasit aici si sper sa ne cunoastem din ce in ce mai bine!

La Multi Ani Sanatosi, Fericiti, Voiosi, Banosi, Luminosi, alaturi de familia ta!!!

Te imbratisez cu drag hug.gif

Imagine
danyhoney
Cu intarziere...ii urez si Cristinei un LA MULTI ANI FERICIT SI PLIN DE TOT CE ISI DORESTE ALATURI DE O MAMI SCUMPA !!!
adultin
La Multi Ani Liliana! biggrin.gif unsure.gif
verona
give_rose.gif cheer.gif de cind te stiu pe aici mi-ai adus prietenia ta mai aproape,un la multi ani cu impliniri,vise,sperante si succese,sa fie viata ta ta mai frumoasa de acum incolo,pupici si sustinere si fericirea cu iuby tau si o petrecere de neuitat in mintea ta pt ziua ta indepliniri in dragoste. give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif floare.gif cheer.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif floare.gif cheer.gif
still_me
LA MULTI ANI , sa fi santoasa , si la fel de voioasa ...... bday.gif ...

scuze pentru intarziere
lliliana
Multumesc din nou tuturor. hug.gif Sa aveti parte si voi de toate cate imi doriti mie. floare.gif
luchi
Mii de plecaciuni, fusai plecata din localitate, si abia am vazut ca a fost ziua ta.

la multi si fericiti ani!

Click sa vezi atasamentul
JohnnyD
LA MULTI ANI ANI , LILIANA!!! smile.gif
SI din partea mea.... care`s cam nou pe-acia smile.gif
Nessie
CITAT(JohnnyD @ 12-10-2006, 11:01 AM) *

LA MULTI ANI ANI , LILIANA!!! smile.gif
SI din partea mea.... care`s cam nou pe-acia smile.gif
Ei, daca esti nou, iti zicem "Bine ai veni""! cheer.gif Sper sa te simti bine cu noi!
aki
Salut Johnny salut.gif .
Nu vreai sa ne spui ceva despre tine aici Userii se prezinta ? cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.