Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Andreea-Rodica
Vai, ce pofta mi-ai facut cu ghiveciul ala! Cred ca stiu ce gatesc maine, dar ce fac cu al meu ca lui nu-i place ghiveciul daca n-are carne si cartofi.
Ma gandesc ca in functie de ce contine ghiveciul (doar n-ai pus glucide) mergea si un pic de carne, adica era tot monti.
Scuza-ma ca-s asa ametita, parca nici nu mai stiu vorbi / scrie. Sunt obosici dar imi revin eu . hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 24-10-2006, 04:34 PM) *

Vai, ce pofta mi-ai facut cu ghiveciul ala! Cred ca stiu ce gatesc maine, dar ce fac cu al meu ca lui nu-i place ghiveciul daca n-are carne si cartofi.
Ma gandesc ca in functie de ce contine ghiveciul (doar n-ai pus glucide) mergea si un pic de carne, adica era tot monti.
Scuza-ma ca-s asa ametita, parca nici nu mai stiu vorbi / scrie. Sunt obosici dar imi revin eu . hug.gif hug.gif hug.gif

Mai am o gramada de ghiveci. Ce-ar fi sa ne faceti o vizita? Serios. Socrela-acrela si cu socrelu sunt plecati cu Babu la Cluj ca-l opereaza iar Andreea pleaca in excursie joi si se intoarce duminica. Asa ca DAM BAIRAM! yahoo.gif
Edit: Fierbe separat niste cartofi si prajeste o pulpa, amesteci cu o parte din ghiveciul tau si are si Bogdan pranzul asigurat.
crissy
Mi-a aparut si mie un patratel! clap.gif headspin.gif w00t.gif haha.gif
Cica-s furnica... giggle.gif As vrea eu sa fiu mica-mica cat o furnica...
luchi
pupic.gif hi hi, esti furnicaa! cheer.gif
crissy
M-am prins... cu cat adun mai multe mesaje cu cat cresc in patratele si... denumiri animalicesti.

Astazi am mai mancat: o salata de rosii cu branza si sunca de pui si un iaurt cu fibrosan. Pentru maine mi-am facut un bors din piept de pui.
luchi
Bors de puuui..iar salivez blushing.gif
Ai umplut bors pana la urma? A iesit?
A..iaurtul era 0.1% grasime, daca l-ai mancat cu fibrosan? pupic.gif Sa-ti fie de bine mancarea, si sa vedem miscari la tiker cat mai curand! give_rose.gif
crissy
N-am mai umplut bors ca nu mai am huste. Am facut cu bors cumparat din piata. Iaurtul era 0.1%. pupic.gif pentru grija.
Lacry
Salut, trecuram si noi pe aici, speram sa te tii de dieta, nu ca subsemnata )).gif
Eu cred ca astept sa termin cu alaptatul... deocamdata sper sa ma mentin, macar sa nu mai pun pe mine nimik!
Noapte buna....
lliliana
Salut Crissy...Ce faci iubita? Eliza? Mua pupic.gif ...pentru amandoua ca-mi suntetzi dragi. hug.gif O zi frumoasa foc. floare.gif
aki
Salut dragele mele.Cresteti?Cresteti?Pupici dulcei de la mine pupic.gif
crissy
Am îndrăznit și m-am urcat pe cântar...

TRA-LA-LA-LA-LA-LA
UITA-TI-VA-LA-TICKER
CA-S-A-MISCAT-DIN-LO-OC yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Dau de băut: una bucată pahar cu apă plată și o felie de lămâie pentru fiecare give_rose.gif
bubbles
bravo crisyy felicitari... :8 al meu parca a intepenit in acelasi loc (acul cantarului electronic smile.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 24-10-2006, 10:26 PM) *

Salut, trecuram si noi pe aici, speram sa te tii de dieta, nu ca subsemnata )).gif
Eu cred ca astept sa termin cu alaptatul... deocamdata sper sa ma mentin, macar sa nu mai pun pe mine nimik!
Noapte buna....

Lacry, lasă tu, mamico, curele de slăbire la pupăza să le ia, și alăptează în continuare (eu nu am avut norocul ăsta crying.gif ... de fapt Elise a fost cea ne-norocoasă). Vei avea timp pe urmă să slăbești. flowers1.gif

CITAT(aki @ 25-10-2006, 09:59 AM) *

Cred că te refereai la Elise, nu? Că altfel mad.gif swordfight.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 25-10-2006, 10:37 AM) *

bravo crisyy felicitari... :8 al meu parca a intepenit in acelasi loc (acul cantarului electronic smile.gif

flowers1.gif Ca să-ți treacă supărarea. Probabil ai ajuns la perioada de platou. O să treci tu și peste asta. Felicitări pentru kg pierdute. Oho, o grămadă.

CITAT(bubbles @ 25-10-2006, 10:37 AM) *

al meu parca a intepenit in acelasi loc (acul cantarului electronic smile.gif

roll2.gif roll2.gif

CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 09:49 AM) *

Salut Crissy...Ce faci iubita? Eliza? Mua pupic.gif ...pentru amandoua ca-mi suntetzi dragi. hug.gif O zi frumoasa foc. floare.gif

Și tu îmi ești dragă. Citesc zilnic jurnalul tău, îmi plac postările că au parcă o doză de optimism în ele.
amalia0701
cheer.gif clap.gif party.gif
Tot asa sa fuga toate kg in plus.
Andreea-Rodica
cheer.gif Bravo inca o data!
Cu ideea cu cartofii mi-ai luat-o inainte. Pregatesc ghiveciul si cand e aproape gata pun in jumatate cartofi si gata masa pentru el. Lui ii plac mancarurile din cartofi cu ochiuri, asa ca am scapat de grija.
In partea mea am sa mai pun cateva pastai (ca lui nu-i prea plac) si gata, mancam ghiveci amandoi. chef.gif
Da-ti bairam, ai? Cand pisica nu-i acasa..... party.gif
Sexymom
Felicitari , ma bucur ca slabesti, sa nu faci abateri de acum ca s-a miscat cantarul pupic.gif
aki
CITAT(crissy @ 25-10-2006, 10:41 AM) *

CITAT(Lacry @ 24-10-2006, 10:26 PM) *

Noapte buna....

Lacry, lasă tu, mamico, curele de slăbire la pupăza să le ia, și alăptează în continuare (eu nu am avut norocul ăsta crying.gif ... de fapt Elise a fost cea ne-norocoasă). Vei avea timp pe urmă să slăbești. flowers1.gif

CITAT(aki @ 25-10-2006, 09:59 AM) *

Cred că te refereai la Elise, nu? Că altfel mad.gif swordfight.gif

De fetita vorbeam.De ce esti asa suparata? unsure.gif
crissy
Aki, am glumit. Tu ai zis "Cresteti...." Deci la plural. Pai eu sper sa nu cresc ci din contra sa ma micsorez. Hai nu te supara pe mine... pupic.gif
luchi
give_rose.gif give_rose.gif Pentru tiker! Hai ca e bine, ma bucur ca Monti da rode! pupic.gif
Lacry
LA MAI MIK, LA MAI MIK! cheer.gif (pentru tine)

Si la mai mare(pentru Elise) pupic.gif
crissy
Meniul de astazi:
9.30 - rosie, telemea, sunca din piept de pui
13.30 - bors de pui, ghiveci
18.00 - conoppida cu branza si ou
21 - o cana de lapte INTEGRAL.
Lacry
Am vazut-o pe Elise incercand sa coboare din patut. Wow, abia astept sa-l vad si eu pe Mocutz, macar stand in fundulet! w00t.gif Inca nu sta singurel.
Noapte buna!
lliliana
Crissy...o zi frumoasa, asha ca fetitza ta. hug.gif floare.gif Mua... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Pupici Crissy si ai grija de fetita ta, maine poimaine o sa alerge prin casa si o sa vrei sa mai fie mica sa stea linistita. hug.gif
crissy
Bună seara, bună seara (dați-mi foc s-aprind țigara)
Ce mai faceti dragelor?
La noi azi a fost o zi superbă așa că am profitat din plin. Am fost la plimbare, cumpărături, o bere sorry.gif
Meniul de azi e aproximativ același cu cel de ieri. La 12 am mai mancat 2 mere iar pe la 5 am beut o bericica și am mâncat și 3 covrigei blushing.gif . Da, mă căiesc acum dar... parcă tare bune au fost. Sper să nu repet isprava prea [*****]ând.
crissy
lol.gif lol.gif lol.gif roll2.gif roll2.gif roll2.gif
blink.gif Ia uitați-vă ce-mi fă c u r ă administratorii... Mi-au pus steluțe la mesajul de mai sus. Dar cuvântul c u r â n d nu este unul obscen...
crissy
Sexymom, noi nu prea mai avem liniște cam de când a început Elise să stea în fund și să se miște. Când mă vede vine la mine, mă apucă de mână și mă trage că vrea plimbată. De aceea nici nu prea apuc să scriu mare lucru pe aici. Citesc multe jurnale (între două ture de camera )).gif ) dar de multe ori nu apuc să postez. De multe ori îmi zic că aș vrea să fie din nou mică, să stea în pătuț acolo unde o pun eu dar de cele mai multe ori mă minunez și mă distrez copios de șotiile pe care la face wub.gif .

CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 11:35 PM) *

Am vazut-o pe Elise incercand sa coboare din patut. Wow, abia astept sa-l vad si eu pe Mocutz, macar stand in fundulet! w00t.gif Inca nu sta singurel.
Noapte buna!

Ehehe, nici n-ai să-ți dai seama când trece timpul. Până la 6 luni o să stea singurel.
Lacry
CITAT(crissy @ 26-10-2006, 08:53 PM) *

blink.gif Ia uitați-vă ce-mi fă c u r ă administratorii... Mi-au pus steluțe la mesajul de mai sus. Dar cuvântul c u r â n d nu este unul obscen...

esti sigura ca n-ai scapat vreun spatiu in interiorul cuvantului??? lol.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 26-10-2006, 09:43 PM) *

CITAT(crissy @ 26-10-2006, 08:53 PM) *

esti sigura ca n-ai scapat vreun spatiu in interiorul cuvantului??? lol.gif

yep. Fără spații. Curios, nu?

Test: [*****]ând
curios, [*****]ând, curand

Aha! Din cauză că scriu cu diacritice )).gif
Lacry
Da, da, da! Diacriticele sunt di vina...

Azi a mancat Mocutz si piure legume, si supa, si piure cartof dulce cu putin lapte yahoo.gif

In sfarsit, mi-a venit inima la lok. Nu as insista cu alimentele astea daca nu ar fi prea constipat, zau daca nu l-as lasa numa' cu lapte!
crissy
CITAT(Lacry @ 26-10-2006, 10:19 PM) *

Da, da, da! Diacriticele sunt di vina...

Azi a mancat Mocutz si piure legume, si supa, si piure cartof dulce cu putin lapte yahoo.gif

In sfarsit, mi-a venit inima la lok. Nu as insista cu alimentele astea daca nu ar fi prea constipat, zau daca nu l-as lasa numa' cu lapte!

Piureul de legume ce contine? Ca morcovul fiert constipa... Incearca niste ceai din musetel. Sau suc de morcov, suc de mar sau prune.
Lacry
Piureul avea morcov, dar f. putin, si dovlecel. De obicei morcov pun putin de tot... sa nu pun deloc?

O sa-ncerc cu ceaiul de musetel, sa-i dau inainte de masa, cand e flamand, ca altminteri NU BEA!!! Jivina mica razacioasa.... grin.gif

Acum doarme cu o figura foarte serioasa. Dumnealui, mai Marele Imasului, are sedinta cu iepurasii de pe imas. Cred ca-i cearta ca nu si-au mancat legumele.. si le cere, ca shef ce le este, sa manance si legumele lui pe care maica-sa i le da naughty.gif
julyalina
'neatza crissy! floare.gif
am trecut sa vad ce mai face baby.gif si sa las un pupic.gif . sunt tare haioase discutiile voastre despre baby.gif blum.gif

CITAT(Lacry @ 27-10-2006, 12:41 AM) *

O sa-ncerc cu ceaiul de musetel, sa-i dau inainte de masa, cand e flamand, ca altminteri NU BEA!!! Jivina mica razacioasa.... grin.gif

lol.gif santaj lacry wink1.gif
Nessie
Buna Crissy! pupic.gif Te-ai prins ce era cu stelutele. Programul care cenzureaza cuvintele obscene nu cunoaste diacriticele si le considera un spatiu.
lliliana
Iubita...n-am uitat de tine, da' am lucrat pana am uitat de mine w00t.gif Trecui pe-acilea sa salut doua fete cucuiete...tu si Eliza... pupic.gif hug.gif floare.gif O zi si-un weekend minunat pupic.gif
Andreea-Rodica
Pupici la fete! Cumatra, dar tu ai cumparat faina de soia de ziceai ca vrei sa faci negresa Monti? Eu am facut aseara un pic de praji cu gelatina si fructe din compot. Acus ma duc sa o atac sa vad ce-o fi iesit. hug.gif hug.gif
crissy
Astazi am facut covrigei monti. Desi nu sunt foarte aspectuosi sunt foarte gustosi drool.gif . Cineva s-a bucurat foarte tare de ei, mai ales dintzosul nr. 8 care se tot chinuie sa iasa dar nu poate biggrin.gif grin.gif
luchi
Ai facut covrigeii monti? cheer.gif Ieeeei! Vand un pont: tine-i intr-o punga daca vrei sa se mai inmoaie!
)).gif ce simpatica e Elise cu covrigeii!
lliliana
Ai facut o Elize...cum numa' la poveste mai e... hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 27-10-2006, 02:52 PM) *

Pupici la fete! Cumatra, dar tu ai cumparat faina de soia de ziceai ca vrei sa faci negresa Monti? Eu am facut aseara un pic de praji cu gelatina si fructe din compot. Acus ma duc sa o atac sa vad ce-o fi iesit. hug.gif hug.gif

Da, am o punguta de faina din soia dar nu-mi ajunge. Maine il trimit pe Stefan sa-mi mai ia vreo doua.
Zici ca ai facut praji cu fructe drool.gif ... Pai VREAU SI EU RETETA!!!!!!!!!!!! Sau e reteta aia de tort care mi-ai dat-o... fool.gif
crissy
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 06:31 PM) *

Ai facut covrigeii monti? cheer.gif Ieeeei! Vand un pont: tine-i intr-o punga daca vrei sa se mai inmoaie!
)).gif ce simpatica e Elise cu covrigeii!

pupic.gif pentru pont. O sa tin cont data viitoare cand o sa fac. Acum nu mai am ce pune in punga blushing.gif (am facut reteta cu jumatate din cantitati)

CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 06:32 PM) *

Ai facut o Elize...cum numa' la poveste mai e... hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif blushing.gif
crissy
Am uitat sa va marturisesc cat de bine m-am simtit ieri... Am iesit in oras iar cand m-am imbracat am constatat ca hainele care acum ceva timp in urma imi veneau fix acum sunt un pic largute giggle.gif .
Eu am zis ca vreau sa slabesc 21 de kg... ca sa ajung asa cum eram in facultate... Dar in adancul sufletului meu as vrea sa ajung macar la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane gravidoasa, adica cu 8 kg mai putin decat am acum. Sper sa-mi ajute Bunul Dumnezeu plecaciune.gif pray.gif . Si sper din tot sufletul sa ma sustineti si voi, sa-mi mai dat cate o bataita.gif daca mai calc stramb sau daca ma plafonez.
Andreea-Rodica
Reteta e aia de tort cu gelatina, numai adaptata Monti: fructoza in loc de zahar (vezi ca fructoza e de doua ori mai dulce ca zaharul), fara faina si gelatina un pic mai mult (ca sa suplinesc lipsa fainii). Cred ca merge cu faina de soia. Am luat si eu un pliculet de faina de soia, dar nu stiu ce gust are si de asta n-am facut inca nimic cu ea. Aseara n-am avut fructe sa pun la praji, asa ca am pus prune din compot si le-am amestecat cu toata crema aia. A iesit bunut!
hug.gif hug.gif hug.gif Ce apreciata e fina aici pe forum, si pe buna dreptate: e o minune de copil!
crissy
Nici eu nu stiu ce gust are faina de soia. Maine vreau sa fac negresa Monti. O sa fac si poze si o sa-ti zic cum iese.
In seara asta mi-am facut niste varza calita si, ca sa nu se supere consortiul ca eu mi-am facut covrigei si lui nu i-am facut nimica am prestat si o halvita. E bagata la frigider, maine dimineata o degustam ca e prima oara cand fac. wink1.gif

Meniul de astazi (am fost gospodinutza asa ca am mancat HAOTIC):
9.30 - conopida cu oaua si branza, pastrama de porc, rosii, castraveti
16 - ciorba de pui, ghiveci ( bad.gif mi s-a acrit de atata ghiveci... si mai am si pentru maine un rest wacko.gif )
20 - 4 covrigei mici-mici inocentul.gif (trebuia sa-i gust), feta, rosii, castraveti si rulada de carne
si gata.
crissy
Am deschis o pagina pentru raspuns dar sa mor daca imi mai aduc aminte ce vroiam sa zic bang.gif
crissy
doh.gif Da, cred ca vroiam sa va urez Week-end placut, cu soare si fara tentatii.
Astazi vreau sa fac negresa asa ca mai pe seara va astept in vizita. flowers1.gif
Andreea-Rodica
Cumatra, daca ai timp vezi ca la neuroni sunt mamici care discuta despre puii lor. Este chiar o fetita cam de-o varsta cu Elise. Poate faceti o discutie separata despre alimentatia lor si cine stie cate altele. baby.gif
crissy
Dragele mele,
Va invit la o feliutza de negresa photo.gif party.gif si o cafelutza cafea.gif
Cuma', dupa cum poti vedea, am facut negresa. Nu-i cine stie ce... Am mai facut modificari la reteta, ti-o trimit prin e-mail. Faina de soia are un miros... dubios bad.gif dar la gust nu e chiar foarte rea. Blatul mergea mult mai dulce.
Ce zici de neuroni? Iote acu' fug sa citesc (sta fin'ta linistita la picioarele mele... cine stie pentru cat timp secret.gif
crissy
Meniul de astazi:
9.30 - omleta cu rosii
13 - 1 mar
15 - varza calita cu rulada de carne si ardei iute la otet, negresa
19 - iaurt dietetic cu covrigei, negresa
22 - 2 mere.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.