Multumim de urarile de sanatate.
Acum ne simtim mai bine, dar sambata si duminica am zacut la pat. Si eu si Elise luam antibiotic. Mie nu-mi scadea febra cu tot cu antitermicele ce le luam, fetei i-am dat nurofen si mi l-a vomat, i-am bagat supozitor si in 10 min mi-a facut kk

si uite cam asa ne-am luptat cu febra.
E nasol sa fii bolnav. Fara pofta de mancare, iar tot ce mananci parca e stropit din plin cu zeama de pelin

CITAT(axe10 @ 20-01-2008, 10:41 AM)

Sanatate si tie si fetitei...copii trec mai usor peste starile febrile, ai grija totusi sa nu stea mult asa. Supozitoarele Novocalmin scad repede temperatura. Nurofenul cam taie pofta de mancare...din pacate...dar isi revine ea. Importanta e hidratarea...si la tine si la ea!
Va pup.
Din pacate, pe incercate, doar Nurofenul ii scade febra. Cu supozitoarele iarasi am luat teapa ca a facut kk la 10 min dupa ce i l-am pus. Noroc ca nu l-a eliminat complet.
CITAT(Andreea-Rodica @ 20-01-2008, 11:42 AM)

Cred ca aseara isi mai revenise fina ca vorbea de zor cu nanutul la telefon.

).gif)
Da, tocmai dormise vreo 30 min si era fresh.
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 09:16 PM)

Acum am citit ca sunteti bolnavioare amandoua, sper ca sunteti din ce in ce mai bine, daca nu vrea sa pape micuta nu o forta, da-i multe sucuri naturale de portocale, mandarine, morcovi, mere, si pireuri diluate cu mult lapte sa nu o jeneze la gatutz.
Sanatate multa de tot, ma gandesc la voi si sigur va faceti bine pana maine.Besos.
De data asta am avut noroc ca-mi cerea ea apa si nu am mai fost nevoita sa-i dau cu frorta

. Cu mancarea nu o fortez, deja e lege la noi inca de pe la 1 an. Nici mie nu-mi trebuie mancare cand sunt bolnava...

Am modificat si ticker-ul.

Sa va povestesc despre copii si lucrurile de care se ataseaza ei... Elise are o paturica pe care a primit-o la botez. De atunci o folosim in fiecare zi, ma si mir cum de se mai intelege ceva din ea
).gif)
. Fara ea nu adoarme. Cand am fost la revelion am uitat paturica acasa si nu a fost chip sa o culcam, a adormit in cele din urma rupta de oboseala in brate la tat'su.
Azi am luat paturica si am bagat-o in masina de spalat. Nu va pot descrie in cuvinte cam ce tragedie a fost cand si-a vazut "PIA" in masina... Sa vedem noi cum scapam de suzeta, al obiect de care s-a atasat...