Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
crissy
Meniul de azi:

lapte 0.1% 250ml 1,5p
cereale cini-mini 50g 4p
cafea+zaharina 0p
covrig 60g 3p
bors 5p
placinta bostan o portie 5p
mar 0p

Cam aiurea...
Total: 18.5 p. Si nu mi-e foame. O sa mai mananc un pesmet cu o felie de carnita (inca 3.2p)

cheer.gif A terminat Stefan de batut scandura in pos, asa ca eu am mers si am facut curat!

axe, noi am vrea ca pana de Pasti sa ne mutam. Acum depinde de vreme, ca nu putem varui pana nu se incalzeste.
crissy
doh.gif Ce teapa am luat... Tocmai am mancat cu mare pofta niste mancarica de fasole. Nici prin gand nu-mi trecea ca are asa multe puncte crying.gif
dany
Lasa ca nu e chiar mare nenorocire ! Maine mananci de mai putine puncte si gata , ai rezolvat-o hug.gif

Spor la casuta ! Ati cumparat sau construiti voi ?
Nessie
Auzi? giggle.gif Mi-a soptit cieneva ca ai facut un tort frumos. blushing.gif Ma tot uitam dupa el si aici, da' nu-i. tease.gif

Imi place cum arata casuta. Imi place bucataria tare mult, ca e mare. pupic.gif
crissy
axe, ai dreptate. La asta nu m-am gandit. Casuta o construim noi, in curtea parintilor+bunicilor, unde pamantul nu costa nimica blushing.gif .
Nessie, nu stiu la ce tort te referi sorry.gif . Eu nu am facut in viata mea tort, am mancat doar facut de altii sau cumparat. Si mie imi place bucataria, dar mi-e ciuda ca nu avem si o camara. La socri avem si e foarte indemanoasa.
crissy
Meniul de astazi:

ou 1 buc 2p
ulei 1/2 lgt 1p
crackers 2 buc 1,4p
rosie 130 g 0p
castravete 100 g 0p
sunca pui 30 g 2,5p
cafea + zaharina 0p
mancarica de fasole 200g 7p
paine 30g 1,5p
varza murata 50g 0p
placinta bostan 5p
bomboana cioco cu jeleu 2 buc 2p (mai mult jeleu decat ciocolata)
cioco 80% cacao un patratel 1,25p
cini-minis o lingura 1,2p
portocale 0p

Total: 24.9. Depasire 1.9p.
Nessie
Scuze atunci unsure.gif Era o Crissy pe culinar care cica a facut ieri nush ce praji cu fulgi de cocos. pupic.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 23-01-2008, 10:04 PM) *

Scuze atunci unsure.gif Era o Crissy pe culinar care cica a facut ieri nush ce praji cu fulgi de cocos. pupic.gif

pupic.gif Nu ai pt ce sa-ti ceri scuze.
julyalina
'neatza crissy ! pupic.gif
ce mai face puiutza? e mai bine? va pupic.gif pe amandoua hug.gif
si sa nu uit... felicitari pentru ticker !
dany
CITAT(crissy @ 23-01-2008, 07:59 PM) *

Meniul de astazi:

ou 1 buc 2p
ulei 1/2 lgt 1p
crackers 2 buc 1,4p
rosie 130 g 0p
castravete 100 g 0p
sunca pui 30 g 2,5p
cafea + zaharina 0p
paine 30g 1,5p
varza murata 50g 0p
placinta bostan 5p

portocale 0p

Nu-i de mirare ca ai depasit blum.gif Dar in rest e bun meniul tau , bravo !!! Daca ai mai avea si ceva lactate ar fii si mai bun ...
crissy
CITAT(julyalina @ 24-01-2008, 09:43 AM) *

'neatza crissy ! pupic.gif
ce mai face puiutza? e mai bine? va pupic.gif pe amandoua hug.gif
si sa nu uit... felicitari pentru ticker !

july, pupic.gif Suntem bine, multumim.

CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 11:07 AM) *

CITAT(crissy @ 23-01-2008, 07:59 PM) *

Meniul de astazi:

ou 1 buc 2p
ulei 1/2 lgt 1p
crackers 2 buc 1,4p
rosie 130 g 0p
castravete 100 g 0p
sunca pui 30 g 2,5p
cafea + zaharina 0p
paine 30g 1,5p
varza murata 50g 0p
placinta bostan 5p

portocale 0p

Nu-i de mirare ca ai depasit blum.gif Dar in rest e bun meniul tau , bravo !!! Daca ai mai avea si ceva lactate ar fii si mai bun ...

dany, blushing.gif bomboanele alea eu cred ca le-am punctat cam mult. Sunt bomboane de pom cu jeleu, deci e mai mult jeleu decat cioco. Cu lactatele la mine e mai greu ca nu ma prea dau in vant.
crissy
Meniul de astazi:

lapte 0.1% 280g 1,7p
cereale Cookie Crip 30g 2,1p
capucino 2 lgt 1,2p
pifteluta 1/2 buc 1,3p
cartofi fierti 200 g 2p
ulei 2 lgt 2p
varza murata 100 g 0p
piure o lingura 3p
fasole pastai fierte 250 g 1p
mere 260 g 1p
pesmet finn crisp 1 buc 0,7p
br philadelphia light 20 g 0,8p

Total: 16.8 din 23 cheer.gif . Asta ca pedeapsa pentru ieri ca am depasit, si mai am si o rezerva ca sambata mergem la botez si cu siguranta o sa depasesc mult blushing.gif .
bubbles
Distractie placuta la botez cheer.gif pupic.gif
axe10
Ai exagerat la piure...ca doar nu era numai unt si lapte de 3.5% grasime....dar lasa sa ai rezerve...

La botez te poti descurca,daca vrei!!

pupic.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 25-01-2008, 11:10 AM) *

Distractie placuta la botez cheer.gif pupic.gif

Multumesc, pupic.gif . Nu prea cunoastem pe nimeni (in afara de parintii copilului) sad.gif

CITAT(axe10 @ 25-01-2008, 11:37 AM) *

Ai exagerat la piure...ca doar nu era numai unt si lapte de 3.5% grasime....dar lasa sa ai rezerve...

La botez te poti descurca,daca vrei!!

pupic.gif

Am calculat asa: 2p cartofii+1p din smantana si untul pe care le-am pus blushing.gif .
La botez, da, ma pot descurca. Dar cred ca merit si eu, dupa 2 sapt de regim, o zi de rsfat, nu? Sper sa nu ma arda la cantar prea tare ziua asta.

cheer.gif cheer.gif Am modificat ticker-ul. Chiar daca luni e ziua de cantar, modific astazi ca parca face tare bine la psihic.
Stiu si de ce am mai slabit inca 1 kg: de la antibiotice m-am stricat la burta, daca intelegeti ce vreau sa spun blushing.gif .
A, si sa nu uit: intr-adevar, APA / CEAIUL FAC MINUNI! Inainte mancam aproape la fel ca acuma dar nu beam apa si nu se ducea niciun gram.
Andreea-Rodica
Ma bucur ca in sfarsit bei apa. Bravo pentru kg dus si distractie placuta la botez! hug.gif
dany
CITAT(crissy @ 25-01-2008, 02:20 PM) *

Am calculat asa: 2p cartofii+1p din smantana si untul pe care le-am pus blushing.gif .

Ai calculat bine dar tu ai scris ca ai mancat 1 lingura de pireu .....E prea mult 3 p pentru 1 lingura ...pune 0,5 si e ok ! Sau 1 p ca sa fii si mai sigura .

Felicitari pentru kg si distractie faina la botez ! give_rose.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 25-01-2008, 03:53 PM) *

Ma bucur ca in sfarsit bei apa. hug.gif

Beau mai mult ceai ca apa nu prea aluneca la vale wink1.gif . pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 04:06 PM) *

CITAT(crissy @ 25-01-2008, 02:20 PM) *

Ai calculat bine dar tu ai scris ca ai mancat 1 lingura de pireu .....E prea mult 3 p pentru 1 lingura ...pune 0,5 si e ok ! Sau 1 p ca sa fii si mai sigura .

Felicitari pentru kg si distractie faina la botez ! give_rose.gif

pupic.gif , multumesc dany pt ajutor. Eu credeam ca orice cantitate de cartofi se puncteaza cu 2 p. Pe viitor voi tine cont.

Aseara am adormit odata cu gainile si dimineata m-am trezit la 10 naughty.gif . Am ramas datoare cu meniul de ieri:

paine 30 g 1,5p
cascaval 20 g 2,4p
sunca pui 25 g 1,5p
covrig 60 g 3p
cafea+1 lgt zahar 0p
peste marinat 180 g 8p
mere 230 g 1p
cartofi fierti 200 g 2p
pastai fierte 200 g 1p

Total: 21.1 p. Economisit 1.9 p.

Astazi:
MD - omleta din 2 oua, 15 g cas, 25 g sunca presata - 7 p.
G: 500 ml ceai wink1.gif (pana in prezent).

Pe viitor am sa incerc sa distribui cele 23 p astfel: 30% MD (6.9p), 50% P(11.5p) si 20% la cina (4.6p).
dany
CITAT(crissy @ 26-01-2008, 11:17 AM) *

pupic.gif , multumesc dany pt ajutor. Eu credeam ca orice cantitate de cartofi se puncteaza cu 2 p. Pe viitor voi tine cont.

Se puncteaza cu 2 p cand mananci pana te saturi ! Daca iti faci doar 1 cartof mediu punctezi 1 p floare.gif

Cum a fost la botez ?
crissy
CITAT(danyhoney @ 27-01-2008, 02:43 PM) *

CITAT(crissy @ 26-01-2008, 11:17 AM) *

Se puncteaza cu 2 p cand mananci pana te saturi ! Daca iti faci doar 1 cartof mediu punctezi 1 p floare.gif

Cum a fost la botez ?

A fost super. Am ajuns la local la 7.30 si ne-am intors acasa la 4.30 naughty.gif . Ne-am distrat f. bine, toate au fost la superlativ, mai ales tortul (ciocolata cu visine drool.gif). Nu am numarat, dar am mancat de multe puncte blushing.gif . Dar am facut si miscare ca acum ma dor toate incheieturile. De maine numar din nou.
julyalina
Felicitari pentru kg aruncat pupic.gif chiar daca a fost de la antibiotice blum.gif
pupic.gif
si pentru miscare cheer.gif
bubbles
Ehh lasa ca aia e cheat day-ul tau hug.gif .Uhh cioco si visine drool.gif
axe10
Vad ca s-a mai dus un kg...bravo tie!!!!...
dany
CITAT(crissy @ 27-01-2008, 05:07 PM) *

A fost super. Am ajuns la local la 7.30 si ne-am intors acasa la 4.30 naughty.gif . Ne-am distrat f. bine, toate au fost la superlativ, mai ales tortul (ciocolata cu visine drool.gif). Nu am numarat, dar am mancat de multe puncte blushing.gif . Dar am facut si miscare ca acum ma dor toate incheieturile. De maine numar din nou.

Vezi ? Si iti faceai ganduri ca nu cunoasteti lumea care e acolo )).gif
crissy
Sa-ncep intr-o nota vesela... Parada modei )).gif
Imagine

Inca o veste buna. Mi-au montat dusul yahoo.gif si restul de prin baie. Deci pot sa ma kk in liniste la mine in casa )).gif
Imagine
Asta-i singura poza care am apucat sa o fac, inca mai misuna muncitorii ca nu au terminat. Astept sa plece ei si mai fac si altele.

Da, rasuflu usurata ca INCA am mai apucat sa postez. Ca ieri am zis ca nu mai apuc sa-mi vad copilul, pret de cateva secunde imi tot repetam ca o sa ramana copilul orfan batista.gif. Fetelor, am tras ieri o spaima sora cu moartea. Era sa avem accident cu masina. Ne deplasam la Suceava sa ne mai cumparam ce mai aveam nevoie pt baie si a franat unul in fata noastra (ca sa treaca peste un hop), noi aveam viteza destul de marisoara (80) si am nimerit intr-o zona in care era spulberata zapada. Stefan a avut inspiratia sa nu franeze si sa-l depaseasca pe individ, am avut noroc ca din sens opus masinile erau la distanta. Dupa ce l-am depasit pe ala a franat un pic si numai am vazut cum fuge spatele si incepem sa facem piruete pe sosea sad.gif . Stefan are reflexe destul de bune si a sucit volanul cat sa stabilizeze masina, noroc ca nu ne-am dus in sant si noroc ca cei care veneau din sens opus au incetinit ca altfel... nici nu vreau sa ma gandesc. Ne-au tremurat picioarele mult si bine, iar la intoarcere a condus Stefan cu 30-maxim 50 kmh. La un mom dat a inceput sa si rada ca "uite, mama, am ajuns sa ne depaseasca si camioanele". La care tot el "lasa, mai bine asa, decat sa le aratam la astia cum se face un triplu tuluc pe sosea )).gif ". A trecut, e primul hop pe care l-am trecut cu masina in 2 ani de zile sad.gif .

Revenind la dieta... Ieri am calcat stramb ca ne-au chemat la intorcatura de dupa botez (la noi in zona asa se procedeaza, dupa fiecare petrecere se mai face o petrecere mai mica cu pers apropiate). Asa ca saptamana asta trebuie sa economisesc. Am sa pastrez cate 3 p in fiecare zi.
Azi am mancat asa (nu prea sunt multumita, dar am avut zi grea, cu 7 ore, incheiat mediile si ascultat elevii in stare critica):
paine 22 g 1,1p
sunca pui 20 g 1,5p
br. Topita fitness 20 g 0,9p
ceai + 1 lgt zahar 0p
covrig 30 g 1,5p
piure 5p
chiftelute 2 buc 5,2p
mere 250g 1p

Total: 16.9p. Mai am de consumat 6.1 p. O sa mai mananc o banana si o bucatica cioco 80% cacao (2+1.3=3.3p).
Va pup.
bubbles
CITAT(crissy @ 29-01-2008, 09:16 PM) *

Sa-ncep intr-o nota vesela... Parada modei )).gif
Imagine

Inca o veste buna. Mi-au montat dusul yahoo.gif si restul de prin baie. Deci pot sa ma kk in liniste la mine in casa )).gif
Imagine
Asta-i singura poza care am apucat sa o fac, inca mai misuna muncitorii ca nu au terminat. Astept sa plece ei si mai fac si altele.

Da, rasuflu usurata ca INCA am mai apucat sa postez. Ca ieri am zis ca nu mai apuc sa-mi vad copilul, pret de cateva secunde imi tot repetam ca o sa ramana copilul orfan batista.gif. Fetelor, am tras ieri o spaima sora cu moartea. Era sa avem accident cu masina. Ne deplasam la Suceava sa ne mai cumparam ce mai aveam nevoie pt baie si a franat unul in fata noastra (ca sa treaca peste un hop), noi aveam viteza destul de marisoara (80) si am nimerit intr-o zona in care era spulberata zapada. Stefan a avut inspiratia sa nu franeze si sa-l depaseasca pe individ, am avut noroc ca din sens opus masinile erau la distanta. Dupa ce l-am depasit pe ala a franat un pic si numai am vazut cum fuge spatele si incepem sa facem piruete pe sosea sad.gif . Stefan are reflexe destul de bune si a sucit volanul cat sa stabilizeze masina, noroc ca nu ne-am dus in sant si noroc ca cei care veneau din sens opus au incetinit ca altfel... nici nu vreau sa ma gandesc. Ne-au tremurat picioarele mult si bine, iar la intoarcere a condus Stefan cu 30-maxim 50 kmh. La un mom dat a inceput sa si rada ca "uite, mama, am ajuns sa ne depaseasca si camioanele". La care tot el "lasa, mai bine asa, decat sa le aratam la astia cum se face un triplu tuluc pe sosea )).gif ". A trecut, e primul hop pe care l-am trecut cu masina in 2 ani de zile sad.gif .

Revenind la dieta... Ieri am calcat stramb ca ne-au chemat la intorcatura de dupa botez (la noi in zona asa se procedeaza, dupa fiecare petrecere se mai face o petrecere mai mica cu pers apropiate). Asa ca saptamana asta trebuie sa economisesc. Am sa pastrez cate 3 p in fiecare zi.
Azi am mancat asa (nu prea sunt multumita, dar am avut zi grea, cu 7 ore, incheiat mediile si ascultat elevii in stare critica):
paine 22 g 1,1p
sunca pui 20 g 1,5p
br. Topita fitness 20 g 0,9p
ceai + 1 lgt zahar 0p
covrig 30 g 1,5p
piure 5p
chiftelute 2 buc 5,2p
mere 250g 1p

Total: 16.9p. Mai am de consumat 6.1 p. O sa mai mananc o banana si o bucatica cioco 80% cacao (2+1.3=3.3p).
Va pup.

Foarte fain dusul grin.gif .Bine ca ati trecut cu bine hopul hug.gif .Am patit si noi asa de multe ori .nu mai zic de cate ori era sa intre altii din fata in noi doh.gif Noroc ca babuinul nu se pierde la volan sorry.gif .Tare scumpa e Elise..maine-poimaine ii vin pantofii aia )).gif
crissy
Ah, bubbles, si voi cu hopuri cu masina... Adevarul este ca e f imp sa nu te pierzi cu firea la volan. Eu de aia nu vreau sa fac scoala de soferi, intru imediat in panica sorry.gif .
Au plecat muncitorii, nu e gata inca totul dar am mai facut cateva fotografii. Le gasiti aici.
bubbles
E foarte fain dusul.cat ati dat pe el?Are si cadita mai adanca? pupic.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 09:40 PM) *

E foarte fain dusul.cat ati dat pe el?Are si cadita mai adanca? pupic.gif

E cumparat la oferta acum vreo 2-3 luni, din Metro. Atunci am dat pe el 14 mil parca, dar eu sunt foarte incantata de el: are cadita adanca, RADIO, poti sa-l legi si la telefon, imi place culoarea. Are incorporat 2 rezervoare pt sampon si gel de dus.
axe10
Bine ca nu ati patit nimic....dar ce cautati cu asa o viteza pe soseaua cu zapada...na, ca nu pot sa ma abtin...

Dushul e super...sa-mi zici ce posturi de radio prinzi!!

Elise e mare cocoana...pe toace!

Ce e ala pesmet fin cisp?...e paine prajita?
crissy
CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 12:06 PM) *

Bine ca nu ati patit nimic....dar ce cautati cu asa o viteza pe soseaua cu zapada...na, ca nu pot sa ma abtin...

Dushul e super...sa-mi zici ce posturi de radio prinzi!!

Elise e mare cocoana...pe toace!

Ce e ala pesmet fin cisp?...e paine prajita?

Axe, soseaua nu era cu zapada ci era doar o portiune de cativa m cu zapada spulberata pe sosea. Pesmetul e cumparat din Kaufland si asa se cheama. Contine 21% fibre, e facut din faina integrala de secara si tarate de secara. Imi place la gust si e crocant.
Aseara am deschis radioul din dus, dar nu m-am uitat sa vad ce post e. Oricum, dadeau muzica faina wink1.gif
bubbles
Pesmet din Kaufland )).gif Sa caut si eu .. cate puncte are?
axe10
Aha...am inteles...

Kaufland e destul de departe de mine...dar daca ajung pe acolo...poate-l zaresc!
crissy
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 06:01 PM) *

Pesmet din Kaufland )).gif Sa caut si eu .. cate puncte are?

Sa nu cauti la raionul de paine ca eu nu acolo l-am gasit. Felia are 0.69 p iar un pachet are vreo 10 felii cred, ca nu le-am numarat )).gif .

CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 06:04 PM) *

Aha...am inteles...

Kaufland e destul de departe de mine...dar daca ajung pe acolo...poate-l zaresc!

axe, plimbarile lungi fac bine la orgnism wink1.gif . Hai ca vad ca s-a miscat si la tine acul la cantar. Felicitari!

Meniul de astazi, de care sunt multumita:

paine 10 g 0,5p
oua ochiuri 2 buc 4p
ulei 1 lgt 1p
iaurt 0.1% 200 g 1,2p
varza murata 50 g 0p
pulpa pui fara os si piele, fiarta 120 g 3p
mancarica de linte 150 g 3,5p
castraveti la otet 100 g 0p
ardei iute la otet 1 buc 0p
cartofi copti 250 g 2p
usturoi granulat 2 g 0p
ulei 2 lgt 2p
branza sarata 20 g 2p
mere 300 g 1p

Total: 20.2 p. Economisesc 2.8 p. Merele inca nu le-am mancat. Doar le-am cantarit, urmeaza sa le spal si sa le mananc peste vreo 2 ore.

Nu stiu la linte daca am punctat bine. Am in tabel doar linte, nu se specifica daca aia uscata sau deja preparata. Eu am mancat 3 linguri de mancarica, dar care cantarea 150 g wacko.gif .

M-a sunat Stefan cheer.gif cheer.gif . E la Suceava, la Casa plus si a gasit chiuveta si robinet pt bucatarie asa cum vrem noi yahoo.gif . Le si cumpara ca are bani in buzunar.
axe10
CITAT(crissy @ 30-01-2008, 06:26 PM) *

axe, plimbarile lungi fac bine la orgnism wink1.gif . Hai ca vad ca s-a miscat si la tine acul la cantar. Felicitari!

Meniul de astazi, de care sunt multumita:

paine 10 g 0,5p
oua ochiuri 2 buc 4p
ulei 1 lgt 1p
iaurt 0.1% 200 g 1,2p
varza murata 50 g 0p
pulpa pui fara os si piele, fiarta 120 g 3p
mancarica de linte 150 g 3,5p
castraveti la otet 100 g 0p
ardei iute la otet 1 buc 0p
cartofi copti 250 g 2p
usturoi granulat 2 g 0p
ulei 2 lgt 2p
branza sarata 20 g 2p
mere 300 g 1p

Total: 20.2 p. Economisesc 2.8 p. Merele inca nu le-am mancat. Doar le-am cantarit, urmeaza sa le spal si sa le mananc peste vreo 2 ore.

Nu stiu la linte daca am punctat bine. Am in tabel doar linte, nu se specifica daca aia uscata sau deja preparata. Eu am mancat 3 linguri de mancarica, dar care cantarea 150 g wacko.gif .

M-a sunat Stefan cheer.gif cheer.gif . E la Suceava, la Casa plus si a gasit chiuveta si robinet pt bucatarie asa cum vrem noi yahoo.gif . Le si cumpara ca are bani in buzunar.

S-a miscat si nu numar...doar am grija, chiar nu am chef acum de dieta stricta. Mai vine si vacanta copilului saptamana viitoare, munte,...

Cu lintea cred ca e vorba de aia nefiarta...dar cum are 0.5p pe lingura...merge si fiarta. Plus ulei si ce-o mai fi.

Ouale erau facute in apa?
crissy
CITAT(axe10 @ 30-01-2008, 07:28 PM) *

Ouale erau facute in apa?

Nu, oua ochiuri. Dar am punctat si lingurita de ulei pe care am adaugat-o in tigaie, cu toate ca ouale nu au absorbit tot uleiul. (vezi uleiul de dupa oua in lista) Eu imi scriu meniurile in Excel, ca sa calculeze el blushing.gif si scriu fiecare ingredient in parte wink1.gif .
axe10
A, ok. Si eu le scriu tot asa ...in principiu.

O zi minunata si cu spor. Cum au ajuns "produsele"acasa?
crissy
cheer.gif Raportam primul kk la olita. De buna voie. Dupa ce mi-a trantit 2 pisalai in chilotel, inainte sa o imbrac am intrebat-o daca vrea sa faca pipi la olita. Mi-a raspuns "da". Am pus-o pe olita si m-am dus la bucatarie ca fac o mancarica de cartofi. Dupa ceva timp vine la bucatarie si-mi cere sa o imbrac. Cand ajung in camera... o MARE (la propriu )).gif ) surpiza in olita. Am si imortalizat momentul blushing.gif .

axe, produsele au ajuns ok acasa. Sunt foarte incantata de ele, desi ne-au costat cat pe [*****]. O sa ajung sa dorm in cadita de la dus, ca ramanem fara bani )).gif . Chiuveta e din aia pe colt, cu 2 scurgeri si un picurator, inox anticalcar, iar bateria e cu dus, cu doua butoane: unul pentru mai multa apa, altul pt mai putina.
axe10
CITAT(crissy @ 31-01-2008, 11:37 AM) *

cheer.gif Raportam primul kk la olita. De buna voie. Dupa ce mi-a trantit 2 pisalai in chilotel, inainte sa o imbrac am intrebat-o daca vrea sa faca pipi la olita. Mi-a raspuns "da". Am pus-o pe olita si m-am dus la bucatarie ca fac o mancarica de cartofi. Dupa ceva timp vine la bucatarie si-mi cere sa o imbrac. Cand ajung in camera... o MARE (la propriu )).gif ) surpiza in olita. Am si imortalizat momentul blushing.gif .

axe, produsele au ajuns ok acasa. Sunt foarte incantata de ele, desi ne-au costat cat pe [*****]. O sa ajung sa dorm in cadita de la dus, ca ramanem fara bani )).gif . Chiuveta e din aia pe colt, cu 2 scurgeri si un picurator, inox anticalcar, iar bateria e cu dus, cu doua butoane: unul pentru mai multa apa, altul pt mai putina.

Felicitari pt kk...

si pentru produse...wow ce cool se aude...dushul.... wink1.gif
crissy
crying.gif Sunt ravasita. Tocmai am dat peste site-ul Biancai Brad si am citit despre pierderea fetitei ei...
Azi nu o sa mai pun meniul ca am calcat stramb. Am avut consiliu de incheiere iar dupa, s-a facut pomenirea de un an a unei foste colege. Am vrut sa ma strecor si sa nu particip, dar pomana nu se refuza.
axe10
CITAT(crissy @ 31-01-2008, 07:42 PM) *

crying.gif Sunt ravasita. Tocmai am dat peste site-ul Biancai Brad si am citit despre pierderea fetitei ei...
Azi nu o sa mai pun meniul ca am calcat stramb. Am avut consiliu de incheiere iar dupa, s-a facut pomenirea de un an a unei foste colege. Am vrut sa ma strecor si sa nu particip, dar pomana nu se refuza.

Ce? Nu am stiut ...ma duc sa caut si eu...ce nenorocire!

O zi excelenta.
Andreea-Rodica
Ce de-a noutati pe aici! Nici nu stiu pentru ce sa va felicit mai intai, asa ca doar o imbratisare de dor! hug.gif pupic.gif
crissy
CITAT(axe10 @ 01-02-2008, 08:19 AM) *

CITAT(crissy @ 31-01-2008, 07:42 PM) *

Ce? Nu am stiut ...ma duc sa caut si eu...ce nenorocire!

O zi excelenta.

axe, nenorocirea s-a intamplat mai demult, cred ca acum vreun an, dar abia acuma s-a hotarat sa-si verse necazut. E groaznic sad.gif , mai ales ca nu a pierdut sarcina din cauza malformatiei ci bb s-a strangulat cu cordonul ombilical crying.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 01-02-2008, 10:22 AM) *

Ce de-a noutati pe aici! Nici nu stiu pentru ce sa va felicit mai intai, asa ca doar o imbratisare de dor! hug.gif pupic.gif

cheer.gif Ai aparut. Pupici multi si de la noi pupic.gif . Pacat ca nu puteti veni acuma... Era ideal ca sambata e sarbatoare, am fi stat si am fi lenevit. Or sotiorul tau s-a obisnuit ca de cate ori veniti la noi sa fie pus la treaba )).gif ? grin.gif
axe10
Da, am citit si eu...habar nu aveam...o nenorocire....
May
Nu mai intru sa te citesc pt ca toata noaptea am visat ca fac la olitza ... pe bune! lol.gif lol.gif

Felicitari wub.gif
crissy
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 04:24 PM) *

Nu mai intru sa te citesc pt ca toata noaptea am visat ca fac la olitza ... pe bune! lol.gif lol.gif

Felicitari wub.gif

lol.gif Ma faci sa rad... Bine ca nu ai facut pe tine prin somn )).gif . Multumim, dar o sa mai fie drum lung cu olita, ieri s-a scapat de vreo 2-3 ori in chilotel, azi niciodata. Dar progresam si asta e bine wink1.gif .
Si mor de dragul ei cand o vad in chilotei. M-am indragostit de [*****] ei in chilotei wub.gif. Si cand alearga la mine strigand "mama, veau pishu!" Si cand mergem la baie imreuna si-mi indica WC-ul spunandu-mi "si mama pishu" si eu trebuie sa ma execut ca altfel e jale )).gif , si dupa ce face imi cere hartie, se sterge si apoi arunca hartia in WC wub.gif
crissy
Na ca m-au cenzurat, cu toate ca nu am scris un cuvant urat sad.gif .

Eu pana luni ma retrag, ma ascund cu capul in nisip ca strutul. Sau dispar ca scroafa in papusoi, ca mi se potriveste mai bine. Azi am comis-o rau de tot. Am inceput de dimineata cu crenvusti fiert ca mi-era pofta, am continuat la amiaza cu slaninuta afumata (de care am adaugat si la borsuletul de perisoare drool.gif ). Apoi am facut compot de mere cu mult zahar si scortisoara, iar diseara intentionez sa fac clatite americane. O tai rapid pana nu-mi primesc ouale in freza si ghioage la bataita.gif
Nessie
tease.gif Nu uita de tomato.gif . Dar Daca tot iti iei bataita.gif de ce pleci? )).gif Stai prin preajma, ca poate iti piere cheful de prostii ingrasacioase.
crissy
CITAT(Nessie @ 01-02-2008, 06:44 PM) *

tease.gif Nu uita de tomato.gif . Dar Daca tot iti iei bataita.gif de ce pleci? )).gif Stai prin preajma, ca poate iti piere cheful de prostii ingrasacioase.

bag.gif Na, ca m-am trezit cu o rosie intre ochi )).gif . Asa imi trebuie daca nu ma tin de cuvant si-am aruncat un ochi aici. Nessie, pupic.gif pt grija dar faptul e deja consumat, nu mai am ce face (doar sa renunt la clatite drool.gif blush.gif ). Iar de bataie am fugit intotdeauna ca doare rau tease.gif . De luni promit ca ma cumintesc iar inocentul.gif . Pana luni sunt oficial in vacanta si vreau sa simt si eu. De luni se zice ca tot in vacanta as fi, doar ca trebuie sa merg in activitate la scoala read.gif
dany
Mai ia si de la mine cateva tomato.gif , Crissy )).gif . Acu` ti-ai primit rosiile , du-te si papa clatite lol.gif

De luni te faci cuminte , daaaaa ???? give_rose.gif

Distractie placuta la pishu si kk cu micutza ta hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.