Sa-ncep intr-o nota vesela... Parada modei

Inca o veste buna. Mi-au montat dusul

si restul de prin baie. Deci pot sa ma kk in liniste la mine in casa

Asta-i singura poza care am apucat sa o fac, inca mai misuna muncitorii ca nu au terminat. Astept sa plece ei si mai fac si altele.
Da, rasuflu usurata ca INCA am mai apucat sa postez. Ca ieri am zis ca nu mai apuc sa-mi vad copilul, pret de cateva secunde imi tot repetam ca o sa ramana copilul orfan

. Fetelor, am tras ieri o spaima sora cu moartea. Era sa avem accident cu masina. Ne deplasam la Suceava sa ne mai cumparam ce mai aveam nevoie pt baie si a franat unul in fata noastra (ca sa treaca peste un hop), noi aveam viteza destul de marisoara (80) si am nimerit intr-o zona in care era spulberata zapada. Stefan a avut inspiratia sa nu franeze si sa-l depaseasca pe individ, am avut noroc ca din sens opus masinile erau la distanta. Dupa ce l-am depasit pe ala a franat un pic si numai am vazut cum fuge spatele si incepem sa facem piruete pe sosea

. Stefan are reflexe destul de bune si a sucit volanul cat sa stabilizeze masina, noroc ca nu ne-am dus in sant si noroc ca cei care veneau din sens opus au incetinit ca altfel... nici nu vreau sa ma gandesc. Ne-au tremurat picioarele mult si bine, iar la intoarcere a condus Stefan cu 30-maxim 50 kmh. La un mom dat a inceput sa si rada ca "uite, mama, am ajuns sa ne depaseasca si camioanele". La care tot el "lasa, mai bine asa, decat sa le aratam la astia cum se face un triplu tuluc pe sosea
).gif)
". A trecut, e primul hop pe care l-am trecut cu masina in 2 ani de zile

.
Revenind la dieta... Ieri am calcat stramb ca ne-au chemat la intorcatura de dupa botez (la noi in zona asa se procedeaza, dupa fiecare petrecere se mai face o petrecere mai mica cu pers apropiate). Asa ca saptamana asta trebuie sa economisesc. Am sa pastrez cate 3 p in fiecare zi.
Azi am mancat asa (nu prea sunt multumita, dar am avut zi grea, cu 7 ore, incheiat mediile si ascultat elevii in stare critica):
paine 22 g 1,1p
sunca pui 20 g 1,5p
br. Topita fitness 20 g 0,9p
ceai + 1 lgt zahar 0p
covrig 30 g 1,5p
piure 5p
chiftelute 2 buc 5,2p
pesmet finn crisp 1 buc 0,7p
mere 250g 1p
Total: 16.9p. Mai am de consumat 6.1 p. O sa mai mananc o banana si o bucatica cioco 80% cacao (2+1.3=3.3p).
Va pup.