Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
crissy
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 07:17 PM) *

Mai ia si de la mine cateva tomato.gif , Crissy )).gif . Acu` ti-ai primit rosiile , du-te si papa clatite lol.gif

De luni te faci cuminte , daaaaa ???? give_rose.gif

Distractie placuta la pishu si kk cu micutza ta hug.gif

lol.gif Primul meu instinct a fost sa ma aplec intr-o parte. orc.gif
Hai ca am adunat toate rosiile, ma duc sa-mi fac o salata.
Hm, fetele-s cam risipitoare... La noi in piata e 5 RON kg de rosii...
dany, am renuntat la clatite ca eram satula wink1.gif . Ai dreptate cu distractia si cu pishu / kk. Imi creste inima in mine cand o aud cum cere wub.gif

Promit solemn ca de luni sunt cuminte!
crissy
Dupa cum am promis, de astazi sunt din nou pe baricade.
Meniul de astazi:

pesmet finn crisp 2 buc 1,4p
br philadelphia light 25 g 1p
sunca pui 35 g 2,1p
cafea+zaharina 0p
cartofi 300 g 2p
ulei 2 lgt 2p
usturoi granulat 2 g 0p
cas sarat 50 g 5p
compot mere (cu zahar) 300 ml 2p
mar 150 g 0p
cini minis 50 g 4p
iaurt 0.1% 80 g 0,5p
cascaval 15 g 1,3p
biscuite 1/2 buc 0,5p
alune 1 buc 0,2p
ceafa afumata 10 g 1p

Total: 23 p din 23.
crissy
salut.gif Tocmai ce am poposit acasa. Am fost la Campulung si mi-am facut o radiografie la plamani (mergea Stefan cu bunicul si am profitat si eu de ocazie) si tocmai am aflat ca am avut pneumonie (cand am bolit si eu si fata) care inca nu e vindecata. Peste o luna trebuie sa repet poza la plamani, pana atunci dr. mi-a recomandat sa consum cat mai multe fructe.
Azi nu stiu ce voi manca. Trebuie sa gatesc ceva, ca tot ce avem e ingrasacios rau. Pup.
Andreea-Rodica
Aoleu, cumatra, pneumonie zici? Nu-i de gluma! Baga fructe si rareste tutunul, poate incet-incet il lasi de tot.
Pup fetele si spor la treaba! hug.gif
ironmissy
vaaai, ce scumpica e copila ta! primiti o floare.gif de la mine! pupic.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-02-2008, 12:47 PM) *

Baga fructe si rareste tutunul, poate incet-incet il lasi de tot.
Pup fetele si spor la treaba! hug.gif

Asta mi-a sugerat si Stefan, dar eu i-am zis ca dr nici nu a pomenit de asa ceva blushing.gif . Pup si voua. Cum a ramas cu fetele gilmore?

CITAT(ironmissy @ 05-02-2008, 12:57 PM) *

vaaai, ce scumpica e copila ta! primiti o floare.gif de la mine! pupic.gif

Intoarcem si noi floare.gif si pupic.gif .
crissy
Meniul de astazi:

paine 20 g 1p
sunca pui 35 g 2,1p
br. Topita 20 g 1p
cafea+zaharina 0p
mar 150 g 0p
kiwi 50 g 0p
lapte 3.5% 100 ml 1p
legume amestec mexican 215 g 1p (morcov, ardei gras, mazare, porumb dulce, fasole pastai)
ulei 2 1/2 lgt 2,5p
branza sarata 36 g 3,6p
otet mere 1 lgt 0p
crackers finn crisp 3 buc = 18 g 0,6p
gogosari in sos (cu tot cu sos) 50 g 3p (bulion, ulei, zahar) hm, cred ca am punctat cam mult.
mar 130 g 1p
mancarica cartofi 250 g 4p
lebar 30 g 2,3p
varza murata 50 g 0p

Total: 23.1 p, depasire 0.1 p doh.gif
Sper sa nu mai bag nimica in gura pana ma culc, in afara de fructe.
julyalina
pupic.gif pupic.gif e super dulce Elise hug.gif
crissy
CITAT(julyalina @ 05-02-2008, 09:23 PM) *

pupic.gif pupic.gif e super dulce Elise hug.gif

pupic.gif

Aseara am mai mancat o portocala si 2 felii pomelo.
Astazi am fost si mi-am recoltat sange pentru niste analize pe care trebuie sa le fac la fiecare 3 luni, si pe care eu nu mi le-am mai facut de anul trecut din martie blushing.gif . Moama ce aglomeratie era acolo doh.gif , ca erau majoritatea din astia cu cupoane de analize. Noroc ca bagau cate 2 pers. odata: una cu cupon si una cu trimitere sau cu plata. Nu am asteptat decat 30 min. Asa ca azi nu cred ca o sa numar ca trebuie sa-mi refac sangele pierdut, adica sa mananc bine blushing.gif valea.gif
Va pup si va doresc o zi insorita. La noi asa este wink1.gif
bubbles
Neata yahoo.gif si concediu placut sa ai hug.gif .E criminala cu fluturasul lol.gif lol.gif dar nici voi nu sunteti in toate mintile lol.gif crazy.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 06-02-2008, 11:17 AM) *

Neata yahoo.gif si concediu placut sa ai hug.gif .E criminala cu fluturasul lol.gif lol.gif dar nici voi nu sunteti in toate mintile lol.gif crazy.gif

secret.gif sa nu te auda careva, ca vine si ne leaga, ne pierdem drepturile parintesti lol.gif
crissy
Meniul de astazi:

sunca pui 35 g 2,1p
lapte 3.5% 90 ml 1,5p
ananas 80 g 0,0p
mar 199 g 1,0p
budinca conopida cu branza si oua 255 g 7,4p
varza murata 50 g 0,0p
rulada carne 50 g 5,0p (amestec tocatura, oua, paine)
mancarica cartofi 3 lg 3,0p
paine 30 g 1,5p
dulceata gutui 2 lgt 0,5p
piersica din compot 0,0p

Total 23.4 p din 23 blushing.gif
dany
Neata !

Daca ai bea / folosi lapte cu 1,5 % ai economisi puncte naughty.gif
Ce a fost in mancarica aia de cartofi ca ai pus 3 p la 3 linguri ?
La dulceata ai 1 lingurita gratis / zi .

hug.gif
crissy
CITAT(danyhoney @ 08-02-2008, 09:44 AM) *

Neata !

hug.gif

pupic.gif
Mancarica are ulei.
Dulceata asa am gasit: gem 1 lgt 0 p, 2 lgt 0.5 p.
bubbles
Crissy de ce nu cauti dulceata diet de la Arovit ca e la 0.1p lingurita naughty.gif si e cam 2.5lei borcanelul wink1.gif
dany
CITAT(crissy @ 08-02-2008, 10:55 AM) *

Neata !

hug.gif

pupic.gif
Mancarica are ulei.

A fost greseala mea cu dulceata , scuze sorry.gif
Dar la mancarica aia tot zic ca sunt mult 3 p la 3 linguri ca doar nu innota in ulei , nu ? Daca crezi ca a intrat 1 cartof in lingurile alea as zice sa pui doar 2 p .

WE superb ! hug.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 12:00 PM) *

Crissy de ce nu cauti dulceata diet de la Arovit ca e la 0.1p lingurita naughty.gif si e cam 2.5lei borcanelul wink1.gif

Daca ti-as zice ca am borcanel desfacut in frigider si inca vreo 2-3 borcane pe raft in camara, inca de cand tineam monti... Imi place ala din fructe de padure si visine. Si caise. Dar aseara mi se casunase mie de dulceata de gutui home made tease.gif .

CITAT(danyhoney @ 08-02-2008, 01:10 PM) *

CITAT(crissy @ 08-02-2008, 10:55 AM) *

Neata !

hug.gif

pupic.gif
Mancarica are ulei.

A fost greseala mea cu dulceata , scuze sorry.gif
Dar la mancarica aia tot zic ca sunt mult 3 p la 3 linguri ca doar nu innota in ulei , nu ? Daca crezi ca a intrat 1 cartof in lingurile alea as zice sa pui doar 2 p .

WE superb ! hug.gif

Hei, pupic.gif n-ai de ce sa-ti ceri scuze. Mancarica de cartofi e facuta de binica, nu stiu cat ulei a pus la ea. Eu am punctat sa fie (2 p cartofii - nu ma certa, ca nu am uitat ce mi-am spus in legatura cu cantitatile) si 1 p o lgt de ulei.
crissy
Meniul de astazi:

crackers finn crisp 2 buc=12 g 0,8p
oua ochiuri 2 buc 2,0p
ulei 1 lgt 1,0p
mandarina 50 g 0,0p
orez cu mere 200 g 8,0p (orez, mere, zahar, margarina)
mix legume 250 g 1,0p (morcov, mazare, porumb dulce, ardei gras)
cartofi fierti 200 g 2,0p
branza 2 lg 3,0p
gogosari in otet 200 g 1,0p (am mancat multi, vro 6 jumatati, adica 3 gogosari intregi tease.gif si zeama contine zahar)
mar 150 g 0 p

Total: 18.8 p din 23. Mai am de consumat inca 4.2 p, dar nu mi-e foame, traiasca barabula care da senzatia de satietate. Probabil o sa mai mananc fructe, pomelo, mere. Ba nu, mai bine o banana ca mai consum din puncte.
Nu stiu daca am punctat bine orezul. E facut de soacra si am aproximat si eu (2 lg orez, 2 lg de zahar si vreo 2-3 lgt de margarina ca a vrut sa fie de post devil.gif - 2+2+3=7p, am pus 8 sa fiu sigura)
May
CITAT(crissy @ 08-02-2008, 06:33 PM) *

oua ochiuri 2 buc 2,0p

2 oua, 4 puncte nu? wink1.gif
crissy
CITAT(Maybeline @ 08-02-2008, 08:47 PM) *

CITAT(crissy @ 08-02-2008, 06:33 PM) *

oua ochiuri 2 buc 2,0p

2 oua, 4 puncte nu? wink1.gif

doh.gif Bine ca mi-ai atras atentia ca eram tentata sa-mi completez nr de puncte wacko.gif . pupic.gif
crissy
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cica am castigat un tel mobil. La o campanie L&M. Acum nu mai regret ca nu m-am lasat de fumat. Modelul e asta, sper sa-l si primesc.
crissy
Socrul meu facea omleta in bucatarie si se mira unde a disparut calupul de telemea recent pus pe masa lol.gif
Imagine
Sexymom
Vai ce mare si frumoasa s-a facut printesa ta. pupic.gif Are niste ochii superbi.De chilotei nici nu mai spun )).gif
axe10
Vezi sa nu se constipe copilul de la telemeaua aia...
Bravo pt progrese!
bubbles
CITAT(crissy @ 09-02-2008, 02:19 PM) *

Socrul meu facea omleta in bucatarie si se mira unde a disparut calupul de telemea recent pus pe masa lol.gif
Imagine

Ce scumpa e lol.gif lol.gif .Ieri am fost si noi la vara babuinului si fetita de 1 an jumate(nepoata) care acum incepe sa ma cunoasca .. a venit sa vorbeasca cu mine si am bolboro sit amandoua o gramada lol.gif lol.gif Numai ea stia cum ma injura in limba ei lol.gif
lucy
Pupici multi pupic.gif pupic.gif pentru tine si pentru printesa pupic.gif !
DULCE,DULCE TARE E INGERASUL angel.gif
crissy
pupic.gif fetele. Scuze ca nu am mai trecut pe aici, dar am fost ingropata in hartzogaraie sorry.gif . De azi a inceput semestrul II si a trebuit sa-mi fac planificarile si sa-mi completez portofoliul. Asa ca am avut ce sta cu ochii in monitor si lucra la documente.
Vineri si sambata am fost cuminte, nu mai postez meniurile din lipsa de timp. Ieri am fost la o dubla aniversare (2 prieteni sot si sotie au implinit o varsta) asa ca am calcat stramb de tot blushing.gif .
Azi am fost cuminte, probabil o sa postez meniul maine seara ca diseara am ore de la 7 la 9 wacko.gif .

CITAT(Sexymom @ 09-02-2008, 12:21 PM) *

Vai ce mare si frumoasa s-a facut printesa ta. pupic.gif Are niste ochii superbi.De chilotei nici nu mai spun )).gif

pupic.gif Da w00t.gif cat e treaza poarta chilotel giggle.gif , scutec ii mai pun doar cand iesim pe afara si cand doarme wink1.gif

CITAT(axe10 @ 09-02-2008, 06:59 PM) *

Vezi sa nu se constipe copilul de la telemeaua aia...
Bravo pt progrese!

pupic.gif Multumim la Cel De Sus, pana acum nu am avut pb cu constipatia.

CITAT(bubbles @ 09-02-2008, 11:09 PM) *

Ce scumpa e lol.gif lol.gif .Ieri am fost si noi la vara babuinului si fetita de 1 an jumate(nepoata) care acum incepe sa ma cunoasca .. a venit sa vorbeasca cu mine si am bolboro sit amandoua o gramada lol.gif lol.gif Numai ea stia cum ma injura in limba ei lol.gif

Dupa varsta de 2 ani (si ceva) o sa te intelegi cu ea wink1.gif Is asa de dragalasi cum pocesc ei cuvintele )).gif . Chiar vb ieri cu Stefan, ca o sa-mi fie dor de cuvintele pocite, ca acum Elise a inceput sa pronunte mai bine cuvintele.

CITAT(lucy @ 10-02-2008, 08:35 AM) *

Pupici multi pupic.gif pupic.gif pentru tine si pentru printesa pupic.gif !
DULCE,DULCE TARE E INGERASUL angel.gif

pupic.gif pupic.gif
crissy
yahoo.gif cheer.gif M-au sunat cei de la campania L&M. Mi-au confirmat ca am castigat un tel mobil w00t.gif . Au zis ca-l trimit prin curier in 21 de zile de la terminarea campaniei (care dureaza pana pe 10 martie).

Am mancat si de amiaza. Am mancat cam in sila, ca nu mi-a placut ce a iesit: amestec din cartofi fierti, spanac verde, fasole boabe fiarta, usturoi granule, branza si iaurt bad.gif

Meniul de astazi:

sunca pui 33 g 2,0p
cafea+1 lgt zahar 0,0p
covrig 30 g 1,5 pp
spanacac verde o leg 0,0p
cartofi fierti 250 g 2,0p
fasole fiarta 104 g 3,5p
branza sarata 50 g 5,0p
iaurt 0.1% 133 g 0,8p
gogosari otet 115 g 0,5p
usturoi granule 0,0p

Total partial: 15.2 p. Ramas de consumat: 7.8p.

Cutia de fasole e aproape plina. Oare ce sa fac din ele (conserva, boabele sunt deja fierte)? Pe cutie arata bine tare, dar nu-s asa grozave la gust huh.gif
crissy
doh.gif Cred ca am facut o gafa...
Am mai mancat inainte sa plec la scoala niste compot. Si cum am ajuns mai repede la scoala, in timp ce big_boss.gif la fumoar am zis ca sa calculez cam de cate puncte era compotul meu. crying.gif si mi-au iesit gramada.
Am calculat tinand cont de:
- compotul e facut de mine si stiu ce cantitati am pus
- la 3 l apa am adaugat 1 kg de zahar si, cf. regulei de 3 simpla, 3 l lichid au 67p (1 kg zahar~67 linguri wacko.gif )
- din 3kg fructe+zeama mi-au iesit 8 borcane de 800 g
- un borcan contine ~250 ml lichid-> 5.6 p niste zeama chioara.
Sunt ofticata ca nu ma asteptam sa fie asa mult. Sper sa fi calculat gresit ca-mi aduc aminte ca mama punea cam 3 lg zahar la borcan.
Va pup, ma duc la nani ca maine ma asteapta o zi grea: 7 ore si sunt si de serviciu tease.gif
axe10
Cam dulce compotul ala.... doh.gif ...dar aia e...treci peste!
julyalina
CITAT(axe10 @ 12-02-2008, 08:53 AM) *

Cam dulce compotul ala.... doh.gif ...dar aia e...treci peste!

asa este pupic.gif
elise e criminala blum.gif saptamana trecuta i-am aratat si LUI cum doarme naughty.gif
bubbles
Crissy bunica face un compot de visine fara zahar bestial .. e asa acru de ti se face gura punga drool.gif crazy.gif
axe10
CITAT(crissy @ 11-02-2008, 01:39 PM) *

yahoo.gif cheer.gif M-au sunat cei de la campania L&M. Mi-au confirmat ca am castigat un tel mobil w00t.gif . Au zis ca-l trimit prin curier in 21 de zile de la terminarea campaniei (care dureaza pana pe 10 martie).

Am mancat si de amiaza. Am mancat cam in sila, ca nu mi-a placut ce a iesit: amestec din cartofi fierti, spanac verde, fasole boabe fiarta, usturoi granule, branza si iaurt bad.gif

Acum am citit mai atent...misto premiu!

Si ce a vrut sa iasa din pranzul ala?...adica a fost inspiratie proprie?...ca suna oribil!!!
crissy
CITAT(julyalina @ 13-02-2008, 09:12 AM) *

elise e criminala blum.gif saptamana trecuta i-am aratat si LUI cum doarme naughty.gif

blum.gif Si dimineata tot asa am gasit-o dormind, cu [*****] in sus )).gif . Imi venea sa scot aparatul si sa-i fac poze.

CITAT(bubbles @ 13-02-2008, 12:42 PM) *

Crissy bunica face un compot de visine fara zahar bestial .. e asa acru de ti se face gura punga drool.gif crazy.gif

bubule, suna tare bine ce zici tu acolo. Insa ma intreb daca bunica face doar cat sa se consume peste zi sau pune si pe iarna... Cum se conserva?

CITAT(axe10 @ 13-02-2008, 09:30 PM) *

Si ce a vrut sa iasa din pranzul ala?...adica a fost inspiratie proprie?...ca suna oribil!!!

Da, inspiratie proprie bad.gif... si mare greseala )).gif

sad.gif Eu sunt suparata tare. Stiti vorba aia cu "la omul sarac nici boii nu trag"?
E, ma suna mama pe la 10. Ea de obicei nu suna ca stie ca o sunt eu cand am timp de vb. Eu ma asteptam sa-mi zica ca s-a intamplat ceva rau cu bunicuta mea (92 de ani in mai) dar cand colo ea m-a sunat sa ma anunte ca i-au spart boxa si i-au furat aproape tot ce avea pe acolo: afumaturile de la porcul pe care cu chiu-cu-vai l-au cumparat, au strans bani de prin vara ca sa poata avea de sarbatori. Carnea pusa in untura, compoturi, borcane cu branza si alte conservaraie crying.gif. Bicicleta lui tata nu a fost buna pt hoti, ca au gasit-o la locul ei... Mama era si ea suparata si nervoasa, au chemat politia dar nu au sperante ca o sa-si mai recupereze ceva, chiar daca ii prinde pe faptasi sad.gif .
Gata, m-am descarcat.
Va doresc sa aveti o zi de "Valentines" de nota 20. Eu nu am cu cine sarbatori, pt ca Stefan a plecat de vreo 2 ore spre Tm. Ma duc sa ma iubesc cu fiica-mea.
Nessie
sad.gif Crissy imi pare rau pentru mama ta. E clar ca au furat de foame cei care au furat, de asta nu au avut treaba cu bicicleta. Era complicat sa o vanda, ca poate se afla de ei. sad.gif
dany
Of , ce oameni !! sad.gif
Vorba lui Nessie , au furat de foame . Dar asta nu o incalzeste cu nimic pe mama ta mai ales la cat s-a chinuit sa cumpere porcul ...
bubbles
Crissy hai sa ne iubim impreuna hug.gif ca si eu sunt singura sorry.gif pupic.gif
dany
Criss , tu nu mai pui meniuri ? wacko.gif Te-ai suparat pe WW ? Esti ok ? hug.gif
crissy
Eu nu am avut net decat cu portia, vineri spre seara, ieri putin si azi la fel, ca si-au mutat firma furnizoare birourile si uite asa am stat pe uscat mad.gif .
blushing.gif Momentan sunt in razboi cu dietele blushing.gif . Daca as scrie pe aici ce mananc.... primesc interdictie sa mai scriu pe oneden blushing.gif blushing.gif .
Va pup, maine incepe o noua saptamana asa ca va doresc sa aveti spor in ale muncii.
buretel
CITAT(crissy @ 17-02-2008, 11:21 PM) *

Eu nu am avut net decat cu portia, vineri spre seara, ieri putin si azi la fel, ca si-au mutat firma furnizoare birourile si uite asa am stat pe uscat mad.gif .
blushing.gif Momentan sunt in razboi cu dietele blushing.gif . Daca as scrie pe aici ce mananc.... primesc interdictie sa mai scriu pe oneden blushing.gif blushing.gif .
Va pup, maine incepe o noua saptamana asa ca va doresc sa aveti spor in ale muncii.

Si eu la fel lol.gif lol.gif Asa ca nu mai scriu deloc devil.gif
hug.gif Ce mai face nazdravana cea mica? Am vazut toate pozele/filmuletele noi, din ultima vreme. E tare scumpa pupic.gif
crissy
CITAT(buretel @ 19-02-2008, 11:34 PM) *

hug.gif Ce mai face nazdravana cea mica? Am vazut toate pozele/filmuletele noi, din ultima vreme. E tare scumpa pupic.gif

pupic.gif Ce sa faca?! ... nazdravanii wacko.gif Vb din ce in ce mai bine. Chiar radeam cu Stef intr-o zi, ca o sa ne fie dor de perioada cand pocea cuvintele wub.gif

Azi am fost cuminte pana la un punct, chiar numarasem, dar spre seara m-am porcit caramida.gif. Am intrat intr-o perioada cand simt nevoia de dulce wacko.gif . Candva nici nu voiam sa le vad in fata ochilor. Ata ete, ma resemnez crying.gif
buretel
Eu sunt in perioada in care mananc orice, si pietre lol.gif lol.gif Dulce, sarat, nu mai conteaza )).gif
crissy
CITAT(buretel @ 21-02-2008, 10:47 AM) *

Eu sunt in perioada in care mananc orice, si pietre lol.gif lol.gif Dulce, sarat, nu mai conteaza )).gif

Incearca combinatia biscuiti cu cioco amaruie drool.gif devil.gif
Astazi sefa de catedra si-a sustinut lucrarea pt gradul I, iar dupa, ne-a dus la restaurant unde am mancat, pe langa alte bunatati, papanasi fierti drool.gif drool.gif. O bunatate, nu am mancat in viata mea papanasi asa de buni. Secretul? Dupa ce i-au scos de la fiert, i-au tavalit prin biscuiti macinati amestecati cu scortisoara drool.gif. Cu prima ocazie, fac si eu asa wink1.gif
Andreea-Rodica
Mama! Ce bunatate! Vin si eu la tine cand faci papanasi. wink1.gif
A propos de grade, ai vorbit pentru inspectie?
Pupici! pupic.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 21-02-2008, 07:49 PM) *

Mama! Ce bunatate! Vin si eu la tine cand faci papanasi. wink1.gif
A propos de grade, ai vorbit pentru inspectie?
Pupici! pupic.gif

Stii ce-i culmea? Prima data am zis ca vb cu el cand a fost cercul pedagogic la noi. Din diferite motive nu a ajuns. Apoi am zis ca vb astazi cu el. Si ce crezi? Astazi omul s-a-nsurat w00t.gif w00t.gif w00t.gif ! Azi si-a gasit si el )).gif . Cica asteapta gemeni w00t.gif , nevasta mai are un pic si naste w00t.gif w00t.gif .
cheer.gif O sa anunt cand fac papanasi. De fapt, nu vrei sa-i facem impreuna grin.gif ?
Andreea-Rodica
Sa-i fie de bine nunta si sanatos copilasii! Ma gandeam ca e insurat de mult, dar o fi la a doua casnicie?! Lasa ca-l gasesti tu odata, dar trebuie sa te misti repejor. E mai greu cu inspectiile in perioada tezelor sau inainte de Pasti.
Cu papanasii, vedem noi, poate ii facem impreuna, dar tu sa fii bucatar-sef, ca mi-e nu-mi ies niciodata. hug.gif
Cu dieta cum stai, numeri, numeri? As vrea si eu un impuls ca se incalzeste, dam cojoacele jos si se vad suncile.
Nessie
Pai ia lasati voi papanasii aia macar pana la Pasti daca tot vorbiti de dat cojoacele jos. blum.gif Oricum sigur o sa mancati atunci bunatati, ca toata lumea, asa ca scapati de o ingrasacioasa inainte de vreme. tease.gif
crissy
Cumatra, nu mai numar de cateva zile bune sad.gif . Nu stiu... dar sunt intr-o pasa proasta, probabil astenia de primavara. Vin nervoasa de la scoala, copiii astia nu vor sa invete mai deloc. Si pe langa ca nu invata, mai fac si galagie la ora si ma gandesc cu groaza ca daca imi fac asa si la inspectie... zau ca nu-mi vine sa-l mai sun. Si m-as angaja maturator pe strada decat sa mai merg la scoala. Ma deranjeaza barfele pe care le aud involuntar prin cancelarie, ma deranjeaza ca s-au terminat banii si nu putem mobila tot parterul, ma deranjeaza ca Stefan are altelea de facut acuma si ne vedem doar seara, inainte de nani sorry.gif . Si Elise parca sufera si ea de astenie, ca numai intr-un urlet o tine de cateva zile, nu-i convine nimica, tranteste ce prinde la mana...

Nessie, ti-e pofta de papanasi naughty.gif devil.gif ? Ca facem pachet si trimitem si la Bucuresti )).gif .
Andreea-Rodica
CITAT(Nessie @ 22-02-2008, 05:11 PM) *

Pai ia lasati voi papanasii aia macar pana la Pasti daca tot vorbiti de dat cojoacele jos. blum.gif Oricum sigur o sa mancati atuci bunatati, ca toata lumea, asa ca scapati de o ingrasacioasa inainte de vreme. tease.gif

Ai dreptate. blushing.gif Dar deocamdata doar vorbim despre ei, si asta nu ingrasa, nu?! naughty.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.