Bau!
Remember me

?
Fetele mele dragi, si mie mi-a fost dor de voi. Dar am fost foarte aglomerata in ultimul timp ca nici timp de mers la wc nu aveam.
Dar acum sunt libera

Am scapat si de inspectia pt definitivat. Astazi am avut-o, dupa o amanare de 2 sapt in care am stat cu morcovi si ceata de iepuri dupa mine. A iesit bine, am luat 10

desi elevii nu au fost grozavi. Se putea si mai bine, sunt un pic suparata dar si usurata in acelasi timp ca am scapat de un stres. De acum stresul cel mare il am la sf. lui august, cand am examenul pt. def.
Noutati despre noi nu am. Cu dieta sunt in plop, ma consolez doar cu gandul ca desi am mancat dezordonat, cantarul e dragut si arata aceeasi greutate.
Elise are cornite din ce in ce mai mari. Trecem printr-o perioada in care "NU" e la putere, e f. sensibiloasa si plange din te miri ce...
Casuta... Am ajuns la stadiul in care, daca imi cumpar mobila, ne putem muta. Dar... nu avem cu ce sa ne cumparam mobila

. Pentru curatenie am chemat 2 cucoane care lucreaza cu ziua si au reusit sa-mi zgarie urat de tot 3 geamuri si o tamplarie. Asta e. Gasiti poze recente
aici. Se vad foarte bine si greselile (de ex, nu am 2 prize sau intrerupatoare la acelasi nivel

).
Ma retrag, sper sa revin maine cu mai mult entuziasm. Pup.