CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 09:12 AM)

Super fain telefonul

Sa il foflosesti cu placere ,iar faza cu desenele e criminala

Casa e superba .. am vrea si noi sa ne cumparam macar teren iar .. apoi cand vom avea bani(ma rog poate cand oi lucra si eu) sa ne apucam de casutza noastra

dar inca sunt vise

.La toamna daca ma ajuta DD dau examen pe consiliere psihopdagogica la scoala

si voi fi calificata si in timp cat fac master ,fac si vechime de 2 ani ca apoi sa dau Def-ul.E greu la definitivat?

Bubule, noi am avut noroc mare ca pamantul ni l-au cedat bunicii lui Stefan, am construit casa in curtea lor (dar pamantul e pe numele nostru

). Examenul de definitivat e ca orice examen, se dau 3 probe. Mie nu mi-e frica de examen cum mi-a fost de inspectie (4 ore la care asista inspector de specialitate+director scoala+sef catedra-optional). Examenul eu il dau la psihopedagogie scris, informatica scris+oral. Exista pe net programa, daca vrei poti sa cauti si sa vezi ce ai de pregatit. Dar chiar vrei sa intri in invatamant? In afara vacantelor, eu nu vad niciun avantaj. Au promis ca ne dau bonuri de masa de 6 ori pe an + 100 euro pt materiale didactice dar cica Tariceanu le-a interzis pe ambele pe motiv ca cica isi fac astia campanie electorala

. Plus ca salariile is de rahat. Un prof. cu gradul I si ore suplimentare ia un salariu bunicel, dar pana sa ajungi la gr. I trec ani buni (8-9, nu stiu exact, cred ca 2 pana la def, 3 intre def si gr. II si inca 5 intre gr. II si gr. I).
CITAT(danyhoney @ 27-03-2008, 10:36 AM)

Ai revenit
Felicitari pentru inspectie !
E superba casa !!!!!! Cum spunea si
Nessie , si daca faceai totul cu mana ta tot iesea ceva stramb . Noi am facut totul singuri si daca vezi ce strambe sunt intrerupatoarele de pe holul din fata
).gif)
.Dar asta sa fie tot necazul , nu ? Imi place si mie tare mult living-ul prelungit in bucatarie ( cu toate ca ma gandesc ca va mirosi peste tot a mancare ...din punctul meu de vedere ) .
Asteptam poze cu florile,copacii si .... cu sala
Sa folosesti cu placere telefonul

Da
Eu stiu ca daca faceam cu mana mea iesea cel putin la fel de stramb

, dar aia care au venit erau mesteri, deci trebuia sa faca treaba buna. Plus ca daca faceam eu, nu ma costa atata amar de bani. Idiotii au raportat prizele si intrerupatoarele la podea, in situatia in care shapele nu erau turnate (ciment care egalizeaza) in loc sa raporteze la tavan care era drept. Cat despre living si buc. si eu sunt de aceeasi parere

dar... plita va fi in coltul opus livingului, langa geam, vom avea si o hota mai puternica iar intr-un viitor acolo va fi glazvant (cand vom castiga la loto probabil

). Poze cu floricele mai tarziu, ca noi locuim la munte iar primavara vine la vara

.
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 11:50 AM)

Buna sala si la aer, dar o sa se ute vecinii cam curiosi.

Eu inca mai analizez problema sa imi mut din echipament la iubi in apartament, ca are o camera nefolosita.

La casa, visul meu e sa am o camera numai pentru asta, cu oglinzi peste tot, cu aparate, gantere si tot ce trebuie.

Mie nu-mi pasa de vecini

. Sa inteleg ca aveti in plan o casutza?
Multumesc feftelor pt felicitarile facute

Si acum....
O mostra din camera fetei...
Nu se vede prea bine ca e in mare parte doar in creion pe peretele alb, dar ceva-ceva tot se intelege din poza