Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
luchi
drool.gif Varza calitaaaa...Muamaaa, ce pofticioasa sunt! blushing.gif Intai cartofii cumetrei tale, acum varza..
crissy, n-am reusit sa vad pozele cu negresa blushing.gif , nu merge link-ul.
Pup, o zi faina (la noi e soare, si frumos wink1.gif
Andreea-Rodica
Unde esti cumatra? N-ai aparut azi pe aici. Treci la raport, sper ca fara abateri, da? Eu am fost cumintica si sunt tare multumita. Parca mi-au disparut poftele pe care le-am avut vreo cateva zile. Sper sa ma si tina.
hug.gif hug.gif hug.gif Iti doresc o saptamana minunata!
crissy
Luchi, pai cum sa vezi tu negresa daca pe mine m-a mancat undeva si am zis "ia sa vad ce se intampla daca ii dau DELETE din folder-ul ALL MY PHOTOS blink.gif " (fotografiile le aveam in "PREPARATE MONTI" si nu m-am gandit ca mi le sterge si de acolo; ma enerveaza noul format de prezentare...). Le incarc din nou si dau link in urmatorul mesaj.
La noi dimineata parca era miezul iernii... vant si friiig. URASC TOAMNA mellow.gif .
Cuma', azi am avut musafiri, niste verisori care nu au mai fost cam de multisor pe la noi. Si nu va zic ce am mancat ca mi-e rusine-rusineeee nervous.gif cafea.gif cafea.gif haninoroc.gif cheers.gif drinks.gif eat.gif partytime2.gif .
Mie imi merge netul ca melcul... cred ca trebuie sa-mi doftoricesc sistemul de operare doctor.gif
Ma duc sa-mi fac harakiri tomato.gif
crissy
Iaca si vestita negresa.
Si inca ceva: harnicutza lu' mama isi face singura curatenie in dulap naughty.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 29-10-2006, 11:36 PM) *

Moama, ce bine arata! Si eu am facut iar tort lui Mocutz, cu ocazia implinirii a cinci lunite, dar e cu susu-n jos, dupa cateva ore de stat la frigi se intoarce naughty.gif Pun si io maine poza, uite-asa!
lliliana
Salut shi tie iubita....Tu esti gospodina mare mai... biggrin.gif Te pup dulcic...si pe fatuca ta frumoasa. pupic.gif hug.gif
lliliana
Neata...o zi frumoasa foc. pupic.gif hug.gif floare.gif
crissy
Buna dimineata (la amiaza)
Pe mine ma cam paste o leneeee. Ieri la Humor a fulguit... Vine iarnaaaa crying.gif . Urasc frigul...
Meniul de ieri:
9.30 - Feta, castravete, pastramă de porc, un pătrățel negresă monti (mic-mic cat o unghie)
11.30 - 1 măr
13.30 - borș din piept de pui, pulpă de pui la cuptor
16.30 - Negresă monti
21 - Lapte integral
Cam atat. Nu am mai facut nimic de mancare... Sunt in pana de idei.
pupic.gif si o zi calduroasa va urez.
julyalina
floare.gif crissy, nu postezi si tu reteta de negresa? blum.gif arata tare bine blum.gif
baby.gif tau este o dulcica si-mi place tare mult cand face curatenie in dulap hug.gif
crissy
Julyalina, reteta pentru negresa am luat-o de aici. Insa eu am modificat-o: am mai adaugat o cana de apa la blat iar glazura am facut-o din 50 g unt, 3 linguri cacao, 3 linguri fructoza si 2 linguri de apa. Aaaa, data viitoare cand o sa mai fac o sa mai adaug si 1-2 linguri de fructoza la blat.
Andreea-Rodica
Imi veni o idee, dar nu stiu daca e buna: reteta de saratele (tocmai am revazut-o pe la fete pe aici pe undeva) nu poate fi adaptata monti daca facem cu faina de soia? Eu tare as incerca maine chef.gif , dar maine se opreste gazul. Poate in weekend. wink1.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 31-10-2006, 10:32 PM) *

Imi veni o idee, dar nu stiu daca e buna: reteta de saratele (tocmai am revazut-o pe la fete pe aici pe undeva) nu poate fi adaptata monti daca facem cu faina de soia? Eu tare as incerca maine chef.gif , dar maine se opreste gazul. Poate in weekend. wink1.gif

Baga reteta sau link-ul. Ca doar stii ca-s pofticioasa rau... Deja salivez. Sunt sigura ca merge si cu faina de soia dar s-ar putea sa varieze cantitatea. Merita de incercat. Eu vreau sa fac pizza.
Andreea-Rodica
Nu stiu sa pun linkul bang.gif
Dar vezi la Bucataria noastra, retete WW
Eu stiu reteta de mult, din cartea de bucate a Silviei Jurcovan. Faceam cu faina alba de grau si erau tare bune.
Lacry
CITAT(crissy @ 29-10-2006, 11:36 PM) *

Intentia nu mai conteaza in ziua de azi?? )).gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 31-10-2006, 11:04 PM) *

Nu stiu sa pun linkul bang.gif
Dar vezi la Bucataria noastra, retete WW
Eu stiu reteta de mult, din cartea de bucate a Silviei Jurcovan. Faceam cu faina alba de grau si erau tare bune.

Pai hai ca te-nvata baba:
- Deschizi pagina la care vrei sa pui link
- CTRL+C la address ca sa copii adresa
- deschizi pagina pentru raspuns
- scrii textul pe care vrei sa faci link (cum am facut eu mai sus "harnicutza lu' mama isi face singura curatenie in dulap", il selectezi apoi cu mouse-ul;
- apesi pe iconul cu globul si lantul din bara cu instrumente (de unde selectezi marimea scrisului, fonturile...) dai CTRL+V ca sa "lipesti" adresa memorata anterior cu CTRL+C. Si gata.
crissy
Ca tot suntem la capitolul idei: lapte 0.1% cu fructoza si cacao o fi monti? Eu zic ca da.
Lacry
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 11:45 PM) *

Ca tot suntem la capitolul idei: lapte 0.1% cu fructoza si cacao o fi monti? Eu zic ca da.

sigur e Monti. Numa' sodoul pe care mil-am facut eu acum nu e Monti! (lapte cu miere si galbenus ou, caci am un rosu in gat..toata ziua am supt la tantum verde si degeaba)
Nessie
Pssst! secret.gif Reteta de saratele e la Retete ww si nu numai din forumul Bucataria noastra.
lliliana
Salutare Crissy...imbratzisez fete frumoase shi le urez o zi frumoasa. pupic.gif hug.gif floare.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 12:43 AM) *

Pssst! secret.gif Reteta de saratele e la Retete ww si nu numai din forumul Bucataria noastra.

roll2.gif roll2.gif Ehe, nu am mai avut rabdare si am cautat-o singurica. Aseara pe la 11 citeam titlurile retetelor si inghiteam in sec. give_rose.gif

CITAT(lliliana @ 01-11-2006, 09:33 AM) *

Salutare Crissy...imbratzisez fete frumoase shi le urez o zi frumoasa. pupic.gif hug.gif floare.gif

pupic.gif si voua la fel.
lliliana
Ce-shi face uomu cu cititu' lui....ingasha... blum.gif
amalia0701
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 11:45 PM) *

E Monti pentru mesele lipidice( lapte, cacao), dar Monti recomanda laptele ca masa separata.
julyalina
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 03:54 PM) *

Julyalina, reteta pentru negresa am luat-o de aici. Insa eu am modificat-o: am mai adaugat o cana de apa la blat iar glazura am facut-o din 50 g unt, 3 linguri cacao, 3 linguri fructoza si 2 linguri de apa. Aaaa, data viitoare cand o sa mai fac o sa mai adaug si 1-2 linguri de fructoza la blat.

merci mult crissy pupic.gif
baby.gif o curatenie ceva? incepem sa spalam vasele ? naughty.gif
pupic.gif si pentru harnicutza micutza hug.gif
Andreea-Rodica
Pupuri multe pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ia sa incerc si eu cu limkul ala. Stiu ca a pus si Nessie limkul dar trebuie sa repet, ca asa le zic si elevilor mei: repetitia e mama invataturii.

Saratele
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-11-2006, 04:26 PM) *

Pupuri multe pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ia sa incerc si eu cu limkul ala. Stiu ca a pus si Nessie limkul dar trebuie sa repet, ca asa le zic si elevilor mei: repetitia e mama invataturii.

Saratele

Bravo! clap.gif clap.gif clap.gif Merge link-ul!
crissy
Buna seara si HAIDE STEAUA!
Meniul pe ziua de ieri:
9.30 - Sunca de porc, feta, castravete
12 - 2 mere
13 - Bor de pui, varza calita cu 1 felie de pastrama de porc si cu ardei iute
17 - Negresa monti
20 - 4 patratele cioco 50% sorry.gif

Meniul de astazi:
9,30 - feta, pastrama de porc
12,00 - 2 mere
13,30 - varza calita cu crenvusti prajit si ardei iute la otet
17,00 - 1 grefa (de fapt jumatate de grefa ca m-a ajutat si Elise wub.gif )
18,00 - Mazare
22,00 - Iaurt dietetic cu fibrosan
valea.gif Fuug la meci. De fapt la nani yawn.gif
crissy
shock.gif eu acum vad ca cica am postat la 12:22 am. Pai ceasurile mele arata 22.30 nono.gif
Andreea-Rodica
Vezi in editare cont, seteaza ora corect (+2).
hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Salut fete cucuiete... pupic.gif Crissy shi Eliza...suna bine pupic.gif A fost unu zero...N-a jucat deloc rau Steaua...Bravo lor.
Crissy gospodina...salivez de cate ori intru pe la tine pe-acilea... hug.gif
crissy
Buna seara!
Am o mare intrebare:
Eu vreau sa incerc sa fac orez integral cu mere, scortisoara si fructoza. Oare o fi buna combinatia (Monti)? Prima oara cand am fiert orez integral mirosea a pipi de soarec bad.gif ... Merge sa-l combin cu mere? A incercat cineva? Ca am asa o pofta de orez cu mere drool.gif ...
Nessie
Eu nu am mancat niciodata orez cu mere. blink.gif Orezul il mancam cu lapte sau pilaf... Incearca sa vezi ce iese. Daca fierbi doar orezul, nu are un miros prea placut, dar cu scortisoara sigur se schimba. wink1.gif
crissy
salut.gif Iata-ma la raport...
Eu sunt cam varza de vreo doua zile huh.gif . Nici nu imi aduc aminte cand si ce am mancat. Fii-mea e la regim dom'le... am nervii pusi pe bigudiuri mad.gif .
Azi am mancat: oua ochiuri cu telemea si gogosari in suc de rosii; mazare; budinca de orez. Nu imi mai aduc aminte pe la ce ore, dar am respectat distanta intre mese.
Da, mi-am facut budinca din orez integral cu mere, scortisoara si fructoza. A iesit foarte buna drool.gif
crissy
'Neata intr-o zi cu soare si multa ninsoare!
Aseara aveam mintea in ceata si m-am exprimat cam aiurea. Sa nu credeti ca fata mea e bolnavioara... Doamne fereste! Ea face greva foamei. Crede ca la cele 8.7 kg la 11 luni e prea grasa bang.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 04-11-2006, 01:28 PM) *

'Neata intr-o zi cu soare si multa ninsoare!
Aseara aveam mintea in ceata si m-am exprimat cam aiurea. Sa nu credeti ca fata mea e bolnavioara... Doamne fereste! Ea face greva foamei. Crede ca la cele 8.7 kg la 11 luni e prea grasa bang.gif

Pai e fotomodel, ce vrei??? mad.gif

Ce faceti iubitelelor in we? Noi avem iarasi tort naughty.gif din ala, caramel blum.gif Pun poza la noapte

Va pupam dulce pupic.gif , cu boticul plin de tort )).gif
crissy
Da Lacry, e fotomodeala. Ba nu, balerina wacko.gif . Ii mai iese un dinte saracutza si nu prea mai are chef de mancare. sorry.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 04-11-2006, 09:25 PM) *

Da Lacry, e fotomodeala. Ba nu, balerina wacko.gif . Ii mai iese un dinte saracutza si nu prea mai are chef de mancare. sorry.gif

aolio,sunteti in plina aventura cu dintii!! Noi suntem abia la inceput; ne mananca gingiutele, moama-moama dry.gif
Lacry
Buna dimineata la mamici cu fetite mici )).gif
Andreea-Rodica
Salutare!
Am gasit o reteta de paine de tarate despre care fetele montignace spun ca se poate consuma cu alimente proteino-lipidice.
Sa-mi spui ce parere ai.
Nessie
eusa_think.gif Eu vad ca paininca are si 2 cani de faina integrala, care 100% e glucida, deci nu ar merge combinata cu lipide. Chair daca se aduga si tarate 3 cani 1/2, tot cred ca nu ar merge... unsure.gif
Andreea-Rodica
Cam asa ma gandeam si eu. Fetele de acolo au plecat de la explicatia lui Monti cu cioco 70%: cacao are multe fibre si reduce cumva IG al zaharului. Si de aici taratea care care are IG 15 reduce IG al fainii integrale.
E cam complicat. Deocamdata zic pas la painea asta cu tarate.
crissy
Am cetit reteta. O sa incerc dar reduc cantitatile la jumatate. Mai ales ca am un sac de 3 kg de tarate, de cand ma chinuia pe mine talentul cu borsul de putina grin.gif .

Hopa headspin.gif . Vad ca de cand ma chinui io sa coc un mesaj au mai aparut alte 2. Nimic care sa ma bucure mai mult dance3.gif . Deci nu combinam painea asta cu nimic eusa_think.gif ? Branza degresata, gem dietetic, lapte degresat?
Daca nu se poate nu-i bai. Mie imi place painea goala. O sa mananc la pranz paine cu... paine. Ca sacul de taratze ocupa locul dejeaba in camara.
crissy
blushing.gif Week-end-ul asta am fost o lenesa si nu am scis ce am mancat.

Sambata
10,00 Preparate din carne cu feta, castravete
14,00 Budinca de conopida, jumătate de castravete in oțet, 2 felii de carnat
18,00 Budinca de orez integral cu mere
21,00 O cana de lapte integral

Duminica
9,30 Lapte 0.1% cu paine monti si gem dietetic tomato.gif (sau e permis?)
13,00 Budinca de conopida, telemea, o sarmala (sau sarma?) (ne-monti oops.gif, va povestesc indata despre ea )
16,00 2 mere
Pentru mai tarziu mai am mancarica de linte, lapte integral si o grefa sau mere. Nu toate odata, ci la intervale de timp.
Sexymom
Imi aduc aminte ce ma consumam eu cand nu manca Miruna, si ea era tot ca fetita ta la 11 luni. Ca un tar. pupic.gif
Chiar vrei sa faci bors in casa? poate incerc si eu, dar asta dupa ce il faci tu si imi spui cum a iesit. )).gif
Pe mine m-a chinuit talentul sa pun muraturi .Nu credeam ca voi face asta vreodata )).gif
crissy
CITAT(Sexymom @ 05-11-2006, 05:07 PM) *

Chiar vrei sa faci bors in casa? poate incerc si eu, dar asta dupa ce il faci tu si imi spui cum a iesit. )).gif
Pe mine m-a chinuit talentul sa pun muraturi .Nu credeam ca voi face asta vreodata )).gif

Da, vreau sa fac, dar nu am huste. Am avut de la mama dar am tinut-o cam mult in frigider si nu a mai fost buna. Poate imi mai aduce cand vine la taiatul motului sau poate fac rost de pe la vreo babuta care vinde bors prin piata. Te anunt daca o sa fac.

Raportez:
Ora 18 - mancarica de linte, telemea cu ceapa drool.gif
Acum ma pregatesc sa merg la o aniversare. Mi se arata ca o sa calc pe alaturi... Va tin la curet.

Acum sa va povestesc despre sarmala:
Astazi s-a re-sfintit biserica la care mergem noi ca tocmai sau terminat renovarile la ea. Si cum femeile pot trece prin altar doar la sfintirea bisericii am zis sa merg si eu cu fata. Zis si facut. Am stat la coada o ora (fata a fost cumincioara foc, mai spre final chiar adormise), am trecut prin altar si cand sa ies mai sa cad in nas. Ma impiedicasem. De ce? De pantalonii mei care mi se trasese in jos... De ce? CA AM SLABIT yahoo.gif
La iesirea din biserica stateau niste femei care imparteau pachetele: o felie de paine cu 3 sarmale. Miercuri e hramul bisericii si se dadea de pomana. Din alea 3 sarmale, una am mancat-o eu blushing.gif de pofta si pentru ca era sfintita. Mai mult pentru linistea sufleteasca decat pentru cea din stomac.
Nessie
Crissy, ma bucur ca ai salbit! yahoo.gif Felicitari! pupic.gif Cand te cantaresti iar? Sigur ai mai slabit daca aluneca pantalonii de pe tine. cheer.gif

Painica aia poti sa o mananci cu glucide fara teama, dar parca as mai astepta la lipide. Eu stiu ca Monti zicea si de cioco 70% ca e o abatere mica, asa ca presupun ca si painica asta este tot o abateri mica la faza I. In faza II, cred ca se poate manca fara probleme cu ce vrei. Gemul dietetic e glucida si deci l-ai mancat bine. wink1.gif
crissy
salut.gif M-am cantarit azi dimineata dupa ce m-am... usurat grin.gif si de treaba mica si de cea mare. Inca 1 kg s-a dus. O sa modific si ticker-ul cand o sa mase matza mea in pace. Acum maraie ca vrea sa o las la tastatura.
aki
CITAT(crissy @ 25-10-2006, 10:50 PM) *

Aki, am glumit. Tu ai zis "Cresteti...." Deci la plural. Pai eu sper sa nu cresc ci din contra sa ma micsorez. Hai nu te supara pe mine... pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Salut am trecut sa vad ce mai faci hug.gif
crissy
CITAT(aki @ 06-11-2006, 10:49 AM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Salut am trecut sa vad ce mai faci hug.gif

Buna dimineata si merci de vizita. Sper sa mai treci hug.gif
Si eu citesc jurnalul tau dar nu prea am timp sa postez. Am citit ca v-ati cumparat catel. Sa-l stapaniti sanatos. Este un scumpel.
ina_ceva
Felicitari pentru acel 1 kg pierdut!!! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
aki
Merci Crissy.E chiar un scump,imi bucura orice minuta din zi si chiar daca sunt suparata vine la mine si ma linge si se face ca ma musca si imi trece orice suparare.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.