Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
lliliana
Salutare gospodina...Ce papa bun mai faci? Da-mi shi mie idei ca nu mai shtiu ce sa fac de mancare...mi-a pierit inspiratzia cu totul. pupic.gif hug.gif
crissy
CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 07:19 PM) *

Salutare gospodina...Ce papa bun mai faci? Da-mi shi mie idei ca nu mai shtiu ce sa fac de mancare...mi-a pierit inspiratzia cu totul. pupic.gif hug.gif

hug.gif Azi am lenevit. Si am tras si un pui de somn la amiaza. Nu stiu ce sa mai fac de mancare si am cam ramas fara provizii. As manca ceva cu ciuperci drool.gif
Fie-mii i-am facut un bors cu perisoare si mi s-a facut si mie o poftaaaa. Dar mi-e frica sa fac sa nu mi se imprastie perisoarele prin oala.
Am un tacam de pui. Cred ca o sa fac un borsulet.
lliliana
CITAT(crissy @ 06-11-2006, 09:50 PM) *

CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 07:19 PM) *

hug.gif Azi am lenevit. Si am tras si un pui de somn la amiaza. Nu stiu ce sa mai fac de mancare si am cam ramas fara provizii. As manca ceva cu ciuperci drool.gif
Fie-mii i-am facut un bors cu perisoare si mi s-a facut si mie o poftaaaa. Dar mi-e frica sa fac sa nu mi se imprastie perisoarele prin oala.
Am un tacam de pui. Cred ca o sa fac un borsulet.

Io nu le-mprashtii ca pun ou...sa se tina tareeee biggrin.gif Yamii....borshulet...Cred ca fac o ciorba de-aia ardeleneasca de-ti bati copiii cu shapca uda w00t.gif Yep... pupic.gif
Andreea-Rodica
Bravo! Tot asa sa o tii! Nu de alta dar trebuie sa fim frumoase, mai ales pentru noi, si apoi si pentru ei ! hug.gif hug.gif hug.gif
pupic.gif pentru Elise si nu numai.
julyalina
pupic.gif crissy, felicitari pentru kg plecat ! cheer.gif sa fie dus si sa nu se mai intoarca hug.gif ma bucur sa aflu vesti bune dupa ce am lipsit salut.gif
crissy
blushing.gif pupic.gif Multumesc pentru felicitari.
Pana la urma nu am mai facut bors pt ca tot cautand prin congelator tacamul de pui am dat peste o punga de macrou. Asa ca maine mananc macrou marinat. Acum se raceste in oala minune.
Astazi m-am simtit cam rau... Nu stiu, poate o indigestie... asa ca am mancat ce am putut.
Dimineata lapte cu paine si gem; la pranz o pulpa la cuptor.
Iar la cina... Il astept pe tati sa vina sa stea cu fata ca sa pot merge sa mananc. Mda, cina la ora 10 seara.
Lacry
Felicitari pentru kilu' dat jos cheer.gif Eu azi am papat dulciuri ca a fost ziua unei colege. Si am fost stresata, na, ca am gasit scuza rolleyes.gif

O seara placuta hug.gif
lliliana
Buna sa-ti fie dimineatza. O zi frumushica shi dulcika. Pup shi feticutza ta minunata. Pup shi stomacelu-n pioneze...ca am pup bun care vindeca tot biggrin.gif hug.gif pupic.gif
Sexymom
Buna fetita, felicitari pt kilul pierdut.
Vad ca gospodaresti mult, si mie imi place sa stau in bucatarie, eu am facut ciorba de vitel acrita cu zeama de varza, mai nou m-am facut gospodina si am pus varza la murat. A iesit crima dar fetele nu mananca äsa ceva¨au spus ele, fara sa guste bineinteles. Azi le fac separat ciorba de perisoare cu carne de pui. pupic.gif
Si ma de calcat un vraf, mai bine plec de acasa si las usa deschisa poate intra cineva si imi fura rufele sa scap cheer.gif
Andreea-Rodica
Ce gospodina esti ! Ce mai ai de gand sa pregatesti ? Hai ca as manca ceva bun, poate imi dai vreo idee. hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Hic haninoroc.gif , 'na seara!
Glumesc, ca nu am avut nicio(un) Mihaela / Gabriela (Mihai / Gabriel) la-ndemana sad.gif
Eu nu stiu ce sa mai fac de mancare. Marinata de macrou nu mi-a iesit pe gustul meu. Se vede ca nu am mai facut de mult. Am gresit cam multa sare si mai mergea un pic de otet sau suc de rosii. Asa ca maine trebuie sa-mi gatesc din nou. Am in dotare una cutie ciuperci taiate. Cred ca o sa le prajesc cu un pic de ceapa si usturoi, mai fur de la fiica-mea o bucatica de piept, o trantesc si pe aia alaturi de ciumperci si gata! Am incropit pranzul de maine.
aki
pupic.gif Salut Crisy.Pupici si de la mine
lliliana
Ce ne dai azi de papa Crisulina gospodina? Pup shi imbratisez. Plec la examen....iuteeee....Acu' vad cat e ceasul...Sa ma scuze don'soarele la care n-am apucat in jurnal...Vitezaaa!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Salut Crissy. Unde eshti? Te pup pe tine shi pe scumpika ta. pupic.gif hug.gif
crissy
Puup la toata lumea.
Cam tarzior am intrat dar mi-a dat Sexy de lucru cu pozele din concediu. Aaa, si am fost si harnicutza azi: am facut pentru mine un bors dintr-un tacam de pui, niste chiftelutze pentru restu' familiei iar maine vreau sa fac si un sos la ele. Mi-am oprit si eu niste carne tocata pt chiftelutze monti. Mai adaug niste ciuperci la tocatura si oua si le coc la cuptor pe foaie de copt. Spre sa nu iasa tari ca nu prea am masele cu ce sa le mananc.
Astazi nu am mancat nimic nou. Preparate din carne la micul dejun, macrou marinat la pranz iar spre seara m-am scapat la o punga de covrigei de-a lu' fii-mea blushing.gif . Pai daca scria ca expira pe 27 blushing.gif ... Buni de tot drool.gif . Au mac si chimen care le da un gust deosebit. O sa incerc si eu sa fac cu faina de soia.
Cam atat despre noi. Ba nu!
Elise merge singurica in picioare yahoo.gif . De fapt prima oara cand a mers singurica, fara sa fie sustinuta de nimeni, a fost la 11 luni fara o zi. Dar de atunci isi perfectioneaza mersul de "Hopa Mitica".
amalia0701
cheer.gif
La 11 luni mergea si fiemea.
Buna idee cu cobrigeii, io mananc niste biscuitzi DITTA cu faina de soia si chimen, se gasesc la Billa, nu au zahar.
O zi faina.
ina_ceva
Neatza!

Crissy, cum ti-au ieisit chiftelutzele?
luchi
Felicitari pentru kilogramul dus, multi pupici tie si micutei hopa mitica. give_rose.gif
julyalina
pupic.gif micutza hopa mitica si pe mamica crissy hug.gif
Sexymom
Buna Cris, ce mai faci astazi? ai vreo idee de un meniu care spala 2 feli mari de tiramisu? ca ma simt vinovata ca m-am abatut de la regim sad.gif
Andreea-Rodica
Trecui si eu in mare viteza (acus iar ma duc la scoala) sa va pup si sa vad ce ai mai gatit bun. Buna ideea cu chiftelutele, poate incerc si eu. Pa, mai vorbim
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Intru rapid sa va salut si sa va dau un pupic.
Io-s zombie bang.gif . Azi noapte am stat santinela. M-am culcat la 2, m-am trezit la 5, am adormit cu greu la loc si in cele din urma m-am trezit la 8.30. Rau e sa ai copilul bolnav.
Elise a adormit aseara pa la 10. Pana la 12 s-a foit intr-una si se tot trezea plangand. Am zis ca o doare gingia ca-i mai iese un dinte. Da-i cu calgel... Nici o schimbare. Baga o doza de Nurofen. La fel. In cele din urma, pe la 1.30 a vomat. In pat la noi. Asa ca a urmat distractia: scos si schimbat asternut, spalat copil cu apa incalzita pe aragaz, uscat salteaua cu foenul. Apoi chinuite sa adormi motroashca care era f. bine dispusa si ii sarise somnul. A adormit intr-un final. Pe la vreo 5 ma paleste un damf de la curu' lu' fii-mea. Scoala-te Cristina, schimba (prin somn, hi, hi) motroashca si chinuite sa adormi. Dupa ce m-am trezit, alta surpriza. Scaun diareic. Am zis ca poate s-a intamplat ca asta sa fie asa. De unde? Pana la ora asta am schimbat 6 kk aposi. Asa ca azi am gatit: orez cu morcov, mar copt, branza, mucilagiu. Pt cine? Pai pentru mine ca fii-mea iar face greva.
crissy
Andreea, uite reteta de chiftelute pe care le-am facut azi.
Sexymom, meniul ar fi: "Da-ne - noua-tiramisu-ala-ca-tare-bun-e" pupic.gif . Pai sotul tau e de belea... Cum sa aduca in casa asa ceva?
julyalina, hopa mitica persevereaza. Mai ia o tranta, trage o portie de plans apoi se ridica si isi vede de drum.
luchi, multumesc si bine ai revenit. Pupuri si tie si sper sa postezi mai des.
ina_ceva, bine ai venit in vizita la mine. Sa te servesc cu o chiftelutza? Au iesit buuune dar un pic sarate. Nu stiu ce am avut saptamana asta ca numai mancare sarata am facut wacko.gif
Eu va urez tuturor un week-end placut. Noi maine avem o nunta si o cumatrie. Mergem la amandoua (pana la 10 la cumatrie, apoi la nunta) asa ca blushing.gif sper sa nu ma bateti prea tare dar sigur o sa calc stramb.
Andreea-Rodica
Multi pupici finutei! Sa fie sanatoasa! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
Of, am pierdut bunatate de mesaj. Sa-mi fie invatatura de minte sa-l salvez intr-un editor inainte de a-l trimite. Reiau:
pupic.gif la gashcalion.
Va ziceam ca la mine roza-scleroza e in floare. Ieri am uitat sa va zic ce am mancat:
MD - ceai cu fibrosan si gem dietetic (mai am vreo 5 pungi de fibrosan cumparate inca de cand nu stiam ce e cu faina 650 si trebuie amortizate grin.gif )
P - bors de pui, 2 farfurii drool.gif
C - chiftelutze monti, ca doar trebuiau gustate, nu? blushing.gif
Si am mai calcat si stramb printre mese blushing.gif . Aseara am mai mancat si o cana de compot de mere mai mult acru decat dulce ca am fost zgarcita cu fructoza tease.gif. Iar de curiozitate m-am urcat si pe cantar si arata cu jumatate de kg mai putin si m-am cantarit dupa ce am mancat md. De obicei ma cantaresc o data la 2 sapt. Deci io-s happy yes.gif
Diseara o tinem dintr-o petrecere in alta party.gif yeah.gif cheers.gif rock.gif
Si ce era mai important: Elise nu a mai facut NICIUN kkcel de aseara de la 5. Suntem pe drumul cel bun. Ne-au ajutat pupurile nanasei care ne iubeste tare-tare pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Si nasa si nasu va iubesc mult, mult! Pe toti trei! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cum v-ati petrecut aseara? Sper ca foarte bine.
Am trecut repede sa va salut, acus plecam la Arghira. Sper sa nu se lase cu abateri mari, ca viitoarea mea soacra s-a pregatit de Lasatul Secului. Si stam si maine, deci iar mancare. Dar promit sa ma straduiesc sa aleg din toate bunataturile numai chestii Monti (sau macar aproape Monti).
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-11-2006, 12:25 PM) *

Si nasa si nasu va iubesc mult, mult! Pe toti trei! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

hug.gif si noi pe voi. Stim de nanasul ca ne iubeste tare-tare dar cum el nu tine niciun jurnal... am uitat sa-l pomenim doh.gif
CITAT

Cum v-ati petrecut aseara? Sper ca foarte bine.

roll2.gif Aseara ne-am petrecut ca de obicei. In seara asta om vedea. Speram sa ne distram ca nu am mai fost de mult la o petrecere (botezul lui Dan nu se pune ca am fost cu fata dupa noi grin.gif )
CITAT

Am trecut repede sa va salut, acus plecam la Arghira. Sper sa nu se lase cu abateri mari, ca viitoarea mea soacra s-a pregatit de Lasatul Secului. Si stam si maine, deci iar mancare. Dar promit sa ma straduiesc sa aleg din toate bunataturile numai chestii Monti (sau macar aproape Monti).

Apropo de viitoarea ta socrosenie... ti-am trimis ceva pe ym.
crissy
Fericita si obosita!
A fost frumos si la cumatrie si la nunta. Ne-am distrat, am baut si am mancat. Nu m-am abtinut de la nimic. A, ba da, de la paine dar pentru ca am mancat prajituri si tort... nu se pune. Sa-mi fie rusine.
Si azi am luat-o de la capat ca doar s-a scos copilul din mir. Dar nu am gresit decat la felia de tort.
aki
pupic.gif Salut Crisy.Am trecut sa-ti urez o saptamina linistita
Sexymom
Imi este si mie dor sa merg la o nunta dar vad ca nimeni nu se mai insoara sad.gif
Saptamana usoara si linistita. pupic.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 13-11-2006, 03:05 PM) *

Imi este si mie dor sa merg la o nunta dar vad ca nimeni nu se mai insoara sad.gif
Saptamana usoara si linistita. pupic.gif

Sa stii ca nici eu n-am mai primit o astfel de invitatie de muuult! Acum se tot nasc bebelusi, vin pe banda... taote prietenele mele nasc, e o nebunie naughty.gif

Unde esti, crissy? eusa_think.gif
crissy
cheer.gif
Puup fetele dragi. Va rog sa nu ma dati disparuta. Noi peste vreo 2 sapt taiem motul lu' asta mica, maine vin si ne schimba geamurile si daca tot e ca la balamuc am mutat cutatenia de Craciun cu cateva saptamani mai devreme. Recuperez eu de citit cand voi termina treaba.
Pana atunci va urez zile senine si fara abateri.
pupic.gif hug.gif
Lacry
Pai inainte de Craciun matale o sa boieresti, pe cand noi, astialalti, o sa muncim la spalat perdele si geamuri si... si... ce-o mai fi dry.gif
julyalina
'neatza crissy ! floare.gif
spor la treaba! noi te asteptam cumintzele aici blum.gif
te pupic.gif si pe tine si pe bombonica aia mica a ta hug.gif
lliliana
floare.gif Salut Crissy, salut Eliza mika scumpika...Pup. pupic.gif hug.gif
luchi
ce vorbiti voi aici, de petreceri, cumetrii....Mi-am adus aminte ca in februarie naste cumnata mea (sotia fratelui sotului meu wacko.gif ), si eu abia astept sa am un nepotel (cica va fi baiat), ca de la noi nici gand de bebe, iar de la fratello meu nici atat..asa ca am sa alint si eu pe cine pot.
spor la treaba, Crissy! give_rose.gif
Andreea-Rodica
Ce harnici sunteti! acus-acus ne petrecem, nu-i asa! party.gif
Dar cu Monti cum merge?
aki
Salut la fete si pupici pupic.gif
Melcu'
Buna, Crissy!

De azi sunt si eu o Montignaca, lupt alaturi de voi cu kilogramele.
Am vrut in primul rand sa iti spun ca ai o dulceata de fetita! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si fericita! Poate ii facem cunostinta cu Rares al meu. wink1.gif

Te astept si pe la mine prin casuta (Jurnalul unei mamici descurajate), poate reusiti voi sa imi mai ridicati un pic moralul si vointa la nivelul genunchiului broastei...
Lacry
Ai terminat curatenia? Ca ai si aici o casuta "virtuala" de intretinut )).gif
lliliana
Crissy, spor la treaba. Urez o zi faina. pupic.gif hug.gif
crissy
Pfiu. Gata! Am vizitat toata gashca, am citit tot-tot, am mai zis vreo vorba - doua pe unde am avut de zis si acum sa scriu si la mine ceva. Iar dupa ce termin de scris ma autopedepsesc si ma duc la colt, cu mainile la spate. Cam cum facea Elise acum ceva timp in urma...
Oare cu ce sa incep? Mda, incep cu ce am terminat. Suntet tot in curatenie. Cred ca mai dureaza o saptamana, mai ales ca nu o sa putem face decat dupa ce vine Stefan de la servici.
Saptamana asta am avut NUMAI abateri. Am mancat numai interzise. Din lipsa de timp nu am gatit asa ca am mancat ce a gatit socrosenia. Vineri a fost ziua sotului si abia azi am sarbatorit. Asa ca azi am mancat iar aiurea. Sper de maine sa o iau de la capat si sa devin fata cuminte de acum o saptamana.
Tot maine ma si cantaresc. Deja mi-e frica.
bang.gif doh.gif Uitam... Multumesc fetelor ca mi-ati tinut cald in casutza.
Sexymom
Iti tin pumni maine la cantarit.Si umple si tu frigiderul de iaurturi si legume si cand iti vine sa rontai ia chesti sanatoase care nu se depun.
Saptamana usoara si spor la treaba, sa termini mai repede curatenia. pupic.gif
lliliana
Salutare gospodina Crissy. Eliza ta e mortala. Sa-ti traiasca multi ani fericitzi shi tu pe langa ea. hug.gif O zi frumoasa va doresc. pupic.gif floare.gif
julyalina
'neatza crissy ! floare.gif
incepe o noua saptamana smile.gif pe care o sa ti-o indulceasca bombonica ta blum.gif

apropo... ne spui si noua rezultatul cantarelii??? punem de-o bauta ? naughty.gif
luchi
pupic.gif La multi ani pentru sot! floare.gif
crissy
'Neata.
Intru intr-o mare viteza sa va comunic ca al meu cantar e un gentleman. Nu arata mai mult ca acum 2 saptamani, dar nici mai putin. De azi promit sa fiu cuminte (daca reusesc sa-mi fac o varza calita blushing.gif ).
Pup si va doresc o saptamana frumoasa.
Andreea-Rodica
Spor la treaba, cumatra! Si o saptamana cat mai frumoasa si fara abateri (sau macar cat mai putine)! hug.gif hug.gif hug.gif
Melcu'
Crissy, sa-ti traiasca sotul!
Felicitari cantarului tau, baiat bine educat!
Si spor la papat sanatos, te rog sa nu te mai abati ca nu dai un bun exemplu novicilor de pe forum... wink1.gif
Andreea-Rodica
Ce cantar de treaba ai, cumatra!
Al meu sub 64 kg nu stie. Dar ii vin eu de hac! hug.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.