Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
aki
Salut Crissy,iti doresc o saptamina linistita.Pupici la fetitele mari pupic.gif
crissy
CITAT(Melcu' @ 20-11-2006, 12:34 PM) *

Si spor la papat sanatos, te rog sa nu te mai abati ca nu dai un bun exemplu novicilor de pe forum... wink1.gif

blushing.gif Sa stii ca nu am avut incotro. Eu sunt f. pofticioasa si cum nu am avut timp sa gatesc... Promit sa nu se mai intample pana la revelion devil.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 20-11-2006, 12:51 PM) *

Ce cantar de treaba ai, cumatra!
Al meu sub 64 kg nu stie. Dar ii vin eu de hac! hug.gif hug.gif

Nu stiu daca e de treaba sau daca e stricat. Cand m-am urcat pe el s-a intepenit acul pe la 90 si ceva de am incremenit. Apoi si-a revenit si mi-a revenit si mie inima la loc.
crissy
Meniul de astazi:
10.30 - 1 crenvusti, 2 felii feta, 2 rosii, 5 masline light
14.30 - 1 cana de lapte 0.1% cu paine monti si gem dietetic (nu era gata varza)
17 - o para
18.30 - varza calita cu 2 feliutze ceafa porc si ardei iute la otet
22 - 2 mere

Sexy, mi-ai dat tu un sfat bun cu umplutul frigiderului cu chestii sanatoase dar... usor de zis, greu de facut. pupic.gif

Fetele, multumesc pt urarile adresate sotului.
lliliana
Crissulina gospodina o dimineatza buna urez shi o zi asemenea... hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Vezi ca am scris de soia boabe la mine.
Va pup si ne mai auzim (citim). hug.gif hug.gif
crissy
Buna seara!
Meniul de astazi
md: lapte cu paine si gem
p: varza calita cu un crenvusti prajit si cu ardei iute
c: peste marinat, peste la cuptor
g: feta, cascaval, salam victoria, ceafa de porc afumata.
lliliana
Salut Crissy...O zi faina. hug.gif floare.gif
buretel
bine te-am gasit crissy floare.gif
cand am citit primele pagini, si ti-am vazut bombonica, m-am topit. tare scumpa e! apoi am aflat ca e si finuta andreei pupic.gif sa va traiasca!
spor la dieta! hug.gif

Karin
Varza calita, peste marinat, peste la cuptor.... drool.gif nervous.gif
Plec d'acilea, ca lesin de pofta! grin.gif
Pup fata, urez de bine si o tai! pupic.gif valea.gif
luchi
Of, de ceva vreme n-am mai trecut pe aici. Ma ierti? give_rose.gif
Si pentru ca tot e post, poate tu si cumatra ta, care sunteti niste gospodine desavarsite, ne mai dati idei de meniuri. Varza calita am notat-o, dar in mintea mea, ea se face numai cu varza murata (sau cel putin asa facea mama), si n-am mai mancat de....haaaat.
give_rose.gif Ce-ti mai face bombonica?
crissy
Hello fete dragi.
Va pupic.gif si imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi. Spre rusinea mea, nici saptamana asta nu m-am tinut de dieta. Mananc bine si de regim dimineata, la pranz iar spre seara... ma palesc poftele. Mai un covrig, mai un fornetti, mai un cartof prajit... si apoi am remuscari, dara le ce folos? Ieri mi-am facut niste piept de pui cu legume la cuptor. A iesit foarte bun. Am mai avut si pt astazi o portie pe care am impartit-o cu Elise ca domn'soara mea face fitze. Piureul ei nu e bun, nuuuu. Strange buzele si intoarce capul cand vede lingurita. Asa ca azi a mancat piept de pui nemaruntit, conopida si rosie nepisata. Servite cu mana mamei.
crissy
Buretel, bine ai venit si in casuta mea. Multumim de urari. Saptamana viitoare ii taiem motul si o sa punem poze noi.
Karin, )).gif am mai vazut eu si prin alte jurnale ca poftesti la toate cele... Sa pun si niste poze cu mancarurile devil.gif ?
Luchi, saru'mana de vizita. Esti oricand binevenita in casa mea. Ai dreptate cu varza calita ca se face cu varza murata. Eu am facut cu varza noua si am inacrit cu bors.

Bombonica mea merge de rupe in picioare. Numai ca are momente cand se dezechilibreaza si daca nu-s pe faza mai da cu tartacutza de pamant. Apoi jeleste de mama-focului, se ridica in picioare si iar face ture. Mai nou merge in picioare si pe pat. Mersul catelush nu mai e de ea ca doar e fata mare, nu?
crissy
Imaginati-va urmatorul tablou: eu intinsa pe pat. Intr-o mana tin telecomanda de la tv, cealalta mana o tin pe dupa fii-mea. Fii-mea cu o bucata de covrig in mana, eu atenta la tv. La un moment dat Elise incepe sa se hlizeasca si-mi intinde covrigul ei wub.gif . Pai cum Dumnezeu sa refuz asa ceva?
Si acum pastila zilei grin.gif : Lectii de dans... cine mai doreste? Cine mai pofteste?
crissy
Ce pustiu e pe forum... Sa va zic ce am maincat pana in prezent:
- oua ochiuri cu feta, cascaval si rosii
- pizza si bericica doh.gif
Sa mai continui?
- cioco 75%
- 2 prajiturele doh.gif
Acum ies la o plimbare ca tare e frumos afara. Cine stie ce chiosc imi mai iese in cale doh.gif ?
Sexymom
Am vazut filmul cu puicutza ta impreuna cu Miruna. Si Miruna a avut de adaugat urmatoarele :
1. de ce e in pijama
2. de ce are parul prins in varful capului
3. de ce e cu mana in nas
4. de ce se invarte in jurul piciorului unde sunt sculele de muzica
5. cine o invata sa dea din funduletz asa
6.cea mai tare afirmatiede ce sta mama ei cu gura pe ea sa nu bage nimic in gura ca doar e copil si asa face anticorpi

Specific sa nu se supere mami....eu nu am spus decat ca e un copil superb cu 2 parinti super stresati ca baga ceva in gura lol.gif
crissy
CITAT(Sexymom @ 26-11-2006, 05:43 PM) *

Miruna a avut de adaugat urmatoarele :
1. de ce e in pijama
6.cea mai tare afirmatiede ce sta mama ei cu gura pe ea sa nu bage nimic in gura ca doar e copil si asa face anticorpi

lol.gif
1. Nu e pijama
2. lol.gif Ca sa avem si noi palmieri in casa, d-aia.
3. grin.gif blushing.gif
4. ca e balerina cheer.gif
5. ma-sa si tat-su; EDIT: si matusa-sa care o invata sa danseze pe manele
6. ca ma-sa e devil.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 27-11-2006, 12:10 AM) *

CITAT(Sexymom @ 26-11-2006, 05:43 PM) *

Miruna a avut de adaugat urmatoarele :
1. de ce e in pijama

lol.gif
1. Nu e pijama
2. lol.gif Ca sa avem si noi palmieri in casa, d-aia.
3. grin.gif blushing.gif
4. ca e balerina cheer.gif
5. ma-sa si tat-su; EDIT: si matusa-sa care o invata sa danseze pe manele
6. ca ma-sa e devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Rad si plec la culcare. Ma doare capatzana de-atata stat pe forumuri de copchii,conta si diete.
Am fugit, va pupam pupic.gif si somn dulce
Melcu'
Am intrat si eu sa pup mamicutza inainte sa fug la sala. Si cred ca ar trebui sa o trag putin si de urechi pentru ca se cam lasa prada poftelor. Culinare, desigur.
aki
Salut Crissy.Ce odoras frumusel ai.E o dulceata.Vreau si eu.Sanatate va doresc
lliliana
Servus gospodina. Ce mai faci? Pup ingerasul si pe mamicutza grijulie. pupic.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Salutare! Hai sa ne Montim, ca vine Craciunul si nu mai incapem in haine.
offtopic.gif Sper sa nu te superi, am pus si la mine linkul cu pozele de la taiatul motului. give_rose.gif
Pup si fug la scoala. hug.gif hug.gif
crissy
sorry.gif Eu nu mai incap de mult in haine. La mine procesul de trecere iar la Monti o sa mai dureze vreo saptamana ca mai avem o tona de mancare ingrasacioasa si ar fi pacat (pt buzunarele noastre... si pt papilele gustative grin.gif ) sa o aruncam.
DAR PROMIT SOLEMN: DACA PREOTUL DA DEZLEGARE LA CUNUNAT PE CINE DRAG NOUA yeah.gif JUR SA TIN MONTI FARA NICIO ABATERE, ORICAT DE MICA AR FI EA.
Ieri minunea mea a implinit un anisor. Inca sunt sensibila, am vazut ca a mea cumatra a deschis subiect de LMA pt Elise si m-am pus pe plans frate... Sambata i-am taiat si motul. A pus si Andreea link, dar o sa pun si eu. Deci, pozele de la taiatul motului le gasiti aici: http://new.photos.yahoo.com/negaracristina...358574642#page1
Sper zilele astea sa recuperez cu cititul. Pana atunci va pup si va doresc o saptamana minunata.
Editez: nu m-am mai cantarit cam de multisor. Mi-e jena sa ma urc pe cantar. Eu simt ca am mai pus ceva pe mine, dar ticker-ul il las asa, nemodificat blushing.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 04-12-2006, 01:52 PM) *

sorry.gif Eu nu mai incap de mult in haine. La mine procesul de trecere iar la Monti o sa mai dureze vreo saptamana ca mai avem o tona de mancare ingrasacioasa si ar fi pacat (pt buzunarele noastre... si pt papilele gustative grin.gif ) sa o aruncam.
DAR PROMIT SOLEMN: DACA PREOTUL DA DEZLEGARE LA CUNUNAT PE CINE DRAG NOUA yeah.gif JUR SA TIN MONTI FARA NICIO ABATERE, ORICAT DE MICA AR FI EA.
Ieri minunea mea a implinit un anisor. Inca sunt sensibila, am vazut ca a mea cumatra a deschis subiect de LMA pt Elise si m-am pus pe plans frate... Sambata i-am taiat si motul. A pus si Andreea link, dar o sa pun si eu. Deci, pozele de la taiatul motului le gasiti aici: http://new.photos.yahoo.com/negaracristina...358574642#page1
Sper zilele astea sa recuperez cu cititul. Pana atunci va pup si va doresc o saptamana minunata.
Editez: nu m-am mai cantarit cam de multisor. Mi-e jena sa ma urc pe cantar. Eu simt ca am mai pus ceva pe mine, dar ticker-ul il las asa, nemodificat blushing.gif

He,he, sa ne traisca! Un anisor! La multi ani fericiti! pupic.gif
Karin
Multi ani fericiti fetitei tale! floare.gif pupic.gif
crissy
cheer.gif Azi am mancat:
... blushing.gif
FARA PAINE.
Nessie
Dar ce ai mancat fara paine? grin.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 07-12-2006, 12:39 AM) *

Dar ce ai mancat fara paine? grin.gif

Ness...tu stii ce greu e sa pronuntzi chestiile astea interzise...e crima shi pedeapsa )).gif Crissy...sal'tare...urari de bine. Hai ca intai dau raita prin jurnale shi pe urma trec la lins registre. )).gif
luchi
La multi ani Elisei, ai un copil tare frumos, are si cu cine semana. M-am delectat si eu cu pozele tale. give_rose.gif
Sexymom
La multi ani papusei dragi cu palmier in frunte, dansatoare din buric, scobitoate in nas si in costumase frumoase la fel ca ea.
Asa ma bucur cand ii vad poza, nu ai idee. Pacat ca al meu si-o pazeste si nu mai vrea un bebe.
Sa te bucuri langa ea, sa iti fie mereu sanatoasa si vesela.Va iubim mult. pupic.gif
PS. Fusai la masa prietenei mele si nu facu parjoale, facu un fel de ceva dulce cu ceva alb deasupra, cica e din Banat. Eu am mancat, ca sunt fata cuminte.Ce oi fi mancat nu stiu dar a fost bun. )).gif si nu am dat in diaree. blum.gif
crissy
Buna seara, fete dragi. pupic.gif
Sper sa nu va suparati pe mine ca nu mai scriu, dar nu prea am ce. Ca de regim nu m-am mai tinut de multisor. De saptamana viitoare incep iarasi, asa ca o sa va tin la curent cu experimentele mele culinare.

Va multumesc din suflet pentru urarile de bine adresate mie si fetei mele.

Eu oricum citesc prin jurnalele voastre. Si ma distrez copios in unele din ele. Aveti har la a bine-dispune oamenii.
Ne revedem luni (sper).
give_rose.gif
aki
Salut draga.am vazut pozele de la "Taiatul motului".E tare frumoasa fetita si mimica ei.Sanatate va doresc
crissy
pupic.gif Multumesc aki. Si eu am vazut poze recente cu Danutza ta si cu tine. E o adevarata domnisoara giggle.gif . Hi, hi, si parca ati fi surori, nu mama si fiica!

Tocmai mi-am citit e-mail-urile. cry.gif Mi-ati creat subiect de LMA. cry.gif Multumesc pentru urari. Pup si va astept la un paharel cheers.gif ... ca nu am pregatit nimica. Azi am umblat brambura, dar ne-am intors acasa cu vesti bune yahoo.gif si cu buzunarele goale huh.gif .
Andreea-Rodica
Maine e luni asa ce te astept cu meniul Monti. Hai macar pana la Craciun sa ne cumintim, ca doua saptamani n-o fi foc! Pup fetele si taticul! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
CITAT(Sexymom @ 07-12-2006, 04:54 PM) *

Asa ma bucur cand ii vad poza, nu ai idee. Pacat ca al meu si-o pazeste si nu mai vrea un bebe.
Sa te bucuri langa ea, sa iti fie mereu sanatoasa si vesela.Va iubim mult. pupic.gif

Nici al meu nu mai vrea alt bebe sad.gif . De fapt, cred ca nici eu nu mai vreau... Adica as vrea dar: sa nu-l fac eu, sa-l am gata facut; sa fiu cu cativa ani mai tanara; bebe 2 sa fie baiat; sa fie mancacios si fara mofturi la mancare ca asta ma termina psihic. Ehe, nici nu vreau multe...

Edit: si bineinteles sa fie sanatos, sa nu raceasca, sa nu-i curga nasul, sa nu faca febra...
Nessie
Ce faci, Crissy? pupic.gif Sper ca ai avut un weekend linistit si ca sunteti bine! Cu meniul cum stai? Eu am mancat numai ingrasacioase ca am fost plecata de acasa, iar gazda a pregatit numai bunatati. sorry.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 11-12-2006, 12:11 PM) *

Ce faci, Crissy? pupic.gif Sper ca ai avut un weekend linistit si ca sunteti bine! Cu meniul cum stai? Eu am mancat numai ingrasacioase ca am fost plecata de acasa, iar gazda a pregatit numai bunatati. sorry.gif

pupic.gif si tie. Sa stii ca nu esti singura care mananca indrasacioase blushing.gif . Eu am promis ca de azi mananc mai... cu bun simt grin.gif ... Si am inceput-o de dimineata cu mic dejun format din sarmale. Da, ati citit bine doh.gif . Si apoi niste biscuiti cu secara si cioco.
Insa astazi mi-am gatit. Mancarica din mazare (pe care am infruptat-o cu putina telina, dar dupa ce am adaugat telina mi-am dat seama ca nu era voie; oricum, cantitate infima, ramasa de la supa fetei) si am pregatit si peste cu legume in folie, doar sa-l bag la cuptor.
Da, cam asta este re-debutul in dieta monti. Sper sa-mi revin si sa ma tin de regim ca altfel nu mai vine Mos Craciun wink1.gif .
crissy
Pana la urma am mancat o pulpa prajita cu salata de varza. Las mazarea pentru maine. Acum, pe seara, am mancat si un iaurt degresat amestecat cu cereale Cheerios blushing.gif . Sunt bune rau... De maine STop cereale ingrasacioase!
crissy
cheer.gif Dragele mele.
Astazi sunt cu moralul ridicat. Pana la ora asta am reusit sa nu ma abat yahoo.gif . Am mancat asa:
10 - 2 oua ochiuri cu o felie generoasa de feta, o feliuta cascaval si gogosari in sos;
13 - un kiwi
14.30 - peste cu legume
pe la 18 o sa mananc mazare, iar pe la 21-22 un iaurt 0.1%.
Pup si sa reauzim de bine.
Nessie
cheer.gif Felicitari pentru ambitie! Imi place cum ai mancat azi si imi e o pofta de mazareeeee. doh.gif
luchi
cheer.gif te incurajez si eu! poate ma molipsesc de la entuziasmul tau. give_rose.gif
Sexymom
Ieri am vazut ce ai mancat si erai tare multumita, cum a fost meniul de seara si astazi? tot multumita ?
Lacry
Azi te-ai ascuns de noi? )).gif
Vroiam sa-ti spun ca am citit pe DC despre folia de aluminiu caar fi toxica si nu trebuie sa vina in contact cu alimentele, mai ales la temperaturi inalte. Nu e dovedit, ca daca ar fi s-ar retrage de pe piata... dar poti sa stii?
crissy
salut.gif sunt gata de raport:
9.30 - salata din: oua fierte, rosii, castraveti, feta, telemea, ulei.
14 - mazare cu un ou fiert si varza murata (nu am respectat cele 5 ore...)
18.30 - musaca de vinete
22.11 blushing.gif , ora la care scriu, alune si bere. Na, c-am dat-o in bara! Dar asa de bine merg impreuna... tata.gif
Lacry, hai ca m-ai speriat rau cu folia de aluminiu... Oare cat de grav o fi? Ca eu ii mai dadeam si fetei sa guste/pape din mancarurile mele iar pestele facut asa cu legume ii place incat mananca fara sa faca mofturi. Of, mama denaturata ce sunt sad.gif .
Azi mi-am facut musaca de vinete. Un mare pup cumatrei mele, ca ea m-a invatat. Insa gospodina (anti)talentata ce sunt... mi-au iesit usor sarate si pline de grasime. Data viitoare o sa scurg surplusul de ulei.
Maine nu o sa-mi mai gatesc nimic. Am program de facut bors cu perisoare pentru Elise si pentru sotul meu care tine post si nu poate manca musaka, un ghiveci.
Va pup si va dorec noapte buna.
Voi ati inceput sa cumparati cadourile pentru Craciun? Noi am fost astazi o tura prin oras, asa doar ca sa testam terenul... slabe sperante sa gasim ceva care sa ne placa. Dar asta e, oras mic + statiune turistica-> lucruri de kk + preturi mari.

P.S. Astazi ni s-a intamplat un lucru senzational. Noi locuim la casa. Pe la ora 4 pm ies pe veranda sa las un kk-cel si s-a nimerit ca atunci cand am intrat in casa sa intru cu tot cu tati. Elise cand l-a vazut a inceput sa chiuie (mereu chiuie cand vine de la servici, de bucurie ca il vede. De fapt chiuie cand vede pe oricine care ii este drag, mai ales pe bunica-sa si matusa-sa). Apoi s-a uitat ranjind la tat'su si a inceput sa strige "TATA". Mai sa-mi dea lacrimile... Ea zice TATA de pe la 6-7 luni, primele ei cuvinte astea au fost, dar sunt sigura ca acum le-a rostit in cunostinta de cauza wub.gif . Doamne, am fata mare! Am inceput deja sa ne intelegem. Imi cere "Aaaaa" adica apa / ceai, ii spun "Elise, hai sa inchidem / deschidem lumina" iar ea repede cauta intrerupatorul si se intinde la el, spune si face "Pa", spune "Aghi / Achiiii", adica ALO si duce mana / obiectul care il are in mana la ureche, daca vrea o jucarie anume mi-o arata cu degetul (desi i-am explicat de o mie de ori ca nu-i frumos sa arati cu degetul grin.gif ), iar eu ma execut. Aa, si cand mai stam impreuna pe pat vine si se catara in bratele mele, cand o duc la baie sa o spal la fundutz ridica capul sa o sarut pe frunte... Doamne, mare minune la casa omului un pui de om! Oricat de mofturos/incapatanat/obraznic ar fi, iti trec toate supararile numai cand il vezi/auzi razand. Desi Elise a venit la noi pe nepusa masa, nu ma vedeam inca in postura de mamica, nu eram pregatiti nici mental dar nici financiar pentru un bebelus, nu contenesc sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat darul asta. Darul de a fi mamica.
Uitam sa va spun ca tat'su lu' Elise cre'ca s-a pishat pe el de fericire cand a auzit-o. A ingenunchiat si a pupat-o, a luat-o in brate si nu-i mai venea sa o lase jos. Deh, fata lu' tata.
Hai ca m-am placintit rau. Pup si noapte buna.
crissy
unsure.gif Meniul de astazi:
10 - un crenvusti fiert, un ou fiert, nelipsita feta, o rosie, castravete
13 - 1 kiwi, 1 mar
14 - peste cu legume
17 - sorry.gif fainoase, dar nu le-am combinat grin.gif cu nimica blushing.gif
20 - niste mancarica de mazare (fara ulei si carne) amestecata cu putina musaka de vinete plina de carne, sare si grasime, varza murata
Imi e din ce in ce mai greu sa ma abtin de la celea ce le vad prin casa. Asa ma apuca o pofta...
Ma duc la nani. Noapte buna.
buretel
CITAT(crissy @ 13-12-2006, 10:40 PM) *

P.S. Astazi ni s-a intamplat un lucru senzational. Noi locuim la casa. Pe la ora 4 pm ies pe veranda sa las un kk-cel si s-a nimerit ca atunci cand am intrat in casa sa intru cu tot cu tati. Elise cand l-a vazut a inceput sa chiuie (mereu chiuie cand vine de la servici, de bucurie ca il vede. De fapt chiuie cand vede pe oricine care ii este drag, mai ales pe bunica-sa si matusa-sa). Apoi s-a uitat ranjind la tat'su si a inceput sa strige "TATA". Mai sa-mi dea lacrimile... Ea zice TATA de pe la 6-7 luni, primele ei cuvinte astea au fost, dar sunt sigura ca acum le-a rostit in cunostinta de cauza wub.gif . Doamne, am fata mare! Am inceput deja sa ne intelegem. Imi cere "Aaaaa" adica apa / ceai, ii spun "Elise, hai sa inchidem / deschidem lumina" iar ea repede cauta intrerupatorul si se intinde la el, spune si face "Pa", spune "Aghi / Achiiii", adica ALO si duce mana / obiectul care il are in mana la ureche, daca vrea o jucarie anume mi-o arata cu degetul (desi i-am explicat de o mie de ori ca nu-i frumos sa arati cu degetul grin.gif ), iar eu ma execut. Aa, si cand mai stam impreuna pe pat vine si se catara in bratele mele, cand o duc la baie sa o spal la fundutz ridica capul sa o sarut pe frunte... Doamne, mare minune la casa omului un pui de om! Oricat de mofturos/incapatanat/obraznic ar fi, iti trec toate supararile numai cand il vezi/auzi razand. Desi Elise a venit la noi pe nepusa masa, nu ma vedeam inca in postura de mamica, nu eram pregatiti nici mental dar nici financiar pentru un bebelus, nu contenesc sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat darul asta. Darul de a fi mamica.
Uitam sa va spun ca tat'su lu' Elise cre'ca s-a pishat pe el de fericire cand a auzit-o. A ingenunchiat si a pupat-o, a luat-o in brate si nu-i mai venea sa o lase jos. Deh, fata lu' tata.
Hai ca m-am placintit rau. Pup si noapte buna.

hug.gif m-ai emotionat cu mesajul tau. cred ca e un sentiment minunat atunci cand bebita constientizeaza ce i se intampla, cine e in jurul ei. o pup pe micuta noastra draga pupic.gif caci aici e pe forum, e a noastra, a tuturor wink1.gif

imi place ca ai reusit sa mananci corect, eu mi-am propus de astazi blum.gif si pana la ora asta m-am tinut de cuvant salut.gif
Andreea-Rodica
Doamne ce fina mare am ! Si frumoasa nu mai zic!
Bravo cumatra, tine-te tare cu regimul ca mai sunt doar 10 zile pana la Craciun, si atunci nu e voie sa tinem diete si alte astea lol.gif
Iti doresc un weekend fain! Cand mai veniti la Suceava? Cred ca veniti dupa cumparaturi, nu? hug.gif hug.gif hug.gif Si sa-ti iei ochelarii floare.gif
crissy
Buna seara!
Buretel, cheer.gif yahoo.gif BRAVO pentru ambitie, BRAVO pentru ca in sfarsit te-ai hotarat sa pornesti o dieta. Sa o tii tot asa.
Andreea, la Suceava o sa venim saptamana asta care urmeaza, pe marti-miercuri. Si abia astept sa-mi iau ochelarii, nu ca as fi chioara fara ei, dar lumina puternica de afara ma deranjeaza. Auzi, sa pui note mari la teza, da? Fa-le copiilor un cadou frumos de Craciun.

Asa, acum sa va zic si ce am mancat astazi:
- 1 crenvusti fiert, castravete, feta
- musaka de vinete cu varza murata
- mancarica din piept de pui cu ciuperci

Si mici abateri pe ici, pe colea... blushing.gif Mai o perisoara de la Elise, mai o aluna, mai un paharel de bere... si o ciocolata, aproape intreaga doh.gif . Dar nu de aia cu multa cacao, nuuu... Cu foarte multe alune blushing.gif . Dar macar am terminat-o asa ca pe maine nu o sa mai am ce pofti.
Va pup si va doresc noapte buna, spor la treburi (ca aveti, slava Domnului, ca doar vin sarbatorile! Hi, hi, eu am scapat de ce a fost mai greu tease.gif ) si week-end placut cu mult soare.
crissy
Buna dimineata! cheer.gif
La noi e o vreme superba afara yahoo.gif . Asteptam sa se intoarca tati de la Arbore si o tundem la plimbare yahoo.gif . Am intrat doar sa va spun ca m-am trezit foarte bine dispusa. Am avut un vis, la cat de ciudat, pe atat de plin de sperante. Se facea ca aveam DOAR INFIMA GREUTATE DE 70 KG. Adica aproape cat targetul meu wink1.gif .

--------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. offtopic.gif
Dimineata m-am trezit inaintea tuturor. Am mai lenevit nitel in pat si apoi tup valea.gif la calculator. Butonez ceva pe acolo si apoi ma intorc sa vad cum imi dorm odorurile. Si-o surprind pe fii-mea hlizandu-se prin somn wub.gif . Am stat si m-am uitat la ea... aducandu-mi aminte de primele saptamani din viata ei... cand stateam si o pandeam cum dormea, doar-doar mai scapa un zambet. Cand era treaza numai cat plangea saracutza, tare ne-au mai chinuit colicele primele 2 luni sad.gif .
Lacry
Chiar ca ai fata mare! A zis tata in cunostinta de cauza? Bravo, felicitari! w00t.gif
Pe noi colicile ne-au chinuit mai mult de 3 luni sorry.gif . Cred ca 3 luni 'jumate. Bine c-a trecut...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.