Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
crissy
Nu am mai scris de doua zile dar sa stiti ca nu m-am abatut prea tare de la regim. Am mancat cam aceleasi mancari ca si in zilele de dinainte.
Ieri mi-am gatit bors de gaina (sau cucos grin.gif , cine stie ce era?) cu frecatei din ou si smantana, si mancarica de ciuperci cu piept de pui si putina carne de vita tocata. Asa ca in urmatoarele 3-4 zile asta o sa mananc la pranz si cina.
Acum ma duc sa-mi iau micul dejun: snitele din piept de pui. Apoi o sa fac tarta de cacao a cumatrei mele, ca mor de pofta de dulce.
hug.gif
crissy
Bagami-as... Daca nu am mai facut de mult snitele, am uitat ca se fac si cu faina de grau. Dar apucasem sa mananc doua potrivit de mari sad.gif . Of!
Am facut tarta. Acum e la racit. Abia astept sa o gust.
crissy
Gata si tarta. Uitati-o aici.
Inca nu am gustat-o ca nu s-a intarit suficient crema, desi a stat destul la frigider.

Edit: am gustat-o pana la urma, e foarte, foarte buna. Numai ca nu s-a intarit deloc crema, desi a stat cel putin 4 h la rece. Cred ca din cauza ca era smantana de 20% ca alta nu aveam in casa sad.gif .
Andreea-Rodica
Si eu am facut cu smantana subtirica dar a doua zi era brici crema mea. Daca a mancat pana si Iubi care nu mananca dulciuri... A zis ca e racoroasa si amaruie.
Nessie
clap.gif Felicitari!! Arata demential! Am udata tastatura!
crissy
cheer.gif Am schimbat ticker-ul. Moama dar greu se duc kg astea... si ce repede se pun la loc. Sa vad io cand oi termina tarta cum mai e cu cantarul wacko.gif
Ma duc sa-i fac biscuti mandrei mele. Sper sa-i placa, acum o saptamana i-am facut chec si nici nu s-a uitat la el sad.gif .
Aoleo, uitam sa ma laud blushing.gif . Are mama fata mare, mananca singura cu furculitza.
ina_ceva
CITAT(crissy @ 25-01-2007, 11:28 AM) *

Aoleo, uitam sa ma laud blushing.gif . Are mama fata mare, mananca singura cu furculitza.

Ce scumpica e cand papa singura! Felicitari , crissy!
Andreea-Rodica
Bravo pentru ticker! Se duc greu kg, dar mare bucurie fac cand se duc! hug.gif
Pupici finei, ca tare e dragalasa cand mananca singura, si cu furculita! pupic.gif pupic.gif
Nessie
w00t.gif Ce scumpa e!!!! Felicitari pentru amandoua! pupic.gif
Sexymom
Crissy am cam multe sa iti spun. blum.gif
In primul rand ai un copil minunat de frumos, ca mama lui. )).gif
In al doilea rand esti prima fata de care aud ca mananca snitel la micul dejun. )).gif poate si niste sarmale ceva lol.gif
In al treilea rand ce inseamna bagami-as lol.gif lol.gif
crissy
Da' ce-are soro snitelul la micul dejun? E ca si cum as fi mancat o omleta cu ceva carne alaturi.
Sexymom
lol.gif eu nu le dau snitel decat seara la cina. lol.gif
Ce mai faci bun de mancare ca sunt in lipsa de creativitate. )).gif
crissy
CITAT(Sexymom @ 28-01-2007, 01:51 PM) *

lol.gif eu nu le dau snitel decat seara la cina. lol.gif
Ce mai faci bun de mancare ca sunt in lipsa de creativitate. )).gif

N-am mai facu nik ca sunt intr-o dispozitie nasoala si lipsita de orice chef.
Sexymom
Fa si tu ca mine.Plaseaza fata la mama ta si ia o pauza, stai in varful patului cu telecomenzile langa tine sa poti freca programele tv, cu calculatorul pe genunchii si 1, 2 cutii de bere in preajma. Asta fac eu de dimineata.Nici pe ochii nu m-am spalat si sunt inca in pijama. )).gif Siu ma simt ceva mai bine lol.gif
julyalina
'neatza crisy ! floare.gif
papat singurica si cu furculitza w00t.gif !!! ce fetitza mare are mama pupic.gif
crissy
wacko.gif Daca nu mai apar pe aici sa stiti ca am murit! Da.... Toata familia sta la masa, inclusiv Elise. Mananca barabule coapte in cuptor cu slanina, salata de varza murata cu ceapa si ulei drool.gif. As putea sa merg si eu sa mananc macar salata de varza... Nici nu stiti ce miros e in toata casa iar eu mooooor de pofta. Dar nu calc in bucatarie, mai ales ca magarul meu de cantar se incapataneaza sa-si miste mai repede acul catre stanga. mad.gif
Andreea-Rodica
Lasa cumatra, ca nu-s buni, is amari, au un gust oribil. Varza e buna, tare buna!
Si nu mori tu din atata! pupic.gif pupic.gif Pupici pentru incurajare! hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza crissy ! pupic.gif
ai supravietuit dezmatului culinar ?
crissy
yahoo.gif Am supravietuit. Si spre norocul meu s-au terminat toti cartofii aseara ca sa nu mai fiu eu tentata dimineata sa gust... si sa gust pana imi pocneste pantecul grin.gif
Ieri mi-am facut un bors de varza cu ciolane afumate. Nu l-am gustat. In ultima vreme nu mai gust mancarea nici macar de sare. Si, culme, iese buna.

Cumatra, ce zici tu? Ca sunt amari? Nici nu-ti poti imagina ce buni sunt, cu slaninuta afumata deasupra si telemea drool.gif . Dar am rezistat eroic. Probabil si din cauza ca jumatate de gura imi era amortita. In sfarsit m-am hotarat sa merg la dentist (mancal-ar mama de doctoras, ca tare usor mai lucreaza). Mi-a lucrat pe canal si m-a amortit.
amalia0701
Salata de varza murata cu ulei de dovleac.
Parca-i simt gustul.
Si io nu mai am 2 zile de yang )).gif
julyalina
'neatza Crissy! give_rose.gif
ce mai faci? ce mai face bebele ?
Melcu'
Buna dimineatza, Crissy!

Am mai intrat si eu, dupa un secol, pe aici si va pup pe toate si va urez mult spor la slabit!
crissy
'neata Melcu'
Cam rar dai pe la noi. Si cat de mult ai slabit clap.gif . Ma duc repede la tine in album sa vad cum ai reusit.
Eu m-am cantarit azi-dimineata. Cantarul arata jumatate de kg in minus, dar avand in vedere ca ieri m-am epilat grin.gif nu ma bucur prea tare. As vrea sa am si eu ambitie si sa nu mai calc pe-alaturi si sa ma tin de dieta, sa vad macar 10 kg in minus sad.gif .
Va pup si va doresc week-end placut. Noi mergem la sanuis, cat inca nu au trecut masinile sa imprastie nisip.
crissy
Am comis-o astazi...
M-am aplecat sa bag boxele in UC si cand sa ma ridic... eram sa ma fac gramada. Am inceput sa tremur si sa nu am stabilitate. Am bagat rapid un patratel de cioco de care am gasit, apoi am mancat ciorba de varza si acum mananc ceva facut pentru diabetici, o crema cu arahide si ciocolata. Astept sa-si faca efectul ca sa ma pot ridica de la calculator. sad.gif
ina_ceva
Pentru chestii de genul asta, eu port tot timpul dupa mine pliculetze cu zahar unsure.gif
Ai grija de tine wink1.gif !
Andreea-Rodica
Cumatra ai grija de sanatatea ta, ca nu e de gluma! Poate ai facut o cadere de calciu. Odihneste-te si mananca bine, dar sanatos! Astept vesti de bine! hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
crissy, s-ar putea sa fi avut o cadere de calciu sau sa-ti fi scazut glicemia sad.gif
e bine ca ai papat un pic de cioco smile.gif, sigur ti-a facut bine .
ai grija de tine hug.gif ca bebele are nevoie de tine sa fii sanatoasa !
crissy
pupic.gif fetele pentru grija ce-mi poarta.
Nu stiu daca a fost cadere de Ca sau de glicemie. Dar mi-am mai revenit dupa ce am luat 2 tablete de Ca.
Nu mi-am revenit complet, inca mai ametesc daca tin capul in jos. Chiar m-am speriat bine, aveam si frisoane, greata si ameteam stand intinsa pe pat si cu ochii inchisi. Trebuie sa-mi fac niste analize sa nu fie vreun pui de anemie.
ina_ceva, se pare ca tie ti e intampla mereu. Eu sunt la prima intamplare de genul asta.
julyalina, andreea, bineinteles ca voi avea grija de mine. O sa mananc bine si mai ales sanatos. Si o sa incep din seara asta ca doar soacra-mea face clatite bag.gif, din care o sa faca si budinca ei de clatite de te lingi pe desh'te drool.gif.
Lacry
Crissy, fa-ti neaparat niste analize! In functie de asta vei adopta si o alimentatie corespunzatoare, adica cu accent pe alimentele care contin ce te intereseaza. Oricum, trebuie sa mananci cat mai sanatos. Zici ca incepi cu o budinca de clatite? w00t.gif

baby.gif meu trimite salutari la baby.gif ta wink1.gif
julyalina
CITAT(crissy @ 03-02-2007, 11:01 PM) *

soacra-mea face clatite bag.gif, din care o sa faca si budinca ei de clatite de te lingi pe desh'te drool.gif.

w00t.gif bune , bune drool.gif as manca si io cateva drool.gif
crissy
Budinca iese criminala. Aseaza intr-o tava clatite umplute cu branza amestecata cu oua, zahar, mirodenii, deasupra clatite umplute cu diverse dulceturi (trandafir, visine etc.), apoi unt si smantana si da la cuptor. Clatitele cu branza ies cele mai bune ca se imbiba si cu ce se scurge de la alea cu dulceata drool.gif . Inca nu am indraznit sa ies din camera. Patesc ca si cu cartofii copti. sad.gif

lacry, astept sa vad poze cu Alec dormind.
crissy
cheer.gif Am supravietuit. Astazi ma simt mult mai bine, nu mai ametesc.
Dimineata am mancat o omleta si 2 clatite. Serviti si voi cate o clatita.
Lacry
CITAT(crissy @ 04-02-2007, 05:25 PM) *

lol.gif

CITAT(crissy @ 04-02-2007, 01:24 AM) *

lacry, astept sa vad poze cu Alec dormind.

uite aici, in jurnalul meu
crissy
Sper sa nu fie vreo gravida prin preajma... Sa va zic ce-am mancat in seara asta: oua fierte nici prea tare - nici prea moi cu mujdei din usturoi si slaninutza afumata (si paine alba, ca parca nu mergea mujdeiul fara bag.gif). Maine cred ca o sa am +2 kg mad.gif
Lacry, am vazut poza. Dar e mica, mica, mica... Nu prea am inteles mare lucru. Am citit eu bine? Ai revenit la Monti?

yahoo.gif de la barbatul meu cetire: asteptam sa adoarma fata si o stergem la sanius... Are mama 2 copii blum.gif . Adevarul este ca e superb afara. Zapada mare, nu bate vantul si e destul de cald. Iar derdelusul e in fata casei noastre. Aa, si a mai zis ca saniusul e si monti biggrin.gif
lliliana
Salutare....am revenit si am trecut la pupat si-nbratisat. pupic.gif hug.gif
Sexymom
1.Crissy si eu sunt de parere ca ar trebui sa faci niste analize. Ai mai facut de cand ai nascut? si eu aveam ameteli si a iesit la iveala faptul ca pierd calciu prin urina, asa ca trebuie mereu sa iau cate un syupliment.

2.Fac si eu clatite azi dar nu mananc din ele ca nu am voie.

3.Sunteti foarte frumosi in poza, va distrati nu gluma. pupic.gif
lliliana
Salut...sper ca nu esti bolnava...SANATATE...shi pupici dotati cu medicamente.
crissy
CITAT(lliliana @ 07-02-2007, 06:55 PM) *

Salut...sper ca nu esti bolnava...SANATATE...shi pupici dotati cu medicamente.

pupic.gif Nu suntem bolnavioare. Numai ca nu ne mai ajunge timpul. In viitorul apropiat probabil o sa trebuiasca sa renunt la calculator, ca imi rapeste suficient timp sad.gif . Si am multe programate pentru primavara-vara asta... Of, of.
julyalina
pupic.gif crissule, sa nu renunti de tot la noi... macar asa de 2, 3 ori pe saptamana sa faci apelul ca sa stim si noi ce mai faci hug.gif
si tu si mica printesa pupic.gif

crissy
CITAT(julyalina @ 08-02-2007, 10:38 AM) *

pupic.gif crissule, sa nu renunti de tot la noi... macar asa de 2, 3 ori pe saptamana sa faci apelul ca sa stim si noi ce mai faci hug.gif
si tu si mica printesa pupic.gif

Las' ca nu scapati voi asa usor de mine grin.gif . Ideea este ca nu mai apuc sa citesc prin jurnalele voastre, dar sa mai si raspund blushing.gif ...
Azi mi-am facut ardei umpluti. Inca mai fierb, ca abia i-am pus pe foc. Sper sa iasa buni ca nu am pus nici morcovi si nici orez. Am pus in schimb o cutie de ciuperci. Mi-a mai ramas ceva umplutura si am amestecat cu usturoi taiat, am pus intr-o tava si am dat la cuptor. Sa vad ce-o iesi.
Andreea-Rodica
Si eu tot ardei umpluti am avut azi in meniu.... o nebunie. Am facut separat si cu orez pentru Iubi, ca data trecuta nu i-au placut ai mei, ca nu-i legata compozitia.
lliliana
Pupici delicioshi pentru Eliza shi mami de Eliza pupic.gif floare.gif
crissy
pupic.gif fetele.
Am avut un week-end plin de abateri in care am mancat numai ingrasacioase. Bine ca mi-am luat bicicleta. Abia astept sa o montez.
bubbles
spor la folosit bicicleta pupic.gif si sa dai cat mai multe kg jos cu ajutorul ei wink1.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 11-02-2007, 09:33 PM) *

spor la folosit bicicleta pupic.gif si sa dai cat mai multe kg jos cu ajutorul ei wink1.gif

pupic.gif Sa dea Domnul.
crissy
doh.gif Iar e luni... Abia astept week-end-ul.
Ce am mancat pana acum:
11 - 2 rondele din grau expandat cu gem dietetic si o cana iaurt zuzu 0.1%
14 - o felie de rulada din carne, ciorba de legume, un ardei umplut cu smantana si ardei iute la otet si tarta de cacao.
Ardeii umpluti nu mi-au placut cum au iesit sad.gif . Mai mergea un pic de sare si inca ceva care sa le dea gust... Dar nu stiu ce. Sunt bucuroasa in schimb ca am ascultat sfatul Andreei si i-am fiert la oala minune. Mi-a ramas si zeama de la ei, nu s-au imprastiat deloc prin oala si au fiert si repede.
pentru ora 18 - 19 imi propun sa mananc un iaurt mic degresat, feta si ceva carnita.
crissy
cheer.gif A venit husband-ul de la scarbici... il pun sa-mi monteze bicicloantza.
Andreea-Rodica
Nu manca carnita si feta la aceeasi masa cu iaurtul degresat.
Despre ardeii mei nu stiu ce sa-ti spun, am pus sare, piper si niste buruieni de prin dulap, dar nici nu mai stiu ce anume. (cimbru, tarhon, busuioc). hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 12-02-2007, 05:46 PM) *

Nu manca carnita si feta la aceeasi masa cu iaurtul degresat.
Despre ardeii mei nu stiu ce sa-ti spun, am pus sare, piper si niste buruieni de prin dulap, dar nici nu mai stiu ce anume. (cimbru, tarhon, busuioc). hug.gif

blink.gif Am mancat deja blushing.gif . Bagat la tartacutza. give_rose.gif
lliliana
Neatza Crissy...sa ai o zi buna shi vesela cheer.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.