Bună seara tuturor și îmi cer scuze de întârziere.
Eu sunt foarte suparată că m-am abatut un pic

de la dietă. Efectiv nu m-am putut abține. Eu sunt o maaare (și la propriu și la figurat) gurmandă și se pare că după o săptămână de "post" combinat cu PMS și o răceală de-a fii-mei am cedat ispitei
Amalia, mie îmi place cafeaua la nebunie. Nu ca m-ar ajuta cu ceva, pur și simplu îmi place gustul ei, dar trebuie obligatoriu să fie dulce. Nu pot bea cafea amară! Așa că nu mai beau zilnic ci una-două pe săptămână, duminica (uneori și sâmbăta când e și soțul meu acasa). O îndulcesc cu zaharină. Cafea fără cofeină nu am băut niciodată. La fel cu laptele; dacă îl beau gol mi se face rău. Trebuie să am stomacul plin cu ceva ca să pot bea. Voi avea grijă de acum să-l beau la masa glucidică. Când zici că mănânc puțin te referi la cantitate sau... calitate? Supă sau ciorbiță... hm, ce-aș putea face să fie monti? Că borș nu știu decât din ăla cu cartofi (mnea, mnea și cu 2-3 sfecle roșii coapte... Doamne, parc-aș fi gravidă

). Aș mânca un borș de găină făcut de mama, cu tăiței de casă... Dar pot să-mi pun pofta în cui.
Andreea, mare dreptate ai tu când afirmi că avem noroc cu montignacele de pe forum!
julyalina, eu sunt din Gura Humorului, un orășel micuț, deci sigur nu găsesc pâine din asta. Mulțumesc pentru pont, o să caut la Suceava când vom mai merge. Am făcut rost de rețeta de pâine monti și cred că o să fac zilele astea.
Până atunci mai am câteva felii de pâine Digesta 
.
Aki, din ce oraș ești?
Sexymom, SĂ NU TE IEI DUPĂ MINE! Că vezi și tu că am făcut o grămadă de gafe. Mai așteaptă un pic să mă prind și eu cum e cu combinațiile. Sincer, sunt în pană de idei.
Vă pup pe toate pentru susținere și sfaturi și vă doresc o săptămână frumoasă.