Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
ina_ceva
Cat de scumpica e si ce ochisori are w00t.gif ; oare merge trasa la xerox devil.gif ?
crissy
Ma faceti sa rosesc blushing.gif Multumim de aprecieri floare.gif
Meniu provizoriu:
Mic dejun
Iaurt 0.1% grasime 400 g - 2,3 p
Paine de secara o felie mare (72 g) - 3 p
Gem dietetic de visine 4 lingurite - 1 p (am calculat conform formulei)

Sa vad io pranzul cum il punctez, ca mi-am facut ieri mazare cu piept de pui si nu mi-am notat ce si cat am pus.
Mazare congelata (cred ca 500 g punga, ma duc sa scotocesc in galeata de gunoi dupa punga grin.gif ), ulei la greu (vreo 100 ml), 2 cepe potrivite, 2 maini bune de ardei gras de la congelator, 2 linguri de bulion, sare, cimbru, 1 piept de pui fara piele si os, o mana de ardei capia copt (tot din congelator).
Fug afara ca e o vreme super si maimutza abia asteapta plimbata. Vine cu ghetutele la mine si repeta la infinit PA-PA-PA wacko.gif
amalia0701
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa ca tare frumoasa mai e!
crissy
CITAT(amalia0701 @ 13-04-2007, 01:18 PM) *

Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa ca tare frumoasa mai e!

Multumesc. floare.gif

Am mai avut o gustare de fructe: 2 kiwi, 1/2 para, o portocala, o gura de suc din morcov+portocala+mar (ramas de la Elise), o gura de banana (tot un rest nemancat de mofturici). Dupa calculele mele am mai consumat 1.5 p (1 kiwi, 1 portocala gratis, am punctat al doilea kiwi cu 1 p iar gura de banana si suc cu 0.5 p;).
Am calculat punctajul si la mancarica de mazare:
- 500 g mazare 5 p
- ceapa 100 g 1 p
- piept de pui 200 g 4 p
- ulei cam 100 ml 20 p (desi nu e corecta conversia ml in g...)
- bulion 2-3 linguri 1.5 p (l-am punctat ca pe sosul de rosii)
- ardei gras 0 p
- ardei capia copt 0 p
- cimbru 0 p
Total mancarica de mazare 31.5 p. Sa zicem ca sunt 4 portii, inseamna 7.9 p portia.

Deci ar fi pana acum 15.7 p. Of, cam greu de urmarit meniul meu. Pe viitor voi fi mai ordonata. Oare cu ce completez pana la 21 p? Mai am de consumat legumele, ma gandeam la o salata e varza cu ceva alaturi.
ina_ceva
ceapa are 0p wink1.gif
bulionul are 1p la 100gr, cred ca poti pune 0.5p pentru cantitatea din mancare
crissy
Multumesc de informatii, ina.
Cred ca punctajul meu o sa o ia rapid la vale ca tocmai m-a anuntat Stefan ca vin niste prieteni la un gratar si o bere doh.gif
julyalina
dry.gif se pare ca mamicutza noastra se ascunde sa nu ne spuna ce a papat zilele astea ...
oricum eu las un pupic.gif pentru iepurashul ala mic si roz hug.gif si unul pupic.gif pentru mamica lui
crissy, poate o incrii la modeling smile.gif in ultima poza zici ca e un ingeras smile.gif
crissy
CITAT(julyalina @ 15-04-2007, 12:45 AM) *

dry.gif se pare ca mamicutza noastra se ascunde sa nu ne spuna ce a papat zilele astea ...

grin.gif
Am mancat din astea:
Imagine

si din astea:
Imagine

iar Elise a papat asta:
Imagine

Acum va trimit si voua o portie din raiul meu verde:
Imagine

CITAT

crissy, poate o incrii la modeling smile.gif in ultima poza zici ca e un ingeras smile.gif

Are toate calitatile necesare unui manechin: kilograme putine sad.gif , invata repede, frumusica e... cam ce ar mai trebui?
Tzutzi80
Ar mai trebui sa o inscrie a ei mama prin bazele de date ale agentiilor )).gif
Andreea-Rodica
Pupici! Spor cu numaratul, ca se pare ca ai luat microbul WW. Sper sa-ti foloseasca si sa ma inveti si pe mine, cand am sa trec la mentinere. pupic.gif
julyalina
pupic.gif multumesc pentru poza blum.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 15-04-2007, 02:34 PM) *

Ar mai trebui sa o inscrie a ei mama prin bazele de date ale agentiilor )).gif

da, da , trimite niste poze cu ea la agentii si cine stie? blum.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-04-2007, 08:29 PM) *

Pupici! Spor cu numaratul, ca se pare ca ai luat microbul WW. Sper sa-ti foloseasca si sa ma inveti si pe mine, cand am sa trec la mentinere. pupic.gif

Sper sa nu ma-ncurc la numarat grin.gif

Mic dejun:
Paine de secara, o felie jumatate 4.5 p
Exquisa 0.2% grasime, 100 g 0.9 p
O rosie 0 p
Total partial 5.4 p
Tzutzi80
eu felia de paine de secara toast o calculam 1p doar (dupa punga)
crissy
CITAT(Tzutzi80 @ 16-04-2007, 10:38 AM) *

eu felia de paine de secara toast o calculam 1p doar (dupa punga)

Pe punga nu sunt trecute valorile nutritionale sad.gif asa ca am calculat 3 p felia.
Painea are 500 g impartita in 7 felii, deci 72 g felia.
buretel
pupic.gif
7 felii 500 gr?? nu e cam mult? cat de mari sunt feliile? wacko.gif

ps: mi-a placut poza cu bebelina din jurnalul canarului wink1.gif
crissy
Buretel, gasesti aici o poza cu painea despre care vorbeam. Feliile sunt lungi cat pachetul.
Eu sunt suparata ca am dat-o in bara rau de tot. Habar nu aveam ca branza proaspata de vaci e punctata atat de mult crying.gif si mi-am facut o budinca care aduna 60 p si sunt maxim 4 portii. Si bineinteles ca am mancat inainte de a verifica tabelul crying.gif asa ca astazi am acumulat... calculez indata.
Budinca am facut-o din 500 g branza proaspata de vaci (500/30)*3=50 p crying.gif, unt 20 g=4 p, 3 oua=6 p, conopida 250 g, dovlecel 100 g, ardei gras 100 g, marar verde o legatura, ceapa verde un fir - toate le-am punctat cu 0 p. Deci budinca mea are 60 p, 15 p portia crying.gif.
Nu mai calculez ca m-am enervat... ca am mai avut si o salata de legume cu ulei pe langa, iar la pranz am mancat mazare cu pulpa de pui prajita. caramida.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 16-04-2007, 09:12 PM) *

Buretel, gasesti aici o poza cu painea despre care vorbeam. Feliile sunt lungi cat pachetul.
Eu sunt suparata ca am dat-o in bara rau de tot. Habar nu aveam ca branza proaspata de vaci e punctata atat de mult crying.gif si mi-am facut o budinca care aduna 60 p si sunt maxim 4 portii. Si bineinteles ca am mancat inainte de a verifica tabelul crying.gif asa ca astazi am acumulat... calculez indata.
Budinca am facut-o din 500 g branza proaspata de vaci (500/30)*3=50 p crying.gif, unt 20 g=4 p, 3 oua=6 p, conopida 250 g, dovlecel 100 g, ardei gras 100 g, marar verde o legatura, ceapa verde un fir - toate le-am punctat cu 0 p. Deci budinca mea are 60 p, 15 p portia crying.gif.
Nu mai calculez ca m-am enervat... ca am mai avut si o salata de legume cu ulei pe langa, iar la pranz am mancat mazare cu pulpa de pui prajita. caramida.gif

nu te mai necaji, am patit si eu asa, intai mancam, dupa aia calculam... nu-i un capat de tara! pupic.gif
crissy
Multumesc de incurajari, Lacry. Ba e un capat de tzara ca tocmai am probat rochia pt nunta cumatrilor mei si nu-mi mai vine crying.gif. Si mai am la dispozitie nici 2 saptamani.
Pana la urma am calculat si au iesit 36.2 p cu tot cu plimbare sad.gif .
Lacry
CITAT(crissy @ 16-04-2007, 09:49 PM) *

Multumesc de incurajari, Lacry. Ba e un capat de tzara ca tocmai am probat rochia pt nunta cumatrilor mei si nu-mi mai vine crying.gif. Si mai am la dispozitie nici 2 saptamani.
Pana la urma am calculat si au iesit 36.2 p cu tot cu plimbare sad.gif .

hai, ca reusesti in doua saptamani, precis... ca o sa te stresezi ca nu incapi in rochitza si o sa slabesti...
fii doar un pic mai vigilenta; intai numara, dupa aia baga in gura... wink1.gif
crissy
CITAT(Lacry @ 16-04-2007, 10:06 PM) *

hai, ca reusesti in doua saptamani, precis... ca o sa te stresezi ca nu incapi in rochitza si o sa slabesti...
fii doar un pic mai vigilenta; intai numara, dupa aia baga in gura... wink1.gif

O sa incerc. Macar de m-as motiva ca rochia e cumparata acum o luna si nu am apucat sa o port niciodata sad.gif
O sa scriu mai pe seara ce am mancat. Micul dejun a fost aproximativ ca cel de ieri. Pentru pranz am o mancarica de varza iar pt cina... nik. Vad eu ce incropesc, budinca cu branza o las dusmanilor devil.gif .
crissy
Mi-am calculat punctajul la mancrica de varza: 4 p blink.gif (varza, ceapa, ardei si suc de rosii care contine f. putin ulei si zahar). Am calculat si KCaloriile, 3763 vreo 6-7 portii.
crissy
Meniul de astazi:
Mic dejun
Paine de secara, o felie jumatate - 4.5 p
Exquisa 0.2 % grasime, 100 g - 0.9 p
Iaurt 0.1% grasime, 100 g - 0.6 p
Gustare
Morcovi cruzi - 0 p
Pranz
Mancarica de varza, 200 g - 1 p
Ardei iuti la otet - nu stiu cum sa-i punctez
Chifteluta, 1 buc - 3.1 p
Cina
Salata (2 rosii, 2 catraveti, 3 ridichi, o ceapa verde, o lingura ulei, o lingura otet de mere) - 2 p
o felie mica - mica de budinca de branza - 7.5 p
Total: 19.6 p din 21.
Am facut si 15 min de bicicleta, economisesc 1 p.

Astazi nu am consumat fructe sad.gif
In calorii am mancat 1780 din 1500 tease.gif cat mi-ar trebui. Varza aia m-a dat peste cap. Cred ca nu am calculat bine kcaloriile.

Uitam... am baut 3 l de apa. RECORD ABSOLUT pentru mine ca urasc sa beau apa.

Astazi am fost de m-am tuns si m-am vopsit. Pun poze indata ca barbata-meu m-a pozat ca pe detinuti lol.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 17-04-2007, 09:13 PM) *

Meniul de astazi:
Mic dejun
Paine de secara, o felie jumatate - 4.5 p
Exquisa 0.2 % grasime, 100 g - 0.9 p
Iaurt 0.1% grasime, 100 g - 0.6 p
Gustare
Morcovi cruzi - 0 p
Pranz
Mancarica de varza, 200 g - 1 p
Ardei iuti la otet - nu stiu cum sa-i punctez
Chifteluta, 1 buc - 3.1 p
Cina
Salata (2 rosii, 2 catraveti, 3 ridichi, o ceapa verde, o lingura ulei, o lingura otet de mere) - 2 p
o felie mica - mica de budinca de branza - 7.5 p
Total: 19.6 p din 21.
Am facut si 15 min de bicicleta, economisesc 1 p.

Astazi nu am consumat fructe sad.gif
In calorii am mancat 1780 din 1500 tease.gif cat mi-ar trebui. Varza aia m-a dat peste cap. Cred ca nu am calculat bine kcaloriile.

Uitam... am baut 3 l de apa. RECORD ABSOLUT pentru mine ca urasc sa beau apa.

Astazi am fost de m-am tuns si m-am vopsit. Pun poze indata ca barbata-meu m-a pozat ca pe detinuti lol.gif

ardeii iuti nu cred ca au puncte
ai baut apa, nu gluma blink.gif
super, ca ai pedalat si pe bici, eu nu m-am mai suit pe ea de cand am inceput studiul
de maine incep si eu ca asta seara trebuie sa citesc niste materiale... maine ma duc la o firma pentru o colaborare si trebuie sa am habar de ele wink1.gif
crissy
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imi lipseste doar placuta cu numarul de inmatriculare lol.gif
Lacry
CITAT(crissy @ 17-04-2007, 09:37 PM) *
Imi lipseste doar placuta cu numarul de inmatriculare lol.gif
ESTI BELEA lol.gif
ina_ceva
Ti-a iesit super parul pupic.gif

Vezi ca lingura de ulei de obicei are 3lgt de ulei deci 3p la salata; asta depinde de lingura, asa ca verifica cu cea pe care o ai.
amalia0701
Foarte fain te-ai vopsit.
Mi-ai adus aminte ca trebuie sa imi pun si io Henna in cap zilele astea.
crissy
blushing.gif Multumesc pt aprecieri.
ina_ceva, ca sa fiu sigura, data viitoare o sa masor uleiul cu lingurita.
crissy
Pomelnicul pe ziua de azi biggrin.gif
MD
Paine de secara - 108 g, 4.5 p
Exquisa 0.2 % grăsime - 100 g, 0.9 p
Guma de mestecat 0.2 p
G
1 banana - 200 g, 2 p
un mar - 200 g, 0 p
1 kiwi - 100 g, 0 p
o portocala - 200 g, 1 p
P
Mancarica de varza - 200 g, 1 p
Chifteluta - 40 g, 2 p
G
2 alune prajite si sarate, 0.5 p
2 cerculete Cheerios ???
C
Budinca de branza cu conopida 7 p
Salata din
rosii - 300 g, 1 p
castraveti - 100 g, 0 p
ridichi - 150 g, 0.5 p
ceapa verde - 50 g, 0 p
ulei - 2 lingurite, 2 p
Otet - o lingurita, 0 p
Cartofi fierti - 2 linguri, 0 p
Bicicleta - 40 minute, -2.5 p
Plimbare usor (cu 10.5 kg in brate, ca fiica-mea a obosit repede si eu nu am luat carutul) 30 minute, -1 p
Apa 2.5 l
Total: 22.6 p (19.1 cu miscarea facuta).

Am o maaare intrebare: in tabelul cu punctele scrie 100 g rosii 0 p. Asta inseamna ca ce depaseste 100 g punctez? Cum? Cu 1 p? Asa fac pt fiecare aliment care depaseste gramajul (fructe si legume)?
crissy
Cum punctez cartoful?
Karin
Imi place foarte mult cum te-ai tuns! wink1.gif Si chiar ma gandeam sa imi fac si eu la vara niste suvite, cand o sa mai creasca parul, ca numai ce l-am tuns!
pupic.gif O seara faina!
Tzutzi80
CITAT(crissy @ 18-04-2007, 08:46 PM) *

Cum punctez cartoful?

Cartofi fierti Pina la saturatie 2 Points
crissy
CITAT(Karin @ 18-04-2007, 08:52 PM) *

Imi place foarte mult cum te-ai tuns! wink1.gif Si chiar ma gandeam sa imi fac si eu la vara niste suvite, cand o sa mai creasca parul, ca numai ce l-am tuns!
pupic.gif O seara faina!

pupic.gif
Cand m-am vazut prima data in oglina am avut un soc. Ma asteptam ca virgula culoarea de baza sa fie mai inchisa. Si suvitele mi se pareau prea blonde. Acum m-am obisnuit si a inceput sa-mi placa.

CITAT(Tzutzi80 @ 18-04-2007, 08:54 PM) *

CITAT(crissy @ 18-04-2007, 08:46 PM) *

Cum punctez cartoful?

Cartofi fierti Pina la saturatie 2 Points

Ma intereseaza cartoful nepreparat. Am facut niste chiftelute in care am pus si cartofi si as fi vrut sa verific din nou punctajul.

Am dat o tura pe la neuroni si am aflat care-i treaba cu fructele si legumele ce depasesc greutatea din tabel. Moama, dar se scrie acolo, nu gluma wacko.gif !
ina_ceva
Cartoful, daca nu e consumat crud, are 2p oricat mananci la o masa. Eu nu cred ca chiftelutzele alea le mananci crude blum.gif blum.gif
Cheerios presupun ca sunt snaksuri, nu?

Apropo, la cele 2 linguri de cartofi pune 1p (aproximezi cu un cartof mic); chiar daca e leguma, nu e de glumit cu cartoful grin.gif
crissy
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 05:59 AM) *

Apropo, la cele 2 linguri de cartofi pune 1p (aproximezi cu un cartof mic); chiar daca e leguma, nu e de glumit cu cartoful grin.gif

sad.gif La asta nu m-am gandit. pupic.gif pentru ajutor.
Oare am sanse sa slabesc cu aceste abateri? Inca nu m-am urcat pe cantar (minune mare ca il am sub nas tot timpul) dar la pantaloni nu simt nimica sad.gif .
Cheerios sunt cereale integrale ci miere de albine. Sa vad si pe alea cum le punctez. Au fost doar 2 cerculete probabil nici 10 g.

lol.gif Uitati-va si voi unde considera fiica-mea ca trebuie sa stea tricoul lui taica-sau:
Imagine
ina_ceva
Daca abaterile nu constau in mai mult de 1,2p pe zi, vei slabi, dar incet.
E mai greu la inceput, pana te obisnuiesti. Vei vedea ca va deveni reflex sa gandesti in puncte grin.gif
julyalina
CITAT(crissy @ 18-04-2007, 10:16 PM) *

Cand m-am vazut prima data in oglina am avut un soc. Ma asteptam ca virgula culoarea de baza sa fie mai inchisa. Si suvitele mi se pareau prea blonde. Acum m-am obisnuit si a inceput sa-mi placa.

pupic.gif iti sta bine crissy hug.gif

sa ma fi vazut pe mine cand m-am facut bruneta biggrin.gif imi venea sa plang nu alta )).gif

poate ne vedem smile.gif ce zici? si daca da, sa aduci si puiutzul blum.gif
crissy
CITAT(julyalina @ 19-04-2007, 11:19 AM) *

CITAT(crissy @ 18-04-2007, 10:16 PM) *

pupic.gif iti sta bine crissy hug.gif

sa ma fi vazut pe mine cand m-am facut bruneta biggrin.gif imi venea sa plang nu alta )).gif

poate ne vedem smile.gif ce zici? si daca da, sa aduci si puiutzul blum.gif

Te-am vazut si eu bruneta si mi-a placut cum aratai.
Despre intalnire w00t.gif : daca tot vii in Suceava ar fi pacat sa nu vizitezi si manastirile din jur. Asa ca, in drumul tau catre Voronet / M-rea Humorului opresti si prin Humor grin.gif . Daca nu o sa pot iesi in oras (ploaie / vant / doarme Elise / e ora de papica...) te astept cu mare drag acasa. Nu e greu de nimerit ca orasul e mic. Pentru mine sunt slabe sanse sa ajung la Suceava, mai ales cu pitik dupa mine. Doar daca se nimereste sa fie week-end sa ne aduca tati cu masina. Mai vb pana atunci.

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 10:37 AM) *

Daca abaterile nu constau in mai mult de 1,2p pe zi, vei slabi, dar incet.
E mai greu la inceput, pana te obisnuiesti. Vei vedea ca va deveni reflex sa gandesti in puncte grin.gif

Deja visez numai puncte laugh.gif
crissy
Meniul de astazi:
MD
Paine de secara 4.5 p
Exquisa 0.2 % grăsime 50 g 0.5 p
Iaurt 0,1% 200 g 1.7 p
Gem dietetic 20 g 0.5 p
P
Mancarica de varza 1
Ardei iuti la otet 2 buc 0 p
Chifteluta, 2 buc 4 p
Ton in sos de rosii 30 g 0.8 p
Cini-Minis 15 g 1.2 p
Cheerios 15 g 1 p
G
mar 200 g 1 p
portocala o buc 0 p
kiwi 100 g 0 p
grisina 1 buc mica 0.5 p
C
Salata
rosii 350 g 2.5 p
ridichi 150 g 0.5 p
ceapa verde 50 g 0 p
ulei 2 lingurite 2 p
Otet o lingurita 0 p
2.5 l apa plata
Total: 21.7 doh.gif Pe-aproape.
2 reprize de cate 30 min de bicicleta -4 p
ina_ceva
La rosii si la ridichi ai maxim 1p pentru ca ai depasit cele 300 de grame zilnice , atat blum.gif

De exemplu, eu nu punctez deloc legumele (in afara de cartofi, mazare, pastai, porumb) wink1.gif

Dar asta e la alegerea fiecareia tease.gif
May
crissy cred ca nu ai inteles cum se puncteaza extra fructe si extra legume. Hai sa vedem daca iti pot explica eu mai bine. In momentul in care intr-o zi mananci peste 300 grame de legume si/sau peste 200 grame de fructe pui 1 singur punct.

Deci sa zicem ca azi ai mancat 200 gr de rosii, 150 gr de castraveti si 100 gr de portocale - toate astea fac 1 punct ( ele normal sunt 0 puncte dar ai depasit ratia de 300 gr legume )

Daca ai mancat 300 gr varza si 100 gr de ceapa si 250 gr de mere - toate astea fac 1 punct ( normal au 0 puncte dar ai depasit si ratia de legume si ratia de fructe )

Daca ai mancat 100 gr de ardei si 350 gr de capsuni - toate astea fac 1 punct ( normal au 0 punte dar ai depasit ratia de fructe )

In alta ordine de idei, oricate legume si/sau fructe ai manca peste ratia zilnica pui 1 punct

Aceasta regula nu se aplica pt legumele si fructele care in tabel au puncte specificate pe suta de grame ( de exemplu bananele si cartofii), acestea punctandu-se separat.

Sper ca ti-am putut fi de ajutor pupic.gif
ina_ceva
May, clap.gif
crissy
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:43 PM) *

La rosii si la ridichi ai maxim 1p pentru ca ai depasit cele 300 de grame zilnice , atat blum.gif

De exemplu, eu nu punctez deloc legumele (in afara de cartofi, mazare, pastai, porumb) wink1.gif

Dar asta e la alegerea fiecareia tease.gif

pupic.gif esti o comoara la casa omului. Eu credeam ca adaug cate 1 p la fiecare 100 de g depasita.

CITAT(Maybeline @ 20-04-2007, 02:02 AM) *

crissy cred ca nu ai inteles cum se puncteaza extra fructe si extra legume. Hai sa vedem daca iti pot explica eu mai bine. In momentul in care intr-o zi mananci peste 300 grame de legume si/sau peste 200 grame de fructe pui 1 singur punct.

Deci sa zicem ca azi ai mancat 200 gr de rosii, 150 gr de castraveti si 100 gr de portocale - toate astea fac 1 punct ( ele normal sunt 0 puncte dar ai depasit ratia de 300 gr legume )

Daca ai mancat 300 gr varza si 100 gr de ceapa si 250 gr de mere - toate astea fac 1 punct ( normal au 0 puncte dar ai depasit si ratia de legume si ratia de fructe )

Daca ai mancat 100 gr de ardei si 350 gr de capsuni - toate astea fac 1 punct ( normal au 0 punte dar ai depasit ratia de fructe )

In alta ordine de idei, oricate legume si/sau fructe ai manca peste ratia zilnica pui 1 punct

Aceasta regula nu se aplica pt legumele si fructele care in tabel au puncte specificate pe suta de grame ( de exemplu bananele si cartofii), acestea punctandu-se separat.

Sper ca ti-am putut fi de ajutor pupic.gif

pupic.gif si tie pentru explicatii. Am scris mai sus cum punctam eu blushing.gif
Deci pot manca oricate legume si fructe (exceptand alea punctate>0) ca tot 1 p adun grin.gif
crissy
http://www.basescu.ro/
Spuneti-va parerea!
May
Cu placere pupic.gif

ina i-am explicat asa cum mi-ar placea si mie sa imi explice cineva un lucru pe care nu il inteleg hug.gif
crissy
Astazi am mancat aproape la fel ca ieri. Stiu ca nu e bine pt organism dar nu am avut timp de stat la cratita sad.gif . Pentru zilele urmatoare mi-am facut un bors dietetic din piept de pui cu legume, deci pranzul mi l-am asigurat. Nu am pus deloc ulei deci am bors de 8 p yahoo.gif .

Maine am zi de cantar huh.gif .
Pisik
Crissy, vad ca devii experta in numarat, in curand dai lectii la Neuroni )).gif
Bafta in continuare
crissy
CITAT(Pisik @ 20-04-2007, 10:20 PM) *

Crissy, vad ca devii experta in numarat, in curand dai lectii la Neuroni )).gif
Bafta in continuare

lol.gif
Multumesc de vizita, Pisik. Mi-a fost greu pana m-am prins cum e cu numaratul, dar cu ajutoru vostru am invatat. Si sper sa ma mai ajutati si de acum incolo daca o sa intampin probleme.
So... azi zi de cantar. Am scapat de 1-1.200 Kg. Nu-s foarte multumita dar astept sa mai treaca niste zile pana se acomodeaza corpul meu cu dieta. Urmatoarea cantarire: marti.
Am probat si rochia si tot asa stramta e sad.gif

Intrebare: Am in fata o stacana de 250 ml cafea. Cum o punctez? A facut-o Stefan si nu stiu cantitatile de zahar si cafea. Cand se intoarce, il intreb.
Am aflat: 6 lingurite rase de zahar si 8 de cafea la un ibric de 500 ml. Deci mie imi revin 4 lgte de cafea si 3 de zahar. Ma duc sa calculez wacko.gif
Nessie
O lingurita de zahar are 1p de obicei, dar zaharul se incadreaza si in cele 3 alimente zilnic permise cu 0p. Sa ma corecteze fetele care stiu mai bine.

Deci daca ai 3 lingurite de zahar le poti puncta cu 0 sau cu 3p. Ma gandesc ca daca nu iei in considerare regula cu cele 3 alimente slabesti mai usor. unsure.gif
May
3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

Ceea ce inseamna ca in loc sa punctezi 3 linguritze de zahar, punctezi numai 2 caci una este gratis. Tabelul de mai sus se refera la 3 alimente distincte, de aceea nu vei trece 3 linguritze de zahar cu 0 puncte ci doar o linguritza cu 0 puncte si restul de 2 se puncteaza .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.