Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
crissy
pupic.gif
floare.gif , 'nteles! O trec cu 2 p ca am mai mancat si o lingurita gem dietetic (sper sa o pot puncta la fel ca pe miere si marmelada). Ma duc sa verific tabelul.

Nu am gasit punctaj pt gem separat asa ca mi-am calculat pct-le dupa regula kcal/60+lipide/9 la suta de grame: 1.88, deci lingurita are 0.1 p w00t.gif . Il trec asa ca sa fiu sigura ca nu depasesc 21 p biggrin.gif
crissy
Voi trece meniu pe care mi l-am propus pt. ziua de astazi. Sper sa nu ma abat blushing.gif
MD
Paine de secara 70 g 3,5p
Exquisa 0.2 % grăsime 50 g 0,5p
Iaurt 0,1% 200 g 2,5p
Gem dietetic 5 g 0p
Bomboana 12,5 g 1,4p
Cafea cu zahar 250 ml 2p
G
Covrigei 5 buc 0,5p (cred ca aveau mai multe pct ca sunt grosi)
P
Bors 2p
Ardei iuti 1 buc 0p
G
fructe+extrafructe 1p
C
Salata de legume cu 2 oua fierte si cu iaurt in loc de ulei: 5 p
2.5 l apa si poate apuc sa fac macar 15 min bicicleta.
Total provizoriu: 18.4 p
Cred ca o sa mai bag ceva cereale fitness cu fructe pana la 21p.
May
crissy o lingura de zahar are un punct, nu o linguritza wink1.gif

Ar trebui sa citesti asta
crissy
Mda, m-am lamurit cu cerealele mele. De-acum faptul e consumat sad.gif . O sa ascund punga si o sa le mananc dupa nunta.
Eu mi-am mai cumparat si Musli cu fructe de la Dr. Oetqer. Au si alea zahar dar cerealele integrale sunt mai pufoase. Probabil ca sunt tratate cu ceva de se pot mesteca asa usor.
Maybeline, grin.gif eu credeam ca lingurita... Am uitat sa citesc blink.gif
Azi am zi grea tare. Maine socrul isi serbeaza onomastica si tot maine socrii mei implinesc 30 de ani de la casatorie ( blink.gif Stefan e nascut in noiembrie, la termen) si mergem in gradina la gratar. Sa vedeti azi ce de-a puncte strang doh.gif . Sper sa ma scot cu punctele bonus de la biciclit.
May
crissy eu am tinut mai bine de jumatate de an WW calculand zaharul cu 1 punct pe linguritza asa ca te inteleg )).gif .

Cat despre gratar.... nu te mai stresa atat ca o sa mananci sau ca nu, caci nu o sa iti infiga nimeni mancarea in gat. Tu esti singura care are controlul asupra mintii si stomacului tau si tine numai de vointa daca azi o sa mananci mult sau nu. Poti sa mananci 2-3 mici si o friptura de pui cu multa salata si nu cred ca ai facut mare dezastru in dieta.

Nu te mai gandi ca peste 2 saptamani mergi la nunta si nu te incape rochia, ca nu o sa slabesti fenomental pana atunci. Gandeste-te mai bine ca faci primii pasi spre a manca sanatos, WW nu este o dieta, ci este un mod de viata, un program care ne educa si ne ajuta sa ne stabilim propiile limite. In loc de rochia aia mai bine gandestete la puiutzul tau si la faptul ca este vital pt el sa aibe o mamica sanatoasa.

Citeam despre bicicleta ta si este imposibil ca in 15 min de pedalat, chiar si cu viteza melcului, sa faci numai 1 km si atat de putine calorii. Mi-am amintit de mine cand mi-am montat bicicleta ca am incurcat firele de la monitorul unde imi afiseaza toate cele si dadeam frate pe 10 calorii si 20 min si mi-am spus ca nu este normal asa ceva. Am desfacut din nou monitorul si mi-am dat seama ca pusesem firele gresit... e posibil sa fie la fel si la tine.

In alta ordine de idei, calmeaza-te si ia usor fiecare zi in parte. Nu te mai gandi atat de mult la mancare si incearca, atunci cand ai o zi ca cea de azi, sa alegi ce este mai sanatos din tot ce tii se ofera.

Bafta floare.gif
crissy
CITAT(Maybeline @ 22-04-2007, 02:55 PM) *

crissy eu am tinut mai bine de jumatate de an WW calculand zaharul cu 1 punct pe linguritza asa ca te inteleg )).gif .

Cat despre gratar.... nu te mai stresa atat ca o sa mananci sau ca nu, caci nu o sa iti infiga nimeni mancarea in gat. Tu esti singura care are controlul asupra mintii si stomacului tau si tine numai de vointa daca azi o sa mananci mult sau nu. Poti sa mananci 2-3 mici si o friptura de pui cu multa salata si nu cred ca ai facut mare dezastru in dieta.

Nu te mai gandi ca peste 2 saptamani mergi la nunta si nu te incape rochia, ca nu o sa slabesti fenomental pana atunci. Gandeste-te mai bine ca faci primii pasi spre a manca sanatos, WW nu este o dieta, ci este un mod de viata, un program care ne educa si ne ajuta sa ne stabilim propiile limite. In loc de rochia aia mai bine gandestete la puiutzul tau si la faptul ca este vital pt el sa aibe o mamica sanatoasa.

Citeam despre bicicleta ta si este imposibil ca in 15 min de pedalat, chiar si cu viteza melcului, sa faci numai 1 km si atat de putine calorii. Mi-am amintit de mine cand mi-am montat bicicleta ca am incurcat firele de la monitorul unde imi afiseaza toate cele si dadeam frate pe 10 calorii si 20 min si mi-am spus ca nu este normal asa ceva. Am desfacut din nou monitorul si mi-am dat seama ca pusesem firele gresit... e posibil sa fie la fel si la tine.

In alta ordine de idei, calmeaza-te si ia usor fiecare zi in parte. Nu te mai gandi atat de mult la mancare si incearca, atunci cand ai o zi ca cea de azi, sa alegi ce este mai sanatos din tot ce tii se ofera.

Bafta floare.gif

floare.gif
Nunta e sambata viitoare la cumatrii mei (Andreea-Rodica si Bogdan) si nu e nunta oarecare. De aia trebuie sa arat cat de cat bine. E un eveniment pe care il asteptam de multisor si unde ne intalnim multi fosti colegi de facultate. Sper sa-mi intelegi disperarea cu slabitul rapid. Eu nu-s adepta curelor de slabire gen 20 kg in 2 saptamani dar acum ma simt cam stransa cu usa.
Cu bicicleta nu ma stresez prea tare daca sunt firele incurcate )).gif . Important este sa fac miscarea.
In meniul de astazi avem asa:
Platouri cu:
- sunca de pui presata
- feta
- cas
- mezeluri

- pulpe la gratar
- mititei la gratar
- carnaciori de vita la gratar
- cartofi prajiti in ulei (dar tavita sta pe gratar laugh.gif )
- mujdei de usturoi (eu mi-am facut fara ulei)
- bere
- vin
- sucuri

Mi-am calculat cam cat as manca (fara ce se afla pe platouri) si acumulez vreo 31.5 p. Daca renunt la 100 g mici (9p) scap cu fata curata. Vad eu cum fac. Inca nu-s gata gratarurile.
May
Cand am zis sa nu te stresezi ca nu incapi in rochia pt nunta ma refeream sa nu te mai stresezi pt viitorul apropiat, ci sa te preocupi ca restul vietii tale sa fii o mamica sanatoasa, caci primii pasi i-ai facut floare.gif
crissy
Astazi am consumat 27+x puncte. Nu stiu cum sa punctez felia de tort si crema de zahar ars blushing.gif doh.gif
De maine din nou pe baricade. Fara abateri.
lliliana
Sal pupic.gif pupic.gif pupic.gif Shi eu tot ashea zic...de maine pe baricade!!! )).gif Da' oare de care maine? pupic.gif hug.gif Oooof!!!...Kilogramele astea ma omoara. hug.gif
crissy
CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 08:38 AM) *

Sal pupic.gif pupic.gif pupic.gif Shi eu tot ashea zic...de maine pe baricade!!! )).gif Da' oare de care maine? pupic.gif hug.gif Oooof!!!...Kilogramele astea ma omoara. hug.gif

pupic.gif si hug.gif si floare.gif ca mi-era dor de postarile tale. Bine ai revenit.
lliliana
CITAT(crissy @ 23-04-2007, 08:46 AM) *

CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 08:38 AM) *

pupic.gif si hug.gif si floare.gif ca mi-era dor de postarile tale. Bine ai revenit.

Iaca-ma-s... cheer.gif Venit sa inving kilograme lipicioase )).gif
buretel
crissy pupic.gif nu te mai stresa, nu poti modifica rochia?

si maybeline, iti multumesc pt ceea ce ai scris pupic.gif nici ca puteam pune mai bine in cuvinte ceea ce ai exprimat tu. citind postarea ta, mi-am revazut toate greselile. acum sper sa-mi revizuiesc atitudinea wink1.gif
May
buretel cu placere pupic.gif Si felicitari pt ``pierderi`` grin.gif

Toate gandurile pe care le-am scris vin, din pacate, din propriile greseli repetate de ani de zile si tare mi-as fi dorit sa fi venit cineva acum 5-6 ani si sa imi traga una peste ceafa sa ma trezesc. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata give_rose.gif
julyalina
CITAT(crissy @ 22-04-2007, 03:58 PM) *

In meniul de astazi avem asa:
Platouri cu:
- sunca de pui presata
- feta
- cas
- mezeluri

- pulpe la gratar
- mititei la gratar
- carnaciori de vita la gratar
- cartofi prajiti in ulei (dar tavita sta pe gratar laugh.gif )
- mujdei de usturoi (eu mi-am facut fara ulei)
- bere
- vin
- sucuri

drool.gif mamaaa cei-i aici blum.gif trebuie sa ma bag.gif sau sa valea.gif ca altfel o iau razna crazy.gif

crissy, eu zic sa nu-ti mai faci atatea ganduri cu rochia si cu colegii ca in final poate ai cateva kg in plus dar ai o familie si ai o mica comoara care valoreza mai mult decat orice hug.gif o sa slabesti tu dar treptat pupic.gif

pupic.gif pentru mamica si pentru printesa mica hug.gif

crissy
Meniul de astazi:
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Paine 37 g 1,5p
Gem de visine o lingurita 0p
mere 350 g 1p
Pulpa de pui la gratar 200 g 8,3p
Carnacior de vita 50 g 4,2p
Mujdei de usturoi (fara ulei) 50 g 0p
Salata din extralegume si Iaurt 0.1 % grasime 30 g 1+0,4=1.4p
Iaurt 0.1 % grasime 300 ml 2,4p
Total 20.3 p din 21.
Bicicleta 30 min
Apa 2.5 l.

Buretel, rochia nu o pot modifica. De imbracat o pot imbraca numai ca sta prea fix pe mine.
julyalina, colegii ma stiu cum arat ca doar au fost la botez smile.gif dar as fi vrut eu sa arat un pic mai bine pentru sufletelul meu.
Eu mi-am schimbat avatarul de la ym si am primit multe complimente. Sa va arat de ce:Imagine
lliliana
M-ai dat gata cu poza fiica-tii. E superba...sa-ti traiasca multi ani fericiti pupic.gif hug.gif

Iti doresc o zi buna foc. Shi sper shi eu ca o cumintenie ca a ta in privinta mancarurilor sa se mai lipeasca shi de uneleeeee:D care mai trec prin jurnalul tau biggrin.gif Pup. pupic.gif
buretel
w00t.gif crissy, e superba elise!! wub.gif wub.gif
sa-ti traiasca micuta, de fapt sa ne traiasca, e si a noastra, a forumului grin.gif
pupic.gif

ps: incearca zilele astea, pana la nunta, sa fii cuminte, si ai sa vezi ca rochia iti va veni f bine wink1.gif
eu abia de sapt trecuta m-am cumintit, si se vad rezultate. azi am fix cu 2kg mai putin decat lunea trecuta cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Pulpa de pui stiu ca are 2.5p la 100 de gr. De unde ai scos 8.3p la 200gr? Apropo, ai cantarit numai carnea, fara os, nu?

Super copilas ai, sa-ti traiasca! give_rose.gif
julyalina
crissy, te pupic.gif si pe tine si pe elise pupic.gif
eu revin la ce am spus mai demult ... inscrie-o pe site-urile alea de modeling pentru bb ca e dulce foc wub.gif

by the way ... daca vrei sa slabesti rapid, 2, 3 zile, pana la nunta nu mai manca nik carne, paine, dulce. mananca numai salate de legume crude cu lamaie multa si o sa vezi diferenta smile.gif
sa nu dati bag.gif ca am facut sugestia asta smile.gif
crissy
CITAT(buretel @ 24-04-2007, 10:52 AM) *

w00t.gif crissy, e superba elise!! wub.gif wub.gif
sa-ti traiasca micuta, de fapt sa ne traiasca, e si a noastra, a forumului grin.gif

blushing.gif pupic.gif Multumim. Sa vedeti ce poza o sa pun indata wub.gif

CITAT(buretel @ 24-04-2007, 10:52 AM) *

azi am fix cu 2kg mai putin decat lunea trecuta cheer.gif cheer.gif

La cat mai multe. Ieri parca erau 1.7? Tine-o tot asa!

CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 11:03 AM) *

crissy, te pupic.gif si pe tine si pe elise pupic.gif
eu revin la ce am spus mai demult ... inscrie-o pe site-urile alea de modeling pentru bb ca e dulce foc wub.gif

pupic.gif si noi pe tine. Site-urile de modeling cauta copilasi grasuti, nu silfidutzi ca fiica-mea.
CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 11:03 AM) *

by the way ... daca vrei sa slabesti rapid, 2, 3 zile, pana la nunta nu mai manca nik carne, paine, dulce. mananca numai salate de legume crude cu lamaie multa si o sa vezi diferenta smile.gif
sa nu dati bag.gif ca am facut sugestia asta smile.gif

La mine in jurnal nu da nimeni cu nik! As incerca dar ar trebui sa am si niste vitamine la indemana. La cat sunt de mancacioasa nu as rezista numai cu legume si fructe. Multumesc pentru sugestie.

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 10:52 AM) *

Pulpa de pui stiu ca are 2.5p la 100 de gr. De unde ai scos 8.3p la 200gr? Apropo, ai cantarit numai carnea, fara os, nu?

Super copilas ai, sa-ti traiasca! give_rose.gif

La mine in tabel e trecut asa: pulpa de pui cu piele, 200 g negatita, 5.5 p. Erau 8.3 p pentru ca de fapt am mancat o pulpa intreaga si inca un copanel, adica 300 g doh.gif . Astazi, dupa ce am mancat carnea, am cantarit si oasele. Au doar 30 g.
ina_ceva
Eu ma gandeam ca ai papat-o fara piele blum.gif blum.gif
crissy
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 06:22 PM) *

Eu ma gandeam ca ai papat-o fara piele blum.gif blum.gif

bag.gif Nope.
crissy
band.gif giggle.gif angel.gif
Cam asa o sa arate ingerasul la nunta nanutilor ei:
Imagine
Bine, nu in picioarele goale tease.gif ca aici faceam parada modei.
Sssst, sa nu-i spuneti lu' cumatra, ca vreau sa fie surpriza naughty.gif
crissy
Meniul de astazi:
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Paine 37 g 1,5p
Gem de visine o lingurita 0p
Cafea cu fructoza (2 lingurite) 100 ml 0p
fructe 0p
Pulpa de pui la gratar 200 g 5,5p
Salata de legume inacrita cu iaurt Iaurt 0.1 % grasime 50 g 1,3p
Bors o portie 2p
Ardei iute 1 buc 0,4p
Ou 1 buc 2p
Albus de ou 1 buc 0,5p
Masline 5 buc 1,5p
Feta 2 felii subtiri 2p
Bomboane Solano 2 buc ?p
Total: 18.2 p. Mai pun un punct pt bomboane si fac 19.2p. Economisesc 1.8 p.
Bicicleta 15 minute -1p
Aerobic 10 minute -1p
2.5 l apa (inca neterminata, dar ma stradui)
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 24-04-2007, 07:00 PM) *

band.gif giggle.gif angel.gif
Cam asa o sa arate ingerasul la nunta nanutilor ei:
Imagine
Bine, nu in picioarele goale tease.gif ca aici faceam parada modei.
Sssst, sa nu-i spuneti lu' cumatra, ca vreau sa fie surpriza naughty.gif

Cumatra si-a facut timp sa se uite pe forum sa vada ce mai este nou! give_rose.gif
Sexymom
E absolut SU-PER-BA fetita ta, e o adevarata printesa.O sa rupa inimile tuturor. pupic.gif
ina_ceva
E o dulceatza give_rose.gif pupic.gif pt ea

De ce ai pus la ardei iute 0.4p?

O seara placuta pupic.gif
dany
Dulcica tare printesa ta !!!!

Ardeiul iute are 0 p !!!!!!!!

hug.gif
crissy
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 10:01 PM) *

De ce ai pus la ardei iute 0.4p?

Eu nu-l aveam in lista si am calculat cf formulei. Are 0.2% grasimi si 24 de calorii la 100 g. Dar cu siguranta ardeiul meu nu avea 100 g grin.gif .

CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 11:33 PM) *

Dulcica tare printesa ta !!!!
hug.gif

pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 10:01 PM) *

E o dulceatza give_rose.gif pupic.gif pt ea

pupic.gif give_rose.gif

CITAT(Sexymom @ 24-04-2007, 07:46 PM) *

E absolut SU-PER-BA fetita ta, e o adevarata printesa.O sa rupa inimile tuturor. pupic.gif

pupic.gif give_rose.gif
Lasa sa le rupa ea! Iar tat'su o sa le rupa picioarele la aia care incearca sa o faca sa sufere devil.gif
julyalina
pupic.gif crissy, ai un bb... sa-ti traiasca! hug.gif e dulce foc wub.gif

CITAT(crissy @ 24-04-2007, 05:38 PM) *

Site-urile de modeling cauta copilasi grasuti, nu silfidutzi ca fiica-mea.

blink.gif pai copilasii sa fie grasutzi si mamicile scandurici??? blink.gif ce lume nebuna wacko.gif
plus ca elise nu mi se pare slabutza sad.gif mie mi se pare ac e un copil normal wub.gif
crissy
CITAT(julyalina @ 25-04-2007, 08:38 AM) *

blink.gif pai copilasii sa fie grasutzi si mamicile scandurici??? blink.gif ce lume nebuna wacko.gif
plus ca elise nu mi se pare slabutza sad.gif mie mi se pare ac e un copil normal wub.gif

E slaba avand in vedere ca la nastere a avut 3400 g iar la un an si 5 luni nu are nici 11 kg sad.gif (se zice ca la 1 an ar trebui sa aiba de 3 ori greutatea de la nastere). Dar ea e inaltuta de aia pare slaba. Acum nu-mi mai pasa. Pana sa implineasca un an m-am stresat tare ca era slaba si nu manca, dar acum ma vindec treptat. Am altele de care sa-mi fac griji. Ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si ca e un copil normal.
julyalina
CITAT(crissy @ 25-04-2007, 11:35 AM) *

E slaba avand in vedere ca la nastere a avut 3400 g iar la un an si 5 luni nu are nici 11 kg sad.gif (se zice ca la 1 an ar trebui sa aiba de 3 ori greutatea de la nastere). Dar ea e inaltuta de aia pare slaba. Acum nu-mi mai pasa. Pana sa implineasca un an m-am stresat tare ca era slaba si nu manca, dar acum ma vindec treptat. Am altele de care sa-mi fac griji. Ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si ca e un copil normal.

asta este cel mai important! sa fie sanatoasa ! pupic.gif nu te mai stresa hug.gif
crissy
Meniul de astazi
Mere 150 g 0p
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Cafea cu fructoza (2 lingurite) 200 ml 1p
Pere 150 g 0p
Bors o portie 2p
Ardei iute 1 buc 0p
Piept de pui afumat 50 g 1p
Gratar din pulpa de pui 50 g 1,5p
rosii 250 g 0p
ridichi 100 g 0p
castraveti 150 g 1p
Ceapa verde 50 g 0p
Iaurt 0.1 % grasime 100 g 0,6p
Piept de pui afumat 50 g 1p
Feta 50 g 3p
Cartofi prajiti o lingura 1,9p
Masline 50 g (3 buc) 3p
Cioco 75% un patratel jumatate 1,9p
Total: 19.4 p din 21. Dar parca nu-s satula si pana ma culc mai este. Mai bag probabil un iaurt degresat.
crissy
pupic.gif fetele dragi.
Vin cu raportul de cantar: de 2 saptamani de cand tin ww am alungat ~4kg yahoo.gif . Dar am tras tare, am combinat ww cu Monti (cat de cat) si am incercat sa mananc pana in 1500 kcal wacko.gif . Bicicleta in fiecare zi, cp 2.5 l apa/zi. Dar sambata si duminica ce ma asteapta? Dezmat culinar blushing.gif . Sambata nunta, duminica intorcatura... De luni sper sa fiu din nou cuminte. Promit!
M-am cantarit inainte si dupa ce am stat pe tron rolleyes.gif . Diferenta de aproape 1 kg blink.gif ... se poate asa ceva, sau cantarul meu e defect?
ina_ceva
Se poate wink1.gif
julyalina
'neatza crissule pupic.gif
cheer.gif felicitari pentru kg pierdute!
multumesc pentru ideile de turism pupic.gif o sa incerc sa ma conformez programului poate o prind si pe elise treaza naughty.gif
apropo... cu ce ajung de la Suceava la GH si la manastiri? si cat timp fac din Suceava pana acolo?
si... cum e timpul pe acolo? adik tre sa-mi iau si o gecutza sau merge doar un tricou si un hanorac?
si ... ce-i aia intorcatura? baby.gif

hai ca te-am capiat cu intrebarile biggrin.gif

crissy
CITAT(julyalina @ 27-04-2007, 10:47 AM) *

'neatza crissule pupic.gif
cheer.gif felicitari pentru kg pierdute!
multumesc pentru ideile de turism pupic.gif o sa incerc sa ma conformez programului poate o prind si pe elise treaza naughty.gif
apropo... cu ce ajung de la Suceava la GH si la manastiri? si cat timp fac din Suceava pana acolo?
si... cum e timpul pe acolo? adik tre sa-mi iau si o gecutza sau merge doar un tricou si un hanorac?
si ... ce-i aia intorcatura? baby.gif

hai ca te-am capiat cu intrebarile biggrin.gif

)).gif
1. Multumesc.
2. Tren sau maxi-taxi/ocazie pana in GH. Din pacate nu sunt curse speciale pt manastiri sad.gif . Pt Manastirea Humorului (satul wacko.gif ; Manastirea Humorului se afla in satul... Manastirea Humorului) sunt maxi-taxi dar nu stiu exact pana unde merg, daca ajung si prin fata manastirii. La Voronet cred ca poti ajunge doar cu taxiul.
3. cu trenul nu stiu ca nu am mai fost de mult, cam o ora. Cu maxi-taxi 40 min.
4. Obligatoriu sa-ti iei si haine groase. Dimineata sunt +3C!
5. Intorcatura... hm, un fel de nunta cu invitati putini (rudele si prietenii apropiati). Se consuma mancarea / bautura ramasa de la nunta (de la cei care nu au onorat cu prezenta devil.gif ) sau eventual se face un gratar (cazul nostru). Se canta, se danseaza, se barfeste.
Sexymom
Ce super ca va intalniti si voi, vad ca ne intalnim care pe unde poate. pupic.gif
crissy
sad.gif Cine-i mai norocos ca mine? Maine o sa merg la nunta cu rusii pe cap caramida.gif
Are careva o pusca la-ndemana?
crissy
cheer.gif Descarc pozele de la nunta. Observati ce matinala sunt, nu?
ina_ceva
poze poze poze cheer.gif cheer.gif
crissy
Am pus la Andreea in jurnal o poza cu tinerii casatoriti. Poze am facut aproape 500, am selectat cateva si le-am pus pe net. Puteti sa le vedeti aici: http://new.photos.yahoo.com/negaracristina...460762399826064
La nunta a fost foarte frumos, ne-am distrat, suntem franti de oboseala pentru ca ne-am culcat la 9 si ne-am trezit la 11. Ieri a fost o zi superba insa astazi a plouat toata ziua asa ca gratarul s-a transformat in ciorba radauteana si alte ingrasacioase.
Mirii au fost foarte frumosi, ne-am intalnit cu fostii colegi de facultate si a fost superb.
Va pup. Nu stiu daca ati inteles ceva din mesajul meu dar oboseala isi spune cuvantul. Si cum am ajuns acasa, Elise ne-a luat de fresh blink.gif .
Lacry
Greu s-au deschis pozele. Dar am reusit sa vad cateva. Foarte frumosi mirii naughty.gif
Sa fie intr-un ceas bun smile.gif
Buna si ciorba radauteana. Am mancat prima data in urma cu doi ani, la restaurantul de langa plopii fara sot ai lui Eminescu.Chiar mi-a placut. Valuat de proaspeti Elise, nu? lol.gif
julyalina
multumesc pentru detalii crissule pupic.gif pare nitzel cam complicat sad.gif sper sa ma descurc cu transportul ca bani de taxi nu am sad.gif
mi-au placut pozele hug.gif mirii, martorii, atmosfera ... dar cel mai mult mi-a placut don'soara de onoare wub.gif
crissy
cheer.gif yahoo.gif M-am intalnit cu Julyalina. A fost scurt sad.gif , maxim 10 minute, fiecare a venit cu copilul din dotare biggrin.gif. Este o fumusete de fata, are niste ochi superbi si-i sta foarte bine bruneta. Elise a indragit-o din prima. Nici bine nu i-a intins mana ca sa plece cu ea la plimbare ca fiica-mea mi-a si dat drumul de mana si s-a conformat. A imitat cateva animale, i-a dat un pup timid Alinei si le-a facut PA la plecare. Pacat ca a fost asa scurt.
luchi
Cat ma bucur ca v-ati vazut! Intr-adevar, Alina e o frumushata de fata, dar nici tu nu cred ca esti mai prejos wink1.gif
Ciorba radauteana..n-am mai mancat de...haaat, cand eram studinte in dulcili targ al Iesilor.
crissy
luchi, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. pupic.gif hug.gif floare.gif
Mie mi-e si rusine sa mai scot capul in lume sorry.gif ... tocmai m-am ridicat de la masa... iaurt 0.1% cu... turta dulce home made caramida.gif . Ieri am mancat disociat caramida.gif doar dulciuri: turta dulce, gogosi cu sos de miere de albine si altele. Poate-mi vine si mie mintea la cap ca nu stiu unde ajung asa sorry.gif . Sau poate e doar o faza ca prea in multe jurnale am citit de pofte iesite din comun.
lliliana
CITAT(crissy @ 27-04-2007, 08:31 PM) *

sad.gif Cine-i mai norocos ca mine? Maine o sa merg la nunta cu rusii pe cap caramida.gif
Are careva o pusca la-ndemana?

Neatza Criss....O Katiusa daca vrei!!! Se rezolva )).gif

July pupic.gif pupic.gif pupic.gif Elisa pupic.gif pupic.gif pupic.gif Criss, ma bucur asha de mult ca atzi reushit sa va intalnitzi. Ii tot promit lui Bubu ca iau Timishoara cu asalt shi nu-mi iese. O sa-mi iasa pana la urma...sunt numai cincizeci shi ceva de kilometri. blum.gif

Urez numai de bine hug.gif
Tzutzi80
pupic.gif Neata cris si pt baby.gif pupic.gif
lliliana
Salut fete. pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.