fetele
Am venit sa dau un aspirator si sa sterg si praful

ca cine stie cand mai intru
Astazi am reusit (pana in momentul de fatza, ca pana ma culc mai este...) sa mananc asa:
- o cafea slaba
- o bucatica cascaval afumat (mica-mica, vreo 30 de grame), un mar
- un mar (altul

)
- un iacobs 3 in 1
- o rosie, 2 castraveti, un fir de ceapa verde, branza de vaci proaspata - 100 g maxim
- 1 kiwi si 2 portocale
- un castravete, o rosie, 1/2 felie de paine integrala, branza tartinabila (facuta in casa din branza de vaci, telemea, cas, unt, marar si boia de ardei dulce).
Foarte putin, poate nu voi lesina... dar sper ca asa sa-mi mai treaca din foame si pofta nebuna de a manca de toate.
Am baut putina apa, dar chiar nu am avut timp sa beau ca mai mult am umblat pe drumuri (legalizat diploma+foaia matricola, mers la liceu dupa alte hartzoage, mers cu fata la medicul de familie pt vaccin care s-a amanat pe luni pentru putin rosu in gat). Intentionez sa mai mananc un iaurt 1%. Sper din tot sufletul sa ma tin si de cuvant pentru ca, dupa cum spuneam, pana ma culc mai este...
S-ar putea pe 1 Iunie a am banchet
. Ma invita elevii unei clase, cu care m-am inteles foarte bine (nu aveau nicio obligatie, mai ales ca la banchet merg, de obicei, profesorii care predau la clasele de-a 12-a iar eu sunt in CIC din ianuarie 2006). M-am emotionat cand mi-a zis sefa de catedra, dar m-am simtit si mandra in acelasi timp. Nu stiu daca o sa merg pentru ca nici nu am vorbit cu Stefan, nici nu am cu ce sa ma imbrac si stam si f. prost cu finantele si timpul liber. Si ma gandesc si la bietii elevi (de fapt bietii parinti) ca platesc inca 2 meniuri.Invatatul merge asa-si-asa mai mult spre nu

. Dar ma mobilizez eu, nu de alta dar raman fara paine.
Va pup si va tin la curent cu
PROGRESELE mele. Deci sunt optimista, da?
CITAT(amalia0701 @ 14-05-2007, 11:54 AM)

Frumoase poze!
Cat verde, aici in Oltenia deja e parjol.
Amalia, da, e verde peste tot. Si asa de frumos. Si copacii in floare. Dar cine stie cat o mai fi asa ca la felul in care se schimba clima... cine stie? Dumnezeu cu mila!
CITAT(julyalina @ 16-05-2007, 10:25 AM)

pentru bombonica aia mica

si pentru mamica ei
am aterizat sie eu pe aici sa vad ec faceti si ma bucur sa constat ca va distrati
amalia, sa stii ca e superba zona banatului

Pupat si noi canarul. Si am vazut si pozele, dar pentru mine trebuie sa scrii ce-i in poza ca eu... mai slaba cu duhul

CITAT(Andreea-Rodica @ 13-05-2007, 11:09 PM)

A fost intr-adevar un weekend superb!

Iar Codrii Seculari merita vazuti, macar o parte ca rezervatia are multe hectare.

pai eu credeam ca la ora la care ai postat doarme si patul sub tine. Eu am dormit nene... imagineaza-ti ca luni Stefan a avut toata noaptea treaba la WC din cauza de mici, probabil. Si a cautat si pastile in noptiera, pe intuneric. Efectiv nu l-am simtit. Abia azi mi-am mai revenit cu somnul si din oboseala.

Moama, ce m-am placintit....