fetele.
Am venit sa mai sterg praful, nu de alta dar vad ca am musafiri si la mine e dezordine

.
Din pacate nu mi-am mai revenit cu moralul deloc. Tocmai ce am aflat o veste groaznica,
cele care sunteti mai slabe de inima sa nu cititi.
O buna prietena, vecina cu mine a nascut la doar 6 luni jumatate. BB nu a supravietuit decat o ora dupa nastere
, parintii sunt distrusi. BB nu avea plamanii suficienti de dezvoltati si nici creierul. Daca traia, cu siguranta ar fi avut mari probleme de sanatate cu el. Stau si ma gandesc cu groaza si nu contenesc sa-i multumesc lui D-zeu ca mi-a dat un copil sanatos si la termen... Daca mi s-ar fi intamplat asa ceva cred ca nu rezistam psihic... Of, of, of... Urma sa nasca in septembrie iar botezul ar fi fost facut in acelasi timp cu taiatul motului la fetita care va implini un an. Si prima fetita a nascut-o inainte de termen, la 8 luni, dar desi era micutza a supravietuit si acum e o frumusete de fata. Cu invatatul stau... asa si asa

. Numai ca morcovelul creste pe zi ce trece, am inceput sa recapitulez si intru in panica pentru ca mi se pare ca nu mai stiu nimic. Si mai am de invatat inca 2 capitole din informatica si aproape toata metodica

. Metodica merge ingrozitor de greu pentru ca URASC SA TOCESC, nu prea sunt multe chestii logice pe care sa le retin ca atare, nu reusesc sa leg ideile una de alta... ce mai, o intreaga varza in capul meu

. Ma am mai putin de 2 sapt. pana la examen. Pe 12 am proba practica (care este si eliminatorie) iar pe 16 proba scrisa.
Elise... bineinteles ca face numai prostioare. Dar nu exagereaza. De la o zi la alta ne uimeste cu lucrurile pe care le face. Progreseaza incet-incet si la vorbit, dar mai mult vorbeste in limba ei
).gif)
. Are energie cat pentru 10 adulti, ne stoarce de puteri cand iesim cu ea la joaca, dar si in casa. Nu sta locului 5 minute. Si asta e un lucru bun pentru ca inseamna ca e un copil sanatos.
Ma intorc la invatat

pentru ca astazi nu prea am avut spor: plouat deci bona a adus copil acasa de la joaca deci... nexam conditii de invatat, Stefan s-a dus sa-l ajute pe vecin
sa faca sicriu, sa vb cu preotul si alte chestii care tin de inmormantare.Pupici si spor la slabit. Poate reiau si eu dieta dupa ce termin cu examenele.