Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
julyalina
pupic.gif
crissy, am pozele cu elise in calculator si le-am mai aratat la colegi biggrin.gif adica m-am mandrit cu copilul tau grin.gif
crissy
CITAT(julyalina @ 06-06-2007, 08:35 AM) *

pupic.gif
crissy, am pozele cu elise in calculator si le-am mai aratat la colegi biggrin.gif adica m-am mandrit cu copilul tau grin.gif

)).gif Te pun sa platesti drepturile de autor, sa stii! (autor de copil si nu de poze wink1.gif ) pupic.gif
anca veselie
vai cat de scumpa e!!!!!!!! sa fie sanatoasa pupic.gif
crissy
CITAT(anca veselie @ 08-06-2007, 11:43 PM) *

vai cat de scumpa e!!!!!!!! sa fie sanatoasa pupic.gif

blushing.gif pupic.gif give_rose.gif Sa dea Domnul!
crissy
lol.gif Din ciclul TALENTELE MELE ASCUNSE, episodul PICTORITZA SE INTOARCE wink1.gif :
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Indata pun si doua filmulete.

Eu sunt suparata tare... abia ce au trecut doua saptamani de cand a terminat Elise antibioticul, acum are febra din nou si tuseste crying.gif
crissy
Si dupa cum am promis, filmuletele:
Film 1
Film 2
Vizionare placuta naughty.gif
May
Uuuuuuu, body painting lol.gif floare.gif
julyalina
lol.gif daaaaaa pupic.gif
super smile.gif si ce calma este cand se picteaza )).gif

pupic.gif
Andreea-Rodica
Superba fina. Dar in alta ordine de idei, parca alta era tema jurnalului tau, nu?! biggrin.gif Lasa ca veniti voi la Suceava si ne facem de cap. haninoroc.gif Va asteptam hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 22-06-2007, 10:32 AM) *

Superba fina. Dar in alta ordine de idei, parca alta era tema jurnalului tau, nu?! biggrin.gif Lasa ca veniti voi la Suceava si ne facem de cap. haninoroc.gif Va asteptam hug.gif

blushing.gif grin.gif
Deci eu in vecii-vecilor nu o sa pot sa-mi ating target-ul crying.gif. Nu am nici un dram de vointa sad.gif . Inutil sa mai zic ca ticker-ul nu mai e valabil de mult. M-am intors la greutatea initiala. Efectiv nu am chef sa mananc mancaruri gatite, mananc numai tampenii, la ore tarzii. Nu am mai mancat un bors / supa nici nu mai stiu de cand. Si eu eram mare amatoare de bors. Nu am timp sa gatesc, abia ce reusesc sa-i mai fac fetei de mancare. Beau cate 2 cani de cafea pe zi, fumez cate un pachet de tigari pe zi... ce mai, m-am prostit acum la batranete.
Saptamana asta nu am avut spor absolut deloc. Stefan vine de la servici si merge afara la treaba, aseara a fost cu treaba la Suceava, marti pleaca la Bucuresti deci ajutor din partea lui cu fata nu prea am. Astazi a inceput sa ploua, deci am trimis bona acasa. Timpul zboara iar eu mai am mult de invatat, deja intru inpanica si nu e deloc bine. Sunt agitata, dimineata m-am trezit cam buimaca, visasem ca dadusem examen si azi... e vineri, deci se afiseaza rezultatele wacko.gif . OF, sa treaca si hopul asta o data... Sincer mi s-a acrit de atata invatat, daca as putea as pleca si maine din invatamant.
Cam suna a depresie, asa-i? O sa-mi treaca cu siguranta!
Andreea-Rodica
Curaj! Ai sa reusesti sa inveti tot ce-ti trebuie si ai sa iei o nota buna la examen. Si poate, in viitor vei pleca si din invatamant. Si eu m-am cam panicat zilele trecute si desi nu intelegeam nimic continuam sa citesc ca nebuna. Am observat ca o pauza poate face minuni (cu conditia sa nu ma gandesc tot la problema respectiva si in pauza). Lasa ca sambata si duminica ne relaxam un pic si sa vezi spor ce-o sa avem saptamana viitoare.
Mai ales eu, ca s-ar putea sa vina si ai mei la Suceava.
ina_ceva
crissy, cum merge treaba? Esti k, ti-ai mai revenit? Cu examenele cum stai?

Curaj, se va termina si perioada asta si vei fi mai linistita. Pana nu te linistesti, nu cred ca vei putea sa te apuci nici de dieta. pupic.gif hug.gif
julyalina
crisuleeee, ce mai faci matalutza???
hai spune ce a mai facut bomonica blum.gif
crissy
pupic.gif fetele.
Am venit sa mai sterg praful, nu de alta dar vad ca am musafiri si la mine e dezordine grin.gif .
Din pacate nu mi-am mai revenit cu moralul deloc. Tocmai ce am aflat o veste groaznica, cele care sunteti mai slabe de inima sa nu cititi. O buna prietena, vecina cu mine a nascut la doar 6 luni jumatate. BB nu a supravietuit decat o ora dupa nastere crying.gif, parintii sunt distrusi. BB nu avea plamanii suficienti de dezvoltati si nici creierul. Daca traia, cu siguranta ar fi avut mari probleme de sanatate cu el. Stau si ma gandesc cu groaza si nu contenesc sa-i multumesc lui D-zeu ca mi-a dat un copil sanatos si la termen... Daca mi s-ar fi intamplat asa ceva cred ca nu rezistam psihic... Of, of, of... Urma sa nasca in septembrie iar botezul ar fi fost facut in acelasi timp cu taiatul motului la fetita care va implini un an. Si prima fetita a nascut-o inainte de termen, la 8 luni, dar desi era micutza a supravietuit si acum e o frumusete de fata.

Cu invatatul stau... asa si asa sad.gif . Numai ca morcovelul creste pe zi ce trece, am inceput sa recapitulez si intru in panica pentru ca mi se pare ca nu mai stiu nimic. Si mai am de invatat inca 2 capitole din informatica si aproape toata metodica crying.gif. Metodica merge ingrozitor de greu pentru ca URASC SA TOCESC, nu prea sunt multe chestii logice pe care sa le retin ca atare, nu reusesc sa leg ideile una de alta... ce mai, o intreaga varza in capul meu caramida.gif. Ma am mai putin de 2 sapt. pana la examen. Pe 12 am proba practica (care este si eliminatorie) iar pe 16 proba scrisa.

Elise... bineinteles ca face numai prostioare. Dar nu exagereaza. De la o zi la alta ne uimeste cu lucrurile pe care le face. Progreseaza incet-incet si la vorbit, dar mai mult vorbeste in limba ei )).gif . Are energie cat pentru 10 adulti, ne stoarce de puteri cand iesim cu ea la joaca, dar si in casa. Nu sta locului 5 minute. Si asta e un lucru bun pentru ca inseamna ca e un copil sanatos.

Ma intorc la invatat sorry.gif pentru ca astazi nu prea am avut spor: plouat deci bona a adus copil acasa de la joaca deci... nexam conditii de invatat, Stefan s-a dus sa-l ajute pe vecin sa faca sicriu, sa vb cu preotul si alte chestii care tin de inmormantare.

Pupici si spor la slabit. Poate reiau si eu dieta dupa ce termin cu examenele.
julyalina
mai stregem praful pe aici pupic.gif
Andreea-Rodica
Cumatra mea cred ca a intrat in vacanta. A scapat de examene pe vara asta, asa ca nu-mi ramane decat sa-i urez concediu placut! floare.gif
luchi
Ii uram si noi concediu placut cumetrei..I-am gasit jurnalul pe a doua pagina.
O asteptam cu povesti despre ce nazdravanii a mai facut Elise floare.gif

p.s. Ai cumva acelasi nicksi pe culi?
crissy
CITAT(luchi @ 07-08-2007, 11:27 AM) *

Ii uram si noi concediu placut cumetrei..I-am gasit jurnalul pe a doua pagina.
O asteptam cu povesti despre ce nazdravanii a mai facut Elise floare.gif

p.s. Ai cumva acelasi nicksi pe culi?

Luchi, ma bucur tare ca ai mai trecut pe la mine prin jurnal. Sper sa revin cat mai curand cu povesti. Deocamdata fac mancare la pitik, la 5 am programare la dendist.
Pe cul aveam un cont, dar nu am mai intrat de mult, nici macar nu mai stiu ce nik si ce parola am pe acolo. Dar parca tot ceva cu crissy blushing.gif . Stiu doar ca am scris doar la sectiunea cu monti.
Pup si revin. Pana atunci, poze de la salina Tg. Ocna si Slanic Moldova.
Elise dansand
Elise cantand

Am vazut ca Alinush a adaugat cateva comentarii la filmulete. pupic.gif
Andreea-Rodica
Super faine pozele. Binenteles inca un motiv de oftica ca n-am venit cu voi. bang.gif
Mi se pare mie sau nasa mea a slabit binisor?
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-08-2007, 03:59 PM) *

sad.gif Ti se pare. crying.gif. Mananc haotic, mancarurile gatite nu le mai suport. De exemplu, astazi la pranz am mancat paine cu icre, paine cu branza tartinabila si budinca de branza cu paste caramida.gif. Si saptamana viitoare plecam la mare...
axe10
CITAT(crissy @ 08-08-2007, 06:31 PM) *

sad.gif Ti se pare. crying.gif. Mananc haotic, mancarurile gatite nu le mai suport. De exemplu, astazi la pranz am mancat paine cu icre, paine cu branza tartinabila si budinca de branza cu paste caramida.gif. Si saptamana viitoare plecam la mare...

Lasa, mama, nu-ti mai face sange rau....ca doar una are papusa Elise langa ea.... floare.gif
crissy
CITAT(axe10 @ 08-08-2007, 08:03 PM) *

CITAT(crissy @ 08-08-2007, 06:31 PM) *

Lasa, mama, nu-ti mai face sange rau....ca doar una are papusa Elise langa ea.... floare.gif

grin.gif Axe, se pare ca am inteles eu gresit mesajul. Eram obosita cand am citit. Andreea zicea ca "nasa mea a mai slabit". Eu sunt cumatra ei grin.gif , nasii fiind perechea cu care am fost noi in excursie.
Cum iti merge cu monti? Nu am mai avut timp sa citesc la neuroni...
julyalina
super pozele pupic.gif
crissy, mi se pare mie sau tu te-ai tuns mai scurt si te-ai vopsit mai inchis ? dry.gif
elise , ca de obicei, e o dulceatza pupic.gif
crissy
CITAT(julyalina @ 09-08-2007, 10:13 AM) *

crissy, mi se pare mie sau tu te-ai tuns mai scurt si te-ai vopsit mai inchis ? dry.gif

Ba da. Pe 22 iulie am cununat si a trebuti sa schimb ceva, nu? pupic.gif

Elise tunsa de mama-sa.
butterfly
ce ochi frumosi are ...e o scumpa!
crissy
CITAT(butterfly @ 10-08-2007, 01:37 PM) *

ce ochi frumosi are ...e o scumpa!

blushing.gif multumesc.
lliliana
Pupacesc fete frumoase shi cucuiete pupic.gif hug.gif S-aveti parte de biiiiineeee!
crissy
CITAT(lliliana @ 13-08-2007, 11:48 AM) *

Pupacesc fete frumoase shi cucuiete pupic.gif hug.gif S-aveti parte de biiiiineeee!

yahoo.gif yahoo.gif uau, asta da vizita! Liliana, bine ai revinit. Sper io ca , cu vesti bune. Ma duc repede la tine sa citesc. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Crissy....o zi faina de tot itzi doresc. mi-era dor de voi...tre' sa mai vizionez cum se da Eliza jos din pat sa-mi fac ziua vesela shi frumoasa pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Gata bagajele? Concediu placut si fara prea multe peripetii cu cele doua domnisoare! hug.gif
Daca ai sti cat de tare te invidiez! blush.gif
crissy
CITAT(lliliana @ 14-08-2007, 10:06 AM) *

Crissy....o zi faina de tot itzi doresc. mi-era dor de voi...tre' sa mai vizionez cum se da Eliza jos din pat sa-mi fac ziua vesela shi frumoasa pupic.gif hug.gif

)).gif Filmuletele alea sunt vechi. Uite trei care sunt noi si haioase:
Dansand
Cantand

CITAT(Andreea-Rodica @ 14-08-2007, 10:29 AM) *

Gata bagajele? Concediu placut si fara prea multe peripetii cu cele doua domnisoare! hug.gif
Daca ai sti cat de tare te invidiez! blush.gif

Eu daca as fi in locul tau nu as fi asa invidioasa. Numai eu stiu ce ma asteapta crying.gif. Bagajele inca nici nu le-am inceput, inca mai spal iar cu vremea asta cine stie cand s-or usca.
Nessie
Cand te intorci din concediu gasesti aici un pupic.gif si o hug.gif !
Andreea-Rodica
Acus apare si cumatra, azi ajunge pe meleaguri bucovinene!
crissy
CITAT(Nessie @ 23-08-2007, 07:05 PM) *

Cand te intorci din concediu gasesti aici un pupic.gif si o hug.gif !

pupic.gif Chiar aveam nevoie.
Salutare. Ne-am intors din concediu mai obositi ca niciodata. A fost frumos, hotel bun, vreme frumoasa, mancare multa si buna, copil hiper-solicitant, alintat si mofturos. Ne-am intors cu copil super-alintat care urla, tranteste de fiecare data cand nu-i convine ceva, lucru pe care eu il detest si care imi scade pofta de viata. Si mi-e si o lene de mor. Am pus cateva poze si filmulete aici.
Nessie
Vai ce scumpa e cand doarme cu ursuletul. wub.gif Nu stii care e jucaria! laugh.gif Ma bucur ca v-ati simtit bine per total. Alintarile si urletele le rezolvati cu mult calm si plan de atac. Pentru orice invat exista si dezvat. blum.gif Ma uit cand prind la Super Nanny pe Prima si mi se par super metodele ei. Asta mi-a placut cel mai mult, ca nu exista copil rasfatat sau alintat care sa nu isi revina.

Acum ma gandesc ca printesa ta nu e chiar ca acei copii, asa ca nici nu aveti multe batai de cap.

O seara frumoasa! pupic.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 28-08-2007, 10:07 PM) *

Ma uit cand prind la Super Nanny pe Prima si mi se par super metodele ei. Asta mi-a placut cel mai mult, ca nu exista copil rasfatat sau alintat care sa nu isi revina.

)).gif Ia te uita cine se uita la Super Nanny... Te pregatesti cumva? Eu nu mai am rabdare sa urmaresc o emisiune de la cap la coada sad.gif .
crissy
Gata! M-am hotarat. De maine revin la monti. As fi inceput de astazi dar m-a invitat husband la o pizza ca sa sarbatorim cei 4 ani de convietuit cu acte in regula wink1.gif . Doamne, cum trece timpul!
Asa ca mi-am facut de astazi niste pastai prajite cu rosii si usturoi mult. Au iesit o bunatate, dar numai cat am gustat din ele ca nu am vrut sa risipesc orzul pe gaste. Indata scot si painea monti din cuptor, deci pt 2 zile m-am aranjat cu papica.
yahoo.gif De luni merg la scoala. Pe de o parte ma ia groaza ca nu am bona pt fata, dar pe de alta parte ma bucur pentru ca mai fac si altceva.
luchi
Crissy, la cat mai multi ani fericiti impreuna! Sa fiti sanatosi, voiosi, si sa va bucurati alaturi de Elise!

p.s. 4 ani? Pe 30 august? Si noi. wink1.gif
crissy
CITAT(luchi @ 30-08-2007, 04:45 PM) *

Crissy, la cat mai multi ani fericiti impreuna! Sa fiti sanatosi, voiosi, si sa va bucurati alaturi de Elise!

p.s. 4 ani? Pe 30 august? Si noi. wink1.gif

Multumesc, asemenea si voua. Da, pe 30 august 2003 a avut loc marele eveniment.
Andreea-Rodica
Cumatra, sa-mi fie rusine. Eu am si uitat cu atat agitatie pe ziua de azi.
LA MULTI ANI impreuna, sanatosi si fericiti! floare.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 30-08-2007, 06:50 PM) *

Cumatra, sa-mi fie rusine. Eu am si uitat cu atat agitatie pe ziua de azi.
LA MULTI ANI impreuna, sanatosi si fericiti! floare.gif

pupic.gif Nu-i nimic, te inteleg. Si voua la fel.
crissy
salut.gif
Cateva zile nu o sa fiu 100% monti. Ca mai am niste pliculete de cafea instant ramase din concediu si trebuie sa le termin ca prea-mi fac cu ochiul. Dupa ce le termin trec pe cafea indulcita cu zaharina sau fructoza, care de fapt nici asta nu e monti. Dar imi place sa beau cafea si nu cred ca o sa pot renunta la ea.

MD - 9.30
- 3 felii paine monti (faina integrala + putina faina de soia)
- o rosie
- 1 castravete
- 1/2 capia
- 2 lingurite gem dietetic

Am gasit intr-un supermarket paste integrale dar contin si faina alba de grau, faina integrala se afla intr-o proportie foarte mica sad.gif .
Astazi fac varza a-la-Cluj pentru clan, iar pentru mine o sa fac o varza a-la-Cluj dar fara Cluj )).gif . Adica nu o sa pun orez si morcov wink1.gif . Pentru pranz am pastaile facute ieri iar diseara nu stiu ce o sa mananc, dar o sa gasesc eu ceva. O zi buna tuturor.
Andreea-Rodica
Spor la dieta, de fapt la noul regim de viata! hug.gif
Nessie
La multi ani si sa fiti feritici in continuare, sa fa iubiti mult! pupic.gif

Ma uit la Super Nanny ca e o emisiune usoare si educativa in timpul mesei de seara, iar putina pregatire nu strica nicioadata, ca nu sti de unde te loveste. )).gif (glumesc, da? blum.gif )

Cafeaua aia de ce zici ca nu e Monti? E cu cofeina sau e 3 in 1? devil.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 31-08-2007, 12:37 PM) *

La multi ani si sa fiti feritici in continuare, sa fa iubiti mult! pupic.gif

Ma uit la Super Nanny ca e o emisiune usoare si educativa in timpul mesei de seara, iar putina pregatire nu strica nicioadata, ca nu sti de unde te loveste. )).gif (glumesc, da? blum.gif )

Cafeaua aia de ce zici ca nu e Monti? E cu cofeina sau e 3 in 1? devil.gif

Multumesc. Faza ca nu stii de unde te loveste mie mi se potriveste. Nici prin gand nu-mi trecea in martie 2005 ca in decembrie o sa tin in brate o mogaldeatza, un pui de om baby.gif.
Cafeaua nu e chiar 3 in 1, e din aia strong wink1.gif . Dar tot neam cu devil.gif.

CITAT(Andreea-Rodica @ 31-08-2007, 11:33 AM) *

Spor la dieta, de fapt la noul regim de viata! hug.gif

Multumesc pupic.gif. Tu cand mi te alaturi? Eu incep sa fac galerie cheer.gif cheer.gif
crissy
Continuarea meniului de astazi:

Gustare, h 13, 2 mere
Pranz, h 14.30, mancarica de fasole verde+o felie jambon
Gustare, h 18, 2 struguri mici (oare de ce am impresia ca nu sunt permisi la monti huh.gif ?)
h 19 - 2 linguri budinca de conopida cu branza+limonada (indulcita cu o lingurita de fructoza)

Abateri bataita.gif
- cafeaua de dimineata
- un patratel de cascaval bagat in gura dupa micul dejun (paine...)
- un bob de orez )).gif . Nu radeti ca asa a fost (am gustat daca e gata mancarica fetei)
- o maslina
- combinarea gustarii de la h 19 (fructe cu...).
Maine mergem la Suceava si avem de umblat mult cu treburi. Deja prevad ca o sa mi se faca foame si o sa bag in gura ce-mi cade la mana sorry.gif.
V-am pupit, noapte buna copii!
crissy
MD, h 7: o feliuta jambon + 2 bucatele mici de toba + rosie + cafea blushing.gif
P, h 13.30: Budinca de conopida, branza si oua + rosie + capia
G, h 17.30: 2 mere + o bombonica solano blushing.gif
C, h 19: mancarica de pastai + 1 crenvusti blushing.gif
Andreea-Rodica
Mult succes in noul an scolar! Azi ma duc si eu la Hantesti, deseara impartim impresii. hug.gif
pupic.gif pupic.gif pentru fina!
julyalina
hello , hello pupic.gif
am revenit si eu din conced si am trecut pe aici sa vad ce mai faceti blum.gif numai vesti bune aflu smile.gif pe scurt: succes la dieta! la cat mai multi ani fericiti impreuna si pupic.gif multi pentru Elise hug.gif
crissy
Alinush, si noi te pupic.gif si hug.gif.
cheer.gif Azi am fost la scoala. Reintalnirea cu colegii mi-a prins foarte bine, parca m-a uns pe suflet. Abi astept sa mai merg si maine. Cred ca-s dusa cu pluta wacko.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.