Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
crissy
pupic.gif fetele dragi. Chiar daca nu scriu, sunt cuminte cu dieta. Eu am multa treaba ca, deh, m-a facut mama gospodina blushing.gif . Conserve, conserve, conserve... si mai arunc printre timp si cate un ochi pe programele scolare ca pe 12 trebuie sa predam planificarile. Va pupic si mai vb cand mai am cate un pic de ragaz.
julyalina
si noi pupic.gif
spor la treaba !
crissy
salut.gif
Astazi am prestat o tura de compot din struguri. Am facut si cateva sticlute monti numai ca am pus si un pic de conservant pt. ca nu stiu cat de bine conserva fructoza. Voi vedea maine dimineata cum i-a schimbat gustul conservantul.
Diseara ajunge Stef acasa si vine incarcat: vinete, gogosari, rosii, castraveti... Asa ca maine CONSERVA mi-e trecut in frunte. Trebuie sa caut reteta de zacusca drool.gif
Am gasit si mi-am cumparat faina din orez integral. Ce draq-oi face cu ea... Ceva idei? In afara de "gris" cu lapte?
Spor la toate.
bubbles
Hey cryssy .Tu ce fel de profa esti?(la ce materie) grin.gif
Andreea-Rodica
Cumatra mea conservareste de zor, e o harnica, nu ca mine. blushing.gif Eu m-am hotarat sa nu fac mare lucru anul acesta, principalul motiv fiind lipsa spatiului de depozitare.
Crissy este profesoara de informatica. hug.gif
crissy
yahoo.gif
Zi plina astazi, plina de realizari: mi-am cumparat cantar de bucatarie electronic (1 g - 5 kg) yahoo.gif pentru care ma bucur enorm, apoi dus cu hidromasaj (am gasit de care ne-am dorit), multifunctionala. Iar acum suntem la Vatra Dornei, la finuta noastra.
Compotul monti a iesit foarte bun, conservantul nu i-a schimbat gustul DELOC in schimb tzeapa mare pe care am luat-o... capacele la sticle nu s-au fixat bine deci nu stiu cat o sa tina.
Asa... ieri am facut zacusca. Pentru prima oara si m-am jurat ca o sa fie si pentru ultima oara. Nu ca nu ar fi iesit buna, ca deja s-au golit 2 borcane de 800... pai m-am apucat de treaba la 7.30 dimineata si la 7 seara puneam zacusca in borcane wacko.gif . Foarte buna dar si foarta multa munca.
CITAT(bubbles @ 06-09-2007, 07:16 PM) *

Hey cryssy .Tu ce fel de profa esti?(la ce materie) grin.gif

Hey bubbles, Informatica predau wink1.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-09-2007, 09:37 AM) *

Cumatra mea conservareste de zor, e o harnica, nu ca mine. blushing.gif Eu m-am hotarat sa nu fac mare lucru anul acesta, principalul motiv fiind lipsa spatiului de depozitare.

Nici eu nu as fi facut daca nu aveam baby.gif grin.gif Daca o sa vrei vreodata compot, vii la Humor ca am destule de: cirese, visine, pere, piersici si struguri, cel putin cate 8 borcane din fiecare rolleyes.gif
Uitam sa zic ca am calcat stramb rau de tot aseara si astazi. Am mancat zacusca pe paine, numai in draci ca m-am chinuit atata ca sa o fac.
julyalina
daaaaaaa, dar e buna blum.gif
pupic.gif si mamica si printzesa pupic.gif
Nessie
Wow cate treburi, cate cumparaturi, borcane, compoturi... tease.gif Cate kg ai ca ti-a plecat tickerul? unsure.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 11-09-2007, 12:33 PM) *

Wow cate treburi, cate cumparaturi, borcane, compoturi... tease.gif Cate kg ai ca ti-a plecat tickerul? unsure.gif

blushing.gif ticker-ul l-am scos eu mai demult ca oricum degeaba statea. Nu m-am mai cantarit dar nici nu indraznesc. Zilele astea am mancat aiurea, am avut multa treaba si nu am avut timp sa-mi gatesc asa ca am mancat si eu ce mi-a cazut in mana caramida.gif
Azi am facut zarzavat, ieri gogosari in sos. Mai vreau sa fac inca o tura de gogosari in sos, dar cand apar pipincile ca iese o nebunie drool.gif.
Pup fetele.
sad.gif Joi trebuie sa predau planificarile si nici nu m-am apucat de ele. Si nici nu am multe de facut doh.gif decat un set de 7.
Nessie
)).gif M-ai bagat in ceata cu mancarurile! Gogosarii eu ii mananc doar ca garnitura la mancare, ca acritura. Iar pipincile ce sunt? blink.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 11-09-2007, 06:05 PM) *

)).gif M-ai bagat in ceata cu mancarurile! Gogosarii eu ii mananc doar ca garnitura la mancare, ca acritura. Iar pipincile ce sunt? blink.gif

)).gif Ma faci sa rad. Gogosarii in sos sunt tot un fel de muraturi si te asigur ca sunt foarte buni si merg ca garnitura (gogosari, zahar, bulion, otet, ulei si mirodenii). Pipinci=opintici=ghebe sunt niste ciuperci care apar toamna tarziu, sunt usor de curatat si se pastreaza foarte bine iarna la borcane wink1.gif . Noi ii mancam f. bine cu omleta, punem la compozitia de ardei umpluti, pizza... De gogosari la otet cu ghebe ai auzit? drool.gif drool.gif O nebunie. A, se mai face si zacusca, in loc de vinete se pun ciupercile drool.gif.
Hai ca am salivat destul.
Am fost zilele astea la un Curs de Consiliere si Orientare (fosta dirigintie) iar la mapa era atasat un text de Octavian Paler, Paradoxul vremurilor noastre. Pe noi, cursantii, ne-a miscat profund. Cititi si voi sa vedeti cat adevar graieste...
bubbles
Crissy am si eu o nelamurire in privinta posturilor ramase neocupate.Au ramas foarte multe vacante .. nu stii oare se mai da examen pana se ocupa toate?
crissy
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 08:06 PM) *

Crissy am si eu o nelamurire in privinta posturilor ramase neocupate.Au ramas foarte multe vacante .. nu stii oare se mai da examen pana se ocupa toate?

Din pacate nu stiu. Dar ma gandesc ca n-or lasa astia catedrele neocupate. Ori impart orele intre ceilalti profesori, ori accepta si fara examen. Merita sa incerci, cum spuneam si la neuroni, si la unitatea scolara. Deja e cam tarziu, luni incepe scoala. La noi incadrarile sunt facute, se lucreaza la orar, planificarile le predam joi... Nu stiu ce sa-ti zic. sorry.gif
bubbles
Anul trecut a mai fost cineva in situatie cam la fel si a zis inspectoarea ca se mai da o data examen.Maine sun la inspectorat si aflu.Poate tb sa ma duc la scoala si sa conving pe directorul de acolo sama primeasca grin.gif Mai vedem ca asa mi`as dori sa fiu iar la catedra pray.gif
Andreea-Rodica
Ultimul examen a fost cel din 4 septembrie. Ieri si azi este ultima sedinta publica si acum se ocupa toate posturile, ca vin si pensionarii la sedinta asta. Totusi poti incerca sa vorbesti cu un director de scoala, dar sa nu-ti faci sperante prea mari.

Pupici finutei pupic.gif pupic.gif si cumatrai pupic.gif ca i-am invadat jurnalul. floare.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 12-09-2007, 08:50 AM) *

Pupici finutei pupic.gif pupic.gif si cumatrai pupic.gif ca i-am invadat jurnalul. floare.gif

pupic.gif Mei, tu nu stii ca noi suntem obisnuiti cu musafirii?
buretel
pupic.gif pupic.gif crissy & elise
ce mai fac fetele-cucuiete? blum.gif
ai inceput scoala?
crissy
CITAT(buretel @ 21-09-2007, 06:07 PM) *

pupic.gif pupic.gif crissy & elise
ce mai fac fetele-cucuiete? blum.gif
ai inceput scoala?

Buretel, bine ai revenit pe la noi. Si noi te pupic.gif . Da, am inceput scoala si abia astept vacanta )).gif .

Duminica am botezat. Elise a fost in centrul atentiei, a dansat cu toata lumea. Cum vedea o pereche ca se bantuie, cum se ducea si ea intre ei si cerea sa o ia in brate. Cateva poze si filmulete.
Cea ma tare faza: o ia bunicul finutei pe finuta in brate si se duce in mijlocul horei sa danseze cu ea. Muzica urla in boxe, oamenii chiuiau dar micuta nu avea o treaba, ea isi facea in continuare somnul de frumusete biggrin.gif .
buretel
CITAT(crissy @ 25-09-2007, 06:37 PM) *

Buretel, bine ai revenit pe la noi. Si noi te pupic.gif . Da, am inceput scoala si abia astept vacanta )).gif .

Duminica am botezat. Elise a fost in centrul atentiei, a dansat cu toata lumea. Cum vedea o pereche ca se bantuie, cum se ducea si ea intre ei si cerea sa o ia in brate. Cateva poze si filmulete.
Cea ma tare faza: o ia bunicul finutei pe finuta in brate si se duce in mijlocul horei sa danseze cu ea. Muzica urla in boxe, oamenii chiuiau dar micuta nu avea o treaba, ea isi facea in continuare somnul de frumusete biggrin.gif .

pupic.gif pupic.gif Am vazut pozele si filmuletele cu Elise, parca e o papusica pupic.gif Imi place cum dansa )).gif

Deja astepti vacanta? lol.gif
julyalina
crissy ce mai faci? pupic.gif am revazut pozele de la botez si am trecut sa las un pupic.gif pentru elise hug.gif
crissy
Julyalina, nu prea mai am timp de nimica. Munca-acasa-Elise-mancare-Elise-curatenie-Elise-somn-si iar munca. Iar partea cu somnul dureaza mai putin decat ar trebui, dorm cam 6 h/noapte, asta in cazul in care fiica-mea nu are concerte (din motive de nas infundat=nu poate respira sau maselute care nu mai ies o data crying.gif).
Deci da, buretel, abia astept sa vina vacanta.
Regim nu tin pentru ca nu am timp )).gif . Beau cafea la greu, fumez la greu bag.gif. Adica in fiecare zi mai bat cate un cui la sicriu.
crissy
crying.gif S-ar putea sa raman fara bona crying.gifcrying.gif Si chiar imi placea...
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 02-10-2007, 05:11 PM) *

crying.gif S-ar putea sa raman fara bona crying.gifcrying.gif Si chiar imi placea...

De ce? Ce s-a intamplat? sad.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 02-10-2007, 05:14 PM) *

CITAT(crissy @ 02-10-2007, 05:11 PM) *

De ce? Ce s-a intamplat? sad.gif

Da, am ramas fara bona sad.gif . Poveste lunga, rupta parca din telenovele, cu un baietel de 4 ani a carui mama e paralizata din cauza de cancer la creier, bunica care l-a ingrijit pana acum a facut infarct si e internata iar singura ruda disponibila ghici cine e. Imi pare rau dupa ea pentru ca era o femeie f. educata, se purta frumos cu Elise si avea grija cum trebuia de ea. Coincidenta e ca tocmai a vazut socru-mio un anunt pe cablu, se cerea bona pt copil de 4 ani, salar 300 de euro w00t.gif . Care o fi adevarul, Dumnezeu stie!
Dar sa privim partea buna a lucrurilor: am ghebe yahoo.gif . Mi le-a adus un vecin la usa, culese direct din padure. Le-am spalat, maine dimineata le fierb si le bag la borcane sa avem pentru la iarna (mie imi plac tare mult in omleta sau pizza).
Ma duc la nani ca-s franta.
buretel
sad.gif Ai dat alt anunt, Crissy? Poate totusi gasiti sorry.gif
Bafta multa pupic.gif

PS: Si mie-mi plac ghebele de mooor w00t.gif
crissy
buretel, nu am dat anunt. Eu sunt din Gura Humorului, un orasel foarte mic. In urma ultimului anunt pe care l-am dat mi-au venit numai pensionare care abia se miscau sau fete de la casa de copii. Ori mie imi trebuie cineva in putere si in care sa am incredere. In schimb mi-a recomandat fosta bona pe verisoara ei. Am vazut-o azi si pare de treaba. Maine dimineata vine. Acum... om vedea. Ca abia se acomodase Elise cu fosta... acum o luam de la capat sad.gif .
Astazi am fost prin oras cu treburi si cum nu am avut cu cine lasa fata, am carat-o dupa mine. Merg la posta sa ridic un colet, intru in cladire, las fata in carut langa o masa iar eu ma asez la rand. Ei, si cum mandra mea se plictiseste repede incepe sa bolboroseasca in gura mare: "mama, mama...". Eu ii zic: "Elise, mami are un pic de treaba. Dupa ce termin, mergem". La care ea: "mama baaai caca" )).gif . Faza asta se trage din concediu cand Elise tipa disperata dupa tat'su iar eu, ca sa o potolesc i-am zis: "Elise, lasa-l pe tati ca are un pic de TREABA. S-a dus la baie sa faca kk blushing.gif " la care ea: "tata baaai caca". Astea au fost primele ei cuvinte legate.
O alta faza haioasa care mi s-a intamplat azi. Primesc scrisoare de la o banca sa merg la sediul lor si sa-mi ridic noul card ca cel vechi imi expirase. Ajung la usa bancii si portarul, om galant, imi deschide / inchide usa. Las carutul langa o masa, iau un pliant si-l dau fetei ca sa aiba de treaba cat imi rezolv eu problema si ma asez la ghiseu. La scurt timp aud un scartait care parca mi se parea cunoscut. Cand ma uit in spate, portarul luase carutul si o plimba pe fiica-mea prin sediu )).gif . M-a busit rasul, dar nu am zis nimica. I-am multumit frumos pentru gest.
buretel
CITAT(crissy @ 03-10-2007, 07:38 PM) *
buretel, nu am dat anunt. Eu sunt din Gura Humorului, un orasel foarte mic.

Stiam ca stai in Gura humorului, de ce crezi ca mi-esti si mai draga? blum.gif hug.gif
Eu totusi sper sa ai noroc cu verisoara ex-bonei. E tare greu daca nu gasesti pe cineva sad.gif

CITAT(crissy @ 03-10-2007, 07:38 PM) *
La care ea: "mama baaai caca" )).gif . Faza asta se trage din concediu cand Elise tipa disperata dupa tat'su iar eu, ca sa o potolesc i-am zis: "Elise, lasa-l pe tati ca are un pic de TREABA. S-a dus la baie sa faca kk blushing.gif " la care ea: "tata baaai caca". Astea au fost primele ei cuvinte legate.

O alta faza haioasa care mi s-a intamplat azi. Primesc scrisoare de la o banca sa merg la sediul lor si sa-mi ridic noul card ca cel vechi imi expirase. Ajung la usa bancii si portarul, om galant, imi deschide / inchide usa. Las carutul langa o masa, iau un pliant si-l dau fetei ca sa aiba de treaba cat imi rezolv eu problema si ma asez la ghiseu. La scurt timp aud un scartait care parca mi se parea cunoscut. Cand ma uit in spate, portarul luase carutul si o plimba pe fiica-mea prin sediu )).gif . M-a busit rasul, dar nu am zis nimica. I-am multumit frumos pentru gest.

lol.gif lol.gif Am ras de m-am cocosat! Elise e mortala! tease.gif Parca-l si vad pe nenea portarul, amabil biggrin.gif
Toata lumea o indrageste pe micuta ta, asa ca sigur o sa gasesti o bona de treaba hug.gif

Na, ca iar mi-am amintit de ghebe shock.gif Mie-mi plac cu orez, adicatelea pilaf eat.gif
Mai bine o intind valea.gif ca ma apuca poftele swoon.gif swoon.gif

Pt Elise: Imagine
ganesha
CITAT
Astazi am fost prin oras cu treburi si cum nu am avut cu cine lasa fata, am carat-o dupa mine. Merg la posta sa ridic un colet, intru in cladire, las fata in carut langa o masa iar eu ma asez la rand. Ei, si cum mandra mea se plictiseste repede incepe sa bolboroseasca in gura mare: "mama, mama...". Eu ii zic: "Elise, mami are un pic de treaba. Dupa ce termin, mergem". La care ea: "mama baaai caca" )).gif

Pot sa ma bag si eu in vorba apropo de faza asta mortala? give_rose.gif AM patit o chestie asemanatoare cind era al meu cupil micutz si abia vorbea. Pe la virsta aia frageda in loc de ploaie zicea "p.u.l.a" ( blushing.gif). Eram cu el pe strada, linga parc, intr-o zi de vara, si incepe o ploaie din aia varateca, turna cu galeata. Cupilu' incepe sa rida si sa strige fericit : "Vine p.u.l.aaaaaaa, vine p..., vine p...." Concomitent cu asta o cucoana incepe sa alerge... Un domn care a fost pe faza i'a zis : "stati doamna, mai incet, poate mai prindeti". Ridea lumea de se prapadea...

floare.gif
buretel
CITAT(ganesha @ 03-10-2007, 10:13 PM) *

Cupilu[/i]' incepe sa rida si sa strige fericit : "Vine p.u.l.aaaaaaa, vine p..., vine p...." Concomitent cu asta o cucoana incepe sa alerge... Un domn care a fost pe faza i'a zis : "stati doamna, mai incet, poate mai prindeti". Ridea lumea de se prapadea...

ganesha lol.gif lol.gif lol.gif )).gif )).gif o sa pocnesc lol.gif lol.gif lol.gif
crissy
ganesha, pupic.gif mi-ai inseninat ziua lol.gif .

Eu parca traiesc intr-un film cu prosti sad.gif . Vine verisoara fostei bone aseara, discutam, ne intelegem asupra pretului si-mi zice ca de maine (adica azi) se prezinta la datorie. Asta pe la ora 18. La 22 ma suna sa-mi spuna ca se angajeaza cu carte de munca nu stiu pe unde.
Azi am fost si am facut anunt la postul local de tv prin cablu. Ruleaza de-abia de maine.
Saptamana asta mi-a mers f. prost. Bunicutza mea cea draga (care m-a crescut, toate vacantele le faceam la ea) se simte din ce in ce mai rau. Are 91 de ani, dar tot bunicuta mea ramane si nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie fara ea crying.gif.
Va pup si va doresc o zi insorita (la mine e plina de nori si ploaie, si la propriu si la figurat).
Andreea-Rodica
Of, asa o periada nasoala ai! Va pup pe amandoua, sa vina vremuri mai bune! hug.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
yahoo.gif Am primit o oferta care are mai multe bile albe decat negre, adicatelea s-au oferit bunicii sa stea cu Elise. Oricum anuntul o sa apara si pe cablu de maine, vad care sunt persoanele interesate si daca gasesc pe cineva care sa imi placa, o chem, daca nu... TRAIASCA BUNICII yahoo.gif .
Bile albe:
- Elise ii cunoaste de cand avea 4 zile, ca doar atunci am adus-o acasa wink1.gif. Ii iubeste si se joaca frumos cu ei.
- ii cunosc )).gif si am incredere in ei
- o iubesc pe stra-nepoata sii ii fac toate nazurile (aici ar cam fi si o jumatate de bila neagra, ca o sa se invete o rasfatata)
- nu ma costa niciun ban blushing.gif
- locuiesc in aceeasi casa cu noi, deci nu o sa stau cu grija ca nu ajung la timp )).gif
Bile negre:
- sunt batrani si nu pot sa o scoata si pe afara, ca fiica-mea-ii ca titirezul, trebuie sa ai picioare lungi ca sa poti tine pasul cu ea. adica o pot scoate doar in curte, dar ei tare ii mai place in parc, cu copii, calare pe topogane, leagane si alte lighioane.
Maine e vineri, adica ultima zi de scoala yahoo.gif yahoo.gif. Deci vine week-end-ul mult asteptat. Pentru odihna. Puup.
Andreea-Rodica
Traiasca Bicii! Si sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa alerge dupa fina. hug.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 04-10-2007, 08:46 PM) *

Traiasca Bicii! Si sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa alerge dupa fina. hug.gif

Asa sa fie! pupic.gif

Povestiri din cripta:
Peste zi eu mut patutul fetei in fata televizorului, ca altfel l-ar face varza in cateva zile, ca-i place sa umble la butoane. Merg eu la baie cu nevoi fiziologice si cand ma intorc o gasesc pe fiica-mea in patut, tocmai se pregatea sa butoneze w00t.gif. Smechera si-a tarat biroul (are un birou micut, pe masura ei wink1.gif) pana langa patut, s-a catarat pe el si de acolo s-a strecurat in patut tease.gif. Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu pleasantry.gif ingerasul devil.gif .
buretel
CITAT(crissy @ 04-10-2007, 10:08 PM) *

Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu pleasantry.gif ingerasul devil.gif .

)).gif )).gif Cum merge? blum.gif
crissy
CITAT(buretel @ 06-10-2007, 05:46 PM) *

CITAT(crissy @ 04-10-2007, 10:08 PM) *

Hi, hi, sunt curioasa cum or sa arate bunicii dupa o saptamana de stat cu pleasantry.gif ingerasul devil.gif .

)).gif )).gif Cum merge? blum.gif

Deocamdata merge bine. Bunicii sunt foarte incantati, parca intineresc si ei. Ca sa poti avea grija de un copil trebuie sa te cobori la nivelul lui si lor le prinde foarte bine lucrul asta.
Am vorbit cu mai multe persoane dar inca nu m-am hotarat daca sa chem pe altcineva sau nu. Ma mai gandesc la noapte. Inclin balanta catre bunici. As avea numai beneficii.
crissy
Filmulet cald-caldut. Eu peste zi ii mut patutul in fata TV-ului ca sa nu butoneze la el. Dar maimutza shmecherutza a gasit solutia si la faza asta Lighten.gif
julyalina
pupic.gif
am vrut sa vad filmuletzul si nu ma lasa sad.gif zice ca e currenty unavailable sad.gif
May
Eu l-am vazut aseara, s-a catarat ca o maimutica in pat )).gif pupic.gif
ina_ceva
Ce dulceatza mica pupic.gif . Nici nu s-a gandit sa se dea jos din patutz smile.gif
crissy
pupic.gif Multumiim, multumim de complimente. Drept multumire, va invit sa vizionati inca un scurt-metraj )).gif . Reversul la ce ati vazut anterior wacko.gif .
Sexymom
Ce scump e puiul tau )).gif si plin de energie cat pt. 7 copii.
Pupicei la amndoi pupic.gif
julyalina
daaaaaa, daca o vezi in realitate iti vine sa o mananci pupic.gif
crissy
:emoticon cu femeie care sterge praful si aspira: blushing.gif
Am mai trecut si eu pe aici. Noutati nu am, regim nu tin, la kg stagnez dar nu ma simt bine. Ma dor picioare pt ca meseria imi impune sa stau f. mult in picioare iar ele, saracele, s-au cam saturat de atata greutate in plus crying.gif . Trebuie sa fac ceva dar nu am vointa. Am sa vizitez din ora in ora jurnalul lui Luchi ca poate asa imi vine si mie mintea la cap.
Va pup si va doresc week-end placut in continuare si o saptamana de munca care sa treaca repede-repede.

Edit: hai sa zic si ce am mancat astazi: 2 1/2 oua fierte cu mujdei de usturoi, 3 feliute mici de cascaval, 2 feliute subtiri de muschiulet afumat, 2 feliute subtiri salam. Si o stacana de cafea+tagarile de rigoare.
luchi
Doamna profesoara, meniul meu e banal si usor de incropit. Se strange gasca mare pusa pe fapte si mai mari, nu ni te alaturi?

O floricica pentru Elise floare.gif si o imbratisare pentru mami hug.gif
Dumbo
Superba fetita ta.
crissy, unde sunt fructele si legumele in regimul tau?
crissy
Dumbo, Luchi, multumesc de vizita.
Luchi, cu alaturatul e greu ca nu prea am timp sa gatesc. Si chiar daca as face-o, eu sunt pofticioasa de fel si nu cred ca as rezista mult timp. Dar ma gandesc serios sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie musai pentru ca ma dor picioarele groaznic si nu mai suport.
CITAT(Dumbo @ 28-10-2007, 07:01 PM) *

Superba fetita ta.

Dumbo, inca nu tin regim blushing.gif ca-s puturoasa bag.gif . Iar ce am scris mai sus era meniul meu pana la ora 11, adica MD. Astazi am mai mancat mamaliga cu telemea, struguri si alte rahatele gen arahide invelite in ciocolata, biscuiti... Deci JALNIC.
Vreau vointa crying.gif ... Cine are in plus, sa dea si la o amarata care nu se mai suporta. crying.gif Bine ca am cantar electronic de bucatarie... Ce planuri marete imi faceam eu cand l-am cumparat...
Tulip
WW nu te tenteaza?Daca esti pofticioasa,ar merge pt ca nu e f restrictiva naughty.gif
axe10
CITAT(crissy @ 28-10-2007, 08:38 PM) *

Dumbo, Luchi, multumesc de vizita.
Luchi, cu alaturatul e greu ca nu prea am timp sa gatesc. Si chiar daca as face-o, eu sunt pofticioasa de fel si nu cred ca as rezista mult timp. Dar ma gandesc serios sa fac ceva, nu stiu ce, dar trebuie musai pentru ca ma dor picioarele groaznic si nu mai suport.
CITAT(Dumbo @ 28-10-2007, 07:01 PM) *

Superba fetita ta.

Dumbo, inca nu tin regim blushing.gif ca-s puturoasa bag.gif . Iar ce am scris mai sus era meniul meu pana la ora 11, adica MD. Astazi am mai mancat mamaliga cu telemea, struguri si alte rahatele gen arahide invelite in ciocolata, biscuiti... Deci JALNIC.
Vreau vointa crying.gif ... Cine are in plus, sa dea si la o amarata care nu se mai suporta. crying.gif Bine ca am cantar electronic de bucatarie... Ce planuri marete imi faceam eu cand l-am cumparat...

Desi nu am prea trecut pe la tine sa scriu, te mai citesc. Ce citesc acum nu-mi place si trebuie luate masuri urgente!
Nu stiu cate kg ai, dar problema cu picioarele trebuie rezolvata. Vorba lui Luchi...suntem intr-un avant nebun, ne-a apucat si suntem pe val.Vino si tu alaturi de noi. Inteleg ca nu ai timp sa gatesti...trebuie sa iti spun ca nu cred,deoarece copilul trebuie sa manance zilnic variat ca sa invete gustul tuturor alimentelor...nu sa strambe din nas la ceva nou. De asemenea nu uita ca si tu ca si ea ai nevoie de forta si putere, sa lucrezi, sa fii mama , sa fii fericita. Vad ca esti trista ca nu ai vointa. Asta nu pot sa-ti dau pt ca TU si numai TU poti sa te ajuti. Gandeste-te ca o faci pt copil daca nu pt tine-sa fii sanatoasa pt copil....nu cred ca vrei sa te imbolnavesti si sa lipsesti o zi de langa ea. Hai cu noi...hai ca te ajutam.Promit ca trec pe aici sa te vad ce faci.
Andreea ar putea sa te ajute cu un sut. blum.gif ..undeva blum.gif ca eu sunt prea departe....
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
floare.gif hug.gif
crissy
Tulip, Axe, multumesc de vizita.
Tulip, ba da, ma bate gandul s-a tin WW. Ca doar mai mult de aia mi-am luat cantar de bucatarie electronic, ca sa pot cantari cu exactitate cat mananc. Ma gandesc serios la asta, cand o sa am timp imi voi aduna (din nou) materialele.
Axe, nu spun cate kg am ca mi-e rusine blushing.gif . Ar trebui sa slabesc 20 ca sa ajung la greutatea pe care mi-am propus-o cand am facut jurnalul blushing.gif . Si timp iti jur cu mana pe inima ca nu am sa mai gatesc doar pt mine. Fiind profesor, pierd mult timp cu pregatirea lectiilor (predau Informatica, si la fiecare noua lectie trebuie sa coc si cate o aplicatie practica - sa fac fisele de lucru, trebuie sa fac planuri de lectie - deh, sistemul...), gatesc pt Elise (cateodata separat, cateodata ii dau mancare care mancam si noi daca e gatita dietetic), gatesc pt restul (sot+socrii). Ajutor in casa nu primesc, iar daca primesc tinde undeva spre zero (noi ne facem casa si sotul vine de la serv., mananca, sta 10 minute si merge la lucru la casa de unde se intoarce cand fata deja doarme). Deci cam toate cad pe cocoasa mea. A, uitam sa specific ca urasc sa gatesc in acelasi timp cu soacra mea grin.gif (locuim cu ei), nu mai enumar motivele. Dar ceea ce mi-ai scris tu parca m-a mai impulsionat un pic. Si cumatra mea locuieste la Suceava, eu la Humor (34 km) si e cam greu sa-mi traga suturi in f... in fiecare zi biggrin.gif .
Acum nu am timp sa numar, dar voi scrie ce am mancat pana acuma:
1 crenvusti 120 g
2 lingurite iaurt 6% amestecat cu 2 lingurite (toata cantitatea am amestecat-o, adica 200 g) de zeama de la dulceata
150 g orez (pre) fiert amestecat cu ulei (2 linguri la toata cantitatea adica vreo 350 g), zeama de lamaie si condimente din alea pt supa (Knor parca) sa-i dea un pic de gust blushing.gif . Stiu, trebuie sa renunta la asta.
cafea+3 lingurite zahar. Parca 2 lingurite erau gratuite, trebuie sa punctez una, nu?
Fug ca a trecut Elise pe langa mine si mi-a lasat un damf bad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.