CITAT(crissy @ 29-10-2007, 12:54 PM)

Tulip, Axe, multumesc de vizita.
Fiind profesor, pierd mult timp cu pregatirea lectiilor (predau Informatica, si la fiecare noua lectie trebuie sa
coc si cate o aplicatie practica - sa fac fisele de lucru, trebuie sa fac planuri de lectie - deh, sistemul...), gatesc pt Elise (cateodata separat, cateodata ii dau mancare care mancam si noi daca e gatita dietetic),
gatesc pt restul (sot+socrii). Ajutor in casa nu primesc, iar daca primesc
tinde undeva spre zero (noi ne facem casa si sotul vine de la serv., mananca, sta 10 minute si merge la lucru la casa de unde se intoarce cand fata deja doarme). Deci cam toate cad pe cocoasa mea. A, uitam sa specific ca urasc sa gatesc in acelasi timp cu soacra mea

(locuim cu ei), nu mai enumar motivele.
Dar ceea ce mi-ai scris tu parca m-a mai impulsionat un pic. Si cumatra mea locuieste la Suceava, eu la Humor (34 km) si e cam greu sa-mi traga suturi in f... in fiecare zi

.
Acum nu am timp sa numar, dar voi scrie ce am mancat pana acuma:
1 crenvusti 120 g2 lingurite iaurt 6% amestecat cu 2 lingurite (toata cantitatea am amestecat-o, adica 200 g) de zeama de la dulceata
150 g orez (pre) fiert amestecat cu ulei (2 linguri la toata cantitatea adica vreo 350 g), zeama de lamaie si condimente din alea pt supa (Knor parca) sa-i dea un pic de gust

. Stiu, trebuie sa renunta la asta.
cafea+3 lingurite zahar. Parca 2 lingurite erau
gratuite, trebuie sa punctez una, nu?
Fug ca a trecut Elise pe langa mine si mi-a lasat un damf

Avantajul la ww este ca poti manca din oala cu ceilalti, faci socoteala dinainte ce pui in oala si de acolo poti aproxima cat de cat cam cate puncte mananci. Multe avem problema lipsei de ajutor in gospodarie si in cresterea copiilor. Niste eroine ca noi ne luptam ce sa facem. Am si eu zile in care clachez, zic ca nu mai fac...dar o iau de la capat. Faptul ca esti in sistemul de invatamant iar e nasol ca timpul e limitat si mai mult (cumnata mea e educatoare si stiu cat se agita pt niste pitici).
Ma bucur ca pot sa ajut pe cineva, eu nu fac decat sa dau din gura, dar la tine e greul...
Stiu ca Andreea nu e chiar langa tine...dar virtual...ce nu face omu'

...eu pot sa-ti trag suturi non-stop!
Asa, acum sa ma iau de meniu:
1. nu mai manca cremwursti sau parizer (au cam aceiasi compozitie) pt ca au multe grasimi si pierzi multe puncte acolo
2.iaurt ia numai degresat sau...mai bine sana ,kefir, care desi au grasime au si pcte mai putine....
3. daca ai chef de dulce, mai bine mananca dimineata paine cu unt/margarina si dulceata...iaurtul amestecat...hmmmm.nu-mi suna bine...
4. si cu orezul nu am inteles ce a vrut sa fie....carnea unde este?!
5. eu stiam ca 1 lingurita e gratis de zahar...
Hai ca te mai imping un pic....
Cum ai ajuns la 23p?...ca eu sunt mai batrana si am 20..si mai inalta sigur! (nu ca nu ai sti sa calculezi...Doamne fereste..)