Ce activitate pe aici. Numai stapana-i plecata de acasa
).gif)
.
ina, bubbles, axe, tulip, sexy, emu, buretel,

multumesc din suflet de vorbele bune si de incurajari. Intr-adevar, daca nu erau fetele care sa ma sustina si sa ma corecteze atunci cand greseam, nu reuseam. Sper sa am in continuare sprijinul lor.
Nici azi nu am notat ce am mancat. Dar sper sa ma fi incadrat in puncte.
Luni sufletelul meu implineste 2 ani

. Atat de repede trece timpul...

. Dar sunt suparata ca iar ii curge nasucul, ca supernanny

a considerat ca e bine sa o scoata un pic la aer, desi batea un vant afara de te lua din loc. A zis ca era un vant cald

. Na, asta e, om trece si peste asta. Deci.... Duminica ne petrecem
Nu o sa fie ceva iesit din comun, facem acasa la noi in familie si cu prieteni apropiati. Azi am mers si am comandat torturile

. Maine si sambata avem de tras cu curatenia si mancarea, vineri e sarbatoare si nu putem face nimica.
Asa ca imi cer scuze de pe acum ca nu o sa mai am timp sa trec pe aici, dar de marti sunt mai libera.
Pup si aveti grija.
CITAT(Tulip @ 27-11-2007, 07:50 PM)

Wow,
Crissy,felicitari!!Al doilea kilogram alungat!!!!
De 2 saptamani numeri?
Tulip, sunt mai mult de doua saptamani. Dar nu stiu sigur ca am slabit. Banuiesc ca ar fi din cauza ca am redus cantitatea de mancare

.
CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 08:21 PM)

YEEEEEeeeeeeee...ce ma bucur. Hai ca incepi sa te obisnuiesti usor usor!
Ai inceput sa iti dai seama cam ce si cand sa mananci...si cat mai ales...eu cantaresc si acum dar numai pt acuratete!

Mai cantaresc din cand in cand. Dar deja m-am obisnuit sa cantaresc si din ochi

CITAT(Sexymom @ 27-11-2007, 11:54 PM)

Cris...besos si de la mine, ma bucur ca slabesti asa de rapid, dar ia ceva vitamine sau calciu, parerea mea.

Sexy, astea dau pofta de mancareeeee

. Nu am luat in viata mea vitamine decat cand eram bortoasa cu minunea de Elise, de pe la vreo 6 luni si inca 2 luni dupa ce am nascut ca am avut niste pb.
CITAT(emu @ 28-11-2007, 03:38 AM)

Crissy, super! Sa ai spor in continuare

Merci, la fel!
CITAT(buretel @ 28-11-2007, 12:10 PM)

Ce cuminte te-ai facut Crissy, tocmai cand eu am luat-o la vale
Dar sa stii ca de azi, gata, am taiat tot

Lasa ca-ti revii tu

. Am incredere in tine.