Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
buretel
CITAT(crissy @ 10-11-2007, 05:04 PM) *
drool.gif soacra-mea face cozonac drool.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Mie nu-mi place, am scapaaaat lol.gif lol.gif
pupic.gif bolnavioara mica, si ii urez multa sanatate hug.gif
crissy
CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 05:11 PM) *

Fugi cat te tin picioarele....
Bine, hai ca te inteleg acuma....

pupic.gif Inca nu l-a scos din cuptor, dar si cand l-o scoate...

CITAT(Andreea-Rodica @ 10-11-2007, 05:37 PM) *

Trimite-mi si mie o felie, ba nu, doua (ca sa mananci tu mai putin). biggrin.gif
hug.gif

Iti pastrez si unul intreg, numai vino si ti-l ia blum.gif

CITAT(buretel @ 10-11-2007, 05:58 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Mie nu-mi place, am scapaaaat lol.gif lol.gif
pupic.gif bolnavioara mica, si ii urez multa sanatate hug.gif

pupic.gif

Pun si meniul, nu-s multumita dar macar nu am depasit.
crenvusti 80 g 6,4p
paine 10 g 0,4 p
cafea+1 lgt zahar 0
mere 0 p
pomelo 0p
piept pui 5p
castravete murat 0 p
piure fructe compot+biscuite 1 p
supa pui , cantitate infima 1p
Covrigei 1,6 p
Biscuiti glazurati Poieni 4,1 p sad.gif
Alune 3 p
Total: 22.5 din 23.
Noapte buna. Sper sa fie si la mine ca de 2 nopti nu mai stiu ce e ala somn.
luchi
CITAT(crissy @ 10-11-2007, 08:31 PM) *

Biscuiti glazurati Poieni 4,1 p sad.gif

Poieni?? Astia sunt biscuitii studentiei mele. rolleyes.gif Ce buni eraaaau..te inteleg ca nu te-ai putut abtine.
Aici nu se gasesc, oof. Ultima data cand am fost la Iasi am luat de la autoservirea aia din Tudor juma' de kil laugh.gif

Sanatate multa Elisei!
Tulip
Sanatate multa zanei tale!!! pupic.gif

Si tie noapte buna,somn linistit! smile.gif
crissy
CITAT(luchi @ 10-11-2007, 08:36 PM) *

Poieni?? Astia sunt biscuitii studentiei mele. rolleyes.gif Ce buni eraaaau..te inteleg ca nu te-ai putut abtine.
Aici nu se gasesc, oof. Ultima data cand am fost la Iasi am luat de la autoservirea aia din Tudor juma' de kil laugh.gif
Sanatate multa Elisei!

Au ramas la fel de buni drool.gif . Nu mai retin cum erau inainte, dar acum ii gasesti ambalati, cate 3 buc. intr-un pachetel.

CITAT(Tulip @ 10-11-2007, 09:41 PM) *

Sanatate multa zanei tale!!! pupic.gif

Si tie noapte buna,somn linistit! smile.gif

Multumesc, la fel si voua.

Astazi nu numar blushing.gif . Joi a fost hram la noi, dar din diferite motive (lipsa timp pt gatit, venit cumnata studenta acasa in week-end...) noi il tinem astazi. Asa ca avem la meniu: supa gaina de curte, friptura de purcel, salata boef, cozonac, cremsnit drool.gif si altele pe langa.
Va doresc o duminica placuta, fara depasiri.
crissy
hug.gif
Ieri nu am numarat. Azi nu numar ca a mai ramas ceva mancare de ieri. Maine nu numar blushing.gif ca la 2 avem consiliu profesoral cica, dar se tine la cantina liceului (s-a renovat si maine o inaugureaza pe pielea noastra )).gif ). Asa ca nu stiu ce o sa am in meniu. A, si prezenta la consiliu e ebligatorie, conform regulamentului scolar naughty.gif , deci nu ma pot fofila. Am sa mananc si eu mai putin la MD si cu bun simt la inaugurare.
La noi ninge f. frumos. Cand am intrat in casa, fiica-mea m-a luat de mana si m-a dus la geam aratand cu degetul si strigand entuziasmata "nizee, nizee" wub.gif.
Am stat si m-am gandit si am realizat ca la mine urmeaza o perioada nu prea buna dpdv dietetic. De fapt tine de bunul meu simt blushing.gif care cam lipseste. La noi in familie urmeaza un sir de sarbatoriri care se lasa cu dezmaturi culinare: sambata e ziua lui Stefan, apoi vine Sf. Andrei (cumnata si cumatra), ziua fetei, ziua mea, Craciunul, Sf. Stefan (sot+copil), revelionul. Of, vai de stomacul si suncile mele.
Va pup si va las ca m-a sunat sefa ca pana maine sa-i duc niste documente scolare ca se anunta vizite de la inspectorat caramida.gif
axe10
Daca lipsesc asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi....
Hai treci la treaba!!!
crissy
crying.gif nu am chef acum de pove. elise s-a impiedicat si a vrut sa se prinda de... usa sobii... care era aprinsa de ceva timp. are 3 degetele pline de besicute, acum e la mine in brate, de 2 ore ii tot suflu in bube ca-mi intinde mana crying.gif.
Revin cand ma simt in stare. Nici nu mai aud bine de la urlete crying.gif
Nessie
sad.gif Vai, saracuta! Imi pare tare rau pentru manuta ei, dar nu stiu cu ce trece durerea. Nu poti suna la doctorul de familie sa vezi ce zice?
axe10
CITAT(crissy @ 16-11-2007, 07:52 PM) *

crying.gif nu am chef acum de pove. elise s-a impiedicat si a vrut sa se prinda de... usa sobii... care era aprinsa de ceva timp. are 3 degetele pline de besicute, acum e la mine in brate, de 2 ore ii tot suflu in bube ca-mi intinde mana crying.gif.
Revin cand ma simt in stare. Nici nu mai aud bine de la urlete crying.gif

Aoleu, imi pare rau....du-te la doctor sa-ti dea o alifie sa-i alini durerea.

Si pune ceva in zona aia sa nu mai ajunga...ca o protectie.
crissy
Multumesc de gandurile bune. floare.gif
Elise acum e mai bine. Noroc ca e tanara si se reface repede. Aseara aveam la indemana un sprei cu propolis, apoi a mers Stef la farmacie si a luat Oximed, foarte bun spreiul, uitasem de el ca doar am folosit si eu dupa ce am nascut, la epizio grin.gif .
Bubutele se refac, doar una singura s-a spart, restul s-au retras. Dar sperietura a ramas sad.gif . Cand isi aduce aminte incepe sa scanceasca si-mi zice "biba" adica buba. Si nu indrazneste sa mearga singura pe langa soba, trebuie sa o insoteasca cineva sad.gif . Dar sunt sigura ca o sa treaca peste asta. Bine ca nu a cazut cu fata, DF.
Ups, ne-au venit musafiri. Pup.
bubbles
Sanatate micutei hug.gif si multi pupic.gif pupic.gif pe bibite ca sa treaca pupic.gif
crissy
bubbles, floare.gif .
Meniul de astazi:

paine 40 g - 4p
Exquisa 20 g - 0,4p
cafea+3 lgt zahar - 2p
ceai nindulcit - 0p
covrig 50 g - 5p
lapte 0.1% 350 g - 1,75p
cacao 1 lgt - 0p
varza 174 g - 0p
otet mere 2 lgt - ?p
ulei 1 lgt - 1p
amestec mexican 183 g:

mazare 0,5p
orez 1,5p
porumb 0,5p
unt 5 g (65%Grasime) - 0,85 p

mar+kiwi+mandarina 220 g - 1p

TP: 18.5 p din 23.
Revin mai pe searar cu restul.
axe10
CITAT(crissy @ 19-11-2007, 04:11 PM) *

bubbles, floare.gif .
Meniul de astazi:

paine 40 g - 4p
Exquisa 20 g - 0,4p
cafea+3 lgt zahar - 2p
ceai nindulcit - 0p
covrig 50 g - 5p
lapte 0.1% 350 g - 1,75p
cacao 1 lgt - 0p
varza 174 g - 0p
otet mere 2 lgt - ?p
ulei 1 lgt - 1p
amestec mexican 183 g:

mazare 0,5p
orez 1,5p
porumb 0,5p
unt 5 g (65%Grasime) - 0,85 p

mar+kiwi+mandarina 220 g - 1p

TP: 18.5 p din 23.
Revin mai pe searar cu restul.

De ce atat ai pus la covrig?...eu il iau pe principiul painii...20g=1p...deci numai 2.5p....

Are cineva altceva de zis?
crissy
Axe, floare.gif mare dreptate ai... Am scris asa ca-s cu mintea in alte parti blushing.gif si nu am fost atenta cum am punctat. Am gresit si la paine si la covrig. Deci mai am economii de 4.5 p w00t.gif . Bine ca mi-ai atras atentia.
Azi am mai mancat asa:
- bere blushing.gif sa fi fost 50 ml - 0.4p
- cola 100 ml - 0.8 p
- piure cartofi (cartofi, unt, smantana) 4 lingurite, punctez si eu la nimereala - 1.6p (sau pun cel putin 2 p pt cartofi, oricat de putini ar fi?)
- mancarica piept pui (unt, ulei, piept, legume) - 1 p
- cafea+1 lgt zahar - 1p
- banana - 1 p
Total azi (recalculat) - 21.3 p din 23.
Noapte buna. Maine am ziua cu 7 ore wacko.gif tease.gif .
May
CITAT(axe10 @ 19-11-2007, 04:58 PM) *

Are cineva altceva de zis?

Eu nu inteleg de ce a pus :cafea+3 lgt zahar - 2p din moment ce cafeaua are 0 puncte, o lingurita de zahar este gratis iar celelalte 2 fac cat o lingura de zahar deci 1 p. Iar otetul nu are puncte wink1.gif

CITAT(crissy @ 19-11-2007, 08:48 PM) *

- piure cartofi (cartofi, unt, smantana) 4 lingurite, punctez si eu la nimereala - 1.6p (sau pun cel putin 2 p pt cartofi, oricat de putini ar fi?)
- mancarica piept pui (unt, ulei, piept, legume) - 1 p
- cafea+1 lgt zahar - 1p

Pt 4 lingurite de piure ( facut cu unt si smantana) cred ca e ok 1,5-2 p. Ai putea sa il faci doar cu lapte si ai iesi mult mai ieftin si e si delicios

Cata mancarica ai mancat ca sa pui 1 p?

Vad ca iar ai punctat aiurea la cafea ... tu crezi ca o lingurita de zahar e 1 p nu? ei bine, o lingura e 1 p nu o lingurita pupic.gif
crissy
CITAT(Maybeline @ 19-11-2007, 09:56 PM) *

Eu nu inteleg de ce a pus :cafea+3 lgt zahar - 2p din moment ce cafeaua are 0 puncte, o lingurita de zahar este gratis iar celelalte 2 fac cat o lingura de zahar deci 1 p. Iar otetul nu are puncte wink1.gif

doh.gif Eu credeam ca daca 1 lgt e gratis inseamna ca o lgt o punctez cu 1 p. Nu am mai consultat lista.

CITAT(Maybeline @ 19-11-2007, 09:56 PM) *

Cata mancarica ai mancat ca sa pui 1 p?
Vad ca iar ai punctat aiurea la cafea ... tu crezi ca o lingurita de zahar e 1 p nu? ei bine, o lingura e 1 p nu o lingurita pupic.gif

Piureul si mancarica ramasese de la Elise blushing.gif de aia l-am facut cu unt si smantana. Si mai avea si branza, dar de asta am uitat. Am gustat din ce i-a ramas ei (vreo 6 lgt, amestecat) si era prea bun ca sa-l arunc in wc. floare.gif
May
Specifica si tu ca este ce a ramas de la puiul mic, ca altfel eu cred ca ai descoperit vreo forma miraculoasa de a gati mancarea )).gif pupic.gif
bubbles
Ziua.Eu stiam ca la un covrig de ala cu mac sau sare sau susan cum se facea si cand eram eu eleva .. un covrig se puncteaza 3.5p .Stiu ca in unul din jurnalele WW se discuta despre covrigi wink1.gif .Ce face Elise?
axe10
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 11:08 AM) *

Ziua.Eu stiam ca la un covrig de ala cu mac sau sare sau susan cum se facea si cand eram eu eleva .. un covrig se puncteaza 3.5p .Stiu ca in unul din jurnalele WW se discuta despre covrigi wink1.gif .Ce face Elise?

daca stii exact gramajul nu cred ca e problema...e o coca da-o naibii...deci ca painea!
crissy
Aseara nu mi-a mers netul caramida.gif
Pun meniul de ieri. Meniul de astazi o sa-l pun pe seara, asta daca nu o sa-mi faca figuri netul.
Marti 20 nov

paine 35g - 1,8g
muschi afumat 14g - 0,5p
salam 11g - 1,1p
branza mucegai 5g - 0,5p
exquisa 0.2% 20g - 0,4p
amestec legume mexican 158g - 3,4g
varza 220 g - 0p
ulei 2 lgt - 2p
otet 3 lgt - 0p
cafea+1 lgt zahar - 0p
ceai+1 lgt zahar - 0.5p
covrig 30g - 1,5p
piure+mancarica piept pui 10 lgt - 6p
seminte dovleac doh.gif (vreo 20 g) - 3p
mar+portocala+kiwi - 0p
cioco 80%, un patratel - 1,25p
cartofi copti 3 buc - 2p
unt 65% un vf de cutit, sa fi fost 2g - 0,4p
Total: 24.4 din 23 permise doh.gif . Mi-am luat teapa cu semintele, nu m-am gandit ca sunt punctate asa mult.

21 nov
MD:
1 ou ochi in teflon cu o lgt ulei - 3p
salam 12g-1.2p
cascaval 28g-2.5p
cafea+zaharina - 0p
TP: 6.7p
Luni avem cerc pedagogic la Humor. Ia ghiciti cine are de prezentat un referat wacko.gif . Si nu prea am materiale despre mijloace moderne de invatare bad.gif
Azi trebuie sa ajung si pe la o gradinita sa o inscriu pe Elise pt la anul.
O zi buna!

Ia uitati zgatia ce prostioare mai face )).gif
Imagine
Se baga in buzunarul de la patut )).gif
May
Cine nu s-a ars cu semintele ala n-a fost om blushing.gif )).gif

Zgatia mica pupic.gif wub.gif
otilici
E scumpica foc fetita ta pupic.gif .Ce scumpi sunt cand fac nazbatii blum.gif .Eu pe moment ma fac ca-s suparata,iar o clipa mai tarziu sunt wub.gif .Si asa ne simt smecherii de ei,sa vezi cum imi rade in gura mare!
pupic.gif pupic.gif fetele!
crissy
CITAT(Maybeline @ 21-11-2007, 05:34 PM) *

huh.gif deci nu-s singura. Noroc ca m-am oprit din mancat si am consultat lista ca altfel era prapad biggrin.gif .

CITAT(otilici @ 21-11-2007, 05:49 PM) *

E scumpica foc fetita ta pupic.gif .Ce scumpi sunt cand fac nazbatii blum.gif .Eu pe moment ma fac ca-s suparata,iar o clipa mai tarziu sunt wub.gif .Si asa ne simt smecherii de ei,sa vezi cum imi rade in gura mare!
pupic.gif pupic.gif fetele!

)).gif Si al tau e inca mic. Sa vezi cand mai creste... o sa creasca in intensitate si nazbatiile. wink1.gif . Dar zau daca nu ar fi viata monotona fara aceste nazbatii, chiar daca pe moment ma indispun, pe urma rad pe sub mustati.

Si cu intarziere (bineinteles ca iar nu am avut net pana acum, si am nevoie de el ca de aer ca trebuie sa-mi caut documentatia pt referat) anunt cu surle si trambite, citez "TOTOIEEEEE" yahoo.gif adica VICTORIEEEE. S-a dus 1 kg.
Meniul de astazi (pe unele locuri nu am stiut cum sa punctez si am pus de la mine blushing.gif )
ou ochi 1 buc - 2p
ulei 1 lgt-1p
salam 12g-1,2p
cascaval 28g -2,5p
cafea+zaharina 0
bors cartofi (cartofi, ulei la greu ca l-a facut socrela, paste) - 6p (oare am pus cam mult? am pus 2p cartofii, 3 uleiul, 1 pastele)
peste prajit (ulei, gris) 50g-4p
paine 20g-2p
unt 5g-0,9p
icre negre 0,5p (m-am luat dupa icrele de crap)
biscuite 2 buc-1p
albus ou 1/2 buc - 0,5p
banana (mare) - 1,5p
mar - 0p
Total: 23.1p din 23. Depasire 0.1p )).gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 21-11-2007, 05:34 PM) *

Zgatia mica pupic.gif wub.gif

lol.gif blink.gif ...eu m-am ars cu alunele neprajite intr-o vizita...ma gandeam eu ce bine stau cu punctele pe ziua de azi...si mi-era o foama, mama-mama...si am mancat. nu sa ma satur dar ca sa bag ceva in stomac...ajung acasa, deschi pc-ul si ce-mi vad ochii 20g 3p sau asa ceva....sa-mi vina rau....
Asa se intampla cateodata!

CITAT(crissy @ 21-11-2007, 08:09 PM) *

Si cu intarziere (bineinteles ca iar nu am avut net pana acum, si am nevoie de el ca de aer ca trebuie sa-mi caut documentatia pt referat) anunt cu surle si trambite, citez "TOTOIEEEEE" yahoo.gif adica VICTORIEEEE. S-a dus 1 kg.
Meniul de astazi (pe unele locuri nu am stiut cum sa punctez si am pus de la mine blushing.gif )
ou ochi 1 buc - 2p
ulei 1 lgt-1p
salam 12g-1,2p
cascaval 28g -2,5p
cafea+zaharina 0
bors cartofi (cartofi, ulei la greu ca l-a facut socrela, paste) - 6p (oare am pus cam mult? am pus 2p cartofii, 3 uleiul, 1 pastele)
peste prajit (ulei, gris) 50g-4p
paine 20g-2p
unt 5g-0,9p
icre negre 0,5p (m-am luat dupa icrele de crap)
biscuite 2 buc-1p
albus ou 1/2 buc - 0,5p
banana (mare) - 1,5p
mar - 0p
Total: 23.1p din 23. Depasire 0.1p )).gif

Sa incep cu inceputul:BRAVOOOOOOOOOOOOO!

De kg nr unu ai scapat...fa si tu ca astia cu mil de dolari...cica primul e mai greu de facut/scazut....bravo!

Acum vin obs:
Ce peste ai mancat...ca dif sunt mari de la peste la peste!...
Paine-20g=1p nu 2p
Albush ou=0.5p unul intreg nu jumate....tot oul=2p
Incearca sa faci ochiul pe teflon fara ulei...ca merge si asa.

Incearca sa nu mai mananci ce raamne de la copil ca te inseli la pcte!

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif yeah.gif

Tulip
Felicitari!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif
May
Felicitari cheer.gif si asculta ce zice axe wink1.gif
crissy
Eu acum sunt ca strutul, cu capul in pamant (de rusine blushing.gif ). Aseara m-am porcit ca am sarbatorit obtinerea noului imprumut. Acum trebuie sa reduc nr. pct. pana la 19/zi pana la sf. saptamanii ca sa fiu in grafic.
Ma duc sa fac mancare fetei. Multumesc pt sustinere si pt laudele (nemeritate sorry.gif ).
Pana acum am mancat bine:
Iaurt 0.1% - 120g
Exquisa 0.2% - 90g
Piept pui afumat - 15g
Rosie - 100g
Revin diseara.

Axe, era file de cod. Albusul era mai mult decat jumatate grin.gif ca d-soara mea nu serveste.
May, o sa ascult, promit, ca altfel mi-o iau pe cocoasa )).gif .
Nessie
cheer.gif Bravo, Crissy, pentru kil! Chiar daca ai sarit calul aseara, iti revii tu. wink1.gif Felicitari si pentru credit! give_rose.gif Stiu ce bataie de cap este, asa ca se cerea serbatorit. )).gif Sa-l folositi cu placere.
crissy
CITAT(Nessie @ 22-11-2007, 11:20 AM) *

cheer.gif Bravo, Crissy, pentru kil! Chiar daca ai sarit calul aseara, iti revii tu. wink1.gif Felicitari si pentru credit! give_rose.gif Stiu ce bataie de cap este, asa ca se cerea serbatorit. )).gif Sa-l folositi cu placere.

Da, am sarit calul rau de tot. Puteam sa ma abtin, oricat de mare ar fi fost bucuria, dar nu am facut-o. Azi am fost cuminte, pun mai pe seara meniul complet.
Acum sa va arat un filmulet cu Elise, neam de marsupial )).gif
Ma ascund in "marsupiu".
Se poate obs f bine ca manutza stanga o tine inchisa crying.gif din cauza bubei. Nu o pot convinge sa deschida pumnul, ii tot repet ca buba a trecut dar ea nu ma crede sad.gif .
Nessie
Of, saracuta de ea. sad.gif Poate daca nu ii mai aduci aminte de buba o sa uite si o sa deschida singura pumnul. unsure.gif Incearca pentru cateva zile sa vezi cum se comporta daca nu mai mentionezi deloc de ce s-a intamplat.
Sexymom
Crissy, am uitat cum era cu un bebe asa micut. baby.gif
Tin minte ca eram mereu in miscare si slaba )).gif
E mai bine sa ai un copil super activ care face prostioare decat un copil care sta acolo unde il pui.
crissy
CITAT(Nessie @ 22-11-2007, 06:10 PM) *

Of, saracuta de ea. sad.gif Poate daca nu ii mai aduci aminte de buba o sa uite si o sa deschida singura pumnul. unsure.gif Incearca pentru cateva zile sa vezi cum se comporta daca nu mai mentionezi deloc de ce s-a intamplat.

Nessie, isi aduce aminte singurica de buba, sub nicio forma eu nu vreau sa-i rascolesc amintiri din astea de groaza. Sunt sigura ca va uita in viitorul apropiat, dar mi-e mila de ea cand o vad asa. Seara dupa ce adoarme ii desfac pumnul si are pielea zbarcita de la transpiratie.

CITAT(Sexymom @ 22-11-2007, 06:52 PM) *

Crissy, am uitat cum era cu un bebe asa micut. baby.gif
Tin minte ca eram mereu in miscare si slaba )).gif
E mai bine sa ai un copil super activ care face prostioare decat un copil care sta acolo unde il pui.

Sexi,
wink1.gif Da, e bine sa fie activ. Asta inseamna ca e sanatos si nu e bucurie mai mare pt parinti. Dar macar 30 min pe zi as vrea si eu sa o vad linistita grin.gif . La mine nu se aplica chestia cu copil energic = mama slaba sad.gif .

Meniul (in)complet pt ziua de astazi. Nu am mancat nici macar de 17 p. Vad eu ce mai bag sa ajung macar acolo.

iaurt panda 0.1% 120g - 0,7p
Exquisa 0.2% 90g - 0,8p
rosie 100g - 0p
piept pui afumat 15g - 0,5p
fulgi grau dulci light 50g - 2,9p
bors cartofi+ulei+paste 6p
paine 20g 1
seminte floarea soarelui 20g - 2p

Total: 13p
axe10
Mai baga daca ai 19p...ca maine poate o sa-ti fie mai foame si sa nu depasesti....nu stiu ce ai mancat dar se pare ca ai dat iama daca ai scazut 4p/zi!

Si nu-mi place asta cu semintele in fiece zi....mai bine banane de cat seminte!
crissy
CITAT(axe10 @ 22-11-2007, 08:17 PM) *

Mai baga daca ai 19p...ca maine poate o sa-ti fie mai foame si sa nu depasesti....nu stiu ce ai mancat dar se pare ca ai dat iama daca ai scazut 4p/zi!

blush.gif Ihi, am dat iama rau de tot.
Azi am mancat binisor, am depasit cele 19 p dar ieri am mai mancat de 1p deci se compenseaza.
Meniul de astazi (cam aiurea, dar asta e):
cascaval 25g 2,5p
salam 20g 2p
paine 10g 0,5p
covrig 50g 2,5p
cafea+1 kgt zahar 0p
piept pui afumat 10g 0,5p
budinca orez+mere 300g 8.3p

orez 150g 3,8p
zahar 5 lgt 2,5p
margarina 2 lgt 2p
mere 100g 0p
(am apreciat ca e facuta de socrela)

paine 20g 1p
salata de peste mexicana 4p

Total: 21.3p. hm, cam multe fainoase.
axe10
Yap...cam mult orez...dar daca poti sa mergi normal la toaleta pe urma e ok...oricum a fost in puncte!!!
crissy
Axe, nu am pb cu orezul, nici cu bananele.
sorry.gif pana marti nu o sa mai apuc sa pun meniuri. Luni am cerc pedagogic, trebuie sa prezint unreferat si abia acum m-am apucat de el. Am 100 de materiale pe care trebuie sa le citesc, bla, bla, bla. Nici la wc nu mai am timp sa merg.
Pup si sapt frumoasa.
ina_ceva
Felicitari pentru kg pierdut! Vad ca fetele stau cu ochii pe tine si te mai ajuta cu punctajele wink1.gif
Spor la referat!
bubbles
Felicitari pt kg pierdut cheer.gif si la cat mai multe alungate grin.gif
axe10
CITAT(crissy @ 24-11-2007, 10:43 PM) *

Axe, nu am pb cu orezul, nici cu bananele.
sorry.gif pana marti nu o sa mai apuc sa pun meniuri. Luni am cerc pedagogic, trebuie sa prezint unreferat si abia acum m-am apucat de el. Am 100 de materiale pe care trebuie sa le citesc, bla, bla, bla. Nici la wc nu mai am timp sa merg.
Pup si sapt frumoasa.

E luni...sper ca te descurci cu timpul...eu daca saptamana trecuta am avut cursuri pana pe la 16.3-17 am ajuns acasa, am stat putin cu sotul si copilul, el a plecat la servici ca a fost toata saptamana de noapte si nu am avut timp nici macar sa-mi dau cu o crema pe maini...ce sa mai zic de mancare. Al meu sot ca sa-mi demonstreze ca se descurca( daca eu nu fac de mancare ),miercuri a mancat shaorma (ca si fata , ca si subsemnata) cumparata din colt, joi a cumparat pizza si vineri a catadicsit sa faca o omleta cu carnaciori pt ei doi. Eu am ajuns vineri la 20 acasa dupa ce trecusem si la cumparaturi si de acolo am mancat pe drum in masina niste biscuiti Dita graham. Cand am ajuns acasa si am calculat punctele...mi-era rau!

Te inteleg perfect.
crissy
cheer.gif Dimineata cantarul meu arata inca o dunga mai la stanga cheer.gif cheer.gif
Sa vad cat m-o tine.
Mi-e rau de mor, mi-e greata si ma doare capul de la nedormit, stres si orele de azi. Revin mai pe seara cu meniul. Pana acum am mancat bine.
Tulip
Wow,Crissy,felicitari!!Al doilea kilogram alungat!!!! floare.gif

De 2 saptamani numeri?
axe10
CITAT(crissy @ 27-11-2007, 03:51 PM) *

cheer.gif Dimineata cantarul meu arata inca o dunga mai la stanga cheer.gif cheer.gif
Sa vad cat m-o tine.
Mi-e rau de mor, mi-e greata si ma doare capul de la nedormit, stres si orele de azi. Revin mai pe seara cu meniul. Pana acum am mancat bine.

YEEEEEeeeeeeee...ce ma bucur. Hai ca incepi sa te obisnuiesti usor usor!
Ai inceput sa iti dai seama cam ce si cand sa mananci...si cat mai ales...eu cantaresc si acum dar numai pt acuratete!
pupic.gif
ina_ceva
cheer.gif Se vede ca ti-a facut bine sa stea fetele atente la meniurile tale pupic.gif
Sexymom
Cris...besos si de la mine, ma bucur ca slabesti asa de rapid, dar ia ceva vitamine sau calciu, parerea mea. pupic.gif
emu
Noroc cu tine Sexy, asa mi-am adus si eu aminte sa imi iau vitaminele azi )).gif

Crissy, super! Sa ai spor in continuare wink1.gif
buretel
wub.gif Mi-a fost dor de voi, mamica+elise pupic.gif
Ce cuminte te-ai facut Crissy, tocmai cand eu am luat-o la vale lol.gif
Dar sa stii ca de azi, gata, am taiat tot mad.gif
crissy
cheer.gif Ce activitate pe aici. Numai stapana-i plecata de acasa )).gif .
ina, bubbles, axe, tulip, sexy, emu, buretel, pupic.gif floare.gif multumesc din suflet de vorbele bune si de incurajari. Intr-adevar, daca nu erau fetele care sa ma sustina si sa ma corecteze atunci cand greseam, nu reuseam. Sper sa am in continuare sprijinul lor.
Nici azi nu am notat ce am mancat. Dar sper sa ma fi incadrat in puncte.
Luni sufletelul meu implineste 2 ani wub.gif . Atat de repede trece timpul... crying.gif . Dar sunt suparata ca iar ii curge nasucul, ca supernanny mad.gif a considerat ca e bine sa o scoata un pic la aer, desi batea un vant afara de te lua din loc. A zis ca era un vant cald mad.gif . Na, asta e, om trece si peste asta. Deci.... Duminica ne petrecem bday.gif haninoroc.gif party.gif band.gif cheers.gif dance2.gif drinks.gif eat.gif
Nu o sa fie ceva iesit din comun, facem acasa la noi in familie si cu prieteni apropiati. Azi am mers si am comandat torturile grin.gif . Maine si sambata avem de tras cu curatenia si mancarea, vineri e sarbatoare si nu putem face nimica.
Asa ca imi cer scuze de pe acum ca nu o sa mai am timp sa trec pe aici, dar de marti sunt mai libera.
Pup si aveti grija.

CITAT(Tulip @ 27-11-2007, 07:50 PM) *

Wow,Crissy,felicitari!!Al doilea kilogram alungat!!!! floare.gif

De 2 saptamani numeri?

Tulip, sunt mai mult de doua saptamani. Dar nu stiu sigur ca am slabit. Banuiesc ca ar fi din cauza ca am redus cantitatea de mancare blushing.gif .

CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 08:21 PM) *

YEEEEEeeeeeeee...ce ma bucur. Hai ca incepi sa te obisnuiesti usor usor!
Ai inceput sa iti dai seama cam ce si cand sa mananci...si cat mai ales...eu cantaresc si acum dar numai pt acuratete!
pupic.gif

Mai cantaresc din cand in cand. Dar deja m-am obisnuit sa cantaresc si din ochi wink1.gif

CITAT(Sexymom @ 27-11-2007, 11:54 PM) *

Cris...besos si de la mine, ma bucur ca slabesti asa de rapid, dar ia ceva vitamine sau calciu, parerea mea. pupic.gif

Sexy, astea dau pofta de mancareeeee blushing.gif . Nu am luat in viata mea vitamine decat cand eram bortoasa cu minunea de Elise, de pe la vreo 6 luni si inca 2 luni dupa ce am nascut ca am avut niste pb.

CITAT(emu @ 28-11-2007, 03:38 AM) *

Crissy, super! Sa ai spor in continuare wink1.gif

Merci, la fel!

CITAT(buretel @ 28-11-2007, 12:10 PM) *

Ce cuminte te-ai facut Crissy, tocmai cand eu am luat-o la vale lol.gif
Dar sa stii ca de azi, gata, am taiat tot mad.gif

Lasa ca-ti revii tu wink1.gif . Am incredere in tine.
Andreea-Rodica
CITAT(crissy @ 28-11-2007, 06:54 PM) *

Azi am mers si am comandat torturile grin.gif .

Trec si eu pe la cumatra poate m-o mobiliza si pemine cu realizarile ei, si cand colo ce vad: torturi??!! biggrin.gif
Oricum, brava ca te tii de treaba si tine-o tot asa. cheer.gif Eu nu stiu daca am timp sa fac ceva bun pentru vineri, dar tot va astept daca aveti drum prin Suceava. Colac peste pupaza, socru-meu e internat de azi, la neurologie.
Va pup! hug.gif
axe10
Astept sa ne arati torturile....cand o sa fie intregi!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.