Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 28-11-2007, 07:17 PM) *

Trec si eu pe la cumatra poate m-o mobiliza si pemine cu realizarile ei, si cand colo ce vad: torturi??!! biggrin.gif

cheer.gif cheer.gif Da, da, torturi, dar cu accent pe U, nu pe O grin.gif , adica box.gif cuplu.gif pokey.gif swordfight.gif bataita.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 28-11-2007, 07:17 PM) *

Eu nu stiu daca am timp sa fac ceva bun pentru vineri, dar tot va astept daca aveti drum prin Suceava.
Colac peste pupaza, socru-meu e internat de azi, la neurologie.
Va pup! hug.gif

Hai mai, ca suntem de-ai casei. Nu trebuie sa faci curatenie luna sau sa pregatesti cine sti ce mancaruri sofisticate pupic.gif . Ceapa degerata si o bucata de mamaliga drool.gif
Sanatate socrului sad.gif . Il pun pe Stef sa sune la Tzui.

CITAT(axe10 @ 28-11-2007, 07:55 PM) *

Astept sa ne arati torturile....cand o sa fie intregi!

Daca mai apuc grin.gif . Va fi unul diplomat, de post, si unul crantz.
axe10
swoon.gif CRANTZ?! swoon.gif
ina_ceva
CITAT(crissy @ 28-11-2007, 06:54 PM) *

CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 08:21 PM) *

YEEEEEeeeeeeee...ce ma bucur. Hai ca incepi sa te obisnuiesti usor usor!
Ai inceput sa iti dai seama cam ce si cand sa mananci...si cat mai ales...eu cantaresc si acum dar numai pt acuratete!
pupic.gif

Mai cantaresc din cand in cand. Dar deja m-am obisnuit sa cantaresc si din ochi wink1.gif

Poate fi inselator. Daca vezi ca stagnezi, incearca sa cantaresti iar tot ce mananci wink1.gif pupic.gif
axe10
Ina, d'aia cantaresc eu in continuare...m-am obisnuit cu cascavalul de ex cam cat e din ochi, cu legumele,cu carnitza de pui....dar la restul sunt criminala, mananc cu cantarul pe masa!
crissy
CITAT(ina_ceva @ 28-11-2007, 10:22 PM) *

CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 08:21 PM) *

YEEEEEeeeeeeee...ce ma bucur. Hai ca incepi sa te obisnuiesti usor usor!
Ai inceput sa iti dai seama cam ce si cand sa mananci...si cat mai ales...eu cantaresc si acum dar numai pt acuratete!
pupic.gif

Mai cantaresc din cand in cand. Dar deja m-am obisnuit sa cantaresc si din ochi wink1.gif

Poate fi inselator. Daca vezi ca stagnezi, incearca sa cantaresti iar tot ce mananci wink1.gif pupic.gif

Multumesc de sfat, Ina. floare.gif

CITAT(axe10 @ 28-11-2007, 08:09 PM) *

swoon.gif CRANTZ?! swoon.gif

Axe, grin.gif Ce, nu-i bun? Te vad cam palida? Sa-ti opresc o feliutza?
axe10
Aoleu, cum sa nu fie bun...mai ales daca e din ala facut bine!
Sunt palida, mi-a scazut glicemia si-mi trebuie o perfuzie cu crantz!
crissy
CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 11:23 AM) *

lol.gif Se rezolva. Dar trebuie sa astepti pana duminica, ca atunci le ridic de la cofetarie.
Nessie
La multi ani puiului tau! party.gif Sa creasca mare si frumoasa! cheer.gif

Distractie placuta sambata si asteptam pozel! drool.gif
axe10
CITAT(crissy @ 29-11-2007, 12:20 PM) *

lol.gif Se rezolva. Dar trebuie sa astepti pana duminica, ca atunci le ridic de la cofetarie.

gura humorului ziceai?

ca tot sunt libera duminica.....
crissy
CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 12:53 PM) *

CITAT(crissy @ 29-11-2007, 12:20 PM) *

gura humorului ziceai?

ca tot sunt libera duminica.....

Da, Gura Humorului. Sa va luati cu voi si saniutza wink1.gif

:emoticon care se da peste cap de bucurie:
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Casa mea prinde contur. yahoo.gif yahoo.gif
Azi au venit de la gaz si ne-au instalat tevile. Nu au terminat ca nu au facut racordul dar bine ca au tras tevile prin pamant. Si muncitorii au tras tevile prin casa pt incalzire si la parter deja au terminat de instalat caloriferele (chiar daca unul l-au pus stramb, se rezolva doh.gif )
axe10
Vreau sa vad finalul casei....nu-mi place deloc sa vad numai ziduri, tevi, fire....

Iti urez mult noroc si multa rabdare!
bubbles
Felicitari pt kg cheer.gif cheer.gif .
La Multi Ani!!!!! Multa sanatate si fericire fetitei tale pupic.gif pupic.gif pupic.gif
axe10
La multi ani frumusetii!
Sa fie sanatoasa, frumoasa si modesta!

Am venit cu farfuria intinsa ca poate a mai ramas ceva.... eat.gif
Lacry
La multi ani! give_rose.gif
BTW, ai vazut carticica noua practica? Aia cu retete pentru sarbatori? Sa vezi prajituri si torturi aacolo!

Pupam fata pupic.gif si sa-ti traiasca! bday.gif
buretel
Luni sufletelul meu implineste 2 ani wub.gif

La Multi Ani scumpa noastra Elise give_rose.gif , sa cresti mare si sanatoasa pupic.gif Pup si mamica si puiutul hug.gif Si asteptam pozele de astazi wink1.gif
Imagine
Imagine
Tulip
Sa-ti traiasca printesa!!!!!

Imagine Imagine
axe10
O fi cazut greu crantz-ul ala?....
crissy
cheer.gif cheer.gif cheer.gif In sfarsit, am calculator.
Multumiiiiiiim de urarile de LMA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu am mai dat pe aici ca s-a ars sursa la calc mad.gif . Am schimbat-o si acum totul e ok.
Duminica ne-am sarbatorit, in familie si cu prietenii. Elise a avut si ea 2 invitati cu care s-a simtit excelent. Cateva poze aveti aici.
Revin mai tarziu.
Dumbo
La multi ani!!! Si pentru Elise si pentru... nu stiu cine a facut 30 de ani, oricum la multi ani!

Ce mandra mare ai... si frumoasa. cheer.gif
axe10
CITAT(crissy @ 05-12-2007, 10:50 AM) *

Multumiiiiiiim de urarile de LMA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu am mai dat pe aici ca s-a ars sursa la calc mad.gif . Am schimbat-o si acum totul e ok.
Duminica ne-am sarbatorit, in familie si cu prietenii. Elise a avut si ea 2 invitati cu care s-a simtit excelent. Cateva poze aveti aici.
Revin mai tarziu.

Nu vad nimica!!!! sad.gif
buretel
Am vazut si eu pozele wub.gif E o scumpica...Si ce mult mi-a placut cum ai aranjat farfuriile pt copii, cu fetisoarele alea smile.gif
Si chiar asa, cine a fost cu tortul de 30? wink1.gif
crissy
CITAT(Dumbo @ 05-12-2007, 11:35 AM) *

La multi ani!!! Si pentru Elise si pentru... nu stiu cine a facut 30 de ani, oricum la multi ani!
Ce mandra mare ai... si frumoasa. cheer.gif

CITAT(buretel @ 05-12-2007, 11:37 AM) *

Si chiar asa, cine a fost cu tortul de 30?

crying.gif pe 17 nov a implinit Stef 30 de ani, iar pe 8 dec ii implinesc eu crying.gif Asa ca ne-am sarbatorit toti 3 in aceeasi zi wink1.gif .
pupic.gif

CITAT(axe10 @ 05-12-2007, 11:35 AM) *

CITAT(crissy @ 05-12-2007, 10:50 AM) *

Revin mai tarziu.

Nu vad nimica!!!! sad.gif

Axe, pozele sunt publice. Ar trebui sa le vezi. Mai incearca.
May
La multi ani pt toti 3 wub.gif foarte frumos ai pregatit totul floare.gif
Dumbo
give_rose.gif La multi ani si tie si lui Stef, in cazul asta!

rolleyes.gif primim si noi o feliuta de tort? Eu vreau din ala crontz.
crissy
CITAT(Dumbo @ 05-12-2007, 12:16 PM) *

give_rose.gif La multi ani si tie si lui Stef, in cazul asta!

rolleyes.gif primim si noi o feliuta de tort? Eu vreau din ala crontz.

Multumim, pupic.gif .
Din pacate torturile s-au terminat sorry.gif

Am pus filmulet cu Elise si talentele ei la desen. Film 1.
Film 2

CITAT(Maybeline @ 05-12-2007, 12:14 PM) *

La multi ani pt toti 3 wub.gif foarte frumos ai pregatit totul floare.gif

blushing.gif Multumim. pupic.gif

La capitolul prostioare stam cam asa: tocmai ce mi-a stricat ieri rujul meu preferat. A pictat peretii cu el mad.gif .
Nessie
La multi ani pentru toti trei! flowers1.gif Frumoasa foc Elise! pupic.gif Si e artista rau! wink1.gif Am vazut si tabla si peretii! )).gif Ochisorii tai nu au fost in poze sau i-am ratat eu? In schimb o pup pe Andreea si ii spun ca mi se pare ca a slabit. grin.gif

lol.gif Ti-am vazut bicicleta! Asa a ajuns? tease.gif
crissy
CITAT(Nessie @ 05-12-2007, 02:18 PM) *

La multi ani pentru toti trei! flowers1.gif Frumoasa foc Elise! pupic.gif Si e artista rau! wink1.gif Am vazut si tabla si peretii! )).gif Ochisorii tai nu au fost in poze sau i-am ratat eu? In schimb o pup pe Andreea si ii spun ca mi se pare ca a slabit. grin.gif

lol.gif Ti-am vazut bicicleta! Asa a ajuns? tease.gif

pupic.gif Multumesc.
)).gif Da, bicicleta asa a ajuns din pacate. O mai foloseste Elise din cand in cand pe post de jucarie devil.gif
Apar si eu intr-o poza, numai ca am masca, deci ochisorii nu se vad blushing.gif .
Cumatra a slabit de cat m-a ajutat pe mine la treaba blushing.gif . Ca a facut greseala sa vina de sambata biggrin.gif .
Andreea-Rodica
A fost o petrecere extraordinara, ca fiecare intalnire de la Humor. Cumatra exagereaza, n-am ajutat-o la mare lucru, ca ea e harnica foc si cand am ajuns eu m-a pus doar la gustat biggrin.gif
Despre mine, ca zicea Nessie ca parca am slabit, nu pot zice decat ca ma straduiesc sa mananc cu bun simt (dar nu intotdeauna reusesc) si nu m-am mai cantarit de mult. Dar munca cat incape.
Va pup! hug.gif
buretel
La Multi Ani Stef give_rose.gif La Multi Ani si tie, Crissy pupic.gif give_rose.gif
Aa, si eu am vazut-o pe cumatra in poze, ba chiar si pe cumatru tease.gif Sper ca nu m-am inselat, ca port ochelari lol.gif
axe10
Mama Cris ce artista ai in casa!!

I-am aratat fiicei mele ce copil mic si ce bine deseneaza....

Sa-ti traiasca inca odata!

Ce bine arata crantzul ala....
Deea
Wow Crissy ce talentata e Elise....mi se pare uimitor cum deseneaza ea la 2 ani...cand am vazut ca mananca singura am picat de pe scaun...pai Alexia mea are 1 an si 4 luni si nu mananca singura neam...doar ce se prosteste putin....nu o vad peste 8 luni mancand asa.

Sa-ti traiasca printesa!
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-12-2007, 04:17 PM) *

A fost o petrecere extraordinara, ca fiecare intalnire de la Humor. Cumatra exagereaza, n-am ajutat-o la mare lucru, ca ea e harnica foc si cand am ajuns eu m-a pus doar la gustat biggrin.gif
Va pup! hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Esti modesta! Ajutorul a fost bine venit.

CITAT(buretel @ 05-12-2007, 05:17 PM) *

La Multi Ani Stef give_rose.gif La Multi Ani si tie, Crissy pupic.gif give_rose.gif
Aa, si eu am vazut-o pe cumatra in poze, ba chiar si pe cumatru tease.gif Sper ca nu m-am inselat, ca port ochelari lol.gif

Multumim. Da, apare si cumatrul prin poze.

CITAT(axe10 @ 05-12-2007, 06:28 PM) *

Mama Cris ce artista ai in casa!!

I-am aratat fiicei mele ce copil mic si ce bine deseneaza....

Sa-ti traiasca inca odata!

Ce bine arata crantzul ala....

Multumesc, si voua sa va traiasca d-soara. pupic.gif Crantzul a fost la fel de bun dupa cum arata drool.gif

CITAT(Deea @ 05-12-2007, 08:43 PM) *

Wow Crissy ce talentata e Elise....mi se pare uimitor cum deseneaza ea la 2 ani...cand am vazut ca mananca singura am picat de pe scaun...pai Alexia mea are 1 an si 4 luni si nu mananca singura neam...doar ce se prosteste putin....nu o vad peste 8 luni mancand asa.

Sa-ti traiasca printesa!

Deea, ai sa ramai uimita cat de repede progreseaza piticii. Pe mine Elise ma uimeste de la o zi la alta. Nu-mi mai aduc aminte cand a inceput sa manance singurica, dar vreau sa te linistesc si sa-ti spun ca mananca singura doar mancaruri ca se pot tine in mana (bucatele de banana, mar, portocala, sticsuri, covrigei...) sau se pot manca cu furculita. Mancarurile gatite i le dau eu ca daca o las singurica se joaca cu mancarea si o imprastie peste tot.

A venit Mos Nicolae si la noi. Se cunoaste? )).gif
Imagine
Imagine
axe10
Evident!

De la o posta se vede.
lol.gif lol.gif lol.gif
Deea
M-ai linistit, chestii din astea gen covrigi si ce mai zici tu acolo le mananca si Alexia singura. Fetele au pijamale la fel smile.gif
crissy
cheer.gif Tocmai ne-am intors de la un superconcert cu Stefan Hrusca. Foarte frumos. A tinut si vremea cu noi ca nu a fost asa frig. Deci, la 5 s-au aprins si la noi beculetele de la bradul amplasat in centru, apoi a cantat Hrusca vreo ora iar dupa concert ne indreptam spre casa cand a inceput deodata sa traga in noi lol.gif . Mai sa o iau la fuga, crezand ca ne impusca lol.gif . Finalul: super foc de artificii, nu a mai fost asa frumos de cand e Humorul. Sa dea DD sanatate la primar ca a facut multe in orasul asta.
buretel
La Multi Ani draga Crissy! give_rose.gif pupic.gif
Imagine

Din partea mea laugh.gif
Imagine
crissy
CITAT(buretel @ 08-12-2007, 12:17 PM) *

La Multi Ani draga Crissy! give_rose.gif pupic.gif
Imagine

Din partea mea laugh.gif
Imagine

pupic.gif Multumesc din suflet.
bubbles
LA Multi Ani !!! bday.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dumbo
La multi ani, Crissy!
partytime2.gif bday.gif

In seara asta chef?
crissy
bubbles, dumbo, mii de floare.gif si pupic.gif pentru urari.
Dumbo, cheful l-am facut duminica trecuta grin.gif . Azi eu m-am sarbatorit prin facut mancare, curatenie, spalat si uscat rufe wacko.gif .

Cel mai frumos cadou de ziua mea:
Imagine

Avem caldura fratilooooor! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif In casuta noastra yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
axe10
La multi ani si de la mine cu intarziere!
Iti spun un secret...esti nascuta in aceiasi zi cu cea mai buna prietena a mea....iti zice ceva asta?
Asta e si scuza pt intarziere ca ieri am fost la ea la chef... blushing.gif
crissy
CITAT(axe10 @ 09-12-2007, 05:16 PM) *

La multi ani si de la mine cu intarziere!
Iti spun un secret...esti nascuta in aceiasi zi cu cea mai buna prietena a mea....iti zice ceva asta?
Asta e si scuza pt intarziere ca ieri am fost la ea la chef... blushing.gif

Axe, multumesc de urari. LMA si prietenii tale.
Eu nu mai numar de aia nu mai dau pe aici sorry.gif . Si ne-am apucat de curatenia pt sarbatori. Si aveeeem cu carul.
Va pup.
axe10
Nu trebuie sa ne parasesti numai pt ca nu numeri!
crissy
CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 05:05 PM) *

Nu trebuie sa ne parasesti numai pt ca nu numeri!

Nuuuu, nu am zis ca va parasesc. Citesc aproape zilnic, dar nu mai apuc sa scriu.
axe10
A, ok atunci...credeam ca pierdem de mushteriu....

Pupa dulceata de fetitza de la mine....ce ii aduce moshu?
crissy
CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 05:14 PM) *

A, ok atunci...credeam ca pierdem de mushteriu....

Pupa dulceata de fetitza de la mine....ce ii aduce moshu?

hug.gif
Mosul nu stiu ce-i aduce blushing.gif . Probabil jucarii, dulciuri, haine.
julyalina
Imagine
pupic.gif multi multi pentru piticutza hug.gif
si LA MULTI ANI ! give_rose.gif cu scuzele de rigoare pentru intarziere blushing.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA CRISSY
Imagine
crissy
July, aki, multumesc pentru urari. Craciun fericit si voua!
Lacry
Daca vine un Mosulica si va baga intr-un sac sa nu fiti surprinsi..inseamna ca v-a cerut cineva de la Mos Craciun..

Sa aveti un Craciun Fericit!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.