Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal catre 68 kg
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
lucy
Craciun fericit!!!
Imagine
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
Si multi pupici cumatrului bolnavoir si finutei pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
Multumim de urari pupic.gif .
axe10
Ce face frumusica?..s-a intalnit cu moshu?
crissy
CITAT(axe10 @ 29-12-2007, 09:57 AM) *

Ce face frumusica?..s-a intalnit cu moshu?

Daaa, si in fiecare zi imi spune: "Mama, moshiu, mun, aiata" )).gif adica mama, zi-i lui mosu sa-mi aduca ceva bun, ciocolata tease.gif
Cel mai tare au incantat-o dulciurile, in niciun caz hainutele si jucariile pe care le-a primit. Ea a fost rasfatata tuturor anul asta. Ce-i drept ca nici nu are cine s-o rasfate cu 8 oameni in casa w00t.gif (parinti, bunici, strabunici, matusa+prieten).

Ieri a venit Stefan cu o propunere pe care nu o pot refuza. yahoo.gif pe 2 ianuarie mergem cu semanatul la... Barlad. Fara sa-i anunt pe ai mei w00t.gif . O sa faca mama infarct langa usa cand ne-o vedea pe toti 3 wink1.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Scuze ca nu trecut sa urez un Craciun fericit sorry.gif dar iti urez acum si sper ca noul an sa va aduca numai bucurii,fericire si impliniri hug.gif
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
crissy
Tzutzi, repet ce am zis si la Andreea in jurnal. Iti sta f. bine tunsa asa si esti o frumoasa.

La multi ani pentru toate fetele de pe oneden! Noul an sa va aduca numai impliniri.
Andreea-Rodica
La Multi Ani cu impliniri multe, multe, sanatate, fericire si mutare in casuta noua! hug.gif
Lacry
LA multi ani, fete dragi!
Sa aveti un An Nou cat mai bun, mai bun decat cei de pana acum, cu cat mai multe zile fericite si cat mai multe realizari!

Lacri si Alec
bubbles
LA Multi Ani si un an nou fericit pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
La multi ani!
Ciocniti un paharel cu noi?
Elise a vrut sa ne imbete azi )).gif . A ciocnit cu noi la masa de cel putin 5 ori. Noi cu tuica, ea cu apa.
lucy
CITAT(crissy @ 01-01-2008, 05:21 PM) *

La multi ani!
Ciocniti un paharel cu noi?
Elise a vrut sa ne imbete azi )).gif . A ciocnit cu noi la masa de cel putin 5 ori. Noi cu tuica, ea cu apa.

La multi ani Cris! Am vazut pozele si sunt superbe biggrin.gif Fetita ta e minunata!Mi-a placut atunci cand dormeau cu totii parca erau ingerasi angel.gif Te iubesc si iti doresc tot ceea ce iti doresti tu! give_rose.gif cheers.gif
julyalina
Imagine
pupic.gif multi pentru elise si pt mamica ei hug.gif

super pozele smile.gif iar elise e criminala in poza asta )).gif Imagine
asa doarme ea ?

si inca ceva... mamaaaaa ce a crescut w00t.gif hug.gif
si mai e ceva )).gif ... ce facea in cutia aia de plastic ? )).gif
Andreea-Rodica
Criminala poza intr-adevar! wink1.gif
Cumatra este la Barlad, continua Sarbatorile la mama acasa. Te asteptam cu bine inapoi si poate ne apucam de treaba ca mancarea asta de Sarbatori a cam lasat urme. hug.gif
crissy
yahoo.gif La multi ani, in 2008!
Pup fetele.
lucy, julyalina, cumatra wink1.gif pupic.gif si multumesc de vizita si de vorbele bune!
lucy, multumesc si sa dea Domnul sa fie la fel de bine pentru toti.
july, raspund in ordinea intrebarilor:
- da, de obicei asa doarme )).gif
- da, a crescut. crying.gif atat de repede trece timpul si parca nu am suficient ragaz sa ma bucur de fiecare boacana/ progres, pe care le face.
- in cutia de plastic cica facea nani )).gif . initial a plimbat-o Emi (verisorul ei, baietelul din poza) cu ea, apoi a zis ca face nani acolo.
Cumatra, da, am fost la Barlad la mamea mea acasa. Nicaieri nu-i ca acasa. Am zis ca lesina mama langa usa cand ne-o vedea si am avut dreptate laugh.gif . A ramas masca, i-au trebuit cateva secunde bune sa realizeze ce se intampla de fapt si, cand si-a dat seama ca suntem noi a strigat "bai, iesiti afara" (tata si fratele erau prin dormitoare. Au iesit amandoi in viteza vantului crezand ca s-a intamplat ceva grav )).gif . Le-am facut o mega-surpriza. Cam scurta, dar ei sunt multumiti ca si-au vazut nepoata si au ramas uimiti de progresele pe care le-a facut din august si pana acuma.
Ce zici tu? Regim de luni? Hmmm, ce-i ala regim blushing.gif ?
Va pup si ma duc la treaba ca de luni incep scoala crying.gif . Ata de bine a fost in vacanta dar ce-i frumos se termina repede.
crissy
cheer.gif M-am cantarit. Cica nu am luat decat 1 kg pe perioada sarbatorior. Mie mi se pare suspect. Cred ca s-a defectat cantarul, ca de obicei luam cel putin 3 kg.
axe10
La multi ani Cris. Frumoase sarbatori ai avut. Vacanta asta a fost scurta, eu am inca pe Alexia la tara si se distreaza de minune la zapada..
Un an excelent!
Si spor la revenire la dieta.... naughty.gif
crissy
Axe, la multi ani si voua! Intr-adevar, vacanta a fost foarte frumoasa: eu, tati si Elise am avut 2 sapt de vis, cu somn pana la 10-11 (sa fie vreo 2 ani de cand nu am mai dormit atat de mult), joaca si odihna. Dar ce pacat ca ce-i frumos se termina repede crying.gif ...

Eu sunt un pic data peste cap. Ca in fiecare dimineata, mi-am deschis calc si am intrat pe desprecopii sa citesc ce nazdravanii mai fac copilasii din colectia noastra (nov-dec 2005). Si am aflat ca un baietel a fost dus cu salvarea si internat pt convulsii, stop respiratoriu si cardiac sad.gif . Nu se cunoasc inca motivele pentru care s-a ajuns in aceasta stare, mai ales ca baietelul era vioi si nu avea niciun semn de boala. Medicii banuiesc ca ar fi meningita. Of, imi tremura mainile.
Va pup si va doresc o saptamana minunata.
julyalina
pupic.gif pentru mamica si pupic.gif pentru piticutz hug.gif
tare trista vestea aia despre baietelul ala sad.gif sa dea Domnul sa se faca bina !
crissy
Vesti bune. Baietelul se afla inca la reanimare, dar si-a revenit si s-a putut vorbi cu el, semn ca nu a fost afectat in vreun fel. Criza s-a datorat febrei care a crescut brusc din cauza de laringito... si inca ceva, o denumire foarte lunga. Bine ca e pe drumul cel bun.
Andreea-Rodica
Dupa tickerul tau vad ca te-ai hotarat. Spor la treaba, nu ti-ai propus ceva imposibil de realizat. Sa speram ca suntem cuminti si ne intalnim la raport in fiecare seara. hug.gif
axe10
Da, da...sigur se tine. A vazut ca se poate daca vrea!
Pup mama de copil zburliu... pupic.gif
Andreea-Rodica
Nici un semn, nimic? Eu mai astept. hug.gif
axe10
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-01-2008, 07:59 PM) *

Nici un semn, nimic? Eu mai astept. hug.gif

Baga-i si tu un fir...adica un telefon...ca trebuie sa ne tinem una de alta!!!
Va pup pe amandoua!
crissy
cheer.gif Nu m-au furat extraterestrii blushing.gif . Am avut tare mult de lucru ca nu am avut timp sa-mi notez ce am mancat. Azi ne vine inspectie de la ISJ sa verifice ritmicitatea notarii. Si ia ghiciti cine a stat ieri si a corectat 8 wacko.gif randuri a cate 30 lucrari? Si cine bantuia aseara pe la ora 8.30 prin cancelarie sa treaca notele in catalog?

Pana acum am mancat asa:
paine 60 g 3 p
muschi porc agumat 53 g 1 p
o felie br topita smantana 1 p
cafea + zahar 3 lgt 1 p
TP 6 p

Dar pana diseara mai este muult si nu se stie blushing.gif
Va pup. Ma duc sa fac papanasi drool.gif . Pt Elise. Poate gust si eu 1... 2... valea.gif
axe10
Papanasi...wow...periculosi de buni!!

Ai grija de tine. pupic.gif
Andreea-Rodica
Cum ai trecut de inspectie? Si noi avem maine, dar de fapt e control la cataloage, condici si altele. Dar azi era o nebunie in fuga dupa condica si cataloage, toata lumea avea de trecut note. Trecem cu bine si peste asta. Noi ne cam temem de un anunt a unei brigazi, dar vedem ce-o fi.
Succes in continuare cu numaratul! hug.gif
crissy
Andreea, doh.gif nu a fost inspectie. Tot control la cataloage si condici. Dar din graba...
Meniul de astazi nu-l mai postez ca nu are rost. Ziceam ca mananc 1-2 papanasi, dar am mancat 1-2 portii blushing.gif . Duble blushing.gif . Cu smantana si zahar din belsug. Ca mandra nu a binevoit sa manance sad.gif .
Sa va zic ce am patit astazi, ca si acum mai tremur... Vin acasa, dau sa deschid usa si... As fi vrut sa scriu surpriza, dar nu era o surpriza pt mine. Noi avem 2 usi, unsa in fata si una in spate. Aia din fata permanent incuiata, aia din spate ramane descuiata ziua. Cel mai mult se circula pe usa din fata. Cand sa descui usa constat ca nu se poate pt ca cineva a lasat cheia in usa prin interior. Ma intorc injurand in gand ca trebuie sa ocolesc sa intru pe usa cealalta (eu nu sun la usa doh.gif ) si cand sa cobor scarile... am alunecat (la amiaza a fost cald si s-a topit zapada, iar spre seara a inghetat) si am cazut cat sunt eu de mare. Si am cazut rau tare sad.gif , cu coloana de muchia scarii. Sunt julita la mana, palma inca imi mai arde de la impact, spatele si piciorul drept ma dor. Am zis ca nu ma mai ridic de jos. Nu va mai zic ce era la gura mea ca primesc interdictie pe sit-eul asta blushing.gif ... Abia astept sa ma mut la casa mea.

lol.gif vaaai, nu mai pot...
Eu scriam mesaje si fiica-mea in bratele mele. La un mom dat incepe sa ma mazgaleasca cu ceva pe fata, eu tocmai vazusem prin preajma mai devreme un creion si ma gandeam ca ma gadila cu ala. Mazgaleste ea ce mazgaleste apoi se intinde de ia un servetel si incepe sa ma stearga pe fata. Abia atunci am realizat ca probabil sunt murdara daca ma sterge si cand ma uit in mana ei... PIX laugh.gif . Ma duc sa ma spal pe fata. Poate in drumul meu gasesc si aparatul foto, sa-mi ramana amintirea laugh.gif .
Andreea-Rodica
Of, ce de-a aventuri ai avut pe ziua de azi. hug.gif Dar o poza cu tine mazgalita de pix, cred ca ar fi faina. naughty.gif O seara buna si o noapte linistita! hug.gif
Nessie
lol.gif lol.gif lol.gif Foarte tare printesa ta! Si creativa! naughty.gif

Imi pare rau ca ai cazut. hug.gif ai grija de tine si daca te durerea nu dispare, mai ales la spate, du-te la doctor. Nu e de gluma cu loviturile la coloana!

Sanatate multa! pupic.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-01-2008, 08:30 PM) *

hug.gif Dar o poza cu tine mazgalita de pix, cred ca ar fi faina. naughty.gif

De data asta am scapat ieftin, doar cu o dunga smile.gif . Mi-am facut eu o poza, nu stiu cum a iesit ca pe aparat nu se vede bine iar cablul de date l-am imprumutat.

CITAT(Nessie @ 09-01-2008, 08:38 PM) *

Imi pare rau ca ai cazut. hug.gif ai grija de tine si daca te durerea nu dispare, mai ales la spate, du-te la doctor. Nu e de gluma cu loviturile la coloana!
Sanatate multa! pupic.gif

Nessie, cu siguranta voi merge ca nu e de gluma. L-am pus pe Stef sa ma analizeze mai in detaliu si nu sunt vanata in zona in care m-am lovit la spate, zic eu ca e de bine. pupic.gif
crissy
Elise papa "apticu"=lapticul, eu tocmai m-am intors de la biblioteca (adica de pe tron blushing.gif ) de unde am citit un articol interesant din F.A. Cica s-a facut un experiment pe 160 femei cu greutate ~89 kg in felul urmator: primeau 2000 kcal zilnic repartizate astfel:
- 30% din cantitatea de mancare / zi o mancau la MD intre orele 7-9,
- 50% la pranz 12-14,
- 20% la cina la ora 16.
- dupa ora 16 doar apa sau ceai neindulcit.
Dupa 6 luni majoritatea pierduse 15% din greutatea corpului fara regim sau pastile. Concluzia: masa de seara ne ingrasa cow.gif!
bubbles
Seara pupic.gif .Cum te simti?Tare rau e iarna cu gheata asta .Mereu ma gandesc la bunica sa nu iasa si sa alunece sa mai pateasca ceva ca are deja diabetul si TBC pe cap blink.gif
axe10
Aoleu, nasol cu cazatura!
Vezi ce faci, du-te la doctor chiar daca nu se "vede" nimic...sa nu apara vreo inflamatie , ceva.

Astept sa vad poza ca sa-mi dau cu parerea, cu toate ca imi inchipui... lol.gif

Concluzia mea este ca trebuie sa fim CUMPATATE...am simtit-o pe pielea mea!

Vezi sa nu mai mananci si azi papanasi.
Nessie
CITAT(crissy @ 09-01-2008, 10:00 PM) *

Elise papa "apticu"=lapticul, eu tocmai m-am intors de la biblioteca (adica de pe tron blushing.gif ) de unde am citit un articol interesant din F.A. Cica s-a facut un experiment pe 160 femei cu greutate ~89 kg in felul urmator: primeau 2000 kcal zilnic repartizate astfel:
- 30% din cantitatea de mancare / zi o mancau la MD intre orele 7-9,
- 50% la pranz 12-14,
- 20% la cina la ora 16.
- dupa ora 16 doar apa sau ceai neindulcit.
Dupa 6 luni majoritatea pierduse 15% din greutatea corpului fara regim sau pastile. Concluzia: masa de seara ne ingrasa cow.gif!

Asta cu masa de seara clar asa e! E probata!! Fix aceeasti mancare impartita pana in ora 18 da rezultate. Daca manacm ultima masa pe la 21, decat ma mentineam. wacko.gif
Andreea-Rodica
Of, cu masa asta de seara... asa ma ia o foame pe la ora 20. Poate reusesc si eu sa manac macar pana la ora 19. hug.gif
O zi buna, si vezi ce mai faci de mancare pentru fina. blush.gif
axe10
Depinde cred si de ce mananci....ca daca mananci o salata de varza eu cred ca e chiar bine ca pui "osul" la munca...sa digere fibrele.
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-01-2008, 02:22 PM) *

O zi buna, si vezi ce mai faci de mancare pentru fina. blush.gif

)).gif azi nu am mai facut nimica ca am mers la plimbare si nu mi-a mai ramas si timp pt gatit.

CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 05:29 PM) *

Depinde cred si de ce mananci....ca daca mananci o salata de varza eu cred ca e chiar bine ca pui "osul" la munca...sa digere fibrele.

Axe, probabil ai dreptate. In articol scria ca fara restrictii alimentare, doar ca femeile consumau 2000 kcal zilnic.

Ma cam bate gandul si pe mine sa incerc, desi stiu din start ca nu o sa-mi reuseasca. Noi luam pranzul la ora 4 blushing.gif , cand ar trebui sa iau cina. Si cu siguranta o sa-mi fie foame pana la culcare wacko.gif

Meniul de azi:
paine 30g 3p
sunca presata 50g 3p
cafea+3lgt zahar 1p
papanasi 2 buc 4p
piure cartofi+ulei 4p
friptura porc 4p
castravete murat 0
bors legume 4p (cartofi+ulei)
baton fitness 1,6p
mandarina 0
kiwi 0
coca cola blushing.gif 100ml 0.7 p
Total 24.3p din 23 permise valea.gif

Incet, incet, ma dau pe brazda.

CITAT(Nessie @ 10-01-2008, 11:39 AM) *

Asta cu masa de seara clar asa e! E probata!! Fix aceeasti mancare impartita pana in ora 18 da rezultate. Daca manacm ultima masa pe la 21, decat ma mentineam. wacko.gif

Ma bucur ca ai impartasit experienta cu noi. Deci e adevarat...

doh.gif Ce placinta mi-a iesit!
Andreea-Rodica
Am trecut doar sa te salut si ce vad... esti pe drumul cel bun. wink1.gif Hai sa ne tinem tari ca vine vara si trebuie sa fim beton. hug.gif
Maine incepe weekend-ul ! cheer.gif
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 10-01-2008, 07:57 PM) *

Am trecut doar sa te salut si ce vad... esti pe drumul cel bun. wink1.gif Hai sa ne tinem tari ca vine vara si trebuie sa fim beton. hug.gif
Maine incepe weekend-ul ! cheer.gif

Sa dea Domnul sa fie asa!
La mine abia maine dupa 2 incepe week-endul, ca nu am decat 6 ore batista.gif
Andreea-Rodica
Eu azi ajung acasa pe la ora 16, dar sper sa fac un pic de ordine si curatenie. Deocamdata nu am chef, dar poate vine pe parcurs. wink1.gif
julyalina
ma trecut sa las un pupic.gif
am inteles eu bine? ai facut placinta ? drool.gif pentru elise banuiesc...
axe10
Normal ca pt Elise...ca ea e la dieta...poate sa guste totusi.

Un we placut dupa ora 14!
crissy
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-01-2008, 08:03 AM) *

Eu azi ajung acasa pe la ora 16, dar sper sa fac un pic de ordine si curatenie. Deocamdata nu am chef, dar poate vine pe parcurs. wink1.gif

Pofta vine mancand wink1.gif

CITAT(julyalina @ 11-01-2008, 09:08 AM) *

ma trecut sa las un pupic.gif
am inteles eu bine? ai facut placinta ? drool.gif pentru elise banuiesc...

)).gif Ma refeream la mesajul meu, July. M-am placintit rau de tot )).gif

CITAT(axe10 @ 11-01-2008, 10:13 AM) *

Normal ca pt Elise...ca ea e la dieta...poate sa guste totusi.

Un we placut dupa ora 14!

pupic.gif , multumesc, la fel! (daca se poate, mai de dimineata)

yahoo.gif yahoo.gif WEEK-END!
Ma duc sa joc un conquiztador sa ma recreez. Pe urma se trezeste matzucul si trebuie sa-l furajez.
Pana acum am fost cumincioara, am consumat doar 15.2 p / 23, dar pana ma culc mai este. Revin cu meniul mai pe seara ca sa-l scriu complet.
Nessie
CITAT(crissy @ 11-01-2008, 03:28 PM) *
Pe urma se trezeste matzucul si trebuie sa-l furajez.
lol.gif Cat de tare suna!!! Iti dai seama cum se uita colegii mei la mine acum? lol.gif

pupic.gif Un weekend frumos iti doresc!
crissy
CITAT(Nessie @ 11-01-2008, 03:44 PM) *

CITAT(crissy @ 11-01-2008, 03:28 PM) *
Pe urma se trezeste matzucul si trebuie sa-l furajez.
lol.gif Cat de tare suna!!! Iti dai seama cum se uita colegii mei la mine acum? lol.gif

pupic.gif Un weekend frumos iti doresc!

)).gif Zau ca nu vroiam sa creez pb nimanui. floare.gif Week-end placut iti doresc si eu tie.
Aseara am tras chiulul ca am avut niste musafiri si am fost in casuta noastra unde m-am umplut de devil.gif . Acum mesterii imi pun faianta in baie si mi-au inadit-o exact la usa. Eu am inteles ca nu incapea bucata intreaga, dar macar s-o fi pus in locul in care pun dusul, nu langa usa crying.gif. A, si dragul meu sot a fost la cumparaturi in Metro si a venit cu: canuta cu pai, f eleganta si cu multe desene pe ea (numai 19 RON) DAR el nu s-a gandit ca, neavand capac Elise va rasturna continutul canii pe ea cu prima ocazie cu care o va folosi. Deci PA-PA cana frumoasa, ca o sa o tin pe post de bibelou pana mai creste ea si se invata sa bea din cana. Si a mai achizitionat un set boxeri de culoare... NEAGRA!
Pun mai pe seara meniurile.
Pup si week-end calduros!
axe10
Astept rabdatoare raportul.... giggle.gif
crissy
CITAT(axe10 @ 12-01-2008, 02:23 PM) *

Astept rabdatoare raportul.... giggle.gif

pupic.gif Uite-l. Tu ce dieta mai tii?
Vineri
paine 20g 1p
sunca presata 40g 2,4p
cascaval 30g 0,8p
cafea+zaharina 0p
covrig 50g 2,5p
peste marinat (cu legume multe) 150g 6,2p
crackers 4 buc 2,4p
pizza 1/2 portie 5p
portocala 0p
banana 2p

Total: 22.3
Sambata

iaurt 0.1% 200g 1p
paine 36g 1,8p
gem dietetic 10g 0p
pizza o portie 10p
snitel pui 4,5p
bors legume (cartofi, ulei) 4p
mere 150g 0p

Total: 21.3. Mai bag o cola pana la 23p.
Pizza e facuta de mine, 90p 9 portii.
Noapte buna, copii!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.