Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sutien special pentru activitati sportive
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Ora de sport
julyalina
De ce e bine sa porti un sutien special atunci cand faci sport?

Sutiene pentru sport

De fiecare data imi pun un sutien special pentru sport atunci cand merg la sala. cheer.gif
Dar am vazut si o gramada de fete care nu poarta nimic atunci cand vin la sala, nici macar sutien obisnuit dry.gif Acum am primit acest link pe mail si il postez aici ca sa vedeti si voi ce se intampla cu sanii unei femei atunci cand face sport . Sper sa va fie folositor!
Nessie
Wow! )).gif Multumim Julyalina! Pe la noi nu se gasesc sutiene speciale pentru sport...am cautat dry.gif Pana la urma (adica dupa o luna de cautari) mi-am luat o bustiera (si aia cu un numar mai mica pentru ca si la numere e o problema in Romania) pe care am dat 900.000. ohmy.gif E o palma de carpa doh.gif dar se simte diferenta.
alandana
Si eu vreau asa ceva dar nu gasesc nici un fel de sutien pentru sport - pe mine ma deranjeaza balenele de la sutien cand fac sport.
luchi
pupic.gif July, foarte interesant link-ul.
Personal, nu am sutien special pentru sport, in schimb am doua topuri care sunt prevazute cu..dublura, sa-i zicem? un fel de bustiera incorporata . Mai toate marile firme producatoare de articole sportive au asa ceva, mie una mi se pare mai practic.

Ca tot vorbeati de sutienele pt sport, chiar in seara asta am vazut de cumparat la un magazin TCM (cred ca acum sunt in toata tara), costa in jur de 200 mii.
alandana
Super, mersi Luchi - ma duc chiar azi sa caut.
luchi
Daca nu gasiti - spuneti, si va trimit de aici wink1.gif
Nessie
Mi-am gasit o bustiera foarte buna la Triumph. Am dat 830.000, dar e exact cum imi doream. biggrin.gif
otilici
Exista multe tipuri de sutiene speciale pt sport,si eu folosesc intotdeauna.Luna trecuta mi-am luat 2 la 35 RON bucata de la Real,sunt ff bune,nemtesti.

Am avut si bustiere de la Triumph si Jolidon,si de acelea am fost ff multumita.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.