Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: PISIK devine " Doamna "
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
dany
Pe data de 13 octombrie Pisik devine DOAMNA !!!!!! Pe data de 14 octombrie are nunta religioasa !!!!
Toate cele bune si o nunta as cum ai visat ,PISIK !!!!
Pisik
Multumesc mult Danydulcel, esti o scumpa si o dulcica!
Am mari emotii, o sa ma gandesc la voi. Va pupicesc dulce!
aki
Casa de piatra pisik floare.gif Pe aripi de vant sa plutiti, pe raze de soare sa va iubiti, pe pamant sa va ksatoriti!
Si sa vrea sa va bucur cu o poezie floare.gif
Destinul meu si viata mea langa a ta!
sufletul meu si inima mea langa a ta!
pe degetul meu ca si pe al tau, acelasi inel!
iubirea ta, linistea mea!
frumusetea ta, cautarea mea!
imbratiserea ta, dimineata mea!
zambetul tau, sarutarea mea!
ochii tai, visul meu!
mana ta, mangaierea mea!
vocea ta, cantecul meu!
...si eu, numai al tau!

ramonavlas
Pisik, ma inscriu si eu printre cele (cei) care iti ureaza "CASA DE PIATRA" multa fericire si tot ce va doriti.
Imi amintesc de perioada cand eu eram mai noua pe forum si ne "povesteai" ca mergeti acolo si acolo si te gandeai ca te cere de nevasta. Te-ai gandit bine.....maine esti mireasa.
Va doresc toata fericirea din lume pupic.gif
daconst
Pisik,felicitari inca o data si-ti doresc sa ai o nunta de vis,asa cum iti doresti! floare.gif pupic.gif
luchi
Imagine

Casa de piatra!
michelle
Pisik, casa de piatra! cheer.gif
Sa fie intr-un ceas bun pupic.gif give_rose.gif
alandana
Imagine

O viata fericita si implinita !!!
MagdaC
Pisik, iti doresc o nunta frumoasa, unde sa te simti ca o printesa si sa uiti de toate stress-urile ! Sa fiti fericiti impreuna si sa va iubiti forever ! Casa de piatra !
Nessie
Fericire multa, o nunta ca in povesti si casa de piatra! flowers1.gif
Andreea-Rodica
Iti doresc casa de piatra, sa ai parte de o nunta asa cum iti doresti si o viata plina de fericire si impliniri! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Sa te distrezi bine la nunta ta! band.gif
Ella79
Pisik, draga noastra, suntem sigure ca astazi esti cea mai frumoasa femeie din lume.
Iti urez si eu casa de piatra [color=#FF0000]si o viata plina de bucurii alaturi de sotul tau! give_rose.gif
Pisik
Fetele, sunt dna Marinescu blushing.gif Am fost atat de emotionata, imi trmurau mainile si picioarele, aveam mainile reci si ochii in lacrimi blushing.gif am fost terminoiu; a venit atat de multa lume, nu ma asteptam. acum fug in pat ca maine ma asteapta alta zi grea, dar superba
va pup dulce si va multumesc!
dany
CASA DE PIATRA ,Dna MARINESCU !!!!!!!!!!!

Imagine
honey79
CASA DE PIATRA!!!!!!

Fericire, iubire, respect, intelegere, camaraderie,dragoste; toate acestea sa fie prezente in viata ta de-acum incolo, in lungul drum numit MARIAJ.

Sa fii mereu cu zambetul pe buze, sa ai ochii plini de dragoste pentru alesul inimii tale, iar fericirea sa se cuibareasca in culcusul vostru pentru totdeauna.

CASA DE PIATRA!!!! draga noastra.

nusarich
Casa de piatra, pisik! Sa aveti parte de clipe pline de fericire si sa va fiti unul altuia sprijin pentru toata viata! Deja la ora asta sunteti un singur suflet, dar nu-i tarziu sa va urez o viata plina de bucurii si lipsita de griji!
Tulip
Casa de piatra si multa-multa fericire! floare.gif
himere2005
pisik, sa aveti grija unul de altul, sa nu lasati nimic sa va stirbeasca fericirea, sa traiti fiecare zi ca pe ultima si nu in ultimul rind va doresc copii sanatosi
lliliana
Pisik scump...io's mai intarziata darrrr....din inimioara meaImagine itzi doresc sa ai o viatza fericita.
Va mai doresc sa va suportatzi usor unul pe altul si sa avetzi bunastare shi sanatate de s-o mancatzi pe paine shi sa nu mai avetzi unde-o tzine.
Sa va enerveze banii de n-o sa mai shtitzi un' sa-i punetzi si sa va dea norocul afara fiindca nu mai are loc sa intre...
Casa de beton armat...
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.