Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Barfeste-ti seful!
OneDen.com > Relatia cu colegii > Locul de munca
CIC
Fiecare dintre noi avem un sef, la serviciu sau acasa. De cele mai multe ori nu ne face prea mare placere seful de la serviciu, dar nu totdeauna ni-l alegem noi, de cele mai multe ori ne este dat, asa ca trebuie sa invatam sa convietuim. Aveti acum posibilitatea sa va barfiti seful sau, de ce nu, sa-l laudati, poate asa ajung si la urechile lui adevarurile pe care nu totdeauna indrazniti sa i le spuneti in fata. In felul acesta, va mai si racoriti un pic... Incercam?
Seful meu e un "canutza om sucit". Oricum ai da-o cu el, gaseste o parere contrara celei pe care i-o spui tu, darpe care si-o schimba imediat daca cumva ai aderat si tu, de voie de nevoie, la ce sustinuse el cu cateva clipe mai devreme. Iar cand faci o treaba foarte bine, cea mai inalta multumire pe care o poti primi de la el este sa afirme ca ai facut treaba "destul de bine". Eu cred ca un asemenea stil de a conduce da "destul de rau" la subordonati, care au nevoie uneori si de recunoasterea efortului lor si chiar de incurajari.
Despre "seful" de acasa nu zic nimic, ca stie de forumul acesta. Si ca sa fiu sincer, cred ca ar merita sa fie laudat, dar mi-e ca i se urca la cap. ... parca am inceput si eu sa seman cu seful de la serviciu? dry.gif
aki
Seful de la serviciu e mereu pus pe cearta.Chiar daca am facut ceva bun nciciodata nu o sa ma laude ci o sa-mi gaseasca mereu ceva pentru a-mi spune ca nu e prea bine.Mereu ne subestimeaza si ne spune ca nu suntem buni de nimic si ca asteptam mereu mura in gura.Si ne inervam cind ne da ceva de lucru.Ca ne place sa stam fara treaba si ne arata prin asta ca numai el munceste,dar noi primim salariul degeaba. devil.gif .
Azi am fost chemata la el si aratindu-mi cit de sirguincios munceste, calcula pe butoanele de la telefon lol.gif lol.gif si nu intelegea de ce nu-i apare rezultatul )).gif )).gif
Seful de acasa gasim limba comuna.Rezolvam toate intrebarile la sedinta in pat blushing.gif
aki
Azi trebuie sa plec ca insotitoare la BIT cu inginerul ca ea saraca nu cunoaste drumul si asta iarasi datorita sefului.Cred ca-i trimit o scrisoare anonima cu linkul subiectului tease.gif
CIC
CITAT(aki @ 17-10-2006, 09:03 AM) *

Azi trebuie sa plec ca insotitoare la BIT cu inginerul ca ea saraca nu cunoaste drumul si asta iarasi datorita sefului.Cred ca-i trimit o scrisoare anonima cu linkul subiectului tease.gif

Aki, te expui unor pericole de moarte, daca te descopera seful!
aki
Serios )).gif .Ma spui tu? blink.gif
Eu.
A propos de barfit sefii, ia uitati-va aici:

www.desprefirme.com grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.