Sexi, pun niste mmuste la pastrare, special pentru tine!
Buna seara! Slaba miscarea pe forum, de fapt, inexistenta.
Astazi e ziua mea de trisat, asa ca nu voi scrie meniul -n-ar fi frumos din partea mea

Ieri am patit o chestie ..haioasa, sa zicem. Eram intr-un mare magazin de electonice & electrocasnice, vroiam sa cumpar un aparat de ras pentru al meu sot. Magazinul era destul de golut, doar eu la standul cu aparatele cu pricina, si 4 pupeze mai incolo, se uitau la o placa de intins parul.
Cum stateam eu in mana cu aparatu' respectiv (mai mult ma uitam la culoare, habar nu aveam ce trebuia sa faca), incepe sa tiuie ceva, ca o alarma..strident. Da' strident, nu gluma! Ma uit la pupeze, pupezele la mine, ele speriate, io extrem de calma, spunandu-mi in gand :
Cine stie ce-au facut alea, ce botoane au apasat. Si de ce $%%^^ nu opreste nimeni alarma aia. De dupa o tejghea apare un angajat al magazinului, si, surprizaaa...se indreapta spre mine.

Se apleaca , descuie dulapiorul de sub standul cu aparatele de ras si...opreste alarma. Io, din ce in ce mai nedumerita, intreb:
"Eu am declansat chestia asta?" La care el:
"Ihi". Nedumerita, ma uit la el, el la mine, ne privim in ochi, imi ia aparatul din mana si-i lipeste la loc o bulina conectata la un fir, care se desprinsese in timpul manevrarii de catre
subsemnata. Intr-un final, am ajuns si eu la casa, fericita, vie si nevatamata, cu aparatul in brate; in spatele meu, pupezele cu placa, tinandu-si cam strans posetele sub brat.