Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
Mirruna si Buretzel, neatzaaaa!! ce frumoasa este viataaaa!!!

Deci da, deci de azi la sala, deci m-am inervat.
Si bucataria e reloaded, mai am de tras doua dungi albe pe mijloc, si gata )).gif

Gustare - 1 banana

Fug sa fac un ceai.
lliliana
Luchisor...te luara fetele de dimineata...ce sa mai zic si io biggrin.gif Salutare...si o zi frumusica si dulcica. hug.gif

Zapaceala-i boala grea...se ia ca gripa:)...Mua plec adesea in papuci de casa la serviciu...Asta vara descopeream cand puneam picioarele pe pedalele de la masina...Acu'...ma ia frigul de jos cand ies din scara blocului biggrin.gif Intr-o dzi m-am incaltat pe-ntunericul din capul meu cu pantofii fie-mii...ma strangeu ei, ca e diferenta de un numar si...dar am crezut ca-s umflate bietele picioarele mele. M-am intors acasa pe jumatate handicapata si cu talpile luate foc. Acu' ma uit atent ce-ncalt... biggrin.gif
amalia0701
cafea.gif cu un patratzel de cico 75%
cicolata mareste serotinina din sange,contzine magenziu, deci face numai bine.
Aici a isit soarele si imi vine sa ma lazy.gif intind sa acumulez caldura.
V-am spus ca mi-am luat bilet la ZHerculane sa sarbatoresc cu omul 13 ani de casnicie?
O saptamana de miere La Baile Herculane

Hotelul Ferdinand****, ofera tuturor indragostitilor si mai ales tinerilor casatoriti ocazia de a petrece cateva zile de vis in statiunea Baile Herculane.
PACHETUL INCLUDE:
6 nopti de cazare cu mic dejun intr-o camera cu pat matrimonial
Primire cu sampanie
O cina romantica in gradina hotelului*
O seara romantica la piscina care va fi rezervata pentru 2 ore pentru cei doi indragostiti
Intrare gratuita la piscina si la sala de fitness

* in caz de vreme nefavorabila cina romantica va avea loc in mansarda hotelului intr-un cadru intim

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(lliliana @ 18-10-2006, 10:01 AM) *

Luchisor...te luara fetele de dimineata...ce sa mai zic si io biggrin.gif Salutare...si o zi frumusica si dulcica. hug.gif

Zapaceala-i boala grea...se ia ca gripa:)...Mua plec adesea in papuci de casa la serviciu...Asta vara descopeream cand puneam picioarele pe pedalele de la masina...Acu'...ma ia frigul de jos cand ies din scara blocului biggrin.gif Intr-o dzi m-am incaltat pe-ntunericul din capul meu cu pantofii fie-mii...ma strangeu ei, ca e diferenta de un numar si...dar am crezut ca-s umflate bietele picioarele mele. M-am intors acasa pe jumatate handicapata si cu talpile luate foc. Acu' ma uit atent ce-ncalt... biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
uuuu..Amalia....suna tare bine! dance2.gif Cand plecati?
Ciocolata amara e preferata mea, pe aia cu 80 si ceva la suta n-am incercat-o. Si anidor cu portocale e dementiala, si heidi cu portocale, chiar daca au 60% si ceva.

Lilianooo.. lol.gif zici ca nu trece cu nimic? Adica nu pot sa mai sper intr-o recuperare miraculoasa?
amalia0701
Plecam in 12 noiembrie )).gif azi maine cheer.gif
aki
Amalia suna foarte interesant.O sa aveti o sarbatoare de neuitat.Dupa cum povestesti se vede ca esti foarte fericita. pupic.gif
luchi
mancat de pranz:
-salata de rosii si castraveti, cu cubulete de telemea.

Diseara trag linie si adun wink1.gif

beau inca un ceai (al 3-lea pana acum) si ma pregatesc sufleteste sa merg pe un santier , sa ma cocot pe un bloculet. SI bate un vant...aolicaaaa....
amalia0701
CITAT(aki @ 18-10-2006, 11:49 AM) *

Amalia suna foarte interesant.O sa aveti o sarbatoare de neuitat.Dupa cum povestesti se vede ca esti foarte fericita. pupic.gif

Visez si io frumos de pe acu wink1.gif

CITAT(luchi @ 18-10-2006, 01:58 PM) *

mancat de pranz:
-salata de rosii si castraveti, cu cubulete de telemea.

Diseara trag linie si adun wink1.gif

beau inca un ceai (al 3-lea pana acum) si ma pregatesc sufleteste sa merg pe un santier , sa ma cocot pe un bloculet. SI bate un vant...aolicaaaa....

Mi foameeeeeeeeee
Iar nu am reusit sa plec la 13:30, nu am nici pcahet mad.gif
Spor pe santier pupic.gif
anca veselie
salutareeeeeee! am venit si eu la apel!
luchi, foarte tare patania ta! pupic.gif de-a dreptul ireal )).gif
eu sunt in depresie maxima pt ca la noi in birou exista niste placintutza cu branza:unsure: , iar eu mooooooooooooor de pofta si abia abia ma abtin sad.gif sad.gif sad.gif

miruna draga mea ce mai faci? cum mai merg treburile, ca nu te-am mai vazut de mult si mi-e dor de tine pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(anca veselie @ 18-10-2006, 02:58 PM) *

miruna draga mea ce mai faci? cum mai merg treburile, ca nu te-am mai vazut de mult si mi-e dor de tine pupic.gif

cica's bine, nush unsure.gif tease.gif
mai fug de lume, mai scot capul la lumina, mai ma ascund iar cu capu'n nisip, mai mi se face dor de voi si viu iara blum.gif iacasha merg treburile p'aciulea ...

pupic.gif
anca veselie
ahaaaaaa, esti strutz zilele astea de bagi capul in nisip? de ce fugi tu de lume? te astept pe mess cand ai putintic de tmp pupic.gif
luchi
Gata, prezent la raportul de seara! cand se da stingerea si se impart pijamalele? giggle.gif

Asaaaa...am fost la sala! cheer.gif Cu aceleasi sosetele roz, ca n-am gasit (inca) altele, si taaare bine a fost. Prevad maine o febra musculara de toata frumusetea, dar imi place senzatia. Stiu, suna putin maso, da'-mi place cum dor muschii. blush.gif
Sunt foarte fericita ca am descoperit ca muschii mei lucrati in trecut, in reprize mai mult sau mai putin scurte, inca exista, se intrezaresc prin stratul de grasime, si ca am rezistat o ora cap-coada, doar cu un puf. rolleyes.gif
Pana sa plec la sala nu am reusit sa mananc decat o felie de sunca de praga, goala
Dupa sala, putiina branza brie impreuna cu fix 6 biscuiti dita, fara zahar. Biscuitii astia sunt foaaaarte mici, cam 2x3 cm laugh.gif . Ar fi mers branza aia cu crackershi, dar nu aveam. Si chiar daca as fi avut, nu i-as fi mancat, ca au prea multa grasime in compozitie.
Acum mai mananc doar 2 curmale (tot fix smile.gif )si gata, inchidem taraba!

Va pupez, o seara faina!
Lacry
Am venit si noi, eu si Moaca- Intemeietorul "Clubului Razaciosilor" la apel! Raportam: trecut la papa supa, piure de legume, piure de fructe coapte, mancat cu linguritza, scapat de constipatie cheer.gif .. restul am mai scris prin jurnalul meu.
Asadar, dureri musculare, hi? Alea-s ushor de suportat, stii ca ai facut miscare, ai pierdut cateva zeci sau sutici de grame, eliminat toxine... pe mine ma doare coloana de la plimbat Moaca Razacioasa in marsupiu sau, pur si simplu, in bratze.
Mi-a trebuit copchil dry.gif , iote ca am man_in_love.gif
Ei, dar sa nu ne planjem! Bine ca-l avem, tare l-am mai asteptat smile.gif
Pup si imbratzisare, pana la viitoarea vizita hug.gif
Uite poza cu Moaca Hlizitul,bucuros nevoie mare ca sta pe burtik.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/de...jpg&.src=ph
dany
SUPER poza cu Mocuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E un dulce !!!! Sa-ti traiasca !!!!
Lacry
CITAT(danyhoney @ 18-10-2006, 10:34 PM) *

SUPER poza cu Mocuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E un dulce !!!! Sa-ti traiasca !!!!

Multumesc floare.gif Tu esti in poza de la avatar? smile.gif
Karin
Zici ca nu-ti mere netu' ai?
Sa scriu cu ce ai mancat azi? lol.gif
Yote, scriu:
- dimineata ai mancat o felie de sunca de praga
- ai baut lapte cu cacao
- ai mancat 2 curmale ca gustare
E bun asa?
No, te tzuc! pupic.gif Ma duc la numarat.... blink.gif
Si Mirrruna lapte cu cacao si Paula lapte cu musli!
lol.gif Sa mai spun din casa? lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
Luchile, ce faci iubita? Ia spune, au fost fix 2 (curmale) aseara sau ti-a dat cu virgula? naughty.gif Mie mi-a dat cu prajituri aseara... crying.gif ce sa mai zic...
Te pup! pupic.gif
aki
Moka salutari. pupic.gif
Carin ai aparut si tu pe la noi.Rarut-rarut tu pe aici hug.gif
Lacry odorul tau e leit taica sau blink.gif .Sau imi pare mie.Cine se chinuie si cui ii seamana baby.gif
Nessie
lol.gif
In putin timp trebuie sa le mearga si lor site-ul si or sa ne spuna cu manuta lor ce prostii au mai mancat. Eu sper ca pe la 1-2 toata lumea o sa fie online. sorry.gif
Karin
Nessie, io vrusei sa scriu ceva, a iesit altceva blink.gif si acum vreau sa sterg mesajul anterior. Ala de m-am citat de una singura! lol.gif Se poate?
Nessie
CITAT(Karin @ 19-10-2006, 12:49 PM) *

Nessie, io vrusei sa scriu ceva, a iesit altceva blink.gif si acum vreau sa sterg mesajul anterior. Ala de m-am citat de una singura! lol.gif Se poate?
Yote ca se putu! blum.gif
Karin
Multam! pupic.gif
luchi
Buna seara, buna seara!

Azi n-am putut intra, se pare ca unii sunt norocosi, altii nu.

Lacry pupic.gif imi pare rau ca te doara coloana, pe mine ma doare cand car sacose, imi pot doar imagina cum te simti. Da' probabil ca atunci cand te uiti la Mocuta iti trec toate durerile.

lol.gif lol.gif Bubuleee..sar'na ca ai dat raportul in locul meu. Na, acu' stie toata lumea ca tu stii ce mananc io zilnic. Sa zic si ce mananci tu? naughty.gif lol.gif

ca sa completam:
pranz : taietei din orez cu amestec de legume chinezesti si putin sos soia
cina: ciorba..cu ceapaaa drool.gif (stiu, v-am oripilat, dar ceapa si usturoiul sunt doua maaari slabiciuni)
gustare: 1 crenvurst miiic..cu mustar frantuzesc (de-ala numa' boabe)
sunt fericita ca nici azi n-am scapat in dulciuri si patiserii. salut.gif

Nessie, au fost fix doua curmale. Giur pe rosu! M-au speriat Mirruna si Buretzel ca au muulte calorii, si mi-o fo' frica.

pup tata lumea, pe mainee.
lliliana
pupic.gif floare.gif hug.gif Pronto uai....Luchi...stii ca numele meu de familie e Luchin si cand le vad pe fete alintandu-te am de multe ori senzatia ca mi se adreseaza biggrin.gif . Pe urma imi dau doua palme si-mi revin biggrin.gif

Mi-e dor de-o conversatie razareata cu voi...mi-ati lipsit astazi. Of...pup dulcic si o noapte linishtita iti doresc.
himere2005
wou, bravo, la sala, maninci subtirele, tot asa tine-o, dar la ticker nu misca nimic?
lliliana
Buna dimineataaaaa hug.gif ...m-am tot gandit ca daca ai ajuns la reloaded...pe cand revolution? biggrin.gif Iti urez o zi cum nici n-ai visat de buna. Tzoc Luchina... pupic.gif
julyalina
'neatza luchi!
felicitari pentru mesrul la sala pupic.gif cheer.gif daca vrei pastreaza sosetele roz ca o emblema pentru sala blum.gif spune si tu ca-ti dau mai mult chef de munca wink1.gif
luchi
buna dimineata!
M-am trezit la 6, plina de energie, sa vedem cum se termina ziua.

Liliana, si mie mi-au lipsit ieri conversatiile..las' ca recuperam noi!
(numele tau de familie rimeaza cu fostul meu nume de familie..hihihi)
Himere, nu stiu daca misca, trebuie sa schimb bateriile cantarului..am emotii blushing.gif
July, cred ca le voi pastra...daca nu, imi iau altele, pe masura. wink1.gif intotdeauna mi-a placut la sala (de fapt, aerobic), insa, din pacate, consecventa nu a fost punctul meu forte. blushing.gif

Asaaa...ce am mancat pana acum:
md -1 ceasca lapte cu cacao
3 feliute chec

blushing.gif ieri ma laudam ca n-am mancat aluaturi, chestii, azi am inceput cu chec. Dar...l-am mancat in deplinatatea facultatilor mintale laugh.gif , io cu manuta mea.

V-am pupat, revin! wink1.gif
luchi
daaa..am mancat 4 fornetti cu cascaval. Stiu, sunt otrava curata, mi le-a pus cineva pe birou si miroseau...nu zic cum. blushing.gif Ma duc la colt.
lliliana
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 12:00 PM) *

daaa..am mancat 4 fornetti cu cascaval. Stiu, sunt otrava curata, mi le-a pus cineva pe birou si miroseau...nu zic cum. blushing.gif Ma duc la colt.

Te pazesc eu. naughty.gif Sa nu trisezi... biggrin.gif
Karin
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 12:00 PM) *

Ce bine ca ai spus, ca eram pe punctul de a scrie eu ce ai halit! lol.gif lol.gif lol.gif
Glumeam! N-as fi spus din casa pentru nimic in lume! naughty.gif naughty.gif
julyalina
)).gif
eu nu pot sa papa asa ceva sad.gif ca ma doare stomacul ... da' stiu ca-s bune blum.gif asa ca stau si eu la colt cu tine ca sa nu te plictisesti hug.gif
luchi
)).gif ce dragute sunteti cu mine. Vad ca e si Amalia pe-aciulea, ea sigur are varguta. blushing.gif

Nu mai faaac. Parol! sa moara bibi!
Nessie
Treaba ta, Lucule! Stiga instructoarea aseara la tae bo: "Ma platesti degeaaaabaaaa!!" "Munceeeesteeee!", "E vorba de fundul taaaaau!"
Si mare dreptate avea! doh.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 20-10-2006, 12:24 PM) *

Treaba ta, Lucule! Stiga instructoarea aseara la tae bo! "Ma platesti degeaaaabaaaa!!" "Munceeeesteeee!", "E vorba de fundul taaaaau!
Si mare dreptate avea! doh.gif

blink.gif Moaaamaaaaa! Asta zicea? ce tareee, vorba lu' Aki.
Deci da. Deci acum mi-e si mai rusine. Deci stau la colt pana maine. Deci gata.
Nessie
pupic.gif
lliliana
Hihi...ce bine le zicea intructoarea cu pricina...ca era vorba chiar de fundul tau. biggrin.gif Super...nu se gasesc tipe de-astea la magazin? Mi-as cumpara una'. )).gif
julyalina
deci gata pupic.gif deci de acum gataaaaaaa
pupic.gif
Nessie
Ce mai instuctoare am! Nu e fetita aia care o vazusem prima data. E o femeie bine facuta si cu niste plamani uriasi! doh.gif La exercitii ne rupe pe toate (evident), le lucreaza pe toate si chiar mai multe decat noi, ca noi mai tragem mata de coada cand nu ne ajuta fundul blushing.gif si tipa mereu. O ora jumate a tipat in continuu. Te incurajeaza, nu tipa la tine sa te bage la colt! Cand simteam ca nu mai pot si o auzeam cata energie are si ce tipa, mai trageam de mine sa mai ridic piciorul ala o data de rusine! wacko.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 20-10-2006, 12:55 PM) *

Ce mai instuctoare am! Nu e fetita aia care o vazusem prima data. E o femeie bine facuta si cu niste plamani uriasi! doh.gif La exercitii ne rupe pe toate (evident), le lucreaza pe toate si chiar mai multe decat noi, ca noi mai tragem mata de coada cand nu ne ajuta fundul blushing.gif si tipa mereu. O ora jumate a tipat in continuu. Te incurajeaza, nu tipa la tine sa te bage la colt! Cand simteam ca nu mai pot si o auzeam cata energie are si ce tipa, mai trageam de mine sa mai ridic piciorul ala o data de rusine! wacko.gif

Acu' sa te tii la kilograme minus cheer.gif ...sa mergi la tae-bo...ca stam cu joarda... hug.gif
luchi
rolleyes.gif Iiii-haaaa! Oare-mi scot parleala cu pranzul?
salata de rosii & castraveti,
cu 50 gr branza rasa
si 20 gr sunca de praga, cubulete
?
julyalina
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 01:35 PM) *

rolleyes.gif Iiii-haaaa! Oare-mi scot parleala cu pranzul?
salata de rosii & castraveti,
cu 50 gr branza rasa
si 20 gr sunca de praga, cubulete
?

dry.gif cred ca 200g blum.gif
MIRRRUNA
alinush, eu NU sper ca 200g laugh.gif
20g are cam o felie de sunca grin.gif deci oare sa fi mancat 10 felii de sunca? naughty.gif nou uei

pup un luc' si fetele din zona pupic.gif
anca veselie
pup dulce luchi sportiv! cheer.gif bravo! te voi urma sapt viitoare pupic.gif
nu te cert pt oribilitatile pe care le-ai mancat mai devreme pt ca mi-esti draga! important e sa-i dai cu sport pupic.gif
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 20-10-2006, 01:42 PM) *

alinush, eu NU sper ca 200g laugh.gif
20g are cam o felie de sunca grin.gif deci oare sa fi mancat 10 felii de sunca? naughty.gif nou uei

blink.gif si cum a taiat o felie in cubuletze?
luchi
lol.gif lol.gif ce dezbateri, ce dilemeee
Ashea, sa va lamureasca baba: am taiat o felie de 20 grame in cubulete miiici miiiici cu o rabdare de ciunez. Stiu, sunt dusa, da' la 6 dimineata ma plictiseam, eram numa io si-o musca in bucatarie. Musca am poftit-o politicos afara, n-a vrut, asa ca i-am sters mucii cu prosopul:p
Ancutule, treci mai des! Saptamana viitoare te astept! give_rose.gif
Mirru, sencs de bec-ap!
julyalina
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 02:09 PM) *

Musca am poftit-o politicos afara, n-a vrut, asa ca i-am sters mucii cu prosopul blum.gif

lol.gif lol.gif
Sexymom
Io-te-te si pe tine cu jurnal cu tot.
Fata ce as vrea sa vin acasa pt. 1 saptamana , fara catel si purcel, daca se poate sa o expulzez si pe mama din casa ei sad.gif sa nu fiu decat eu cu musca ta )).gif
luchi
Sexi, pun niste mmuste la pastrare, special pentru tine!

Buna seara! Slaba miscarea pe forum, de fapt, inexistenta.
Astazi e ziua mea de trisat, asa ca nu voi scrie meniul -n-ar fi frumos din partea mea blum.gif

Ieri am patit o chestie ..haioasa, sa zicem. Eram intr-un mare magazin de electonice & electrocasnice, vroiam sa cumpar un aparat de ras pentru al meu sot. Magazinul era destul de golut, doar eu la standul cu aparatele cu pricina, si 4 pupeze mai incolo, se uitau la o placa de intins parul.
Cum stateam eu in mana cu aparatu' respectiv (mai mult ma uitam la culoare, habar nu aveam ce trebuia sa faca), incepe sa tiuie ceva, ca o alarma..strident. Da' strident, nu gluma! Ma uit la pupeze, pupezele la mine, ele speriate, io extrem de calma, spunandu-mi in gand : Cine stie ce-au facut alea, ce botoane au apasat. Si de ce $%%^^ nu opreste nimeni alarma aia.
De dupa o tejghea apare un angajat al magazinului, si, surprizaaa...se indreapta spre mine. lol.gif Se apleaca , descuie dulapiorul de sub standul cu aparatele de ras si...opreste alarma. Io, din ce in ce mai nedumerita, intreb: "Eu am declansat chestia asta?" La care el: "Ihi". Nedumerita, ma uit la el, el la mine, ne privim in ochi, imi ia aparatul din mana si-i lipeste la loc o bulina conectata la un fir, care se desprinsese in timpul manevrarii de catre subsemnata.
Intr-un final, am ajuns si eu la casa, fericita, vie si nevatamata, cu aparatul in brate; in spatele meu, pupezele cu placa, tinandu-si cam strans posetele sub brat. blush.gif
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Am ras de am crapat! lol.gif
Mi te si inchipuiam cu pupezele, placa de intains parul (care, apropo, nici nu stiu cum arata lol.gif ), aparatul de ras, alarma, fetzele alora... w00t.gif
No, si acum ca m-am calmat putin din ras...AM NEEEEEEEET ACASAAAAAAAAAAAA! tease.gif
Abia acum am reusit sa intru, deh...altii e cocosul in casa! grin.gif w00t.gif
Te tzuc dulce, banuiesc ca acum esti cu uleiul in cap, huh? blum.gif naughty.gif
Io mai stau putin pe aici, vreo 10 minute pana iese shefu' de la dus naughty.gif si apoi ma bag in pat si imi continuu lectura: Piticul Rosu! smile.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.