Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
mirela
Vin si eu cu felicitarile si pupici multi! Si bineintewles cu o miniatura, caci mai peste tot unde am fost in vizita am lasat o mini photo cu mine. Asta ca sa nu provoc mult dor persoanelor care ma plac. )).gif Imagine
ina_ceva
Luchi, te-am vazut in poze: esti o scumpica foc pupic.gif

Cum merge regimul? Ai mai fost la control?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 11:09 PM) *

Luchi, te-am vazut in poze: esti o scumpica foc pupic.gif

Cum merge regimul? Ai mai fost la control?

Ai vazut ce bine arata? E o scumpa! Si tenul ii straluceste. pupic.gif
aki
Salut Mokut.Felicitari pentru kg plecate cheer.gif .Ar fi bine sa scoti si vacuta de la target.Pune o felina zvelta grin.gif pupic.gif
Sexymom
Mie dor de tineeeee, felicitari pt. rezultate. pupic.gif sunt mandra de tine, bravo. pupic.gif

Vreau si eu sa vad pozele cu tine, unde trebuie sa ma uit?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 25-05-2007, 12:29 PM) *

Mie dor de tineeeee, felicitari pt. rezultate. pupic.gif sunt mandra de tine, bravo. pupic.gif

Vreau si eu sa vad pozele cu tine, unde trebuie sa ma uit?

La Tzutzi in jurnal wink1.gif
anca veselie
luchi te-am vazut!!!! o frumusete de fata pupic.gif mi-e dor de tine hug.gif
Amazoana
La multi ani! Sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti! pupic.gif party.gif party.gif haninoroc.gif dance3.gif flowers1.gif
ina_ceva
La multi ani si din partea mea!
Tzutzi80
clap.gif party.gif haninoroc.gif cheer.gif cheers.gif partytime2.gif bday.gif
La multi ani luchi-babuin!!!!
Sexymom
pupic.gif floare.gif LA MULTI ANI, SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE SI MULTA , MULTA SANATATE. pupic.gif
bubbles
LA MULTI ANI!! SA AI UN BABUIN SANATOS CARE SA`TI ADUCA NUMAI BUCURII SI FERICIRE
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca sotul si tu lui! Multa fericire si sanatate.
anca veselie
LA MULTI ANI pt babu sotz! sa-ti traiasca sanatos, sa te iubeasca mult si sa fie cuminte give_rose.gif hug.gif pupic.gif
crissy
cheer.gif La multi ani pt sotior. Sa traiti multi ani fericiti impreuna.
luchi
blushing.gif Multumesc mult pentru urari. Sunteti toate foarte dragute. give_rose.gif

Imi pare rau ca nu am timp sa va raspund tuturor, dar dupa atatea zile de lipsit de la birou, cu diverse treburi..personale, am de recuperat si fuaaarte mult de lucru.
Ma bucur ca v-au placut pozele, eu vroiam sa puna fetele numai una, pentru ca ies mereu stramba, n-am stofa de fotomodeala blushing.gif

Pe scurt, cu dieta sunt ok, cred ca s-a mai dus ceva, in principiu am evaluarea cam la 2 saptamani.

Va imbratisez cu drag si sper sa pot reveni..cat de curand. salut.gif
anca veselie
pupic.gif cheer.gif pupic.gif hug.gif spor!
crissy
pupic.gif Vazut la mami manechin in jurnal ticker-ul tau. clap.gif clap.gif clap.gif. Mai ai putin pana iti atingi scopul. Spor!
julyalina
lucule, hai mama la pupic.gif si la hug.gif ca mi-i tare dor di tini hug.gif am avut treaba la scarbici si nu am mai reusit sa intru pe aici sad.gif
luchi
pupic.gif Pup fetele, nici eu nu am timp sa intru pe aici, e o nebunie la birou.

crissy, ai vazut bine, am mai slabit putin wink1.gif Si ti-am vazut si pozele cu graficiana in devenire si cu capsunile..dar n-am reusit sa scriu nimic blushing.gif .
Sunt foarte entuziasmata ca am slabit; deocamdata saptamana asta fac pauza la tratamente, nu sunt recomandate in "acea" perioada. Avand in vedere ca evaluarea a fost facuta cu putin inainte "de", medicul mi-a spus ca e posibil sa fi slabit mai mult, si din masuratori s-a observat si o retentie de apa, absolut normala acum.

O saptamana minunata give_rose.gif

Amazoana
Ce vesti minunate!
Inseamna ca esti taaare bine cheer.gif Mi-e dor de tine, u know........... sad.gif
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif bravo, luchisor! pupic.gif hug.gif
anca veselie
cheer.gif cheer.gif am venit cu galeri! felicitari si la mai multe in minus pupic.gif
julyalina
pupic.gif luchisorule, da' nu detaliezi si tu programul? ... sau trebuie sa citesc in urma ? blushing.gif
amalia0701
pupic.gif
Pup fata slaba.
Mi dor de tine pupic.gif si ma bucur ca ai rezultate.
aki
Salutari si la tine in casuta pupic.gif
Amazoana
Si Mada te pupa cheer.gif pupic.gif
ina_ceva
Si eu te pupic.gif si te hug.gif
bubbles
Felicitari cheer.gif !!
Amazoana
Ce faci Luchisor?
Astept sa intrii sa ne spui ce mai faci, daca esti bine, pe unde umblii.....ca stiu ca umblii wink1.gif
Te puuuuuuuuuuuuuup dulce draga mea si abia astept sa ne vedem pupic.gif
anca veselie
umbla? pe unde umbla?
ancutza pupic.gif mi-e dor de tine hug.gif
aki
Pa aici-colea w00t.gif
Amazoana
Umbla, umbla...da' nu spui nimic, parol!
Sexymom
Te imbratisez fata frumoasa, sper sa ne intalnim acasa.Ma bucur ca ai slabit si iti este bine. pupic.gif
ina_ceva
Luchisor, ce faci mama? Sper ca esti bine pupic.gif
Amazoana
Neata
Am venit sa iti las un pupicioi pupic.gif si sa-ti urez o sapt usoara!
aki
Moka unde esti?De ce nu vii pe acasa?
luchi
blushing.gif Neatza!
Chiar daca nu (prea) scriu, va citesc aproape zilnic. Da' pur si simplu trec printr-o faza de..mutenie. Mai am foarte putin pana la atingerea target-ului, sunt foarte ocupata si astept o vacanta care nu mai vine.

Va imbratiseaza cu draaaag oita ratacita .
Amazoana
CITAT(luchi @ 05-07-2007, 10:22 AM) *

blushing.gif Neatza!
Chiar daca nu (prea) scriu, va citesc aproape zilnic. Da' pur si simplu trec printr-o faza de..mutenie. Mai am foarte putin pana la atingerea target-ului, sunt foarte ocupata si astept o vacanta care nu mai vine.

Va imbratiseaza cu draaaag oita ratacita .

Muah, muah, ratacita draga! pupic.gif Fetelor, am eu grija de ea (cel putin o pup de cate ori o vad blum.gif )bine?
bubbles
Neata yahoo.gif si felicitari pt target cheer.gif
aki
ajungi la target.Ce bine.Felicitari.
Tace si face tease.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru pierderea kg si vacanta placuta (atunci cand o sa vina)! hug.gif
anca veselie
pupic.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
aki
pupic.gif Salut Mokut
crissy
clap.gif pupic.gif
luchi
Sara buna! Na, ca mi se facu dor de Getuta, oare pe ce coclauri o fi umbland?

Multumesc fetelor pentru aplauze si imbratisari si floricele si tot, dar sunt putin dezumflata. Cred ca am sa ma apuc de scris un ghid de buna purtare pentru musafiri.huh.gif.

Din seria "Cine stie, raspunde" sau "Arunc-o pe Mitza din tren inainte sa o impusc", incepem cu intrebari banale:
Unu punct - "De ce nu faci copii? Ai 30 de ani? Cum, si vrei sa fii mama batrana?"
Doi punct - " Cat ai slabit? Noua kile? Dar nu se vede!"

Heh, v-ati facut incalzirea? Troznesc degetele putin si trec mai departe:

Trei asterix - "Ai pete pe fata? De ce? Eu n-am avut asa nici cand am fost insarcinata!"

Mai puteti? Trecem la urmatoarea : "Daca vin la tine, voi aveti masina de spalat?"

wacko.gif
Imi umbla ochii in cap ca un roi de drosophila melanogaster in jurul unei sticle de otet de mere.

Inspiiir...Expiiiiiiiiiir...Inspiiir...Expiiiir...Hihi_huuuuuuu...Hihi_huuu

De ce unele femei cred ca daca fac un copil detin adevarul suprem, si acest nou statut le rezerva un loc undeva sus, de unde sa ne scuipe coji de seminte in cap noua, astora pacatoasele, pe care nu ne mai satura dracu' de invatat, de muncit, de plimbat? Brusc, copilul poate fi o solutie pentru problemele cu tenul, pentru sanii lasati, pentru silueta - poti da 12 kile jos, da? -, pentru problemele de comunicare cu partenerul, cu parintii, cu socrii, cu tot restul lumii?
A ajuns sa mi se para atat de personala intrebarea asta - "Dar tu cand faci copii?" -incat imi vine sa ma arunc in gol, in cap, de gat cu cel care o adreseaza. Mai nene, da' nu se gandeste omu' ca poate nu vrei, poate nu simti chemarea, poate ai o problema de sanatate si pur si simplu nu poti? De ce se grabesc sa-ti puna eticheta, dar mai ales, de ce trebuie sa le dai explicatii?

Probabil ca cineva care va avea rabdarea sa citeasca aberatiile mele va crede ca "imi va trece" starea asta de razvratire dupa ce voi fi mama. Si daca nu voi fi?
aki
Mokut poti sa socoti persoana data,o persoana fara cultura si educatie.Si care nu ti-i prietena,care iti da asa intrebari ca sa te jigneasca,dar pin la urma urmei ce treaba are?
Lasa mokuta si nu da lamuriri la nimeni.Tu ai capul tau si tu hotarasti cind si cum.Uf, vreau sa fiu linga tine sa te cuprind,sa te pup si sa-ti treaca durerea. pupic.gif
Amazoana
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

dry.gif Deci e mai rau decat mi-am inchipuit sad.gif

E uite, sustin eu sus si tare ca te iubesc asa cum esti, ca esti blanda si arati super, ca ai un suflet numai bun de pus pe rana......Mama mea te-a indragit din momentul in care te-a intalnit si ma intreaba "cand vine Anca pe la noi, ca-mi face placere sa vorbesc cu ea" prietenele mele care te-au cunoscut mi-au spus ca esti o persoana deosebita (dar asta o stiam deja).
De ce nu pleci urechea si la spusele mele?Nu vreau sa te magulesc, ce as avea de castigat din asta??????

Din nefericire apare asa cate unul/a si ne strica echilibrul........uuuffff, ce as ciufuli eu persoana respectiva mad.gif

PS: timp pt o pofticioasa de ciorbitza ai diseara ????????? hug.gif pupic.gif
aki
Ce-mi pare rau ca sunt departe de voi si nu ma pot intilni si eu la o ciorbita wacko.gif
blink.gif OFFFFF!!!!!!!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.