Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
blushing.gif Multumesc mult de tot, fetelor.

E greu cand chestiile astea vin din partea unei persoane care ar trebui sa-ti fie prieten, ca pana la urma sunteti rude (fie si prin alianta). In fine..nu mai conteaza.

Aki, give_rose.gif

Mada, ti-am zis ca mi-a placut de mama ta la maxim, ma declar fanul ei pe veci, si va invidiez putin blushing.gif pentru relatia foarte faina pe care o aveti (sa le spun fetelor ca nu credeam, cand am vazut-o, ca e mama ta? blum.gif ). Printre altele, musafirii pleaca diseara, sotul la fel sorry.gif , asa ca as manca o ciorba. Te sun cand raman singura?

Gata, azi e luni, am avut o noapte grea, cu cateva ore (putine la numar) de somn, dar imi revin.
aki
pupic.gif Mokut
Andreea-Rodica
hug.gif
In ultimele 3 luni (de cand sunt oficial o doamna), cel mai des am auzit intrebari legate de burtici, copilas si alte de-astea.
Banuiesc ca problema ta e mai complicata si necesita mai multe chestii pentru a fi rezolvata, dar inteleg reactia la astfel de intrebari.
Lasati-ma dom-le in pace. Nu-mi mai spuneti cum iti schimba viata un copil, ca trebuie facut la timp, ca dupa aia esti batrana si nu mai apuci sa-l vezi mare.
Na, ca m-a descarcat la tine in jurnal! Sper ca nu te-ai suparat. hug.gif
luchi
pupic.gif Andreea! Aha, credeam ca sunt eu defecta )).gif . Nu-i asa ca sunt de-a dreptul agasanti? devil.gif Hai ca ne descarcam, si trece pana la urmatoarea intalnire. wink1.gif
aki
)).gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 09-07-2007, 09:51 AM) *

Ce-mi pare rau ca sunt departe de voi si nu ma pot intilni si eu la o ciorbita wacko.gif
blink.gif OFFFFF!!!!!!!!!!

Aki, tu urca-te in ceva in miscare via CT noi comandam ciorbitza si te asteptam. E bine? hug.gif pupic.gif

CITAT(luchi @ 09-07-2007, 10:23 AM) *

blushing.gif Multumesc mult de tot, fetelor.

E greu cand chestiile astea vin din partea unei persoane care ar trebui sa-ti fie prieten, ca pana la urma sunteti rude (fie si prin alianta). In fine..nu mai conteaza.

Aki, give_rose.gif

Mada, ti-am zis ca mi-a placut de mama ta la maxim, ma declar fanul ei pe veci, si va invidiez putin blushing.gif pentru relatia foarte faina pe care o aveti (sa le spun fetelor ca nu credeam, cand am vazut-o, ca e mama ta? blum.gif ). Printre altele, musafirii pleaca diseara, sotul la fel sorry.gif , asa ca as manca o ciorba. Te sun cand raman singura?

Gata, azi e luni, am avut o noapte grea, cu cateva ore (putine la numar) de somn, dar imi revin.

Ioooooooooooi, sa-i spun mamei ca are o fana. Ce dulce esti fata )).gif pupic.gif pupic.gif
Always vin la ciorbita acra cheer.gif
aki
CITAT(dulcikatty @ 09-07-2007, 11:48 AM) *

CITAT(aki @ 09-07-2007, 09:51 AM) *

Ce-mi pare rau ca sunt departe de voi si nu ma pot intilni si eu la o ciorbita wacko.gif
blink.gif OFFFFF!!!!!!!!!!

Aki, tu urca-te in ceva in miscare via CT noi comandam ciorbitza si te asteptam. E bine? hug.gif pupic.gif

OFFFFFFFFFF,tocmai din Basarabia doh.gif
amalia0701
pupic.gif
Te pup si te imbratzisez.
Nu mai pune la suflet.
hug.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 09-07-2007, 12:01 PM) *

OFFFFFFFFFF,tocmai din Basarabia doh.gif

Odata si odata tot ajungi blum.gif
aki
Sper.... hug.gif
Nessie
Lucule, lasa oamenii sa zica/gandeasca ce vor si tu fa ce stii/vrei fara sa te intereseze. Pana la urma nu traiesti cu ei in casa (sper grin.gif ), nu esti intretinuta de ei asa ca faci cum te simti tu mai bine. Si fii sigura ca oricat ai incerca nu o sa reusesti sa-i multumesti pe toti, asa ca mai bine fa tot posibilul sa te multumesti pe tine si sa vezi ce bine o sa fie. flowers1.gif

Iti dedic si melodia de la Play list si asculta ce zice baiatul ala, ca oricum ai incerca sa fii, nu o sa poti fii pe placul tuturor.
pupic.gif Pupici si felicitari pentru kile. wink1.gif
Sexymom
Draguta mea draguta pupic.gif cat as vrea sa mai stam de vorba ca pe vremuri smile.gif
In leg .cu subiectu, eu nici acum nu reusesc sa ii multumesc pe ai mei, dar-mi-te pe altii )).gif

PS: astea care se plang ca un copil le schimba viata, corpul, bla, bla, (caca pe varza ca nimic nu e adevarat) nu vor sa aibagrija si de copii mei cat sa dau si eu 12 kile jos??? ca tocmai am facut 70 de kg batute pe muchie, dar spre deosebire de ele eu sunt multumite ca am niste tzate pe care le arat la toata lumea, frumoase rau )).gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 09-07-2007, 10:07 PM) *

Draguta mea draguta pupic.gif cat as vrea sa mai stam de vorba ca pe vremuri smile.gif
In leg .cu subiectu, eu nici acum nu reusesc sa ii multumesc pe ai mei, dar-mi-te pe altii )).gif

PS: astea care se plang ca un copil le schimba viata, corpul, bla, bla, (caca pe varza ca nimic nu e adevarat) nu vor sa aibagrija si de copii mei cat sa dau si eu 12 kile jos??? ca tocmai am facut 70 de kg batute pe muchie, dar spre deosebire de ele eu sunt multumite ca am niste tzate pe care le arat la toata lumea, frumoase rau )).gif

Bravo Sexi that's the spirit, cum spune inglezu' Imi place cum gandesti!
Cat despre Luchi, ea stie ca arata super, doar ca....suntem invidiate pt ce avem si de aceea suntem muscate de posterior. Nu-i asa Luchi?
Va pup pe amandoua, ma duc in cochilia mea, ca naiba stie de ce, ma deprimasi... sad.gif mad.gif Mi-e dor de babuinul meu frumos si drag!
aki
Mokut,i-a aratati capsorul sa te pup pe obrajori.Ti-a trecut ciuda pe persoana x?
luchi
blushing.gif Of..nu stiu daca m-ati inteles..Va multumesc din suflet pentru toate cuvintele de incurajare.

Nu incerc sa fac pe plac tuturor, dar ma deranjeaza atat de tare rautatea gratuita a unora care se presupune ar trebui sa-ti fie apropiati - am mai zis asta. Nu mai insist, ca iar ma apuca bazdacii.

Amalia, te imbratisez si eu si sa stii ca te citesc, dar nu reusesc sa postez floare.gif

Nessie, stiu ca si tu, si Doina, aveti mare dreptate; nu incerc sa fiu perfecta, nu vreau, nu pot; vreau doar sa ma lase unii in pace si sa-si vada de borsu' lor.

Mada, multumesc mult pentru plimbarea de aseara, a fost foarte bine, si iarta-ma ca eram asa de ametita. blushing.gif

As vrea sa dorm si sa ma trezesc la toamna.
aki
De ce la toamna,scuze de curiozitate blushing.gif
luchi
Pentru ca sper sa se schimbe ceva pana atunci, pentru ca vara am foarte mult de lucru si nu-mi pot lua concediu, pentru ca sper sa-mi vina mintea la cap wacko.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 10-07-2007, 11:48 AM) *

Mada, multumesc mult pentru plimbarea de aseara, a fost foarte bine, si iarta-ma ca eram asa de ametita. blushing.gif

Eu iti multumesc. Mi-a trecut durerea de cap, m-am relaxat.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif ce faci? Cum te simti azi?
amalia0701
pupic.gif
Mi tare dor de tine hug.gif
Stiu ca esti acolo si ajunge hug.gif
Sexymom
Poate ne dam o intalnire azi pe messenger, ce zici? si facem schimb de retete sanatoase )).gif
aki
Mokutttttttttt pupic.gif
Sexymom
Multam de dieta, cred ca ma apuc de ea pt ca am in casa toate ingredientele, asta seara o sa imi fac legume la gratar cu lamaie, si o sa mananc si niste pepene galben, vad ca e in lista alimentelor permise.
Mult succes in continuare.Sper sa am si eu ambitia ta. pupic.gif
ganesha
Luchi drag, recunosc ca m-ai lasat speechless in cel mai minunat sens. Dac-ai sti cit de tare si cit de cald te string in brate hug.gif
aki
Mokut, pe unde bintui? pupic.gif
luchi
blushing.gif Buna dimineata la fete, pupaciuni pentru Doina, A, si Rodi.

Sa zic..sa nu zic...Of, sunt intr-o pasa foarte proasta. Nici nu stiu cu ce sa incep. Am intrat in faza de platou, de 3 saptamani nu am mai slabit deloc (dar nu imi fac griji prea mari, oricum sunt multumita), am renuntat la somnifere blushing.gif (pentru ca prelungeau somnolenta pana a doua zi la pranz), iar la job..am senzatia ca stagnez, trebuie sa iau niste hotarari si nu am curaj.

M-a deranjat foarte tare saptamana trecuta atitudinea unor colegi de breasla. Imi vine sa urlu cand ma lovesc de atitudini misogine. Cand cineva scoate castanele din foc cu mana mea. Cand mi se pun bete in roate doar pentru ca sefa mea se numeste X si este persona non grata intr-o anumita institutie.

Ma gandesc sa-mi schimb locul de munca. Acum ceva zile bune stateam cu demisia pregatita, dar apoi mi-am revenit si mi-am zis ca ar fi mai bun un concediu fara plata. De studii chiar, la care am dreptul. Bineinteles ca sefei nu i-a placut ideea, drept dovada ca azi sunt la birou.
Ma gandesc sa-mi fac in paralel firma mea. Un srl sau pf, inca nu sunt hotarata. E clar ca aici nu mai e de stat mult, a ajuns sa primeze cantitatea in detrimentul calitatii, sa trebuiasca sa muncesc fara sa gandesc, sa imi fie rusine de ceea ce fac si mai ales sa-mi asum raspunderea pentru niste lucruri cu care nu sunt de acord. Totul a devenit un comert ieftin, promovat de cei de sus, in goana disperata dupa bani. Mi-e dor de timpurile in care eram plina de entuziasm si asteptam provocari noi, cand iubeam sa dospesc un proiect, sa-l vad prinzand contur, si din simple linii pe hartie materializandu-se in cladiri frumoase.
Din pacate, in viata de zi cu zi nu-mi permit sa ma descarc. Acum trebuie sa fiu tare, e randul meu sa fiu tare, pentru sotul meu, care trece printr-o perioada grea.

Va imbratisez cu drag si..lasati-ma sa bat campii in legea mea. Nu trebuie sa scrieti nimic. Chiar va rog.

Hai sa va las si o melodie care imi place foarte mult..Trista si emotionanta.

http://www.youtube.com/watch?v=EqiojZAlNt8

p.s. A, cum te-am impresionat? blushing.gif M-ai lasat in ceata. floare.gif
Amazoana
Am venit ioooooooooo. Vreau doar sa te pup pupic.gif
anaoi
hei

Imagine
julyalina
luchisorul meu drag, vin la mini sa ti strang in bratze hug.gif

io am lipsit o perioada si nu prea am avut timp de scris pe aici sad.gif faze de alea cu rudele am si io , in plus, eu fac 30 de ani si nu sunt maritata , asa ca de cate ori imi mai spune cineva ceva, ii spun "maine dimineatza la prima ora. vrei sa vii si tu?" inainte eram timida si inghiteam toate rahaturile unora care se plictiseau de propria viata si vroiau sa comenteze la a mea , asa ca am deveit obraznica uneori daca se iau de mine. stiu ca nu e cel mai bine, dar asa am reusit sa-i potolesc blum.gif

ps. nu tre sa dormi pana la toamna ca pierzi concediul wink1.gif

hai, fruntea sus si cu dreptul inainte sa defilam prin viata pupic.gif
Nessie
Lucule, cunosc foarte bine ce spui tu acolo despre munca. Exact asa era si la mine la fostul serviciu. Ajunsesem sa fim obligati sa facem un proiect Phare in 3-4 zile. unsure.gif Primeam ordine de la sef "copy-paste de la proiectul Y ca e asemanator. Vezi doar sa nu scape vreun nume" blink.gif

Mi s-a facut lehamite de toate jocurile politice si de toate spagile, asa ca am plecat frumos si nici nu vreau sa mai aud sa lucrez in acelasi domeniu. bad.gif Mie mi-a pus capac.

Daca tu poti sa faci cu drag meseria asta de una singura, ma bucur pentru tine si iti urez mult succes! pupic.gif Iti recomant pfa pe norma de venit (daca nu intentionezi sa iei credit bancar) ca te scapi cu un impozit de tot rasul, de 1 mil. lei vechi. wink1.gif
aki
Mokut unde esti.Am o intrebare la tine,dar nici pe mess nu pot da de tine pupic.gif
Amazoana
Luchi este in mini concediu. Poate se odihneste........
luchi
floare.gif floricele pentru fete.

give_rose.gif pentru Dilly

si pentru canar give_rose.gif Vreau sa ma trezesc la toamna pentru ca atunci (sper) voi avea concediu.

Nessie, multumesc de sfaturi, cred ca pot sa fac asta pe cont propriu, inceputul e putin mai greu floare.gif

Aki, sper ca te-am lamurit wink1.gif

Mada, nais tu si iu aghein; cum ai ajuns aseara acasa? floare.gif sar'na de incurajari.

Dap, sunt intr-un fel de concediu de 3 zile, impropriu spus "concediu", pentru ca stau acasa si lucrez pentru mine..Totusi e altfel, e altceva, e mai bine (sper sa fie asa pana la sfarsitul saptamanii). Ieri imi venea sa-mi fac cruce cu degetele de la picioare cand mi-a fost acceptata cererea huh.gif

Va tzuc, back to work, i'll be back grin.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 18-07-2007, 01:00 PM) *

floare.gif floricele pentru fete.

give_rose.gif pentru Dilly

si pentru canar give_rose.gif Vreau sa ma trezesc la toamna pentru ca atunci (sper) voi avea concediu.

Nessie, multumesc de sfaturi, cred ca pot sa fac asta pe cont propriu, inceputul e putin mai greu floare.gif

Aki, sper ca te-am lamurit wink1.gif

Mada, nais tu si iu aghein; cum ai ajuns aseara acasa? floare.gif sar'na de incurajari.

Dap, sunt intr-un fel de concediu de 3 zile, impropriu spus "concediu", pentru ca stau acasa si lucrez pentru mine..Totusi e altfel, e altceva, e mai bine (sper sa fie asa pana la sfarsitul saptamanii). Ieri imi venea sa-mi fac cruce cu degetele de la picioare cand mi-a fost acceptata cererea huh.gif

Va tzuc, back to work, i'll be back grin.gif

Aia cu crucea de la degetele de la picioare e vorba meaaaaaaaaaaaaa. Eu si pot lol.gif
Am ajuns bine aseara. Am mancat si putin strugure.....
ganesha
CITAT
p.s. A, cum te-am impresionat? M-ai lasat in ceata

Prin facind uz de anumite cuvinte chee (ca de ex.' "copilu'-crocodilu'"). Pentru ca daca long taim nau si, m-au surprins foarte tare.

Tare-i bine sa lucrezi pentru propria-ti persoana, visez si eu la asa ceva... da' deocamdata doar visez, si visez, si visez, pina se trezeste sefa sa isterizeze putin si atunci imi revin brusc ca si cum nimic n-as fi visat devil.gif

Tare te mai pupic.gif !
julyalina
'neatza lucule pupic.gif
mai surioarelor... ce vorbiti voi aici ? blink.gif
CITAT
long taim nau si
CITAT
nais tu si iu aghein
honey79
CITAT(julyalina @ 19-07-2007, 08:24 AM) *
'neatza lucule pupic.gif
mai surioarelor... ce vorbiti voi aici ? blink.gif
CITAT
long taim nau si
CITAT
nais tu si iu aghein

" long time no see" and

"nice to see you again" naughty.gif

julyalina
asta este ?
CITAT
Long time no see
si
CITAT
Nice too see you again
???

doh.gif credeam ca vorbiti in alta limba lol.gif gen turca sau... )).gif sili mi )).gif
aki
pupic.gif hug.gif Mokut
julyalina
pentru tine special naughty.gif

CITAT
Cand eram mic,la fiecare nunta, ma luau babele de obraz si imi ziceau: TU URMEZI!
acum, EU, la fiecare inmormantare le iau de obraz si le spun: TU URMEZI !
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif
Unde esti? Unde-i cafeaua?
julyalina
dulcikule, nu vii tu cu ea?
luchi
Neatza!
A, sar'na de suport! give_rose.gif
July, ne mai strambam si noi laugh.gif Multumesc lu' Honey ca a tradus in locul meu! floare.gif Foarte tare bancul giggle.gif

Madalino, cafea tocmai am baut, da' as mai bea una, parca, in pauza ta de masa laugh.gif Ce zici? naughty.gif

Asa...Ieri mi-a schimbat putin dieta medicul meu (e o "ea", o tipa miniona, cu strungareata si atat de dulceee), pentru ca de ceva timp stagnez..sper sa fie bine. in principiu mananc cam la fel, cu cateva mici modificari.

Sper sa ma tina gandul al' bun si sa scriu zilnic meniul; de fapt, sper sa am timp sa fac asta.

In alta ordine de idei, aseara n-am mai ajuns sa inot, cum mi-as fi dorit, deoarece, cu o zi inainte, cand am iesit din apa m-a luat o durere de caaap eusa_think.gif Sper sa recuperez diseara, si maine dimineata, si maine seara..si..gata! Si vreau sa pedalez, sa fac si cateva exercitii (usoare), ce mai, am planuri mari cu mine rolleyes.gif

va tzuc, va doresc o zi mi-nu-na-ta!

A, uitam! doh.gif Meniul de astazi:

md:
- 200 ml lapte 0.1% grasime
- un pumn de cereale integrale

pranz:
- 4-5 ficatei de pui la gratar
- 1 portie fasole verde sote (cu o lingurita ulei de masline)

cina:
- 1 portie legume la abur (cred ca tot fasole verde)

La gustari am un mar maaare big.gif , si iaurt 0.1

Am sa-mi calculez nutrientii pe caloriecount (thanks, A!), sa vedem cum stau
salut.gif
Amazoana
Madalina n-are timp nici sa respire, ca re multi balamuti pe cap.....Canarule, iti pasez tie datoria de a aduce cafea blum.gif
No, va tuc
PS: fata, mor di ciuda ca tu inoti si io nu sorry.gif
luchi
CITAT(dulcikatty @ 20-07-2007, 09:35 AM) *

mor di ciuda ca tu inoti si io nu sorry.gif [/color]

Pai maine dimineata vrei sa mergem sa inotam impreuna? stii ca plaja nu-mi place sa fac..Dam de doua ori din brate, de 3 ori din picioare, si dupa aia bem o cafea pe plaja. mmm? naughty.gif
aki
Mokut pupic.gif hug.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 20-07-2007, 11:37 AM) *
Pai maine dimineata vrei sa mergem sa inotam impreuna? stii ca plaja nu-mi place sa fac..Dam de doua ori din brate, de 3 ori din picioare, si dupa aia bem o cafea pe plaja. mmm? naughty.gif
doh.gif Pfff, ce-as mai veni si eu!! Scot aburi pe asfaltul asta de kko si ma imbat cu miresme prin tramvaie si metroaie. wacko.gif
bpaula
salutare

cand aud de cafeaua pe plaja.... sorry.gif tare imi pare rau ca am ratat-o pe cea de anul asta
dar poate te induri tu si bem o cafea la astfalt incins in TM

te pup dulce

Pisik
Lucule, Dulcica, ajungeti in 2 mai cumva week-end-ul asta? ca eu ma "campez" pe plaja la rulota cu al meu, sa respiram un pic de aer de mare ca suntem dusi rau de oboseala.
Lucu, iti las pe pm nr meu in caz ca aveti vreun gand.
Pupi pupic.gif
luchi
wink1.gif Raspuns! Sper sa ajung duminica dimineata pe acolo, inca nu stiu nimic sigur. Sa ai un we fain!

Iar pe Gabic si Paula, va astept oricand cu mare drag. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.