Buna dimineata la fete, pupaciuni pentru
Doina, A, si
Rodi.Sa zic..sa nu zic...Of, sunt intr-o pasa foarte proasta. Nici nu stiu cu ce sa incep. Am intrat in faza de platou, de 3 saptamani nu am mai slabit deloc (dar nu imi fac griji prea mari, oricum sunt multumita), am renuntat la somnifere

(pentru ca prelungeau somnolenta pana a doua zi la pranz), iar la job..am senzatia ca stagnez, trebuie sa iau niste hotarari si nu am curaj.
M-a deranjat foarte tare saptamana trecuta atitudinea unor colegi de breasla. Imi vine sa urlu cand ma lovesc de atitudini misogine. Cand cineva scoate castanele din foc cu mana mea. Cand mi se pun bete in roate doar pentru ca sefa mea se numeste X si este
persona non grata intr-o anumita institutie.
Ma gandesc sa-mi schimb locul de munca. Acum ceva zile bune stateam cu demisia pregatita, dar apoi mi-am revenit si mi-am zis ca ar fi mai bun un concediu fara plata. De studii chiar, la care am dreptul. Bineinteles ca sefei nu i-a placut ideea, drept dovada ca azi sunt la birou.
Ma gandesc sa-mi fac in paralel firma mea. Un srl sau pf, inca nu sunt hotarata. E clar ca aici nu mai e de stat mult, a ajuns sa primeze cantitatea in detrimentul calitatii, sa trebuiasca sa muncesc fara sa gandesc, sa imi fie rusine de ceea ce fac si mai ales sa-mi asum raspunderea pentru niste lucruri cu care nu sunt de acord. Totul a devenit un comert ieftin, promovat de cei de sus, in goana disperata dupa bani. Mi-e dor de timpurile in care eram plina de entuziasm si asteptam provocari noi, cand iubeam sa
dospesc un proiect, sa-l vad prinzand contur, si din simple linii pe hartie materializandu-se in cladiri frumoase.
Din pacate, in viata de zi cu zi nu-mi permit sa ma descarc. Acum trebuie sa fiu tare, e randul meu sa fiu tare, pentru sotul meu, care trece printr-o perioada grea.
Va imbratisez cu drag si..lasati-ma sa bat campii in legea mea. Nu trebuie sa scrieti nimic. Chiar va rog.
Hai sa va las si o melodie care imi place foarte mult..Trista si emotionanta.
http://www.youtube.com/watch?v=EqiojZAlNt8p.s.
A, cum te-am impresionat?

M-ai lasat in ceata.