'mna ziua!
nu stiu cum faceti de reusiti sa cititi si sa scrieti in toate jurnalele...oricat m-as stradui, nu pot face un tur de forta, asa ca imi cer scuze carora nu le-am scris si promit ca voi recupera. Giur pe rosu

Asaa...uichendu' a fost
comsi-comsa, am avut de lucru, am fost sambata seara la
La Scoica ).gif)
cu Mada, a fost tare faaaain..Duminica dimineata am plecat spre Mangalia, si..au inceput peripetiile: seful (nr.2) de acolo ne invitase sa luam impreuna pranzul la ..Balcik, asa ca ne-am carabanit in masini, cu nevasta, cupil, prietena cupilului, prietena nevestei (asta era gasca lor,
ei erau multi si noi eram singuri 
). Buun..am ajuns la vama, am trecut granita, i-am asteptat intr-o parcare..si i-am asteptat..si am asteptat..Intr-un tarziu au sunat, uitasera acasa
certefecatu' masinii

). asa ca am facut stanga imprejur, ne-am intors in Mangalia, cautat certefecatu', nu s-a gasit, si intr-un final, cu burtile lipite de spinare (de foame), am mancat mult si bine (si sanatos -eu

) undeva in Neptun.
S-a intins tot pranzul pe cateva ore bune, a fost dragut, mai ales la plecare cand prietena
cupilului (la fro' 20 si un pic de ani) mi-a zis
"Pa, papushe"
In rest, aseara somn si inghetata, azi pe baricade din nou.
Md:
1 felie paine hipoglucidica + 2 linguri de branza de veci amestecata cu verdeata, o rosie
Gustare:
1 nectarina
Pranz:
saata + rosie+castravete + ardei + gratar de pui
gustare
1 mar
cina:
salata de cruditati -varza, morcov, mar, telina.p.s. Mada, daca stiam ca stai pana mai tarziu te sunam..Ma ierti?