Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Amazoana
CITAT(Pisik @ 20-07-2007, 05:15 PM) *

Lucule, Dulcica, ajungeti in 2 mai cumva week-end-ul asta? ca eu ma "campez" pe plaja la rulota cu al meu, sa respiram un pic de aer de mare ca suntem dusi rau de oboseala.
Lucu, iti las pe pm nr meu in caz ca aveti vreun gand.
Pupi pupic.gif

Pai....daca merge Anca si ma ia si pe mine blum.gif merg! Ce zici Anca? Ma trezesc dis the morning duminica si vin. E bine asa?
ina_ceva
Fetelor, sa inteleg ca suntetzi la o cafea , pe plaja? Sper sa venitzi cu dovezi tease.gif

Cum mai e apa, s-a incalzit?
aki
mokut salut pupic.gif
Vreau si eu la mare yahoo.gif si ami ales cu voi w00t.gif
O saptamina linstita iti doresc hug.gif
anaoi
Imagine
Sexymom
Anaoi mereu vii cu tentatii.
Lucule ce ai facut in week-end?
luchi
'mna ziua!

nu stiu cum faceti de reusiti sa cititi si sa scrieti in toate jurnalele...oricat m-as stradui, nu pot face un tur de forta, asa ca imi cer scuze carora nu le-am scris si promit ca voi recupera. Giur pe rosu blum.gif

Asaa...uichendu' a fost comsi-comsa, am avut de lucru, am fost sambata seara la La Scoica )).gif cu Mada, a fost tare faaaain..Duminica dimineata am plecat spre Mangalia, si..au inceput peripetiile: seful (nr.2) de acolo ne invitase sa luam impreuna pranzul la ..Balcik, asa ca ne-am carabanit in masini, cu nevasta, cupil, prietena cupilului, prietena nevestei (asta era gasca lor, ei erau multi si noi eram singuri lol.gif ). Buun..am ajuns la vama, am trecut granita, i-am asteptat intr-o parcare..si i-am asteptat..si am asteptat..Intr-un tarziu au sunat, uitasera acasa certefecatu' masinii doh.gif ). asa ca am facut stanga imprejur, ne-am intors in Mangalia, cautat certefecatu', nu s-a gasit, si intr-un final, cu burtile lipite de spinare (de foame), am mancat mult si bine (si sanatos -eu blum.gif) undeva in Neptun. wacko.gif
S-a intins tot pranzul pe cateva ore bune, a fost dragut, mai ales la plecare cand prietena cupilului (la fro' 20 si un pic de ani) mi-a zis "Pa, papushe" unsure.gif

In rest, aseara somn si inghetata, azi pe baricade din nou.

Md:
1 felie paine hipoglucidica + 2 linguri de branza de veci amestecata cu verdeata, o rosie

Gustare:
1 nectarina

Pranz:
saata + rosie+castravete + ardei + gratar de pui

gustare
1 mar

cina:
salata de cruditati -varza, morcov, mar, telina.

p.s. Mada, daca stiam ca stai pana mai tarziu te sunam..Ma ierti? sorry.gif
Andreea-Rodica
Vreau si eu la Balcic, sper la anul sa ajung,
Spor la treaba si o saptamana frumoasa iti doresc! hug.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 23-07-2007, 12:57 PM) *

'mna ziua!

nu stiu cum faceti de reusiti sa cititi si sa scrieti in toate jurnalele...oricat m-as stradui, nu pot face un tur de forta, asa ca imi cer scuze carora nu le-am scris si promit ca voi recupera. Giur pe rosu blum.gif

Asaa...uichendu' a fost comsi-comsa, am avut de lucru, am fost sambata seara la La Scoica )).gif cu Mada, a fost tare faaaain..Duminica dimineata am plecat spre Mangalia, si..au inceput peripetiile: seful (nr.2) de acolo ne invitase sa luam impreuna pranzul la ..Balcik, asa ca ne-am carabanit in masini, cu nevasta, cupil, prietena cupilului, prietena nevestei (asta era gasca lor, ei erau multi si noi eram singuri lol.gif ). Buun..am ajuns la vama, am trecut granita, i-am asteptat intr-o parcare..si i-am asteptat..si am asteptat..Intr-un tarziu au sunat, uitasera acasa certefecatu' masinii doh.gif ). asa ca am facut stanga imprejur, ne-am intors in Mangalia, cautat certefecatu', nu s-a gasit, si intr-un final, cu burtile lipite de spinare (de foame), am mancat mult si bine (si sanatos -eu blum.gif) undeva in Neptun. wacko.gif
S-a intins tot pranzul pe cateva ore bune, a fost dragut, mai ales la plecare cand prietena cupilului (la fro' 20 si un pic de ani) mi-a zis "Pa, papushe" unsure.gif

p.s. Mada, daca stiam ca stai pana mai tarziu te sunam..Ma ierti? sorry.gif

Asa as fi venit si euuuuuuuuuuuuuuuu la mancatea in Bulgaria...sad.gif
De ce sa te iert, ca nu m-am suparat! pupic.gif

luchi
sad.gif te cred..si noua ne-ar fi placut sa vii. A fost o situatie mai delicata, noi eram in pozitia de invitati ai lor. unsure.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Luchi papushe pleasantry.gif .Pai la cum arati tu ca o papushe de nu iti da lumea nici 20 de ani e normal sa ti se zica asa lol.gif wink1.gif
Lacry
Da' ce cuminte esti cu mancarea... imi place. Balcicul este foarte frumos, l-am vazut in poze, cataloage si picturi d-ale contemporanilor nostri romani. Mda, merita sa fie vazut.
Pupici si racoare pupic.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 23-07-2007, 12:57 PM) *

a fost dragut, mai ales la plecare cand prietena cupilului (la fro' 20 si un pic de ani) mi-a zis "Pa, papushe" unsure.gif

)).gif

'netaza papushe pupic.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 23-07-2007, 03:36 PM) *

sad.gif te cred..si noua ne-ar fi placut sa vii. A fost o situatie mai delicata, noi eram in pozitia de invitati ai lor. unsure.gif

Mai papusha stiu cum era situatia. Nici n-as fi mers, ca mi-ar fi fost rusine de ei........
Ce faci? Gata cafeaua?
luchi
Am mai zis ca ma enerveaza oamenii care sunt nervosi, trantesc, izbesc, injura, si mai ales transmit starea lor celor din jur, doar uitandu-se urat sau raspunzand in doi peri? Ma enerveaza atmosfera tampita care se creeaza, senzatia ca e cineva cu ochii pe tine..asa ca imi pun castile, dau muzica tare si ma prefac ca nu s-a intamplat nimic.
Imi revine in cap tot mai des ideea ca trebuie sa plec de aici. Vreau ca anul viitor, ziua mea sa nu ma mai gaseasca aici. Ambitios, dar nu imposibil de realizat. Ieri am primit prima mea lucrare in particulier, asa ca ar trebui sa ma grabesc cu demersurile pentru infiintarea pf-ului. rolleyes.gif

Sa trecem mai departe, la lucruri serioase blum.gif , cum ar fi..dieta.

Asaaa..astazi:

md:
1 felie paine neagra-neagra
1 felie sunca de praga
1 rosie

gustare:
2 caise

pranz:
200 gr file salau la gratar, cu lamaie
2 cartofi medii, natur, cu verdeata

gustare:
1 mar

cina:
300 gr legume sote (probabil broccoli, morcov si fasole verde)
May
Felicitari pt prima ta lucrare in ``particulier`` cheer.gif cheer.gif cheer.gif la cat mai multe!

P.S.: cat de neagra e painea neagra-neagra? ca abdomenul unui negru d-ala musculos si apetisant? grin.gif
aki
Mokut salut pupic.gif
Bafta la particulier hug.gif
Amazoana
Ieeeiiiii, ce ma bucuuuurrrr cheer.gif cheer.gif cheer.gif In sfarsit, vei avea ocazia sa faci cu drag ceea ce faci!

Cand ie ziua ta blink.gif
luchi
pupic.gif May, Aki, Mada, sar'na!

May, e neagra-neagra, si urata lol.gif Nu stiu cum arata abdomenul unui negru, da' iti spun ca painea asta nu e deloc apetisanta laugh.gif

Mada, spre deosebire de tine, care-ti serbezi ziua saptamana asta blum.gif , eu mai am de asteptat sfarsitul anului wink1.gif
mirela
Salut1 Eu nu prea am inteles partea cu particulierul ,dar iti urez bafta multa in caz ,ca e un proiect.Cat despre abdomenul unui negru pot zice ca arat bine in general numai cubulete: ).Tot nebunatica am ramas!Pupici!
ganesha
CITAT
Am mai zis ca ma enerveaza oamenii care sunt nervosi, trantesc, izbesc, injura, si mai ales transmit starea lor celor din jur, doar uitandu-se urat sau raspunzand in doi peri? Ma enerveaza atmosfera tampita care se creeaza, senzatia ca e cineva cu ochii pe tine..asa ca imi pun castile, dau muzica tare si ma prefac ca nu s-a intamplat nimic.
Imi revine in cap tot mai des ideea ca trebuie sa plec de aici.

Parca am lucra in acelasi loc. ca bine ai mai descris doh.gif Eu n-am muzica insa. Am... liniste, ca sa se auda pufniturile si nervii altora si mai bine. Si eu imi zic ca plec - nu stiu la tine cum e, dar la mine.... imi trece iar si ma apuca dragul - dragoste cu nabadai, ce mai.

Ce meniuri cumintele ai! Tin pumnii de sporuri si sa-ti iasa planurile unse! pupic.gif
julyalina
lucule pupic.gif uite aici sa le pui melodia de cateva ori pe zi blum.gif

luchi
Mirelaaaa! pupic.gif Ma bucur ca ai trecut pe la mine, sa stii ca te citesc mereu si ma bucur ca faci ce ti-ai dorit atat de mult. Nu am timp sa scriu peste tot, din pacate, da' stiu ca nu te superi. floare.gif

A, cam asa e si la mine, imi place ceea ce fac, si chiar daca unii ma aduc uneori in ipostaza de a-mi uri meseria, intotdeauna revin la ganduri bune. unsure.gif

July, sar'na pentru clip! Ma bucur ca e si o oita pe acolo, cam sleampata, asa ca mine. laugh.gif

Azi iar a fost unele din zilele alea cand imi venea sa-mi pun traista-n bat si sa plec incotro vad cu ochii. Am avut o discutie cu colegii mei mai vechi si povesteau ca draga noastra sefa n-a fost asa intotdeauna (si nici eu nu mi-o aminteam asa) - de cand a inceput sa aiba foarte multe lucrari, a inceput goana asta nebuna dupa bani, dupa parvenire; totul se reduce la comert, vrea de la noi lucrari facute cat si bine si repede - ca timpul inseamna bani - . Nu-mi place ce a ajuns, pentru ca imi era draga, insa cel mai tare ma deranjeaza minciunile, tertipurile ieftine, si, astazi mai mult decat in alte zile , lipsa de scrupule.

Asa ca...astept sa vina toamna, cand sper ca voi primi o oferta intr-un domeniu care ma intereseaza foarte tare, iar da ca nu va fi sa fie, cu siguranta voi pleca.

p.s. Daca nu scriu ce ma macina, cu siguranta o iau razna si nu mai vreau sa ajung iar la doctor. blushing.gif
Amazoana
Da si de ce ma rog sa nu scrii ce te macina? Scrie fata; te descarci asa, nu? hug.gif
Ai un milion de pupicioi de la mine!!!!!!!! pupic.gif
anca veselie
am venit in vizita! felicitari pt jobul in particuler!!!!!!!! floare.gif pupic.gif si pt regim, imi place ca esti cumintica! pupic.gif
Sexymom
Faci bine ca scrii, macar nu trebuie sa injuri in gura mare asa cum fac eu ( si n-am serviciu).
Sper sa ne vedem acasa totusi. pupic.gif
Succes in continuare cu job-ul. give_rose.gif
ganesha
CITAT
Daca nu scriu ce ma macina, cu siguranta o iau razna si nu mai vreau sa ajung iar la doctor

Spit it out, nu tine ala rau in tine. Si vorba aia... unde-s multi, puterea creste blum.gif
anaoi
neata. sa ai o zi mai buna ca ieri.

Imagine
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaa, am venit sa te tuc pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 09:43 AM) *

neata. sa ai o zi mai buna ca ieri.

Imagine

Evident ca ei i-ai lasat o cafea mai buna. Dar te iert, ca va iubesc pe amandoua tease.gif
anaoi
mda...vezi ca ai mai primit ceva...
Amazoana
CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 10:57 AM) *

mda...vezi ca ai mai primit ceva...

Je? Acus ma uit cheer.gif
anaoi
Imagine

pa . pe luni
Amazoana
CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 02:21 PM) *

Imagine

pa . pe luni

Papa draguta! Week-end placut! pupic.gif

Stii ca mor de ciuda pt frozitto ala al vostru, nu? mad.gif
anaoi
neata...o zi excelenta

Imagine

Amazoana
Anca, astept vesti de la tine. Te pup, sa ai o zi minunata! pupic.gif
PS: ati gasit nume pt societate?
aki
Mokut salut pupic.gif
Doamne ce dezmat culinar e aici pe la voi doh.gif
anaoi
si ea nici macar nu baga de seama... sorry.gif
anaoi
Imagine

sa ai pana maine la cafea
julyalina
lukuleee, pe unde umblii? dry.gif ia ute ce dezmatz fac fetele astea tease.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 01-08-2007, 12:35 PM) *

lukuleee, pe unde umblii? dry.gif ia ute ce dezmatz fac fetele astea tease.gif

Paracioasaaaaaaa devil.gif
aki
Mookuta pupic.gif
luchi
Buna seara!
Phii, mi-o fo' dor de voi. floare.gif Va intorc pupaturile inzecit.

Asaa...Dare de seama:
1. Dieta am agatat-o in cui, sau pe acolo; tin un regim alimentar recomandat de medic caci se pare ca am niscaiva probleme cu colonu' - care ie iritabil-, asa ca am mancat in ultimul timp doar lactate, branzeturi usoare si supe. Sunt multumita ca s-a intepenit cantarul, in schimb ma enerveaza starea asta de balonare si distensia abdominala de care ma chinui sa scap huh.gif .
2. De muncit..am, si inca mult, si la cele doua joburi, si acasa, incat aproape nu mai am timp pentru mine. Astept cu nerabdare sfarsitul de saptamana, ca vreau sa fug pana la Balcic, si peste doua saptamani merg la ai mei, la Piatra - de fapt la nunta vara-mii, da' tot ma bucur ca fug de aici cateva zile.

Astept cu nerabdare mult trambitata ploaie; deja marea e agitata, si are o culoare faina, si bata vantul, si e frumooos. Ia uitati o poza facuta astazi intre cele doua Eforii (era blocaj in trafic si ma plictiseaam):

Imagine
julyalina
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lukule, sanatate multa hug.gif
Amazoana
Neata
Te pup si mi-e taaare dor de tine. Frumoasa mare, noroc c-o mai vad si eu in poze!
aki
Mokut,sanatate multa si distractie la nunta pupic.gif
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 06-08-2007, 09:20 AM) *

Neata
Te pup si mi-e taaare dor de tine. Frumoasa mare, noroc c-o mai vad si eu in poze!

pai da , daca stai la 200 km distanta )).gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 06-08-2007, 01:24 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 06-08-2007, 09:20 AM) *

Neata

pai da , daca stai la 200 km distanta )).gif

Razi tu, razi, ar eu nu mint deloc
anca veselie
pupici dulci!
no bine ca te gasisi sa pleci la balcic tocmai cand planuiesc si eu un wee in vama doh.gif dar ma bucur ca vreti sa plecati pupic.gif
aki
Unde esti Mokut? pupic.gif
julyalina
umbla prin jurnelele fetelor si la ea mai rarutz ca e mai dragutz pupic.gif

duclikule, stiu ca nu minti pupic.gif era o glumitza blum.gif ca stai la cateva sute de m de mare si nu o vezi sad.gif eu m-as duce cel putin saptamanal blum.gif
luchi
blushing.gif
Sunt atat de ocupata, ca abia gasesc timp sa mai scriu aici cate ceva. Uite, azi e sefa plecata, si vreau sa ma relaxez putin. Sper ca nu sunteti suparate ca nu am timp sa va scriu tuturor floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.