Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
aki
Pupici pentru o atmosfera calda in casuta ta Mokut. pupic.gif huh.gif huh.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 10:47 AM) *

umbla prin jurnelele fetelor si la ea mai rarutz ca e mai dragutz pupic.gif

duclikule, stiu ca nu minti pupic.gif era o glumitza blum.gif ca stai la cateva sute de m de mare si nu o vezi sad.gif eu m-as duce cel putin saptamanal blum.gif

Stiu ca stii ca stiuca-i stiuca wacko.gif pupic.gif

Pe ploaia asta isi gasi sefa-ta sa plece? blink.gif
julyalina
pai sa plece mai des biggrin.gif ca noua nu ne pare rau tease.gif

pupic.gif stapanei hug.gif
luchi
Sefmea cred ca aplecat de ieri. Normal ca a sunat la 9 fix sa vada daca am ajuns la birou..si nu ajunsesem grin.gif Giiizas, oare cat sa o mai suport?

Inca una boacana..da' boacana rau. Saptamana trecuta am surprins o discutie telefonica intre ea si un important beneficiar - trebuia sa trimita o documentatie undeva, si ea spunea ca sta cu plicul pe masa si asteapta sa vina cei de la firma de curierat. Intamplarea face ca eu stiam ca acea documentatie nu este gata - intocmirea ei dureaza cel putin o saptamana - deci nu avea cum sa fie gata de expediere, deci mintea cu nerusinare.
Astazi, ce credeti: ea e plecata la Bucuresti, respectivul client a sunat-o, ea i-a spus sa ma sune pe mine sa ma intrebe ce s-a intamplat cu documentatia ohmy.gif (dupa ce a lasat instructiuni unui coleg ca, in caz de suna respectivul, sa spunem = mintim ca am trimis documentatia gata in proportie de 75%, restul urmand sa fie trimis azi-maine). Normal ca i-am spus omului ca nu stiu nimic, nu am vrut sa mint conform indicatiilor sefei...Plus ca ma inteleg bine cu omu' respectiv, il respect pentru ceea ce face si mi se pare injositor comportamentul sefei mele.
Asa ca..asta pune capac muuultor chestii. Daca ma gandesc bine, mi-as dori sa urgentez plecarea de aici. blushing.gif
anca veselie
nasol. sefa ta are nivelul moral/ etic la genunchiul broastei... iti urez sa te cari cat mai repede posibil pupic.gif
Sexymom
Urat caracter are sefa ta, mai bine suporta cineva adevarul decat minciuna.Macar stie ce masuri sa ia din timp.
luchi
inca nu imi revin din soc. cand am cunoscut-o, acum vreo doi ani, nu era asa. Firma era mica, lucra cot la cot cu angajatii, lucrarile erau de dimensiuni relativ reduse. Apoi, de cand am venit noi (a avut numai de castigat de pe urma talentului sotului meu blushing.gif -scuzati-mi lipsa de modestie), au inceput sa vina lucrarile mari, ritmul de lucru s-a accelerat, pretentiile au crescut, iar ea nu mai face fata. Managementul e deosebit de defectuos, s-a ajuns ca unii clienti nemultumiti (ii amana, probabil ii si minte) sa-si verse nervii pe noi, sa vina si sa tipe in biroul nostru, ceea ce mi se pare de neacceptat.

Am venit aici plina de entuziasm, pusa pe fapte mari, dar din toamna trecuta am inceput sa ma dezumflu treptat. Nu-mi place ce a ajuns, cum ne trateaza pe noi si pe clienti. Asa ca sper ca desprinderea sa aiba loc cat mai repede (nu vreau sa caut acum un job nou, pentru ca oricum voi pleca pe cont propriu), si mai ales sa venim cu placere la munca si sa nu plecam nervosi acasa. A, si sa nu mai fie nevoie ca din cauza situatiilor neplacute in care ma pune sa fie nevoie sa fac terapie mai bine de jumatate de an.

ganesha
Ce pacat... Oare de ce se intimpla asa cu oamenii? Si nu ma refer numai la sefi, ci si la ...civili ( )).gif )
Te hug.gif cald si strins!
aki
Lasa Mokut nu mai lua si tu tot in cap ,mai pune si la fund(cum zice Sergiu) pupic.gif .Te inteleg si eu sunt stresata la serv ca imi vine sa o iau razna devil.gif
butterfly
uoof mokka..problemele astea cu sefii..ce iti e si cu oamenii astia:-<

p.s te-am recunoscut inca de la primul post in jurnalul tau...stil inconfundabil de a scrie pupic.gif hug.gif
Amazoana
Neata draga mea pupic.gif
Lacry
Povestea ta cu sefa, la inceput firma mica, management defectuos si tot tacamul de dupa este tipica vremurilor noastre. Mizerie romaneasca mad.gif Insa nu toti oamenii sunt la fel,ca aceasta mizerie de sefa.
Multumim pentru vizita facuta in jurnalul nost' si te pupic.gif
May
hug.gif
anaoi
Imagine
crissy
Am venit si noi sa te pupic.gif . Nu-ti nenoroci sanatatea cu serviciul. Fugi cat mai curand si cu viteza maxima. floare.gif
aki
mokut unde esti? pupic.gif
Hai treci pe aici sa stringi pupicuri de la noi hug.gif
julyalina
cred ca a venit sefa la birou dry.gif
butterfly

Imagine

neatza! pupic.gif ti-am adus...o oaie grin.gif
anaoi
Imagine
aki
CITAT(anaoi @ 09-08-2007, 01:59 PM) *

Imagine

De unde le i-ai draga?Ai umplut jurnalele cu chestii de astea?Imi lasi si mie ceva naughty.gif hug.gif ?
Amazoana
CITAT(anaoi @ 09-08-2007, 01:59 PM) *

Imagine

Asta-i green apple?
luchi
Deci stop Scriu cu mana stanga stop Accident stop Calcat in cui stop Pe santier stop Trecut prin papuc stop Facut antitetanos stop Doare mana dreapta stop Si piciorul stang stop Va pup stop Pe toate stop
anaoi
ala e margarita
Amazoana
Imagine

Ma omoooooooori! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si atentie distributiva tease.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mii de pupici
crissy
CITAT(luchi @ 10-08-2007, 12:30 PM) *

Deci stop Scriu cu mana stanga stop Accident stop Calcat in cui stop Pe santier stop Trecut prin papuc stop Facut antitetanos stop Doare mana dreapta stop Si piciorul stang stop Va pup stop Pe toate stop

Si noi te pupic.gif si uram sa treaca repede citez pitik "babâi" (dica buba).
aki

lol.gif lol.gif .Ma scuzi ca rid ,dar nu m-am putut abtine de la cuvintul STOP.Ce ai vrut sa zici cu cuvintul asta?
Baga seama pe santier.Deaceia nu iubesc eu santierul.Vreau sa stau in birou si sa-mi aduga volumele,eu numai sa le introduc in deviz.Ai grija de tine,pup bubuta pupic.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 10-08-2007, 02:05 PM) *

lol.gif lol.gif .Ma scuzi ca rid ,dar nu m-am putut abtine de la cuvintul STOP.Ce ai vrut sa zici cu cuvintul asta?
Baga seama pe santier.Deaceia nu iubesc eu santierul.Vreau sa stau in birou si sa-mi aduga volumele,eu numai sa le introduc in deviz.Ai grija de tine,pup bubuta pupic.gif

Neputand sa scrie decat cu mana stanga, a folosit propozitii fff scurte. Analogie cu telegrafiile. Asa sunt formulate telegrafiile."Sunt bine stop ajung vineri stop la ora 19 stop". Intelegi? Te tuc pupic.gif

Anca, imi licsesti... pupic.gif
ganesha
Vezi ca-i buna si mina stinga la ceva? floare.gif
lliliana
Saluti...tiza mea scumpa. Mai traiesc, inca traiesc bine...da' tot de altii ma ocup shi de mine nu mai am vreme. Am trecut sa-ti spun ca inca te iubesc, nu te-am uitat deloc, pe nici una n-am uitat-o. Fata mea a intrat la un liceu de fitze...unde a vrut ea, tata e bine, io-s cat casa - nika nou, nu? Pupacesc shi iubacesc hug.gif
luchi
Liliiish!!! cheer.gif Duamneee, ce fonctioneaza telepatia! Stii cat m-am gandit la tine uichendu' asta? Credeam ca m-ai sedus si m-ai abandonat. lol.gif Na, facusem tot feliu de scenarii in cap, da' tare ma bucur ca tu si toti ai tai sunteti bine. cheer.gif
Si io ti mai iumbeeesc. wub.gif wub.gif wub.gif
lliliana
Iubirea mea...creada lumea ce-o crede...mi-i tari dor di tini...shi te iumbesc cum nu iumbesc pre multzi biggrin.gif Am lucrat mult (nu pentru mine), am facut si un curs, timpul asta nu se dilata nicicum sa ai vreme de toate alea pe lume. Uof. )).gif Da' fata e la liceul ala bun, io shi cu al meu....figurantzi biggrin.gif cum ne shtii...na... floare.gif
lliliana
Sa va zic...Poveste faina.

A fost al meu plecat vreo 2 luni intregi in Italia. Na...cu treaba lui. Vecinii ma tot intreabau...unde-i sotzul? Io...fraiera, adevarul...pai, castiga bine, ii merge bine, sta mai mult acolo. Da' vezi tu, adevarul nu era suficient de pikant shi mintea lor e cu sorcova de mult.
Intre timp aparuse un amik de-al sotzului, neamtz de felul lui, cu-n BMV-eu de-ti cade fatza, proaspat divortzat...in vizita. Ma pupa in fatza blocului, imi da o cutie mare cu choco blushing.gif m-ajuta la bagaje (ca veneam de la market), o ia pe fie-mea de gat...na, de-ale intalnirii dupa multa vreme.

Soseshte sotzul acasa...shi veseli coboram scarile blocului: vecinii masca...parca vedeau o stafie...si-l intreaba..."Milan, dar tu cum de esti acasa?" Al meu blink.gif "Pai, m-am gandit sa mai vin shi eu pe-acasa...zice lol.gif " "Dar eu am auzit ca ai patzit lucruri tare rele. " lol.gif Io n-am de lucru shi intreb: "Da' de unde-ati auzit?" "Tie nu-ti spun ca tu eshti secretoasa shi nu spui ce-i cu voi" w00t.gif

Vecinii mei pensionari au scos asta: w00t.gif Ca l-am transhat pe al meu (PAROL!!!) shi ca pretenu' ma finanatzeaza ca de-aia imi fac eu mobila shi alte alea, ca ala shi-a lasat nevasta-n necaz shi a venit la mine....asta era o varianta. Ailalta...ca e in Italia in pushcarie, ca a facut un accident maaare de mashina, ca io merg saptamanal la el cu schimburi lol.gif ....

Ideea este ca sotzul le-a zis ca nu e asha...da' vecina lol.gif "No hai ma Milan ca mie potzi sa-mi spui adevarul...noi ni-s preteni lol.gif " Shi iaca ashea nu ne-au crezut vecinii. Aia cu sacii a cazut (l-au vazut intreg), da aia cu pushcaria nu. Io zic ca de mai statea al meu inca o luna, venea politzia la usha sa ma intrebe unde mi-e barbatul. Shi mai aveam in casa shi copilul nou nascut al prietenului nostru. Ce zicea politzia? blink.gif

Shi nebunu' meu striga de cate ori face baie..."Lil' ascute naibii flexul ca ma chinui prea mult.... lol.gif "

Nu'sh cat am fost de coerenta in poveste...da' shi acum ma doare capu' de prostia unora )).gif
Andreea-Rodica
lol.gif lol.gif Partea nasoala e ca prostia nu doare pe cine trebuie.
Amazoana
Vai Lilisor, am ras cu toata gura la povesta ta lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Mokut salut. pupic.gif
Lilish umlba val -virtej prin jurnale,sa reusesca sa vada tot. lol.gif Bravo Lilish pupic.gif
julyalina
pupic.gif lukule, ai grija de tine mama hug.gif
lliliana
Daca shtiau aceia c-a stat in Sicilia....ma faceau mafioata.... lol.gif Lukushoru'...nu mai zici nika?
anaoi
Imagine

liliana...super tare povestea ta....pai daca tot te cnsidera mafioata, amicul mai e pe acolo, sau l-au ingropat deja vecinii?
lliliana
CITAT(anaoi @ 13-08-2007, 01:50 PM) *

Imagine

liliana...super tare povestea ta....pai daca tot te cnsidera mafioata, amicul mai e pe acolo, sau l-au ingropat deja vecinii?

Avand in vedere ca-si cauta alta nevasta w00t.gif e-n sicriu de sticla...ashteapta printesa pe cal sa-l pupe lol.gif
anaoi
si printesa o fi vreuna din babe? pai mai bine ramane pe loc in sicriul de sticla.... lol.gif
lliliana
Io stiu ca socru'meu...Dumnezeu sa-l ierte...stia cate perechi de chilotzi am in dulap shi se plangea la al meu ca sunt prea multe...risipesc lol.gif Ashea ca nu cred ca s-ar trezi la vreo baba...ashteapa una mai tanara...selectiv. biggrin.gif
butterfly
liliana ce poveste..ce poveste lol.gif lol.gif

mokkutz..ce iti mai face mana? sper ca esti bine pupic.gif
aki
Mokut,unde esti?Pupici pupic.gif
Amazoana
Chiar asa, unde esti? Ai trebuscuta?
anaoi
pe maine...pa
lliliana
Salut tiza mea dulcika...o pup pe toate partzile si-i declar public iubire eterna. )).gif pupic.gif hug.gif
anaoi
neata...sa ai o zi super...

Imagine
lliliana
Am venit sa pup ici shi colea... sa aduc un strop de bucurie in casa ta....lalalalalalala pupic.gif biggrin.gif
Amazoana
Eu sunt ecoul Lilianei: lalalalalalala

Sa ai o zi usoara Anca mea draga pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Sanatate iubita!
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.