Neatza fetili. Amalia, Aki -pupici.
La Constanta ploua. Marunt. Mocaneste. Ascultam jazz
made in Brasil si imi da asa, o stare de "vreau sa stau cu o cana de ceai aburind si sa ma uit cum ploua pe mare".
Dimineata m-am extras cu greu din pat, sunase ceasul la 5 da' am mai lenevit putin. Am avut o intalnire de la 8 la 9 (un proiect frumos, greu', da' frumos rau - de restaurat o casuta din lemn, acoperita cu stuf, aflata undeva in Delta

. Neaparat fac poze cand ajung acolo, ca e ceva..de vis). Acum sunt la munci, si astept -deja - ora 5 jumate sa beau o cafea cu menta impreuna cu Dulci, ca taaare mult a mai trecut de cand nu ne-am vazut. Apoi iar lucru, fara alergare sau macar plimbare, si maine e vineeeri.
Ma gandeam ca m-as duce la sala. Desi e cu probleme, si mereu ba am fost, am renuntat si iar am fost. Orice as face nu pot sta deoparte. Problema e ca nu stiu ce sa aleg intre doua sali - una din ele tine de lantul
world class; am vazut multe chestii pe care le fac ei, insa, sincer, mi-e ca sala de aici sa nu fie doar una "de fite", pentru ca, sincer, vreau sa lucrez si nu sa-mi etalez outfitu'. A fost cineva, a auzit, a vazut?
Meniul pe azi: 1 iaurt mic cu afine, la pranz probabil o salata si diseara presimt ca voi manca niste paste la cuptor cu garlic bread (mada stieee

)
O zi faina sa aveti.
A, si o melodie in ton cu vremea de afara:
SEPTEMBRIE