Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
Buna ziua!

Trec in goana calului, sunt pe picior de plecare, promit sa va raspund cand ma intorc.
Am vesti multe si in general bune cheer.gif
- am lansat firma la apa, am deja 3 proiecte, pe uul a fost platit, la altul am primit avans, al 3-lea urmeaza sa intre in productie rolleyes.gif
- am avut evaluare - la kg stagnez, in schimb a scazut BF-ul, sunt undeva la 20.3%; medicul (nou, un frumos blum.gif ) a spus ca din punctul lui de vedere sunt ok, in limite normale, si cu BF, si IMC, si procentul de apa; mergem pe mentinere, daca o fi sa mai slabesc, bine, daca nu, tot bine
- maine dis de dimineata plec la ai mei, la Piatra Neamt; mergem la nunta vara-mii, la bunicul meu (95 de ani in curand, poate va mai amintiti de el laugh.gif )

Va imbratisez, sa aveti un we minunat, ne auzim saptamana viitoare. give_rose.gif
aki
pupic.gif Mokut felicitari.Distractie la nunta w00t.gif
Sa joci si pentru mine ca de mult nu am fost la o nunta din motivul ca am fost singura.Dar in spetembrie am o nunta si ies pentru prima data cu Sergiu la petreceri de acet gen wink1.gif
ganesha
CITAT
in schimb a scazut BF-ul, sunt undeva la 20.3%; medicul (nou, un frumos blum.gif ) a spus ca din punctul lui de vedere sunt ok, in limite normale

Bre, in limite normale??? Pai un BF de 20 e perfect, e sublim e... oricum vrei tu cheer.gif

Felicitari pentru lansarea la apa, sa-ti mearga uns totul! pupic.gif
julyalina
mokuleeeeeeeee, felicitari pentru lansare pupic.gif
cand vii de la nunta poate o convingi pe dulcik sa ne vedem si noi ca eu sunt la mare biggrin.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 17-08-2007, 11:52 AM) *

mokuleeeeeeeee, felicitari pentru lansare pupic.gif
cand vii de la nunta poate o convingi pe dulcik sa ne vedem si noi ca eu sunt la mare biggrin.gif

Sa nu ma enervezi!!!! mad.gif
Nu trebuie sa fiu convinsa, mi-ar face placere sa ne intalnim. pupic.gif
anaoi
ne vedem mai incolo...mai vb

Imagine
aki
mokut pupic.gif
Cum merge proiectul?Daca te mai bat eu la cap ca eri,nu-l mai termini doh.gif blushing.gif
Merci de ajutoare plecaciune.gif pupic.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Felicitari pentru lansare give_rose.gif
Sa fii sanatoasa!
Te pupicesc pupic.gif
Amazoana
Am trecut pe aici sa-ti las o hug.gif si un milion de pupic.gif
aki
Mokut,ocupata?Iti las niste pupici pupic.gif
julyalina
pupic.gif hug.gif
anaoi
neata...ca sa ai energie pt ziua de azi. te pupic.gif pupic.gif si hug.gif Imagine
Amazoana
Neata prietena draga pupic.gif
Ce faci? Ati ajuns cu bine acasa? Cum fuuuuu? wink1.gif
julyalina
'neatza lukule pupic.gif

am revenit din concediu sorry.gif asa ca de acum incolo sunt iar pe capul vostru blum.gif

si io ca musca'n lapte .... cum fu ce anume ? blink.gif
ina_ceva
Se pare ca luchi a fost la nunta WE asta wink1.gif

Felicitari pt lansare, daca deja incep sa apara roadele, e super naughty.gif
Amazoana
Oare? dry.gif Cred ca a fost si este inca in alta parte.......Abia astept sa vina......
Sexymom
Doamna draga imi cam lipsesti.
Sper ca iti merge bine si vii cu vesti bune. pupic.gif
anaoi
neata..........Imagine
Amazoana
Buna draga mea draga pupic.gif Miss u muuuuuuuuuuuuuuuuch!
aki
Salut pupic.gif .Pe mess esti aici nu... sorry.gif
luchi
neata!
Sa recapitulez? Recapitulez blum.gif : fusai un uichend la Balcic, mon amour, si m-am intors de acolo cu o toxiinfectie alimentara (din cauza de scoici); am bolit o saptamana, mi-am revenit, acum sunt la fel ca inainte grin.gif . A , am avut concediu (de studii) cateva saptamani, timp in care am muncit la lucrare, la alte proiecte, si nici nu imi dau seama cum a trecut.
In rest, cu mancarea sunt asa si-asa, cu kilele la fel; muncesc acum pe 4 planuri, plus ce mai e pe langa, si am hotarat ca, fie ce-o fi, in octombrie plecam o saptamana in Harghita, ca e musai sa ajung la salina anu' asta.
Mi-am propus sa ma fac fata constiincioasa in ale scrisului, macar aici, daca nu ajung mereu in toate celelalte jurnale.
floare.gif Have a niiiiiiiice day!
Nessie
Oi, ce busy esti! pupic.gif Ma bucur ca ai trecut peste problema cu scoicile si ca te gadesti la un miniconcediu pana la sfarsitul anului. Bafta cu cele 4 planuri! give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif hug.gif
Ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii aici, tare dor imi era de tine hug.gif
Amazoana
Neata
De ce tre sa ajungi la salina? dry.gif
Te tuc. Abia astept sa te vad hug.gif
luchi
Dragelor, mi-a fost dor de voi. floare.gif

Azi am mancat asa:
md: lapte 0.1% cu cereale integrate si cateva fructe uscate
gustare - de fapt, nu una, ci doua mai mici )).gif - 1 para si un iaurt miiic, cu afine wink1.gif

Mai am niste branza de vaci degresata, chestii de crosetat o salata si cam atat.
De lucru am, si mult, si aici, si acasa; ceva imi spune sa renunta la jobul asta, dar nu stiu ce ma retine. Al meu sot a zis ca isi da demisia, dar nu-l vad hotarat; prefer sa nu il influentez in nici un fel. Cred ca ar fi mult mai bine pentru el si sanatatea lui sa nu mai aiba program de lucru fix, de 8 ore/zi sau cate or fi ele. dar...vom vedea.
amalia0701
CITAT(luchi @ 19-09-2007, 12:25 PM) *

Dragelor, mi-a fost dor de voi. floare.gif

Azi am mancat asa:
md: lapte 0.1% cu cereale integrate si cateva fructe uscate
gustare - de fapt, nu una, ci doua mai mici )).gif - 1 para si un iaurt miiic, cu afine wink1.gif

Mai am niste branza de vaci degresata, chestii de crosetat o salata si cam atat.
De lucru am, si mult, si aici, si acasa; ceva imi spune sa renunta la jobul asta, dar nu stiu ce ma retine. Al meu sot a zis ca isi da demisia, dar nu-l vad hotarat; prefer sa nu il influentez in nici un fel. Cred ca ar fi mult mai bine pentru el si sanatatea lui sa nu mai aiba program de lucru fix, de 8 ore/zi sau cate or fi ele. dar...vom vedea.

Esti tare intzeleapta. Lasa-l sa fie hotararea lui.
pupic.gif
aki
Salut Mokut.Ai mincat scoici? w00t.gif Si eu vreau tease.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 19-09-2007, 01:10 PM) *

Salut Mokut.Ai mincat scoici? w00t.gif Si eu vreau tease.gif

Vrei si toxinfectia de dupa?
)).gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 11:39 AM) *

)).gif

lol.gif Nu cred ca vrea cineva.
Imi plac scoicile de mor, si le mancam de cate ori aveam ocazia, desi nu am voie. Eh, cu chestia asta m-am lecuit. Si doamneee, ce bine arata farfuria aia cu midiile alea facandu-mi cu ochiu' din cochilie, si lamaia de langaaa lol.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 19-09-2007, 01:43 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 11:39 AM) *

)).gif

lol.gif Nu cred ca vrea cineva.
Imi plac scoicile de mor, si le mancam de cate ori aveam ocazia, desi nu am voie. Eh, cu chestia asta m-am lecuit. Si doamneee, ce bine arata farfuria aia cu midiile alea facandu-mi cu ochiu' din cochilie, si lamaia de langaaa lol.gif

Adica esti alergica si te-ai riscat?
Io am crezut ca nu erau proaspete ohmy.gif
luchi
Acu, sa zic sincer, nu stiu ce a fost. In carnetu' meu (ala de alergii, nu in ala de nebun lol.gif ) scrie ca as fi alergica. Pana acum, ce-i drept, am mancat scoici da' numai in varianta pane si am fo' bine si cu capu', si cu stomacul. De fapt, daca ca gandesc bine, e prima oara cand le mananc asa. Io am zis ca n-or fi fost proaspete, da' m-ai pus pe ganduri.
butterfly
pfaaai...bine ca ti-a trecut!

pup!
amalia0701
Io stiu ca daca nu-s aproape vii, mai bine nu mananci )).gif
Iar dcaa scrie in carnet ca nu ai voie ar trebui sa respecti.
pupic.gif
Mi dor tare de tine pupic.gif
Nessie
Eu n-am mancat niciodata scoici, dar cand trec pe langa raionul cu pricina din Cora bad.gif nici ca imi doresc! Miroase de iti muta nasul! doh.gif

M-am riscat la niste chestii de mare inghetate, preparate acasa, dar am ales doar inelele de calamar ca restul nu erau comestibile.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 19-09-2007, 03:05 PM) *

Eu n-am mancat niciodata scoici, dar cand trec pe langa raionul cu pricina din Cora bad.gif nici ca imi doresc! Miroase de iti muta nasul! doh.gif

M-am riscat la niste chestii de mare inghetate, preparate acasa, dar am ales doar inelele de calamar ca restul nu erau comestibile.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif hai ma Nessieeeeeeeee, ca sunt asa bune. Auzi la ea "iti mutau nasul" lol.gif
Nessie
Poate nu le-am gatit eu bine, dar aratau si aveau gust de guma de sters. huh.gif Tin minte si acum ca era o bucata de picior de caracatita, cu ventuzele la vedere si semana cu o gingie inflamata de unde cazusera dintii. lol.gif Am incercat sa o musc, dar cred ca era din cauciuc, asa ca am decis sa mananc doar inelele de calamar. biggrin.gif

Daca aveti retete destepte cu ingrediente usor de gasit, chiar va rog sa postati si pentru nestiutori. give_rose.gif
luchi
Buna searaaa!
Iaca vin si eu cu..meniul. Sau mai bine nu. V-am povestit vreodata de savarina de miercuri? In fiecare miercuri, in pauza de masa pe care o iau, ma intalnesc cu un nene colaborator (parteneri de afaceri ii zice acum? laugh.gif ) si dezbatem problemele adunate la inceputul saptamanii si, invariabil, imi ofera o savarina. Si cum pot sa-l refuz? rolleyes.gif

Nessie, poate vin fetele astea cu retete de gatit scoici, ca eu una nu vreau sa le mai vaz in fata uochilor laugh.gif

Asadar, am ajuns acasa, am mancat ceva usor, am dat o tura pe malul marii pentru ca tot iesisem sa cumpar paine (sanchi laugh.gif ) si acum back to work..

Marea era tare zgomotoasa, si retrasa, si erau niste meduze maaari huh.gif esuate pe tarm.

Imagine

Si traseul pe care alerg cand pot - cam din zona stalpului pana la movila aia mare de pamant, o inconjor -e maaare - si ma intorc.

Imagine

Fluturel, te-am vazut wink1.gif Si te tzuc pupic.gif
amalia0701
Ti-am mai spus cat de mult te iubesc?
E super poza cu d-na MARE cheer.gif , acum imi dau seama cat imi e de dor, nu am vazut-o de 2 ani mad.gif
Ioana din spatele meu bombane: Ai vazut Zurichsee in schimb !
aki
Of ,tare imi plac chestiile astea.Imi place sa incerc la gust toata fiintele marii tease.gif .Ca tare imi place mirosul grin.gif
luchi
pupic.gif Neatza fetili. Amalia, Aki -pupici.

La Constanta ploua. Marunt. Mocaneste. Ascultam jazz made in Brasil si imi da asa, o stare de "vreau sa stau cu o cana de ceai aburind si sa ma uit cum ploua pe mare".
Dimineata m-am extras cu greu din pat, sunase ceasul la 5 da' am mai lenevit putin. Am avut o intalnire de la 8 la 9 (un proiect frumos, greu', da' frumos rau - de restaurat o casuta din lemn, acoperita cu stuf, aflata undeva in Delta rolleyes.gif . Neaparat fac poze cand ajung acolo, ca e ceva..de vis). Acum sunt la munci, si astept -deja - ora 5 jumate sa beau o cafea cu menta impreuna cu Dulci, ca taaare mult a mai trecut de cand nu ne-am vazut. Apoi iar lucru, fara alergare sau macar plimbare, si maine e vineeeri.

Ma gandeam ca m-as duce la sala. Desi e cu probleme, si mereu ba am fost, am renuntat si iar am fost. Orice as face nu pot sta deoparte. Problema e ca nu stiu ce sa aleg intre doua sali - una din ele tine de lantul world class; am vazut multe chestii pe care le fac ei, insa, sincer, mi-e ca sala de aici sa nu fie doar una "de fite", pentru ca, sincer, vreau sa lucrez si nu sa-mi etalez outfitu'. A fost cineva, a auzit, a vazut?

Meniul pe azi: 1 iaurt mic cu afine, la pranz probabil o salata si diseara presimt ca voi manca niste paste la cuptor cu garlic bread (mada stieee blum.gif)

O zi faina sa aveti.

A, si o melodie in ton cu vremea de afara: SEPTEMBRIE
Amazoana
CITAT(luchi @ 19-09-2007, 06:58 PM) *

Imagine

Nu-mi spune ca aceasta meduza era pe malul marii noastre. NU pot sa cred! dry.gif

Scriu si eu la tine ce am mancat: o cana de iaurt cu fulgi de porumb, o cafea cu menta......imi comand mai tarziu o ciorbita (azi sunt ocupati cei de la firma de unde luam noi si nu stiu daca ne pot aduce ceva.... unsure.gif )....si diseara paste lui Luchisooooooooor! cheer.gif

Ca sa restaurezi acea casuta tre sa te duci in Delta, huh? Eu nu am fost in viata mea acolo.... sorry.gif
Sexymom
Luchi as fii vrut sa fiu si eu cu tine sa disecam meduza, sa vedem cati ochii are, si sa alergam impreuna.
In Delta e de vis, am mers si eu de multe ori cu unchiul meu ( asa se zice) si cu iubi de 8 ani ( cu el am stat la cort 15 zile pe insula la Crisan-a plouat non-stop si cat spunea el ca e priceput in ale padurii lol.gif a trebuit sa culeg eu crengi, ciuperci, sa prind peste si sa il hranesc, ca el habar nu avea sa aprinda un foc, si ala la butelie lol.gif .Mai cum am dat eu numai de astia pana in 23 de ani???? sorry.gif
In fine...
O sa iti placa acolo, sunt sigura, iar proiectul suna bine.

Dulcy fata parca nu esti dupa malul marii, cum nu vazusi meduze din astea? sau tu nu sti unde este plasata marea? blum.gif
ganesha
CITAT
La Constanta ploua. Marunt. Mocaneste. Ascultam jazz made in Brasil si imi da asa, o stare de "vreau sa stau cu o cana de ceai aburind si sa ma uit cum ploua pe mare".

May I join?

Si mai zic ca m-am indragostit iremediabil de meduza cu pricina give_rose.gif
Andreea-Rodica
CITAT(luchi @ 20-09-2007, 11:43 AM) *

A, si o melodie in ton cu vremea de afara: SEPTEMBRIE

Multumesc pentru aceasta melodie! Nu ma mai satur sa o ascult si sa o reascult. hug.gif
luchi
Mada, da, e meduza , e la noi, era plina plaja.

Sexy, Mada se mira, ca si mine, pentru ca niciodata n-am vazut meduze asa de mari pe plaja romaneasca. E imensa, cat o minge de fotbal.

Ganesha, sigur ca poti give_rose.gif

Andreea, ma bucur ca iti place; e preferata mea luna asta wink1.gif hug.gif
amalia0701
Io mi-s acasa, fac ceai eneglezesc( ca nu mai beau cafea si mi-s doamna in casa mea )).gif )).gif
De fapt sunt cam muncitoare, spla, calc, fac paine, mai tarziu o sa tricotez un prinz, dar pentru ca-s libera si afara ploua infernal is tare fericita pupic.gif
aki
Mokut pupic.gif
Ce mare e meduza chiar.Acum m-am uitat mai bine,prima data am crezut ca-i fotografiata de aproape w00t.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 20-09-2007, 01:51 PM) *

De fapt sunt cam muncitoare, spla, calc, fac paine, mai tarziu o sa tricotez un prinz, dar pentru ca-s libera si afara ploua infernal is tare fericita pupic.gif

doh.gif nu vii si la mine sa ma ajuti? )).gif casa mea e in paragina, rufele necalcate de ....xyz saptamani lol.gif

profit de ocazie sa va spun ca mi-e tare dor de voi, de toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
eu am trecut printr-o serie de schimbari, de dieta nici nu mai poate fi vorba sorry.gif dar nici nu ma stradui, e drept.
give_rose.gif pt toate prietenele mele dragi hug.gif hug.gif

ps: honey, noni floare.gif sa va traiasca bebeii
bubbles si monic floare.gif Casa de Piatra!
luchi
CITAT(buretel @ 20-09-2007, 07:47 PM) *

profit de ocazie sa va spun ca mi-e tare dor de voi, de toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif

Si noua ne e dor de tine si de hlizit impreuna.. hug.gif

Casa ta, dezordonata?? No way, roll2.gif nu pot sa cred ca acolosha la tine nu se mai gaseste spirt in magazine. Si chiar daca nu ar fi, improvizai tu cu niste tarie, ceva tata.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 20-09-2007, 09:47 PM) *

doh.gif nu vii si la mine sa ma ajuti? )).gif casa mea e in paragina, rufele necalcate de ....xyz saptamani lol.gif

Am avut si io un zvac ieri dimineatza )).gif , noroc ca mi-a trecut repede si m-a asezat la calculator apoi la DVD biggrin.gif , iar de calcat nu am mai apucat( oricum nu calc decat camasile lui Marius grin.gif )
Afara e inorat si imi e o lene de ma doare )).gif
Nu ne spui si noua ce schimbari? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.