Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Amazoana
Neata gargarito pupic.gif
Ce faaaaaaaaaaaaaaaaaci? Ai fost in we la Mangalia? Sau ati lenevit? naughty.gif Apropos, voi leneviti vreodata?
Imagine
luchi

neatzaaaa! Ultimele doua saptamani de munci au inceput sub cele mai bune auspicii, lumea e vesela si zambitoare, eu imi planific saptamana de concediu la salina si incerc sa inghesui in schema un drum scurt la Iasi.

CITAT(dulcikatty @ 01-10-2007, 07:32 AM) *

Ce faaaaaaaaaaaaaaaaaci? Ai fost in we la Mangalia? Sau ati lenevit? naughty.gif Apropos, voi leneviti

Foost, fost. daca e uichend, e Mangalia! laugh.gif Muncit, mancat suberek cu branza si acsa, pentru prima oara dupa mult timp am lenevit.Ptiii, ce bine e!

va tzuc, sambata nu am reusit sa vizitez toate jurnalele, poate recuperez azi smile.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 01-10-2007, 10:53 AM) *
mancat suberek cu branza

arunca si mie o bucata, te rog ca e tare bun blum.gif
amalia0701
Alooooooooooo
Nu mai aruncatzi pe aici cu sarmale, suberekuri, placinte cu inghetzata sau lagne ca lesin.
parca am o tenie in stomac care imi cere mereu papa si nu am pachet sad.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 01-10-2007, 11:57 AM) *

Alooooooooooo
Nu mai aruncatzi pe aici cu sarmale, suberekuri, placinte cu inghetzata sau lagne ca lesin.
parca am o tenie in stomac care imi cere mereu papa si nu am pachet sad.gif

Eu mi-am adus papa. Am facut ieri pui la cuptor, cu tot ce am gasit prin casa (adica usturoi, branza, cascaval.....) tease.gif
aki
CITAT(luchi @ 29-09-2007, 09:23 AM) *

Deja se simte o schimbare imi bine; aseara am vorbit la telefon cu doua prietene, si radeam cu gura pana la urechi,iar sotul meu zambea si spunea ca de multa vreme nu m-a mai auzit razand asa rolleyes.gif

Asa ma simteam si eu dupa ce m-am concediat.O foarte mare usurare hug.gif
michelle

Muncit, mancat suberek cu branza si acsa, pentru prima oara dupa mult timp am lenevit.Ptiii, ce bine e!

Subereeeeeeeek!!!! w00t.gif

eu imi planific saptamana de concediu la salina si incerc sa inghesui in schema un drum scurt la Iasi.

Iasi? Pe cand? naughty.gif
Sexymom
Poate traduce ceva ce a mancat Luchi?? eu nu am auzit de asa ceva in viata mea.Ce este acela suberek si branza acsa....sau in ce limba scrie acolo?
michelle
CITAT(Sexymom @ 01-10-2007, 02:05 PM) *

Poate traduce ceva ce a mancat Luchi?? eu nu am auzit de asa ceva in viata mea.Ce este acela suberek si branza acsa....sau in ce limba scrie acolo?

Sexy, uite aici despre suberek:
http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-t250-s...#post-main-4835
buretel
Mi-e dor de marea ta... wub.gif
aki
E ceva bun Sexy.Ii iubesc pe acei cu carne w00t.gif
Amazoana
pupic.gif Neata
Cum te simti? hug.gif
luchi
Buna ziu la fetili cucuieti!

Va tzuc in fuga, maine e ultima zi de lucru, si cum era de asteptat stimnoicine si-a dat in petec.. Situatii penibile - sotul sefei sta in spatele nostru in picioare si se uita in monitoarele noastre desi habar nu are ce facem noi..cravasa ii mai lipseste. devil.gif ..si tot asa..

Mi-e dor de voi toate, tare -tare. Pupici speciali pentru michelle pupic.gif
Nessie
Lucule, e doar o zi! biggrin.gif Apoi o sa fie in fiecare zi asa cum iti planifici tu! give_rose.gif Hai nu-i baga in seama si treci cu bine peste ziua de azi!
aki
Mokut pupic.gif .Bafta sa treci peste perioada acesata.Imi inchipui cum te simti,dar nu treuie sa ai treaba si bine ca ai sotul linga tine pupic.gif
luchi
....Si gata. Azi a fost ultima zi. Cum ma asteptam, s-a lasat cu plans. blushing.gif Pe la patru fix m-a pocnit asa..nu-stiu-ce. Si am jelit cu colega mea cea draga, si sunt vraiste. La plecare, inclusiv sefa a plans si ne-am strans in brate si m-a..intors pe dos. Stare aiurea, de nu-mi venea sa ma duc acasa si am haladuit prin oras. Culmea e ca ieri, fix la aceeasi ora, ma pocnise acelasi amoc..

Gata! Va tzuc pe toate si ne vedem peste vreo zece zile; plecam la noapte spre munte/deal, si visez deja la copaci aramii si parfum de gulas laugh.gif

floare.gif pentru voi.
ina_ceva
E vremea pentru un nou inceput! wink1.gif Spor sa ai!
_noni_
te pup si te astept cu forte proaspete!

}{
julyalina
hai ca ai scapat pupic.gif sefa ta dry.gif ... stii tu aia cu lupul schimba parul dar naravul ba...

concediu cat mai placut lukule ! hug.gif si sa te intorci relaxata si fara amoc pupic.gif
Amazoana
N-am stiut ca te-ai plimbat prin oras...si eu as fi avut chef.............
Anyway, concediu minunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Deja mi-e dor de tine. Te pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Suuces in noua viatza cheer.gif
luchi
Multumesc din suflet, fetili... pupic.gif
Am ajuns la piatra, la fratello, cu treburi de rezolvat inainte de concediu. e asa frig si frumos si..toamna..

p.s. mada, te-am sunat ieri, dar oricum intelesesem din ce am discutat ca n-aveai chef de nimic. floare.gif
michelle
Concediu placut, Lucule. Sa te odihnesti si sa te intorci relaxata si cu bateriile reincarcate.
Te pup! pupic.gif
aki
Mokut pupic.gif
Distractie placuta hug.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 12-10-2007, 11:36 AM) *

Multumesc din suflet, fetili... pupic.gif
Am ajuns la piatra, la fratello, cu treburi de rezolvat inainte de concediu. e asa frig si frumos si..toamna..

p.s. mada, te-am sunat ieri, dar oricum intelesesem din ce am discutat ca n-aveai chef de nimic. floare.gif

Am vazut ca m-ai sunat, nu am auzit tel sorry.gif ca era in janta. Nu aveam chef alaltaieri, ieri chiar da......
Imi pare rau ca nu ne-am potrivit! pupic.gif
Cum e acasa?
Sexymom
Ancuta te astept cu vesti noi, sper ca iti este din ce in ce mai bine. pupic.gif
Amazoana
Si eu te pup Ancule. Si mi-e dor de tine sorry.gif
Amazoana
...pustiu...pustiu...tananica, tananaaa, mai sterg un praf, mai pun de-o cafea ce va fi rece oricum...
Tarziu, pustiu...rimeaza, oare ma fac poetesa? dry.gif Neeee.
Deci, cand apari sa am si eu cu cine zambi pe un colt ud de banca din parcul...mai, ce ma fac? Acelasi insistent "pustiu" imi vine in minte. O fi astenie?
Te tuc Luchi pupic.gif hug.gif , vreau o raza de voie buna, se poa'?
Amazoana
Unde eeeeeeeeesti? Oare ajungi azi acasa?
Te asteapta o imbratisare calda de la mine pupic.gif
Amazoana
Auzi, dar pe la casa ta cand treci, ca mi-e dor de tine. SI de Buretica.NA!
luchi
Gata, am venit. Impresii despre scurta vacanta mai tarziu, cand am sa pun si niscaiva poze -sper.

Pana una-alta iar ma iau la tranta cu kilele - ca nu se mai poate, dom'le, asa ceva. Noua situatie, "ocupatie" -nu stiu cum sa-i spun mai bine - ma determina sa ma apuc serios de sport, asa cum voi putea. Ma incanta ideea de a merge dimineata la sala, de a alerga dimineata..sper sa-mi iasa tot ce mi-am propus.

Pana una-alta, trecem la meniuri:

md: 1 felie graham cu branza de vaci slaba-slaba

gustare: 1 portocala.

Revin, sper sa ma tina avantul muncitoresc care m-a cuprins de cateva zile )).gif
anca veselie
salutare pupic.gif
ma bucur ca esti hotarata sa faci sport si mai ales ca ai timp! astept vesti si poate o miica poza cu marea? plssss, ca mi-e tare dor de ea!
nu ai papat prea putin de dimi?
luchi
hug.gif Da, si mie mi se pare putin, da' am inceput cu una din dietele de la nutritionist. Of, burta mea e cel mai bun barometru.

Zilele astea fac poze cu marea, promit! De cand am ajuns acasa n-am reusit sa cobor la plaj, ca a fost furtuna si batea un vant naprasnic. pupic.gif
anca veselie
am pricipit! spor la slabeala pupic.gif dar parerea mea e ca cu sportul obtii mai usor rezultatele dorite naughty.gif
Nessie
pupic.gif Bine ai revenit, oito! Ma bucur ca esti hotarata sa slabesti si mai ales ca bagi in program sport. ma gandesc eu ca nutritionista cand ti-a dat meniul nu stia ca o sa alergi si ti-a facut un meniu fix cu cat trebuie sa slabesti. Daca mai alergi, stii si tu ca se aduna alea-alea si iese urat. grin.gif
Eu mananc dimineata 2 oua de obicei cu 2 felii de paine cu tarate. Abia ma satur! giggle.gif Nu stiu cum reusesti tu doar cu o felie de paine si neste pranza...si aia slaba.

Acum ca esti libera, cum arata o zi din viata ta? blum.gif
Amazoana
Bine ai revenit back inapoi. Bafta la ceea ce ti-ai propus. Stii, chiar ma gandeam, oare nu incepi cu dietele de la nutritionist?...
Oki doki, te pup. pupic.gif
Sunt datoare cu o cinste wink1.gif
amalia0701
pupic.gif cheer.gif floare.gif
luchi
Pranzul:

Imagine

- amestec de legume stir&fry cu doua ..chiftele (carne slaba de vita amestecata cu ceapa si ierburi) facute in cuptor

Fug sa mananc si apoi prin shentru sa vad ce oferte au salile de sport.
julyalina
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif luku's back , lucku's baaack pupic.gif
ganesha
Uau cit avint, meniuri, exemplificari imagistice, fuga la shentru ... Sa te tina cu succes, eu fac galerie cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 25-10-2007, 01:54 PM) *

Pranzul:

Imagine

- amestec de legume stir&fry cu doua ..chiftele (carne slaba de vita amestecata cu ceapa si ierburi) facute in cuptor

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Am plecat la bucatarie, altfel musc din ecran lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2007, 04:36 PM) *

CITAT(luchi @ 25-10-2007, 01:54 PM) *

Pranzul:

Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Am plecat la bucatarie, altfel musc din ecran lol.gif lol.gif

Eee, cam la asta ma gandeam si eu cand am vazut foto, cu o corectie: ma gandeam sa-l ling tease.gif
Nessie
floare.gif Te rog, spune repede cum se fac chiftelele la cuptor. Prestez si eu azi, dar ma gandeam ca doar pentru al meu.
luchi
blushing.gif Uaaaau, multumesc pentru sustinere!

Na, ca m-am avantat, sper sa nu ma impiedic lol.gif pe drum. Mi-am propus sa ma tin de treaba, sa scriu meniuri, sa pun poze -asta ca sa dovedesc ca se poate manca sanatos si gustos-, sa...am timp de mine.

Ce am mancat eu e foarte simplu, ideea e ca ma ghidez dupa principiul ca mancarea trebuie sa arate bine in farfurie, sa te imbie. As mai avea ceva de zis, dar timpul ma preseaza.

vestea cea mare: mi-am facut abonament. Sala este asta: SALA si am fost foarte incantata de programele pe care le au, in afara de aparate -multe si pe alese - PROGRAME ; asa ca mi-am luat hanca o pereche de pantaloni, inca o bustiera, si pe cai wink1.gif

CITAT(Nessie @ 25-10-2007, 03:08 PM) *

floare.gif Te rog, spune repede cum se fac chiftelele la cuptor. Prestez si eu azi, dar ma gandeam ca doar pentru al meu.

repede-repede: pupic.gif Carne de vita slaba (eu) amestecata cu 1-2 oua, verdeata tocata (patrunjel, marar), sare, cimbru, doua felii de paine muiate in apa si stoarse, si ceapa tocata foarte marunt (daca vrei, poti pune si usturoi). Facute bile, aplatizate, puse in tava pe hartie de copt (tava neunsa), date la cuptor si..intoarse la un moment dat.
ganesha
Sa-ti fie intr-un ceas bun!!!!! cheer.gif O mica intrebare: ala cu bustul din poza intimpina la usa? naughty.gif lol.gif

Trebuie sa-mi iau si eu bustiera noua, pe noile dimensiuni respective (minuscule) capatate in urma alergatului blushing.gif
aki
Sa-ti fie de bine draga Mokut hug.gif
Casnica si la sala cheer.gif
anca veselie
suna foarte fain programele alea. ce ai de gand sa faci?
pupi si o seara faina!
julyalina
pupic.gif prevad ca o sa ai mereu balutze in jurnalul tau tease.gif
luchi
pupic.gif Pup fetele dragutele!

Ganesha, la intrare m-a intampinat un pusti (la fro' 18 ani), dragut, cu parul lungut, tunsoare genul "filat" ..nu i-am vazut abdomenul laugh.gif , poate il arata numa' clientilor fideli.

Aki, multam'

Ancule, as vrea sa fac pilates, aerobic dance asezonate cu trasu' de fiare, pentru care ma docomentez ca sa-mi alcatuiesc un program coerent.

July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? lol.gif pupic.gif

Acu' reusii sa ma adun de pe drumuri, azi fu' o zi nebuna, inca de dimineata. Pun fuguta poze si meniu detaliat, si sper sa apuc sa va citesc.

Cina de aseara:
- 1 cartof copt, cu ierburi aromate (in loc de sare)
- salata de varza

Imagine

Azi, md:
- 2 felii graham
- branza de vaci pasata + plantute uscate
- 1 rosie + castravete

Imagine

pranz:
- frigaruie din piept de pui cu legume
- salata: verde+ cativa castraveti si marar

Imagine

Cina..mai vedem wink1.gif

Va puuup!

A! Am uitat. Una bucata briosa langa o cafea bauta cu Mada grin.gif
anca veselie
ce bine arata w00t.gif mananci de drag!
suna bine pustiul ala grin.gif
[pup si wee placut!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.