Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Amazoana
CITAT(luchi @ 26-10-2007, 05:46 PM) *

pupic.gif Pup fetele dragutele!

July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? lol.gif pupic.gif

Cina de aseara:
- 1 cartof copt, cu ierburi aromate (in loc de sare)
- salata de varza

Imagine

Azi, md:
- 2 felii graham
- branza de vaci pasata + plantute uscate
- 1 rosie + castravete

Imagine

pranz:
- frigaruie din piept de pui cu legume
- salata: verde+ cativa castraveti si marar

Imagine

Cina..mai vedem wink1.gif

Va puuup!

A! Am uitat. Una bucata briosa langa o cafea bauta cu Mada grin.gif

Seara buna
Aaahhhhh, cum cine? Eu! Imi ploua in gura de numa. De-as avea si eu rabdare sa le aranjez asa frumos, in mod cert as manca si eu de dieta.
Te pup, daca te hotarasti sa iesi, da un tel. pup

emu
CITAT(luchi @ 26-10-2007, 10:46 AM) *
July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? lol.gif pupic.gif
Suprize suprize drool.gif )).gif eu ma duc acum sa fac salata de varza rosie cu cartof copt si aranjat asa frumos ca tine.
May
Si eu am facut salata de varza ieri tot din cauza ta )).gif pupic.gif
luchi
Sara buna, dragelor!

Azi fu zi plina, mai ales de haladuit cu prieteni dragi, stat la taclale la o cafea, colindat magazine grin.gif ..ce mai, dezmat total.

drept urmare, nu sunt foarte incantata de meniul meu de astazi, mi se pare cam..saracacios, da' imi zic ca nu se pune, azi a fost o zi mai speciala.

Md:
- cereale integrale cu cateva fructe uscate

Pranz:
- placerea lucrurilor simple laugh.gif : mamaliguta cu branza de veci

Imagine

Cina:
- supa de rosii cu menta si crutoane (de la take away blushing.gif )

Imagine

De luni vreau sa calculez si calorii, si procente, sa intru in linie cu sportul (pana una - alta citesc si recitesc tot felul de chestii legate de antrenamente), sa-mi fac poze si sa ma masor ca sa pot urmari mai bine evolutia (sper sa existe una).

Mada, io cred ca poti hug.gif

Emu si May, la salata de varza nu ma asteptam sa baleasca cineva lol.gif De niste linte nu v-o fi pofta? Sau grau incoltit? lol.gif Multumesc din suflet pentru vizita floare.gif

Nu stiu cum sa fac sa dilat timpu' asta, ca nu-mi ajunge decat sa scriu pe aici si cam atat. blushing.gif
Sexymom
Lucule ce bine arata mancarurile tale. pupic.gif Eu am cam dat-o in bara cu mancatul. sad.gif mi-a trimis mama din tara zacusca 2 kg, chek, negrese, vreo 10 ciocolate diverse Primola si Heidi ( dupa care sunt innebunita) , nuga ( care ma innebuneste) si prajituri Magura, si mananc necontrolat.Pana mi se face rau. sad.gif
Asta seara le fac si eu mamaliguta cu branza si smantana ( ca am din Romania-tot de la mama).

PS: cand aflii cum se dilueaza timpul sa imi scrii te rog mult, ca si eu am nevoie de cel putin 32 de ore pe zi.
crissy
drool.gif Luchiiii! Nu stiu cum or fi la gust, dar arata f. bine mancarurile drool.gif. Cum faci supa de rosii? Ati sarbatorit ceva special grin.gif ? Orice ar fi, va felicit!
Sexi, se cunoaste ca esti obosita floare.gif . Luchi zicea ca vrea sa dilate timpul, nu sa-l dilueze )).gif .
julyalina
drool.gif lukule am venit sa las si eu niste drool.gif langa cele lasate de crissy, emu si may
pupic.gif

p.s. sunt martora ca sexy m-a abandonat azi pe net ca sa amestece in mamaliga )).gif
ganesha
CITAT(luchi @ 27-10-2007, 05:44 PM) *

la salata de varza nu ma asteptam sa baleasca cineva lol.gif De niste linte nu v-o fi pofta? Sau grau incoltit? lol.gif

Ce-ai, dragutzo, cu salata de varza? Ca eu mi-s topita dupa ea. Linte am facut ieri tease.gif (ti-as sugera din suflet niste naut, ca tot veni vorba de lemnoase bun rau din toate punctele de vedere). Griu incoltit... bun si el, am in frigi. Altceva... supa de rosii, yummy, e mincarea mea preferata. Ca sa nu mai zic de mamaliguta cu brinza. Astea fiind zise, miine la prinz la cit mi-s la tine? lol.gif pupic.gif
Dumbo
Wwo, ce bine arata toateeeee.
Si eu am mancat cartof copt cu salata de varza numai ca am pus varza in cartof si am facut cartoful copt in coaja.
Abia astept sa vad zi de zi cu ce meniuri ne mai incanti.

O intrebare; cum reusesti sa faci legumele asa ... colorate???
(Mie imi ies tot storcolite si maronite... noroc ca sunt gustoase.)
buretel
doh.gif ce de bunataturi pe aici. m-am incumetat sa pun si io cateva mancaruri de weekend pe la subectu' cu 'ce gatim azi' )).gif dar in vecii vecilor nu-mi ies asa frumoase si artistice ca ale tale pupic.gif

deci am vazut ca vrei sa incepi sa numeri, si m-as incumeta si eu. nu de alta, dar asa nu se mai poate, in curand imi modific usile )).gif )).gif oscilez intre nr de calorii si nr de puncte, desi vad ca n-o sa fac nici una nici alta tease.gif o sa fac dieta mea din ochi grin.gif

pupic.gif si spor la toate!!
ps: si nu uita...maine naughty.gif
bpaula
brava mokule...stii tu ca tare is mandra de tine cheer.gif

acum daca tot esti asa pusa pe fapte mari nu vii si la mine sa imi gatesti, mai ales sa imi asezi mancarea asa frumos in farfurie? blushing.gif

succes si te pupez dulce pupic.gif
luchi
Sexy, uite ca io mi-am propus un exercitiu -ca tot veni vorba de chec: am unu' maaare in casa, e exclusiv pentru al meu si cafeaua lui de dimineata..sa vad cat rezist doar sa ne privim in ochi (io si checul lol.gif ).

Crissy, supa am cuparat-o gata preparata blushing.gif De sarbatorit am sarbatorit ca nu ma vazusem de mult cu Mada, si ne-am plimbat si am stat la palavre. hug.gif

July, pentru ca ai pus o vorba buna, Sexy primeste bulina rosie lol.gif

Ganesha, cum se face ca taman ieri ma gandeam ca as face niste chiftele/chestii/ falafel, ma gandeam la un proces de fabricatie care sa nu includa prajirea, si cam de unde as gasi o reteta (allrecipes.com ? ). Sunt fan linte, naut,fasole boabe, grau' e favoritu' meu wink1.gif
p.s. Din cauza clatitelor n-ai ajuns astazi ? laugh.gif

Dumbo, suna tare bine cartoful ala de care spui tu. rolleyes.gif La legume nu le fac nimic, doar le arunc in tigaie cu putin ulei, adaug apa -tot putina, cat scrie pe ambalaj - si nu le tin mult, imi plac al dente. floare.gif

Buretica are mere.. Te astept cu idei si cu planu' de bataie. Si pe Pol la fel, ca vazui ca tace malc. laugh.gif

Astazi n-avem poze, a fost cheat-day; cu toate astea, singura chestie mancata "pe langa" a fost o savarina.
Ma uitam la meniul de ieri si cred ca am avut in jur de 1000 kcal, si multi carbs. Dar, dupa cum mi-am propus, abia de maine calculez tot-tot. Ma gandeam sa merg pe niste procente de genul 50% proteine - 35% carbs - 15% lipide. . Din experienta stiu ca daca reduc carbohidratii slabesc, ideea este sa nu-i reduc prea mult. Experimentez, experimentez, pana ajung la un procent optim.

Alta dilema: programul de antrenament. Inca nu stiu daca sa merg :
*varianta 1 : 2 antrenamente de forta/ sala pe saptamana - 1 zi lucrat partea superioara, o zi cea inferioara, si inca 2 zile programe -pilates si tonifiere sau stability ball, sau
*varianta 2: : impartit antrenamentul pe grupe, si 3 zile, si ce ramane strecurat pilates si inca ceva.
Sincer, as merge pe prima varianta, dar nu sunt sigura. Daca as merge pe a doua, cunoscandu-ma, probabil ca dupa un antrenament m-as baga si la un program si mi se pare prea mult. Oricum, am idealuri marete in raport cu starea mea de sanatate si conditia fizica, da' voi vedea dupa o saptamana pe unde ma situez.

O seara buna tuturor! Am reusit sa citesc cam juma' din jurnale, mai am de recuperat.
Dumbo
Luchi, mi-am luat azi grill din ala de se pune pe aragaz, sper sa reusesc sa ajung si eu cat mai aproape de pozele de revista pe care le afisezi tu. Deocamdata a fost azi in rodaj, am facut ceva friptane pe el. Au iesit comestibile fata de ultima friptura care a ajuns la catei.
blushing.gif

axe10
CITAT(Sexymom @ 27-10-2007, 06:44 PM) *

Lucule ce bine arata mancarurile tale. pupic.gif Eu am cam dat-o in bara cu mancatul. sad.gif mi-a trimis mama din tara zacusca 2 kg, chek, negrese, vreo 10 ciocolate diverse Primola si Heidi ( dupa care sunt innebunita) , nuga ( care ma innebuneste) si prajituri Magura, si mananc necontrolat.Pana mi se face rau. sad.gif
Asta seara le fac si eu mamaliguta cu branza si smantana ( ca am din Romania-tot de la mama).

PS: cand aflii cum se dilueaza timpul sa imi scrii te rog mult, ca si eu am nevoie de cel putin 32 de ore pe zi.

Ia uite alta care are pofte de Romania. lol.gif lol.gif ..mai stiu eu una prin nordul Germaniei cu pofte de eugenii...si cioco de casa...acu, deh, se lupta cu ele...si cu punctele lor... tease.gif

luchi
Dumbo, de care? De-ala cu capac sau tigaie striata?
Oricum, orice model ar fi, e taaare bun! Si poti face, pe langa carnuri, si ciupercute, si legume (felii de vinete, dovlecei), si frigarui..miamiam laugh.gif

AM un ghimpe care nu ma lasa in pace: mi se pare cam mic, totusi, procentul de carbohidrati. Chiar nu stiu cum sa fac...Cred ca merg o saptamana pe dieta de la nutritionist, vad unde ma situeaza asta ca si procente, si apoi modific daca e cazul. Gata asa fac!

A, si vorbesc singura cu mine..uoocheeeei wacko.gif

Mai am ceva: ce sa mananc dupa antrenament? hmmmmmmm
ganesha
CITAT(luchi @ 28-10-2007, 07:06 PM) *

Mai am ceva: ce sa mananc dupa antrenament? hmmmmmmm

Proteina cu absorptie lenta sau carbohidrati complecsi. Eu de cele mai multe ori in primele 15 minute servesc asa: un shake de proteina (nu e cel mai sanatos, dar ma simt cel mai bine cu el - proteina de calitate, zero carbi, se duce direct la muschiuletz si ma simt minunat a doua zi vs in zilele in care nu servesc), sau suc de brocoli (are mult calciu), sau o lingura cu virf de miere si muuulta apa, sau brinza de vaci frecata cu patrunjel, alea alea. Ar mai merge o banana, niste cereale integrale (de preferinta facute in casa, din grine normale, nu din cutie). Altceva pur si simplu nu pot minca.

CITAT
p.s. Din cauza clatitelor n-ai ajuns astazi ?

Da mai, am fost ocupata pina peste cap cu clatitul, am avut multa treaba lol.gif

Am sa ma interesez de falafel care sa nu includa prajit, desi... eu n-am mai auzit asa comedie blum.gif
anca veselie
neatzaaa!
sper sa rezisti la checul ala blum.gif
mi se pare ok varianta 1 de antrenament. ai grija sa nu te suprasoliciti, totusi pupic.gif
luchi
Buna seara, buna seara, ma primiti cu sanioara?

A, multumesc. Cam asa ma gandisem si eu, la niste carbs, da' in afara de banane si mere mi se blocase mintea wacko.gif

Gasit reteta de falafel :0. Iar procedeul de fabricatie care nu include prajirea e simplu (il folosesc si la chiftelele din..carne laugh.gif ): pe hartie de copt, in tava, si la cuptor.

Anca, pe varianta 1 m-am si hotarat sa merg. pupic.gif

Asaaa..Astazi m-am trezit plina de avant, la 10 am fost la sala (prima si singura la ora aia lol.gif ), lucrat constiincios spate, umeri, piept, biceps si triceps (moamaaa, cum il simteam - pe triceps ), apoi mers -mers rapid -alergat (putin) -iar mers, in total vreo 16 minute. Maine m-as duce la programul numit "tonifiere", sunt curioasa cu ce se mananca .

Mancarea...

In primul rand, cu greu am depasit 1000 cal. La pranz am mancat doua frigarui (prea multa carne pentru gustul meu blushing.gif ). Cred ca voi manca mai mult dimineata, vad eu.

- md: - 2 felii graham, prajite, cu branza de vaci si niscaiva legume

- snack cu ceva timp inainte de sala -alune de padure, neprajite

- dupa sala - 1 banana

- pranz: salata de varza cu ulei de masline si doua frigarui din piept de pui si felii de ardei

-gustare - 1 banana

- cina: salata din: salata verde, rosie, ardei, castravete, masline verzi (am mancat doar 2 -prea sarate), si branza de vaci (100gr) sub forma de bilute tavalite prin seminte de in, unele, si busuioc -altele.

In total:

Fat - 24.1% (31 grams)
Protein - 37.2% (109 grams)
Carbohydrates - 38.7% (113 grams)

Nu e pe unde imi propusesem, da' cred ca nici nu e asa rau laugh.gif . Greu cu calculatu', da' am sa fac asta numa' prima saptamana si apoi..cand se poa'

Imagine Imagine Imagine

Sexymom
In sfarsit m-am adunat dupa drumuri. smile.gif

Lucule arata bine absolut tot ce ai gatit si ai mancat.
mai putin bananele. sad.gif Daca o tii asa o sa faci c.a.c.a inainte de Craciun.Bananele trebuie consumate cu moderatie , sau cel putin in batido (adicatelea se pune o banana cu un praf de vanilie in 200 ml de lapte si se mixeaza. Altfel ceai de crusin scrie pe [/i]matzele tale[i] lol.gif
Acusi ma dau si eu de experta. )).gif

in asteptarea raspunsului ma duc la telenovela sa vad daca se marita Gaviota cu Rodrigo )).gif
axe10
Mama , ce constiinciozitate frate!!
Si eu care ma plang ca numar punctele la ww.
Spor in toate!
Amazoana
M-ai omorat! doh.gif Ma dau batuta fara sa incep. N-am vointa si mai ales rabdare. Rusine mie. blushing.gif
Oricum te ubec! grin.gif give_rose.gif
Dumbo
Wow, iar arata totul bine de tot.
Mai ales bilutele alea... ce branza de vaci folosesti?
buretel
Lucule, m-ai ucis in tampla )).gif )).gif Bune mancaruri mai mesteresti, dom'le pupic.gif
Da' vaz ca procesul si anume de numarat e complex. Eu azi am adunat puncte WW, de le-am facut praf )).gif Ba mi-am mai si infometat consortul lol.gif
anca veselie
ma alatur corului de voci care iti admira mancarea!
si iti tin galerie pt sala cheer.gif cheer.gif eu azi vreau sa mesteresc niste pilates si niste body shaping cheer.gif
pup uuuu! hug.gif
dany
M-ai innebunit , m-ai terminat , m-ai facut sa lesin !!! Ce rabdare ai la gatit si aranjat mancarea pe farfurii , domle , ceva de speriat . Bravo tie .....poate se mai molipsesc si altele ( adica eu ) )).gif
julyalina
eeeeeeee, sa nu fim egoste ... sa dea la toate )).gif ca mai vreau si eu pupic.gif
Sexymom
Iesi dintre oale si da-mi un tzuc pupic.gif
Uite ca de maine sunt si eu singura singurica acasa si golesc casa de tot ce inseamna tentatie pt. mine.
axe10
Lucule azi nu ne arati nimicutza?...ce mesteresti pe acolo ca am auzit oalele zdranganind....
luchi
Bonsoar!

Doino, cu bananele fu' chestie de moment, erau doo mici, si pan la urma..o banana din cand in cand nu e rau nu?

Axe, multumesc! Ai auzit bine, am spart o farfurie lol.gif O fi fost ghinionu' Doinei?

Mada, io cred ca ai vointa (ca doar cu permisu' ai avut, nu? ), totul e sa..o descoperi hug.gif

Dumbo, folosesc branza de vaci degresata, de la Elda (parca -cred ca e o firma locala), Natura (parca -ceva cu verde, fac ei si fagarase, si uneori mili -da' foarte rar).

Buretelule, o sa mai zic: mancarurile ie simple, da' simple rau; ideea e ca imi tin evidenta (am si data + ora pe poze, da? lol.gif ), si poate mai dau unora idei de genu' "ce gatim astazi". Meniul meu nu e cel mai bun, nici nu indraznesc sa cred ca ar putea tinde spre perfectiune, da' incerc sa ma disciplinez. floare.gif

Ancule, cum e body shaping? Am vazut ca e curs si la sala la care merg - ai putea sa-mi dai ceva detalii? floare.gif

Dany, sar'na, da' nu merit laude. Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. Las' ca am vazut ca tu te pricepi bine la gatit si aranjat (chestii serioase, nu mizilicuri ca subsemnata laugh.gif ).

Azi fuse o zi plina -lucru, pauza de cafea si putina plimbare cu o amica, apoi iar lucru..Si taman cand ieseam pe usa sa ma duc la pilates a sunat telefonu', a trebuit sa plec din oras si abia acum m-am intors. sorry.gif Nu-i bai, recuperez, da' de-acum nu-mi mai fac planuri marete de la prima ora. A, si am febra musculara de ieri, de nu pot cara sacose lol.gif (lucky me ).

Asaa..azi iar luat la tranta cu caloriile, si cu meniul, am mai zbarcit-o pe ici pe colo (adica am mancat cereale + lapte), dar..per total e ok.

md:
- cereale brute cu lapte slab si cateva nuci

pranz:
- 200 gr broccoli laugh.gif (pofteste cineva?)
- 1 frigaruie de pui

gustare:
-1 portocala fara gust si miros

cina:
- 1/2 minibagheta neagra (da' neagra)
- 70 gr mozzarella (de-aia in zer, nesarata, ne...)
- 1 rosie.

socoteli: 1062 cal

Fat - 20.6% (25 grams)
Protein - 29.1% (78 grams)
Carbohydrates - 50.3% (135 grams)

Concluzie: Greu cu proteinele. Nu pot si pace sa mananc mai multa carne, branza, ciuperci..sau mai-stiu-eu-ce. Cred ca procentul ala de 50% nu-i de mine. A, si vad ca nici carbo nu e..pe-acolo. Da' trag linie la sfarsitul saptamanii si fac media aritmetica lol.gif

Imagine Imagine
axe10
Bine ca se duse ghinionul...poate ai si tu noroc de ceva mai multa proteina...ai incercat ciuperci, soia(si derivate)...?
ganesha
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:01 PM) *

Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. .

Ioi, tu, ce le tine minte! Tre' sa am grija ce zic de-acu' incolo lol.gif

CITAT
mai putin bananele. sad.gif Daca o tii asa o sa faci c.a.c.a inainte de Craciun.Bananele trebuie consumate cu moderatie , sau cel putin in batido (adicatelea se pune o banana cu un praf de vanilie in 200 ml de lapte si se mixeaza. Altfel ceai de crusin scrie pe [/i]matzele tale lol.gif

Informatia de mai sus e eronata din punct de vedere obiectiv si stiintific. Bananele au 3 grame de fibra pe banana medie, si nu este demonstrat nici un efect constipator asociat cu ele. Combinatia banane + lactate, oricit de gustoasa ar fi ea este toal neindicata din cazua reactiilor dintre cele doua si cum afecteaza ele enzimele noastre, pe scurt (ca povestea e lunga), e la fel de buna pentru organism ca o... savarina cu extra frisca devil.gif

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:01 PM) *

Fat - 20.6% (25 grams)
Protein - 29.1% (78 grams)
Carbohydrates - 50.3% (135 grams)
[/color]

Concluzie: Greu cu proteinele. Nu pot si pace sa mananc mai multa carne, branza, ciuperci..sau mai-stiu-eu-ce. Cred ca procentul ala de 50% nu-i de mine. A, si vad ca nici carbo nu e..pe-acolo. Da' trag linie la sfarsitul saptamanii si fac media aritmetica lol.gif

Eu nu vad ni'ca rau nici cu carbii tai, nici cu proteinele. N-ai nevoie de mai mult de 30% proteina, alea 80 g sint total de ajuns, mai ales in zile in care nu faci sport. Si carbii de 50% sint mai mult decit suficienti pentru slabit. Oricum media saptaminala e cea care conteaza, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Da' poftesc eu la brocoliu' tau, ca sint in sevraj de brocoli, n-am mai luat de muuuuuult. Te pupic.gif mult de tot!

buretel
pranz:
- 200 gr broccoli (pofteste cineva?)
- 1 frigaruie de pui

Deci io vreau sa stiu acum, indata cum executi tu frigaruia! Dar pas cu pas devil.gif
Si daaa, la broccoli ma bag si eu, cred ca eu, tu si Ganesha suntem singurele pe lumea asta care poftim la asa o treaba lol.gif Al meu numai daca vede, de la distanta, fuge mancand pamantul. Bine, lui nu-i place nici conopida mad.gif Daca ar fi porcoli si porcopida, poate mai da laugh.gif

Asheea, in al doilea rand, sa-mi spui mintenas daca cumva ai fost acolo unde crez io, si de aia ai chiulit de la Pilates grin.gif

Gata, si acus te pupic.gif

PS: Na, ca uitasem. Din ce lista iti iei tu informatiile nutritionale? Asaaa, in mare, ca sa stie si je.
dany
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 07:01 PM) *

Dany, sar'na, da' nu merit laude. Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. Las' ca am vazut ca tu te pricepi bine la gatit si aranjat (chestii serioase, nu mizilicuri ca subsemnata laugh.gif ).

pranz:
- 200 gr broccoli laugh.gif (pofteste cineva?)
- 1 frigaruie de pui

Ai dreptate cu alea 5 minute dar ...parca nu am chef in fiecare zi doh.gif

Ce ai pus pe frigaruia aia de pui ?????????
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:47 PM) *

Si daaa, la broccoli ma bag si eu, cred ca eu, tu si Ganesha suntem singurele pe lumea asta care poftim la asa o treaba lol.gif

Alooooooooo ????? Si eu la broccoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luchi
CITAT(ganesha @ 30-10-2007, 09:22 PM) *

Eu nu vad ni'ca rau nici cu carbii tai, nici cu proteinele. N-ai nevoie de mai mult de 30% proteina, alea 80 g sint total de ajuns, mai ales in zile in care nu faci sport. Si carbii de 50% sint mai mult decit suficienti pentru slabit. Oricum media saptaminala e cea care conteaza, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Imi faceam probleme ca mi-am propus teluri putiin..nerealiste. blushing.gif Socoteala de pe hartie nu s-a brodit cu aia din farfurie. AM picat in capcana uzuala: tai grasimi, tai carbs, ca sa slabesc repede. Da' parca nu ma mai grabesc asa de tare.

Pentru Dany si Buretoasa:

Frigaruiao fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril.

In al doilea rand, Buretele nu stiu unde crezi tu ca fusai, da' fusai la Mangalia. Ca la 5.40 o sunat nenea ala zelosu' de la organizatia aia, si o trebuit sa plecam sa luam niste docomente. Azi sper sa fie intalnirea aia si sa se lamureasca tot.

In al treilea rand, site-ul e asta:
http://www.calorie-count.com/, de la Ganesha citire. Iti faci cont, ai food log, analysis, alea-alea . A, si primesti si note laugh.gif

Amazoana
Sa-ti fie de bine cu noul avatar.
Deeeeeci, de azi ma pun pe numarat. Nu voi schimba nimic in alimentatia mea de pana acum, sunt curioasa cam cat am mancat, ma refer la puncte, in ultima vreme.
Ambitie am, dar mai rarut se pare dry.gif . La permis am vrut sa demonstrez ceva unor persoane idioate. Cu slabeala mi-as putea demonstra mie ca sunt in stare, dar....

Anyway, te pup cu drag si o zi faina!
anca veselie
pupic.gif neatza harnicutzo!
body shapingul la sala mea este tot un fel de aerobic, dar se lucreaza si cu niste greutati de 1kg. mie imi place pt ca am nevoie si de ceva exercitii cu greutati din cand in cand.
ia zii, la ce programe ai fost la sala pana acum?
julyalina
si io brocoli ! blum.gif drool.gif
am luat vineri din supermarket 2 pachete cu piept de pui da' inca nu am apucat sa fac nik cu ele insa mi-ai dat idei pupic.gif io n-am tigaie gril da' cred ca merg si la tefal rolleyes.gif
dany
CITAT(luchi @ 31-10-2007, 07:31 AM) *

Frigaruiao fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril.

Stiu cum se fac frigaruile dar aveam impresia ca ai pus ceva alb peste ele ....Acum am vazut ca , de fapt , e carnea mai alba doh.gif Daca n-am ochelarii pe nas ...vad aiurea )).gif

Hehehe , avatar nou ...a aparut si un ticker ( apropo , suntem cam pe la aceeasi greutate doar ca eu vreau sa ajung la 65 ....deocamdata )...Deci schimbari radicale pe aici )).gif
Nessie
pupic.gif Lucule, esti o comoara! M-ai inspirat pentru cina de ieri si a fost tare bun.

Apropo de procentele alea, tu tii dieta data de doctor sau ti-o faci tu? Vad ca mananci foarte slab. huh.gif Stiu ca teoretic ce e de dieta e fara grasime, dar eu nu pot. M-am invatat sa mananc mai gras. Adica am grasimea pe la 30-35%, carbo pana in 40-45% si restul proteina. Eu asa am vazut ca imi merge cel mai bine.
buretel
CITAT(luchi @ 31-10-2007, 08:31 AM) *
Frigaruia o fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril.
In al doilea rand, Buretele nu stiu unde crezi tu ca fusai, da' fusai la Mangalia.
In al treilea rand, site-ul e asta:
http://www.calorie-count.com/, de la Ganesha citire. Iti faci cont, ai food log, analysis, alea-alea . A, si primesti si note laugh.gif

salut.gif Am notat reteta, pe primu' pui care apare in casa mea, il execut devil.gif
Multam si pt site wink1.gif

Aaa, pai acolo ma gandeam si eu ca fusasi, ce credeai? blum.gif
hug.gif
luchi
Raportul pe azi:

-md
la fel ca cina de ieri: paine neagra, mozarella proaspata, rosie

-pranz
salau la gratar (file)195 gr cu legume (fasole verde+ 1 lingura porumb) 300gr

- cina
ciorba de vacuta cu multe legume + 1/4 minibagheta neagra
2 chiftele de pui cu 1 ardei

-gustari: 1 mar

Total: 909 cal (ce sa mai mananc?)

Fat - 19.0% (20 grams)
Protein - 30.8% (72 grams)
Carbohydrates - 50.2% (117 grams)

Imagine Imagine Imagine

p.s. incerc sa revin mai tarziu

Nessie
Frumos! biggrin.gif Mai baga o felie de branza (mai grasuta blum.gif ) pe un cracker daca ai.
buretel
CITAT(luchi @ 31-10-2007, 06:30 PM) *

Deci da mad.gif Deci in timp ce mie mi se strepezesc dintii din cauza lu' grapefruitu' pe care il halesc acum, Lucu' isi face de cap pe aici cu poze de revista rolleyes.gif
Deci bai nene... doh.gif Arata asa de apetisant ce gatesti w00t.gif Vrei sa fii nevasta mea? lol.gif lol.gif
aki
Salut Mokut.Ce bine arata mincarea ta w00t.gif .Esti si tu o buna gospodina hug.gif .Sotul tau tot asa mininca? grin.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 31-10-2007, 07:52 PM) *

Deci da mad.gif Deci in timp ce mie mi se strepezesc dintii din cauza lu' grapefruitu' pe care il halesc acum, Lucu' isi face de cap pe aici cu poze de revista rolleyes.gif
Deci bai nene... doh.gif Arata asa de apetisant ce gatesti w00t.gif Vrei sa fii nevasta mea? lol.gif lol.gif

Aaaaaaaaaaa, okkkk...vrei sa fiti mamele mele? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu ma intrebati unde am pus accentul wacko.gif tease.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 31-10-2007, 06:43 PM) *

Frumos! biggrin.gif Mai baga o felie de branza (mai grasuta blum.gif ) pe un cracker daca ai.

Hai, mai, nu invata fata la prostii. Macar niscaiva ulei de masline pe crackerul ala (integral, de se poate), sau niscaiva nuci, migdale, ca-i lipsesc vreo doua sute de calorii cam... da' nu brinza... las-o ca-i tare bine asa cum face blum.gif pupic.gif Lucul, si-i zic de spor!
Dumbo
Arata asa de bine ca iti vine sa mananci totul deodata. :naughty: ... ca sa nu fii pus in situatia sa alegi.
Chiftelutele le-ai facut la cuptor?
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 07:54 PM) *

CITAT(buretel @ 31-10-2007, 07:52 PM) *

Aaaaaaaaaaa, okkkk...vrei sa fiti mamele mele? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu ma intrebati unde am pus accentul wacko.gif tease.gif

lol.gif lol.gif si ma adoptati si pe mine ? biggrin.gif
julyalina
lukule, am si io o intrebare ... din cate stiu tu ai facut si masaj anticelulitic si vacum ... dupa tine, care este cel mai bun? adik cel mai eficient floare.gif
anca veselie
neatzaaaa!
cand ma gandesc la tine, ma gandesc la caldura, la mare si la vara wink1.gif ma gandesc la on plonge, la peste si la o zi frumoasa pupic.gif
te pup si sper sa nu te saturi de lamentarile mele ca mi-e dor de mare grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.