Sexy, uite ca io mi-am propus un exercitiu -ca tot veni vorba de chec: am unu' maaare in casa, e exclusiv pentru al meu si cafeaua lui de dimineata..sa vad cat rezist doar sa ne privim in ochi (io si checul

).
Crissy, supa am cuparat-o gata preparata

De sarbatorit am sarbatorit ca nu ma vazusem de mult cu Mada, si ne-am plimbat si am stat la palavre.
July, pentru ca ai pus o vorba buna, Sexy primeste bulina rosie
Ganesha, cum se face ca taman ieri ma gandeam ca as face niste chiftele/chestii/ falafel, ma gandeam la un proces de fabricatie care sa nu includa prajirea, si cam de unde as gasi o reteta (allrecipes.com ? ). Sunt fan linte, naut,fasole boabe, grau' e favoritu' meu

p.s. Din cauza clatitelor n-ai ajuns astazi ?
Dumbo, suna tare bine cartoful ala de care spui tu.

La legume nu le fac nimic, doar le arunc in tigaie cu putin ulei, adaug apa -tot putina, cat scrie pe ambalaj - si nu le tin mult, imi plac
al dente.
Buretica are mere.. Te astept cu idei si cu planu' de bataie. Si pe
Pol la fel, ca vazui ca tace malc.
Astazi n-avem poze, a fost
cheat-day; cu toate astea, singura chestie mancata "pe langa" a fost o savarina.
Ma uitam la meniul de ieri si cred ca am avut in jur de 1000 kcal, si multi carbs. Dar, dupa cum mi-am propus, abia de maine calculez tot-tot. Ma gandeam sa merg pe niste procente de genul
50% proteine - 35% carbs - 15% lipide. . Din experienta stiu ca daca reduc carbohidratii slabesc, ideea este sa nu-i reduc prea mult. Experimentez, experimentez, pana ajung la un procent optim.
Alta dilema: programul de antrenament. Inca nu stiu daca sa merg :
*varianta 1 : 2 antrenamente de forta/ sala pe saptamana - 1 zi lucrat partea superioara, o zi cea inferioara, si inca 2 zile programe -pilates si tonifiere sau stability ball, sau
*varianta 2: : impartit antrenamentul pe grupe, si 3 zile, si ce ramane strecurat pilates si inca ceva.
Sincer, as merge pe prima varianta, dar nu sunt sigura. Daca as merge pe a doua, cunoscandu-ma, probabil ca dupa un antrenament m-as baga si la un program si mi se pare prea mult. Oricum, am idealuri marete in raport cu starea mea de sanatate si conditia fizica, da' voi vedea dupa o saptamana pe unde ma situez.
O seara buna tuturor! Am reusit sa citesc cam juma' din jurnale, mai am de recuperat.