Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
julyalina
am auzit ca marea este rosie smile.gif asa e ? ne faci si noua o poza ? biggrin.gif
dany
Hopa .... marea este rosie ???? Cum , unde ???
_noni_
te pup draga oita costumata de iarna! pupic.gif

stii ce patesc? de cate ori vad pe strada masinutze mici si englezesti ma gandesc la tine! grin.gif si vad din ce in ce mai multe!!! lol.gif

ce faci? cum va merge?

}[
Amazoana
Da maaa, unde esti? Ca vreau si eu sa stiu ce papi! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
luchi
Pup fetele dragi, sunt extrem de ocupata, am un termen de predare maine, plus ca sunt foarte anchilozata (febra musculara) de ieri de la pilates si de azi de la sala. Va tzuc si revin..maine unsure.gif
Amazoana
A venit fata meaaaaaaaaaaaaaaaaa! cheer.gif
Sa ai spor si ia neste aspirina pt fevra. pupic.gif
buretel
Deci io avusai emotii mari, ca ce cum, unde esti unsure.gif
pupic.gif Bine ca stim, bafta maine cu predarea!!

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
laugh.gif
axe10
CITAT(buretel @ 31-10-2007, 06:52 PM) *

CITAT(luchi @ 31-10-2007, 06:30 PM) *
Total: 909 cal (ce sa mai mananc?)

Deci da mad.gif Deci in timp ce mie mi se strepezesc dintii din cauza lu' grapefruitu' pe care il halesc acum, Lucu' isi face de cap pe aici cu poze de revista rolleyes.gif
Deci bai nene... doh.gif Arata asa de apetisant ce gatesti w00t.gif Vrei sa fii nevasta mea? lol.gif lol.gif

Lucule...sa stii ca putem fi amandoua neveste la Burete...ca daca merge una, merge si a doua...promit ca te las sa gatesti si eu spal...la masina!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ia sa imi cumpar si eu un gratar din asta, ca imi lipseste...baga si tu o poza sa vad cum arata!!!
Pleaseeeee.
ganesha
CITAT(luchi @ 01-11-2007, 03:59 PM) *

Pup fetele dragi, sunt extrem de ocupata, am un termen de predare maine, plus ca sunt foarte anchilozata (febra musculara) de ieri de la pilates si de azi de la sala. Va tzuc si revin..maine unsure.gif

Bafta bafta la proiect!!! Asteptam miine ca sa revii si sa ne mai zici de una de alta pupic.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 01-11-2007, 05:42 PM) *
Lucule...sa stii ca putem fi amandoua neveste la Burete...ca daca merge una, merge si a doua...promit ca te las sa gatesti si eu spal...la masina!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ia sa imi cumpar si eu un gratar din asta, ca imi lipseste...baga si tu o poza sa vad cum arata!!!
Pleaseeeee.

lol.gif lol.gif Ce rasfatata as fi laugh.gif

Daaa, vreau sa vad si eu gratarul pe care faci frigaruile biggrin.gif
dany
BAFTAAAAAAAAAAAAA MULTA , lucule !!! Te asteptam sa fii mai activa pe aici hug.gif
luchi
Neatza, dragelor!

Am o febra musculara de abia pot cobori scarile (noroc cu liftul )).gif ).
Ati scris ceva, am de citit, yupiii!

Ieri am "stat" in jur de 1000 kcal, nu am calculat procente ca' am mancat in oras, si mi-a fost..lene blushing.gif , iar alaltaieri tot asa, foarte cuminte pe toata linia. grin.gif Inca nici o schimbare la cantar, doar am tras cu ochiu', desi mi-am propus sa ma cantaresc pestre vreo doua saptamani.

E sambata..ce bine! Am si eu..week-end si tot imi vine sa lucrez huh.gif Sper ca e adevarata chestia aia cu "orice invat are si dezvat"

Pup feteleee!
axe10
CITAT(luchi @ 03-11-2007, 09:00 AM) *

Neatza, dragelor!

Am o febra musculara de abia pot cobori scarile (noroc cu liftul )).gif ).
Ati scris ceva, am de citit, yupiii!

Ieri am "stat" in jur de 1000 kcal, nu am calculat procente ca' am mancat in oras, si mi-a fost..lene blushing.gif , iar alaltaieri tot asa, foarte cuminte pe toata linia. grin.gif Inca nici o schimbare la cantar, doar am tras cu ochiu', desi mi-am propus sa ma cantaresc pestre vreo doua saptamani.

E sambata..ce bine! Am si eu..week-end si tot imi vine sa lucrez huh.gif Sper ca e adevarata chestia aia cu "orice invat are si dezvat"

Pup feteleee!

Noi asteptam in continuare sa dai raport, calculat sau nu...ca sa te tragem de coada!!
luchi
Uf, reusii sa ajung si pe-acasa. Degeaba m-am bucurat ca e uichend, ca tot plin a fost, si am avut de lucru, si azi am fost toata ziua pe drumuri.

Sunt cu stomacul in piuneze, nu stiu ce am mancat de m-am dat peste cap (desi banuiesc), si drept urmare ma "doftoricesc" cu chestii usoare (mai ales caloric ca..asa s-a nimerit ).

In uichend chestii subtiri de mancat:
- gratar de pui + ciupe la gratar + sos (iaurt+usturoi)

Imagine

-Salata (frunze, fasole boabe rosie, ton, porumb)

Imagine

Si putin off-topic - o prajitura cu visine, da' o pun ca sa vedeti cum s-a nimerit bucatica asta: n-are fata de pisica? laugh.gif

Imagine

De maine inapoi la numarat, si la sala, si..sper sa nu mai intervina nimic .
ganesha
CITAT(luchi @ 05-11-2007, 07:03 PM) *

Si putin off-topic - o prajitura cu visine, da' o pun ca sa vedeti cum s-a nimerit bucatica asta: n-are fata de pisica? laugh.gif

Ba are )).gif Tare dulce mai e lol.gif Tin pumnii sa nu intervina nimic in calea planului!
Sexymom
Lucule lasa-te mama de proiectat si deschide un restaurant, ai atata talent in bucatarie ca nu merita irosit, pe bune.
Cand vad pozele tale innebunesc. give_rose.gif
julyalina
w00t.gif buna ideea lu' sexy ! pupic.gif
aki
Buna Mokut.O zi frumoasa iti doresc hug.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 05-11-2007, 10:03 PM) *

Lucule lasa-te mama de proiectat si deschide un restaurant, ai atata talent in bucatarie ca nu merita irosit, pe bune.
Cand vad pozele tale innebunesc. give_rose.gif

In cazul acesta eu as fi clienta ei fidea

Anca, ai o gasca de pupici de la mine!O zi frumoasa! pupic.gif
Si daaaa, are fata de pisica pijitura.
Sexymom
MUAHHHHHH si de la mine pupic.gif pupic.gif
buretel
Lucule, daca deschizi restaurant, pe mine stii unde ma angajezi, nu? )).gif )).gif
pupic.gif Mai vino pe la noooi, ca ne e dor de matale hug.gif
luchi
Sunt momente cand imi vine sa renunt. Azi a fost unul dintre ele. Ma duc la sala, si-mi vine sa ma intorc inapoi acasa. Sau sa pierd timpul aiurea pana se face ora de intors acasa, si nimeni sa nu stie ca am tras chiulul. Incerc sa tin pasul cu ceilalti si nu pot. Gafai ca o locomotiva dupa 10 minute de efort si-ncerc sa dau vina pe astm, dar stiu ca nu e asta. Cand fac fandari imi paraie oasele din toate incheieturile, si mi se face rusine de parca mi-ar ghiorai matele in timpul unui recital de muzica de camera.
Nu credeam ca mersul la sala poate fi deprimant. Ma deprim de fiecare data cand nu reusesc sa fac toate exercitiile. Cand ma uit in oglinda si vad de sub tricou, straturi-straturi, grasimea aia afurisita. Si-n momente ca astea ma gandesc cat costa o operatie de liposuctiune; ca trebuie sa fac ordine drastica in sifonier si sa nu-mi mai cumpar pantaloni care pocnesc pe mine in ideea ca "o sa slabesc eu", stiind ca asta nu se va intampla prea curand; ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine.

Da' n-am mancat savarina dupa 2 ore de exercitii, si am intrat intr-un magazin sa probez o pereche de pantaloni -tot stramti, desi erau cel mai mare numar - si era cat pe ce sa-i cumpar, dar imi erau scurti. In schimb, mi-am luat o rochie/sarafan sac, si m-am hotarat sa umblu in fusta ca sa maschez faldurile inestetice. Si ma gandesc sa ma duc maine iar la sala, desi stiu ca ma voi simti la fel de mizerabil dupa primele 10 minute.
axe10
Lucule mama...nu pot sa-ti zic decat sa ai minte multa ca sa depasesti pasa proasta. Nu cumva s-a adaugat ceva care sa te faca sa simti asa?..vreo problemutza la servici, vreun ghiont de la vreun "prieten"?...ca prea esti depresata.
Zi merci ca te duci acolo....eu nici macar atat...mi le admir(suncile) in oglinda din dormitor ca l-a pus dracu pe barbat sa aleaga sifonier cu oglinda. Cand ma scol 'in capul oaselor" dimineata in we (noroc ca e intuneric cand plec la servici in timpul saptamanii) si ma admir....ma ingrozesc de burta asta nenorocita de care nu scap pt ca nu fac abdomene...

Bine ca nu ai bagat savarine de suparare...
Am vazut eu oare vreo poza cu tine?
Daca nu astept sa vad faldurile de grasime si sa te "comentez"...

pupic.gif
Nessie
pupic.gif Toate cunoastem prea bine sentimentele care te incearca pe tine acum. hug.gif Eu simt asta de cateva ori pe zi, cand avem video conferinte si ma vad "la TV" pe langa colegele filiforme. ma deprim tare rau, dar incerc mereu sa-mi gasesc un motiv de revenire (pe langa "lasa ca slabesc eu"): eu sunt grasa, dar X saraca tocmai a fost parasita de prieten sau eu sunt grasa, dar Y e cam "necoapta". doh.gif Stiu ca sunt rautati din partea mea, dar le tin inautrul meu si ma ajuta sa merg inainte.

Mai gandeste-te ca te duci la sala sa socializezi, nu sa slabesti. Asa vine ca bonus. biggrin.gif

Cu alimentatia cum merge?
luchi
Fetele dragutele, multumesc ca mi-ati spus of-urile voastre.
M-am gandit dupa ce am scris postul ala ca mai sunt persoane care trec prin asta. floare.gif

Cu alimentatia..e binisor, fara execese si doar mici "scapari" uneori blushing.gif

azi:
- md: cafea + briosa (in oras)
-pranz: orez cu ardei si ciupe + gratar de pui
-cina: 2 ficatei cu salata boeuf (mi-am facut pofta, dany e de vina laugh.gif )

Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape).
Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! laugh.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 07-11-2007, 06:46 PM) *
Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! laugh.gif
Si eu, clar. laugh.gif Daca se baga cineva in seama cu mine, cred ca ori vrea sa ma agate, ori sa ma prosteasca (adica tot aia tease.gif ).
Eu cred ca responsabil pentru treaba asta e calculatorul, dar nu ma pot rupe de el. unsure.gif
axe10

Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape).

Eu ziceam sa nu fie vreo ALTA problema legata de depresie...un prieten care te "inghionteste" e bun ca te tine "treaza" la minte!!!

Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga!
Amazoana
CITAT(luchi @ 07-11-2007, 06:41 PM) *

Sunt momente cand imi vine sa renunt. Azi a fost unul dintre ele. Ma duc la sala, si-mi vine sa ma intorc inapoi acasa. Sau sa pierd timpul aiurea pana se face ora de intors acasa, si nimeni sa nu stie ca am tras chiulul. Incerc sa tin pasul cu ceilalti si nu pot. Gafai ca o locomotiva dupa 10 minute de efort si-ncerc sa dau vina pe astm, dar stiu ca nu e asta. Cand fac fandari imi paraie oasele din toate incheieturile, si mi se face rusine de parca mi-ar ghiorai matele in timpul unui recital de muzica de camera.
Nu credeam ca mersul la sala poate fi deprimant. Ma deprim de fiecare data cand nu reusesc sa fac toate exercitiile. Cand ma uit in oglinda si vad de sub tricou, straturi-straturi, grasimea aia afurisita. Si-n momente ca astea ma gandesc cat costa o operatie de liposuctiune; ca trebuie sa fac ordine drastica in sifonier si sa nu-mi mai cumpar pantaloni care pocnesc pe mine in ideea ca "o sa slabesc eu", stiind ca asta nu se va intampla prea curand; ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine.

Da' n-am mancat savarina dupa 2 ore de exercitii, si am intrat intr-un magazin sa probez o pereche de pantaloni -tot stramti, desi erau cel mai mare numar - si era cat pe ce sa-i cumpar, dar imi erau scurti. In schimb, mi-am luat o rochie/sarafan sac, si m-am hotarat sa umblu in fusta ca sa maschez faldurile inestetice. Si ma gandesc sa ma duc maine iar la sala, desi stiu ca ma voi simti la fel de mizerabil dupa primele 10 minute.

Ne, ne, ne, neeeeee. Nu ma supara! mad.gif Arati super si printr-un cotlon al mintii, sti asta. Ahhh, las ca te prind eu azi si te ciufulesc.
Si cum adica te deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud. mad.gif Stii care e pb ta? Nu ai cu cine sa te duci la sala. Daca as reusi sa merg cu tine, am rade amandoua de oasele care trosnesc (sa ma vezi pe mine tease.gif ma dor genunchii si pocnesc cand cobor 3 trepte )).gif ) am face haz de necaz de fiecare gafaiala....

Cat despre fuste, draga mea....intelegi de ce ma preumblu eu numai asa????? )).gif )).gif )).gif

Hai, hai, capul sus, arata-mi ca esti fata puternica pe care o stiu eu! pupic.gif
buretel
CITAT(luchi @ 07-11-2007, 05:41 PM) *
ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine.

Lucule drag, te astept... hug.gif
anca veselie
scumpa mea pupic.gif pupic.gif pupic.gif in timp o sa-ti iasa si exercitiile si o sa ai zile mai bune cand o sa-ti iasa poate choar toate exercitiile si zile mai proaste cand o sa-ti iasa doar jumatate pupic.gif dar cand o sa vezi ca incepi sa te misti macar putiin mai bine si ca o sa se mai intareasca o bucata de fund si o bucata de burtica, chiar daca mai simti grasimica pe ele tot o sa fii mai fericita! si crede-ma ca se intaresc! pupic.gif sa stii ca si mie imi pocnesc oasele, e materialul prost, ce sa-i faci )).gif
incearca sa nu te mai concentrezi pe faptul ca nu tii pasul, fa exercitiile mai incet si in ritmul tau, ca doar nu esti la ansamblul de dans pupic.gif
dany
CITAT(luchi @ 07-11-2007, 05:46 PM) *

M-am gandit dupa ce am scris postul ala ca mai sunt persoane care trec prin asta. floare.gif

-cina: 2 ficatei cu salata boeuf (mi-am facut pofta, dany e de vina laugh.gif )

Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia hug.gif

Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ......

Capul sus , totul va fii bine ! give_rose.gif
luchi
CITAT(axe10 @ 07-11-2007, 08:30 PM) *

Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga!

Si eu sunt lunga! De obicei sunt cea mai inalta pe la sala si ma simt ca un cocostarc lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-11-2007, 10:31 AM) *

Si cum adica te deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud. mad.gif Stii care e pb ta? Nu ai cu cine sa te duci la sala.

Oof, Mada draga..Imi place sa merg singura la sala, stiu ca suna ciudat. Intotdeauna am fost singura si niciodata nu m-a deranjat. Si imi place sa merg, doar ca unul din lucrurile care nu-mi mai plac este ca nu reusesc sa lucrez asa cum vreau, din diverse motive. Si cand ma gandesc ca inainte zburam... floare.gif

CITAT(anca veselie @ 08-11-2007, 10:38 AM) *

cand o sa vezi ca incepi sa te misti macar putiin mai bine si ca o sa se mai intareasca o bucata de fund si o bucata de burtica, chiar daca mai simti grasimica pe ele tot o sa fii mai fericita! si crede-ma ca se intaresc! pupic.gif sa stii ca si mie imi pocnesc oasele, e materialul prost, ce sa-i faci )).gif

Ancule..nu stiu daca am spus vreodata, am in spate ceva ani de mers regulat la sala (pe vremea aia faceam aerobic, ca asta era oferta, nu se auzise de pilates); ceea ce ma da peste cap este ca din cauza unor probleme de sanatate mi-am pierdut conditia fizica, plus ca sunt exercitii pe care nu le mai pot face (cand eram pe idieta, la un moment dat, faceam fizioterapie, gimnastica de recuperare si purtam "ham de memorie" - un fel de corset pentru coloana, pe care il mai am si astazi da' il port mai rar blushing.gif ). Parca nu mai am rabdare si vreau sa fie totul ca inainte, si..mi-e ciuda pe mine ca n-am avut grija. pupic.gif pwntru tot

CITAT(danyhoney @ 08-11-2007, 10:59 AM) *

Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia hug.gif

Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ......

Capul sus , totul va fii bine ! give_rose.gif

pupic.gif Multumesc, Dany!
luchi
Buna ziuaaaa!

Azi e mai bine, cred ca mise trage de la un martini baut aseara cu cineva grin.gif nu spui cine, persoana importanta laugh.gif

Fusei la sala, la pilates, si m-am simtit bine . Incepe sa fie ca in vremurile bune, parca incepe sa se consolideze increderea in mine blushing.gif . In drum spre casa m-am oprit sa-mi cumpar morcovi, fulgi din grau germinat, pintrinjal laugh.gif si floricele de toamna -tufanele mov si galbene.

Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo laugh.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 09-11-2007, 03:49 PM) *
Ce ne da gaina noua. lol.gif

Nu m-am putut abtine, scuze. pupic.gif

Ma bucur ca merge mai bine la pilates! Ne spui si ce mananca oita azi? blum.gif
Amazoana
Eu am nervuleti. iar. No reason. Am chef de plimbat. Of.
Ma bucur pt tine. Inteleg ca ti-a venit sotul?
buretel
Astea-s d'alea dacice? Viezure, varza etc? lol.gif Scuze, nici eu nu m-am putut abtine pupic.gif
axe10

Buna ziuaaaa!

Azi e mai bine, cred ca mise trage de la un martini baut aseara cu cineva grin.gif nu spui cine, persoana importanta laugh.gif

Fusei la sala, la pilates, si m-am simtit bine . Incepe sa fie ca in vremurile bune, parca incepe sa se consolideze increderea in mine blushing.gif . In drum spre casa m-am oprit sa-mi cumpar morcovi, fulgi din grau germinat, pintrinjal laugh.gif si floricele de toamna -tufanele mov si galbene.

Trimite si mie niste buruieni din alea daca ai galbene ca trebe sa aducem la gradinita luni....tema-galben, flori galbene.....deci am un drum de facut la piata daca nu ma salvezi.

Te dadusi la alcoale si gata ti-ai revenit....pai sa-i zicem si Ancai ca poate-i trece....sau te dadusi la persoana si ti-ai revenit....bis cu Anca!
anca veselie
lavina, am dat si eu aseara c-un vin si nica )).gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 09-11-2007, 05:28 PM) *

Ia exemplu si da cu martinica...
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 09-11-2007, 07:28 PM) *

)).gif )).gif )).gif )).gif Mai baga unul! wink1.gif
stardust
pupic.gif Stiu ca esti de-a mea si vrei ca totul sa revina la normal dintr-o data dar din pacate nu se poate (cica s-au facut studii sa demonstreze asta )).gif ). Stii bine ca ma regasesc in ce scrii, doar esti doar cu vreo 9 zile dupa mine nascuta, asa ca stiu ce-ti zboara prin capsor. biggrin.gif

Eu zic ca e important ca vrei sa progresezi. Asta e chiar mai important decat daca reusesti sau nu (cel putin momentan) smile.gif Cred ca deja e un pas imeeeeeeeeeens ca nu ai renuntat dupa ce ai vazut ca nu a iesit asa cum ai fi vrut tu! Eu niciodata nu am mers la sala destul ca sa vad rezultate dar din auzite stiu ca vor aparea curand si rezultatele si va creste si motivatia si alte cele (nu fundul )).gif )
Sexymom
CITAT(luchi @ 09-11-2007, 05:49 PM) *

Oua moale sau fierte tari? lol.gif

Sti ce am descoperit Lucule????
daca nu mai fac o obsesie in slabit, regim , sport, imi e mult mai bine, sunt mai relaxata, mananc mai putin, ma misc mai mult, ma simt bine in pielea mea. Totul pleaca de la cerebel.Incearca sa te detasezi de cele 2 straturi de grasime, sa te accepti asa cum este, sa mergi pe drumul bun, sa faci sport, dar nu te mai gandii ca esti grasa, ca nu esti. La cat esti tu de cocostarca nu se cunoaste.
Eu de cand am inceput munca ( 2 sapt.numai), am pierdut 2 kg, si am mancat toate tampeniile posibile -inclusiv 1 ciocolata mare pe zi, am baut bere .
axe10
Buey Luchi...cat esti ma de "imensa"?...ca deja sunt derutata.....adica vad eu ca ai 70 de kile....dar eu am 76 la 177cm....si ma vad f bine...daca ajung la 70 ma dau de-a berbeleacul de fericire....
buretel
CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 05:22 PM) *

Buey Luchi...cat esti ma de "imensa"?...ca deja sunt derutata.....adica vad eu ca ai 70 de kile....dar eu am 76 la 177cm....si ma vad f bine...daca ajung la 70 ma dau de-a berbeleacul de fericire....

Nici vorba, Luchi e o slaba si o frumoasa hug.gif Doar ca nu ii functioneaza corect oglinzile din casa )).gif
axe10
CITAT(buretel @ 10-11-2007, 06:04 PM) *

CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 05:22 PM) *

Nici vorba, Luchi e o slaba si o frumoasa hug.gif Doar ca nu ii functioneaza corect oglinzile din casa )).gif

Sa nu fie mai grav si sa nu-i functioneze centru admirarii de sine....
luchi
Sorana, tare ma bucur sa te vad.Mi-ai lipsit. wub.gif

Sexy, ce bine ar fi..Dar eu ma cunosc, si fara disciplina nu-mi iese

CITAT
Buey Luchi...cat esti ma de "imensa"?...ca deja sunt derutata.....adica vad eu ca ai 70 de kile....dar eu am 76 la 177cm....si ma vad f bine.....

Am 174-175. Si cred ca e foarte important cum sunt distribuite aceste kilograme. La mine se depun in jurul taliei, pe solduri. Picioarele sunt ok, chiar nesperat de bine (in general). Ansamblul lasa de dorit. laugh.gif

CITAT

Mai..fiecare cu ale lui blum.gif Recunosc ca poate imaginea pe care o am despre mine poate e putin deformata. Dar zau, per total nu e bine.

CITAT
Sa nu fie mai grav si sa nu-i functioneze centru admirarii de sine....

Asta cu admirarea de sine e cu dus-intors. Daca ar fi sa ma bazez pe spusele unora -cum ca arat bine - si as purta haine stramte, scurte, mulate, decupate - nu cred ca ar fi ok. Prefer sa admir la mine alte lucruri - legate de intelect, de lucruri pe care le-am realizat-, si apoi cele legate de aspectul fizic. Da, mi-ar placea sa ma mandresc cu un corp bine lucrat, dar cred ca si in acel caz as fi mandra pentru ca am fost capabila sa ajung acolo
floare.gif
axe10
Sorry...te-am facut sa fii prea serioasa si....parca suna a dojana....

Parerea mea este ca admiratia de sine nu inseamna sa fii vreo narcisista...dar nici sa te uiti in oglinda in fiece zi si sa zici...sunt groaznica!

Crezi ca la mine se depun in alte parti...poate mai rau- se pun si pe brate...
La picioare stau f bine Doamne ajuta!

Hai ca nu stiu unde esti "grasa"...astept dovada pe mail daca nu te incumeti aici...promit ca dau adresa, nr tel fix, CNP, seria si nr de buletin...ca auzisem ca asa se impart pozele prin zona! lol.gif ...si copie dupa cartea de munca...conform cu originalul... grin.gif

Dumbo
:* Luchi, poze din alea frumoase in inspiracioase nu mai ai?

Tu cum faci carnitza de vita ca sa nu devina talpa de pantof?
stardust
Dar pitici primiti in club? La ultima masuratoare (la Ikea, deci poate nu dintre cele mai profi )).gif ) am avut 162. Intru la apa bine de tot )).gif

Luchi, cum sta treaba cu hamul ala? Foloseste la ceva? Care-i tehnica? Ca fie vorba-ntre noi, nici eu nu stau prea dreapta. Dreapta stau cand imi amintesc iar cum cu memoria stau cam prost...

Eu de imaginea exterioara a Lucului nu zic nimic. In realitate din pacate inca n-am vazut-o (sper sa remediez cat de curand situatia) dar in poze pe mine m-a topit cand am vazut-o. Trebuie sa adaug ca o iubesc la maxim, deci poate ca imaginea mea e cam distorsionata smile.gif

Ah, si inca o chestiune. Lucu', sa stii ca am facut un test (bizar, ce-i drept) si-am avut de ales cu cine as vrea eu sa merg intr-o vacanta relaxanta si...si... esti pe listaaa! Na, c-am zis-o si pe asta! pupic.gif

Pupici si o duminica faina, faina ca tine! give_rose.gif
Pisik
Sunt de acord cu Lavinia. Eu am 1,76-77 si momentan 72 de kile. Si desi aveam momente de disperare, zau daca ma mai vad urata sau grasa. Si slava Sfantului, am celulita cred ca gradul IV (cel mai grav, ca e f f vizibila), am doua perne de toata frumusetea pe solduri si fundul f rotund. asa si? per ansamblu sunt ok, daca stiu sa ma pun in valoare (nu mulaciuni, scurteli, samd) arat chiar bine, sotul ma iubeste, pe cuvant daca nu am probleme mai importante decat sa ma uit in oglinda si sa imi distorsionez imaginea. Simte-te bine cu tine ca nu ai motive sa gandesti altfel! Pup fata pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.