CITAT(axe10 @ 07-11-2007, 08:30 PM)

Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga!
Si eu sunt lunga! De obicei sunt cea mai inalta pe la sala si ma simt ca un cocostarc
CITAT(dulcikatty @ 08-11-2007, 10:31 AM)

Si cum adica te
deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud.

Stii care e pb ta? Nu ai cu cine sa te duci la sala.
Oof, Mada draga..
Imi place sa merg singura la sala, stiu ca suna ciudat. Intotdeauna am fost singura si niciodata nu m-a deranjat. Si imi place sa merg, doar ca unul din lucrurile care nu-mi mai plac este ca nu reusesc sa lucrez asa cum vreau, din diverse motive. Si cand ma gandesc ca inainte zburam...

CITAT(anca veselie @ 08-11-2007, 10:38 AM)

cand o sa vezi ca incepi sa te misti macar putiin mai bine si ca o sa se mai intareasca o bucata de fund si o bucata de burtica, chiar daca mai simti grasimica pe ele tot o sa fii mai fericita! si crede-ma ca se intaresc!

sa stii ca si mie imi pocnesc oasele, e materialul prost, ce sa-i faci
Ancule..nu stiu daca am spus vreodata, am in spate ceva ani de mers regulat la sala (pe vremea aia faceam aerobic, ca asta era oferta, nu se auzise de pilates); ceea ce ma da peste cap este ca din cauza unor probleme de sanatate mi-am pierdut conditia fizica, plus ca sunt exercitii pe care nu le mai pot face (cand eram pe idieta, la un moment dat, faceam fizioterapie, gimnastica de recuperare si purtam "ham de memorie" - un fel de corset pentru coloana, pe care il mai am si astazi da' il port mai rar

). Parca nu mai am rabdare si vreau sa fie totul ca inainte, si..mi-e ciuda pe mine ca n-am avut grija.

pwntru tot
CITAT(danyhoney @ 08-11-2007, 10:59 AM)

Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia
Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ......
Capul sus , totul va fii bine !

Multumesc, Dany!