Axe, nu m-ai facut, io chiar is fomeie serioasa

..zic io

. AM tot zis ca pun poze -de fapt, m-am si pozat pentru a urmari evolutia la sala dar..parca astept niste rezultate ca sa pot compara.
Dumbo, friptura de vita...hmm..Nu stiu daca e vreun secret, doar ca atunci cand fac -mai rar -aleg carne de manzat, o tai felii foarte subtiri, o bat bine si o fac pe gratar,
in sange.
Sorana, hamul ala e ca..un corset. Are partea din spate intarita, si doua randuri de..bretele elastice -o pereche se prin in fata, si alta se petrec peste umeri, sub brat si se leaga iar in fata

Greu de explicat. Ideea e ca nu iti da voie sa te cocosezi..si doare rau. Aaaa, cred ca il poti intreba pe tatal tau

.
Cu vazutul..si eu vreau taaare mult sa ne intalnim. De sarbatori vei fi la ai tai?

Ca s-ar putea sa ajung
in zona.
Iar cu ultima parte

..multumesc.
Aaaa, shnapi shnapi..ce draguta e melodia
Pisik, ma bucur mult sa te vad impacata cu tine

Sincer, am o singura oglinda acasa, nu foarte mare (adica nu ma vad in intregime) si ma uit rar in ea

. Acum cel mai mult imi doresc sa fiu..
fit.
Dulci si May, pupici!
De astazi am rvenit la dieta data de nutritionist; am calculat cateva meniuri, si am concluzionat ca procentele de nutrienti se impart cam asa: 45-50% proteine, 30% lipide, 25-30% carb. Cu caloriile nu sunt multumita, pentru ca se invart in jur de 900-1000, dar voi mai adauga cate ceva in plus fata de meniurile stabilite (niste branza slaba, seminte de in, alune de padure crude inainte de antrenament..de-astea).
Astazi:
-md: 2 felii paine neagra + 50 gr branza de vaci degresata
-pranz: salata cruditati (morcov, varza, marar)+ 1lgt ulei masline+ 120 gr ton in apa
- inainte de sala: 20gr alune de padure, crude
-dupa sala: 1 iaurt (175gr) iaurt slab cu 1 lg seminte in
-cina: branza de vaci (100gr) cu 2 linguri mamaliga.

Pup fetele!