Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Amazoana
Neata scumpi pupic.gif
Ce faci?
Sa ai o saptamana faina!
May
O saptamana frumoasa si linistita iti doresc. Beeeeeee, am zis! pupic.gif
stardust
Unde-i? wacko.gif
stardust
Pentru tine give_rose.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
luchi
Axe, nu m-ai facut, io chiar is fomeie serioasa lol.gif ..zic io blum.gif. AM tot zis ca pun poze -de fapt, m-am si pozat pentru a urmari evolutia la sala dar..parca astept niste rezultate ca sa pot compara. floare.gif

Dumbo, friptura de vita...hmm..Nu stiu daca e vreun secret, doar ca atunci cand fac -mai rar -aleg carne de manzat, o tai felii foarte subtiri, o bat bine si o fac pe gratar, in sange.

Sorana, hamul ala e ca..un corset. Are partea din spate intarita, si doua randuri de..bretele elastice -o pereche se prin in fata, si alta se petrec peste umeri, sub brat si se leaga iar in fata wacko.gif Greu de explicat. Ideea e ca nu iti da voie sa te cocosezi..si doare rau. Aaaa, cred ca il poti intreba pe tatal tau wink1.gif.
Cu vazutul..si eu vreau taaare mult sa ne intalnim. De sarbatori vei fi la ai tai? laugh.gif Ca s-ar putea sa ajung in zona.
Iar cu ultima parte blushing.gif ..multumesc.

Aaaa, shnapi shnapi..ce draguta e melodia lol.gif

Pisik, ma bucur mult sa te vad impacata cu tine pupic.gif Sincer, am o singura oglinda acasa, nu foarte mare (adica nu ma vad in intregime) si ma uit rar in ea lol.gif . Acum cel mai mult imi doresc sa fiu..fit. pupic.gif

Dulci si May, pupici!

De astazi am rvenit la dieta data de nutritionist; am calculat cateva meniuri, si am concluzionat ca procentele de nutrienti se impart cam asa: 45-50% proteine, 30% lipide, 25-30% carb. Cu caloriile nu sunt multumita, pentru ca se invart in jur de 900-1000, dar voi mai adauga cate ceva in plus fata de meniurile stabilite (niste branza slaba, seminte de in, alune de padure crude inainte de antrenament..de-astea).

Astazi:
-md: 2 felii paine neagra + 50 gr branza de vaci degresata

-pranz: salata cruditati (morcov, varza, marar)+ 1lgt ulei masline+ 120 gr ton in apa

- inainte de sala: 20gr alune de padure, crude

-dupa sala: 1 iaurt (175gr) iaurt slab cu 1 lg seminte in

-cina: branza de vaci (100gr) cu 2 linguri mamaliga.

Imagine

Pup fetele!
luchi
Edit: la meniul de astazi se adauga o ora de pilates laugh.gif
May
CITAT(luchi @ 12-11-2007, 06:34 PM) *

Edit: la meniul de astazi se adauga o ora de pilates laugh.gif

Uitasei tocmai de desert )).gif
bpaula
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII
luchi
lol.gif May pupic.gif

Paula..te bucuri ca am facut eu pilates? naughty.gif

Marti, 13 blum.gif

-md: 2 fileuri de sardele (la gratar cica, cu busuioc si lamaie) pe o felie de paine neagra

-antrenament (partea superioara)

- 1 iaurt 0.1% + 1 lgt seminte in dupa antrenament

- gustari: 2 mere

-pranz: carne de vita la cuptor cu salata muuulta

-cina: salata + cubulete branza + seminte in

Imagine Imagine Imagine
May
Salata aia de la pranz e cumparata? Ca arata fix ca aia pe care am cumparat-o eu aseara )).gif pupic.gif

Doooohhhh doh.gif normal ca e cumparata ca doar nu ai crescut-o tu in ghiveci, ma refeream daca e cumparata gata taiata asa si cu morcov cum se prezinta in farfurie grin.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 07:08 PM) *

Salata aia de la pranz e cumparata? Ca arata fix ca aia pe care am cumparat-o eu aseara )).gif pupic.gif

Cre'ca i-ai imprumutat-o tu putin si nu vrei sa se stie lol.gif

Lucule... ce bine si detaliat m-am (re)vazut pe mine de acum vreo 3 ani in expunerile tale despre mersul la sala de pe pagina dinainte...

hug.gif
luchi
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 07:09 PM) *

Doooohhhh doh.gif normal ca e cumparata ca doar nu ai crescut-o tu in ghiveci, ma refeream daca e cumparata gata taiata asa si cu morcov cum se prezinta in farfurie grin.gif

Da, e de-aia din punga direct in farfurie . E excelenta, ieftina si..economisesti timp. Mult!
p.s. Si aia de la cina la fel, numa' ca aia are radichio (?), rucola, salata ciuneza..de-astea
bpaula
da mai ma bucur ca faci pillates, poate asa mai slabesc si eu

siiiiiiiiiiii....si mai tare ma bucur ca am musafiri importanti de Craciun santa2.gif si ca o sa merg cu ei la Viena sa bem vin fiert si sa mancam dulciuri cu scortisoara, infofoliti in paltoane cu caciuli si manusi dar cu voie buna cheer.gif

asa tare ma bucur ca mi se pare cumplit ca mai este o luna si un pic pana atunci

deci viiiiiiiiiiiiiiiiii? viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? chiar viiiiiiiiiiiiiiiiii???????? pray.gif party.gif haninoroc.gif
floare.gif

ps. de mancarea ta si cum o aranjezi nu mai zic nika ma complexezi, ca eu de obicei mananc cu farfuria langa laptop si puse care cum pe farfurie blushing.gif
May
Atunci o sa imi fac si eu salata d-asta la cina in cinstea ta, ca mai am juma` de punga. Sa ne traiesti! laugh.gif

CITAT(ganesha @ 13-11-2007, 06:11 PM) *

Cre'ca i-ai imprumutat-o tu putin si nu vrei sa se stie lol.gif

Eu cred ca trebuie sa verific daca mai e a mea in frigider )).gif
luchi
CITAT(bpaula @ 13-11-2007, 07:12 PM) *

sa bem vin fiert si sa mancam dulciuri cu scortisoara

Io turta dulce! Am zis!

CITAT
deci viiiiiiiiiiiiiiiiii? viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? chiar viiiiiiiiiiiiiiiiii????????

Viu, soro, numa' sa vad pe unde blum.gif
May
Deci voi va duceti la Viena? w00t.gif

Ok, ne vedem acolo lol.gif
luchi
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 07:15 PM) *

Atunci o sa imi fac si eu salata d-asta la cina in cinstea ta, ca mai am juma` de punga. Sa ne traiesti! laugh.gif

pupic.gif Pofta mare! As manca salata de-aia non stop. Incearca si cu un dressing de iaurt..e dementiala!

Pup si Ganesha floare.gif
May
Daca imi zici si cum sa fac eu in casa.... ca de cumparat nu cumpar ca e scump la puncte de parca-i maioneza mad.gif

Important e ca am iaurt, asa ca astept indicatii )).gif
bpaula
CITAT(luchi @ 13-11-2007, 07:16 PM) *

CITAT(bpaula @ 13-11-2007, 07:12 PM) *

sa bem vin fiert si sa mancam dulciuri cu scortisoara

Io turta dulce! Am zis!

CITAT
deci viiiiiiiiiiiiiiiiii? viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? chiar viiiiiiiiiiiiiiiiii????????

Viu, soro, numa' sa vad pe unde blum.gif

gasim noi drum nu-i bai...mancam si turta dulce si ce vrei tu numai sa iti vad ochisorii
luchi
Pai..io cand fac, folosesc un iaurt mai cremos...si pun in el ierburi diverse..si gata. Recunosc, uneori puneam si putina maioneza blushing.gif . Incearca si tu cu putina salata, sa vezi daca iti place, si potriveste gustul cum iti place.
May
O sa incerc, mersi pupic.gif
Amazoana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Deci: Viena, intalneala cu prietenii, Craciun, turta dulce, maioneza......hmmmmmmmmmmm...... unsure.gif tease.gif
Dumbo
Axe, noi mai bine ne vedem in mica Viena naughty.gif

Luchi te admir pentru rabdare, atentie la detalii si pentru ca reusesti sa fii atat de cuminte. Si mai ales pentru ca ne inspiri cu pozele alea desprinse ca din revista.
buretel
pupic.gif harnicuta mea draga!
Nu vrei sa vii tu azi si la mine, sa gatesti? Will you? pray.gif pray.gif plecaciune.gif
Dau la schimb 2 virusi de raceala, unul mai frumos ca altu' lol.gif
axe10
Salutare...intrebai de d.raq?

Unde sunt meniurile?
Dumbo
flowers1.gif
Luchi, pe unde umbli? Te ateptam salivand.
May
Am incercat dressingul cu iaurt .. nu prea e pe gustul meu asa ca astept si alte retete )).gif pupic.gif
aki
Salut Mokut.Ma gasesc si eu in vaicareala ta,dar tu macar mergi la sala,dar eu de la masa drept in pat ma urc si iau distanta de la TV in mina si cate ceva sa privesc devil.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 14-11-2007, 11:14 PM) *

Am incercat dressingul cu iaurt .. nu prea e pe gustul meu asa ca astept si alte retete )).gif pupic.gif

Trebuie sa fie un iaurt f cremos, gen Danone Natur sau cum se cheama, cu ambalaj albastru inchis.
Incearca sa pui doar menta proaspata, tocata. Daca nici asta nu-ti place te bat bataita.gif Sau usturoi , si faci ca un tzatziki. Sau diverse ierburi, pur si simplu.
tata.gif tata.gif
May
Deci, asadar si prin urmare, avand in vedere ca nu se gasesc aceleasi produse ca in Ro... am folosit un iaurt de la Danone, cel mai cremos dintre toate ( pe care il folosesc si ca smantana in ciorba) plus ceva oregano si marar... ma indoiesc ca mi-ar placea cu menta asa ca poti sa folosesti batul )).gif Tzatziki mi laiki lol.gif. Vezi poate iti prind limba cu patentul si ti-o prepar cu masline wub.gif
luchi
laugh.gif Ce dezbateri, dom'le, pe margine iaurtului..

Axe, ma bucur sa te revad. Esti bine, s-a intamplat ceva? floare.gif

Dumbo, nu merit atatea laude, pe bune. blushing.gif La tine cum merge cu dieta? pupic.gif

Meniul de ieri nu il am, il pot reproduce din memorie; oricum, a fost totul o nebunie, alergatura si munca multa toata ziua.

axe10
CITAT(luchi @ 15-11-2007, 02:06 PM) *

laugh.gif Ce dezbateri, dom'le, pe margine iaurtului..

Axe, ma bucur sa te revad. Esti bine, s-a intamplat ceva? floare.gif

Dumbo, nu merit atatea laude, pe bune. blushing.gif La tine cum merge cu dieta? pupic.gif

Meniul de ieri nu il am, il pot reproduce din memorie; oricum, a fost totul o nebunie, alergatura si munca multa toata ziua.

May, am mancat iaurt vitalinea de la Danone cand era pe la noi...la greci...nu avea nici o legatura cu al nostru..

Combinatie menta cu iaurt am mancat la restaurantul indian....nu mi-a cazut cu tronc.

Luchi...sa zicem ca am fost putin "plecata"....dar ma indrept spre casa.

De savarinele de la neuroni ai auzit?
May
axe eu am folosit Danone Griego care se vrea a fi dupa o reteta de iaurt grecesc, seamna la gust cu smantana danone din tara, parca am mai vb despre asta )).gif ai dreptate, sunt diferite la gust in functie de fiecare tara, chiar daca sunt aceleasi sortimente floare.gif

luchi ti-am invadat jurnalul, scuze plecaciune.gif eu mereu intru pe aici sa vad ce ai mai gatit si sa balesc la poze drool.gif si sa te hug.gif pana iti ciufulesc blanita )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 01:48 PM) *
Vezi poate iti prind limba cu patentul si ti-o prepar cu masline wub.gif

crying.gif crying.gif Da' ce-am facut? Ti-arat eu tie big.gif laugh.gif

tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif
luchi
Axe, daca e vorba de savarine..io sunt mic, nu stiu nimic inocentul.gif Sunt la dieta laugh.gif

Astazi:
-md : cafea + inghetata (cu o prietena, in oras); stiu, foarte rau -nu mai fac

-pranz: ciupe cu cartofi a la ganesha (pup ganesha pupic.gif pentru idee)

-cina: salata cu piept de pui (cred)

Imagine
May
CITAT(buretel @ 15-11-2007, 02:06 PM) *

crying.gif crying.gif Da' ce-am facut? Ti-arat eu tie big.gif laugh.gif

tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif

:emoticon care prinde limba lui buretel cu patentul: :emoticon care o arata pe buretel cu ochii bulbucati de durere ca la broasca: devil.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(luchi @ 15-11-2007, 03:58 PM) *

-pranz: ciupe cu cartofi a la ganesha (pup ganesha pupic.gif pentru idee)

Si ea te pupa pe tine, ciupe sau neciupe, te pupa tare pupic.gif Asa, asa, sa fii mic si sa nu stii nimic, bravo!
buretel
CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 04:05 PM) *
:emoticon care prinde limba lui buretel cu patentul: :emoticon care o arata pe buretel cu ochii bulbucati de durere ca la broasca: devil.gif pupic.gif

Miii, miii, miii, auuuuch, aaaaauuu )).gif shock.gif swoon.gif swoon.gif
Si...
...
...
tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif
May
nana.gif yes.gif )).gif parca avem 2 ani lol.gif
buretel
Cel mult lol.gif lol.gif Ne ia Luchi de cate-o aripa si indata ne zboara de aici )).gif
May
Pe mine nu poate sa ma ridice lol.gif
anca veselie
pupic.gif hug.gif floare.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 15-11-2007, 06:22 PM) *

Cel mult lol.gif lol.gif Ne ia Luchi de cate-o aripa si indata ne zboara de aici )).gif

Pe tine te ia de spondge! )).gif
buretel
mad.gif Ba am manutze lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 16-11-2007, 01:07 PM) *

mad.gif Ba am manutze lol.gif lol.gif

Ai, ai, vaz, dar tot spoandge sunt tease.gif
Acus ce-mi faci?ma alergi? )).gif
Si by the way, cand vii la cafea cu noi (eu si Luchi)? Va invit pe amandoua la cafea cu minta la mine

Edit: mananc litere doh.gif
Amazoana
Ancaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce fain e avatarul taaaaaaaaaaaaaaaaaau!
Te tuc, te astept si pe la mineeee.
luchi
Am niste zile nebune, mult de lucru si alergatura, si cam asa se anunta zilele pana de Sarbatori.
Sper sa mai am timp sa trec pe aici, daca nu, ne-om auzi la anu' laugh.gif
Tzuc fetele!
ganesha
E bestial, da' bes-ti-al, adica be-sti-al, adica... oricum a fi, mor dupa oaia ta!!!!! pupic.gif Spor la treburi si sa nu uiti sa vii sa ne tzuci din cind in cind, ca noi iti tinem pumnii!
Dumbo
blush.gif parca s-a spus pe undeva dar nu mai stiu... sa imi fie rushinica... De unde e oaia?
ganesha
Asta nu stiu de unde a domesticit-o, da' initiala era cea de-a doua oaie (a doua era? rolleyes.gif ) din cartea de filozofie, asa-i? Asta de acum, Lucule, seama cu mine cind ma uit sa vad cite zile mai sint. Si cind te gindesti ca e indreptatita sa dea brinza lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.