Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
pupic.gif Citesti Piticu? Bravaaas! Si mai ai si net! Mie mi-a picat aseara, abia apucasem sa scriu cateva mesaje sad.gif.
Acu plec la al ...doilea job wink1.gif , ni videm mai tarziu!
crissy
Buna dimineata!
Vad ca lumea munceste pe aici... Eu credeam ca duminicile sunt pentru odihna... lenevit in pat in fata televizorului. Sau imi scapa mie ceva?
floare.gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif
Citesc Piticu'...aseara am adormit cu el in brate! )).gif
M-am trezit devreme sa am timp de net si cand colo nu mergea... blink.gif L-am tot resetat si tot nu mergea.... blink.gif Zic, ia sa vaz ce-i cu botonul asta: Internet On Off lol.gif De asta nu mergea! doh.gif Numa' pana sa se prinza blonda, a trecut ceva timp! lol.gif Suspectez eu cam cine a facut chestia asta... lol.gif Matza sigur nu putea! naughty.gif
Acum astept sa se trezeasca colocatarul... naughty.gif laugh.gif

Si in plus mi-am facut o apa chiara de cafea... doh.gif Parca daca nu sta linguritza in ea nu e buna, dom'le! grin.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 22-10-2006, 09:16 AM) *

Si in plus mi-am facut o apa chiara de cafea... doh.gif Parca daca nu sta linguritza in ea nu e buna, dom'le! grin.gif

Cafea...cafea?...unde e cafea w00t.gif Si io vreau cafea w00t.gif

Salut...buna seara...Iaca si eu p-acilea pă la tine prin giurnal. Luchinu' ce faci...? Sper ca bine...si-ti doresc numai de bine... biggrin.gif E tare chestia cu probatu'. lol.gif
O faza...tot cu personalu'...M-am dus intr-o zi la un magazin mai scumputz sa-mi iau o rochie de gala. Nu se punea problema de bani atunci, aveam linishtit de unde. Aleg o rochie destul de scumpa si ma duc spre cabina s-o probez. Una din vanzatoare, o juna plina de ea si de felul cum arata imi zice..."Doamna...e scumpa rochia..." "Nu-i nimik...zic...o s-o incerc totusi..." Se stramba aia la mine...eu intru la cabina si le aud pe vanzatoare comentand: "Vaca asta grasa se vede ca n-are bani sa ia rochia...ce tampita..." Mi-a crescut tensiunea la 1000...am incercat sa ma calmez ca sa n-o bat pe aia...Incerc rochia si-mi vine ca turnata. O dau jos, ies din cabina si ma duc la casa. O pun pe pult si zic sa mi-o impacheteze..."O luati?" ma intreaba respectiva shocata. "Pai da...O s-o port la ferma printre boii care ma baga in seama si care nu prea se uita dupa juninci ca tine...le plac alea sanatoase care dau lapte ca lumea, nu zar acru..." Aia rosheshte toata...Scot o suta de mii in plus si ii pun pe tejghea apoi ii iau inapoi si zic "Vacile nu lasa ciubuc."... lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
lol.gif lol.gif lol.gif M-am tavalit de ras! Liliana, felicitari! clap.gif Ne-ai razbunat pe toate cele care patim asa ceva prin magazine. party.gif

Lucule, ai avut cam multe peripetii zilele astea la cumparaturi...poate un semn .. yo stiu... unsure.gif
Te pup pupic.gif si sa porti sanatoasa margelutele si bratarile. Chistiile celelalte pe care le-ai luat da-le cadou mai bine. biggrin.gif
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif mai fetelor sunteti de coma ! ... imbolnaviti omul de ras hug.gif
lliliana
Neata uai...Luchi hug.gif Pe unde esti ca mi-i dor de tine. floare.gif Sa ai o dimineata buna si o zi si mai buna pupic.gif hug.gif Te-astept p-acilea la o barfa. Dau si-o cafea...
Imagine
luchi
Neatza! Hop si eu la birou.
Nessie, multumesc pupic.gif Stiu, cand se intampla...se intampla. Chestiile alea sunt mancate si..evacuate blushing.gif , pericolul a fost indepartat.
Liliana, multumesc mult!

Astazi:
md: 250 ml iaurt degresat
1/2 chifla, pusa in toaster
1 felie sunca de praga.

revin
amalia0701
Servus dragelor!
O saptamana faina va doresc pupic.gif
Karin
Neatza iubireeeeeeee! pupic.gif
Ia mai da-i incolo de pantaloni si de oameni rai! devil.gif
Tu sa fii sanatoasa! pupic.gif Mi-a placut ce i-a zis Liliana vanzatoarei alaiea! Bravo, Lili! floare.gif pupic.gif
Si eu mai patesc din astea, da' nu-mi vin replicile taioase decat cand ies din magazin! lol.gif Si asa imi vine sa ma intorc sa le zic vreo cateva... devil.gif
Sa ai o saptamana mirificobolanta iti doresc! pupic.gif pupic.gif
sim
Buna dimineata si bine v-am regasit! Am aparut si eu timid pe aici... smile.gif Si va puuup.
Karin
Siiiiiiiiiiimmmm! pupic.gif
Esti Sim pe care o cunosc eu, nu? grin.gif
Ia zi repede, CE FAAAACI?? pupic.gif
luchi
CITAT(sim @ 23-10-2006, 09:57 AM) *

Buna dimineata si bine v-am regasit! Am aparut si eu timid pe aici... smile.gif Si va puuup.

Siiim?? Siiiiiim!!!!

Velcom, duamna! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
sim
CITAT(Karin @ 23-10-2006, 09:59 AM) *

Siiiiiiiiiiimmmm! pupic.gif
Esti Sim pe care o cunosc eu, nu? grin.gif
Ia zi repede, CE FAAAACI?? pupic.gif

Daaa,sunt eu Siiimmm smile.gif Am dat de voi cu ajutorul unei prietene,ar trebui sa te trag de urechiuse draga mea Karin pt ca m-ai uitat si nu ai binevoit sa-mi dai adresa asta . Dar te iert ca imi esti draga ...
Karin
blushing.gif
Iarta-ma...eu uit si ca sunt satula si mananc in continuare! lol.gif
Mess mai ai? Sau tot nu vezi ce scriu? Vezi, acum as putea sa spun ca ti-am scris de forum si nu ai vazut! lol.gif lol.gif
Da' io nu mint, ca ma bate al de sus! grin.gif
Si in plus, io-s pe aici de putin timp! blum.gif
julyalina
sim, bine ai revenit floare.gif
luchi, mama dar ce numar la pantalon ai incercat? ca eu nu cred ca esti atat de "grasa" pe cat spui hug.gif si sa nu te incapa ... poate croiala era de vina si nu ti se potrivea blum.gif
lliliana
Sim, Sim? Cine e Sim...si io vreau sa stiu...Si io w00t.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 23-10-2006, 10:21 AM) *

Sim, Sim? Cine e Sim...si io vreau sa stiu...Si io w00t.gif

Sim e prietena noastra buna de dincolo... wink1.gif
Si care ma iarta ca nu i-am zis de acest forum, ca doar ma iubeste! Si suntem duamne amandoua! Era chiar sa avem nunta in aceeasi zi! E o mandrete de fata! pupic.gif pupic.gif
Sa mai zic? floare.gif
luchi
Liliana, Sim e o prietena de dincolo; ea si Karin sunt proaspetele duamne, s-au casatorit in toamna asta amandoua.

July
, era 30, cea mai mare marme de acolo..probabil ca difera marimile de la o firma la alta, sau..nu stiu. blushing.gif
sim
CITAT(Karin @ 23-10-2006, 10:17 AM) *

blushing.gif
Iarta-ma...eu uit si ca sunt satula si mananc in continuare! lol.gif
Mess mai ai? Sau tot nu vezi ce scriu? Vezi, acum as putea sa spun ca ti-am scris de forum si nu ai vazut! lol.gif lol.gif
Da' io nu mint, ca ma bate al de sus! grin.gif
Si in plus, io-s pe aici de putin timp! blum.gif

Mess-ul? nu merge nu-sh ce are , am tot zis,cred ca m-au hakerit astia la birou.Hai vin' sa te tzuc! smile.gif
luchi
Tiii, Karinule, am scris in acelasi timp si cam acelasi lucru blum.gif
Karin
CITAT(luchi @ 23-10-2006, 10:25 AM) *

Tiii, Karinule, am scris in acelasi timp si cam acelasi lucru blum.gif

naughty.gif naughty.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 23-10-2006, 10:25 AM) *

July, era 30, cea mai mare marme de acolo..probabil ca difera marimile de la o firma la alta, sau..nu stiu. blushing.gif

difera de la firma la firma si totul tine de croiala. poati purta 28, 29 de la o firma si 30, 31 de la alta.
la mine asa se intampla blum.gif si inca ceva care pe mine ma enerveaza foarte tare ... fac astia numai marimi de garduri devil.gif parca cele care au putina carnitza pe ele nu au dreptul sa poarte haine. blink.gif
dar asta se intampla numai aici, pentru ca in alte tari exista si marimi mari.
lliliana
Bucuroooasaaa de cunostinta. Vin sa te tzuc si io. pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Lacry
Heeei , Luchi, venim si noi pe la tine cheer.gif
Moai, da' ce activitate e dimineatza pe aici!
Mai afla omul cate ceva nou... Karin proaspat casatorita... hm, sa ai fericire cu carul, iubita!

Azi o sa fim cu okii pe voi naughty.gif , sunt acasa, yupiiii!
Karin
CITAT(Lacry @ 23-10-2006, 10:57 AM) *

Heeei , Luchi, venim si noi pe la tine cheer.gif
Moai, da' ce activitate e dimineatza pe aici!
Mai afla omul cate ceva nou... Karin proaspat casatorita... hm, sa ai fericire cu carul, iubita!

Azi o sa fim cu okii pe voi naughty.gif , sunt acasa, yupiiii!

Multumesc asemenea, iubita! pupic.gif
MIRRRUNA
blum.gif Iaca'sha imi placeeeeeeeeee cu gasca mare si galagioasa Everybody In The Casa Mare

Pup un Luc' mumos, slabanog si cu gargauni la mansarda ... care are nenorocul sa intalneasca ce'i mai cocalari vanzatori din cati exista. mad.gif pupic.gif
Deci, din solidaritate sisteresca giur sa nu mai calc nici eu pe la kenvelo iar cand viu la mare wink1.gif merem sa facem misto de ei? merem? merem? da' merem, da??????? naughty.gif

Siiiiiiiiiiiiimmmmmm da' greeeeu te lasi convisa give_rose.gif . Ma bucur tare! Sa mai stai cu noi naughty.gif caci suntem precum ciorile, deodata facem negru cerul si ne punem pe croncanit lol.gif
Sunt rare momentele alea dar stai pe faza si prin zona sa nu le rateeeeeeezi!!!
Deci ai inteles mesajul da? MA BUCUR C'AI VENIT! hug.gif muaah!

dimineata pe racoaaareeeeee
eu stau cu fatza la soaaaareeee
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 23-10-2006, 11:29 AM) *

Pup un Luc' mumos, slabanog si cu gargauni la mansarda ... care are nenorocul sa intalneasca ce'i mai cocalari vanzatori din cati exista. mad.gif pupic.gif
Deci, din solidaritate sisteresca giur sa nu mai calc nici eu pe la kenvelo iar cand viu la mare wink1.gif merem sa facem misto de ei? merem? merem? da' merem, da??????? naughty.gif

blushing.gif Sar'naaa! mereeeem, mereeem. Probam 40'jde perechi de blugi? No, hai soro mai repidi la mare blum.gif pupic.gif
Lacry, ti pup si io. pupic.gif si pe Maria Sa pupic.gif

July
, e..ciudat, stiu. de aproape o luna caut niste pantaloni, sai ma depresez cand vaz marimi imposibile, craci de blugi care mie mi-ar intra doar pe mana. sorry.gif
honey79
O saptamana extraordinara iti doresc si plina de evenimente frumoase, si o zi de Luni minunata.
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.
amalia0701
STAI CALMA IUBIRE!
Anorexicile trebuie sa se imbrace si ele de undeva. devil.gif
Vrei sa iti povestesc un pic cum se uita lumea la mine in magazine cand aveam 120 de kg?
Parca eram extraterestu lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
Honey! bine ai venit pe la mine! Multumesc pentru urari, asemenea si tie! pupic.gif
Amalia, apropo de anorexice, am acasa o pereche de blugi din peroada aia a mea: au fost stramtati de doua ori, de subsemnata,cam cu cate 3 centimetri blink.gif Acum le-am dat drumu', nu ma incap , ii tin sa ma mai uit din cand in cand la ei si sa-mi aduc aminte ce nesanatoasa eram. blushing.gif Stiu, suna sadic. blushing.gif
lliliana
Ce bolande vi-s...Uai ce-mi mai place de voi... hug.gif
Sexymom
Fata ai ceva pe creieras? esti slaba moarta, cand te-am vazut noi chiar aveai nevoie de cate ceva de-ale gurii, cum poti sa spui ca nu iti mai vin pantalonii? sau te-ai ingrasat dupa ce ne-am vazut noi?
luchi
CITAT(Sexymom @ 23-10-2006, 12:32 PM) *

Fata ai ceva pe creieras? esti slaba moarta, cand te-am vazut noi chiar aveai nevoie de cate ceva de-ale gurii, cum poti sa spui ca nu iti mai vin pantalonii? sau te-ai ingrasat dupa ce ne-am vazut noi?

Doina, problema era cu pantalonii de la magazin. Si pantalonii de acasa sunt de acum 5 ani sau mai bine, cand aveam 5o de kile, anorexica, si nu stiam. blushing.gif

Si da, am ceva pe creieras. un stol maaaaare de pasarele )).gif
luchi
gustare: 1/2 mar

Pranz: 1 bucatica peste facut pe grill
orez basmati fiert, simplu
cateva rondele de vinete si dovlecei facute pe grill, cu plante aromate.
Sexymom
Un mic sfat, in orezul basmati pune cateva cubulete de sunca slaba, cateva bobite de mazare si bate un ou.Sau poti pune ciuperci, cubulete de ardei rosu si azafran.
aki
Salut la gazda.O saptamina usoara iti doresc pupic.gif
luchi
Sexi, mersi mult, am sa incerc! Azafran e cumva sofran?
Aki, multumesc, si tie iubita pupic.gif

Nu se mai termina ziua asta.. ill.gif Am fost la aerobic, au curs apele de pe mine; eram doar eu, antrenoarea si o fetita (17 ani, ashea) slaabaaaaaaaaaa..care se misca asa de inceeeet, parca in reluare; si eu transpiram ca in sauna, si aleia nu i se misca nici un fir din freza, si m-am simtit urata, grasa, si impiedicata. blushing.gif
In drumul de intoarcere spre casa am intrat intr-un magazin sa cumpar paine. Am trecut pe langa raionul de dulciuri, si ma uitam cu jind la ciocolata si napolitane. N-am luat. Am trecut pe langa chioscul de ziare si mi se scurgeau ochii dupa biscuitii din geam, dar n-am cumparat.
Oooof, cumplita zi! Niciodata nu mi-a fost asa pofta de ceva dulce.

Cina
(peste 15 min, ca am luat redigest):
- salata de vinete (vinete coapte, ceapa, putiin ulei) pusa pe feliute de rosie
- 1 castravete.

Mooor! Ma mir ca am rezistat. Si ziua nu s- incheiat. Azi mi-a fost cel mai greu. blushing.gif bang.gif bang.gif bang.gif
Nessie
hug.gif Te inteleg de nu poci sa-ti spun! Cand simt ca mor de ceva dulce si chiar nu vreau sa cumpar, imi calesc un mar cu scortisoara si zaharina. naughty.gif il pun intr-o coca de shaorma sau pe vreun biscuite de carton si hap cu el la ghiozdan! blum.gif
luchi
hug.gif Nessie!! Sar'na ca-mi sari in ajutor! blushing.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Servrajul dupa dulce iubita.
E ca orice alta dependentza.
Io inca traiesc cu amintirea cascadelor de orgasme de la felia de tort de ieri )).gif
MIRRRUNA
aolicaaaaa, ce'i aici? clacam? nuuuuuuu hug.gif
mai stii ce vorbeam mai de dimineata? atunci cand e mai greu si mai greu, gandeste'te ca asa trebuie sa fie (in diete un drum usor nu exista sorry.gif ) si cu fiecare mica victorie (cum fu cea de azi ca n'ai cumparat otrava dulce) sa vizualizezi cum se topesc cateva sute de game pupic.gif
Uuufff give_rose.gif pan' la urma n'a fo' o zi chiar asa rea, nu? hug.gif

deci, sa'ti spun cum rezolv eu (uneori blushing.gif recunosc nu mereu) problema cu dulcele? in permanentza am in geanta (si mai ales in geanta de SPORT!!!) o cutie cu bomboane orbit fara zahar (parca tot orbit le zile si la alea), mentolate, nementolante, nu conteza... dulci sa fie. wink1.gif te ajuta mult dupa sport. pupic.gif
lliliana
Sal'tare Luchi...hai ca-i bine...la tăț ni-i greu. O zi frumoasa...mai trec pe la tine...ca sa nu ma uiti...nu de alta )).gif )).gif )).gif . Pup. pupic.gif hug.gif
julyalina
'neatza luchi pupic.gif
te simti mai bine dupa sevrajul de ieri? hug.gif
luchi
Neatza la feteeee!
Amalia, dap, stiu, dependenta de dulce..greeeeu de scapat de ea blushing.gif
Sorella, credeam ca ce am vorbit ieri nu se aplica pentru mine, ci numai pentru o persoana, nu spui care, tre' sa apara p'acilea. blum.gif Acuma foaaarte serios, ce greu mi-o foooo'.. Vai si-amar di capu' mieu.
Liliana, cum as putea sa te uit? Neah, nevar! pupic.gif

Asaaa...astazi, marti, ** octombrie 2006

mic dejun:
- 1 ceaca grau fiert
- cateva nuci, bucatele
- 1/2 lingurita miere

Ieri am calculat si mancasem in jur de 1000 kcal, insa prea putina proteina si prea multe glucide (un mic dezechilibru pe care promit sa-l remediez).
Astazi sper sa ajung la sala , ma asteapta de azi pana vineri niste zile grele, un proiect important, si mi se vantura sub nas si o prima laugh.gif mai mult decat substantiala. Imi cer iertare daca n-o sa mai pot intra des, nici pe aici, nici pe lavoi, sper sa recuperez seara. va tzuc! pupic.gif
Karin
Neatza! pupic.gif
Si mie mi s-a vanturat pe sub nas prima pana am terminat proiectul! Ca apoi au uitat de ea! lol.gif Nu-i nimic, ca mai vin urgente d'astea! devil.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Spor la trebi!
Io tocmai am aflat ca mo reclamat unul la Ministru sad.gif
bpaula
salutareee

spor la munca draga mea si tot respectul pentru ziua de ieri...ai fost la sala, nu te-ai lasat invinsa de dulce...mai zic inca o data, tot respectul meu pentru tine floare.gif
sim
CITAT(MIRRRUNA @ 23-10-2006, 11:29 AM) *

blum.gif Iaca'sha imi placeeeeeeeeee cu gasca mare si galagioasa Everybody In The Casa Mare

Siiiiiiiiiiiiimmmmmm da' greeeeu te lasi convisa give_rose.gif . Ma bucur tare! Sa mai stai cu noi naughty.gif caci suntem precum ciorile, deodata facem negru cerul si ne punem pe croncanit lol.gif
Sunt rare momentele alea dar stai pe faza si prin zona sa nu le rateeeeeeezi!!!
Deci ai inteles mesajul da? MA BUCUR C'AI VENIT! hug.gif muaah!

dimineata pe racoaaareeeeee
eu stau cu fatza la soaaaareeee

HEEEEEEIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! Neata la frumoase! Ce ma bucur ca azi imi merge net-ul! Daca ar merge si icon-urile ar fi perfect dar ..nu le pot avea pe toate nu? smile.gif

Draga mea MIRRUNNA pricepushi mesaju' si stau geana pe voi,ca poate ratez vreo ceva interesant smile.gif Te pup si astept sa-mi zici ceva de bine. DA? Uff,ce aiurea e fara iconite!

Karin
Sa dau raportul pe azi, nu? Ca doar asa am promis! blum.gif

Md: -3 tartine orez expandat
-1 iaurt 0.1%

Gustare: -1 mar rosu blum.gif

Pranz: -3 cartofi mici fierti, cu putina vegeta
-3 bucatele piept de pui prajit in ulei de masline
-salata de varza rosie cu varza alba, cu sare, otet, ulei de masline

E bine pe azi, duamna? pupic.gif
Mai pe seara nu stiu ce halesc....inca nu m-am gandit. grin.gif

Cafeaua de dimi n-am spus-o! Ete, o spun acu': o cafea mica cu zahar! blum.gif naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.