Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
amalia0701
pupic.gif
Spor la trebi hug.gif
axe10
CITAT(luchi @ 16-11-2007, 04:17 PM) *

Am niste zile nebune, mult de lucru si alergatura, si cam asa se anunta zilele pana de Sarbatori.
Sper sa mai am timp sa trec pe aici, daca nu, ne-om auzi la anu' laugh.gif
Tzuc fetele!

Cum la anul?...nici nu vreau sa aud....te pupacesc...
aki
Salut Mokut.Bafta la trebi hug.gif
Amazoana
Neata hug.gif
Stiu ca esti ocupata, dar poate iti faci timp de-o vizita micuta prin jurnal macar sa ne spui daca esti bine, daca mai tii dieta, daca mai mergi la sala, sa ne lasi pupici pupaciosi....
axe10
Hai ca te-am pierdut de tot!... pupic.gif

Te astept si eu la ceas de seara ca in timpul zilei dau si eu cu absentele de pamant pe aici din cauza de lipsa internet...la curs de marti s-a taiete internetul ca ne-am legat la alte masinarii cu pc-urile!
Complicat, draga!
Te astept. blink.gif
stardust
Luck? haninoroc.gif
aki
Mokut pe unde esti? blink.gif
Iti las un pup pupic.gif
axe10
L(oo)k...unde umbli?...da si tu un semn ceva...nu ne lasa cu ochii in ceata sau in soare...fiecare dupa locatie!

Hai ca nu te mai sperii cu meniurile mele...promit!

pupic.gif
Sexymom
Iubita, cand intri da-mi si mie un semn, as vrea si eu sa vb cu Dylly.....sa ii lasi adresa mea, te rog pupic.gif
moonbaby
salutare, ancuta, cats pe receptie. am trecut sa vad ce mai faceti, da vaz ca absntezi. pupici floare.gif
luchi
Prieteniile, unde se duc, cand se duc?

Intr-o zi iti dai seama ca s-a terminat. De fapt, ti-ai dat seama de mai multa vreme, dar abia acum recunosti, pentru tine, ca nu mai.. Si-ncerci sa rememorezi tot ce s-a intamplat in ultima luna, ultimele 12 luni, ultimii ani. Sa vezi exact cand, cum, si mai ales de ce s-a ajuns aici. De ce, din vina cui?
E greu sa intretii o prietenie. Pana acum ceva timp credeam ca intr-o prietenie se intampla ceva de genul: nu te vezi cu cineva cateva luni, si intr-o zi te duci la el si-i spui, pur si simplu "Bem o cafea?" si totul se reia de acolo de unde a ramas, ca si cum nu v-ati mai fi vazut de o zi. Asta reprezenta prietenia adevarata, in mintea mea.
Dar nu, nu e asa. Nu poti sa te duci la cineva, si sa-i spui "Hai la o cafea", ca si cum abia v-ati fi vazut ieri, cand de ieri si pana astazi cineva a ramas insarcinata, si-a aniversat ziua de nastere,a nascut un copil, i-a murit pisica, bunica, si-a busit masina, si tu ai aflat toate astea, indirect, doar cand a ajuns in luna a saptea, a trecut jumatate de an de la aniversarea lui, i-a luat din mot copilului (si nu stii nici acum daca e baiat sau fata), si-a luat caine, nu mai merge la tara, are o masina noua.
Eviti o discutie directa, lamuritoare, de teama ca ai putea afla lucruri care te-ar putea rani. Culmea, crezi ca ar mai putea sa te afecteze ceva din ce s-ar spune cand tot ce nu s-a spus doare atat de tare.
Unde incepe si unde se termina o prietenie? Cum iti dai seama cand depasesti limite pe care n-ar fi trebuit sa le depasesti? Are prietenia limite? Tabu-uri? Lucruri care nu se fac, lucruri care nu se spun? Si daca faci, sau daca spui, nu zice in carti ca prietenia iarta totul? Cat de mult trebuie sa fi gresit ca cineva sa nu mai vorbeasca cu tine? Sau cat de mult sa creada ca a gresit incat sa nu mai aiba curaj sa-ti vorbeasca?
Mi-as dori ca maine sa vina cineva la mine si sa ma invite la o cafea. Sau sa am curajul sa spun "Mi-a fost dor de tine".

later edit: Catsule, nu stiu cum se brodi starea mea de acum cu venirea ta. floare.gif Ma bucur tare sa te vad.
Ce am scris nu are legatura cu nimeni de pe-aici, pur si simplu..sufar de insomnie.
ganesha
CITAT(luchi @ 29-11-2007, 02:39 AM) *

Prieteniile, unde se duc, cand se duc?

E greu sa intretii o prietenie. Pana acum ceva timp credeam ca intr-o prietenie se intampla ceva de genul: nu te vezi cu cineva cateva luni, si intr-o zi te duci la el si-i spui, pur si simplu "Bem o cafea?" si totul se reia de acolo de unde a ramas, ca si cum nu v-ati mai fi vazut de o zi. Asta reprezenta prietenia adevarata, in mintea mea.

Si eu credeam... tot asa. Si mai ales credeam ca atuncea cind cineva se gindeste la tine cu bine, nu cind te loveste si zice "ghinion"... Eh... am si eu insomnii, ca tot omu' ...

hug.gif
axe10
Teoretic asa ar trebui sa fie. Azi ne confruntam cu totii cu lipsa de timp:unii lucreaza pana tarziu, cu voia sau fara voia lor, altii au copii care le ocupa tot timpul liber, treburi...cam asa se intampla cu mine. Eu vad prietenia adevarata atunci cand, te trezesti cu celalalt la usa, la orice ora , dupa nu stiu cat timp si nu-i reprosezi "absenta". Intelegi , realizezi ca de fapt nici tu nu ai dat nici un telefon sau un mail macar si daca are probleme sau pur si simplu a trecut "sa bea o cafea"....
Imi doresc o astfel de prietena...

Eu m-am trezit de dimineata ...nu am avut insomnii.
Lucule, pupic.gif
Amazoana
Neata scumpa pupic.gif
Ma lasi sa cred ca sunt prietena ta? hug.gif Ma gandeam sa te sun, sa te invit la o cafea, o plimbare printr-un magazin, dar avand in vedere monologul de mai sus, vei mai accepta un citro?...unde mai pui ca sunt agitata biggrin.gif dar de data asta pozitiv.
Pisik
Interesanta chestia asta cu prieteniile...chiar ma intrebam daca este normal ca o "prietena" cu care nu te-ai vazut de "n" luni, nu ai mai vorbit decat sporadic pe mess si din an in paste la telefon, sa te abordeze cu insistenta pe mess si, cand da de tine, sa iti zica intr-o suflare "ce faci de Revelion? eu plec la Paris!" si in randul urmator "mi-am luat apartament" si dupa asta sa te expedieze rapid........... dry.gif Interesant mod de a privi o prietenie nu? Eu nu sunt insomniaca, dar ma bantuie gandurile ziua.... blum.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus draga mea!
Ai dreptate, adevaratele prietenii sunt cum le descrii tu, restul sunt cunostiinte mai apropiate sau indepartate.
Prietenii sunt acolo oricand, nu fac reprosuri.
Sunt acei oameni pe care ii suni si la 3 dimineatza si nu-s deranjatzi, chiar daca atzi vorbit acum 10 ani.
Ai grija de tine, nu pune la suflet, erau doar niste cunostiintze...........
axe10
CITAT(amalia0701 @ 29-11-2007, 04:16 PM) *

pupic.gif
Servus draga mea!
Ai dreptate, adevaratele prietenii sunt cum le descrii tu, restul sunt cunostiinte mai apropiate sau indepartate.
Prietenii sunt acolo oricand, nu fac reprosuri.
Sunt acei oameni pe care ii suni si la 3 dimineatza si nu-s deranjatzi, chiar daca atzi vorbit acum 10 ani.
Ai grija de tine, nu pune la suflet, erau doar niste cunostiintze...........

Deci totusi cineva a suparat-o!
Imi pare rau ... hug.gif
axe10
Nu te cheama si Andreea?...Eu te numesc Andreea ca sa-ti zic si tie La multi ani!

Nu fi trista daca te-a dezamagit cineva,ridica-te si mergi mai departe.
Te pup.
give_rose.gif
Sexymom
Lucule eu am o teorie aparte despre prietenie.
Prietenul il ai neconditionat langa tine, mereu, la orice ora din zi si din noapte, il ajuti si esti langa el cand are nevoie de tine, fara sa se considere un serviciu din partea ta, pe care mai trebuie sa se si intoarca, cel care iti este prieten il simti fara sa iti vorbeasca, te bucura cand te suna, cand vine pe nepusa masa si ia ceva de mancare din frigider, care te trimite sa te distrezi cu sotul si sa aiba grija de copii tai, care se bucura cand ai reusit ceva, ca si cum ar fii reusit el...asta numesc eu prietenie. Si ma mandresc cu 3 prietene care le am din clasa 1-a ( ciudat nu-i asa?), vb cu ele zilnic, si daca nu o facem o zi devenim nervoase de ce nu am sunat....Si mai nou am prietenele mele cubaneze, spaniole si din Rep. Dominicana, prietene de 4 ani, dar pe care le simt asa de apropiate de parca am fii crescut impreuna.
nu mai fii suparata ca nu merita sa te gandesti la asta.
Besos.
stardust
Crezi bine ce crezi, doar ca viata ne schimba si ne inraieste pe multi dintre noi. Cred ca vartejul asta in care traim ne face sa uitam ce inseamna un prieten adevarat, poate asteptam ca cei din jur sa ne fie prieteni ca la carte cand de fapt noi nu stim sa ne oferim prietenia asa cum dorim sa primim.

Nu cred ca un prieten adevarat da nastere unei vieti fara sa impartaseasca asta cu cei dragi. Cum spunea si Amalia, cred ca multi dintre noi avem doar cunostinte si nu prieteni.

Sper ca insomniile iti vor fi inlocuite cu vise dulci si pasnice, pline de oite zburdalnice, asa cum stiu din suflet ca meriti! give_rose.gif
aki
Eu niciodata nu am avut prieteni adevarati,dar nici prieteni simpli.Mereu am fost dezamagita.Credeam ca sunt adevarati,dar ei credeau ca suntem niste cunostinte.Nu avem pe nimeni,dar as vrea foarte mult o prietena ca in filme . sorry.gif
buretel
Imagine

pupic.gif Lucul meu drag hug.gif
Multumesc ca esti prietena mea give_rose.gif
axe10
Nici Nicoleta nu te cheama.....?

Eu am venit cu "La multi ani!" ca de obicei.

pupic.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 09:33 AM) *

Nu, pe ea nu, dar pe altcineva din Timisoara da wink1.gif
pupic.gif fetele mele dragi hug.gif
Dumbo
sad.gif in afara de bpaula si de mine cine mai e in timisoara???

aki
Mokut,a venit mosul al tine?
hug.gif
axe10
CITAT(buretel @ 06-12-2007, 09:38 AM) *

CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 09:33 AM) *

Nu, pe ea nu, dar pe altcineva din Timisoara da wink1.gif
pupic.gif fetele mele dragi hug.gif

Pe Paula?....

La multi ani Paula-Nicoleta!
buretel
CITAT(Dumbo @ 06-12-2007, 10:03 AM) *
sad.gif in afara de bpaula si de mine cine mai e in timisoara???
Dumbo, nu mai stiu pe altcineva, doar pe voi doua rolleyes.gif

CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 12:13 PM) *
Pe Paula?....
La multi ani Paula-Nicoleta!
Dap, ea grin.gif
aki
Nu mai vine Mokut pe aici? blink.gif
himere2005
cred ca la baza prieteniei sta iubirea aproapelui si sa stii sa daruiesti, sa te daruiesti fara sa ceri nimic in schimb...unii oameni pur si simplu nu pot mai mult. ei inteleg viata altfel si poate de aia ne intristam, ca nu suntem suficient intelesi.....se merita sa nu mai crezi in prietenie doar pentru ca sunt oameni care ti-au ranit sentimentele? capul sus luchisor pupic.gif
aki
Hai ,Mokut,vino pe aici,nu fi suparata hug.gif
mirela
Luchi am trecut si aici sa-ti urez La multi Ani ! Iti doresc numai bine si tot ce-ti doresti tu, querida! pupic.gif Facem un party? cheer.gif Eu trebuie sa mai stau wake pana la orele 14:00, deci anytime, numai sa nu ma cheme astia la munca )).gif
stardust
La multi ani, fata frumoasa! Nu trece zi sa nu ma gandesc la tine, te pup cu drag si iti doresc numai bine!! give_rose.gif pupic.gif
julyalina
Lukule, te iubim! hug.gif hai mai vino pe la noi, lukule draaagggaaaaa pupic.gif
Sa ne traiesti ! LA MULTI ANI! pupic.gif
aki
O fi ocupata wink1.gif .Alatura-te hug.gif scumpo
butterfly
La multi ani mokkutz!pup tare! pupic.gifpupic.gif
Amazoana
La multi ani si aici prietena draga! pupic.gif
aki
Hai ca astept ceva de la tine hug.gif .Sper macar pe mess sa intri sad.gif
Nessie
CITAT(aki @ 20-12-2007, 02:23 PM) *

Hai ca astept ceva de la tine hug.gif .Sper macar pe mess sa intri sad.gif

Din cate stiu eu, Luchi e la Timisoara si nu stiu daca are timp de internet. wink1.gif
bpaula
A ajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuns...YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII cheer.gif

Aseara am stat la povesti desi erau si ei si noi cam obositi dar am uitat de oboseala, a trecut si karin sa ne vada un pic si a ramas ca ne mai vedem cu ea si dupa ce ne intoarcem de la Viena. Diseara impodobim si bradul, abia astept sa miroase a cetina in casa la noi, ca duminica trecuta l-am tinut in casa apoi l-am scos pe balcon pana sa intre la impodobit.

Dupa amiaza facem bagajele si am plecat, sper sa nu fie drumul greu unsure.gif Ne intoarcem pe 25.

Va pupam dulce dulce pe toate

Sarbatori fericite!!!!!!!! Un An Nou plin de bucurii, sanatate si impliniri!!!!!!!
crissy
pupic.gif La multi ani!
aki
Dar e la tine Moka.Clar am inteles hug.gif .Distractie placuta pupic.gif
Tzutzi80
Distractie placuta gagici! De abia va astept cu povesti pupic.gif A da.....Sarbatori fericite si un an de doua ori mai bun give_rose.gif
Dumbo
Distractie placuta!

pupic.gif sper ca data viitoare cand mai vii in Timisoara sa te vezi si cu mine
Sexymom
Am trecut sa va spun la amandoua ca va iubesc mult, imi sunteti dragi, si sper ca drumul urmator sa fie la Madrid.

Sa va distrati si sa va bucurati ca sunteti impreuna.
Sa o imbratisati si pe Bubu Karin din partea mea pupic.gif
aki
LA MULTI ANI,MOKUT
Imagine
crissy
Craciun fericit! pupic.gif
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
crissy
La multi ani! party.gif
Noul an sa fie si mai bun ca cel care a trecut! pupic.gif
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.