Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Lacry
LA MULTI ANI! Iti dorim in Noul An sa ai un numar record de zile fericite, cel mai mic guturai sa te ocoleasca, banii sa nu-ti incapa in portofel iar prietenii sa te sufoce cu atentia lor. Cat despre familie...aici iti dorim tot ceea ce iti doresti si tu! pupic.gif
julyalina
Imagine

pupic.gif lukule cum au fost sarbatorile ?
luchi
La multi ani tuturor! Multumesc de urari, mesaje, scrisorele. Va intorc urarile inzecit!

Fug sa schimb avatarul si sa recuperez.
danyhoney
La multi ani si bine ai revenit ! give_rose.gif

Dragutz avataru` naughty.gif
Dumbo
pupic.gif bine ai revenit Luchi !!!

Asteptam sa revii cu poze imbietoare.
aki
Mokut unde esti? hug.gif
axe10
Nu apucai sa-ti zic: sa ai un an bun, sa aduni o gramada de oameni minunati pe langa tine si sa fii sanatoasa!
pupic.gif
Andreea-Rodica
Mor de drag de avatarul tau! wink1.gif
ganesha
Lucule, asteptam detalii, ca de la avatar am inteles toate ce pui la cale )).gif Mortal avatarul, the best of the best!!!
Te pupic.gif
anca veselie
am trecut sa-ti las un pup si sa-ti urez spor la dieta! pupic.gif
Amazoana
Sunt bine si mi-e tare dor de tine! pupic.gif hug.gif
aki
Mokut pupic.gif
Sexymom
Hola Lucule, cum fuse la Paula, eu am incercat sa vb cu ea pe mess dar nu mi-a raspuns.
Cum stai cu regimul? ce dieta ai ales pana la urma?
aki
Nici poze nu puneti sorry.gif
axe10
Te-am cam suparat, nu?...ca vad ca nu mai apari deloc...adica chiar deloc!

luchi
Nu m-a suparat nimeni floare.gif . Va citesc in continuare, da'..n-am nimic de zis.
mirela
Ai ce pacat ca nu te-am prins cand erai la Paula.O puteam suna acasa si vorbeam cu amandoua! sorry.gif
axe10
CITAT(luchi @ 14-01-2008, 09:57 PM) *

Nu m-a suparat nimeni floare.gif . Va citesc in continuare, da'..n-am nimic de zis.

OK...imi faceam ganduri... floare.gif
lliliana
Tiza mea draga shi scumpa...zi la baba care te-a suparat sa ma bat....sa te apere batrana de rele. pupic.gif pupic.gif pupic.gif Pup obrajorii...vino in breatze a me hug.gif
Tzutzi80
Ca nu are nimic de zis, mi-e greu sa cred. Dar stiu ca are mult de lucru pupic.gif Sa o pup eu pe ea de frumoasa pupic.gif
lliliana
Io te pup shi azi...shi in fiecare zi...ca mi-i drag tare de tine. Sa stii ca nu intotdeauna vorbesc ashea mult )).gif Ieri m-am dat in spectacol. Te iubesc mult. O sa te solicit sa faci casa fie-mi. Pupacesc. pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 08:52 AM) *

Io te pup shi azi...shi in fiecare zi...ca mi-i drag tare de tine. Sa stii ca nu intotdeauna vorbesc ashea mult )).gif Ieri m-am dat in spectacol. Te iubesc mult. O sa te solicit sa faci casa fie-mi. Pupacesc. pupic.gif

Mai..... tu stai la rand! Nu-mi suti arhitectii blum.gif Deocamdata o face pe a mea naughty.gif pupic.gif
Lacry
Neatza! yahoo.gif

Imi chioraie matisoarele de foame, da' am mai putin cu 1,6 kilos decat in urma cu 3 zile.
Iti dorim o zi frumoasa-frumoasa give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
aki
Mokut pupic.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 17-01-2008, 09:34 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Imi chioraie matisoarele de foame, da' am mai putin cu 1,6 kilos decat in urma cu 3 zile.
Iti dorim o zi frumoasa-frumoasa give_rose.gif

Pe mine ma apuca durerea de stomac pana acum!!
lourdess
hello!
am venit cu floricele smile.gif

Imagine
aki
Mokut nu mai apari?Cum cu dieta? hug.gif
Sexymom
Ancuta iti doresc o saptamana fericita, plina de liniste, sa te faci bine si sa ne dai un semn cat de curand.Besos.
amalia0701
pupic.gif floare.gif
Amazoana
Mi-e dol de tine.... sad.gif
luchi
Pup fetele dragi pupic.gif . SUnt bine, nitel ocupata.Noroc ca exista messenger si telefon, nu?
axe10
Or fi...dar eu nu le stiu.... sad.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 21-01-2008, 05:00 PM) *

Or fi...dar eu nu le stiu.... sad.gif

Are tel inchis si nu e pe mess. E chiar ocupita fata asta!
lourdess
' na ziua! smile.gif

Imagine
Amazoana
Imagine

La multi ani de 8 Martie. Mi-e tare dor de tine!!! pupic.gif
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
La multi ani!!! pupic.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
Amazoana
Si eu vin cu un pupic.gif poate asa ti se face mai dor de noi....
aki
Salutel Mokut hug.gif . pupic.gif
Sexymom
Iubita, am trecut sa te pup pupic.gif , eu plec o saptamana in concediu, sa ai grija de tine, sa te odihnesti si sa ti se indeplineasca toate visele. pupic.gif
Amazoana
Paste fericit !!!!!
Mi-e dor de tine.....Te pup pupic.gif
aki
PASTE FERICIT floare.gif Imagine
Cherie
Imagine pupic.gif
lucy
PASTE FERICIT !!!!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif
aki
Chiar asa sa dispari si sa nu ne zici nimic... sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.